Sport Produkt

Będzin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 107 ocen.

Opinie o Sport Produkt

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sport Produkt

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@Olla piszesz, że chyba nie ma zatrudnień. Jednak na stronie internetowej firmy można znaleźć informacje o tym, że poszukiwani są pracownicy na stanowiska Koordynator ds. Jakości, Automatyk oraz Monter. Mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda praca w tych działach firmy?

Żenada

Czyli standard nic się tam nie zmieniło, a nie w sumie to jest coraz gorzej kobiety które tam pracują nie wiedzą czy w następnym miesiącu na chleb będą miały bo oczywiście o tym że nie mają pracy dowiedzia się w piątek za pięć dwunasta i i szef oraz jego wierne służebnice mają to gdzieś najgorsza jest pani prawa ręka oraz kadrowa.

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@Olla bardzo ostro wypowiadasz się na temat firmy. Co rozumiesz mówiąc, że w firmie nie ma umów? Rzeczywiście, warunki zatrudnienia które wymieniasz mogą być niesatysfakcjonujące. A jak wyglądała sama praca? Czy praca w Sport Produkt jest ciężka?

Olla
@Iwona 14.06.2017, 11:17
@Olla bardzo ostro wypowiadasz się na temat firmy. Co rozumiesz mówiąc, że w firmie nie ma umów? Rzeczywiście, warunki zatrudni...

Praca jak praca, dla jednego będzie ciężka, dla innego lajcik. Ale chyba nie ma zatrudnień bo teraz to nie wiedzą co mają zrobić z tymi co tam pracują i jak je zwolnić. Na umowę nie ma co liczyć, najwyżej rzucą jakieś zlecenie na miesiąc albo na czarno. Ale za takie pieniądze nie warto sobie głowy zawracać tym zakładem. ???? Gdybym tam nie pracowała też bym się łudziła że praca tam będzie spoko. Ale ludzie tam są traktowani trochę jak przedmioty, które można wyrzucić jak są niepotrzebne nie udzielając wcześniej żadnych konkretnych informacji. Tam nigdy NIC NIE WIADOMO . Od nowego roku to tam nic lepiej nie ma tylko coraz gorzej....

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@olla chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w Sport Produkt. Jednak nie jest to miejsce na obrażanie innych użytkowników wątku, czy też pracowników. A Ty jesteś pracownikiem Sport Produkt? Jako oceniasz firmę jako pracodawcę?

Olla
@Iwona 22.05.2017, 10:28
@olla chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w Sport Produkt. Jednak nie jest to miejsce na obrażanie innyc...

Kiedyś było mi dane pracować w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Uwierz, że szkoda czasu na ten zakład nawet na chwilę . Smutna prawda jest taka że niczego tam nie osiągniesz, a stracisz tylko czas. Nie ma umów, nie ma podwyżek, żadnych benefitow, najniższa krajowa na miesiąc to jest maksimum

Iwona
użytkownik zarejestrowany

Pracujesz w Sport Produkt? Podziel się swoją opinią na temat firmy jako pracodawcy. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?

olla
@Iwona 03.04.2017, 12:50
Pracujesz w Sport Produkt? Podziel się swoją opinią na temat firmy jako pracodawcy. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?...

Na żadne benefity. Robią bez umów głupie baby. Dają sie wykorzystywać za psie pieniądze

Frania

A sa przyjecia na 1/2 etatu . Moze ktos coś wie!?

pracownik
@Frania 21.03.2017, 17:03
A sa przyjecia na 1/2 etatu . Moze ktos coś wie!?

Te Frania nawet nie myśl tam iść, zwalniają ludzi ktorzy lata tam pracowali. Robią ludzi w konia. Nie ma tam pracy, zarobki żałosne i prawie na czarno bo na umowach kombinuja jak mogą. ŻAŁOSNE !!!!!

g

Pracowałem tu dość dawno temu UWAŻAM, że właściciel to klasa, dokładny, konkretny

CFDFNFNN

2400 ALE JEST TO ZAROBEK KADRY ŚREDNIEGO SZCZEBLA

KHLGHJDSZ

CAŁY MIESIĄC PRACY PRZY JEDNEJ WOLNEJ NIEDZIELI I WYPŁATA 2400 CZYSTE SZALEŃSTWO !!!!!

Cyklew

Praca masakra jeden wyzysk na rozmowie kadrowa obiecuję gruszki na wierzbie które są samymi kłamstwami. Umowy itp. Jak stanie się jakiś cud to się dostanie taka na 1/ 4 etatu i jeszcze głupio ci powiedzą prąd poszedł w górę to co takie zdziwienie że taka umowa trzeba wspomóc szefa. Żart. Najlepsi pracownicy uciekają z tej firmy bo tam nie ma żadnej przyszłości. Ogólnie jak robisz jak jak oni ci zagrają to jesteś super a spróbuj się odezwać to wyrzuca cie z pracy jak stary mebel nawet do widzenia ci nie powiedzą.

janek
użytkownik zarejestrowany

ale dlaczego masz o nich takie zdanie @sportowy, jak to wygląda? Na pewno można tutaj zarobić dobrą kase, ale zastanawiam się jak wygląda u nich konkretnie rekrutacja, wiecie coś na ten temat może wiecej?

sportowy

śmieszna firma nie polecam pracy w tym zakładzie...zakład" przechodni"

byly pracownik

strzeżcie się najgorsza firma oszuknch prosze o kontak poniwewaz zmaierzam zgloscić skarge

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Balbinka

Śmieszne, w tej firmie i rekrutacja

"zzzzzzz

Atmosfera jest taka jaka jest ale by ja zmienić to wypadalo by odezwać sie głośno co jest nie tak a nie ciagle po kątach chodzic i gadać bez sensu. A co do odejść tych "dobrych" pracowników to bzdura .

gosc

Pracuje od miesiaca na starej hali i jestem zadowolona jak i z pracy tak rowniez z atmosfery,nie zgadzam sie ze zlosliwymi opiniami na temat kierowniczki i kadrowej

pita
@gosc 28.09.2015, 11:38
Pracuje od miesiaca na starej hali i jestem zadowolona jak i z pracy tak rowniez z atmosfery,nie zgadzam sie ze zlosliwymi opin...

Ci którzy polecają firmę to chyba jedynie ci co siedzą na górze żeby tam w ogóle ktoś chciał pracować . A prawda jest taka ,że odchodzą dobre pracownice bo rzeczywiście nie da się wytrzymać w takiej atmosferze ja mam na myśli starą halę są osoby którym wszystko wolno a inne pracują na nie .

Zyta
@pita 18.10.2015, 21:08
Ci którzy polecają firmę to chyba jedynie ci co siedzą na górze żeby tam w ogóle ktoś chciał pracować . A prawda jest taka ,że...

Albo Ci co donoszą kierowniczce

otylka

Jest wręcz odwrotnie , co fajniejsze osoby odchodzą bo nie mogą wytrzymać tej atmosfery fałszu i złośliwości , a szkoda bo dobrzy pracownicy !!

prawda

Łucja bo ktos chce pracowac,a przez inne sie tylko czlowiek wkurza niech wywalą te osoby które sieja zament, wywalą 2-3 i bedzie spokojniej

monterka

Nie bronię nikogo,ale osoby które wypisują te bzdury pozbawione są honoru i ambicji.Skoro tak żle wam jest dlaczego pracujecie w tej firmie.droga wolna nikt was nie trzyma na siłę.

bili

To jeszcze się powinni zabrać za jeszcze za jednego lesera i donosiciela z tej rodziny to może oczyściła by się atmosfera w zakładzie

nono

Katarzyna pokazała się dziś ponownie w pracy i do nikogo się nie odezwała obraza jak by to my jej zrobiły coś za ma naważyła piwa to teraz musi je wypić takie jest życie A koleżaneczki Katarzyny na nas są obrażone wielka paniusia EWA i PAULINA pupile Doroty

nie wazne

Co do Katarzyny J. jak mozna nie chodzic pol miesiaca do pracy i wziac wyplate 1270 zl?! Smiech na sali!!! xd nie dosc ze normy nie robi to jeszcze nie prosi swoich kolezanek o pomoc tylko np ,,zrob mi korpus'', mowi sie prosze kur**!!!!! A jej kolezanki to dno totalne :) pozostale z aktywatora sa dwulicowe! pozdrawiam

dioda
@nie wazne 25.08.2015, 20:47
Co do Katarzyny J. jak mozna nie chodzic pol miesiaca do pracy i wziac wyplate 1270 zl?! Smiech na sali!!! xd nie dosc ze normy...

jaka brygadzistka takie pracownice :D

XXXX

KATARZYNA PROSI MONTERKI O POMOC ŚMIECH NA SALI IM WIĘCEJ DOSTAJE POMOCY TYM WOLNIEJ ROBI ZNALAZŁA DWIE LASKI KTÓRE JEJ POMAGAJ TO SĄ PUPILKI DOROTY.POMIMO POMOCY DALEJ NORMY NIE WYRABIA HE HE

OOOOO

leń katarzyna przyszedł dziś do pracy po tygodniu wolnego jak dostała kase i prosiła o pomoc y

nowa

kierowniczka poszła na urlop to katarzyna przestała chodzić do pracy a człowiek jak chce wolne to mu nie da ciekawe czy się to zmieni

lolaa

robie już tu troche czasu i jest coraz gorzej brygadzistka pani D pomaga wiecznie siostrzyczce kasi bo biedna nie może się wyrobić w normie leń jeden a od innych wymagają żeby więcej robić jedna dziewczyna powiedziała co myśli do brygadzistki to poszła na skarge do kierowniczki bo jak mogła obrazić jej siostrunie .katarzyna wogule nie chce chodzić na popołudnie i w soboty wiecznie ma wymówke a inne chodzą co sobote i jet ok a jak się nie zgodzi to pani D staszy panią b że pójdzie i jej powie że nik nie chce przyjść do pracy niczym w przeczkolu masakra a na dodatek to chodzi jak chce do roboty i jaka jet tu sprawiedliwość

Ooo
@lolaa 25.07.2015, 21:08
robie już tu troche czasu i jest coraz gorzej brygadzistka pani D pomaga wiecznie siostrzyczce kasi bo biedna nie może się wyro...

Było najpierw szkołę skończyć i dopiero do pracy się brać ;-)

olo

skoro opisujecie te wszystkie rzeczy jakie panuja w tutejszym zakładzie to czemu jeszcze jestescie tam poszukajcie czegos innego

Dorotka W

Dlaczego nikt nie mówi o warunkach pracy w tej firmie ????!! Gdzie jest bhp-wiec ?! Kobiety przy stanowiskach pracy siedzą na połamanych stołkach , bez regulacji wysokości już nie mówiąc że ze starości są tak brudne że strach usiąść . W toaletach ubikacje bez desek (sikanie na stojąco), umywalki pozatykane, jedna stara suszarka na tyle osób , a podłogi i okna to nie pamiętają po żadnego mycia , po prostu wielki jeden brud !!!!

vcx
@Dorotka W 21.06.2015, 12:42
Dlaczego nikt nie mówi o warunkach pracy w tej firmie ????!! Gdzie jest bhp-wiec ?! Kobiety przy stanowiskach pracy siedzą na...

hej,jeszcze zapomniałaś wspomnieć,że jak na dworze jest trochę cieplej to się można ugotować,nie ma żadnej wentylacji,otwarte drzwi to nie wentylacja :p

lolaa

ja pracuje już ponad 5 lat i z dnia na dzień jest coraz gorzej pracuja tam 4 siostry w tym jedna jest brygadzistka a druga była ale ja wywalili bo mieli jej dosyć kabluje na każdego a najmłodsza tak samo kablowała jak jej ktoś nie pasował pierwszy raz sie spotykam żeby na jednym działe robiły 4 siostry to tylko w tym zakładzie sie dzieje

pita

odpowiedż na :lotka ja pracuję tam już jakiś czas i stwierdzam podobnie niech każdy popatrzy najpierw na siebie .A co do pani B to jest spoko kobieta ja na jej miejscu też bym czasem nie wytrzymała bo co do niektórych mozna w kółko to samo powtarzać a i tak zrobią swoje .

syl
@pita 30.04.2015, 10:14
odpowiedż na :lotka ja pracuję tam już jakiś czas i stwierdzam podobnie niech każdy popatrzy najpierw na siebie .A co do pani B...

Ale one nie sa kierowniczkami droga pani mądralo

waga

Ok 6 miesięcy temu, nikt nie ma potrzeby zmyślać o werczeniu a nie rozmawianiu do ludzi to to że jej się obrywa to nie jest powód aby tak traktować człowieka.Gdyby odnosiła się jak człowiek do człowieka nikt by złego słowa na nią nie napisał.Skoro nie radzi już sobie z emocjami to do psychologa w dzisiejszych czasach to nie wstyd.Może kiedyś ją ktoś nagra i puszczą w telewizji to wtedy uwierzysz.

zakład "przejściowy"
@waga 25.03.2015, 09:06
Ok 6 miesięcy temu, nikt nie ma potrzeby zmyślać o werczeniu a nie rozmawianiu do ludzi to to że jej się obrywa to nie jest pow...

o! to by było coś!

olo

Pani Bożena tak jak i wy tak samo jest pracownikiem tez dostaje za swoje jezeli praca nie jest na czas wykonana to nie ma nic dziwnego a ztym ze mówi do ludzi ze ich nienawidzi to nie chce mi sie w to wierzyc napisz kiedy miała miejsce ta sytuacja

lotka
@olo 17.03.2015, 09:26
Pani Bożena tak jak i wy tak samo jest pracownikiem tez dostaje za swoje jezeli praca nie jest na czas wykonana to nie ma nic d...

powiem wam, że pracuję tu krótko ale można się uśmiać, płakać też można..... odezwały się wielkie "miastowe" przez Ą Ę, a siebie nawzajem to jak traktujecie ? miłej pracy i jak chcecie coś zmienić to popatrzcie najpierw na siebie, a to, że kierowniczka czasem krzyknie, to ja się nie dziwię

zakład "przejściowy"

Mylisz pojęcia. Nie oczekuję od kierownika żartu na dzień dobry, pogaduszek, a nawet uśmiechu. Jednak oczekuję od kierownika kultury osobistej, poważnego podejścia do tematu, ogłady. Szanujmy się wzajemnie. To, że ktoś jest na wyższym stanowisku nie daje mu przyzwolenia na dosłowne wydzieranie się na podwładnych i traktowanie ich jakby byli kimś gorszym, głupszym. Tyle w tym temacie.

zzz

Skąd takie zarobki tam obowiązuje najniższa krajowa czyli obecnie 1286złoty na rękę.

syl
@zzz 21.02.2015, 19:56
Skąd takie zarobki tam obowiązuje najniższa krajowa czyli obecnie 1286złoty na rękę.

hahahhahahahahhahaha jestes beznadziejna kobieto hahahahaha nadajesz sie do pani bozenki

xxx

Co do p.kierownik to nie jest taka osoba jak pisze osoba wyżej wyobraź sobie że w pracy jest osobą np. Luźna żartobliwie podchodząca do źle wykonywanej pracy podwładnychto automatycznie każdy mógł by robić co chce. A po za tym jak byś zauważyła to podzespoły które są tam montowane odbierają od zakładu poważni kontrahenci. Jeszcze jedna uwaga skoro pracujesz tam tak krótko to też może się nie wypowiadaj skoro tak niewiele mówi Ci twoja wiedzia na temat pani. B Ps.moim wszystko życzę miłej pracy

waga
@xxx 21.02.2015, 19:52
Co do p.kierownik to nie jest taka osoba jak pisze osoba wyżej wyobraź sobie że w pracy jest osobą np. Luźna żartobliwie podcho...

Nie broń Bożeny bo dobrze wszyscy wiedzą że to prostaczka traktuje wszystkich z buta i nie potrafi mówić jak kierownik do ludzi tylko drze mordę jak chamka ze wsi.Jak osoba na stanowisku może powiedzieć do ludzi? Jak Ja Was Nienawidzę.

zakład "przejściowy"

Po dwóch tygodniach spędzonych w tym zakładzie mam następujące odczucia i spostrzeżenia: 1. Przez telefon obiecano mi umowę zlecenie. Umowy nie ma. Umowę dostaje się PO wykonanej pracy, tj. najczęściej po miesiącu, i jest to umowa o DZIEŁO, 6zł/h. 2. Robota fajna dla kogoś, kto ma rentę/emeryturę i chce sobie dorobić. Nic trudnego, przedszkolak dałby radę. Szkoda, że jest takie straszne parcie na olbrzymie normy, ale jeśli ktoś ma silne serwy i jest odporny na stres to da radę. 3. Liderki nawet okay, choć czasem można odczuć napiętą atmosferę, którą wprowadza Pani Kierownik, o której napiszę na końcu... 4. W zakładzie czysto, warunki oceniam na 7/10. Spoko zaplecze socjalne, dwie przerwy - pierwsza 15 min., druga 5 min. 5. Ludzie przewijają się jak na poczcie - jest to raczej taki zakład "przechodni". "Nie mam pracy, więc zanim znajdę coś porządnego to zaczepię się tutaj". Nikt nie będzie pracował za niecałe 1000zł/m-c, bez ubezpieczenia i opłacanych składek. Proste. 6. Pani Kierownik - Pani, która nie ma za grosz kultury osobistej i jakiejkolwiek ogłady. Głośna, bezczelna, irytująca kobieta z kompleksem boga. Współczuję każdemu, któremu przyjdzie (nie)przyjemność podjęcia konwersacji z tą kobietą. Kontakt z Panią B. - tylko dla ludzi o stalowych nerwach i stoickim spokoju, którzy nie mają nic przeciwko bycia traktowanym jak śmieć. Dziękuję. Oby nie do widzenia. Dobrze, że Śląsk i Zagłębie to też wiele innych zakładów.

PITA

Co racja to racja PIP jest tam konieczny zimno jak niewiem co a oni nie pozwalają włączyć dmuchawy bo za dużo paliwa idzie na dniówkę chcą żeby normy robić jak największe a maszyny stoją bo zamarzają .Ludzie marzną ale robią bo się boją że ich pozwalnia jak twierdzi prezesik na każde miejsce jest wielu chętnych ,tylko że jak ktoś nowy przyjdzie to pracuje góra do pierwszej wypłaty takie super warunki tam są .

Opi

Ta firma to śmiech na sali. Popracujesz z dwa tygodnie w miesiącu bo co chwila czegoś brakuje, czasami tysiąca nie zarobisz...umowy śmieciowe. Jak potrzebujesz wolnego bo masz lekarza czy coś to ciężko, ale jak nie ma co robić to siedzisz po pare dni w domu za darmo. Praca fajna i nie tak ciężka, ale cała otoczka to jest cos strasznego. Gdyby praca była cały miesiąc bez zbędnych dni wolnych i chociaż ciut wyższe zarobki, bo jak na prace na produkcji są to najniższe zarobki z jakimi się spotkałam to było by świetnie.

ola

czy sa przyjecia na produkcje

były pracownik

Ubezpieczenia brak całkowity, wypłata 1500 netto umowa tylko o dzieło wypłacona w dwóch ratach, kierownik p.Jan Dąbek za srogi z wąsem, palący zakład pracy za prywatny może to być za spółka,mogą być organizowane tam imieniny i tzw.wkupne. Praca bardzo wcześnie od 7-15 raz nawet od wpół do 7 do 15.30. Krótka przerwa na tzw. drugie śniadanie tylko 15m. Nowej umowy brak z ubezp. Własne słowniki brak np. płytki z tłumaczem.

KęKę
@były pracownik 19.09.2014, 14:56
Ubezpieczenia brak całkowity, wypłata 1500 netto umowa tylko o dzieło wypłacona w dwóch ratach, kierownik p.Jan Dąbek za srogi...

Kolego coś ci sie pomyliło, ja na lutownicy od 5:50 musze zaczynac robote

Ruda

A na ile zmian się tam pracuje?

ktoś

Nie ma źle, małe zarobki,dużo pracy, jako taka umowa, ale przynajmniej zatrudniają i dają ludziom pracę, jak się wyrobisz to i tępo nie przeszkadza, praca jak wiele i to nie jedyny zakład w którym jedni mówią, że jest dobrze, a inni że beznadziejnie,

diabeł

włos się jeży jak czytam,brygadzistki pewnie siedzą na zbiornik com i nie wiedzą co to jest szacunek do ludzi

pietr

DA MI KTOS ZNAC OD TYCH DOJAZDACH ??

pietr

Witam mam mozliwosc przyjecia sie do tej firmy ciekaw jestem tylko tylko jak z dojazdami czy jest jakis transport ja jestem z jaworzna ciekaw jestem czy jest jakis bus zakladowy albo cos takiego dziekuje z gory

Syl
@pietr 09.04.2014, 19:21
Witam mam mozliwosc przyjecia sie do tej firmy ciekaw jestem tylko tylko jak z dojazdami czy jest jakis transport ja jestem z j...

Sprawa jest prosta? jesteście oszustami, brak szacunku dla ludzi, wykorzystujecie właśnie takich prostych ludzi.Oszukujecie jak tylko możecie a kierowniczka i kadrowa to niewychowane baby z grupą inwalidzką UWAgę nasyłam na was. Kierownik alkoholik Brygadzistki traktują ludzi jak śmieci. strzeszcie się ludzie!!!!!!!!!!

;-)

Sprawa jest prosta jeśli praca się niepodoba to przecież droga wolna nikt nie trzyma tam nikogo na siłę. A co niektóre osoby to myślą że przyjdą posiedza i po wszystkim.więc jak ktoś im uwagę zwróci to wielka obraza ,

renia

Nie staną murem, są tak wystraszone jak bawoły z sawanny, aż żal patrzeć jak młodsze brygadzistki traktuja starsze pracownice.Pewnie, któregoś dnia role się odwrócą, a ta beznadziejna (usunięte przez administratora) jest najwredniesza.

andzia

Praca fajna tylko brygadzistka Dorota jakby coś z głową miała.Wyróżnia pracowników ma tam swoje siostry, które traktuje lepiej i to jest podłe bo w pracy nie powinno być wyjątków.Kobiety traktowane są przez nią okropnie wszystko zależy od humoru w jakim przyjdzie i czy ją Pani Bożena pojedzie.Zarobki mogłyby być większe jak na dzisiejsze czasy no i ta śmieciowa umowa z której nic człowiek nie ma.

Sfera-wyzsza

Powiem tak czytając Wasze opinie i to co wiem od żony , to sami na siebie wyrok dajecie, rozumie każdy potrzebuje pieniędzy ale jakim kosztem ??? Na waszym miejscu powiedziałbym w oczy p. (usunięte przez administratora) co o nim myślę i odszedłbym z pracy. Jak cały zakład tak nie zrobi tylko będziecie ulegać to będzie jeszcze gorzej, powodzenia za parę lat (usunięte przez administratora)

renia

Ja tam kiedyś pracowałam i wiem o kogo chodzi wyjątkowo wredna i dalej nie ma zębów? a co do pracy to bardzo fajna,i spokojna praca tylko właśnie gdyby nie takie brygadzistki jak D.ona zachowywala sie jak psychopatka.Powodzenia nie dajcie się dziewczyny

Zostaw opinię o Sport Produkt - Będzin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sport Produkt