Opinie o Assel sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Assel sp. z o.o.

Bebe

Assel + firma się rozwija , wewnątrz robi się bardziej światowo szczególnie inżynierowie/menagerzy mogą czuć się komfortowo - dużo pracowników z Ukrainy zamiast Polaków ale to wynik niskich stawek , Niskie zarobki , największa żenada to parking dla pracowników gdzie trzeba się wbijać a jak nie ma miejsca to parkuj gdzieś w Pruszczu , socjal prawie zero

Marta

Na stronie internetowej firmy znalazłam informacje o programie stażowym, jaki Assel sp. z o.o. przygotował dla studentów oraz absolwentów studiów technicznych i biznesowych. Jest to staż płatny trwający od 2 do 6 miesięcy, a zgłosić się do udziału w nim można w każdym momencie, bo rekrutacja trwa cały rok. Czy ktoś z Was w ten właśnie sposób zdobywał pierwsze doświadczenia w Assel, czy też na rynku pracy? Co warto wiedzieć o tym programie?

NieJestemZKadr_LUL
@Marta 21.11.2017 13:48
Na stronie internetowej firmy znalazłam informacje o programie stażowym, jaki Assel sp. z o.o. przygotował dla studentów oraz a...

Znam przypadek gdzie stażysta został został w firmie jako Inżynier. Kwestia do jakiego działu trafisz ale nie ma co się oszukiwać może szału nie ma ale jak to na każdym innym stażu.

Zefir

Jesteście pewni, że nie można napisać nic pozytywnego o Assel ? Każdy wie, że nie ma idealnych firm!

Marta

@Zenonrozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w Assel. Możesz podzielić się swoimi doświadczeniami z pracy w firmie? Informacja o tym, co sprawia, że jest to dobry pracodawca, będzie pomocna dla osób, które wahają się nad przesłaniem swojej aplikacji.

Zenon

Assel ma opinię dobrego pracodawcy. Pewnie nie jest idealną firmą ale czy taką znacie? Może warto zająć się poprawą tego co nie udaje się w firmie i będzie nam lepiej.

Ziuta

Skoro w firmie brakuje ludzi do pracy to konsekwencją tego jest zatrudnianie obcokrajowców i akurat to mnie nie dziwi!

joł joł

W assselu jak wszedzie na produkcji, czego sie spodziewacie?? takie stanowisko to i tak jest. kwestia przyzwyczajenia i wyrobienia sobie dobrych relacji. Mozna przyjśc łysym i Cie tego nauczą - daje plus.

pracowniaca

a ja tam akurat przyszłama na zwykle stanowisko gdziekolwiek na produkcji a dostałam trochę lepsze, więc sie cieszę! zarobki są słabe, ale zobaczymy co dadzą jak będę dobra, bo wiem że u mnie w dziale dostali podwyzki...

LL

Ładna opinia na zewnątrz :) a tak naprawdę coraz więcej ukraińców raz że weź się z nimi dogadaj a dwa że zawalają robotę a ty siedź i poprawiaj

Marta

@Chłopak85 jeśli zniknęły jakieś wpisy, oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszanie zasad regulaminu. Podstawą ku usunięciu komentarza jest wyłączenie jej niezgodność z regulaminem. Dlatego też przed zmieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią.

Krzysztof

Ponieważ szukam pracy więc sprawdzałem wiele źródeł o firmie Assel i wiem, że jako pracodawca mają dobrą opinię. Wprawdzie oceny na tym wątku są trochę dwuznaczne to sądzę , że w ogólnej ocenie jest spoko. Czy może ktoś dodać na jaka umowę można liczyć?

.

Plotki chodzą, że kadrowe wpisują pozytywne opinie :)

Chłopak85
@. 23.08.2017 15:49
Plotki chodzą, że kadrowe wpisują pozytywne opinie :)

To nie plotki tylko prawda a na dodatek ten portal jest z nimi i kasuje niewygodne komentarze bo mój został usunięty. A jak jest w Asselu naprawdę ?

.
@Chłopak85 24.08.2017 16:58
To nie plotki tylko prawda a na dodatek ten portal jest z nimi i kasuje niewygodne komentarze bo mój został usunięty. A jak jes...

Złe zarządzanie firmą. Do czasu aktualnego dyrektora nic się nie poprawi

Zumba

Zaczynając pracę w firmie jesteśmy pod obserwacją, ludzie lubią chwalić się co potrafię a często nie potrafią nic.

Regina

Słyszałam dobre opinie o Assel i cieszy mnie, że sytuacja poprawia się. Szkoda tylko, że nie maja jeszcze nowych ofert pracy. Bardzo odpowiadałaby mi praca w firmie z wielu powodów. Jeśli ktoś ma informacje o ewentualnych przyjęciach pracowników bardzo proszę o info

ONAopera

Assel najgorsze lata ma za sobą. Opinia jest coraz lepsza. Dużo się zmienia. Atmosfera jest fajna, ale zależna od lidera, do którego się trafi. Najlepszy jest na THT , jedyny który stoi za swoimi ludźmi ale przy tym wypełnia założenia i cele firmy. Polecam Assel

Krystian

Czyżby firma nie miała nowych ofert pracy? Mam zamiar aplikować do firmy i chciałbym dowiedzieć się więcej informacji. Jaka jest atmosfera w firmie, czy dobrze się wam pracuje? Jaka umowa jest podpisywana na początku? Może jest jeszcze coś istotnego?

Zenobiusz

Jak ktoś ma problem z firmą to zawsze szuka powodów żeby oskarżać. Sądzę, że od ustalania strategii funkcjonowania firmy jest zarząd natomiast pracownicy mają wykonywać swoją pracę. Te reguły się sprawdzają!!

Uliber

Assel to nowoczesna firma, ambitna produkcja i sądzę, że tu praca jest nie dla wszystkich. Czy osoby niezadowolone z pracy w firmie są przekonane, że nie można powiedzieć coś dobrego o firmie? Jeśli nawet coś idzie niedobrze to zawsze można poprawiać!

PEPA

Zozola i Zenobiusz to ludzie z kadr i dlatego tak tu slodzą. Jak to nie ma ofert jak ostatnio widziałem ogłoszenie na jednym z portali że szukacie technika elektronika. Zapraszam do Kwidzyna, dają tam większe zarobki i relokacje na rok :-)

Zozola

Jaka cisza na forum.! Czyżby wakacje spowodowały brak chętnych do pisania czy też sytuacja w firmie jest znacznie lepsza i nikomu nie chce sie pisać?

Zenobiusz

Assel nie ma nowych ofert pracy, a dla mnie to znaczy jest dobrze i ludzie nie odchodzą.

farfa
@Zenobiusz 13.07.2017 20:40
Assel nie ma nowych ofert pracy, a dla mnie to znaczy jest dobrze i ludzie nie odchodzą.

Nie ma ofert pracy bo dopiero co wywalili całą linię montażową z roboty. Wolą zatrudnić ukraińców bo wychodzi taniej

Zumba

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi na czym polega praca dla kupca strategicznego? Interesuje mnie praca w firmie bo słyszałem wiele dobrego i teraz znalazłem taka ofertę. Jakie wymagania na starcie stawia firma? Jaka jest atmosfera w firmie? Z góry dziękuję

Sabaka

Elektronik serwisant ile zarobi netto w waszej firmie?

Zenek

Zastanawiam się dlaczego na forum jest tak mało wpisów? Czy jest tak dobrze i nikt nie zaprząta sobie głowy pisaniem? Szukałem ostatnio ofert pracy do Assel-a ale niestety nic nie znalazłem, może ktoś ma więcej informacji w tym temacie i mógłby się podzielić?

Zumba

Czy Assel sp. z o.o. nie ma zupełnie nowych ofert pracy?

fanfan

Dajcie spokój, szukajcie innej alternatywy. Ja znalazłem swoją z wykształceniem średnim zarabiam 12-20 tysięcy złotych, a w asselu miałem.... 2150. Nie dajcie się ...chać.

Romek

Henry i Zenia wy chyba jesteście z działu kadr Assela.

Zenia

Assel jest dobrą, normalną firmą, stabilna pod kątem pracowników.

Henry

Pracuję w firmie już od dawna i jestem zadowolony z pracy i z atmosfery jaka sobie stworzyliśmy. Mamy bardzo zgrany zespół ludzi. Całkiem niezłe zarobki to kolejny atut firmy. Dlaczego ludzie narzekają nie wiem?

ogniskowiex

powiem tak jak ktoś wali w hooya to ma taką stawkę jak ma ja pracując na ... jestem w stanie postawić się menadżerowi i solidnie wytłumaczyć czemu jest tak a nie po jego myśli a jeśli mało zarabiasz wez się do roboty ja mam aktualnie 2650 na czysto wiec pokaż ze masz jaja i zgłoś mobing do prezesa lub PIP

Jerzyk

Assel nie ma zupełnie nowych ofert pracy czyli ludzie pracują i nie zwalniają się z firmy. Ktos chyba mocno przesadził.

ja

czy komentarze działu personalnego nie powinny być oznaczane na inny kolor?

Makasso

jak dla mnie nie narzekam. pracuje tu, i miałem gorsze oczekiwania niż jest. Widać że firma inwestuje i ma nowych Klientów, własnie postawili kolejną linię SMT. Jest szansa na awans moim zdaniem, bo jest wielu co awansowali z operatora wyżej. Za darmo nic nigdzie nice nie da. W wielu firmach awansować to niemożliwe... a zarobki wszędzie podobne są.....

pracownik byly

dla mnie spoko firma. na pewno żaden garaż. zdjecia na stronie przynajmniej prawdziwe. na produkcji ciezko wiadomo, ale gdzie jest latwo!? wiecie, trawa bardziej zielona zawsze jest za płotem, no nie? pracowałem w asselu, dałem się namówić na pracę gdzie indziej blizej domu i co? juz w drugiej firmie jestem po asselu, i jedna gorsza od drugiej. zwolniłem się dziś i planuje wrócić jak sie uda mimo dojazdu

Gregor

Assel sp. z o.o. ma ponad 30 lat doświadczenie w pracy na rynku międzynarodowym. Natomiast czytając wpisy odnoszę wrażenie jak byście pracowali w garażu.

pierdziel
@ja 07.04.2017 11:37
Człowieku, a zastanowiłeś się dlaczego i skąd ci Ukraińcy? Firma się rozwija, pozyskuje intensywnie klientów i nowe zlecenia, w...

Właśnie, więc się zastanów za nim coś napiszesz, bo niczym mądrym nie zabłysnąłeś. człowieku . . .

Ja
@pierdziel 07.04.2017 23:08
Właśnie, więc się zastanów za nim coś napiszesz, bo niczym mądrym nie zabłysnąłeś. człowieku . . .

Ehh widać, dlaczego niektórzy w życiu będą tylko narzekać na swój nędzny los...

MImi

Ile na czysto zarobi elektronik serwisant w Asselu?

Pracownik

Ile zarabiacie brutto i na jakich stanowiskach?

Ilona
@Pracownik 13.03.2017 17:26
Ile zarabiacie brutto i na jakich stanowiskach?

4218 zł brutto , tak jak każdy przeciętny POLAK :D

nicker
@Ilona 14.03.2017 21:53
4218 zł brutto , tak jak każdy przeciętny POLAK :D

Na jakim stanowisku? mówisz o standardzie za ~160 godzin miesięcznie?

Marta

aa, dlaczego słabo?

aa
@Marta 08.03.2017 14:56
aa, dlaczego słabo?

bo tutaj wykorzystają Cię

Marta

Twitter, a co powiesz na temat warunków pracy? Jak z atmosferą?

aa
@Marta 01.03.2017 15:18
Twitter, a co powiesz na temat warunków pracy? Jak z atmosferą?

zależy. ogólnie słabo i naucz się ukraińskiego

Julian

Mam nadzieję, że na stanowisku technika utrzymania ruchu będę miał dobre zarobki? Czekam na rozmowę rekrutacyjna i okaże się . Składałem swoje cv bo słyszałem od ludzi jak chwalili sobie Assel. Jaka jest teraz atmosfera w firmie, nie chciałbym trafić na złą.

Roksa77
@Julian 24.02.2017 10:17
Mam nadzieję, że na stanowisku technika utrzymania ruchu będę miał dobre zarobki? Czekam na rozmowę rekrutacyjna i okaże się ....

Złóż CV na serwisanta. Cały dzień zajmie ci chodzenie poplotkować, picie kawy i palenie papierosów. Nie narobisz się a zarobisz - i jeszcze będziesz mógł robić nadgodziny siedząc i patrząc w monitor.

?
@Julian 24.02.2017 10:17
Mam nadzieję, że na stanowisku technika utrzymania ruchu będę miał dobre zarobki? Czekam na rozmowę rekrutacyjna i okaże się ....

jacy ludzie chwalili?

Zumbianka

Złożyłem swoje cv do Assel-a i czekam na termin rozmowy. Namówił mnie do tego mój kumpel, który tu pracuje i bardzo zachwala firmę. Dlatego tym większe moje zdziwienie po przeczytaniu wpisów.

Mietek

Ktoś wie czy potrzebują na stanowisko operatora maszyn? Assel polecał mi kolega ale nie wiedział nic o wolnych etatach. Myślę, że na tym stanowisku można nieźle zarobić.? Mam dość duże doświadczenie.!

AA
@Twitter 22.02.2017 15:56
13.80zł brutto za operatora maszyn SMT.

smiech na salo..we flexie ok 3 na reke na SMT

ja to ja
@AA 05.11.2017 23:48
smiech na salo..we flexie ok 3 na reke na SMT

We flexie powiadasz? Przeciez tam teraz zwalniaja na potege. Setki osob zwalniaja - taki prezent na świeta :)

Zumba

Świetna firma i warto pomyśleć o pracy dla nich. Szukałem ofert dla magazyniera ale nic nie znalazłem!!

qwerty123
@Zumba 21.01.2017 10:41
Świetna firma i warto pomyśleć o pracy dla nich. Szukałem ofert dla magazyniera ale nic nie znalazłem!!...

Co to za spam!? :D

tralala

Trzepią portkami, a powinni:) 13/h wkrotce:)

..
@tralala 08.01.2017 22:19
Trzepią portkami, a powinni:) 13/h wkrotce:)

i 12 w weekend oczywiście :) aby zaspokoić ich

Ł.

Assel co z wami boicie się ? ;))

kól

To w ogóle nie doceniają ludzi, którzy już dla nich od dawna pracują @ona? A może w ogóle nie ma takich ludzi to i nie ma podwyżek. W sumie oferty o pracę pojawiają się często więc może to coś tłumaczy np. teraz też szukają chociażby kupca

anonim

(usunięte przez administratora)

Kaska33

oferuje szkolenia ? - chyba jedynie z języka ukraińskiego :D

kawa

Atmosfera jest ok,jednak jak wszedzie sa dziwni ludzie,tak samo w aselu.Pracuje duzo mlodych ludzi.Najrozniejsze przypadki,mozna zec przekroj mlodego spoleczenstwa od milych normalnych kolesi pozdrawiam smt po malo inteligentne dziewczynki az po zakladowe panie do towarzystwa jak gwiazda z tvnu

pablo

tylko z doświadczeniem szukają? W ogłoszeniu pisze, że przyuczają do zawodu, nigdy nie pracowałem w takiej firmie.

natka

Miałam przyjemnosc popracowac w tej firmie przez pare miesiecy i naprawde polecam. Czlowiek sie nie przemeczy, bo nie ma czym. ...szczegolnie na produkcji. Praca siedzaca, wiec czego mozna chciec wiecej? 8h, 2 zmiany :) Kazdy muflon powinien ogarnac co ma robic, bo wielkiej filozofii to tam nie ma. Kasa jak kasa..nigdzie od razu 3 tys nie zarobisz, Powodzenia i smialo aplikowac.!

Zostaw opinię o Assel sp. z o.o. - Pruszcz Gdański

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Assel sp. z o.o.