Wiking Graf

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 223 ocen.

Opinie o Wiking Graf

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wiking Graf

miranda

Jestem młoda,zdyscyplinowana,pracowałam w niejednej drukarni.Moim problemem jest plotkowanie na temat innych pracowników.Teraz pytanie czy warto tam aplikowac?????

Napalony
@miranda 16.01.2018 13:01

Dawaj esmeraldo dawaj, bom napalony jezdem

Benek

Macie jakieś opinie o firmie? Może ktoś napisze?

miotla
@Benek 05.11.2017 13:25

leszcze jesteśta!!!!!!!!!!!!!!! leszczyki qwa sterowane przez żydka polaczki bez godności.......... ijak ta Polska ma sie rozwijac, jak??????

MA
@Parasol 05.12.2017 12:46

http://reganta.pl/ jak nie ma strony :P jak ma hehehe

dasdyrdas

niedlugo w wikingu na 1/2 etatu leszcze beda pracowac hehehe czasleczy rany i d.pska sie wkoncu wam zagoja

das dyrdas

nie polecam!a jak dyrdas mowi to mowi;-))))))))))))))))))))))))))))))) kręci farmazon na rzemiośle

Poligraf

Zagadka Jak sie nazywa zjawisko kiedy na et. lakier sie łuszczy??? ZJAWISKO HAJDUKACJI ????????????

Karpik
@Poligraf 02.12.2017 00:17

Sorry "Poligrafie", nie wiem kim jestes ale mozesz mi łuske possac hje hje hje

Poligraf
@Karpik 02.12.2017 21:23

Łuskę to byś na Święta chłopakom dał do portfela może im się fundusz poprawi bo na Twojego hipotecznego żyranta nie mają co liczyć.

Iwona

Obecnie firma szuka osoby na stanowisko Operator cyfrowych maszyn drukujących. Zamierzacie aplikować? Czy ktoś z obecnych pracowników firmy może powiedzieć jak wygląda praca w Wiking Graf w tym charakterze?

cśśś

Przecież dbają o dobre stosunki między pracownikami @434.

anonim

(usunięte przez administratora)

acb

wszystko i nic :D

acb

co tu tak cicho???? juz wszyscy z Wikinga odeszli czy jak hehehehehhehee

anonim

(usunięte przez administratora)

abc

dawaj do nas :) przeslij fotke ;P

wawrzonek

no i józio na poganiacza;-] tyz sie dogadał

headhunter

podobno juz Grzesiu byl na rozmowie w "R" i sie dogadal :D nastepny bedzie Sorry Resorry :D

grzesiu

może i ja bym tam papiery złożył... i do doma bliżej bym mioł hmmmmm

Pokemon
@grzesiu 20.08.2016 12:46

Kolega koledze by krzywdy nie robił. Wszystko pic na wodę. Szef sam pisze na tym profilu zachęcając. Nie polecam tego pracodawcy.

headhunter

słyszałem, że w firmie Reganta są przyjęcia.

flexoguru

szanujcie ludzi... tak szybko odchodzą............... heheehehehe

anonim

(usunięte przez administratora)

Pokemon

Kto by chciał tu przyjść do pracy? Fama się niesie. Stąd tylko się ucieka. Dziś to tylko cisza przed kolejną burzą. Szefuncio robi trochę pod siebie stąd chwilowy spokój. Ale ... nadchodzi o zgrozo :-)

ajutho

witam szanowne forum. kłania się były już pracownik. co się ciekawego dzieje w wikingu? bo słyszałem że się dużo dzieje :) a mianowicie że zwalniają się osoby z 10-15 letnim stażem pracy :) można z tego wysnuć że jest tam "wesoło" :) jest to też informacja dla aplikujących do tej "firmówki" jak się traktuje ludzi z wieloletnim stażem pracy :( nie mówiąc już o tych z mniejszym okresem zatrudnienia. pozdro dla wytrwałych i nie wierzących w siebie :) a w szczególności dla kierownika i trzech "starych" maszynistów FLEXO :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Cis

Lepiej pracować za mniej, ale w przyjemnej atmosferze. Za pracę tutaj już dziękujemy. Nawet za podwójna stawka. Za żadne pieniądze. Masakra ta firma. Ale z tego co wiem nikt kto odszedł z tego tam ..... nie ma gorzej, a znacznie lepiej.

anonim

(usunięte przez administratora)

Hi

Tylko po co? Tu i tak nikt sensowny nie chce pracować.

pik nik

I wikinga nadchodzi koniec :) Mobbing i zastraszanie doprowadza do klęski, mareczek wygrał bitwę, ale sprawiedliwość wygra wojnę. Nikt nie zechce takiej porażki kupić!!! A straszenie Niemcem, który ten burdel kupi byłoby dobre w 1939r.

W toku

Cyrk

Nikt

Anioły I Wiking. Ha ha ha

Nikt

Anioły I Wiking. Ha ha ha

anioł

Myślę, że zła atmosfera jak w każdej rodzinie wynika z braku szczerej rozmowy A szef też człowiek, dlatego warto z nim porozmawiać o problemach, które nas nurtują! Na pewno weźmie to pod uwagę i jakoś temu zaradzi.

AntyStyle

Ważna też jest wysokość wynagrodzenia i atmosfera w pracy. A te sa niski i atmosfera jak w obozie z poganiaczami nad głową.

Księżniczka

Boże! Ludzie, myjcie się!

Młody

Hania jakie 9-10 zł na godzine? Chyba brutto plus premie które nie są określone w jasny sposób. Z racji tego,że mam wykształcenie poligraficzne to niby mógłbym potem iść na operatora,jasne po 5 latach robienia za grosze :P cukierkowo tam nie jest bo ogłoszenia,ze poszukują ludzi wiszą już z pół roku. pozdrawiam i nie życze nikomu takiej pracy za tak marne grosze

pawel

na co ci ta umowa ? jak emerytury bedziesz mial z 400 zl potych ustawach radze zarabiac na czarno i sobie na nia odkladac

Piekarz-Hutnik-Jaszczura

Jakie "szef' ma buty? - Markowe! :D

Pawel

co ty gadasz jaka szkola ? ja znam 3 osoby z 8 klasami a zarobki 1500 zl komedia ja sie zwolnilem teraz poszedlem na ochrone i mam 8 zl na godzine 50 godzin wiecej nic nie robie a mam z premia 2100 zl

Krystian Pawłowicz

Witam. Proszę pracowników o informacje odnośnie wynagrodzeń, czy są odpowiednie? A, także o poziom premii i czy jest normalnie wypłacana, czy też może ucinana za byle co. A także jaki macie socjal w pracy. Proszę o odpowiedź bo nie chcę ewentualnie tracić czasu na składanie cv i rozmowy. Dziekuję i pozdrawiam.

Jaszczur

Najbardziej procentują, to chyba pomocnicy po weekendzie :D Ciekawe tylko z czego? :P

ajutho

ja już tam mieciu na szczęście nie pracuje :) niemniej jednak zeszło mi tam troszkę lat. wynagrodzenie miesięczne za prace w tym zakładzie dla większości pracowników są "żenua". ale jest też grupa osób która ma szczególne względy u pana marka. co się z tym wiąże to ten kto tam dłużej pracował to wie :)pozdrawiam starych pracowników :)

alfabravofokstrot

@miro niestety 3 z przodu na stanowisku technologa to tylko pobożne życzenie... wiem z doświadczenia... Ale prawda jest taka, że można się tam bardzo dużo nauczyć! A to procentuje!

kuśpeta

Proszę zabraać sie do pracy, bo kto pracuje ten zarabia pieniądze i ma moje poparcie.

Marek

Bylem sie spytac o prace na pomocnika odrazu powiedzieli zebym przyszedl w Poniedzalek ale jak spytalem sie o zarobkii 1250 zl to ich wysmialem :) ludze nie zgadzajcie sie za taka kase robic to jest wyzysk !!! jesli bedzemy se zgadzac to w tym kraju nigdy dobrze nie bedzie ! teraz dostalem prace na pomocnika na budowe co prawda na czarno 12 zl na reke 2600 zl pesji . jedny plus tej pracy ze poznalem sliczna kobiete Andzelke blondynke znace ja ? pozdrawiam

ajutho

oj co wy tam wszyscy wiecie?:) pozdro dla starej ekipy pracowników :)do siego roku:)

Obiecanki-Cacanki

Zastanawia mnie skąd niektórzy biorą takie wynagrodzenia... Ha ha ha... podajecie chyba brutto i to mocno zawyżone. Kasa, kasą ale liczy się też atmosfera w pracy i wzajemny szacunek (a z tym to już jakaś masakra).

Młody

Witam chciałem zapytać o docelową pensję pomocnika drukarza. Na początek jest to z 1200 zł,śmieszne pieniądze , pozdrawiam

xyz

Nie wiem czy ze zrozumieniem przeczytales. Miala byc stala wspolpraca. Takie byly moje oczekiwania - firmy tez. Ale nie bylo mowy o ponizaniu. Masz racje juz mnie tam nie ma. Jestem w firmie gdzie mnie cenia, gdzie pensje mam nie tylko na czas. Mam dodatki do niej. Mam z czego zyc a nie licze kazda zlotowke. Fajniej sie pracuje dla firm, gdzie cenia twoja prace. O wikingu nie chce juz slyszec. W zyciu nie polece tam pracy. To naprawde oboz!!!! Jest wrecz skandalicznie. Dlatego nie powinno nikogo dziwic odejscie w 1 miesiacu 6 osob. Zreszta o czym swiadcza ciagle ogloszenia??? Taka firma prestizowa i ciagle szuka nowych technologow? Nowych pracownikow produkcyjnych? Dlaczego???? Dlaczego w innych firmach az tak czesto nie powtarzaja sie ogloszenia????

abc
@xyz 03.12.2015 20:28

Firma ciągle się rozwija i dlatego szuka nowych ludzi, a pozbywa się bezużytecznych miernot, które nic nie wnoszą do zakładu.

xyz
@abc 04.12.2015 09:53

Acha :) dobrze wiedzieć :D . Mam inne zdanie. Kilka lat pracy w Wikingu wykreowało moje zdanie na ten temat:). Oczywiście abc, masz prawo się mylić. Życzę sukcesów :).

lipekdrukarz

ludzie, czy was powaliło? w wikingu nie zarobicie więcej niż 1700zł z dwiema sobotami! a trzy tysie to daje sobie mareczek, zezowate szczęście! dlaczego masowo odchodzą z tamtąd ludzie? zostają tylko życiowi nieudacznicy.....

ajutho

czy praca na kontroli jakości jest w szkodliwych warunkach? raczej nie. ale kontakt z szefową działu kontroli jakości i jej pupilką to już raczej tak! czy ty waldusiu pracowałeś lub pracujesz w wikingu?

Kasia

Ktoś pracował na kontroli jakości? I czy praca tam jest w szkodliwych warunkach?

Weteran

Najlepsi odchodzą. Albo inaczej... Normalni odchodzą.

lipek

ta firma to jedna wielka żenada. pracują tam wyłącznie życiowi nieudacznicy i(usunięte przez administratora). unikać tą firmę z daleka!

pracuś

Firma beznadziejna ,szefostwo jak królowie wymagania ktory w jakim kubku pije , a pensja śmiechu warte

ajutho

witam. co tu tak cicho? zamkneli ten obóz pracy czy co? pozdrawiam starych pracowników.

wawrzon

jak sie naucze na new foilu robic to wam lapsy pokaze fahofca.hunkelera mam w paluszku/jestem zajebisty

master

grzesiu szybciej szybciej :D zaloze sie ze na p5 jeszcze 230m/m nie jechales hehehe tylko poziom farb sprawdz ;)

Rudy

Kochany serdecznie zapraszamy!

Zostaw opinię o Wiking Graf - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wiking Graf