Diverse CG Sp. K.

DCG Team

Rekrutacja

Benefity i możliwości rozwoju

• Skierniewice

5. Opinie o Diverse CG Sp. z o.o. Sp. K.

Opinie o Diverse CG Sp. K. Warszawa

Nie przegap nowości o Diverse CG Sp. z o.o. Sp. K.!

10.09.2019 14:07

Celem naszych DCG CRAFT MEETING'ów są wspólne spędzanie czasu i integracja naszego zespołu. Twoja opinia to dowód na to, że to nam się udaje. Dziękujemy za nią! Do zobaczenia na kolejnych spotkaniach!
    XYZ

19.05.2020 13:51

W sumie to nie wiem, jak to powiedzieć, wiec powiem jak czuję. A czuję, że mój pracodawca bierze pod uwagę moje zdanie. W tym trudnym czasie, gdzie każdy martwi się o różne kwestie związane z covid powiem, że ankieta ws mojej opinii na temat ewentualnego powrotu do biura to duży plus. Doceniam i szanuje.

10.09.2019 08:51

Pracuję w Diverse od kilku lat i uważam, że to bardzo fajne miejsce do pracy. W poprzednich firmach było trochę przygód - od ciężkiej atmosfery, przez czasami "dziwnych" przełożonych, po sporadyczne trudności administracyjno-kadrowe. W Diverse jest inaczej. Może z uwagi na moje poprzednie doświadczenia, bardziej doceniam to co mam tu. Wciąż szukamy ludzi do różnych obszarów w Diverse i osobiście polecam - chociaż sprawdzenie - pracy w DCG. Mi taki sprawdzian wychodzi póki co bardzo in plus.
    DIVERSE CG

10.09.2019 14:01

Dziękujemy za zamieszczenie opinii. Cieszymy się, że spełniamy oczekiwania i obiecujemy robić jeszcze więcej, żeby współpraca z nami była coraz lepsza. Dziękujemy także za polecenie nas jako pracodawcy.

Andrzej

10.03.2026 12:46

Nie polecam współpracy z tą agencją. Spośród kilku agencji przez które pracowałem dla klientów z branży finansowej - ta jest najgorsza. Brak profitów (choćby multisport czy ubezpieczenie zdrowotne - full płatność po stronie kontraktora), brak szkoleń, ale za to pytania co parę miesięcy jak oceniam ich prace (?). Po ponad 6 latach współpracy nie byli w stanie nawet zaproponować i znaleźć dla mnie oferty, zrobiłem to sam. Kontraktowania, która powinna pomagać w negocjowaniu z klientem - robiła to w sposób nieprofesjonalny i słaby (raz dostałem ofertę na wyższa stawkę, po czy okazało się, że to jedna była pomyłka.
    #ProjectManager

11.03.2026 15:33

Dziękujemy za Twoją opinię i podzielenie się doświadczeniami ze współpracy. Przykro nam, że nie wszystkie obszary wsparcia spełniły Twoje oczekiwania. Regularnie kontaktujemy się z naszymi konsultantami, aby weryfikować jakość procesów, jednak nie zawsze możemy odpowiadać na wszystkie potrzeby projektowe w danym momencie. Doceniamy każdy sygnał zwrotny – pomaga nam to rozwijać się i ulepszać komunikację. Jeśli chciałbyś przekazać więcej szczegółów, zachęcamy do kontaktu pod adresem [email protected].

Pjoter

24.02.2026 10:20

Ja tam polecam. Współpracuję z nimi dla klienta końcowego od ok 3lat, zarówno rekrutacja jak i cała opieka w trakcie trwania projektu świetna. Duża elastyczność z umową nawet w trakcie jej trwania, ciągły feadback na moje zapytania, interesują się tym, jak im się żyje na projekcie i czy jestem zadowolmy. Kasa na czas i w krótkim terminie płatności, praktycznie zawsze przed czasem :) Dla b2b jedynie co to drogi multisport, ale u klienta mam ogarniętą kartę sportową - wiem i rozumiem z racji modelu b2b stawkę za kartę. ;) Nie mam się do czego przyczepić.

kandydatka

21.08.2025 15:19

Jakiś czas temu brałam udział w rekrutacji na stanowisko Konsultant ds. Rekrutacji. Proces był super, rekruterka Ola sprawiła, że czułam się zaopiekowana na każdym etapie (były 3). Wiadomość o odrzuceniu mojej kandydatury też dostałam w umówionym czasie, co bardzo doceniam. Nie trzeba było dopraszać się o jakąkolwiek informację. Dziewczyny z zespołu oraz hiring managerki również bardzo sympatyczne! Kandydat w takim procesie nie ma absolutnie czym się stresować. Ogromny plus za to, że cały czas wiedziałam co się dzieje. To była jedna z najprzyjemniejszych rekrutacji w jakich brałam udział ;)
    Programista

30.07.2025 17:49

Laski z tej firmy nie maja zielonego pojecia co robia, dostalem maila z szablonem ofertowy w ktorym nawet nie potrafia wypelnic poprawnie imienia i nazwiska, moze warto przestac zatrudniac ludzi z ulicy i zainwestowac odrobine bardziej w waszych pracownikow oferta miala stawke 140-160zl a ta sama oferta slowo w slow u inne kontraktorni miala stawke 200 zl / h. 60 zl od kazdej godziny za nic nie robienie, smiech na sali, odradzam z calego serca

31.07.2025 10:13

Dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam, że kontakt z naszej strony nie spełnił Twoich oczekiwań. Staramy się stale poprawiać jakość komunikacji i doceniamy wszelkie sygnały zwrotne. Jeśli chcesz przekazać więcej szczegółów, prosimy o kontakt pod adresem [email protected] - każda taka informacja pomaga nam ulepszać nasze procesy.
    Doświadczona Rekruterka

16.06.2024 18:16

Zdecydowanie nie polecam pracy dla rekruterów. Nie podoba mi się atmosfera w firmie, da się odczuć że zarządzający uważają się z niewiadomych powodów za lepszych. W dodatku tam wszystko jest benefitem - począwszy od tego, że wypłata przychodzi na czas (jest to wielce wychwalane) jak i sama możliwość pracy tam. Czuć januszerią mocno.
    Iza

17.06.2024 13:46

@Doświadczona Rekruterka jest nam przykro, że jako pracodawca nie spełniliśmy Twoich oczekiwań. Zawsze jesteśmy otwarci na rozmowę, jeśli chcesz podzielić się z nami swoimi przemyśleniami, zapraszam do kontaktu na [email protected]
    Santorini

14.06.2024 12:13

Poziom kompetencji rekruterów jest na niskim poziomie. Ciągłe kłopoty z poprawnym przygotowaniem dokumentów oraz komunikacją. Praca dobra co najwyżej na start, ale i tak nie polecam.
    Iza

17.06.2024 13:45

@Santorini przykro nam, że proces rekrutacji nie spełnił Twoich oczekiwań. Zawsze staramy się, aby nasze działania były jak najlepszej jakości. Chcielibyśmy pomóc, dlatego będziemy wdzięczni za przekazanie nam szerszej informacji - zapraszam do kontaktu na [email protected]

20.05.2024 15:34

Czy są jakieś benefity dla pracowników?

06.05.2024 08:29

Hej, przygodę z DCG zaczęłam ponad 2 lata temu. Zatrudniona byłam przez 6 miesięcy, po czym przeszłam pod skrzydła bezposredniego pracodawcy. Rekrutacja przebiegła szybko i sprawnie.
    Nie polecam

06.04.2022 16:58

Poziom rekrutacji na dramatycznie niskim poziomie, panie nie umieją się zachować, na pewno nie są wizytówką profesjonalnej firmy
    kandydat

23.09.2022 16:41

To zatrudniajcie samych młodych, nie róbcie diversity i macie takie efekty
    Ewa

06.10.2023 09:40

poza tym ich wiedza technologiczna jest na niskim poziomie, ale to tylko pośrednicy pośredników... lepiej znaleźć dostawcę usługi lub klienta koncowego...
    Aneta Analityk

15.06.2023 09:27

Kontraktownia jest spoko. Nie czepia się o pracę zdalną czy hybrydową. Jestem tutaj parę lat i mam zamiar zostać kolejne lata. Laptop firmowy to jedyne na co można liczyć, ale za to wynagrodzenie jest całkiem wysokie. Na minus, zwolnienia grupowe kiedy są jakieś problemy w projekcie.

20.12.2022 10:25

Czy rozmowa kwalifikacyjna do Diverse CG Sp. z o.o. Sp. K. odbywa się w siedzibie firmy?
    Odpowiedź

02.01.2023 11:59

99% zdalnie. Jedynie w rekrutacjach do zespołu wewnętrznego mogą zaprosić Cię do biura (ale tylko jak jesteś z tego samego miasta)

26.04.2023 09:09

Praca w bardzo miłej, przyjacielskiej atmosferze, nikt się nie prześciga, po prostu robimy swoje jak najlepiej potrafimy ????Mamy pracę hybrydową, różne szkolenia, rozbudowany onboarding, a w trakcie pracy szlifujemy także język angielski. Wynagrodzenia to temat rzeka – jak wszędzie uzależniony od doświadczenia ???? Większość spotkań do nas wewnętrznie jest organizowana w biurze. Specyfika rekrutacji, czy też liczba etapów jest uzależniona od projektu/zespołu, w którym chcesz pracować. W procesie ważne są  kompetencje kandydata, a przede wszystkim dopasowanie do zespołu, czy motywacja. Mocno stawiamy na dobrą atmosferę w pracy, budowanie relacji, work - life balance. Dzięki temu jesteśmy zgranym teamem, który dobrze czuje się razem???? Jeśli chcesz do nas dołączyć, to wystarczy przesłać CV na adres: [email protected] lub poprzez formularz kontaktowy: https://dcg.pl/aplikuj Jak tylko pojawi się stanowisko zgodne z Twoim doświadczeniem, odezwiemy się ????
    Niebieska

30.12.2022 14:08

Witam, Czy znajdzie się tu ktoś, kto opisałby specyfikę pracy w firmie dcg na stanowisku d/s obsługi klienta niemieckojęzycznego w sektorze IT? Ostatnio natrafiłam na taką ofertę i jestem ciekawa, czy warto próbować. Interesuje mnie głównie czas pracy, atmosfera i ogólnie, czy jest duży nacisk na wyniki, czy mierzone są AHT itp. czyli czy jest to typowe korpo, czy da się "oddychać". Wspomniana oferta dotyczy wyłącznie pracy zdalnej. Będę wdzięczna, gdyby ktoś zechciał podzielić się swoimi doświadczeniami z pracy na ww stanowisku. Pozdrawiam.
    Ania

31.12.2022 11:42

DCG to pośrednik wiec dużo zależy od tego do jakiej firmy trafisz. Dopytaj gdzie będziesz/u kogo pracować a potem sprawdź jakie są tam opinie.
    Jeronimo

30.11.2022 10:14

W DCG pracuję już na tyle długo, że łatwo jest mi ocenić tę firmę. Atmosfera jest rzeczywiście na bardzo wysokim poziomie, wielkim plusem jest też ogromne biuro z ciekawymi udogodnieniami. Benefitów i plusów pracy w DCG jest kilka. Niestety sporo szczegółów pokazuje, że chodzi głównie o kasę. Detale, które wychodzą w trakcie pracy takie jak nierówne stawki na tych samych stanowiskach i zakaz informowania współpracowników o swojej stawce. Kolejny detal: dwie godziny w urodziny - jeśli urodziny są w dniu wolnym to przepadają. Pominę fakt, że w innych firmach jest to cały dzień. Brak premii rocznych, bardzo niskie podwyżki przy awansie. Opieka medyczna, która nie działa i ma najgorszych lekarzy ale firma świadcząca usługi daje najniższą stawkę. Podsumowując, jest to fantastyczna firma aby zacząć, ale z czasem pojawiają się rozmowy z innymi firmami, potem oferty i z czasem okazuje się, że fajni koledzy w pracy, imprezy i piłkarzyki nie zastąpią dobrej kasy i benefitów.
    Martins

01.12.2022 16:02

@Jeronimo - nie wiem czy jesteś optymistą, pesymistą, a może realistą, bo Twoja opinia ma mieszany wydźwięk... Cieszę się jednak, że podkreśliłeś wiele plusów pracy w DCG, bo ilość negatywów w opiniach jest nieproporcjonalna do rzeczywistości. Owszem - wydaje nam się, że trawa gdzie indziej jest bardziej zielona, ale widzę po Twoim komentarzu, że zdecydowałeś się to sprawdzić. Uważam jednak, że aby coś zmienić - warto zgłaszać to do przełożonych, bo to firma z ogromną otwartością na zmianę i uwierz - może nie widzisz wszystkiego, ale większość wymienionych obszarów - jest "pod lupą" osób, którym zależy na poprawie nawet tak dobrych warunków pracy, bo jeżeli wymieniasz te wszystkie benefity, atmosferę itp., to oznacza, że DCG troszczy się o pracowników. Na merytoryczną dyskusję zapraszam do wewnętrznych rozmów, a tu tylko odniosę się do jednej rzeczy, która zdążyła się zdezaktualizować od wczoraj - będziemy mieć nowego dostawcę usług medycznych i będzie to najlepsze rozwiązanie na rynku benefitów.
    Pracownica ex

24.11.2022 20:49

Firma tak boi się prawdy, ze nie publikuje komentarzy … pewnie utonęłaby w błocie gdyby wszystkie prawdziwe opinie były tu publikowane …

22.10.2022 10:24

Jak na firmę, która ma siedzibę przy rondo daszynskiego, świetnym działem marketingu, wysyłającym maile z każda (usunięte przez administratora) to trochę wstyd wysyłać pensje pracownikom w ostatnim możliwym terminie 10. każdego miesiąca o 17. Bardzo nowocześnie i na rękę pracownikom.
    Ja-Ja

25.10.2022 12:11

Wyczułam spora nutkę goryczy doprawioną sarkazmem "świetnym działem marketingu" nie widziałam, że taki posiadamy :-) Co z tego, że biuro przy Daszyńskiego jeżeli za sterami firmy są ludzie przekonani o swojej wyższości nad wszystkimi i wszystkim. Atmosfera i kultura pracy to zupełnie coś innego i tego nie da się jej wynająć/leasingować jak całej reszty. Spora rotacja pracowników nie bierze się z powietrza

03.11.2022 10:23

Akurat ze strony marketingowej wyglada wszystko super ;) Termin wypłaty to żenada.

09.09.2022 12:54

Ja bylam rekrutowana przez Panią Aleksandrę. Rekruterka na bieżąco sama informowała mnie o przebiegu rekrutacji, była przygotowana na moje pytania. Nie wiem skąd tak zle opinie na temat rekrutacji w tej firmie.

18.07.2022 09:02

seior

Przebieg rekrutacji Spokojna, merytoryczna rozmowa. Rekruter bardzo dobrze przygotowany do rozmowy. na bieżąco śledzi proces po stronie Klienta, jak również na bieżąco komunikuje status do kandydata. Moje doświadczenie wskazuje, że pomimo oczywistości - nie w każdej firmie tak przebiega rozmowa rekrutacyjna. Pytania Przyczyny rozważania zmiany, doświadczenie, motywacja, uwagi

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę

#RozmowaKwalifikacyjna
    N

15.05.2022 21:33

Super miejsce, normalna, nienadęta atmosfera i ludzie otwarci na dialog. Widzę bardzo dużo dobrych chęci i pomysłów, trzymam kciuki za dalszy rozwój i sukcesy :)
    Pracuś

17.04.2022 08:24

Pracowałam w kilku firmach i w końcu tutaj znalazłam swój klimat. W końcu jest ta słynna "przyjazna atmosfera", która jest słowem wytrychem w wielu ofertach, a tu dzieje się naprawdę. Zawsze można liczyć na wsparcie Team Leada, innych pracowników. Praca hybrydowa to dla mnie duży plus - można zobaczyć się z ludźmi, ale też można pracować sobie z domu :) Ja w sumie nie mając wcześniejszego doświadczenia w rekrutacji zostałam bardzo dobrze przeszkolona i cały czas mam okazję brać udział w szkoleniach. Mam swoje pierwsze sukcesy, które są doceniane i cieszę się z nich nie tylko ja, a właściwie każdy pracownik firmy. Polecam przekonać się samemu :)

19.04.2022 11:43

A świstak siedzi…
    O

08.04.2022 11:43

Jest mi totalnie przykro widząc te wszystkie opinie. Powiem szczerze- dla mnie gowork to pomyłka i niestety sama wiem, że raczej większa motywacja jest do wystawiania tych złych opinii a nie tych dobrych. Co więcej te dobre i tak są później komentowane, że pracownicy marketingu je piszą etc. W DCG pracuje od niedawna i serio trudno mi powiedzieć złe słowo. Oczywiście ciężko mi jest się odnieść do opinii, które pojawiły się zanim doszłam do firmy, ale na ten moment uważam, że jest to jedna z naprawdę niewielu firm, gdzie jest tak przyjazna atmosfera i brak podziału na hierarchię czy staż. Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona i mimo mojego niewielkiego stażu- tak naprawdę początku przygody- zostałam obdarzona mega zaufaniem „z góry”, gdzie czuje się po prostu doceniona. Może i są lepsze stawki na rynku, ale są tez napewno dużo gorsze, dla każdego co innego jest ważne, dla mnie - za ta atmosferę, zaufanie, tak liczna liczbę integracji czy tez szkoleń- nie oddałabym tego za kilka groszy więcej. Z tego co widzę jest u nas sporo pracowników z serio długim stażem, co więcej- obserwuję, że awansy na wyższe stanowiska pojawiają się naprawdę często. Tak jak wspominałam nie wiem jakie DCG było kiedyś, ale na ten moment z ręka na sercu jest to firma, którą przeogromnie polecam i mam nadzieję, że będziemy mieli okazję to udowodnić.
    Bum

15.04.2022 09:19

A skąd wniosek, że tam pracuje? Nigdzie tego nie napisałem, bo wiesz co? Wcale tam nie pracuje. Po prostu nie lubię, kiedy ktoś wsadza innym w usta coś, czego nikt nie powiedział - a to jest dokładnie to, co robisz. A skoro tak dobrze wiesz, co w tej firmie robi HR to możliwe, że Ty tam pracujesz - w takiej sytuacji jest bardzo przykre, że marnujesz się w miejscu, które Cię nie satysfakcjonuje. Nie widzę sensu dalszej dyskusji, skoro "poziom podstawówki" to dla Ciebie za dużo.
    a to dobre

19.04.2022 11:40

Jeśli nie pracujesz w tym miejscu to chyba pomyliły ci się portale i nie masz co robić z wolnym czasem przeglądając randomowe goworki firm i udzielając się w dyskusji. Chyba że nie pracujesz, bo właśnie kończysz podstawówkę :) Zakładam jednak, że pracujesz w tej firmie, stąd udzielanie się tutaj. Polecam też spojrzeć na taki mały napisik pod nazwą użytkownika, jak sobie spojrzysz to nie będziesz musiała mi współczuć że tu pracuję, a cieszyć się moim szczęściem, że JUŻ NIE :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Diverse CG Sp. K.?

Kontakt - Diverse CG Sp. z o.o. Sp. K.

Towarowa 28 00-839 Warszawa

12.12.2021 11:14

Czy w Diverse CG Sp. z o.o. Sp. K. występują paczki/bony świąteczne?

16.03.2022 08:16

Tak, paczki, ale kiepskie.
    ostatni gasi światło

15.03.2022 16:25

Odeszłam z dcg jakiś czas temu i muszę powiedzieć że nie żałuję! Rynek oferuje o wiele większe możliwości pod względem płac oraz rozwoju.

20.10.2021 14:41

Wiele zmian na plus. Widać zaangażowanie osób z HR. Każdy ma inne oczekiwania. Ja na pewno poleciłabym i polecam pracę tutaj.
    OPINIA

22.10.2021 14:29

a do czego służy Waszym zdaniem ten portal jeśli nie do wyrażania subiektywnych opinii? jeśli nie respektujecie tego miejsca jako portal do dyskusji to dlaczego przywiązujecie do niego tak dużą uwagę płacąc za niego i moderując?

22.10.2021 15:26

Witaj, Zgadzamy się, że portal Go Work jest miejscem do wyrażania opinii osób publikujących posty. Służy on także do zadawania pytań i wymiany wiedzy między obecnymi, byłymi i potencjalnymi pracownikami. Niestety co jakiś czas zdarza się, że publikujący posty publikują treści godzące w dobre imię pracowników bądź firmy, nie dając niezbędnej w takich przypadkach przestrzeni do zbadania sprawy. W DCG poważnie podchodzimy do zgłaszanych problemów dążąc do ich dogłębnego zbadania, sprawdzenia i wyjaśnienia. Wobec powyższego, nieco jak mantrę, powtórzymy: jesteś świadkiem nieprawidłowości, podejrzewasz, ze mają one miejsce, coś Cię martwi lub niepokoi – zapraszamy do kontaktu z nami pod adresem [email protected]. Opisz nam problem, a my zajmiemy się jego zbadaniem. Mile widziany kontakt zwrotny, byśmy mogli w razie potrzeby dopytać o szczegóły. Dziękujemy Team DCG
    Justa

08.10.2021 21:55

Witam Chciałabym się dowiedzieć czy firma oferuje możliwość przystąpienia do programu Multisport?

11.10.2021 08:49

Cześć, Tak, nasi pracownicy mają możliwość przystąpienia do programu Multisport. Jeśli jesteś pracownikiem i chcesz wiedzieć więcej pisz proszę na [email protected] lub [email protected]. Pozdrawiamy, Team DCG
    Justa

08.10.2021 21:52

Czy pracownicy mają możliwość przystąpienia do Multisport?

01.10.2021 10:49

Pracuję w DCG już trochę czasu, mogę z czystym sumieniem polecić firmę, pracują tu świetni ludzie i jest dobra atmosfera :)
    Praca dla dcg to wstyd

17.09.2021 23:17

To firma która pracowników nie słucha ani ich nie szanuje. Nie zwraca uwagi na ich potrzeby i ignoruje, osoby zarządzające robią wszystko żeby pokazać swoją wyższość i odcinają się grubą kreską od "niższych sfer" czyli według nich rekruterów. Do tego wyzysk finansowy bo podwyżkę żeby tu dostać to chyba cud a premie za zatrudnienia to jeden śmiech. Już im się odbija takie podejście czkawką bo mnóstwo osób odeszło i wcale nie będzie lepiej. Przestrzegam przed pracą w dcg a zwłaszcza w wawie
    Praca dla dcg to wstyd

24.09.2021 13:00

Oczywiście że tak, wy się "staracie", mowa trawa bo nic innego od was nie słyszymy od miesięcy mimo że wszyscy wam mówią o tych samych problemach to nikt nic z tym nie robi. Po prostu macie to gdzieś i efekty są jakie są. Ale jak trzeba pensje obcinać albo zwalniać ludzi to działacie bardzo szybko ;)
    Prawda boli w oczy

27.09.2021 17:02

Tak, dokładnie! Ciekawe ile czasu teraz będzie się zarząd zastanawiał, co zrobić z (usunięte przez administratora) dyrektorem? Ile jeszcze lat ma krzywdzić kobiety i wykorzystywać swoją pozycję? Może Diverse ma jakiś target do osiągnięcia, np 25 kobiet dotykanych i stręczonych przez dyrektora w miesiącu? Albo poczekają aż się sprawa rozmyje po kościach. Ale w tym czasie zdążą szybciutko obciąć premie i może pozbyć się domagających się szacunku w pracy kobiet. Wstyd PRowy! Na co tu czekać? Na TVN Uwaga??
    DCG jest ok

22.09.2021 17:14

Pracuję tu już jakiś czas. To bardzo przykre, że miejsce, w którym z pełną świadomością i przekonaniem pracuję, jest głównie źle oceniane przez niektóre osoby. A jeśli czytam dobrą opinię to od razu spotyka się z hejtem, że nie może być prawdziwa. Miewałam momenty zwątpienia, ale z tego co rozmawiałam ze znajomymi - jak każdy w każdej pracy. Dla mnie i może tylko dla mnie - to przykre czytać to co tu czytam. Ja polecam. Mi się podoba.
    Żal

23.09.2021 10:18

Wiesz czego nie lubię? Hipokryzji. Jeśli ktoś pisze negatywną opinię tzn. że jest ona kłamstwem? W każdej firmie są problemy - fakt ale nie w każdej jest molestowanie, dręczenie i upokarzanie kobiet, okropne zachowanie dyrektora tak jak tu. Pokazywanie wyższości przez niektórych osób z kardy menadżerskiej również. Chyba, że Twoi znajomi takie podejście akceptują. Firma jest spoko, ludzie też ale komentarze negatywne tyczą się konkretnych osób i zachowań. Polecam czytać ze zrozumieniem.
    Nie polecam trójkąta adoracji

19.09.2021 20:26

Trójkat adoracji osób zarządzających był od dawna mocno zaznaczony i od dawna dawali odczuć innym pracownikom, że oni są lepsi od nas. Taka jest kultura firmy (stąd rotacja) i tego chyba nie zmienią bo nie szukają winy u siebie tylko szukają problemów u innych. Podcina to skrzydła i motywację do pracy. Każdy coś złe robi tylko nie oni. Zmianą na plus napewno jest to, że zniknął szef; nie ma tolerancji na takie zachowania, którego światkiem byłem. Ochydne żarty, brak właściwego języka, wulgarne zachowanie, dotyki, arogancja, brak kompetencji i prostackie zachowanie nie pasuje wręcz do takiego stanowiska. Firma chyba zapomniała, że nie jesteśmy już małym biurem z 10 osobami i najwyższa pora znaleźć kogoś kto ogarnie ten nieład i rozwali trójkąt miłości. Brak podwyżek, premii i jakościowych benefitów, obcinanie pensji boli od lat - nie szanują nas kompletnie. Ciśnienie na targety ale jak już wyrobisz to masz figę z makiem. Odezwij się głośno to wylecisz. Nie polecam!
    DCG

22.09.2021 12:20

Cześć, Przykro nam, że tak to odbierasz. Codziennie staramy się wdrażać nowe usprawnienia i zmieniać naszą firmę na lepsze, może nie wszystko widać na pierwszy rzut oka, a wiele procesów to zmiany długoterminowe. Potknięcia zdarzają się każdemu – nam też, a tylko ten kto się nie rozwija, nie popełnia błędów. Nasz HR jest zawsze otwarty na rozmowy [email protected] Pozdrawiam Marta Tomiczak HR Manager
    Jest dobrze

19.08.2020 14:38

Stabilnie mimo trudnych czasów.

20.04.2021 12:00

Dziękujemy za Twój komentarz – każda opinia, zarówno ta pozytywna, ale i negatywna jest dla nas cenna. To dzięki Waszym opiniom – pracujemy, aby być lepszym miejscem pracy. Rok 2020 był dla specyficznym rokiem. Niektóre firmy radziły sobie lepiej, inne gorzej. Nie zaprzeczamy, że w zeszłym roku musieliśmy wstrzymać jeden projekt. Natomiast w tym miejscu chcemy pokreślić, że zawsze dokładamy wszelkich starań, aby w takich sytuacjach jak wstrzymany projekt, móc zapewnić naszym Pracownikom oraz Współpracownikom możliwości podjęcia pracy/ współpracy przy projekcie u innego Klienta. To nasz priorytet, bo nasi ludzie są dla nas najważniejsi! Chcesz wiedzieć więcej? Interesuje Cię czy i jak wpłynął na nas Covid? Wpadnij do nas na kawę i porozmawiajmy. Może uda nam się wrócić do współpracy – wiele osób wraca, więc może i Ty wrócisz.
    Żartujesz

21.09.2021 14:11

Jeśli za stabilne uważasz zwalnianie lawinowo pracowników po wejściu covidu, kontraktorów, łamanie prawa pracy przez obniżanie pensji bez zmniejszenia wymiaru godzin to GRATULUJĘ. Wymieniać można więcej przykładów tego, że było źle i jest źle w tej firmie. Nie polecam.

16.09.2021 12:46

17.09.2021 09:31

Doceniamy, że zauważyłaś nasze działania. Zareagowaliśmy szybko i wyciągnęliśmy konsekwencje. Nie pozwolimy aby takie sytuacje kiedykolwiek miały miejsce. pozdrawiam, Marta Tomiczak HR Manager
    N.

27.06.2021 17:04

Większość pozytwnych opinii jest pisana przez dział marketingu DCG, ciężki mówić tu o transparentności. Odeszłam z firmy ponieważ od pewnego czasu firma przechodzi transformacje, która odbija się mocno na pracownikach i ich pracy. Polecam firmę osobom, które chcą postawić swoje pierwsze kroki w karierze zawodowej. Firma podczas pandemii obniżyła pensje pracownikom ok 30%.

05.07.2021 16:00

Wrócili albo i nie. Zwolnienia przecież były..
    galo

18.08.2021 12:56

"Obniżki wynagrodzeń faktycznie miały miejsce, jednak jako nasz Były Pracownik wiesz i nie możesz zaprzeczyć, że stan ten trwał raptem kilka miesięcy i po tym czasie wszyscy wrócili do swoich pensji sprzed pandemii." Zobaczyłem ofertę od was na portalu z ogłoszeniami o pracę. Widząc taką opinię nawet nie mam ochoty wysyłać jakiegokolwiek CV. Jakakolwiek zmiana wynagrodzenia na niższe jest czymś bardzo negatywnym, a wzmianka o tym że było to "raptem kilka miesięcy" - jakby był to jakiś malutki problem - tylko jeszcze bardziej przekonuje że nie jesteście kimś dla kogo warto pracować, bo daje to do zrozumienia że gdy tylko coś złego zacznie dziać się w firmie to w pierwszej kolejności oberwie się pracownikom. Totalne (usunięte przez administratora)

14.06.2021 19:59

Firma rekrutuje na różnorodne projekty. Trzeba uważać bo rekrutujący bardzo zaniżają stawki wynagrodzenia. Warto od razu ustalić sobie dobrą stawkę na przyszłość, b później może być z tym ciężko. Jeśli nie złożysz wypowiedzenia, to nie podwyższą Ci pensji. Dają sprzęt do pracy. Komunikacja zależy od tego kto jes Twoim opiekunem: może być dobra a może być bardzo słaba. Firma wypłacalna, na poziomie umowy brak problemów.

22.05.2021 10:56

Czy pracownicy Diverse CG Sp. z o.o. Sp. K. mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?
    pracodawca

25.05.2021 07:49

Cześć, Tak, co do zasady, pracownicy DCG mają możliwość uczestnictwa z różnych formach integracji. W minionym roku sytuacja była specyficzna, jednak 2021 napawa nas optymizmem i liczymy na to, że już wkrótce uda się nam spotkać w ramach zespołów, pogadać i ponownie zintegrować. Pozdrawiam!

20.04.2021 19:47

Bardzo słaba ocena 2/5. Czy rzeczywiście jest tak źle? Czy może coś się zmieniło?
    Natalia

21.04.2021 10:34

słaba ocena na GoWorku nie jest oceną tego co dzieje się w danej firmie. ja tu pracuję i jestem bardzo zadowolona. nie mam pojęcia dlaczego DCG ma tylko 2 gwiazdki na 5??? Co więcej pracowałam w innych firmach, gdzie ich ceny na GoWork też były niskie (2-3 gwiazdki) a i tam i tu wszystko jest naprawdę OK - wypłaty są na czas, mamy fajne benefity, extra ludzi, współpracę, fajne biuro, prace zdalną, nikt nie robi problemów z urlopem... można by tak wymieniać bez końca. DCG rośnie, zatrudnia kolejne osoby, czuć że tu dzieje się dobrze. ja polecam.
    MB

22.12.2020 15:43

Dzień Dobry, Chciałbym się dowiedzieć czy jest u Was możliwość pracy zdalnej ? Czy posiadacie biuro w Łodzi czy tylko w Warszawie ?

28.12.2020 08:39

Dzień dobry, By odpowiedzieć na to pytanie precyzyjnie, potrzebowałabym więcej informacji dot. projektu, który Cie zainteresował. Co do zasady, tym bardziej w obecnych czasach, praca zdalna jest możliwa - zarówno w naszej centrali, jak i na naszych projektach. Odnośnie biura - mamy biuro w Warszawie i w Gdańsku, co nie zmienia faktu, że w naszym portfolio mogą być także projekty zakładające świadczenie pracy lub usług w innych miastach. Niestety, by móc być bardziej precyzyjną - potrzebuję kontaktu z Twojej strony. Zapraszam do kontaktu e-mail: [email protected] Miłego dnia! i powodzenia w procesie :)

06.11.2020 12:09

Na ten moment czekaliśmy kilka ostatnich miesięcy. We wtorek, 02.11.2020 r. drzwi naszego biura w Generation Park Z przy ulicy Towarowej 28  zostały oficjalnie otwarte. Po 9 latach obecności na Nowogrodzkiej 21 zmieniliśmy nasze biuro na bardziej przestronne i bardziej nowoczesne. Zmiana jest efektem naszego rozwoju i co za tym idzie naszych rosnących potrzeb. To także wyraz naszej  troski o pracowników i chęć stworzenia przestrzeni, która będzie nie tylko idealnym miejscem do pracy, ale również będzie wspierała nas wszystkich razem i z osobna w dalszym rozwoju.
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    Zdjęcie 4
    Wiki

09.11.2020 08:23

Biuro jest extra. Jest tak duże, że ... aż nogi bolą :) Ja się zakochałam w widoku z okna. No i ten taras - bajka!
    Zojka

04.11.2020 12:01

Nowe biuro - sztos!
    Aplikant

13.10.2020 21:30

Pomimo odbytej rozmowy i zapewnień Pani i Pana prowadzących rozmowę o otrzymaniu informacji zwrotnej w przeciągu tygodnia takowa nie nastąpiła. Brak poszanowania dla kandydata

15.10.2020 09:04

Ponieważ prowadzimy wiele różnych procesów rekrutacyjnych, trudno się nam odnieść się do opisanej sytuacji, nie znając jej szczegółów. Co do zasady staramy się nie składać obietnic, których nie możemy dotrzymać. Udzielenie i termin udzielenia informacji po spotkaniu zależy od kilku czynników, nie zawsze od nas zależnych. Jeśli oczekiwałeś feedbacku, a jeszcze go nie otrzymałeś, to najprawdopodobniej oznacza, że decyzja nie została jeszcze podjęta. W tym miejscu chcemy Cię poprosić oraz potencjalnie innych kandydatów i kandydatki, abyś w razie wątpliwości lub dłuższego milczenia ze strony DCG skontaktował/a się z osobą, która prowadziła Twój proces. Z pewnością dołoży ona starań, aby jak najszybciej dotarła do Ciebie informacja odnośnie konkretnego procesu. Z góry dziękujemy i przepraszamy za ewentualne niedogodności.
    Lila

29.09.2020 10:38

Dzień dobry, chciałam się dowiedzieć o rekrutacje do Gdańska. Jaka jest atmosfera w oddziale gdańskim? czy trudno się dostać do firmy? wysoko poprzeczka dla kandydatów?

29.09.2020 15:08

W gdańskim oddziale panuje bardzo koleżeńska atmosfera - życzliwość oraz poczucie humoru znajdują się wysoko wśród naszych wartości. Tak jest nie tylko w biurze w Alchemii, ale również w projektach, które są realizowane bezpośrednio u naszych klientów na terenie Trójmiasta. Trudność rekrutacji oraz poprzeczka jest uzależniona od projektu/zespołu, w którym chce pracować kandydat/kandydatka. Jednym z ważniejszych celów rekrutacji jest takie zderzenie wymagań stanowiska oraz kompetencji kandydata, aby ta poprzeczka była zawieszona na właściwym poziomie w trakcie pracy na danym stanowisku.
    Odp

08.10.2020 12:02

Trudne projekty do realizacji. Czasem się zdarzają zatrudnienia. (usunięte przez administratora)Nie wiadomo czy sytuacja będzie długo stabilnie. Praca spoko na rozpoczęcie drogi w rekrutacji.

Zostaw merytoryczną opinię o Diverse CG Sp. z o.o. Sp. K.