Wiking Graf

Adres: 28 Pułku Strzelców Kaniowskich 25/27, 90-639 Łódź

NIP: 7271882398 KRS: 0000006010

Wiking Graf
2 229 6 1

Opinie o Wiking Graf

Były pracownik flexo

Nie polecam!Przykład typowego (usunięte przez administratora).Jest tam taki kierownik J.K typowa kanalia!nigdy się nie przyzna do błędu ludzi traktuje jak szmaty A ludzie co pracują tam po 10/15 lat stracili zdolność realnej oceny sytuacji Obudźcie się puki jeszcze jest na to czas o ile nie jest za późno ????

potwierdzam
@Były pracownik flexo 17.01.2019 02:58

Potwierdzam!!

pracownik na szczęście już był

Aniutka nadal dokazuje swoim zachowaniem? Czy to normalne, że tak się traktuje pracowników?

xyz

Nie wiem czy ze zrozumieniem przeczytales. Miala byc stala wspolpraca. Takie byly moje oczekiwania - firmy tez. Ale nie bylo mowy o ponizaniu. Masz racje juz mnie tam nie ma. Jestem w firmie gdzie mnie cenia, gdzie pensje mam nie tylko na czas. Mam dodatki do niej. Mam z czego zyc a nie licze kazda zlotowke. Fajniej sie pracuje dla firm, gdzie cenia twoja prace. O wikingu nie chce juz slyszec. W zyciu nie polece tam pracy. To naprawde oboz!!!! Jest wrecz skandalicznie. Dlatego nie powinno nikogo dziwic odejscie w 1 miesiacu 6 osob. Zreszta o czym swiadcza ciagle ogloszenia??? Taka firma prestizowa i ciagle szuka nowych technologow? Nowych pracownikow produkcyjnych? Dlaczego???? Dlaczego w innych firmach az tak czesto nie powtarzaja sie ogloszenia????

abc
@xyz 03.12.2015 20:28

Firma ciągle się rozwija i dlatego szuka nowych ludzi, a pozbywa się bezużytecznych miernot, które nic nie wnoszą do zakładu.

xyz
@abc 04.12.2015 09:53

Acha :) dobrze wiedzieć :D . Mam inne zdanie. Kilka lat pracy w Wikingu wykreowało moje zdanie na ten temat:). Oczywiście abc, masz prawo się mylić. Życzę sukcesów :).

Redaktor
@abc 04.12.2015 09:53

Rozwój oznacza zwiększanie ilości miejsc pracy. Proszę podać, gwoli statystyki, rzecz jasna, poziom zatrudnienia w ostatnich trzech lat. Bo jeśli się nie zwiększa, to jest to zwykła "podmiana" odchodzących na przychodzących z bilansem co najwyżej zerowym, o ile nie ujemnym. Stąd ta rotacja i te ciągłe ogłoszenia, więc proszę ludziom oczu nie mydlić swoją stylizowaną na czasy komuny żałosną propagandą sukcesu. Jeśli odchodzą pracownicy z wieloletnim stażem, to stawia to firmę w fatalnym świetle. Rotacja zawsze oznacza słabą jakość zarządzania personelem. To są fakty i zasady elementarnej logiki, z którą zdaje się za pan brat kadra zarządzająca nie jest

anonim

(usunięte przez administratora)

praszczur

hje hje hje

johny

Ktoś pracujący obecnie podrzuci jak się pracuje (stan. drukarz)? Szukają kogoś, jestem na etapie rozglądania się za nowym pracodawcą i wpadła mi w oko ta firma z racji na lokalizację. Na jaki hajs mogę liczyć na początek ?

pies co sie urwal z lancucha
@johny 09.03.2018 14:29

'z racji lokalizacji chcesz zatrudnic sie jako pies? to spookoo tylko musisz nauczzyc sie szczekac jak Marek kaze :P albo wyc jak Ci zabiora z wyplaty za "bledy w druku" mimo, ze "łeb w maszynie" caly czas hehehehee frajery

Człowiek Piesssssss
@pies co sie urwal z lancucha 20.03.2018 23:33

zamiast sie tam zatrudnic lepiej obejrzyj film "Człowiek pies" :D

dj szpokojnie
@Człowiek Piesssssss 20.03.2018 23:36

szpo szpo szpo szpokojnie :D

pracownik
@johny 09.03.2018 14:29

Już trochę minęło czasu ale jako że mam doświadczenie w firmie nie małe to powiem jak jest. Firma ogólnie zmieniła podejście do ludzi więc nie sugeruj się opowieściami ludzi którzy pracowali tam w czasach kiedy ziemią władały dinozaury. Zależy na jakim dziale chcesz pracować ale jeśli chodzi o flekso to są możliwości żeby się wykazać. Jak się wykażesz, tzn. nie będziesz nawalał i w miarę wydajnie pracował to możesz iść śmiało rozmawiać z szefem o lepszej kasie. Ten gość naprawdę nie gryzie i ma łeb na karku. To jest firma dla ludzi którzy chcą pracować. Leserów się porostu z stamtąd eliminuje choć najczęściej sami się eliminują. Jak masz doświadczenie w druku to napewno sobie poradzisz. Mogę polecić.

paN drukasZ

Czy Księżycowa Twarz dalej pracuje?

Iwona
@paN drukasZ 08.12.2018 16:30

Forum służy do prowadzenia dyskusji na temat pracodawców, a nie pracowników. Jeżeli byłeś zatrudniony w Wiking Graf, to bardzo Cię proszę o ocenę tej firmy jako miejsca pracy. Taka wypowiedź, jeżeli będzie poparta merytoryczną argumentacją, może okazać się pomocna dla osób rozważających wysłanie tam swojego CV. Czy wiesz może, na jaki rodzaj umowy mogą liczyć nowe osoby?

Iwona

@johny Firma Wiking Graf zamieściła oferty pracy na jednym z portali. Oferta dotyczy Pracownika produkcji w drukarni oraz Technologa w drukarni. Może zainteresuję Cię te oferty. Drukarnie nie narzekają na brak pracy mimo postępującej cyfryzacji. Praca w tej branży może być na prawdę ciekawa. Możesz poznać techniki druku, składu, nauczyć się obsługi maszyn, a potem wyspecjalizować się w czymś konkretnym. @dj szpokojnie Długo pracujesz w firmie Wiking Graf? Pracowałeś wcześniej w innych drukarniach?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Czy tak samo jest w Wiking Graf? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Człowiek szczęśliwy

Fatalne warunki pracy i płacy. Brak szacunku do pracowników, bez względu na staż pracy. Pracowałem tam wiele lat temu. Niestety z rozmów z ludźmi, którzy tam utkwili wiem, że nic się nie zmieniło. Odradzam.

miranda

Jestem młoda,zdyscyplinowana,pracowałam w niejednej drukarni.Moim problemem jest plotkowanie na temat innych pracowników.Teraz pytanie czy warto tam aplikowac?????

Napalony
@miranda 16.01.2018 13:01

Dawaj esmeraldo dawaj, bom napalony jezdem

Benek

Macie jakieś opinie o firmie? Może ktoś napisze?

lider
@Benek 05.11.2017 13:25

lepiej do Reganty, są przyjęcia i nie robisz jak pies na łańcuchu...

Parasol
@lider 16.11.2017 00:02

... ale emerytury z tego nie będzie, ta reganta jakaś dziwna nawet strony nie ma

Heheh
@Parasol 05.12.2017 12:46

Hehe za to wiking ma super stronę hehehehe jak z czasów prl

miotla
@Parasol 05.12.2017 12:46

a co Ty wiesz o emeryturach? jak nie bedzie jak wszystkie skladki sa odprowadzane heehe (usunięte przez administratora)

miotla
@Parasol 05.12.2017 12:46

dajcie sie dalej (usunięte przez administratora) w wikingu leszcze

miotla
@Benek 05.11.2017 13:25

benek rób mi pizze :D klekaj przed Panem raz raz

miotla
@Benek 05.11.2017 13:25

leszcze jesteśta!!!!!!!!!!!!!!! leszczyki qwa sterowane przez żydka polaczki bez godności.......... ijak ta Polska ma sie rozwijac, jak??????

MA
@Parasol 05.12.2017 12:46

http://reganta.pl/ jak nie ma strony :P jak ma hehehe

dasdyrdas

niedlugo w wikingu na 1/2 etatu leszcze beda pracowac hehehe czasleczy rany i d.pska sie wkoncu wam zagoja

das dyrdas

nie polecam!a jak dyrdas mowi to mowi;-))))))))))))))))))))))))))))))) kręci farmazon na rzemiośle

Poligraf

Zagadka Jak sie nazywa zjawisko kiedy na et. lakier sie łuszczy??? ZJAWISKO HAJDUKACJI ????????????

Karpik
@Poligraf 02.12.2017 00:17

Sorry "Poligrafie", nie wiem kim jestes ale mozesz mi łuske possac hje hje hje

Poligraf
@Karpik 02.12.2017 21:23

Łuskę to byś na Święta chłopakom dał do portfela może im się fundusz poprawi bo na Twojego hipotecznego żyranta nie mają co liczyć.

Iwona

Obecnie firma szuka osoby na stanowisko Operator cyfrowych maszyn drukujących. Zamierzacie aplikować? Czy ktoś z obecnych pracowników firmy może powiedzieć jak wygląda praca w Wiking Graf w tym charakterze?

cśśś

Przecież dbają o dobre stosunki między pracownikami @434.

anonim

(usunięte przez administratora)

acb

wszystko i nic :D

acb

co tu tak cicho???? juz wszyscy z Wikinga odeszli czy jak hehehehehhehee

anonim

(usunięte przez administratora)

abc

dawaj do nas :) przeslij fotke ;P

wawrzonek

no i józio na poganiacza;-] tyz sie dogadał

headhunter

podobno juz Grzesiu byl na rozmowie w "R" i sie dogadal :D nastepny bedzie Sorry Resorry :D

grzesiu

może i ja bym tam papiery złożył... i do doma bliżej bym mioł hmmmmm

Pokemon
@grzesiu 20.08.2016 12:46

Kolega koledze by krzywdy nie robił. Wszystko pic na wodę. Szef sam pisze na tym profilu zachęcając. Nie polecam tego pracodawcy.

headhunter

słyszałem, że w firmie Reganta są przyjęcia.

flexoguru

szanujcie ludzi... tak szybko odchodzą............... heheehehehe

anonim

(usunięte przez administratora)

Pokemon

Kto by chciał tu przyjść do pracy? Fama się niesie. Stąd tylko się ucieka. Dziś to tylko cisza przed kolejną burzą. Szefuncio robi trochę pod siebie stąd chwilowy spokój. Ale ... nadchodzi o zgrozo :-)

ajutho

witam szanowne forum. kłania się były już pracownik. co się ciekawego dzieje w wikingu? bo słyszałem że się dużo dzieje :) a mianowicie że zwalniają się osoby z 10-15 letnim stażem pracy :) można z tego wysnuć że jest tam "wesoło" :) jest to też informacja dla aplikujących do tej "firmówki" jak się traktuje ludzi z wieloletnim stażem pracy :( nie mówiąc już o tych z mniejszym okresem zatrudnienia. pozdro dla wytrwałych i nie wierzących w siebie :) a w szczególności dla kierownika i trzech "starych" maszynistów FLEXO :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Cis

Lepiej pracować za mniej, ale w przyjemnej atmosferze. Za pracę tutaj już dziękujemy. Nawet za podwójna stawka. Za żadne pieniądze. Masakra ta firma. Ale z tego co wiem nikt kto odszedł z tego tam ..... nie ma gorzej, a znacznie lepiej.

anonim

(usunięte przez administratora)

Hi

Tylko po co? Tu i tak nikt sensowny nie chce pracować.

pik nik

I wikinga nadchodzi koniec :) Mobbing i zastraszanie doprowadza do klęski, mareczek wygrał bitwę, ale sprawiedliwość wygra wojnę. Nikt nie zechce takiej porażki kupić!!! A straszenie Niemcem, który ten burdel kupi byłoby dobre w 1939r.

W toku

Cyrk

Zostaw opinię o Wiking Graf - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wiking Graf