Oczywiście, że niektórych boli rozstanie, wiem o tym, nie wszyscy traktują firmę w której pracują jak maszynkę do pieniędzy, są też tacy którzy dawali z siebie więcej, dużo więcej. Myślę, że właśnie dlatego jest tu tyle krytyki, że z tymi ludźmi ktoś obszedł się w bardzo niesprawiedliwy sposób a często po prostu podły. Wystarczyłoby usiąść powiedzieć, że nie pasują do firmy, że nie odpowiada mi styl Twojej pracy. Niestety nie ma normalności w tym względzie. Pracownika jak się zwalnia to trzeba go przy okazji upodlić, podkreślić, że nie robił nic albo cały czas działał na szkodę firmy, nazwać go spiskowcem albo złodziejem. Właśnie tak działa Pani Prezes w ramię z Panią Prokurent a Szef im przyklaskuje. Nie byłoby takich opinii, gdyby wszyscy pracownicy tego nie widzieli, nie byłoby takich opinii gdyby te panie zasługiwały na inne opinie. Ludzie tak naprawdę potrzebują pieniędzy na chleb a inną pracę tak od ręki trudno znaleźć, dlatego muszą tu pracować. Inni którzy dają coś firmie, też muszą bo zmusiliście ich do podpisania lojalek. Ludzie mają prawo do krytyki bo być może "niestety", ale mówią prawdę. Czasem w zbyt ostrych słowach ale prawdę. Czasem jak gdzieś czytałem zapędzają się na "osobiste wycieczki" ale o tym też słyszałem, nie ich winą jest, że Pani Prezes czasem zapominała o swojej godności i sama się zapędzała opowiadając z kim to chciałaby się przespać a z kim mieć jeszcze dziecko. Tak - słyszałem i to, że wszyscy o tym trąbili też mi się nie podobało. Niestety taka jest prawda. Nie jest nikt dumny, że tu pracuje, nie poleca tej pracy nikt nikomu! Natomiast Ci których już tu nie ma opowiadają dzisiaj, że nie zdawali sobie sprawy, że można normalnie pracować bez oglądania się za siebie na przemykającą Pnia Prokurent z kolejną wersją wypowiedzenia dla kogoś kto nie wiadomo dlaczego nie pasuje do profilu psychologicznego Pani Prezes. Zastanów się dlaczego nie ma już wśród nas fachowców, dlaczego prawie połowa załogi gdzieś szuka albo już oczekuje na inną ofertę pracy. Dlaczego nie zgłaszają się do nas ludzie z fachowym doświadczeniem. Chyba dlatego, że nie chcą pracować pod takimi rządami. Jak można mieć pretensje o to, że wy sami z najwyższego kierownictwa tej firmy budujecie taką jej opinie. Jak można mieć pretensje skoro sami pracownicy nie polecają pracy tutaj nikomu za żadne pieniądze!