Arriva RP sp. z o.o.

Adres: Gen. Jana Henryka Dąbrowskiego 8/24, 87-100 Toruń

NIP: 7010092409 KRS: 0000290693

Arriva RP sp. z o.o.
2 60 5 1

Opinie o Arriva RP sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Kapi1253
 Opinia

Tragedia normalny bilet 4zł a za to ze były kolejki i nie zdążyłem kupić biletu musiałem dopłacić jeszcze 5zl tragedia nie polecam.

Pomocna?
TakNie
Ola
 Opinia

Dnia 15 . 05 .2019 r. Jechalam szynobusem relacji Laskowice Grudziądz godzinie 12. 47 obsluga tego pociagu. Konduktor strasznie nieprzyjemny

Pomocna?
Tak1Nie
Stefan
 Opinia

Jechałem pociagem relacji Laskowice pom Grudziądza dnia 15 .05 2019 r . O godz 12 , 47 konduktor byl nieuprzejmny prost z komuny poprostu burak

Pomocna?
TakNie
Panek
 Opinia

A jak oceniacie arriva kolej?

Pomocna?
TakNie1
Stefan
 Opinia
@Panek 02.02.2019 15:59

Miało być czysciej i szybciej oraz nowoczesniej a co wyszlo spoznienia i stary tabor z Niemczech taka jest. Ariwa

Pomocna?
Tak1Nie
Roman
 Opinia
@Panek 02.02.2019 15:59

Nagminie odróżniają się pociągi a co do czystości w pociągu to wiele do zarzucenia i to przewoźnik prywatny

Pomocna?
TakNie
pasazerka
 Opinia

Jak zwykle Arriva ma pssazerow w (usunięte przez administratora) . dzień w dzien opuznienia a dzis sobota aurobus ktory pwinien byc o 6.56 w Papowie nie przyjechal .co za (usunięte przez administratora) tam rzadza to szkoda gadac

Pomocna?
TakNie
Michał
 Opinia
@pasazerka 29.12.2018 07:58

Kierowców też mają gdzieś.

Pomocna?
TakNie
Marzena
 Opinia
@Michał 31.12.2018 22:51

Zobrazuj użytkownikom, co konkretnie masz na myśli poprzez taką swoją wypowiedź na temat Arriva RP. Czy odnosisz się bezpośrednio do warunków zatrudnienia oferowanych przez nią, a może do atmosfery w firmie panującej? Twój wpis na ten moment może okazać się niezrozumiały, więc zachęcam Ciebie do jego rozwinięcia.

Pomocna?
TakNie
Wkurwiony pasazer
 Opinia

Autobus relacji Toruń- Chełmża o godz. 13.55 nie wyjechał nawet z PKS. LUDZIE MARZLI NA przystankach.!!!Arriva nie dosyć ze bierze potężne pieniądze za bilety to nie może się wywiązać ze swoich obowiązków!! !! Brak poszanowania pasażerów. Wszystkich mają w (usunięte przez administratora) Do tv tvn ich dac !! Niech się nauczą szanować klientów bo z nas żyją i funkcjonują.

Pomocna?
TakNie
Asia
 Opinia

Kierowca niski, tegi z lysina nie tolerowal naszych biletow w aplikacji Lufthansa i mimo, ze w cenie biletu na samolot jest transfer included, musielismy niestety zaplacic za przejazd z Torunia na lotnisko do Bydgoszczy. Bezczelny, bardzo nie mily facet.

Pomocna?
Tak2Nie
Nysa1234
 Opinia

Autobusy nie przyjeżdżają, spóźniają się, na najbardziej oblegane kursy wysyłane są najmniejsze Autobusy. Z Arrivą nie da się nic zaplanować. Jestem stanowczo na Nie.

Pomocna?
TakNie
Niewazne123
 Opinia

Ja mam takie pytanie. Czy autobusy moglyby zacząć przyjeżdżać zgodnie z harmonogramem? To jest śmiechu warte ze na autobus czeka sie po 30 minut i to nie jest pierwsza taka sytuacja. Nie polecam

Pomocna?
TakNie
nb nm ,.
 Opinia
@Niewazne123 23.05.2018 10:12

To to musisz napisac do firmy ^^ Bo ten kto ustala grafik to mysli ze autobus to samolot :) i wylicza sobie wsio co do min xd

Pomocna?
Tak1Nie
Olany
 Opinia

Chciałem tylko zakomunikować, że kierowcy nie raczą zatrzymać się na przystanku, jeszcze przyspiesza specjalnie, a człowiek potem stoi na przystanku i czeka, aż ktoś kulturalnie raczy się zatrzymać, nie mam pojęcia gdzie to zgłosić. Już tak miałem nie raz nie dwa :) pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
nb nm ,.
 Opinia
@Olany 08.06.2018 14:47

Niestety jest napiety grafik i nikt nie bedzie czekał na Ciebie:) Too samo w komunikacji miejskiej pracowalem kilka dni ale zostawilem to w .. bo nawet przerwy nie mialem na 10godz pracy::)

Pomocna?
Tak2Nie
Marzena
 Opinia

@Olany @pati1993 wszelkie skargi i wnioski z pewnością można kierować poprzez stronę: https://arriva.pl/art/7/centrum-obslugi-pasazera.html Forum to dotyczy relacji pracowniczych i ogólnych warunków zatrudnienia w Arriva RP. Wszystkich obecnych, byłych pracowników oraz osoby zainteresowane pracą zapraszam do dyskusji na temat obecnej sytuacji w Arriva RP. Dyskusja w tym temacie będzie pomocna innym, zwłaszcza, że trwają procesy rekrutacyjne na: https://arriva.pl/art/43/oferty-pracy.html

Pomocna?
TakNie
nb nm ,.
 Opinia
@Marzena 11.06.2018 10:51

Za nieco ponad 2 gole tysie to sama bedziesz pracowac ^^ Za tak odpowiedziala i niewdzieczna prace :)

Pomocna?
TakNie
1
AsiaBdb
 Opinia

Połączenie Jelenia Góra-Dziwnówek. Chciałabym zawiadomić,że kierowca na tym połączeniu nie ma szacunku dla innych, również dla starszych osób. To,że ma zły humor nie oznacza, iż może się wyżywać na pasażerach. Również nic kierowca nie powiedział o zarezerwowanych miejscach na przodzie autobusu, a później się Pan czepia. Jestem bardzo niezadowolona z tego kierowcy. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
nb nm ,.
 Opinia
@AsiaBdb 17.06.2018 07:33

Jak byś dostała 2tysie za tak odpowiedzialna prace tez byś tak się zachowywała xd ^^

Pomocna?
TakNie
darek
 Opinia

Witam zamierzam podjąć tam prace z opcją zrobienia uprawienien czy mógłby ktos napisać jakie tam panuja warunki? jaka stawka początkowa ? po ile godzin? czy autobusy mają tachografy? z góry dziekuję za odpowiedz

Pomocna?
TakNie
piki
 Opinia

czemu niema arivy w Skepym pksu zadko sa autobusy lipnowskie do torunia i pociagów mam problem dojechać a wrucić z torunia

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

kolego daj telefon jak chcesz to Ci wytlumacze ,o co tam chodzi

Pomocna?
TakNie
Marzena
 Opinia

Firma Arriva prowadzi obecnie rekrutację na kilka stanowisk. Dla poszukujących pracy dodaję link: https://arriva.pl/art/43/oferty-pracy.html Czy ktoś zamierza aplikować? A może ktoś brał udział w rekrutacji i chciałby podzielić się doświadczeniem z nią związanym? Zachęcam użytkowników znających firmę do aktywności na forum.

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Marzena 05.07.2018 17:04

nie polecam mnie zrobili jak chlopca.Przeczytaj opinie z dnia 14 wrzesnia ,ktora zamiescilem wyzej .

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

W moim przypadku sie nie sprawdzili.Mialem byc zatrudniony jako kierowca . Przyjechalem na umowiony termin z dosc daleka,Zrobilem badania, zalatwilem zaswiadczenie o niekaralnosci,Zglosilem o wydanie nowej karty na ,,TACHO".Tak jak sobie tego chcieli.Stawke mi zaproponowali juz nie taka jak obiecywali przez telefon.Dzien przed rozpoczeciem pracy oznajmili mi ,ze maja juz swojego kierowce z gminy,bo dostali jakis telefon z urzedu ,tam gdzie maja wykonywac przewozy pasazerskie A wiec kumoterstwo jakis kolesiow.Przyjeli POCIOTA ,a ja stracilem finansowo , duzo czasu i nerwow. .Ostrzegam wszystkich naiwniakow zeby uwazali na prace w firmie ARRIVA ,ktora sie podaje za rzekomo(ha,ha) ,,POWAZNA FIRME""zero tlumaczenia z ich strony Maja gdzies ludzi .Firma wydaje sie byc jak za komuny!!!!!Pozdrawiam .

Pomocna?
Tak2Nie
Marzena
 Opinia

@Gino0921, na forum obowiązuje regulamin, który akceptujesz przed dodaniem komentarza. Jest w nim wspomniane, że nie należy obrażać innych. Zachęcam Ciebie do ponownego zapoznania się z nim i jego przestrzegania: https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
TakNie
Marzena
 Opinia

@AsiaBdb jeśli jesteś niezadowolona z obsługi w Arriva RP zgłoś reklamację do centrum obsługi pasażera. Ten wątek służy do wyrażania opinii o Arriva RP jako pracodawcy a nie jako usługodawcy. Zatem czy są tu osoby zatrudnione w firmie i mogą napisać jak oceniają swojego pracodawcę?

Pomocna?
TakNie
Gino0921
 Opinia
@Marzena 18.06.2018 13:42

Zamknij tępa pizdo pysk bo wasza witryna powinna cała być przeznaczona na skargi

Pomocna?
Tak1Nie
LULU
 Opinia

LUDZIE czytajcie ze zrozumieniem!! To nie jest strona na skarg niezadowolonych klientów. Tylko strona poświęcona opinii pracodawca=pracownik. Chciałam się czegoś konkretnego dowiedzieć. I nic nie można znaleźć przez te zażalenia. Na zażalenia jest inna strona, a mimo to piszecie tutaj i zasmiecanie stronę. Czy jest ktoś to może napisać czy warto iść do biura pracować?

Pomocna?
TakNie
pati1993
 Opinia

Przewoźnik niegodny polecenia, nie dbają o swoich klientów. Z niewyjaśnionych przyczyn kurs relacji Wierzchucin - Bydgoszcz Główna dnia 05.06.2018r. zostaje odwołany. Podróżni byli zmuszeni czekać na kolejny pociąg ( prawie 3 godziny!!!) na stacji, gdzie budynek dworca przypomina melinę. Pasażerami się nie zainteresowano, gdyż nawet nie zapewniono komunikacji zastępczej.

Pomocna?
TakNie
Marzena
 Opinia

@Niewazne123 czy na Twoją opinię złożył się tylko fakt opóźniania transportu, a może nie jesteś pasażerem tylko pracownikiem i mógłbyś coś więcej napisać na temat Arriva RP? Czy inni użytkownicy przeglądający forum mogą opisać obecną sytuacje w Arriva RP? Co proponuje pracodawca, jak wygląda atmosfera i relacje pracownicze? Firma prowadzi rekrutację na: http://arriva.pl/art/43/oferty-pracy.html dlatego też wszelkie informacje mogą być pomocne kandydatom, którzy poszukują opinii o Arriva RP. Zapraszam do dyskusji.

Pomocna?
TakNie
Marzena
 Opinia

@Lolek czy polecasz pracę dla osób na początku swojej drogi zawodowej czy może jest to praca dla tych, którzy mają już pewne doświadczenia z koleją i wiedzą z czym taka praca się wiąże. Wiesz, może czy firma Arriva RP poszukuje obecnie kandydatów do pracy i możesz podpowiedzieć w jaki sposób najlepiej składać aplikacje? Wspominasz, że pakiet socjalny jest na dobry poziomie - napisz, co oferuje pracodawca. Obecnie, dodatki socjalne są jednym z czynników decydujących o aplikowaniu i przyjęciu późniejszej oferty pracy.

Pomocna?
TakNie
Lolek
 Opinia

Arriva RP dotyczy kolei, nie autobusów. Kasy biletowe są agencyjne. Bez sensu pisać tutaj o problemach klienta, skoro opinia dotyczy relacji pracownik-pracodawca. Praca ciężka. Średnio 8.godzinne służby. Zdarzają się też takie po 4 godz. Praca poza domem. Zaczynasz np. w Bydgoszczy, kończysz w Grudziądzu. Nie masz powrotu do domu. Przynosisz 9 godzin, 16 jesteś poza domem. Niekiedy jest lepiej. Z biurem i planistą idzie się dogadać. Duża odpowiedzialność. 2500 brutto plus premia kwartalna. Rozliczenie cz. pracy kwartalne. Brak dodatków za niedzielę i święta. Dużo kontroli zewnętrznych. Praca w biegu. Co kto lubi... Pensja na czas. Dobry socjal. Umowa o pracę. Ciężka ale fajna praca.

Pomocna?
Tak1Nie
Lolek
 Opinia
@Lolek 16.05.2018 06:22

Admin!!!! Proszę utrzymać poziom serwisu. Wylewanie żalu po stronie klienta tutaj jest bezcelowe. Nijak to się ma do opinii o pracodawcy. Poza tym Arriva RP dotyczy kolei natomiast autobusów dotyczy Arriva BUS Polska.

Pomocna?
TakNie
stefan
 Opinia

Jechaliśmy szynobusem z Grudziądza do Laskowic Pomorskich o godz 16 -tej dnia 26.12 .2017 r i sie okazało że pies nasz nie miał kaganca i mielismy mała nieprzyjemność nie rozróżniają psa czy mały czy duży a mielismy psa rasy Maltańczyk i obsługa zażądała ze pies musi ten mieć kaganiec masakra tylko taka głupota jest w spółce Arriva a jeżdzimy dużo ,w Przewozach Regionalnych nie na takiego czegość ze taki piesek mały musi miec kaganiec

Pomocna?
TakNie
zyggi
 Opinia
@stefan 02.01.2018 12:17

moze warto przeczytac regulamin przewozow i zastanowic sie nad swoim podejsciem do obowiazujacych przepisow zanim zacznie sie bic piane??? Polacy to taki narod ktory lubi stawiac sie ponad prawem gdy w gre wchodzi bardzo wazny "prywatny interes spoleczny" ;]

Pomocna?
Tak9Nie
Duży pies
 Opinia
@stefan 02.01.2018 12:17

A kogo obchodzi że mały? Mały to nie musi?

Pomocna?
Tak1Nie
Pewnie_Janusz_to_pisał
 Opinia
@stefan 02.01.2018 12:17

Idź z psem na zewnątrz, nie na forum. Nie na temat!!!!

Pomocna?
TakNie
Stach
 Opinia

Może ktoś z pracowników napisze jakieś info jak się tu pracuje?

Pomocna?
TakNie
Marzena
 Opinia

@Olek, i jak, zdecydowałeś się aplikować? Rozumiem, że interesuje Cię stanowisko kierowcy? @aNONYmause, a mógłbyś napisać, dlaczego odradzasz aplikowanie do pracy w Arriva RP sp. z o.o.? Twoja jednowyrazowa opinia nie jest w tym momencie zbyt rzetelna i nie wnosi nic nowego do dyskusji. Widzę że na forum jest wiele komentarzy od klientów firmy. Takie komentarze również są mile widziane, ponieważ również budują wizerunek pracodawcy, ale zachęcam pracowników do bardziej aktywnego wypowiadania się. Jak wam się obecnie pracuje w Arriva RP? Co najbardziej cenicie sobie w tej pracy?

Pomocna?
TakNie
Jakub
 Opinia

Beznadziejne autobus psuja sie na kazdym zakrecie

Pomocna?
TakNie
Gość..
 Opinia

Dnia 05.03.2018r. Autobus do Bajerza przyjechał za szybko ponieważ na stronie Arriva podaje ze autobus będzie o 6:59 a ten przyjeżdża o 6:48 jak przed zmianami i dzieje się tak od zmian wprowadzonych z dniem 01.03.2018r. Kierowcy po prostu olewają część trasy (Nie jadą do Trzebcza, gdzie z pewnoscią tez czekają ludzie.) Ostatnio jak pasażer zwrócił uwagę kierowcy, że powinien tam jechać to ten go zignorował..

Pomocna?
Tak9Nie
mw-msc/szk
 Opinia

Skandaliczne opóźnienia. Kierowcy zatrudniani bez doświadczenia (Ukraińcy którzy krzyczą na pasażerów nie stawia tej firmy w dobrym świetle), choć w większości są to bardzo uprzejmi i sympatyczni ludzie. Autobusy niektóre czyste i zadbane inne bardzo zaniedbane. Ogólnie oceniam tę firmę 6/10. Dużo do porpawy.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Arriva RP sp. z o.o. - Toruń

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arriva RP sp. z o.o.