Tabemax

Białe Błota

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 108 ocen.

Opinie o Tabemax

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tabemax

Vladimir Zapierdalaczkis

Dojdzie do tego, że będziemy szczać i (usunięte przez administratora) ze stoperem w ręku.

Nie paląca ale wychodząca

Czegoś tu nie rozumiem. Niech mi ktoś proszę wytlumaczy. Zakaz palenia od maja ...ok rozumiem,ale dyrekcja powiedziała, że przez palaczy tracą kasę. Że sobie podliczyli że są stratni..hmm JAKIE KURNA STRATNI?!! LUDZIE ZAPIERDA-LAJĄ NA AKORDZIE I TO POWINNA BYĆ ICH WOLA CZY SE PÓJDĄ ZAJARAĆ CZY NIE?! Poza tym... Usiądźcie z pośladami na 8h i nie wstawajcie to od razu zrozumiecie czemu wychodzi się na te 5min . Ja nie palę ale musze czasem wyjść i chociażby sie przewietrzyć. To już tez mi nie bedzie wolno rozprostować kości i zaczerpnąć powietrza?!!!Na hali duchota. Walka o wiatraki. A wiatraki nie zastąpią powietrza ( ps . Te czarne duże wiatraki to jakaś porażka, ledwo dmuchają i to od początku jak byly kupione) Czlowiek musi wstać na kilka minut !!!! Nie róbcie dyrekcjo (usunięte przez administratora) ! A tak ogólnie to milego dnia wszystkim życzę :)

ASIA

PANI PAKOWACZKA BYŁA NA KONTROLI JAK SOBIE GÓRA RADZI

Filip

Jak się zaczyna pracować to z zasady dają najniższą. Trzeba pokazać co się potrafi

reel

Czy to prawda, ze w tej firmie zarobki kulaja sie kolo 1650zl na reke? Trzy zmiany? Troche to smieszne. Chyba tylko desperaci tam pracuje. Jak to wyglada na prawde?

anonymous

Ale agi o co tobie chodzi

Agi
@anonymous 05.04.2018 19:21

O to , że niektóre osoby czepiają się czy ktoś napisał bezbłędnie opinie, ale nie zauważają już treści i przekazu. Zamiast naśmiewać się i kogoś poprawiać może trzeba zdać sobie sprawę , że nie wszyscy mieli z ortografii 5+, niektórzy mają dysleksję...a niektórzy są poprostu głuchoniemi i piszą nieskładnie bo tak właśnie sie nauczyli. Napisałam poprzedni komentarz z błędami żeby udowodnić, że mimo błędów da się zrozumieć mój wpis. Wiec to nie opinia jest problemem tylko ludzie są złośliwi i czepiają sie bezsensu błędów ortograficznych zamiast skupić się na treści.

Agi

Po piersze.zamijcie śie lódzie sobom . Pszyjźć do pracy .zrobici swoie i do domó. Nieh karzdy patży na siebie. Po drógie. Czy ktoś mimo mojich błenduw nie zrozómiał treści? ???? Bo ówarzam rze czepianie sie o pisownie lódzi nie ma sensó. Jak kogoś boli to nieh nie czyta.

Pracownicy

ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT DLA CAŁEJ FIRMY .

Olo

Bardzo śmieszne

Obserwator

Zawiść ludzka nie ma granic. Nie ma ludzi lepszych i gorszych. Każdy ma to, co sobie wypracował. Może warto skupić się na pracy, być może ktoś Was w końcu dostrzeże, po kilkunastu latach przekladania płytek na testerze. A jeśli nadal będziecie mieli problem, polecam maść na ból (usunięte przez administratora)

Pracownik

ZGADZAM SIĘ JEŚLI CHODZI O PANIĄ PAKOWACZKO - KONTROLERKĘ UWAŻA SIĘ ZA LEPSZĄ OD NAS !!!

Elektronik

Uważajcie na panią z kontroli która uważa się za wielkiego fachowca i elektronika a przecież większość kariery zajmowała się pakowaniem a teraz nie pogadasz ! Czepia się o byle co !!!

Miras

A może to ty jesteś nierobem ?

Your nightmare
@Miras 25.03.2018 14:55

Na pewno nie takim jak ty placzku. Kolejny cebullak któremu żal (usunięte przez administratora) ściska.

Monika

Wbrew zapowiedziom dyrekcji że przyjżą się pracy ludziom ze stałą to nic się nie zmieniło nadal nic nie robią ale nadgodziny to i owszem

Your NIghtmare
@Monika 24.03.2018 20:12

skonczcie juz plakac nieroby, ile mozna wyczytywac tych waszych zali na forum. Jak masz jakis problem, to podejdz do takiej osoby i zwroc jej uwage. Ciagle placz, i placze.

Miras

Znów ściemniacze na nadgodzinach !!!

anonymous

Kto ma czas siedzieć w szatni i słuvhać co gadają na palarni

Dorcia
@anonymous 19.03.2018 19:39

Ci co nie mają co robić, z polecenia a nawet sami brygadziści. Sama widziałam. Ogólnie to ściany mają uszy.

Dorcia

UWAGA! Okna wychodzące na palarnie(męska szatnia u góry) są ostawione przez podsłuchiwaczy. Podsłuchują i donoszą co kto mówił.

Kasia

ZGADZAM SIĘ CO TO JEST 2 ZŁ A SZEFOSTWO TWIERDZI ŻE TO BARDZO DUŻO I O NASTĘPNEJ PODWYŻCE MOŻEMY TYLKO ŚNIĆ !!!

Anka
@Kasia 13.03.2018 05:00

Podwyżka podwyżką. Będą mieli z czego dołożyć do najniższej.

Ptaszek

Kontrolerzy mają czas na wszystko a my musimy czekać ma płytki do dalszej produkcji

Anka
@Miroslaw 15.03.2018 19:38

Kontrola i tak nic nie wie. Zespół niedoinformowanych ludzi przy jednym stole.

Lider z optycznej

Przyjmują każdą ilość ludzi zapraszam i polecam

Anka

Odnośnie wazeliniarstwa. Jest pewna osoba na dziale P2, ani to wyglądu ani rozumu. Kabluje na wszystkich. Jest to ogólnie osoba nielubiana. Sama na śniadanie, sama do pracy i z pracy. Ogólnie jest przyzwolenie w zakładzie na takie wazeliniarstwo. Ale jak ktoś nie ma swojego życia to musi zająć się życiem innych. BRAWO TABEMAX. Ale przysłowie mówi: karma wraca. Czekam na ten DZIEŃ. Pozdrawiam osoby, które nie latają z każdą pierdołą do brygadzisty.

Anka
@Mokweusz 19.03.2018 01:14

Coś zgłosić a podłożyć komuś świnie robi różnicę. Wiem co piszę. Odnośnie nazwiska tej osoby-muszę dojrzeć do ujawnienia. Może kiedyś napiszę. Osoby, które to czytają pewnie wiedzą o kogo chodzi.

Mokweusz

Stwierdzam fakty.Ktoś ten bełkot musi czytać.Nie chodzi o ludzi którzy pracują w zakładzie.Piszę o ludziach, którzy chcą być może przyjść tam do pracy.Jak pomyślą, że tam jest poziom przedszkola, który jeszcze narzeka na kasę, to sam sobie odpowiedz na pytanie...Co sądzę o Tabemax ?

Ja
@Mokweusz 19.03.2018 01:10

To nie mam racji czy potwierdzasz? Każdy ma swoją rację. Zapewne Ty swoją i ja swoją.

Mokweusz

Zgłupiałeś ?. Jakie ma znaczenie wykształcenie do poprawnej pisowni ?. Znaczy, że wszyscy ludzie po szkole zawodowej bełkoczą i nie wiedzą co piszą. Jak można napisać "ludzią" zamiast "ludziom".To potrafi nawet dziecko, które nie studiuje. Mam wspaniałych znajomych po szkole zawodowej i nigdy w życiu ich pod tym względem nie oceniałem.Mało tego.Wolę jak oni mnie poprawiają w pisowni.To jest dla mnie ważne

Ja

Co Ty z tą nauką języka polskiego? Czy Ty jesteś od rozliczania ortografii? Dużo ludzi, którzy tu piszą mają wykształcenie zawodowe, niekiedy podstawowe. A Ty co? Po polonistyce? Jeśli tak to zmień zawód i ucz dzieci w szkole poprawnej ortografii. Nie tędy droga, by wytykać błędy innym, Panie dobrze wykształcony. Pozdrawiam mniej uczonych.

Mokweusz

Hej.Powiem Wam tak.Po pierwsze ktoś już wcześniej napisał...nauczcie się języka polskiego zanim zaczniecie biadolić, bo tego nie idzie czytać.Po drugie macie rację, są ciężkie czasy i słabe pieniądze. Pracowałem 8 lat na akordzie i teraz kolejne 7 na stałej.Są tylko chwile swobodne.Nie macie zielonego pojęcia.Przynajmniej na moim dziale.Mało mnie interesuje kontrola, brygadzista itd. Czasami ledwo żyjemy z przepracowania.Nikt nie biadoli.Nie podobałoby się to już by nas tam nie było.Zupełnie inne czasy.

Kasia

Pracy jest tak mało że ledwie wyrobisz na 60% ale nadgodziny są i kto zarabia - WIADOMO ci co nie muszą szarpać tylko wpaść do firmy i jest ok.

Miroslaw
@Kasia 18.03.2018 06:46

Musicie uwierzyć że Oni nie decydują kto przychodzi na nadgodziny. Jest to decyzja która zapada w biurach.Piszecie o Tych nadgodzinach i mam takie wrażenie że boli Was to że ktoś ma inna pracę inne obowiązki.To tak brzmi _ dlaczego ona to robi a nie ja dlaczego ona ma lepszą pracę dlaczego dzisiaj wyrobiła na 8 a ja 7 .Odpowiedź jest prosta nie Ty decydujesz kto i co robi.

Asia

Zgadzam się że są bogowie i nawet dwie boginie co mają ludzi za nic ciekawe jak by sobie poradzili na produkcji bez neta i pogaduszek

Ja

W Tabemaxsie to tylko liczy się kolesiostwo i wazeliniarstwo. Znam tam takich kilka osób. Dlatego już tam nie pracuję i dobrze mi z tym. Pozdrawiam załogę i ludzi, którzy nie wchodzą w (usunięte przez administratora)

Asia

Może teraz z pensją stałą zaczną w końcu pracować a nie tylko myśleć o nadgodzinach -)

SZEF

ALE SUPER PODWYŻKA CAŁE 1,3 zł NA GODZINĘ TYLKO SKAKAĆ Z RADOŚCI

Zostaw opinię o Tabemax - Białe Błota

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tabemax