Tabemax

Białe Błota, Betonowa 1

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 112 ocen.

Tabemax
3 112 6 1

Opinie o Tabemax

Lolo

W firmie nadal te same zasady pare osób pracuje a reszta się obija no zwłaszcza stała pensja nap.nast.tylko internet i oglądanie meczy no i ciągłe pogaduszki pani brygadzistki szefostwo nic z tym nie robi prcy mało a obiecywano złote góry. I jak tu zarobić

Nikt
@Lolo 26.10.2018 06:36

Zmień pracę lub lekarza!

Agata
@Nikt 26.10.2018 16:42

Rozumiem, że posiadasz jakieś doświadczenia związane z pracą w Tabemax. Zatem zachęcam Ciebie, byś podzielił się swoją opinią na temat tej firmy jako pracodawcy. Czym wyróżnia się ona od pozostałych z którymi miałeś styczność? Przyszłych kandydatów o pracę w Tabemax zainteresuje Twoja wypowiedź.

andziaka

wybieram sie tam do pracy , jakieś aktualne opinie ?

Agata
@andziaka 15.10.2018 13:55

Na jakie stanowisko aplikowałaś i jakie zostały zaproponowane Tobie początkowe warunki zatrudnienia w Tabemax? Twoja wypowiedź może okazać się cenną wskazówką dla osób zastanawiających się nad złożeniem swojej aplikacji w tej firmie.

Maestroo

Sracie sie tu na forum do każdego... A to że normy za wysokie, a to że socjal nie taki, albo Ci na stałej pensji to nieroby.. 10 lat prawie tu pracuje i powiem szczerze i uczciwie że drugiego takiego zakładu ze świecą szukać... Jeśli Ci coś nie pasuje-zwolnij sie..! Poszukaj lepszej pracy. Wypłaty są zawsze na czas, nawet z wyprzedzeniem jesli 7 przypada w weekend. Piszą tu jacyś analfabeci którzy ledwo potrafią władać j.polskim!! Masz jakiś problem to idź do swojego przełożonego! Brygadzisty, kierownika, Dyrektora...a nie wylewasz swoją żółć na publiczne forum! Niektorzy żeby zarobić podobne pieniadze musza zapier...ać po 12h na taśmie... albo w 4 brygadówkach. A co do pracowników na stałej to takie ich stanowisko, ze nie mogą mieć akordu. Jak naprawiacz, czy falowy może mieć akord skoro nie od niego jest uzależnione ile płytek naprawi/odbierze..? Chyba logiczne?! Róbcie swoje i cieszcie sie ze macie prace bo za chwile na waszych stanowiskach Ukraińcy usiąda..!

Agata

@Pracownik, a co możesz powiedzieć na temat atmosfery panującej w pracy? Jak wyglądają kontakty między pracownikami Tabemax? Czy Wasza praca zespołowa przynosi pozytywne wyniki? Zachęcam Ciebie jeszcze byś odpowiedział również na te pytania, gdyż Twoja wypowiedź może rozwiać wątpliwości kandydatów co do rekrutacji do firmy.

Agata

@Maniuś, chciałabym ponowić pytanie @Justyna, czy od Tabemax możecie liczyć na pozapłacowe benefity? Pracodawcy często oferują dofinansowania do karty sportowej lub prywatnej opieki medycznej. Jak pod tym względem prezentuje się Tabemax?

Maniuś
@Agata 24.09.2018 17:09

Raz w roku parę złotych na święta, nic więcej.

Pracownik
@Agata 24.09.2018 17:09

Nie mam żadnego dofinansowania ani prywatnej opieki medycznej, czasem dostaniemy coś na święta albo musimy pisać wniosek o zapomogę, żeby dostać coś na święta.

anonymous
@Agata 24.09.2018 17:09

Jestem z 60 A ten zasraniec z fali myśli że to tak jak u niego .można tak jak u niego .cały dzień nam (usunięte przez administratora) zawracać .stać na fali i nic nie robić .tandetne dowcipy .drugi niby coś robi.trzeci już chyba zapomniał że jest falowym.ale ten drugi i trzeci .to chociaż nie pajacyka.wiedza chyba że są darmo zjadanie.aten pierwszy to jest buc .jeszcze mówi innym co mają robić .jeżeli na falę to tylko na środkowa.tak mówią monterki .ale zajechać jednego.na złość do buca wszystkie monterki .niech odbiera niech skubie niech wogule się żes....,buc do kwadratu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Maniuś

Umowa na czas określony.

Nik

Poszukać przekładki , poszukać wózek, poszukać pojemnik, znaleźć teczkę, poczytać proces..... A kurła czas leci. Moze na to też powinny byc normy!

Lilka
@Nik 27.07.2018 01:23

Jeszcze zapomniano dodać, że zanim kontrola odbierze wzór... Mój rekord 57min od oddania do sprawdzenia

anonymous
@Nik 27.07.2018 01:23

to som idioci

Aaa. ☺
@anonymous 28.07.2018 19:50

Jeśli sam robisz wzór, który oddajesz do KJ i robisz go wg papierów to nie bardzo rozumiem o co masz do nich pretensje za czas...oni nie tylko Twój wzór odbierają w tym czasie, bo na hali jest nas znacznie więcej... A jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem dokumentów i nie wiesz co jest czym na danej płytce to tak samo możesz nazwać siebie jak nazwaleś ich...wszyscy dysponujemy tą samą dokumentacją więc skończcie te pociski, bo czytać się tego nie chce. Niech się każdy swoją osobą zajmie i robotą, a nie wiecznym stękaniem na inne stanowiska. Furum miało być dla przyszłych pracowników, a nie na nasze żale...bo jak wam tak źle to co tu jeszcze robicie ????

gruba
@Lilka 28.07.2018 02:44

mój 3h bo zapomnieli.a jak się w końcu upomniałam to dostałam opi…… że robie bez wzoru.

Agata

@Aaa. ☺, zachęcam Ciebie również do napisania, jak oceniasz stawiane przez Tabemax warunki zatrudnienia? Czy zapewniona jest umowa o pracę? Czy pracodawca dba o rozwój swoich pracowników poprzez organizowanie szkoleń lub udział w kursach podnoszących ich kwalifikacje?

Pracownicy

Zgadzam się z tobą wszystko trzeba szukać nic nie ma ogólny (usunięte przez administratora) na hali pożądek jest tylko gdy audyt z Niemiec

:)

Jeśli dana osoba przychodzi nastawiona na zarobek to jest w stanie na odpowiednim dziale zarobić nawet 2800 zł . Jestem na tym forum pierwszy raz i nie sądziłam że opinie są aż tak złe. Brygadziści bynajmniej na mojej zmianie są bardzo życzliwi i nigdy nie było problemu żeby dostać urlop . Są minusy tak jak w każdej firmie ale nie sądzę żeby były tak rażące żeby tam nie pracować. Wypłaty są zawsze na czas. W firmie są dodatki na święta ( Fakt że nie są one regularne , ale są). Moim zdaniem jak się starasz tak zarobisz.

anonymous
@:) 19.07.2018 08:20

2800,- :))))))))))))))))))))))))))))))

Maska
@anonymous 19.07.2018 23:43

2800??? XD hahahhahahahahah

Zytka

Jest możliwość zarobienia na nadgodzinach ale tylko na wyrobie końcowym i to głównie ci ze stałą pensją !

Nina
@Zytka 19.07.2018 09:59

Tak, zarabiamy na montażu końcowym.Ale to my sami sobie wyrabiamy tą pensje, chętnie się zamienię,przepracuje chociaż tydzień na końcowym,będąc odpowiedzialną za wszystko (nadruk, przewód,brak elementów na płytce,kulki cyny po kontroli optycznej,itp)to pogadamy.☺

anonymous

Jestem zainterespwany ale jeśli będę miała dtałą pensję

Agata

Tabemax aktualnie poszukuje kandydata na stanowisko: Kontrola Optyczna i Naprawy. Do wymagań należy wykształcenie elektroniczne, zdolności manualne, dobry wzrok i umiejętność lutowania. Czy ktoś jest zainteresowany rekrutacją do firmy? Dla ułatwienia dodaję link: http://www.tabemax.com.pl/pl/page/praca.html

Zytka

Musisz trafić na dobrego brygadzistę to może coś załatwisz.powodzenia

Bezrobotny

Dajcie namiary z kim trzeba załatwić żeby mieć stałą pensję to też się u wad zatridnię bp fajnie brać kasę za fri

anonymous

Znów ścimemniacze zaliczyli sobotę i tak to funkcjonuje.Każdy by tak chciał ale tak płacą tylko stałym a szefostwo nic nie widzi

Zainteresowany

No wiesz pracy jest mało to akordowców nie potrzebują a ze stałą to przyjdą i jest i wsio ryba posiedzą to i tak im zapłacą tak to już jest w tej firmie na akoakordzie szarpiesz i nie wyrobiszsz normy bo nie ma z czego a stałych to nie dotyczy mało pracy mniej robią a pensja jest

Zainteresowany

To jak to jest w tej firmie ?mogą zarobić tylko ludzie na stałej pensji a co z akordem ?

Stella

Czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Agata

@Zytka Twoja wypowiedź w dalszym ciągu nic nam nie mówi. Mogłabyś zatem jeszcze raz wypowiedzieć się o firmie Tabemax w sposób merytoryczny? Myślę, że inni użytkownicy forum będą Ci za to wdzięczni.

Zytka

Palacze siedzą w klatce jak małpy w zoo i wszyscy ich obserwują

Agata

@Zytka Co konkretnie chciałaś przekazać użytkownikom forum poprzez swoją wypowiedź? Jest ona mało zrozumiała, więc może byś ją nieco rozwinęła? Być może w ten sposób pomożesz osobom, które chcą aplikować do Tabemax. @Gorąco Czy Twoja wypowiedź odnosi się do sytuacji w firmie? Pracujesz albo pracowałeś tam?

Gorąco

Klimy nie ma..a raczej nie czuć.. to może by chociaż wodę dali? Bo dystrybutor z wodą sie ksztusi cos ostatnio

Zytka

Cały czas chodzą jak święte krowy !!dyrekcja miała rozliczać i nie mogą sobie poradzić. Kto zabroni na stałej chodzić nie przejmują się niczym

Agata

@anonymous Co konkretnie masz na myśli? Twoja wypowiedź zdaje się raczej niewiele mówić użytkownikom forum o specyfice pracy w Tabemax. Bardzo bym Cię prosiła, abyś zatem ją uzupełnił. Czy pracujesz albo pracowałeś w wyżej wymienionej firmie? Co możesz nam powiedzieć o warunkach pracy tam panujących? Zachęcam Cię do wzięcia udziału w dyskusji.

anonymous

Ciekawe czy opiszą nas za dodatkową noc

Agata

@Ala @Gotowa @Zo Wasze komentarze zdają się mieć niewiele wspólnego z głównym tematem tego wątku, czyli o pracy w Tabemax. Może jednak posiadacie jakieś aktualne informacje, które dotyczą tego pracodawcy i zechciałybyście się nimi z nami podzielić? Wasze uwagi mogą okazać się pomocne dla osób planujących wysłanie do nich CV.

Zo

Hej dziś daje rade

Gotowa

No wiesz dziś kasa za przyjazd byle do 13

Ala

Wczoraj cały dzień na kacu a dziś zobaczymy?

Zostaw opinię o Tabemax - Białe Błota

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tabemax