Diverse CG Sp. K.

DCG Team

Rekrutacja

Benefity i możliwości rozwoju

• Skierniewice

5. Opinie o Diverse CG Sp. z o.o. Sp. K.

Opinie o Diverse CG Sp. K. Warszawa

Nie przegap nowości o Diverse CG Sp. z o.o. Sp. K.!

Reni Fer

12.12.2019 19:57

Wczorajsze spotkanie świąteczne było MEGA. Szacun!
    Piotrek

06.12.2019 09:33

Ogromne plusy firmy, to lokalizacja! Z dala od mordoru więc dojazd do pracy trwa naprawdę chwilę. A nie ukrywajmy – czas jest w cenie.

10.12.2019 13:20

Nie ma NICKI lub NICKIego, przynajmniej nie znamy nikogo o tym imieniu. Ale Piotrków jest kilku. Zapraszamy na Nowogrodzką 21, chętnie Was poznamy :)) Poza wszystkim, podobnie jak Ty, Piotrek może być jedynie nickiem.

10.12.2019 13:24

To prawda, lokalizacja jest super.
    M

10.12.2019 09:00

Jestem nowa w firmie i muszę pochwalić proces wprowadzenia pracownika w struktury – praktycznie od razu po wejściu do biura nowi koledzy wzięli mnie na herbatę, on-boarding i przejęcie obowiązków bardzo na plus. Od początku poczułam się jak w domu!
    Zosia

03.12.2019 15:19

W tym roku kolejny raz biorę udział w losowaniu mikołajkowym w DCG. Świetna inicjatywa, która trwa już od kilku lat.
    Ala

15.11.2019 15:54

Coś w tej firmie musi być, skoro pracownicy chętnie do niej wracają! Super, że dobrze wspominają współpracę z DCG i utrzymują z nami bieżący kontakt, a gdy kończą im się kontrakty wracają. W takich sposób ostatnio powitaliśmy z powrotem nowych pracowników w działach IT u naszych klientów.
    Przeziębiona

28.10.2019 09:55

Obecnie trwa sezon chorobowy i dużo osób w firmie chodzi przeziębionych. Super, że w takich momentach mogę popracować z domu – nie muszę niedoleczona przychodzić do pracy. Mój przełożony również jest w tej kwestii bardzo wyrozumiały.
    Elastyczna

21.10.2019 09:16

Dzięki elastycznym godzinom pracy już nie muszę się stresować, gdy mój pociąg się spóźnia!
    Przyjazna

14.10.2019 12:18

Ogólnie w firmie panuje przyjazna atmosfera. Ostatnio odeszła od nas jedna z koleżanek i normalnie zjedliśmy pożegnalne ciasto, życzyliśmy jej powodzenia w nowej roli. Każdy rozumie, że zmiany czasem są potrzebne. Nie było szeptów za plecami, dziwnych uśmieszków, jak to w wielkich korporacjach czasem bywa.
    Dobre miejsce pracy

10.10.2019 20:30

To miejsce pracy w którym daje się szanse ludziom młodym na budowanie swojej kariery. Jestem pod wrażeniem tego jak dużym zaufaniem obdarza się pracowników. Rozwój od juniora do team leadera jest możliwy w tej firmie a osoby z którymi pracuję od conajmniej trzech lat są tego dowodem. Cieszę się że tu jestem, bo wiem, że wiele osiągnę.
    Elzbieta

08.10.2019 21:40

Szanowni Państwo, dwa miesiące temu zakończyłam współpracę z DCG. Zajmowałam tam przez krótki okres stanowisko Head od HR. Abstrahujac od przyczyny mojego odejścia informuję, że negatywne opinie, ktore pojawily sie wczesniej i o autorstwo, których jestem podejrzewana, nie są moimi opiniami. Nie mam pojęcia komu zależało na "podgrzaniu atmosfery" i przy okazji zdyskredytowaniu mojej osoby. Firma DCG jest firmą rozwijającą się, co udowadnia 10letnia historia. Jestem przekonana, że nadal będzie rosła i osiagała coraz lepsze wyniki, i nagrody. Moich byłych współpracowników miło wspominam i serdecznie pozdrawiam. Ela Sz.

08.10.2019 10:52

Czy dyżury międzyświąteczne w Diverse CG Sp. z o.o. Sp. K. obstawiają najmłodszymi stażem?
    Diverse CG

08.10.2019 12:03

08.10.2019 12:09

Jesteśmy firmą, która równo traktuje wszystkich pracowników. Staż nie ma znaczenia. Każdy ma prawo zaplanować swój urlop w dogodnym dla siebie terminie. Oczywiście ważne jest poinformowanie o nim w stosownym terminie.
    Patryk

02.10.2019 15:46

Dobrze mi się pracuje. Firma rzetelna i projekt naprawdę spoko. Pracuję od 6 miesięcy i złego słowa nie powiem. Kasa zawsze na czas. Poza tym wsparcie opiekunów kontraktu. W porównaniu z poprzednią firmą naprawde spora różnica na plus.
    Młoda

27.09.2019 12:52

Zaczynam pracę w zespole i jestem pod wrażeniem pomocy, jaką otrzymuje od mojej menedżerki. Jestem juniorem i potrzebuję sporo uwagi. Cieszę się że tak jest i ze zawsze mogę liczyć na uwagę i realną pomoc. Oby tak dalej. To pierwsze miejsce, w którym mam poczucie że zostanę na dłużej i że mam szanse się rozwinąć
    Matka jest tylko jedna

17.09.2019 10:00

Jestem mamą przedszkolaka i pracownikiem Diverse CG. Choć nie mam długiego stażu to zdarzyło mi się już pare razy mieć awaryjne sytuacje w związku z chorobą dziecka. Do tej pory różnie z tym bywało u moich wcześniejszych pracodawców i zawsze wiązało się to z dużą dawką stresu. Chciałabym powiedzieć że Diverse ma mega elastyczne podejście w tej kwestii i nigdy nie spotkałam się z odmową czy nawet z niezadowoleniem z tego powodu. Mój szef sam proponuje żebym pracowała z domu w takiej sytuacji i zawsze podkreśla, że to nie problem. Cieszę się że trafiłam do takiego miejsca gdzie szanuje się ludzi i nie komplikuje im życia. Jak najbardziej polecam jako pracodawcę
    Mona

17.09.2019 10:09

Potwierdzam. Też tu pracuje i w podobnej sytuacji nie miałam najmniejszego problemu z pracą zdalną albo wolnym dniem. Wszystko da się dogadać. W Diverse CG pracuje bardzo dużo kobiet i panuje duża elastyczność w wparcie w tym temacie. Też polecam

18.09.2019 12:03

Jesteśmy młodym zespołem i większość z nas ma lub w niedługim czasie będzie miała dzieci. Wiemy, czym jest rodzicielstwo. W naszej codziennej pracy w DCG opieramy się na naszych wartościach, jakimi są m.in. SZACUNEK, BEZPIECZEŃSTWO czy ZAUFANIE. Jesteśmy otwarci na potrzeby naszych pracowników i staramy się ich wspierać i w pracy i w życiu. Dziękujemy za dobrą opinię!
    Borat

17.09.2019 13:20

Fajna firma i ludzie. Ciekawy projekt dla międzynarodowej firmy i wsparcie opiekuna z Diverse. Ogólnie polecam współpracę. No i super lokalizacja w samym centrum

18.09.2019 11:56

Ależ nam miło! Dziękujemy za dobrą opinię!
    PETER

18.09.2019 11:27

Duży plus za rzetelny onboarding. Komplet informacji na temat projektu i generalnie wiadomo co do czego i do kogo. Do tego zestaw gadżecików na powitanie. No miło nie powiem. Pierwsze wrażenia bardzo na plus. Oby tak dalej

18.09.2019 11:55

Bardzo się cieszymy. Dokładamy wszelkich starań, żeby nasz onboarding był realizowany na najwyższym z możliwych poziomów. Powodzenia!
    Aśka

14.08.2019 00:45

Jako były pracownik Diversa dostaję powiadomienia o komentarzach w tym profilu, jak i w profilach moich poprzednich pracodawców. Jestem w szoku czytając Wasze wypowiedzi. Uważam Diversa za jednego z lepszych pracodawców, zarówno dla pracowników wewnętrznych jak i dla współpracowników/kontraktorów. Mimo że rozstałam sie z Diversem, dalej mam mega bliski kontakt ludźmi z DCG. To co tu czytam jest żałosne i jest wyrazem frustracji z tego że komuś nie wyszło. Ja sama miałam mega podstawę, trzy razy tyle z prowizji a mój kierownik był do tej pory najlepszy jakiego miałam. Był KIEROWNIKIEM, liderem, osobą która miała realny wpływ na kierunek rozwoju firmy i reprezentowała moje potrzeby. Teraz mam „Team Leadera”, czyli rekrutera który mi mówi jak mam żyć, ale jego decyzyjność sprowadza się do zera. Tylko wstyd nie pozwala mi zapytać, czy mogę wrócić....

10.09.2019 14:20

Dziękujemy za opinię i zapraszamy do kontaktu!
    moda na sukces

12.09.2019 15:54

@Aśka odezwałaś się do dcg, zrezygnowałaś z przyzwoitości?
    xxx

03.09.2019 08:42

xxx

07.09.2019 00:15

Pracuje na projekcie w DCG. Obserwuje GoWork moich wszystkich zleceniodawców i w zasadzie wszędzie to samo. Obawiam się czy moja opinia nie trafi do „zleceń prezesa”, ale uczciwie mówiąc to jestem po prostu zadowolony. Ciekawy projekt (chociaż to zasługa klienta), fajne i uczciwe podejście do mojego wynagrodzenia i podwyżek, skuteczny kontakt z osobą oddelegowaną do obsługi kadrowej, wsparcie księgowego jak potrzebuję rady. Z resztą - pracuję dla DCG od 6 lat. To chyba o czymś świadczy...

10.09.2019 14:10

Dziękujemy za dobrą opinię. I gratulujemy i Tobie i sobie pięknego stażu pracy :). Ciągle pracujemy nad tym, żeby Diverse CG był coraz lepszym miejscem pracy.
    Harry

07.09.2019 10:35

Współpracuję z nimi i co jak co ale pomysł z kraftowymi spotkaniami im się udał. Byłem pierwszy raz w sierpniu i było mega.

10.09.2019 14:07

Celem naszych DCG CRAFT MEETING'ów są wspólne spędzanie czasu i integracja naszego zespołu. Twoja opinia to dowód na to, że to nam się udaje. Dziękujemy za nią! Do zobaczenia na kolejnych spotkaniach!

10.09.2019 08:51

Pracuję w Diverse od kilku lat i uważam, że to bardzo fajne miejsce do pracy. W poprzednich firmach było trochę przygód - od ciężkiej atmosfery, przez czasami "dziwnych" przełożonych, po sporadyczne trudności administracyjno-kadrowe. W Diverse jest inaczej. Może z uwagi na moje poprzednie doświadczenia, bardziej doceniam to co mam tu. Wciąż szukamy ludzi do różnych obszarów w Diverse i osobiście polecam - chociaż sprawdzenie - pracy w DCG. Mi taki sprawdzian wychodzi póki co bardzo in plus.
    DIVERSE CG

10.09.2019 14:01

Dziękujemy za zamieszczenie opinii. Cieszymy się, że spełniamy oczekiwania i obiecujemy robić jeszcze więcej, żeby współpraca z nami była coraz lepsza. Dziękujemy także za polecenie nas jako pracodawcy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Diverse CG Sp. K.?

Kontakt - Diverse CG Sp. z o.o. Sp. K.

Towarowa 28 00-839 Warszawa

Kawosz

09.09.2019 15:07

Dobra kawa to podstawa. Jest dobry ekspres świeżomielona kawa i kilka rodzajów mleka do wyboru. Już nie piją kawy w domu bo normalnie lubię rozpoczynac dzień od kubka w kuchni na V pietrze
    Vega

06.09.2019 00:29

DCG jest jak Lidl bez tygodnia greckiego. Niby wciąż to samo, a jednak czegoś brakuje....
    marchewa

06.09.2019 00:48

w końcu rozmowa na poziomie ;) są tacy co wolą Biedronkę od Lidla, inni chwalą sobie jakość Lidla. Nie dogodzisz wszystkim na raz. Ale czy konsumenci jednej sieci mają poniżać konsumentów drugiej??? @Vega - to Twoja działka - co sądzisz?
    Czesuaf

07.09.2019 00:08

Ja to w ogole nie rozumiem tych przepychanek. Pracuje w firmie dosc dlugo zeby moc stwierdzic ze mi jest tu dobrze. Wiadomo ze sa tam jakies mankamenty ale kto jest idealny??? Jest dzis rynek pracownika, dostaje po kilka ofert tygodniowo, ale wiele czynnikow mnie trzyma o chyba ZAtrzyma w dcg na dlugo.

23.08.2019 15:07

Nie znoszę kłamstwa, dlatego zdecydowałam się na napisanie opinii. Jako były pracownik DCG mogę śmiało napisać, że firma nie ma pojęcia o stosowaniu dobrych praktyk w żadnym obszarze.. Owszem – kobiety przeważają ilościowo w firmie,(usunięte przez administratora) Powtórzę słowa przedmówców: - brak wsparcia ze strony przełożonych (usunięte przez administratora) - wszystko jest traktowane jako benefit!! – co z tego, że pracujecie w ,,ładnym” biurze, skoro jest totalnie niefunkcjonalne? małe biurka, stare komputery stacjonarne, brak przestrzeni, brak możliwości pracy zdalnej.. afera o owoce??- serio???!! niebawem okaże się, że wynagrodzenie w terminie to też benefit (usunięte przez administratora) - system prowizyjny z kosmosu - brak perspektyw na rozwój zawodowy - procesy rekrutacyjne to odgrzewane kotlety Jestem w szoku odpowiedzi płynących od przedstawicieli z DCG – totalny brak kultury. Czasami trzeba wziąć krytykę na klatę, a nie wypierać prawdę i oskarżać o coś jedną osobę. Poza tym zarzucanie anonimowości komentującym jest słabe, w momencie kiedy nie ujawniania się samego siebie. Czy na pewno najlepszą obroną jest atak? Może lepiej przemyślcie swoją ,,strategię"...

20.08.2019 09:06

Batman

20.08.2019 09:08

Ale ekstra!!!!!! To skoro jestem Batmanem, to teraz chce być.......... Boratem!
    Borat

20.08.2019 09:09

Another great success!!!! High five!!!!
    Katarzyna

14.08.2019 09:20

Ja jestem zadowolona z pracy w Diverse. Mam fajne wynagrodzenie, ciekawą pracę, super ludzi wokół, mądrego przełożonego i jest mi dużo lepiej niż w poprzedniej firmie. Zawsze będą jakieś ale, chociaż nie mogę zrozumieć proporcji opinii tutaj. Albo jacyś frustraci albo osoby pracujące 2 miesiące... Sprawdzałem długo Diversa wśród znajomych i poza anonimowym hejtem na goworku, wszyscy wypowiadali się dobrze o tej firmie. Ja póki co jestem bardzo zadowolona, a pracuję już prawie rok.
    Dickens

14.08.2019 15:11

Prawdziwe są też te pozytywne, ale wątpię w ich wiarygodność, gdy nagle w takim krótkim czasie tyle ich się pojawia. (usunięte przez administratora)
    upss

19.08.2019 16:22

to kim w końcu jesteś kobietą czy mężczyzną bo w Twojej wypowiedzi trochę się to przeplata... albo za kogo się podajesz...? ;)
    DIVERSE CG

19.08.2019 10:00

Szanowni Państwo, dziękujemy za wszystkie wpisy – te dobre i te mniej korzystne – które w ostatnich dniach pojawiły się w tym miejscu. Oczywistym jest, że te niekorzystne nie przynoszą nam radości. Analizując je wyciągamy jednak wnioski, żeby jeszcze mocniej usprawniać naszą firmę, poprawiać relacje i komfort pracy. Od ponad 10 lat Diverse CG bardzo dynamicznie się rozwija, zdobywa nowych klientów, pracowników i współpracowników. Odnosi kolejne sukcesy. Zawdzięczamy je przede wszystkim naszym pracownikom, ich zaangażowaniu, ambicjom i pasji. Cieszymy się, że w ciągu ostatnich lat tak wiele dobrego wspólnie osiągnęliśmy. Nasz sukces to także sprawne zarządzanie i podejmowanie decyzji, które czasami są trudne. Szczególnie trudne są te personalne. Czasami decyzje o zmianach podejmują nasi pracownicy, czasami my. I nie ma w tym nic dziwnego, bo zmiany to nieodłączny element ludzkiego życia, także w wymiarze zawodowym, czy biznesowym. Inna propozycja, stanowisko, zmiana branży, inne perspektywy lub inna wizja działania czy wyniki? Każda motywacja jest ważna, każda decyzja jest słuszna. Szanujemy to, choć zazwyczaj jest nam po prostu smutno, że nasze drogi się rozchodzą. Jeżeli ktokolwiek poczuł się dotknięty, przepraszamy, bo naprawdę nie takie mieliśmy intencje. Zależy nam na tworzeniu dobrego miejsca pracy i komforcie naszych pracowników. Każdą osobę, która chciałaby podzielić się z nami swoimi opiniami, osobiście zapraszam do rozmowy. Pozostaję do dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected] i numerem telefonu: 533200104 Liczę na to, że nasza dyskusja będzie merytoryczna i oparta na szacunku, na który zasługuje każda ze stron. Jeszcze raz podkreślam, że dokonujemy analizy i wyciągamy wnioski, nieustannie pracując nad usprawnieniem działania naszej firmy. Anna Piwko, PR Manager Diverse CG
    Żart

19.08.2019 11:09

Przeanalizowałem aż wpis Diverse CG. "Ilość wypowiedzianego słowa SUKCES" - 2 razy. dużo? Pewnie, że każdy ma prawo do krytyki, tu natomiast krytyka nie współgra z rzeczywistością. Skoro mowa o "niewspółczesnym podziale na kobiety i mężczyzn" i zarzucane jest, że większość managementu stanowią mężczyźni, to liczby kłamstwo weryfikują. na 14 stanowisk kierowniczych - 9 to kobiety. Zauważyłem na LinkedIn, że nawet zarządzanie Gdańskim oddziałem jest w kobiecym ręku. Jestem ciekaw jakie to jest mściwe, okrutne i złośliwe zachowanie w stosunku do pracowników. Bardziej podłożenie "poduszki- pierdziuszki" na krzesło, czy ucieczka z windą kiedy się widzi, że ktoś się spieszy?

19.08.2019 14:24

To mściwe i okrutne podbieranie bananów i madarynek w poniedziałki ze skrzynki z owocami. Idę o zakład, że to to.

19.08.2019 14:06

Praca w Diverse Consulting Group to niezła szkoła życia. (usunięte przez administratora) Pojawiające się wakaty nie są niczym nowym- są to projekty przekazywane przez miesiące do innych rekruterow(usunięte przez administratora) Dodatkowo, często jest to celowy zabieg ze strony kadry managerskiej po to, aby udowodnić pracownikowi jego słaba efektywność. (usunięte przez administratora)Wszechobecna kontrola. Ogólnie nie polecam. Brak perspektyw na rozwój, nierynkowe zarobki.

13.08.2019 14:19

(usunięte przez administratora) Atmosfera pracy raczej mało komfortowa. Wszystko to powoduje się na dużą rotację. Z pozytywów: płatność zawsze na czas. Szukam więcej ale nic nie przychodzi mi na myśl… Niestety nie mogę polecić pracy w tej organizacji.
    Serio?

19.08.2019 10:11

Odkąd pracuje - rok- owoce są w każdy wtorek... Na pewno pracowałaś w Diverse CG? tu spodni się nie sprzedaje...
    Is

19.08.2019 10:25

(usunięte przez administratora) Duże zakłamanie rzeczywistości, firma nie szczędzi pieniędzy na pracowników o czym świadczą budżety na wyjścia teamowe, wyjazdy integracyjne, czy wprowadzony kilka miesięcy temu system gratyfikacji. Dodatkowo buduje nam się nowe biuro, żeby podwyższyć komfort pracy i przestrzeń, bo w obecnej się nie mieścimy ze względu na wzrost. Także, nie bardzo rozumiem gdzie to rzekome szczędzenie pieniędzy i manipulacje? Niewspółczesny podział? Większość firmy stanowią właśnie kobiety :) Bardzo krzywdzący i emocjonalny wpis. Na przyszłość radzę pisanie opinii w rzetelny sposób, nie pod wpływem frustracji, która aż kipi z tego postu. Firma rozrasta się naturalnie, nie miała zewnętrznego kapitału i inwestorów i również naturalnie się zmienia i rozwija, a jak wiemy nie wszystko da się zmienić i usprawnić w 5 minut. Wszyscy wciąż się uczymy, każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, wyjścia z inicjatywą i pomysłami. Wsparcie u przełożonych jest i to bardzo duże, wystarczy podejść i rozmawiać, ale najwyraźniej nie każdy potrafi się komunikować z drugim człowiekiem, a niestety chyba nikt jeszcze nie nauczył się czytać w myślach. Na przyszłość radzę zachować trochę więcej klasy i wyczucia oraz dzielić się swoją opinią w sposób rzetelny, nie emocjonalny. Rynek jest dość hermetyczny, nigdy nie wiadomo gdzie się możemy jeszcze spotkać.

07.08.2019 16:26

Zgadzam się z poprzednim wpisem. Atmosfera pracy jest bardzo trudna, większość pracowników przychodzi do pracy zestresowana, coraz mniej projektów możliwych do zrealizowania. Brak wsparcia ze strony team leaderów. W ostatnim czasie firma straciła dużo rekruterów(usunięte przez administratora)Poza bezpłatną opieką medyczną firma nie oferuje żadnych benefitów, a system prowizyjny jest bardzo niekorzystny.
    NICK

25.07.2019 16:09

Swoim znajomym na pewno nie polecę pracy w Diverse. Ciężka atmosfera,(usunięte przez administratora), ciągle powtarzające się projekty, niskie szanse na rozwój, mało atrakcyjny system prowizyjny. Aktualnie firma mocny nacisk kładzie na pozytywny odbiór na rynku(usunięte przez administratora) w rzeczywistości pracownicy są zestresowani i zniechęceni, przez co firma w ostatnich miesiącach straciła wielu pracowników – głównie rekruterów. Plusem jest nowoczesne biuro w dobrej lokalizacji, świeże owoce, bezpłatna opieka medyczna. Jednak są to benefity jakie oferuje już niemal każda firma na rynku.
    Rekruter

17.07.2019 08:04

Absolutnie nie polecam. Słabi klienci, słabi rekruterzy, kiepscy handlowcy plus niewykwalifikowany management.
    Impressed

18.07.2019 10:17

Cóż za obszerna wiedza o firmie. Jestem pod wrażeniem. Zapomniałeś o kilku innych działach. Byłby komplet, no i ruch w profilu większy

18.07.2019 13:40

Gratuluję poziomu wypowiedzi i rozbudowanej argumentacji.
    Kotek

19.06.2019 15:42

Pracuję w Diverse CG od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Przede wszystkim odpowiada mi uporządkowany system pracy, wsparcie Team Leadera w każdej chwili oraz dokładne wprowadzenie nowego pracownika. Wszyscy w Diverse są bardzo pomocni i nie spotkałam się z sytuacją, kiedy ktoś zostawił mnie w potrzebie. Praca przynosi efekty - co jest dla mnie bardzo istotne, firma się rozwija i oferuje wiele ciekawych możliwości. Biuro jest przepiękne, lokalizacja w Centrum Warszawy wygodna, a atmosfera bardzo przyjemna.
    Kotek

04.07.2019 11:23

Przede wszystkim system benefitów, szkolenia, eventy firmowe. Bardzo dobre relacje z klientami przekładają się na zatrudnienia, dodatkowo wewnętrznie Tworzą się nowe struktury więc jest więcej możliwości awansu.
    AK

03.07.2019 16:05

Firma dająca możliwości rozwoju w obszarze IT, samodzielność w działaniu, świetni ludzie oraz bogaty pakiet szkoleń wstępnych.
    Fioletowa

12.06.2019 16:20

Polecam DCG w Gdańsku. Nowe biuro - nowy team. Ludzie zgrani i dogadani. Co do szkoleń - bardzo dobrze przeprowadzony proces wdrożenia do firmy. Co będzie dalej? To się dopiero okaże. Na razie jest ok. Oczywiście - nie wszystko jest idealne. Niemałe oczekiwania jeśli chodzi o wynik, ale dostaje się wsparcie. Nie wiem, jak się pracuje w Warszawie, ale pracę w Gdańsku polecam.
    Fioletowa

13.06.2019 15:40

Za krótko jestem żeby odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania. Związałam się z firmą wierząc, że te możliwości są. Dopiero za miesiąc-dwa mogę dać znać więcej. Potwierdzać lub zaprzeczać.
    Kandydatka

05.06.2019 18:53

za to ja mam odmienne zdanie - proces rekrutacyjny sprawnie prowadzony, miły rekruter, dopytywał i informował na bieżąco o statusie rekrutacji. Co prawda nie udało się nawiązać współpracy, ale poinformowano mnie o tym, jak również o powodach dlaczego moja kandydatura nie została wybrana.
    kandydat

06.05.2019 14:49

Niestety również nie mam zbyt dobrego zdania na temat tej firmy. Rozmowa rekrutacyjna całkiem przyjemna chociaż bez konkretów. W zasadzie nie dali mi szansy zbytnio opowiedzieć o swoim doświadczeniu. Również jak obiecywali - nie odezwali się. Nie dali żadnej informacji zwrotnej. Faktycznie sama bym nie chciała pracować w takim miejscu w którym się nie szanuje swojego rozmówcy/kandydata. Rada dla HR: duża konkurencja jest na rynku IT więc zacznijcie wracać do kandydatów z informacją zwrotną i szanujcie ich czas..
    x

15.04.2019 12:54

Firma nieprofesjonalna, brak informacji zwrotnej dla kandydata i brak szacunku do niego.
    ciekawski

07.12.2018 17:48

jakie firmy reprezentuja w Trojmiescie?
    Rep

07.12.2018 19:00

Bank Nordea na przykład

10.10.2018 11:09

Czasami uważamy, że wszystko jest nam znane a jak przyjdzie co do czego to niestety brak nam podstawowej wiedzy.
    Lukas

15.10.2018 15:43

To powinno być jeszcze szkolenie z czytania i pisania tak na wszelki wypadek :) Najlepiej po godzince na każde. Później jeszcze liczenie
    Obecna

10.10.2018 09:59

Byłam na kilku szkoleniach wewnętrznych organizowanych przez HR powiem że masakra. Tak oczywiste rzeczy że tych straconych minut już nigdy nie odzyskam. To było jak słuchanie że niebo jest niebieskie a woda jest mokra. Byłam zszokowana że firma popiera marnowanie czasu całego zespołu.

Zostaw merytoryczną opinię o Diverse CG Sp. z o.o. Sp. K.