BEETSMA

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 351 ocen.

Opinie o BEETSMA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA

nick

Ja moze cos napisze o oddziale w Katowicach. Bo to kpina. 3 dni pracowalam na kasie w Tesco i sie zwolnilam . Ostatniego dnia okazalo sie ze zgubili rozliczenie z kasy z wczorajszego dnia.. Ja bylam w szoku I ze jak to mozliwe. I oczywiście nie dowiedziałam sie ile wpisala Pani Barbara ponownie. Czekając na wypłatę okazalo sie ze zrobiłam mańko 236 zl i nie dostane pieniędzy i pani Nieslony zaczęła na mnie krzyczeć ze mam sie cieszyć ze nie place tego mańka. I nie dostałam wogole wyplaty.. Żenua. Poprostu żenada. W tym roku nie oczekiwalam od nich pitu 11 a dotarł jednak a wiecie którego ?? 4 kwietnia !! Przez nich musiałam korektę robic mojego pitu 37. Nie polecam , jak najdalej od tej zlodziejskiej firmy.

Edyta

@Zoha czyli uważasz, że to wyjątkowa sytuacja jak został potraktowany @Johnny przez agencję BEETSMA i zazwyczaj nie ma problemu z płatnościami? A myślisz, że co jest problemem w tej agencji, że pojawiają się zawsze kłopoty z dokumentami i zazwyczaj źle jest policzona wypłata?

Zoha

Ja miałąm z niby problem z karpiem też ale po telefonie i drobnej awantury wyrównali wynagrodzenie.Drugi problrm jest z wysyłaniem przez nich dokumentów,żeby dostac sokument musisz się nadzwonić i to nieźle nakłócić.Ogólnie płacą w terminie tylko no potrafią nie sprawiedliwie wyliczyć wynagrodzenie.

Edyta

@Johnny już trochę dni minęło po 20. Czy Twoja pensja za sprzedaż karpi została uregulowana przez firmę BEETSMA?

Johnny
@Edyta 29.01.2018 10:55

Okazało się że wszystko było zrobione na lewo.Gdyby nie kierowniczka z tesco i reszta pracowników która potwierdziła to ze pracowałem tam nie dostał bym wynagrodzenia.Zgłosiłem to do sądu pracy.Inspekcja pracy przeprowadziła kontrolę..Musieli gdyby nie to pewnie by mnie oskarżyli o pomówienie i wyzysk,Nie nie została uregulowana w terminie.Dopiero w ty miesiącu,czyli w suie jutro mam dostać ureulowane plus kwote dotakową jako kare od nich czy cos takiego nie wiem zbytnio nie słuchałem inspekcji pracy.Nie pracuje już na tą agencje.Dostałem umowę normalna na etat.

Bobi

Witam ktoś jedzie do magazynu przy skaner na wózku 28. 01.2018

Edyta

@Johhny a jak dokładnie wygląda taka praca przy sprzedaży karpi? Czy przed wyjazdem była ustalona stawka 16 zł? Miałeś to na umowie? @Ss czyli jeżdżą też osoby, które są nastawione na zabawę, a nie pracę i przez to innym przeszkadzają?

Johnny
@Edyta 28.12.2017 11:54

Miałem na umowie 13,za towarowanie,z tym ze na karpia mieli mi dosłać umowę.Nie dosłali.Pozwałem ich do sądu,że pracuję na czarno,dowody miałem.Odpowiedź z ich strony była taka,że uregulują moją pensję do 20 stycznia 2018 roku,więc teraz czekam.

Darek

Dla nieudacznika zawsze będzie coś co mu się nie podoba. Trzeba jechać samemu bez pomocy będzie wówczas lepiej

anonymous
@Darek 24.06.2017 21:57

Trzeba znać adres i język ja ani tego ani tego

Edyta

@Marek rozumiem, że właśnie 11.01 TY miałeś jechać do pracy również? Jest dzień po, także jestem ciekawa czy pojechałeś razem z firmą BEETSMA i jakie są Twoje pierwsze wrażenia związane z wyjazdem do pracy.

Marek

A dokładnie na załadunek i rozładunek do takiej pracy

Marek

Wyjeżdża ktoś 11.01.2018 do born

Johhny

Nie polecam Beetsmy a w szczególności oddziału w Poznaniu (usunięte przez administratora) i bardzo niekompetentni ludzie.Na stanowisku sprzedaż karpia ustalona stawka była 20zł za h.Na rękę miało wychodzić koło 16 zł.Gówno prawda płacą najniższą za taką męczarnie.Jak przychodzi co do czego to ci mówią że jakis błąd.O pieniądze z nimi trzeba się wykłócać i straszyć sądami.Oszukują na ile mogą ,że sami się gubią w swoich kłamstwach.Jeden wielki minus.Nie polecam całej tej beetsmy nie zależnie od oddziału.

Gość

Wyjeżdża ktoś 1.01.18r na Germaco ?

Mikiniki
@julka 17.12.2017 21:40

Ja tez wyjezdzam ;)

Janek

Jeszcze dużo wody w Wiśle musi przepłynąć zanim niektórzy nauczą się myśleć poważnie i pracować sumiennie, bo agencja jest spoko!!

Ss
@Janek 14.08.2017 14:15

Hej wszystkim pracowalem 6 agencjach wszystkie sa ok wyplacalne 7 lat pracuje i nie narzekam syf robia polacy co niszcza nowe domy wyremontowane pija imprezy kto normalny chce zarobic to zarobi jak ktos olewa agencje i imprezy w (usunięte przez administratora) ma prace tylko koffe shopy jaki ty dla agencji agencja taka dla ciebie nl jobs holland contracting e&a covebo reszta

Agata

Witam mogli byscie mi powiedziec jak tam jest naprawde byla bym wdzieczna moj email to ac127@wp.pl

Edyta

@Rafal, @Nemo a czy na umowie są warunki, które agencja BEETSMA Wam w Polsce obiecywała? W ogóle kiedy podpisuje się takie umowy? W Polsce czy na miejscu? Czy był tam odnośnik związany z tym co grozi za zerwanie umowy lub niepodjęcie pracy na miejscu?

Majorowski1988

W niedziele mam wyjzad na szklarnie jak wygląda praca i mieszkanie i zarobki??

Rafal
@Nemo 18.11.2017 21:31

Potwierdzam co kolega napisal ta firma to jedne wielkie oszustwo.Pracowalem u nich na rozach stawka w biurze 9 brutto chata 280, miesiecznie na miejscu stawka 6,01 gdzie z 9 brutto masz 7,80 netto chata 145; tygodnioeo.Godzin gwarantowanych w pl 50 tygodniowi na miejsu 24 wiec nawet na chate nie zarobisz.Niunie w biurach w pl glupoty wciskaja a na miejscy koordynator ci mowi jak nie pasuje to wypier.....taka wlasnie agencja

Mariusz

Hej byl ktos na sortowaniu cebulek jak tam jest ile sie pracuje ciezko jest

Bodzio

Dużo dobrego o nich słyszałem już od dawna. Może mi ktoś podpowie coś o pracy za granicą z Beetsmą?

Edka

Polecam wspolprace z biurem beetsma.Mila i profesjonalna obsuga.Oferowana praca zgodna z opisem,ilosc godzin gwarantowana.Mozna zarobic jesli sie chce.

Edyta

@Lorenco w sensie, że brakuje osób do pracy? @wojtuś, @Górski Patryk widzę, że jesteście zadowoleni z pracy z agencją BEETSMA. A czy możecie powiedzieć jaką pracę wykonujecie? Opowiecie o tej pracy? Czy ciężko dostać pracę? To ważne kwestie, ponieważ jest wiele ofert pracy i chętni pewnie się nad tymi kwestiami zastanawiają http://www.gowork.pl/praca/beetsma;pr

Lorenco

Mimo, że BEETSMA ma dobra opinie wśród agencji również nie ma ludzi.?

Górski Patryk

Polecam biuro beetsma w 100%. Wysyłają ludzi do normalnej pracy z dobrymi zarobkami. Domki na miejscu także okej.

wojtuś

Bardzo fajna atmosfera i fajna agencja

Edyta

Dużo pozytywnych opinii pojawia się o firmie BEETSMA. Rozumiem, że firma jest dla Was dobra i moglibyście ją polecić osobom szukającym pracy? Jakieś mocne strony pracodawcy potrafilibyście jeszcze wymienić? Podalibyście jakieś rady odnośnie rekrutacji dla innych? Na co zwrócić uwagę? Zapewne zainteresuje to osoby chcące się tam zatrudnić.

Siwy

Pracowałem w tamtym roku i wiadomo ze luksusów na mieszkaniu nie bylo ale ogolnie koordynator pomocny, praca tez mi sie podobała. Nie narzekam, chętnie jeszcze wyjade jak bedzie potrzeba

slaw

Wyjechałem przez agencję z Czestochowy, nie mogę narzekac. Mieszkanie tak jak sie umawialiśmy, pracy póki co nie brakuje.

globtroter

wyjezdza ktos 28 wrzesnia na salatki?

Joanna Małolepsza

Wyjechałam przez Beetsma do pracy. Zakwaterowanie ok, bywało lepiej ale mieszkałam juz w gorszych warunkach. Obsługa w biurze ok, wszystko sprawnie załatwione.

Karolina K

Świetna współpraca. Polecam:)

Edyta

@Justyna a wszystkie warunki jakie zagwarantowała Ci firma BEETSMA były odpowiednie? Było tak samo jak się umówiliście wcześniej? A jak wyglądały warunki noclegowe? To są informacje ważne przed podjęciem decyzji o wyjeździe do pracy.

Justyna
@Edyta 15.09.2017 12:19

Firma nie obiecylama mi 5 gwiazdkowego hotelu, a przecietne warunki.- lozko, szafki itp. Bylo tak, jak przedstawiala mi pani w biurze. tylko mialam jezdzic rowerem, ale okazalo sie, ze jednak bedzie auto do pracy.

Zostaw opinię o BEETSMA - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA