Wiking Graf

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 228 ocen.

Wiking Graf
2 228 6 1

Opinie o Wiking Graf

Iwona

@johny Firma Wiking Graf zamieściła oferty pracy na jednym z portali. Oferta dotyczy Pracownika produkcji w drukarni oraz Technologa w drukarni. Może zainteresuję Cię te oferty. Drukarnie nie narzekają na brak pracy mimo postępującej cyfryzacji. Praca w tej branży może być na prawdę ciekawa. Możesz poznać techniki druku, składu, nauczyć się obsługi maszyn, a potem wyspecjalizować się w czymś konkretnym. @dj szpokojnie Długo pracujesz w firmie Wiking Graf? Pracowałeś wcześniej w innych drukarniach?

johny

Ktoś pracujący obecnie podrzuci jak się pracuje (stan. drukarz)? Szukają kogoś, jestem na etapie rozglądania się za nowym pracodawcą i wpadła mi w oko ta firma z racji na lokalizację. Na jaki hajs mogę liczyć na początek ?

pies co sie urwal z lancucha
@johny 09.03.2018 14:29

'z racji lokalizacji chcesz zatrudnic sie jako pies? to spookoo tylko musisz nauczzyc sie szczekac jak Marek kaze :P albo wyc jak Ci zabiora z wyplaty za "bledy w druku" mimo, ze "łeb w maszynie" caly czas hehehehee frajery

Człowiek Piesssssss
@pies co sie urwal z lancucha 20.03.2018 23:33

zamiast sie tam zatrudnic lepiej obejrzyj film "Człowiek pies" :D

dj szpokojnie
@Człowiek Piesssssss 20.03.2018 23:36

szpo szpo szpo szpokojnie :D

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Czy tak samo jest w Wiking Graf? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Człowiek szczęśliwy

Fatalne warunki pracy i płacy. Brak szacunku do pracowników, bez względu na staż pracy. Pracowałem tam wiele lat temu. Niestety z rozmów z ludźmi, którzy tam utkwili wiem, że nic się nie zmieniło. Odradzam.

miranda

Jestem młoda,zdyscyplinowana,pracowałam w niejednej drukarni.Moim problemem jest plotkowanie na temat innych pracowników.Teraz pytanie czy warto tam aplikowac?????

Napalony
@miranda 16.01.2018 13:01

Dawaj esmeraldo dawaj, bom napalony jezdem

Benek

Macie jakieś opinie o firmie? Może ktoś napisze?

lider
@Benek 05.11.2017 13:25

lepiej do Reganty, są przyjęcia i nie robisz jak pies na łańcuchu...

Parasol
@lider 16.11.2017 00:02

... ale emerytury z tego nie będzie, ta reganta jakaś dziwna nawet strony nie ma

Heheh
@Parasol 05.12.2017 12:46

Hehe za to wiking ma super stronę hehehehe jak z czasów prl

miotla
@Parasol 05.12.2017 12:46

a co Ty wiesz o emeryturach? jak nie bedzie jak wszystkie skladki sa odprowadzane heehe (usunięte przez administratora)

miotla
@Parasol 05.12.2017 12:46

dajcie sie dalej (usunięte przez administratora) w wikingu leszcze

miotla
@Benek 05.11.2017 13:25

benek rób mi pizze :D klekaj przed Panem raz raz

miotla
@Benek 05.11.2017 13:25

leszcze jesteśta!!!!!!!!!!!!!!! leszczyki qwa sterowane przez żydka polaczki bez godności.......... ijak ta Polska ma sie rozwijac, jak??????

MA
@Parasol 05.12.2017 12:46

http://reganta.pl/ jak nie ma strony :P jak ma hehehe

dasdyrdas

niedlugo w wikingu na 1/2 etatu leszcze beda pracowac hehehe czasleczy rany i d.pska sie wkoncu wam zagoja

das dyrdas

nie polecam!a jak dyrdas mowi to mowi;-))))))))))))))))))))))))))))))) kręci farmazon na rzemiośle

Poligraf

Zagadka Jak sie nazywa zjawisko kiedy na et. lakier sie łuszczy??? ZJAWISKO HAJDUKACJI ????????????

Karpik
@Poligraf 02.12.2017 00:17

Sorry "Poligrafie", nie wiem kim jestes ale mozesz mi łuske possac hje hje hje

Poligraf
@Karpik 02.12.2017 21:23

Łuskę to byś na Święta chłopakom dał do portfela może im się fundusz poprawi bo na Twojego hipotecznego żyranta nie mają co liczyć.

Iwona

Obecnie firma szuka osoby na stanowisko Operator cyfrowych maszyn drukujących. Zamierzacie aplikować? Czy ktoś z obecnych pracowników firmy może powiedzieć jak wygląda praca w Wiking Graf w tym charakterze?

cśśś

Przecież dbają o dobre stosunki między pracownikami @434.

anonim

(usunięte przez administratora)

acb

wszystko i nic :D

acb

co tu tak cicho???? juz wszyscy z Wikinga odeszli czy jak hehehehehhehee

anonim

(usunięte przez administratora)

abc

dawaj do nas :) przeslij fotke ;P

wawrzonek

no i józio na poganiacza;-] tyz sie dogadał

headhunter

podobno juz Grzesiu byl na rozmowie w "R" i sie dogadal :D nastepny bedzie Sorry Resorry :D

grzesiu

może i ja bym tam papiery złożył... i do doma bliżej bym mioł hmmmmm

Pokemon
@grzesiu 20.08.2016 12:46

Kolega koledze by krzywdy nie robił. Wszystko pic na wodę. Szef sam pisze na tym profilu zachęcając. Nie polecam tego pracodawcy.

headhunter

słyszałem, że w firmie Reganta są przyjęcia.

flexoguru

szanujcie ludzi... tak szybko odchodzą............... heheehehehe

anonim

(usunięte przez administratora)

Pokemon

Kto by chciał tu przyjść do pracy? Fama się niesie. Stąd tylko się ucieka. Dziś to tylko cisza przed kolejną burzą. Szefuncio robi trochę pod siebie stąd chwilowy spokój. Ale ... nadchodzi o zgrozo :-)

ajutho

witam szanowne forum. kłania się były już pracownik. co się ciekawego dzieje w wikingu? bo słyszałem że się dużo dzieje :) a mianowicie że zwalniają się osoby z 10-15 letnim stażem pracy :) można z tego wysnuć że jest tam "wesoło" :) jest to też informacja dla aplikujących do tej "firmówki" jak się traktuje ludzi z wieloletnim stażem pracy :( nie mówiąc już o tych z mniejszym okresem zatrudnienia. pozdro dla wytrwałych i nie wierzących w siebie :) a w szczególności dla kierownika i trzech "starych" maszynistów FLEXO :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Cis

Lepiej pracować za mniej, ale w przyjemnej atmosferze. Za pracę tutaj już dziękujemy. Nawet za podwójna stawka. Za żadne pieniądze. Masakra ta firma. Ale z tego co wiem nikt kto odszedł z tego tam ..... nie ma gorzej, a znacznie lepiej.

anonim

(usunięte przez administratora)

Hi

Tylko po co? Tu i tak nikt sensowny nie chce pracować.

pik nik

I wikinga nadchodzi koniec :) Mobbing i zastraszanie doprowadza do klęski, mareczek wygrał bitwę, ale sprawiedliwość wygra wojnę. Nikt nie zechce takiej porażki kupić!!! A straszenie Niemcem, który ten burdel kupi byłoby dobre w 1939r.

W toku

Cyrk

Nikt

Anioły I Wiking. Ha ha ha

Nikt

Anioły I Wiking. Ha ha ha

anioł

Myślę, że zła atmosfera jak w każdej rodzinie wynika z braku szczerej rozmowy A szef też człowiek, dlatego warto z nim porozmawiać o problemach, które nas nurtują! Na pewno weźmie to pod uwagę i jakoś temu zaradzi.

AntyStyle

Ważna też jest wysokość wynagrodzenia i atmosfera w pracy. A te sa niski i atmosfera jak w obozie z poganiaczami nad głową.

Księżniczka

Boże! Ludzie, myjcie się!

Zostaw opinię o Wiking Graf - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wiking Graf