BEETSMA

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 348 ocen.

Opinie o BEETSMA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA

Majorowski1988

W niedziele mam wyjzad na szklarnie jak wygląda praca i mieszkanie i zarobki??

Nemo
@Majorowski1988 06.11.2017 21:08
W niedziele mam wyjzad na szklarnie jak wygląda praca i mieszkanie i zarobki??

Agencja ta to jedne wielkie oszustwo.W pl opowiadaja cuda a w rzeczywistosci jedziesz tylko po to aby pracować na mieszkanie.W pl obiecuja 40 h tyg a pracujesz 2 dni w tyg zeby mogli za chate zedrzec.Cebulki w listopadzie sam sobie odpowiedz.Bylem tam przez ta agencje i tylko koszty mialem taki zarobek.Chaty cyf i dno swinie maja lepiej.Juz o hotelu Waikiki nie wspomne.Jakas staea baba rozdarta co (usunięte przez administratora) ludziom daje do zarcia jak w chlewie rzadzi sie jakby to byl jej hotel a jej chlop pociot do granic mozliwosci az dziwne ze ktis takich ludzi trzyma.A co najgorsze czy pracujesz w dzien czy na nocna zmiane o 17 jak nie zjesz to i tak placisz za to.Ogolnie mowiac nie polecam twoj zarobkowy wyjazd raczej bedzie wyjazdem w plecy.

Rafal
@Nemo 18.11.2017 21:31
Agencja ta to jedne wielkie oszustwo.W pl opowiadaja cuda a w rzeczywistosci jedziesz tylko po to aby pracować na mieszkanie.W...

Potwierdzam co kolega napisal ta firma to jedne wielkie oszustwo.Pracowalem u nich na rozach stawka w biurze 9 brutto chata 280, miesiecznie na miejscu stawka 6,01 gdzie z 9 brutto masz 7,80 netto chata 145; tygodnioeo.Godzin gwarantowanych w pl 50 tygodniowi na miejsu 24 wiec nawet na chate nie zarobisz.Niunie w biurach w pl glupoty wciskaja a na miejscy koordynator ci mowi jak nie pasuje to wypier.....taka wlasnie agencja

Mariusz

Hej byl ktos na sortowaniu cebulek jak tam jest ile sie pracuje ciezko jest

Bodzio

Dużo dobrego o nich słyszałem już od dawna. Może mi ktoś podpowie coś o pracy za granicą z Beetsmą?

Edka

Polecam wspolprace z biurem beetsma.Mila i profesjonalna obsuga.Oferowana praca zgodna z opisem,ilosc godzin gwarantowana.Mozna zarobic jesli sie chce.

Edyta

@Lorenco w sensie, że brakuje osób do pracy? @wojtuś, @Górski Patryk widzę, że jesteście zadowoleni z pracy z agencją BEETSMA. A czy możecie powiedzieć jaką pracę wykonujecie? Opowiecie o tej pracy? Czy ciężko dostać pracę? To ważne kwestie, ponieważ jest wiele ofert pracy i chętni pewnie się nad tymi kwestiami zastanawiają http://www.gowork.pl/praca/beetsma;pr

Lorenco

Mimo, że BEETSMA ma dobra opinie wśród agencji również nie ma ludzi.?

Górski Patryk

Polecam biuro beetsma w 100%. Wysyłają ludzi do normalnej pracy z dobrymi zarobkami. Domki na miejscu także okej.

wojtuś

Bardzo fajna atmosfera i fajna agencja

Edyta

Dużo pozytywnych opinii pojawia się o firmie BEETSMA. Rozumiem, że firma jest dla Was dobra i moglibyście ją polecić osobom szukającym pracy? Jakieś mocne strony pracodawcy potrafilibyście jeszcze wymienić? Podalibyście jakieś rady odnośnie rekrutacji dla innych? Na co zwrócić uwagę? Zapewne zainteresuje to osoby chcące się tam zatrudnić.

Siwy

Pracowałem w tamtym roku i wiadomo ze luksusów na mieszkaniu nie bylo ale ogolnie koordynator pomocny, praca tez mi sie podobała. Nie narzekam, chętnie jeszcze wyjade jak bedzie potrzeba

slaw

Wyjechałem przez agencję z Czestochowy, nie mogę narzekac. Mieszkanie tak jak sie umawialiśmy, pracy póki co nie brakuje.

globtroter

wyjezdza ktos 28 wrzesnia na salatki?

Joanna Małolepsza

Wyjechałam przez Beetsma do pracy. Zakwaterowanie ok, bywało lepiej ale mieszkałam juz w gorszych warunkach. Obsługa w biurze ok, wszystko sprawnie załatwione.

Karolina K

Świetna współpraca. Polecam:)

Edyta

@Justyna a wszystkie warunki jakie zagwarantowała Ci firma BEETSMA były odpowiednie? Było tak samo jak się umówiliście wcześniej? A jak wyglądały warunki noclegowe? To są informacje ważne przed podjęciem decyzji o wyjeździe do pracy.

Justyna
@Edyta 15.09.2017 12:19
@Justyna a wszystkie warunki jakie zagwarantowała Ci firma BEETSMA były odpowiednie? Było tak samo jak się umówiliście wcześnie...

Firma nie obiecylama mi 5 gwiazdkowego hotelu, a przecietne warunki.- lozko, szafki itp. Bylo tak, jak przedstawiala mi pani w biurze. tylko mialam jezdzic rowerem, ale okazalo sie, ze jednak bedzie auto do pracy.

Justyna

Byłam na cebulkach. Ja nie narzekalam na brak pracy.

Mariusz
@Justyna 15.09.2017 12:07
Byłam na cebulkach. Ja nie narzekalam na brak pracy.

Hej jak tam bylo na tych cebulkach bo sie wybieram i jakie pienisdze

Justyna

Byłam na cebulkach. Ja nie narzekalam na brak pracy.

Edyta

Ktoś może odpowiedzieć użytkownikowi @Benek na temat pracy animatora z agencji BEETSMA? A ktoś pracował ostatnio z tą agencją i może powiedzieć jak się współpracuje? Czy można liczyć na dobre warunki zatrudnienia? To ważne informacje dla osób chcących pracować.

Benek

Czy może mi ktoś podpowiedzieć co to jest za praca - animator którą znalazłem w ostatniej ofercie? W jakiej branży jest zatrudniany i czy da się na tym etacie zarobić jakieś godziwe pieniądze? Będę wdzięczny za informacje,

Janek

Jeszcze dużo wody w Wiśle musi przepłynąć zanim niektórzy nauczą się myśleć poważnie i pracować sumiennie, bo agencja jest spoko!!

slask

Witam, jak wygląda zakwaterowanie w Echt (Action)? Czy jest tam siłownia? Dzięki.

Karol

Czy ktoś korzystał z pośrednictwa tej agencji przy pracach w Polsce? Słyszałem dobre opinie o agencji ale po lekturze opinii na forum mam mieszane uczucia.

Anty Beetsma i Van Koppen

Nie polecam ani agencji pracy Beetsma, ani pracy dla Van Koppen & Van Eijk. Pani Anna Sz. z Gdańska, jak i pewnie wszyscy pracownicy agencji, nie są zupełnie poinformowani o warunkach pracy jak i mieszkaniowych. Na miejscu dopiero okazuje się jaka jest prawda. Cytując Pana Michała z Van Koppena "w Polsce mówią Wam ogólniki, a w praktyce jest inaczej". Mówiono nam, że wyjazd jest na min.3 msc z możliwością przedlużenia, a praca okazała się owszem, ale na 3 tygodnie! Nowa oferta przedstawiona przez Pana M.z Van Koppena polegała: bierzesz albo spadaj. Absolutnie odradzamy Hotel Waikiki. Obowiazkowe ochydne obiady za 35 euro, ale jesli pracujesz na nocke, niewiadomo czy go otrzymasz, bo kazdy moze Ci go wczesniej zjesc, ale zaplacic i tak musisz. Zdzieraja kase za hotel. W tej cenie mozna wynajac w Holandii spore mieszkania. Wyplata na czas.

ela
@Anty Beetsma i Van Koppen 06.08.2017 19:30
Nie polecam ani agencji pracy Beetsma, ani pracy dla Van Koppen & Van Eijk. Pani Anna Sz. z Gdańska, jak i pewnie wszyscy p...

hej zgadzam sie ze wszystkim co do agencji van kopen hotel masakra i wymuszanie na ludziach ze musisz zjesc obiad od nich mnie do tej pory scigaja bo niby obiady nie zaplacilam i mam je zaplacic .a mieli potracic z wyplaty masakra jakas .poprostu .wakacyjne nie wyplacone bo poco komus sie przydalo napewno . Co do drugiej agencji niewiem.

Tolek

Fajna agencja to i fajne oferty mają. Są profesjonalistami więc można spokojnie z nimi współpracować bo wiedzą co do nich należy. Pracowałem i dlatego piszę te kilka zdań bo biadolenie niektórych strasznie mnie denerwuje.

Danuśka

Mam pytanie zanim zgłoszę się do agencji. Czy jadąc do Holandii muszę znać język holenderski czy wystarczy angielski?

Kasia

polecam :) Jestem zatrudniona przez tą firmę we Wrocławiu. Zero problemów, wypłaty na czas, świetny kontakt z pracownikami Beetsmy.

Klient

BEETSMA nie zaskoczyła mnie swoją pokaźną lista ofert. Zawsze przygotowani z dużym pakietem. Fajnie mi się z nimi współpracowało i wszystko było dopilnowane, nie miałem żadnych problemów. Polecam agencję!!!

Beetsma Haha

NAJGORSZA AGENCJA!!! BRAK WYNAGRODZENIA NA CZAS, CIĘTE GODZINY I DO TEGO BEZCZELNI PRACOWNICY!!!

pracownik beetsma

Najgorsza agencja. Kłamią i oszukują na pieniądzach młodych ludzi.

zainteresowany

wyjazd z nimi na wakacje jest ok, moja kolezanka byla i nie narzekala, ja chyba tez pojade - jest tu jakis student, ktory wybera sie do Holandii? Macie jakies fajne oferty?

lala
@daniel 29.06.2017 16:54
Chciałbym pojechać z Beetsma? Ktoś może się skontaktuje ze mną, kto też się zastanawia ? Wspólnie lepiej niż samemu jechać, a z...

hej, ja sie wybieram z chłopakiem, z Krakowa, w czwartek albo w niedziele ;)

zania
@daniel 29.06.2017 16:54
Chciałbym pojechać z Beetsma? Ktoś może się skontaktuje ze mną, kto też się zastanawia ? Wspólnie lepiej niż samemu jechać, a z...

tez chcialabym pojechac. Jak ktos ma jakikes oferty to prosze pisac nma mail : zanettka11@interia.pl

monika

u mnie z godzinami nie bylo problemow

Darek

Dla nieudacznika zawsze będzie coś co mu się nie podoba. Trzeba jechać samemu bez pomocy będzie wówczas lepiej

Ewa

to agencja ktora tylko obiecuje, a rzeczywistosc ktora spotykasz w Holandi jest inna niz ci obiecywano.Zastanowcie sie czy warto przez ta agencje jechac.Ja juz nigdy...nigdy... sie niedam omamic...Na obiecane mi godziny niby 38 godz tygodniowo, mialam w sumie 100 w miesiacu.Dobrze, ze sie wzielam i przyjechalam do Polski, teraz szukam solidnej agencji a nie takiego gowna...Malo tego! koordynatorzy na miejscu co maja cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie znaja jezyka. No i najwazniejsze: platne obiady, ktore laduja w koszu takie dobre nawet gdy ich nie bierzesz to placisz 5euro na glowe dziennie, poprostu przegiecie.Zarobki sa ukrywane, kazda firma do ktorej Cie rzucaja(podpisywalam, ze nie chce byc skoczkiem) placi inaczej i nie wiesz tak naprawde za ile pracujesz, dowiadujesz sie dopiero na koniec miesiaca. KAZDEMU ODRADZAM!

Ewa

to agencja ktora tylko obiecuje, a rzeczywistosc ktora spotykasz w Holandi jest inna niz ci obiecywano.Zastanowcie sie czy warto przez ta agencje jechac.Ja juz nigdy...nigdy... sie niedam omamic...Na obiecane mi godziny niby 38 godz tygodniowo, mialam w sumie 100 w miesiacu.Dobrze, ze sie wzielam i przyjechalam do Polski, teraz szukam solidnej agencji a nie takiego gowna...Malo tego! koordynatorzy na miejscu co maja cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie znaja jezyka. No i najwazniejsze: platne obiady, ktore laduja w koszu takie dobre nawet gdy ich nie bierzesz to placisz 5euro na glowe dziennie, poprostu przegiecie.Zarobki sa ukrywane, kazda firma do ktorej Cie rzucaja(podpisywalam, ze nie chce byc skoczkiem) placi inaczej i nie wiesz tak naprawde za ile pracujesz, dowiadujesz sie dopiero na koniec miesiaca. KAZDEMU ODRADZAM!

Basia

BEETSMA to super agencja, zawsze maja dużo ofert ale teraz jest super taki wybór. Byłam za ich pośrednictwem i pracowałam w szklarni, zarobiłam dobrze chociaż nie ukrywam , że trzeba się napracować. Dla mnie to jest oczywiste ale nie dla wszystkich.!

Kasia

bylam z nimi rok temu na wakacjach - jestem w trakcie zastanawiania się czy i w tym roku uda mi sie wszystko pogodzic i wyjechac, ale dla osob szukajacych pracy w tym okresie - szczerze polecam

Basia

Czy mógłby stok napisać kilka słów na temat pracy w szklarni w Hadze? Jakie prace wchodzą w grę? Chodzi o rośliny oczywiście? Ile da sie zarobić i w jakim czasie?

Basia

BEETSMA jak zwykle nie zaskoczyła swoją ofertą prac. Można wybierać i z całą pewnością coś znajdziemy.

hej
@Basia 01.06.2017 09:41
BEETSMA jak zwykle nie zaskoczyła swoją ofertą prac. Można wybierać i z całą pewnością coś znajdziemy....

Miło nam pracowniku beetsmy za opinie :D

hej
@Basia 01.06.2017 09:41
BEETSMA jak zwykle nie zaskoczyła swoją ofertą prac. Można wybierać i z całą pewnością coś znajdziemy....

Nie polecam !!!

Gwardian

Mam pytanie , na "wiekówce" 20 lat ile płacą? Wie ktoś coś może? Chodzi mi o wyjazd do Holandii.

Czarek

Ja tez nie wypowiadam sie na temat pracy przez biuro w Polsce - bo nie mam z tym doswiadczenia, ale praca za granica z nimi przebiegla bardzo dobrze

Martyna

Jeśli komuś nie odpowiada praca organizowana przez agencję może spróbować sam na własną rękę szukać .

Ja

Pracownik hotelu bez znajomości języka Firma Beetsma Sp z o.o.nr - certyfikatu 5169 - jest spółką należącą do holenderskiego holdingu Van Koppen & Van Eijk, który należy w Holandii do wiodących firm w sektorze pracy tymczasowej. Poszukujemy osób do sprzątania hotelu. Miejsce pracy: Holandia Czy ktoś coś wie na ten temat, może ktoś był?

zania
@Ja 10.05.2017 17:44
Pracownik hotelu bez znajomości języka Firma Beetsma Sp z o.o.nr - certyfikatu 5169 - jest spółką należącą do holenderskiego...

aktualna jeszcze jest ta praca?

Ja

Pracownik hotelu bez znajomości języka Firma Beetsma Sp z o.o.nr - certyfikatu 5169 - jest spółką należącą do holenderskiego holdingu Van Koppen & Van Eijk, który należy w Holandii do wiodących firm w sektorze pracy tymczasowej. Poszukujemy osób do sprzątania hotelu. Miejsce pracy: Holandia Czy ktoś coś wie na ten temat, może ktoś był?

Bazyliszek

Takie agencje jak BEETSMA można polecać innym z czystym sumieniem. Myślę jednak, że nie każdy nadaje się do wyjazdu za granicę do pracy. Tam nie jest lekko.

Ja

Mam pytanie, czy Wy też musieliście wysyłać skan dowodu ?? z góry dzięki

Hanka

BEETSMA jest fajna agencją. Nie ma z nimi problemów, zresztą większość ma takie zdanie o nich. Polecam

berton

nie mialem z nimi problemow

Bombel

BEETSMA to naprawdę sprawdzona agencja i można korzystać z ich ofert pracy za granicą gdyż tam wyjeżdżałam. Nie korzystałam z ich oferty w kraju to nie wiem i nie wypowiadam się. W Holandii było spoko.

okk

są ok

wieczny student

Pracowałem jako student na wakacjach w Holandii - nie przypominam sobie żadnych przykrych sytuacji, ani związanych z pracą ani z samą Beetsmą, wiec dla młodych jak najbardziej polecam

Zostaw opinię o BEETSMA - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA