Tabemax

Białe Błota, Betonowa 1

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 111 ocen.

Tabemax
3 111 6 1

Opinie o Tabemax

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Justyna

Podpowiedzcie jaką umowę proponuje firma na początek? Czy coś z dodatków socjalnych macie, może coś innego?

Maniuś
@Justyna 06.09.2018 11:46

Umowa na czas określony.

Nik

Poszukać przekładki , poszukać wózek, poszukać pojemnik, znaleźć teczkę, poczytać proces..... A kurła czas leci. Moze na to też powinny byc normy!

Lilka
@Nik 27.07.2018 01:23

Jeszcze zapomniano dodać, że zanim kontrola odbierze wzór... Mój rekord 57min od oddania do sprawdzenia

anonymous
@Nik 27.07.2018 01:23

to som idioci

Aaa. ☺
@anonymous 28.07.2018 19:50

Jeśli sam robisz wzór, który oddajesz do KJ i robisz go wg papierów to nie bardzo rozumiem o co masz do nich pretensje za czas...oni nie tylko Twój wzór odbierają w tym czasie, bo na hali jest nas znacznie więcej... A jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem dokumentów i nie wiesz co jest czym na danej płytce to tak samo możesz nazwać siebie jak nazwaleś ich...wszyscy dysponujemy tą samą dokumentacją więc skończcie te pociski, bo czytać się tego nie chce. Niech się każdy swoją osobą zajmie i robotą, a nie wiecznym stękaniem na inne stanowiska. Furum miało być dla przyszłych pracowników, a nie na nasze żale...bo jak wam tak źle to co tu jeszcze robicie ????

gruba
@Lilka 28.07.2018 02:44

mój 3h bo zapomnieli.a jak się w końcu upomniałam to dostałam opi…… że robie bez wzoru.

Agata

@Aaa. ☺, zachęcam Ciebie również do napisania, jak oceniasz stawiane przez Tabemax warunki zatrudnienia? Czy zapewniona jest umowa o pracę? Czy pracodawca dba o rozwój swoich pracowników poprzez organizowanie szkoleń lub udział w kursach podnoszących ich kwalifikacje?

Pracownicy

Zgadzam się z tobą wszystko trzeba szukać nic nie ma ogólny (usunięte przez administratora) na hali pożądek jest tylko gdy audyt z Niemiec

:)

Jeśli dana osoba przychodzi nastawiona na zarobek to jest w stanie na odpowiednim dziale zarobić nawet 2800 zł . Jestem na tym forum pierwszy raz i nie sądziłam że opinie są aż tak złe. Brygadziści bynajmniej na mojej zmianie są bardzo życzliwi i nigdy nie było problemu żeby dostać urlop . Są minusy tak jak w każdej firmie ale nie sądzę żeby były tak rażące żeby tam nie pracować. Wypłaty są zawsze na czas. W firmie są dodatki na święta ( Fakt że nie są one regularne , ale są). Moim zdaniem jak się starasz tak zarobisz.

anonymous
@:) 19.07.2018 08:20

2800,- :))))))))))))))))))))))))))))))

Maska
@anonymous 19.07.2018 23:43

2800??? XD hahahhahahahahah

Zytka

Jest możliwość zarobienia na nadgodzinach ale tylko na wyrobie końcowym i to głównie ci ze stałą pensją !

Nina
@Zytka 19.07.2018 09:59

Tak, zarabiamy na montażu końcowym.Ale to my sami sobie wyrabiamy tą pensje, chętnie się zamienię,przepracuje chociaż tydzień na końcowym,będąc odpowiedzialną za wszystko (nadruk, przewód,brak elementów na płytce,kulki cyny po kontroli optycznej,itp)to pogadamy.☺

anonymous

Jestem zainterespwany ale jeśli będę miała dtałą pensję

Agata

Tabemax aktualnie poszukuje kandydata na stanowisko: Kontrola Optyczna i Naprawy. Do wymagań należy wykształcenie elektroniczne, zdolności manualne, dobry wzrok i umiejętność lutowania. Czy ktoś jest zainteresowany rekrutacją do firmy? Dla ułatwienia dodaję link: http://www.tabemax.com.pl/pl/page/praca.html

Zytka

Musisz trafić na dobrego brygadzistę to może coś załatwisz.powodzenia

Bezrobotny

Dajcie namiary z kim trzeba załatwić żeby mieć stałą pensję to też się u wad zatridnię bp fajnie brać kasę za fri

anonymous

Znów ścimemniacze zaliczyli sobotę i tak to funkcjonuje.Każdy by tak chciał ale tak płacą tylko stałym a szefostwo nic nie widzi

Zainteresowany

No wiesz pracy jest mało to akordowców nie potrzebują a ze stałą to przyjdą i jest i wsio ryba posiedzą to i tak im zapłacą tak to już jest w tej firmie na akoakordzie szarpiesz i nie wyrobiszsz normy bo nie ma z czego a stałych to nie dotyczy mało pracy mniej robią a pensja jest

Zainteresowany

To jak to jest w tej firmie ?mogą zarobić tylko ludzie na stałej pensji a co z akordem ?

Stella

Czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Agata

@Zytka Twoja wypowiedź w dalszym ciągu nic nam nie mówi. Mogłabyś zatem jeszcze raz wypowiedzieć się o firmie Tabemax w sposób merytoryczny? Myślę, że inni użytkownicy forum będą Ci za to wdzięczni.

Zytka

Palacze siedzą w klatce jak małpy w zoo i wszyscy ich obserwują

Agata

@Zytka Co konkretnie chciałaś przekazać użytkownikom forum poprzez swoją wypowiedź? Jest ona mało zrozumiała, więc może byś ją nieco rozwinęła? Być może w ten sposób pomożesz osobom, które chcą aplikować do Tabemax. @Gorąco Czy Twoja wypowiedź odnosi się do sytuacji w firmie? Pracujesz albo pracowałeś tam?

Gorąco

Klimy nie ma..a raczej nie czuć.. to może by chociaż wodę dali? Bo dystrybutor z wodą sie ksztusi cos ostatnio

Zytka

Cały czas chodzą jak święte krowy !!dyrekcja miała rozliczać i nie mogą sobie poradzić. Kto zabroni na stałej chodzić nie przejmują się niczym

Agata

@anonymous Co konkretnie masz na myśli? Twoja wypowiedź zdaje się raczej niewiele mówić użytkownikom forum o specyfice pracy w Tabemax. Bardzo bym Cię prosiła, abyś zatem ją uzupełnił. Czy pracujesz albo pracowałeś w wyżej wymienionej firmie? Co możesz nam powiedzieć o warunkach pracy tam panujących? Zachęcam Cię do wzięcia udziału w dyskusji.

anonymous

Ciekawe czy opiszą nas za dodatkową noc

Agata

@Ala @Gotowa @Zo Wasze komentarze zdają się mieć niewiele wspólnego z głównym tematem tego wątku, czyli o pracy w Tabemax. Może jednak posiadacie jakieś aktualne informacje, które dotyczą tego pracodawcy i zechciałybyście się nimi z nami podzielić? Wasze uwagi mogą okazać się pomocne dla osób planujących wysłanie do nich CV.

Zo

Hej dziś daje rade

Gotowa

No wiesz dziś kasa za przyjazd byle do 13

Ala

Wczoraj cały dzień na kacu a dziś zobaczymy?

Agata

@Stefan Masz rację, każdy ma wybór. Pracujesz może w Tabemax? Jeśli tak, to co możesz powiedzieć o pracy w tej firmie, jaka panuje tam ogólna atmosfera wśród pracowników? Twoje zdanie może okazać się pomocne dla innych użytkowników, dlatego zachęcam do aktywności. @Ala Proszę, rozwiń swoją wypowiedź, gdyż poprzednia nie do końca jest jasna. Pracujesz w tej firmie?

Ala

Dalej spacery nic się nie zmieniło stała pensja cały czas tylko chodzą

Stefan

Nikt na siłę nie trzyma w firmie

Andrzej Buła

I jak tam ranna zmiana bez palenia? Daliście radę? :O

Ala

Może w końcu zabiorą się za nich !

Zostaw opinię o Tabemax - Białe Błota

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tabemax