Tabemax

Białe Błota

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 98 ocen.

Opinie o Tabemax

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tabemax

Pan Leszek

Re: do "lalki" i tym podobnych przyszłych komentarzy ;) Ręce opadają, przysłowiowy śmiech na sali. Są to typowe Dyrdymały wyssane z palca. Najlepiej z góry wybrać sobie dogodną wersję ;D Niestety rozczaruję was bo jesteście w błędzie. Ciężko mi się ustosunkować ale obojętny nie pozostanę co do poniższych treści. Po prostu uważam że sam sobie (nie będę rzucał tu imionami) naważyłeś tego "piwa" i nie jest w stanie go teraz przełknąć. Prawda w oko kole! A najlepiej "rozładować" się z kolegami na kimś, bo co pozostaję jak już "mleko się rozlało". Widać że wpis jest spreparowany i złośliwy chyba że ktoś niestety jest aż tak ułomny konstruując go? Piszcie co uważacie, ludzie i tak myślą swoje co niektórzy będą się zastanawiać inni zasugerują się waszym wpisem a pozostali znają sytuację.

20629

kocham cię moja macioro

lalki

panie leszku prosze sie nie podawac za ludzi z produkcji. juz wszyscy wiedza, takie teksty trochę nas oczerniaja i robią z nas glupich. wszyscy staramy się ze soba dogadywac a to ze dostanie ktos selekcje to moze miec pretensje tylko do siebie. nke tedy droga do awansu, spojrz na siebie co ciagle robisz i przytul sie do kolegi. juz sa sluchy ze pracy pan szukasz to powodzenia nie bedziemy tesknic i umyj sie. i co nam teraz zrobisz w oczy potrafisz spojrzec jak przychodzisz na odbiur

Alicja tylko nie z krainy

Witam serdecznie napisze tak.Moim zdaniem firma jest nie jest zła, tylko ludzie zatrudnieni na stanowiskach (brygadzista ,Mistrz ,Jakiś lider) nie znają się na swojej robocie.Byłabym niesprawiedliwa gdybym nazwała tak wszystkich.Pracuje tam kilka ładnych lat i naprawdę dużo się zmieniło,wszystko się sypie .Gdy jakaś osoba się zwalniała na stanowisko był brany człowiek który w danej chwili był najlepszy na danym stanowisku, co nie nie oznaczało, że był to fachowiec ,porostu był lubiany lub nie było nikogo innego.Tak od lat były powoływane na lepsze stanowiska osoby które nie wiedziały o co chodzi a tym bardziej żeby dawać ludziom tak prace żeby nie czekały na nią i dzięki temu miały tak małe wyrobienie.Sytuacja ta będzie ciągnęła firmę na dół niestety .Jeśli ktoś ma inne zdanie a pracuje krócej wystarczy popytać co dana osoba robiła wcześniej i jak wykonywała swoją prace.Dlatego nie dziwi mnie fakt ze mimo, że praca jest,zarabiamy mniej bo kto ma pomyśleć o wyprzedzeniu żebyśmy nie czekali za praca ,tylko żeby ona czekała na nas. Przecież sama praca nie jest zła ,atmosfera ,pensja na czas,czysto .Wystarczyłoby naprawdę nauczyć ludzi rozdawać prace, kilku podziękować bo nic się nie da zrobić, kto zna, to wie o kogo mi chodzi.Mam nadzieje że nikogo nie obraziłam ale zależy mi na pracy i denerwuje mnie to że przez kilku ludzi wszystko się wali.

Dffddf
@Alicja tylko nie z krainy 20.11.2017 19:58
Witam serdecznie napisze tak.Moim zdaniem firma jest nie jest zła, tylko ludzie zatrudnieni na stanowiskach (brygadzista ,Mistr...

Zgadzam się z Tobą.Wszyscy to widzą tylko nikt z tym nic nie robi.Byle do przodu czyli do końca zmiany!!!

Opl

Pracy malo ale nadgodziny sa dla ludzi pensja stala Sá chetni Bo nic nie robia a zaplacone jest .skoro im placa

Patryk
@Opl 18.11.2017 17:15
Pracy malo ale nadgodziny sa dla ludzi pensja stala Sá chetni Bo nic nie robia a zaplacone jest .skoro im placa...

Najlepsi sa mistrzowie Ci maja Mistrza .Skoro łataja stare zlecenia i jest brygadzista to do czego On.Kaska sie zgadza .

obserwatorka.

trzy zmiany ale podejście do ludzi brygadzisty inne są tacy co się wstawią za tobą ale też tacy co mają cię za głupka do roboty

obserwatorka.

zainstalowano kamery ale nikt nie widzi jak ludzie pracują chodzi o tych z pensją stałą częste spacery długie przerwy pogaduszki internet ale co tam i tak przelew będzie !

obserwator

coś ugryzło kontrol bo selekcja za selekcją mają radoche jak zwykłym ludzią zabiorą kasę a oni posiedzą zjedzą batona wiadomości z neta i przelew jest

Waldi

Mam wrażenie, że niektóre wpisy są inspirowane przez konkurencję. Żadnych merytorycznych tekstów tylko takie oskarżanie!!

Stulejarz

Pierdu pierdu

anonim

Szkoda gadać ... w firnie panuję jedna wielka niesprawiedliwość!!! Nas na produkcji karzę się za najmniejsze błędy zwraca uwagi na głupstwa jak niezapięty fartuch. Wystawia się selekcję za błahe przewinienia (dla tych co nie wiedzą zabiera się premie) To teraz niech pan powie panie Tomaszu W. dlaczego nie stosujecie tego wobec siebie. Niejedna osoba widziała co wczoraj zaszło! Dosłownie Kpina na hali. Podczas audytu Niemców widzi i upomina pan osobę oglądającą sobie filmy i grając na komórce po czym nie wyciąga żadnych konsekwencji - wiadomo że to nie pierwszy raz! A pozostali pracownicy nie mogą nawet pierdnąć bez pozwolenia bo AUDYT. Takie zachowanie o którym piszę ma miejsce nonstop! To że ktoś obstawi się pojemnikami jak klockami to nie znaczy że nie widać co robi prawda? Po zmianie kontrolerów relację z niektórymi stały się lepsze ale nadal zachowanie co niektórych jest chamskie i szczeniackie z głupkowatym uśmieszkiem na twarzy ... ale co można zrobić w końcu cała szlachta się bawi a pracownik jak pracownik "co on tam może wiedzieć"

Dojrzałyspec

HAhahihihi!!! Ładne jaja!!! Ukraińcy stawka godzinowa a pracownik rodem z Polski człek który zna te robote itd ma na nich pracować na AKORD ZA PSIE PIENIĄDZE !!! niech sami usiądą i pokażą co potrafią własnie ci którzy tam siedzą od 20 lati pierdzą w stołki taki np Dre,,,ki i ten drugi jego koleś z dawnej ELTRY bo Panisko Tad...us trzecie z kolei już dawno wybyło i wysługuje sie u siebie wszyscy wiedzą o kim mowa a tam na Betonowej to wiadomo panienki ala z rodu pokojowego jeszcze tatusia itd. zasady zostały takie jak były za PRL-u ludziska niech robią a ci sie smieją!!!!!

Uk

Wstyd Polak za 12 zl na godzinę na akord,Oni 20 zl bez akordu.Gdyby Polakom dali 20 nie musieliby sie prosić o pracowników.Wszyscy by chcieli tutaj pracować.Zastanawiam sie jaki maja cel? Nikt inny jak pracownik nie da im kasy.Podsumowując niech dadza to co nam sie należy a i Oni zarobia wiecej!

Abc

Dyrekcja pokazała jaki ma szacunek do pracowników!!! Zapierda**my na akordzie za śmieszne pensje na 3 zmiany a Ukraina ma stawkę godzinowa. Też byśmy tak chcieli. Gówno mnie interesuje że oni jeszcze muszą rodziny utrzymać!! A my to nie? Dali podwyżki... 2,50 zł dodatku do dodatku do nocki. Czyli jak w miesiącu wypada tydzień nocek to około 100zł. Co to ma być ja się pytam?!!! Na jednej operacji od pół roku jest norma do weryfikacji a nikt się nie pokwapil przyjść i zmierzyć!! Ludzie odchodzą bo na trzy zmiany za 1400 nie będą robić!! Z tego co wiem nawet starzy pracownicy już się rozglądają za inna pracą bo ile można. "My nie jesteśmy winni pracodawcy żadnego posłuszeństwa i służalnosci!! Winni jesteśmy usługę za którą powinniśmy otrzymać wypłatę nie będącą łaską lecz zasłużonym wynagrodzeniem!!" zabrali wczasy pod grusza z zapewnieniem że będzie to rozłożone na święta..... KŁAMSTWO! Musimy się prosić i rok temu sypneli ewentualnie 200zł. Kpina. Inne firmy z mniejszym kapitałem dają nawet do 700zł. Ale nie bo roletki w oknie sobie założyli... Bo remont sobie zrobili bo klima która jest wielka porażka. Tak dalej a zamkną interes. no nawet Ukraińcy po kilku dniach..a Nawet po 1 rezygnują. Powodzenia!

Agata

Na stronie Tabemax wiszą dwa ogłoszenia - na stanowisko kontrolera optycznego i naprawy, a także na kontrolera jakości - czy ktoś może mi nico więcej napisać o tych rekrutacjach? Jak wygląda proces? warto aplikować?

Ted

Jak wyglada praca przy nawijaniu cewek i przy transformatorach?Ile na reke mozna dostac?Praca w miare stabilna?Widzialem ze sie pojawilo ogloszenie na montera podzespolow i jestem ciekaw bo sie zastanawiam nad zmiana pracy pozdrawiam

Krik
@Ted 25.10.2016 17:36
Jak wyglada praca przy nawijaniu cewek i przy transformatorach?Ile na reke mozna dostac?Praca w miare stabilna?Widzialem ze sie...

Rowniez poszukuje odpowiedzi na to pytanie

ala

to zle? moim zdaniem i tak to wporzadku stawki a skad taka rozbierznosc pomiedzy 9 a 12 zł?

anonim

(usunięte przez administratora)

M......

9 -12 zł za godzinę :/ czyli jak wyrobisz na 4 godziny to masz min 36zł pracy w ciągu dnia. I weź przeżyj za to z a normy czasem są masakryczne

anonim

(usunięte przez administratora)

Ktosik

3 października jest ogólnopolski strajk kobiet.... Ciekawe co nasz pracodawca powiedziałby gdyby kobiety zastrajkowaly? Podejrzewam że od razu fochy. A poza tym najpierw trzeba by wyblagać jeden dzień urlopu bo mimo że się ma to trzeba się ponizac i prosić a jak nie weźmiesz i zostanie to i tak nie zapłacą za niego. W du.... mają dobro pracownika. Tylko kasa się dla nich liczy. Najniższa krajowa w górę a my musimy więcej cisnąć żeby podgonic bo jak nie to doplacaja. Mogliby pomyśleć jak to rozwiązać. Normy w dół albo stawka w górę choć w to ciężko uwierzyć tak samo jak w talony świąteczne.

zenit

ja tam kiedys pracowalam, dyrektorzy byli super, ale mlodzi, ktorzy przejma firme- eee, szkoda gadac, beznadzieja

nowa

a jacy sa szefowie? kto bracuje w biurach? czy szanuja pracownikow? chcialabym pracowac w tej firmie

pracownik
@nowa 29.06.2016 17:25
a jacy sa szefowie? kto bracuje w biurach? czy szanuja pracownikow? chcialabym pracowac w tej firmie

Szefowie spoko tak naprawdę nie interesują się co się dzieje. Wszystko się kula i jakoś leci zależy gdzie chciałabyś się dostać bo raczej w biurach to wszystko zajęte .

nowa

a jacy sa szefowie? kto bracuje w biurach? czy szanuja pracownikow? chcialabym pracowac w tej firmie

taki byle jaki pracownik

Bunia czegoś nie załapałaś .Tutaj nie chodzi o 50 zł ,dostałam fartuch tak oczywiście ale wolałabym dostać koszulkę ,załapałaś .Skoro jest lepsza i wygodniejsza i oddycha ,kumasz rzygać się chce jak się czyta w stylu nie rozumiesz masz mózg.Pisze co mnie boli i napisze coś Ci jeszcze że rzeczy kupuje w sklepie z używaną odzieżą ,tak mało zarabiam i tak nie skończyłam szkoły średniej bo tak mi się życie potoczyło.Wisz i nie mam do nikogo pretensji ale skoro pracuje za psie pieniądze to chciałabym mieć normalne warunki a nie 37 stopni i akord.Jeśli coś jeszcze to dlatego tutaj pracuje bo zatrudniacie jak leci bo nikt normalny nie przyjdzie za min ,coś jeszcze znam swoją wartość jako pracownik i że dzięki takim ludziom jak ja macie jeszcze to firmę .Pozdrawiam i bez obrazy.

bunia
@taki byle jaki pracownik 26.06.2016 15:54
Bunia czegoś nie załapałaś .Tutaj nie chodzi o 50 zł ,dostałam fartuch tak oczywiście ale wolałabym dostać koszulkę ,załapałaś...

Jak pracujesz za psie pieniądze to się zwolni ,przecież nikt Cię nie trzyma w tym zakładzie.A co do tego,że ubierasz się w lumpeksach to czyja wina!Denerwują mnie takie osoby jak Ty które piszą jedno a robią drugie i kumam ten fakt zakupu koszulek ,a jeżeli masz z tym problem to kup sobie ją na raty!ha,ha

tyaki
@bunia 10.08.2016 06:51
Jak pracujesz za psie pieniądze to się zwolni ,przecież nikt Cię nie trzyma w tym zakładzie.A co do tego,że ubierasz się w lu...

inteligętna odpowiedz

Odpowiedz

Taka wodę serwują od lat a sanepid to trzeba wezwać i te fartuchy ktore sa wymagane bo wszedzie esd ,ludzie lepiej zarabiający zaczęli sobie sami kupować koszulki esd .Kpina, wymagania a ludzie ?grzecznie pytam.Wtym roku im nie odpuszcze takiego traktowania!

bunia
@Odpowiedz 24.05.2016 18:24
Taka wodę serwują od lat a sanepid to trzeba wezwać i te fartuchy ktore sa wymagane bo wszedzie esd ,ludzie lepiej zarabiający...

Nikt nikomu nie zabroni kupić koszulki.Ciekawa jestem,czy Ty myślisz rozumem(jak go masz)przecież to czy ktoś sobie kupi koszulkę czy nie to nie kwestia większych zarobków.Czy jak ktoś sobie kupi bluzeczkę za 50 zł.to też należy do tych niby więcej zarabiających?

ktosik

Miło by było zacząć pracę normalnie a nie od walki o wiatrak. Zdechnac można bo gorąco jak w piekle. A na 4-5 osób Przypada jeden wiatrak. Ciekawe czy sanepid badał wodę że zdatna do picia?. W takie upały powinna być woda przez pracodawcę zapewniona. Z elektrolitami a nie woda doprowadzana z toalety.

mania

jak mozna dostac perace w tej frimie??i w jakich okresach najczesciej przyjmuja?

Mokweusz

Tak sobie czytam i zastanawiam się....jakim imbecylem trzeba być, żeby napisać tekst w stylu "I jeszcze jedna sprawa czy panie sprzątające nie wiedzą od czego są w zakładzie , bo dość że prawie nic nie robią to jeszcze się obrażają że trzeba mikrofale umyć".Dziewczyny są zatrudnione by trzymać porządek ale nie koniecznie po to by jakiś debil nie potrafił umyć po sobie zasranej mikrofali.Kiedyś to był Zakład pracy chronionej i nic się nie zmieniło.Trzeba chronić normalnych ludzi przed takimi debilami

viola

DOSTAŁAM ZAJĄCZKA. DZIĘKUJĘ!NA PEWNO SIĘ PRZYDA.

Ktoś

To jest szok kto ma swoją robotę? Panie sprzątające są od sprzątania .Oczywiście faktem jest ze każdy powinien po sobie posprzątać Jednak zatrudniają jak leci to jest co jest.Było brudno trzeba posprzątać nie dyskutować .

mychylka123456

Ludzi czy wy nie widzicie ze my sami nie szanujmy tego co.mamy ....... Korzystając ze sprzętu AGD kazdy powinien po sobie sprzatac i tak samo jak stanowiska to jest nas obowiązek od wielu lat a panie sprzątające to maja dosyc swojej roboty a my nawet tego nie potrafimy uszanować ......

ja

Wszyscy chcą wiedzieć gdzie jest socjal ,jest tam gdzie pewni ludzie chcą żeby był czyli w kieszeniach .Znają dokładnie prawo i wiedzą że jak CAŁY NASZ KOCHANY NADZÓR dostanie na święta koperty to sprawa jest zamieciona pod dywan i można ich w cztery litery pocałować bo dali .Takich mamy mądrych brygadzistów że trzeba ich wspierać finansowo na każde święta a[w nawiasie to niestety nie douki kompletne że żal czasami patrzeć o słuchaniu wywodów szkoda mówić.I jeszcze jedna sprawa czy panie sprzątające nie wiedzą od czego są w zakładzie , bo dość że prawie nic nie robią to jeszcze się obrażają że trzeba mikrofale umyć ludzi wam się już w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poprzewracało .Ludzie z akord zamiatają podłogi wycierają parapety , lampy jeszcze trochę to będziemy śmieci wynosić szok

Magda

---- jest przecież socjal nie mów że nie---, Gdzie TY widziałeś lub jak dostałeś tzn co za bzdura od lat nic nie ma lub ochłap . Ochłap mam na myśli paczki dla dzieci ,jaki był ich koszt a ile poszło bokiem, Wiem bo Widziałam ..!!! Od ilu lat nie było paczek, Dali żeby sie odpier na pale lat.

Kali

Jakie podwyżki CZŁOWIEKU !!!Na forum piszemy to co Wiemy a nie to oczym marzymy.Chciałbym szacunku a szacunkiem byłoby szanowanie mnie jako pracownika i człowieka.Kłamstwa wypowiedziane na wszystkich życzniach wypowiadanych od lat czyli brakiem zysków okazało się kłamstwem.Wiem i zdaje sobie sprawę że firme ma sie poto by odnieść sukces życiowy.Jednak zastanawia mnie czy będąć bogatym człowiekiem jakim bez wątpienia są Panowie dwaj pozwala im żyć ze świadomością że ludzie dla nich pracujący będą mieli kolejne smutne święta.Zastanawaim się czy Oni rozumieją życie za 1500 zł .

trusia
@Kali 07.03.2016 18:05
Jakie podwyżki CZŁOWIEKU !!!Na forum piszemy to co Wiemy a nie to oczym marzymy.Chciałbym szacunku a szacunkiem byłoby szanowan...

ja tam kiedys pracowalam, dyrektorzy byli super, ale mlodzi, ktorzy przejma firme- eee, szkoda gadac, beznadzieja- pamietaj, ze Panowie dwaj maja dzieci na utrzymaniu

ja

Jaki socjal ludzie- ,wymiana mebli w kuchni bardzo potrzebna a co tam można,można wymiana wszystkich komputerów pilna potrzeba .Robią wszystko tylko żeby nic nie dać .Nawet premie potrafią wliczyć do średniej żeby za dużo nie zarobić lepiej dopłacić.

Kazik

Zobaczymy co dalej podobno kontrola będzie ciekawe czy znajdą się nasze pieniądze

Kasia

Mi się wydaje koleżanko że Ty masz jakieś lepsze dojście to mam pytanie.Gdzie jest Nasz socjal? Wiadomo wszystkim że w takiej firmie musi być zgadnie z prawem.Faktycznie bez nasłania kontroli nic się nie poprawi!Zastanawia mnie jeszcze jedno komisja do podpisywania wydawania naszego socjalu została powołana przez kogo ?To nie jest łamanie prawa pracowników!Ktoś ma informacje kto jest w komisji,chętnie porozmawiam żeby dowiedzieć co podpisują.

W PIZDU

Cieszko z pracą ok, ale nikt nie jest śmieciem.Tyle w temacie .Zobaczyli że mogą wszystko to tak robią w dupie Nas mają .Chcesz to pracuj za pare groszy nic wiećej nie dostaniesz i zacznij rozumieć że to gra coś tam nakłamią i myślą ze jest super.

Karbo

@pamek, mysle, ze to jednak rozdwojenie jazni. Co innego nieoficjalnie, a jak przychodzi co do czego, to zwrot o 180 stopni. A to, ze ciezko o lepsza prace, to juz inny temat...

Karbo

Czesc robaki bez ambicji. Odgrazaliscie sie, ze nie wyjdziecie na srodek przy skladaniu zyczen i co? Strachy na lachy. Musiscie miec cholernie duze zwieracze, ze nie czujecie, jak was w d rabia.

ja

Paczki dla kogo garść ludzi z dziećmi a tacy co pracują po 15 lat i więcej mają gdzieś nie mówię już o bezdzietnych

Karboksyl

Odnosnie talonow, nigdy nie wnikalem w zagadnienia prawne socjalnego i nawet nie chce, ale istnieje cos takiego, co zwie sie dobrym obyczajem. Jak widac w zakladzie to jest towar mocno deficytowy. Zawsze mozna wymyslic milion powodow, aby talonow nie dac. Jak szefowstwo chce budowac jakiekolwiek pozytywne relacje firma-pracownik? (pytanie retoryczne)

zoha

Chyba się wystraszyli bo robią paczki he he myślą że po sprawie dzwonimy do inspekcji

Beata

Myśle podobnie jednak czas powiadomić instytucje które poszukają Naszych pieniędzy.Przestańmy się bać.Ja przestałam z tego co Wiem jest fundusz ale polityczni nim dzięlą.Ktoś Wie wiecej ,przydadzą mi sie informacje.

Jakub

Mam propozycje kupimy dwa talony sodexo i zanieśmy je Gosi do sekretariatu niech cos mają od życia. Ktoś za

ja

Talony nasze szefostwo zapomniało co to jest i niech im ziemia lekką będzie ale brygadziści i reszta w górę na święta na wypłatę dostali kasę a my po premiach w dół a to my zasuwany żeby oni mieli co do gara włożyć ŚWIŃSTWO mam nadzieję że to wszystko szlag trafił i dopiero wtedy gamonie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spadną

pracownik

Laki luk Wielu myśli podobnie.Prawdą jest że boli takie trktowanie pracownika.Zastanawiam się czy Oni myślą że My nie myślimy i nie potrafimy liczyć.P2 na sto procent przynosi dochody bez jaj że jest cięzko. Widać przeciesz ile przechodzi wyrobów przez hale i jakie ilości.

laki luk

Dla kogo rozwój .Stary Oni mają rozwój w du ,tym nie nakarmią rodziny.Chcą zarabiać pieniądze, mieć pracę na osiem godzin, przygotowaną przez Brygadzistów i zapewnianą przez Szefostwo.Chcą zarabiać pieniądze ,dostać z socjalnego wypracowane talony , chcą być częscia firmy i tak być traktowani. W Taberz inne przychody inne prace? Jakoś od lat na talony pieniądze są Unas za karzdym razem obiecywanki to na Wigilie to na Wielkanoc .Lepiej byłoby gdyby nie przychodzili składać życzeń , Świąt wielu z Nas nie bedzie miało.Wstyd !!!!!!!!!!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Kasia lub Stach

Jeszcze raz ,dla kogo ten rozwój? Dla pracowników nie ma rozwoju, czytaj zmian z pozyskania nowych technologi czy wchodzenia na międzynarodowy rynek.Wszystkie firmy przewidują dla swoich pracowników talony,paczki dla dzieci itp.Tak zła firma jak Tabera zrobił prezent Swoim pracownikom,widocznie tam jest inny socjal .Pamiętacie słowa? walizka się otworzy .Tak pracuj za nowe technologie i czuj się dowartościowany.Płakać się chcę .Wypraw dzieciom Święta dostając pensje 1400 zł .Życzenia na środku hali -bezcenne i jak smutne .Dlaczego? Połowa udaję że będzie miała Święta. Masz prace! powiadacie ,dziękuje.

Zocha

Super jeśli zmieniło sie na p1,naprawdę się cieszę że jest lepiej.Dlczego myslisz że jestem z P2 ale ok dyskutujmy od tego jest forum,zapraszam wszystkich do wpisywania Swoich spostrzeżeniach.To dyskutujmy;Wszyscy wiedza że kierownik p2 jest polityczny i zastanawia mnie dlaczego napisałas że stosuje jakieś układy.Kierownik P1 niby czegoś sie boi znam naprawdę sytuacje i zapewniam że niczego się nie boi.Byłam na P1 czyli pracowałąm teraz jestem na p2 i napiszę tak ,bez obrażania ;Cała obsługa od A do Z,czyli zaczynajac od magazynu kończąc na Mistrzu pisze o P2 jest nieporuwnywana z obsługo P1 .Ludzie naprwdę zapraszam ,nigdy nie spotakałam się z olewaniem problemów brakiem zrozumienia.Oczywiście zdarzają sie wpadki ale bez porównainia .Pamietam Ewy ,ktoś pamięta obsługiwanie byliśmy na czas ,wytłumaczone ,załatwione itp.Dlatego pytam co miałaś na myśli pisząc o nepotyzmiena P2.

Zocha

Do Antka.Zawsze chodzi o pieniądze.P1/P2 tą są piętra ,czyli hala produkcujna składająca się z dwóch pieter i dwóch produkcji jednej firmy Tabemax.Na P1 są idealne układy towarzyskie jak i rodzinne ,jak to śię unas mówi z polecenia.Płaca od lat było oszustwem mimo jedenj firmy.Co to znaczy na P1 czy była praca czy nie pracownik musiał wyrobić min osiem godzin jak nie, dostawał zerówki ,co oznaczało pensje 100% .P2 natomiast jak dostaniesz prace i wyrobisz na 6/7 godzin ,nie dostaniesz nic.Nikogo nie interesuje czy zarobisz czy nie tzn pracując uczciwie osiem godzin dostaniesz zapłatę czy nie .Oczywiecie do płacy min Ci dopłacą na p1 nie ma tego problemu bo jak pisałam wcześniej dostaniesz postojowe lub wyruwnainie zerówkami.Na p2 pracujesz 1 godzine nie ma pracy wypisujesz swój urlop i idziesz do domu ,na P1 albo dzielą tak prace żeby starczyło na pare godzin resztę zerówkami wyruwają .Jak zwać tak zwać P1 zawsze było lepiej traktowane przez wszystkich co widać do tej pory.Mimo że pracy na P1 jeden jest na moje 75% mniej jak przed rokiem ,nikt z dozoru ,kontroli czy magazynu nie został zwolniony,kilka osób fakt dostało wypowiedzenia ale były to osoby które bująły się od lat .Mam nadzieje że wyjaśniłam.Praca jest w dobrych warunkach ,czysto ,ciepło i nie słyszałam słów krytki na ten temat.Brakuje poprostu oczciwości,brak zainteresowania szefstwa na problem który jest znany wszystkim.Gdyby ktoś faktycznie zajął sie układami byłoby naprawdę super.Pensja zawsze regularnie .Gdyby coś jeszcze zadaj pytanie ,odpowiem.

do zocha
@Zocha 07.11.2015 12:46
Do Antka.Zawsze chodzi o pieniądze.P1/P2 tą są piętra ,czyli hala produkcujna składająca się z dwóch pieter i dwóch produkcji j...

Nie do konca masz pojecie co sie dzieje na P1...od dawna nie ma ani zerówek ani postojowego....dlatego jak nie ma pracy ludzie nie pracuja tylko kombinuja jak usprawiedliwic nieobecnosc...kierownik jest tak wystraszony ze nie zgadza sie na nic- boi sie nawet powiedziec dzien dobry.. piszesz ze nikt nie został zwolniony???kilka osób dostało takie informacje w tym kontrolerka z 18-letnim stazem w firmie bo potrafiła zawsze powiedziec swoje zdanie...widocznie jej brygadziscie to sie nie podobało...układy w pracy? dlaczego nie piszesz ze nepotyzm jest widoczny także u góry??od kierownika począwszy... z reszta co piszesz zgadzam się- ciepło, pomieszczenia socjalne i kasa terminowo.

Zostaw opinię o Tabemax - Białe Błota

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tabemax