Marcin Komorowski Acta Vera Kancelaria Adwokacka

• Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Marcin Komorowski Acta Vera Kancelaria Adwokacka

Opinie o Marcin Komorowski Acta Vera Kancelaria Adwokacka Łódź

Nie przegap nowości o Marcin Komorowski Acta Vera Kancelaria Adwokacka!

Krzysztof

28.01.2025 06:58

Kancelaria bardzo pomocna, ma bardzo dobre podejście do klienta, a byłem w kilku miejscach. Dzięki jej pomocy udało się osiągnąć pożądany rezultat. Warto skorzystać z tej usługi, czasami niestety musimy wydać trochę grosza, aby przed sądem udowodnić swoją rację
    ratownik

25.01.2025 14:56

Uczciwe podejście do klienta
    Marcin

23.01.2025 06:46

Przystępne ceny. Zdecydowanie polecam.
    Łukasz

22.01.2025 11:31

Kontaktowałem się z trzema mecenasami i nie podjęli się mojej sprawy tłumacząc że jest trudna i nie do wygrania. A kancelaria Acta Vera wygrała.
    miło

17.01.2025 10:07

Witam, bardzo polecam kancelarię acta vera, zajęła się mamy sprawą dość skomplikowaną, a wszystko poszło sprawnie i ze szczęśliwym zakończeniem. Bardzo dobry kontakt oraz duża pomoc na każdym kroku sprawy ???? Jeszcze raz bardzo polecam ????
    Adela Janczak

13.01.2025 08:56

moja sprawa zakończona sukcesem ☺️
    dubajka

08.01.2025 10:24

Bardzo się cieszę, że wybrałem kancelarie Acta Vera. Pan mecenas reprezentował mnie w sądzie, sprawę wygrał. To profesjonalista w każdym calu którego każdemu polecam.
    opinia publiczna

06.01.2025 17:05

kancelaria spisała się świetnie, choć z początku myślałem, że będzie się to ciągnąć latami
    Kris

06.01.2025 00:15

Nie polecam. Bardzo drogo i całkowicie zły kontakt z klientem oraz złe poinformowanie klienta o umowie i o kosztach.
    Cezary

03.01.2025 14:02

Super podejście i konkretni ludzie!
    Marianna

02.01.2025 11:52

Miałam skomplikowaną sprawę. Kancelaria zrobiła wszystko, by pomóc mi ją zakończyć pomyślnie. Polecam ich usługi
    Kania

29.12.2024 17:44

Kancelaria podjęła się mojej sprawy, gdy mój poprzedni prawnik zawiódł. Tutaj wszystko zostało wyjaśnione krok po kroku, a finał w sądzie był dla mnie korzystny. Pełen profesjonalizm.
    michal

28.12.2024 18:33

Pan mecenas we wszystkim mi pomógł na odległość, zdalnie. Bardzo dobry i szybki kontakt. Profesjonalista w swoim zawodzie pracy.
    Majchrzak

24.12.2024 11:02

Wszystko na najwyższym poziomie. Kontakt, tłumaczenie zagadnień prawnych, przygotowanie do sprawy na 6!
    Konrad

22.12.2024 11:11

Bardzo polecam usługi Kancelarii
    Janusz

19.12.2024 18:43

Gorąco polecam kancelarię każdej osobie poszukującej solidnej pomocy prawnej.
    gal anonim

16.12.2024 10:42

Szczerze polecam usługi mecenasa. Kompetentny, rzeczowy i zaangażowany w prowadzoną sprawę. To samo można powiedziec o pracownikach kancelarii. Współpraca z nimi to przyjemnośc
    Lilianna

14.12.2024 18:09

Dziękuję za nowe lepsze życie. Mój mąż nie chciał dać mi rozwodu, a kancelaria Acta Vera doprowadziła do wyroku po drugiej sprawie, a przy tym cały czas podtrzymywała mnie na duchu i powstrzymywała mój pesymizm. Najlepszy adwokat do rozwodu
    Jana

12.12.2024 13:32

Dwie sprawy które były prowadzone przez kancelarię, zostały zakończone dla nas pozytywnie. Serdecznie Polecam!
    Julian

10.12.2024 13:09

Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza oraz pełne zaangażowanie w każdą sprawę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Marcin Komorowski Acta Vera Kancelaria Adwokacka?

Kontakt - Marcin Komorowski Acta Vera Kancelaria Adwokacka

ul. Nawrot 4 lok. 4 90-060 Łódź

Branża główna: Kancelarie i usługi prawne
    Marta WU

09.12.2024 09:02

Bardzo polecam skorzystanie z usług kancelarii. Miła, fachowa i profesjonalna pomoc.

05.12.2024 14:43

Obiecałem się odwdzięczyć. Sprawa załatwiona- dzięki jeszcze raz za fachowość. Pozdrawiam cały personel
    WiktorYY

03.12.2024 20:07

Bardzo polecam Kancelarie Adwokacką Pana Mecenasa oraz cały zespół!
    Janek

01.12.2024 20:31

Chcielibyśmy serdecznie polecić usługi Kancelarii Pana Mecenasa. Jej profesjonalizm, zaangażowanie oraz wiedza prawnicza są na najwyższym poziomie. Sprawa, którą prowadzili, była traktowana z pełną uwagą i starannością. Czuliśmy się pewnie i mieliśmy pełne zaufanie, że nasza sprawa jest w dobrych rękach.
    Aneta Figat

06.11.2024 19:59

Z całego serca polecam kancelarie Pana Mecenasa . Fachowa porada, pełne zaangażowanie w kwestie związane ze sprawą. Mecenas jest w stałym kontakcie z klientem. Serdecznie pozdrawiam. I z czystym sumieniem polecam usługi kancelarii.
    Tomek

21.09.2024 13:46

Jeśli ktoś szuka kompetentnego adwokata do prowadzenia sprawy rozwodowej to jest to strzał w dziesiątkę.
    Marianna

11.09.2024 17:06

Rzetelna ,sumienna oraz empatyczna kadra kancelarii. Pełna profesjonalizmu ,potrafi słuchać i zawsze dobrze doradzi.
    Barbara

06.09.2024 10:57

jest wzorem odpowiedzialnego i skutecznego prawnika
    Kalina

02.09.2024 10:09

Zaangażowanie absolutne, umiejętne ustalanie priorytetów, doradztwo na każdym etapie sprawy, szybka informacja zwrotna (wierzcie mi, nie jest to standardem u niektórych prawników). Na sali sądowej konkret i pewność siebie. Bezpośredniość :)) i empatia.
    Paulina

28.08.2024 12:30

Po trudnej sprawie rozwodowej udało się także po mojej myśli przeprowadzić inne postępowanie sądowe. Polecam!
    Urszula

27.08.2024 16:56

Osoba, która zajmowała się moją sprawą, to profesjonalista zawsze zaangażowany w 100% w sprawę. Tylko dzięki niej udało mi się przebrnąć przez cały rozwód.
    Aleksiej

21.08.2024 17:27

Polecam pomoc prawną, skuteczna w działaniu, docieka i porusza sedno sprawy, zaangażowana, aby naprawdę pomóc, wysoka kultura osobista, trzeba zaufać.
    Konrad

18.08.2024 20:47

Warto mieć takiego,, swojego,, adwokata. Bardzo dziękuję!
    klient

12.08.2024 08:05

Serdecznie polecamy współpracę! Praca przebiegała bardzo sprawnie, owocnie i w przesympatycznej atmosferze. Dzięki zaangażowaniu udało się osiągnąć szybkie i korzystne rezultaty
    Wasil

07.08.2024 13:56

Polecam. Ludzie z zasadami, konkretni, profesjonalni. Słuchają klienta. Godni polecenia.
    Monika

05.08.2024 07:16

Jestem bardzo wdzięczna za pomoc, wsparcie i życzliwość.
    Kamil

02.08.2024 07:43

Bardzo polecam usługi tej kancelarii. Konkretny, rzetelny kontakt, osoby znające się na swojej pracy. Bez problemowy kontakt, tak telefoniczny jak i elektroniczny.
    kawosz

01.08.2024 12:29

W pełni profesjonala pomoc prawna, gorąco polecam- nieoceniona pomoc i wsparcie, które jest bardzo ważne dla osoby nie znającej prawa i różnych uwarunkowań prawnych.
    Filip

29.07.2024 11:58

Bardzo polecam Kancelarie będziecie Państwo zadowoleni ze świadczonych usług.
    Anna Teresa

25.07.2024 16:24

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy podjętej z kancelarią. Współpraca przebiegała prawidłowo, byłam w pełni uświadomiona o każdym etapie sprawy. Dzięki współpracy cały proces przebiegł prawidłowo

Zostaw merytoryczną opinię o Marcin Komorowski Acta Vera Kancelaria Adwokacka