Marcin Komorowski Acta Vera Kancelaria Adwokacka

4.8Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o Marcin Komorowski Acta Vera Kancelaria Adwokacka

sekretary

Cieszę się, że trafiłam na tak kompetentną , wspaniałą i niezwykle profesjonalną kancelarię. Szczerze polecam wszystkim i jeszcze raz dziękuję za wszystko.

Anna

Gorąco polecam, bardzo profesjonalne podejście do sprawy i klienta. Pełne zaangażowanie i świetny kontakt. Sprawa wygrana, polecam z całego serca ????❤️❤️‍????

szymon

Polecam! Kancelaria walczyła do końca w mojej sprawie dzięki czemu zakończyła się ona sukcesem w II Instancji.

ktosiek

Polecam, bardzo miły i pomocny adwokat

Byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Marcin Komorowski Acta Vera Kancelaria Adwokacka? Podziel się relacją i opisz swoje wrażenia z rekrutacji na stanowisko Stażysta w kancelarii.
Kalinkowski

rozległa wiedza w dziedzinie prawa

rydwan

Świetny prawnik- pomógł mi w sprawie rozwodowej i podziale majątku. Orzeczenia zgodnie z wszelkimi założeniami. Sprawa trwała długo, kontakt w każdym momencie.

Bartek

Bardzo dziękuję za udzielenie porady prawnej. Polecam każdemu kto potrzebuje pomocy prawnej.

Jarosz Paulina

Jesteśmy wdzięczni i szczerze dziękujemy za rozwiązanie problemu. Przeszliśmy przez cały proces bezstresowo.

Olaf

Bardzo profesjonalne i rzetelne podejście do prowadzonej sprawy. Pełne zaangażowanie w swoją pracę. Sprawa zakończona sukcesem. Zdecydowanie polecam.

Alicja

Sprawa rozwodowa ciągnęła się za mną od bardzo dawno. Koleżanka poleciła mi tę kancelarię i nie żałuję swojej decyzji. Najwyższym poziom usług z jakimi miałam styczność. Profesjonalna obsługa oraz ogromne doświadczenie prawników. Mogę z czystym sumieniem polecić tę kancelarię.

Agnieszka

eska

Pomógł mi w sprawie rozwodowej i podziale majątku. Orzeczenia zgodnie z wszelkimi założeniami. Sprawa trwałą długo, kontakt w każdym momencie.

Natalia

Gorąco polecam skorzystanie z usług. Konkrety, zero lania wody, specjalista w tym co robi.

Koronkiewicz

100% Profesjonalizm oraz wyjątkowe zaangażowanie. Polecam z całego serca.

Pytano już tutaj o możliwość praktyk. Ja ponowię to pytanie. Jednak chciałabym się jeszcze dowiedzieć, czy po ich zakończeniu można liczyć na dalszą współpracę? Poza tym, czy praktyki te są płatne?

Wanda

Kancelaria z dużym doświadczeniem przy rozwodach

Witam serdecznie :) Widzę, że wcześniej pojawiały się tutaj pytania o pracę, ale niestety pozostały bez odpowiedzi. Może jednak ktoś z pracowników zechciałby podzielić się swoją opinią o pracy tutaj? Tak na szybko nakreślę swoją sytuację — skończyłam prawo, ale aplikacji nie mam. Praca stricte w zawodzie okazała się nie być dla mnie, jednak szukam czegoś związanego z prawem, np. stanowiska w administracji czy jako asystentka :) Nie widzę nic w sieci na temat zatrudnień, kancelaria woli zatrudniać pracowników z polecenia czy po prostu nie ma rotacji?

magda

Adwokat który nie czaruje że wszystko jest do wygrania. Nie obiecuje więcej niż może zapewnić

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Marcin Komorowski Acta Vera Kancelaria Adwokacka?

Grzegorz

Bardzo konkretny i uczciwy, znający się na swoim fachu adwokat. Wystarczy stosować się do zaleceń i nie trzeba się niczym martwić

Zostaw merytoryczną opinię o Marcin Komorowski Acta Vera Kancelaria Adwokacka - Łódź

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Marcin Komorowski Acta Vera Kancelaria Adwokacka?

Zobacz opinie na temat firmy Marcin Komorowski Acta Vera Kancelaria Adwokacka tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 36.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Marcin Komorowski Acta Vera Kancelaria Adwokacka?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 28, z czego 28 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przejdź do nowych opinii