Tabemax

Białe Błota

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 105 ocen.

Opinie o Tabemax

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tabemax

Ola

Szef znów ściemniał a nadzór nie reaguje na to mają to gdzieś!

anonymous
@Ola 16.01.2018 13:47

Kogo lub kto ten szef???

anonymous
@anonymous 17.01.2018 19:13

Kto jest tym szefem?

Ehh

Czy ktoś może znalazł te podwyżki co obiecali? Może gdzieś są pod stołem albo ktoś wrzucił przypadkiem do śmieci?

Kasia
@Ehh 18.01.2018 04:14

Czas uciekać! Trzy zmiany i 1650 na rękę. Panowie w biedronce mają więcej. Znajoma odeszła, sprząta pokoje i ma 2200 na rękę. Teraz albo dużo podwyżka albo żegnajcie Panowie dwaj! Moje koleżanki tak jak ja czekają jeśli będzie złotówka na godzinę to będzie żegnaj !!żegnaj!! żegnaj! Te czasy są za Nami!

Ola

To jest prawda o szefie tylko chodzi i zajmuje się tym co nie ma !

amor

Żenada co się w tej firmie dzieje !

alina

oni tylko myślą jak tu przyjść na nadgodziny żeby zaliczyć nie 8 ale 7 godzin bo to dodatkowa nocka lub sobota a i tak zapłacą !

szefu

Moim zdaniem to brygadziści nie mają pojęcia o pracy, szczególnie ci nowi nie umieją zapewnić ciągłości pracy.Co innego było za p.G,H oni ustawili tak, że była od początku do końca.Utworzono jakiś liderów w ogóle bez pojęcia o pracy.Byle co dać i mieć spokój.

Olo

Masz racje interesuje sie wszystkim tylko nie swoją pracą

Gosia

Może. Brygadziści przyjżą się. pracy szefa niech się zainteresuje swoją robotą a nie innych

anonymous

zgadzam się z tobą szefu za co oni im placą takie pensje stałym !Z akordowcami się nikt nie liczy .Malo pracy nie wyrobisz normy to cię mają w nosie a oni zawsze duża kasa.Panie kierowniku przyjżyj się tym ludzią i cala dyrekcjo!!!!!!

miodek
@anonymous 07.01.2018 10:39

ty"przyjżyj", przyjrzyj to się najpierw słownikowi.

Anna

Zgadzam się oni trzymali ludzi w ryzach !

Ania

Brakuje dawnych brygadzistów .wiedzieli by co to praca a totalne ściemnianie

anonymous

dokladnie tak tylko siedzą w necie !

Szefu

Dyrekcjo przyjzyj sie.jak ludzie pracują ,za co im dajecie takie pensje za to ze tylko przyjada i nic nie robia tylko sie smieja z ludzi na akordzie

qwerty

Jak wygląda praca na magazynie i na jakie zarobki można liczyć?

anonymous

Brak organizacji pracy.

szef

Weźcie się za robotę. Na głupoty, to macie czas.

Mistrz

I caly czas pan T sciemnia

Obserwatorka

panie T wez się do pracy dosc sciemniania

anonymous

Wystarczy się z tym pogodzić. P2 jest do zarabiania kasy i nic więcej się nie liczy. Ludzie ile ;;;;;;;;;;;;;;;;;w sobie jedni 24h inni wolne. Udawanie ze tak musi byc jest po prostu swinstwem. Wolne na popludniowce a w Sobotę nadgodziny P1. Zresztą daj Pan spokój i tak to nic nie zmieni.

anonymous

W firmie sa ludzie rowni i rowniejsi

Wera

Słyszeliście o szfie wszystkich szefów.

anonymous
@Wera 23.12.2017 04:45

Nie kto nim jest?

Anonymous
@Wera 23.12.2017 04:45

Kto to taki?

olo

ludzie weście się do pracy

anonymous

i po świętach zaczynamy ścieme w pracy byle do nowego roku

anonymous

ciekawe czy będzie praca do końca roku czy znów ściema a dla akordowców zero zarobku bo dla nygusów z stałą to jeszcze lepiej bo będą mogli pośmigać w necie

anonymous

Jest ok.

anonymous

SELEK CJA

Szefu

To są. Ludzie bez rodzin na garnuszku mamy to im nie zqlezy na nic

anonymous

Z takimi ludzmi to firma padnie jak nic 9

Ukraina

Ja słyszalam jest gość

Ania

Ciekawe czy będzie. problem z urlopem po święta h bo roboty tyle że. chej

Ania

Może. Brygadzisci. zaczną. szanowac ludzi a nie chować. się. po kontach

emeryt ....

Dali małolatą władzę którzy mają ludzi za nic byle była duża kasa szefostwo powinno sprawdzić na co idzie ich kasa.może kiedy młodzi przejmną władzę to zrobią coś z tymi leserami co odbębnią 8 godz.i jest pensja i zaczną się liczyć z tymi którym zależy na pracy .

urlopowicz

Urlopy wstrzymali a roboty malo a tyle bylo gadania gdzie ta praca chyba w rajchu

Zyta

Tez. to widzimy jaką ma labe a mądry wszystko robi najlepiej i takich sciemniaczy trzymią

Fan

Najlepszy jest ściemniacz z słuchawkami w uszach udający że. coś. robi

Mesjasz

Tez to widze jak jest kierownik to udaja ze cos robia ale nocki i popoludnie to juz totalna laba komp i ogladanie filmow i tp a z ludzi sie smieja niech im zrownaja z akordem to im miny zrzedna

Obserwator

Ludzie bez akordu tylko spaceruja czeste przerwy papierosek sniadanko pul godzinki i dzien zaliczony

Obserwator

Państwo. P M M tylko bajer smiechy a kasa jest a ty musisz tyrac

anonymous

Brygadzisci niech się zainteresuja jak ludzie pracują a. Nie. pierdu pierdu

anonymous

Nic się nie zmieniło ludzie ze stałą chodza jak dwiete krowy a na akordzi pracy jak by kot naplakal

Majka

Wyjdzie taki na środek i krzyczy urlopy wstrzymane a kim Ty jesteś że traktujesz Nas jak nic ?Trochę szacunku! Praca to nie wszystko o Tabemax to nie ostatni zakład .Zgoda ,Wiemy że robota musi być zrobiona ale skoro powiedziałeś że dostanę urlop to powinieneś poprosić żebym zrezygnowała a nie do kierownika odsyłać. Szkoda gadać wnoszę o zmianę przełożonych!!

Mile zaskoczone????

Po wywieszeniu informacji na tablicy o spotkaniu wigilijnym nie wierzyliśmy ,że do tego dojdzie- A JEDNAK!! Jesteśmy mile zaskoczeni:):) Atmosfera była rewelacyjna, przekąski przepyszne. Po raz pierwszy mieliśmy okazje spotkać sie w tak licznym gronie( praca trzyzmianowa). Może warto byłoby pomyśleć o spotkaniu integracyjnym poza pracą, wynająć lokal, zrobić listę chętnych osób, zebrać na ten cel pieniądze (od pracowników), byłby to dobry moment na poznanie ludzi z innych zmian. Dziękujemy WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Hgffg
@Mile zaskoczone???? 14.12.2017 18:46

To jest myśl !!! Jestem za Jak najbardziej .

pracownik

Na święta nie ma kasy premia zabrana a co z normami mógłby podwyższyć jak ciąć to po całości

Another worker
@pracownik 02.12.2017 18:18

Jeśli premia zabrana, to tylko przez nieudolność pracownika. Na Święta kasa była - przelewy z socjala dotarły na konto... Skąd taka wypowiedź?

anonymous

Duże brawa i słowa uznania dla naszej Dyrekcji za pomysł - niespodziankę w postaci spotkania Wigilijnego! Atmosfera znakomita, przekąski również. Wspólne "pogaduchy" przy okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia na pewno przyniosły całej załodze sporo przyjemności. Można było pożartować, porozmawiać i miło spędzić czas w miłej atmosferze. Tradycyjne życzenia z opłatkiem nie tracą na wartości :) I takich spotkań nam, pracownikom mogło brakować. Jak się okazuje - Dyrekcji też. Więc nic nie stoi na przeszkodzie, aby takie spotkania niejednokrotnie organizować w przyszłych, nadarzających się okazjach (może nie tylko święta, ale Andrzejki czy Sylwester). Takie spotkania są wyłącznie na duuuuuuży plus! Pozdrawiam wszystkich Pracowników oraz Dyrekcję z raz jeszcze powielonymi podziękowaniami za spotkanie! Wesołych Świąt

Wow

Witam serdecznie i dziękuję dyrekcji i całej załodze która się przyczyniła do wigilijnej imprezy. Było super pod każdym względem...... Jedzenie przepyszne i ta atmosfera.....zapiera dech. Myślę że takie imprezy powinny odbywać się co roku.

anonim

(usunięte przez administratora)

Dodo76

No super z tym spotkaniem wigilijnym wymyślili! Wielkie brawo dla dyrekcji. Właśnie tego tu u nas brakowało. Aby dyrekcja z nami chciała się zintegrować. Myślę że to super pomysł. Niestety moja zmiana ma nockę ale mam nadzieję że nam coś zostawicie :)

cftaa

ludzie wciaz nazekacie a nikt nie naapisze ze bedzie dodatkowa kasa na swieta, ze podobno podwyzki beda. jakby nie bylo jest wieczne narzekanie. może zacznijcie szukać czegoś innego. w dzisiejszych czasach nie trudno o prace. ja sie cieszę, wyplata zawsze na czas, zawsze trochę powyzej minimalnej, są nadgodziny, urlop bez problemu do dogadania. wystarczy trochę checi przyjsc na nadgodziny i jest pare 100 wiecej jak najnizsza. 3 zmiany dla mnie super, jest czas cos załatwić, zawsze ktoś z dzieciakami jest

Ahctpac
@cftaa 30.11.2017 19:19

Najniższa krajowa idzie do góry od stycznia to jest ta podwyżka????

pracownik
@cftaa 30.11.2017 19:19

Jaki śmieszny komentarz chyba właściciel sam pisał

Kasia

P1/P2 od lat inne traktowane i tylko naiwny mysli lub udaje ze tak nie jest.Szkoda mi tylko ludzi dobrych ludzi którzy byli i odeszli przez właśnie takie oszustwa.Te normy z kosmosu bez możliwości ich wykonania i te szydercze usmiechy przełożonych i mowienie nic sie nie da zrobic! Jest tak bo niemcy daja takie normy 300/400 sztuk na godzine fizycznie mozliwosc 200/220 .Czekanie za pracą bo jak to mówią ktoś sie zaj.... ktos z innej zmiany nie przygotował,ktos z innej zmiany nie wie oco chodzi bo nie bylo innego na to stanowisko.Jedno pytanie a co mnie to obchodzi.Chce przyjść do pracy zrobic swoje czyli dac 100% z siebie wyrobic na 100 %.Zarobic na 100% czy to tak dużo czy nie powinno byc to oczywiste.

BENEK-naprawiacz

Hmmmm Powiemm taaak!!! jestem tego samego zdania co większość!!! i tu nie ma co prostować sprawy wzgledem ratowania dobrej opinii firmy po prostu ludzie piszą co czują!!! a że i czasami prosto z mostu walą to potem ci niby sprzedawczyki chcąc ich skompromitować oceniają ich wpisy że to niby prostackie itdd!!! komu w plecki grzeje to pisze że tu niby ale SUPER! NAPRAWIACZE???? Hahhhaiii wiadomo!!! sam nim jestem !!! i wiem jak jest!!! a u góry szkoda gadać panisko siedzi wyuczone na tip top tych samych idiotycznych zasad PRL-owskich wiadomo szkoła pokojowego pieska i te upierdliwe SELEKCJE hahhai jak wy to wytrzymujecie??? przeciez wiadomo że jak taka pani z kontroli na usługach ,,nie bede wymieniał nazwiska,, ma w danym dniu doła to posypią sie te twory o nazwie ,,SELEKCJA ,, NAZWA opatentowana od samego poczatku działalności tej korporacji !! Połowa chyba ludzi z branży z miasta o nazwie Bydgoszcz zna to hasło hahhaiii SELEKCJA wszyscy w śmiech wiadomo i cały chór głośnym okrzykiem spiewa TAAAABEEEEMAAAAXXXX.powodzenia ludziska tyrajcie dalej na tych którzy siedzą!!!

Ja

Witam czy na P1 idzie zrobić normę jeśli chce się pracować i na jakie zarobki można liczyć?

Zostaw opinię o Tabemax - Białe Błota

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tabemax