KICO-Polska

• Witosław
  • Chociule
  • Rusinów

3. Opinie o pracodawcach Świebodzin
  5. Opinie o KICO-Polska Sp. z o.o.

Opinie o KICO-Polska Świebodzin

Nie przegap nowości o KICO-Polska Sp. z o.o.!

Waldek

16.04.2019 20:55

Czy przyjmują jeszcze do pracy? Jak sytuacja z kadrą zarządzającą?
    Nie polecam

09.05.2019 16:14

Z takie pieniądze to nikt tam nie chce pracować
    Pracownik.

09.05.2019 16:20

Nie chce? To dlaczego pracownik znowu chce wracać po chyba raz 3 po paru miesiącach jazdy busami??
    Pracownicy @

18.10.2018 12:44

To dotyczy Pana mistrza P . B jest Pan ordynarny w obec pracowników my pracujemy w zakładzie pracy A nie w (usunięte przez administratora) takim zachowaniem sam Pan sobie szkodzi my jako pracownicy nie damy się tak traktować jeżeli to się nie zmieni to będziemy zmuszeni zgłosić do inspekcji pracy o źle traktowanie A jeżeli to nie pomoże to napiszemy skargę na Pana do Firmy Kico w Halver nie damy się traktować tak że prosimy narazie o normalne traktowanie bo będziemy zmuszeni załatwić ta sprawę inaczej bo wszyscy ludzie zasługują na normalne traktowanie
    Wladek

20.10.2018 07:57

Co to zakład że są niepotrzebne stanowiska . Czyli mistrz B. P. Skoro dopiero dowiedzieli się pracownicy że on od dawna jest mistrzem. A jeszcze brygadzista z qs K. W. chodzi gada plotkuje i jest bezczelny dla ludzi. ON TO PORASZKA .WK TROCHĘ SZACUNKU DLA STARSZYCH . WIEKIEM I STARZEM. JESTEŚ FAŁSZYWY I TO BARDZO.PAMIETAJ POKORY .I MNIEJ KOMBINOWANIA.

21.02.2019 06:49

Hanna a co ze zdjęciami pracowniczymi do których mają dostęp osoby postronne!? Pamiętaj Rodo działa w obie strony!!
    Diego

08.01.2019 23:44

Jakieś podwyżki zapowiadają na nowy rok, ktoś coś wie?
    Pracownicy

09.01.2019 01:36

Tak norm ????
    Diego

09.01.2019 14:44

Naucz się pisać, wtedy Ci odpiszę.
    Hamza Al Hassan

03.01.2019 18:10

Widocznie polepszyło się w naszej firmie, skoro od dłuższego czasu nie pojawił się tutaj ani jeden negatywny komentarz :-)
    Sanczo pansą

04.01.2019 11:10

Ty popaprańcu
    Hamza Al Hassan

04.01.2019 16:16

Ok. Jeden negatywny ;-)
    RikiRicz

17.10.2018 13:33

Polska spada na psy w raz chejterzy ???? essssaaaaaa dla dobrych Polskich Brataci i Siustr ????
    Wika

02.01.2019 17:06

Pisz po polsku
    Prymkyo

04.12.2018 15:54

Dziwnie się w tej firmie zrobiło. Jakieś obchody robią, sprawdzają porządek ludzie którzy nigdy nie pracowali na danych stanowiskach, skąd Ty masz wiedzieć jeden z drugim gdzie co ma leżeć i co komu na rękę jak nigdy tego nie robiłeś? Spory o to, że w pojemniku coś może leżeć a na stole już nie, potrzebny jest magiczny pojemnik aby to było dozwolone, paranoja. Co z tego pojemnik ledwo miesci się na stół i wystaje połowa, ale ma być w pojemniku bo zrobią obchód i afera, kto wpadła na tak dziwny pomysł żeby wszystkiego się czepiać? To nie tu to nie tu to nie tam to tam to nie tak to krzywo to siak.
    Monter Zdzichu

11.12.2018 09:26

Udawanie, że coś robią? A oświetlenie parkingu? a remont drogi wjazdowej? a ocieplenie hali Remix? a dopłaty dla osób dojeżdżających?
    Peter

20.12.2018 20:37

A jak kierownictwo pomoże?
    UWAGA

12.12.2018 16:54

Nasza Pani dyrektor wypuściła PITBULA na wybieg Nasz nowy kierownik zachowuje się jak owczarek policyjny szkoda tylko że mu kagańca nie założyła
    Pracuś

20.12.2018 20:35

Maly człowieczek, wielkie ego.
    Ada

11.10.2018 20:58

Dzisiaj dyrektor byl ostatni dzien w firmie. Bedzie sie dzialo

14.10.2018 14:01

Patryk to był najlepszy dyro Kico w ostatni dzień chodził po chali i żegnał się z pracownikami bynajmniej ze starszymi starzem z tego co zauważyłem
    słownik

26.11.2018 17:04

hali *
    Hesto

11.11.2018 14:50

z tego co wiem nie ma byc bonów w tym roku ani nic z tych rzeczy
    Zainteresowany

13.11.2018 16:32

Z kad takie informacje posiadasz?
    Słownik

14.11.2018 00:39

Super news. Pytanie. Po co wypelnialismy zaświadczenia? "z kad"? Wzór. Chyba do szkoły trzeba wrócić.
    PRACOWNIK

02.09.2018 13:21

Witam. Wszystkich pracownikow kico z tego co wiecie odchodzi dyrektor i przychodzi nowy juz wam mowie ze bedzie nieciekawie od pracownikow biurowych po produkcyjnych ( dla niego liczy sie kazda sekunda tak wiec normy w gore po co placic procenty jak go zadowoli zwykla norma) jest to prawa reka nowego prezesa z poprzedniej firmy. Bedzie sie dzialo:-)
    @

20.10.2018 06:52

Jest dużo osób z produkcji którzy by się lepiej na mistrza nadawali niż ona zero wiedzy w temacie naszej firmy tylko kopiuje i wkleja durne pomysły z jej poprzedniego zakładu za które ja pogoni li i oby w kico było tak samo
    Xyz

20.10.2018 10:51

Jeszcze do nie dawna chodziła po hali i obiecywała jak to ona zrobi że będzie lepiej!!! My dziękujemy za jej rewolucję!!!Jak tak bardzo tęskni za byłą pracą to niech do niej wraca...a no tak nie może bo tam też ryżu narobiła!!
    Obserwator

19.10.2018 22:01

Ciekawe czy ktoś w Halver wie co się dzieje w tym zakładzie ? !!!
    Szybki Lopez ????

06.10.2018 16:16

Taki Swiebodzinski Big Brahter do okoła pełno kamer a Go work pokój zwierzeń . Szkoda że niektórzy są nie szczerzy i nie życzliwy w stosunku do Wielkiego Brata .
    Obserwator

19.10.2018 21:34

Wielki Brat patrzy !!! Wgląd do kamer mają tylko informatycy !!
    Miałem z wami pracować

14.10.2018 21:28

2 mechaników też mamy wykształconych w tym zawodzie. Są fachowcami
    Palacz

18.10.2018 02:36

A co nie wyjdziesz to spotkasz go na palarni..
    Marta

18.10.2018 08:15

Ludzie, a Wy co? Jak siedzicie przy maszynach to przez 8 h milczycie i się do siebie słowem nie oddzywacie??? A (usunięte przez administratora) gadacie ze ten powiedzial to czy tamto.. ze ma sie praca zajac, a nie gadać. A Wy co lepsi jesteście? Banda hipokrytów, żenada
    Przemek O

11.10.2018 18:27

Co robi Franek ? Chowa sie! A gdzie się chowa? U Marty! A co kupić? A Jak ten ciuch wygląda? A może taka szafkę kupić? A może taką matę grzewczą podłogową kupić? ABY NIE NA AWARIE ISC. Po co on jest ? Hm moze cos kto wie ? Tylko Grzegorz Patryk Paweł A gdzie on ? Wstyd!!!
    Marta

17.10.2018 08:53

Biuro podróży ITAKA ufundowało Fankowi wakacje. Powód do Meksyku. Biedzie prostowanie kaktusów.
    Dramat

11.10.2018 13:44

Boże!!!!! Ludzie????? Co Wy jeszcze robicie na produkcji? Przecież z Was sami specjaliści, wszystko wiecie, na wszystkim się znacie, wszystkich oceniacie i komentujecie. No właśnie?! Tylko dlaczego dalej na produkcji skoro tacy znawcy wszystkiego? Juz dawno powinniscie awansowac... marnujecie sie tam hehehe Smiech na sali... pewnie ledwo podstawowka skonczona
    Abc

11.10.2018 15:31

Ludzie jakie wy macie bezcenne informacje. Żal.pl
    Tup typ

15.10.2018 14:56

Nie posikaj się z wrażenia
    Ada

10.10.2018 17:22

Pracowałam kiedyś w tej firmie i pamiętam dobre i źle chwilę, więc nie było aż tak źle jak czytam teraz te komentarze o zakładzie. Jestem w szoku. Pamiętam że zakład otwierał swoją nową filię w Meksyku. I zaczął szkolić ludzi z Meksyku w Polsce. Jeszcze szkolą się w zakładzie?
    Franek

11.10.2018 17:05

Masz rację Paweł grzeczny .zawsze pomoże i zna się na swojej pracy. A on chodzi i ściemniać potrafi. Tragedia. Co Polaków nie ma ???
    Xxxx

12.10.2018 06:24

Żarówki wymienić. To potrafi. Ale to potrafimy wszyscy. Pani (usunięte przez administratora) czy Pani tego nie widzi czy nie chcę widzieć??
    Alicja

05.10.2018 19:58

Hot chat kico :-) warto czytać żeby się pośmiać
    Monika

10.10.2018 00:24

Pracownicy w końcu mogą się wypowiedzieć co myślą o tej firmie!!. Bez strachu że zostaną zwolnieni @!!.
    Aga xd

03.10.2018 08:08

Firma Lico z chodzi na psy dosyć tego że Pani grupowa zmiany A sama się na nią wytypowala to i jeszcze pracownikiem miesiąca została żenada po prostu cały miesiąc koło biurka brygadzisty sterczala podpiepsza kolegów i koleżanki że zmiany no i tak zostaje się pracownikiem miesiaca
    Ten Tego

03.10.2018 17:57

Oj...Ściska,ściska!!!Nawet nie wiesz jak bsrdzo ????
    Kk

09.10.2018 23:11

A o którym koledze mowa bo jest ich kilku??
    Kropek

25.09.2018 20:59

Nadszedł w końcu czas na naszą kochana Panią Kadrową. Pani Iwono ile można słuchać zapomniałam, pomyliłam się, nie mam teraz czasu. Mylenie się na wypłata pracowników nie jest nowością to zadziwiająco powtarzając się historia. Ciągle słuchanie dolicza w przyszłym miesiącu brzydnie. Na opowiadanie pracownikom na produkcji w godzinach pracy jakiego to ja nie zrobiłam remontu, mój Swen kupił sobie auto, lub załatwianie prywatnych spraw związanych z wynajmem prywatnego mieszkania. Pani Iwono mamy Pani dosyć. Dyrekcja jest jedna a Pani do niej się nie zalicza. Proszę pilnować swoich obowiązków a nie interesować się plotka i kto co robi. Nie bójcie się dopisuje co komu leży na dusz......

09.10.2018 09:30

Od Agaty i Hani to się odwalcie jak niewie cie co kto robi
    Rozmowa kontrolowana

09.10.2018 19:42

Jak nie wiemy co robią jak tam wyjdziecie to tylko jedzą i prowadzą rozmowy telefoniczne. A Pani A.U. to nawet krąży z telefonem w kuchni . . Kobitki tyle nie jedzcie i nie gadajcie przez tel. Chyba że za to wam płacą.

03.10.2018 15:42

Ja jestem ciekaw kiedy w końcu skończą się te JEDNO zmianówki dla co niektórych osób. Rozumiem mieć niemowlę, bądź małe dziecko ale nie dorosłą córkę jak np. Pani Renaty... Następny przykład, Pani (usunięte przez administratora) Dziecko ma? Nic mi o tym nie wiadomo. Może organizm nie toleruje innych zmian?? Paranoja, praca 3 zmianowa to 3 zmianowa dla wszystkich a nie wymyślanie bo coś tam.. Mam nadzieję, że Pani Ewa zrobi z tym porządek. Pozdrawiam.
    Kilogram gwoździ

04.10.2018 20:07

Więcej błędów nie można zrobić? Ciężko to się czyta. Widzę ze rozporządzenie na podstawie dyrektywy Rodo się obiło o uszy, ale z interpretacją wymagań trochę gorzej. Sami mózgowcy w Kico.
    Anna

06.10.2018 23:50

O widze że iteligent wykształcony wielce się wypowiedział .Brak określenia dla takich osób ,które same nic nie potrafią a przytykają innym.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KICO-Polska?

Kontakt - KICO-Polska Sp. z o.o.

Łużycka 50 66-200 Świebodzin

Branże: Maszyny i urządzenia
    Ewa

06.10.2018 17:47

PORTAL DLA LENI. I NIE SPEŁNIONYCH SZUKAJĄCYCH SENSACJI. OBLEWAJACYCH INNYCH POMYJAMI ŻEBY ODWRÓCIĆ UWAGĘ OD SWOICH (usunięte przez administratora) I MATACTW.
    Piotr

06.10.2018 17:49

Zgadzam się z Tobą najwięcej piszą Ci którzy najwięcej oszukują i kabinuja. To nie ludzie to .......
    Kierownik

01.10.2018 19:22

Witam wszystkich pracowników KICO-Poska jakiś czas temu odszedłem z tej firmy. Pracowałem kilka lat . Ale co dzieje się w tej chwili jestem szczęśliwy,że odszedłem.Koledzy i koleżanki piszecie takie rzeczy, że w głowie się nie mieści. Każdy jest tam zły. Jak czytam dyrektor zatopił statek i odchodzi, kierowniczka qs cofnęła ten dział o lata, informatycy to debile, planowanie nie umie nic nawet zaplanować produkcji, w logistyce imprezy robią, w kadrach kradną o Pani z BHP nie wspomnę.Kim są te osoby, które to piszą zwykłymi tchórzami i leniami. uczciwi i pracowici ludzie mający godność i takt tak nie piszą. Macie o wszystko pretensję , a może któryś z tych anonimowych cwaniaków stanie jako kapitan tego statku i zobaczymy dokąd on dopłynie pod jego sterem.Wiecie jaka ciężka i odpowiedzialna praca jest na tych stanowiskach ?Skąd możesz wiedzieć jak nigdy na nim nie pracowałeś. Czy myślisz, że oszczerstwami coś zyskasz ? Nie (usunięte przez administratora) budzi chamstwo,a więc skoro martwisz się, że jest tak źle to bądź uczciwym człowiekiem honoru i załatw to w normalny sposób jak robią to mądrzy ludzie na poziomie za jakiego się uważasz kolego i koleżanko. Bo z tego co piszecie to wszyscy. którzy tam pracują to nieudacznicy.Widziałem pracę ludzi na dole ( nie chodzi mi o monterów, bo to bardzo ciężka praca) ale innych: magazyn, Qs, ustawiacze. dział techniczny, brygadziści po kątach po cichu, żeby się nie narobić, a dobrze zarobić. To może część dołu też trzeba wymienić??????? Ludzie pomyślcie co piszecie ? Ja nie twierdzę, że było dobrze ja odszedłem, bo nie podobało mi się wiele rzeczy,ale zrobiłem to jak dorosły człowiek i nikt mnie nie zatrzymywał.....Więc Tobie koleżanko i kolego radzą zrobić to samo skoro tak wam źle i pewnie Ciebie też nikt nie zatrzyma droga wolna.......są inne firmy dookoła chętnie was tam przyjmą. Tymi wpisami pogrążacie tą firmę jeszcze bardziej niż jest...a chyba chcecie jej pomóc niestety to ma odwrotny skutek . Poczytajcie kilka książek o psychologi skoro tak się nudzicie w pracy i niech każdy patrzy na siebie i zacznie być krytyczny wobec własnej osoby i przeanalizuje jak on pracuje.Powodzenia.
    Już mi się nie chce czytać.

03.10.2018 20:45

Ty tez jesteś tchórzem skoro się nie ujawniasz. A po wpisie wnioskuję że nadal tam pracujesz... tyle że kłamiesz. Po nieudolnym przelaniu kiepskiego rozumowania oraz masie błędów stylistycznych nawet bym stawiał że jesteś (usunięte przez administratora)... Mogę się mylić ale poziom niestety podobny. Typowe na średni szczebel zawodowy w tej firmie.
    Werka11111

05.10.2018 07:11

Zgadzam się, to pracownik brygadzistka, szkoda tylko że powołując się na przeczytane książki psychologiczne nie potrafi czytać ich treści ze zrozumieniem, krzycząc na pracownika i robiąc z niego kogoś gorszego nie osiagnie zamierzonego celu, a jedynie zniechęci i do pracy i do zakladu. Potem zdziwieni wszyscy ze takie są wpisy, a niby jakie mają być, nikt tam nas nie słucha, tylko nakazy rozkazy polecenia. Szkoda bo praca ok . Gdyby pani sięgnęła po książkę z marketingu i zarządzania dowiedziałaby się pani ze produkcja to fundament firmy i trzeba o nia dbać a nie szydzic i uznawać za gorszy sort....
    Portal

04.10.2018 21:28

Te wpisy zrobiły wiele złego. Portal dla głupców i leni.
    Bierny obserwator

03.10.2018 18:08

Skąd ty dziewczę się urwałaś może kiedyś i Ciebie ktoś tak obsmaruje zachowujecie się jak gołębie najpierw w oczka gruchacie a potem koleżanki osrywacie !!! To dopiero żenada heh
    Ala@

03.10.2018 18:59

Ja pracuje na jedną zmianę A macie z tego powodu jakieś problem najlepiej będzie jak każdy będzie pilnował swojej (usunięte przez administratora) A nie obgadywal drugich to nie będzie problemu i żadnych wpisów na pracownikow

25.09.2018 13:36

Zacznie się rewolucja w kico
    I.Z

26.09.2018 13:48

Już się zaczęła I.Z Wróciła na swoje miejsce do zamawiania i wieszania miotel

02.10.2018 13:11

Gdzie ta rewolucja !!!? Gdzie te zmiany na lepsze !!???
    Ania

13.09.2018 06:37

Polecam tą firmę. Pracowałam tam przez miesiąc.
    Z.

13.09.2018 15:03

A to Ci się udało potwierdzam spoko z niej babka bo A.Z i Monisia to masakra ale i tak najlepiej u rymującego brygadzisty on jest zupełnie normalny i ogarnięty
    Mika

02.10.2018 10:06

Taka dobra firma ze tylko miesiac?????
    Palacz

13.09.2018 13:37

Coraz zimniej na dworze !!! Nie da się takich warunkach chodzić na fajeczkę !! Przenieść przystanek na miejsce starej palarni !!
    ewa

29.09.2018 11:37

szluga na ware
    Mika

02.10.2018 09:59

Palacze na fajeczke.A niepalacy?wyjdziesz minute dwie wczesniej i juz afera
    Andrzej

25.09.2018 21:54

Tragedia ten zakład oszczędza na wszystkim. Przyjeżdżasz do pracy na samo powitanie wita nas jaki zakład jest dziura na dziurze. Oszczedzanie na oświetleniu parkingu. Nawet nie widać kałuży. Wstyd i nędza ten zakład. Wizytówka idealna jak i przed zakładem tak i jest w środku. A co do wypłat i naliczania to oszukiwała, oszukuje i będzie oszukiwać. Raz jak by musiał wyłożyć z kieszeni co oszukuje to by nauczyła się nie oszukiwać innych.

28.09.2018 21:26

Dyrekcja czyta wszystkie wpisy więc zapewne na dniach jakieś oświetlenie się na parkingu pojawi :) i zapewne przyjedzie jakaś firma która załata wszystkie dziury :)
    Tomek

28.09.2018 21:33

Nie ma kasy na oświetlenie i łatanie dziur !!!! Kilkanaście tysięcy złotych zostało wydane na montaż kamer !!! Żeby można było was nagrywać barany
    Koper

28.09.2018 15:05

Płaca zasadnicza, co o tym myślcie? Pewnie będziemy zarabiać mniej niż teraz... bo przecież nie robią tego dla nas. Obniżyć stawki NIE MOŻNA, ale zmienić całkiem system żeby pracownikowi płacić mniej MOŻNA i to się właśnie dzieje.
    obserwator

25.09.2018 20:02

Tak więc ulepszenie produkcji to teraz znaczy wyrzucenie dobrych pracowników, którzy pracowali tu dość długo? Niezbyt dobry wybór. No ale pewnie przyjdzie wiele nowych pracowników z Ukrainy na ich miejsce. Jak ktoś ma swoje zdanie to już jest niewygodny. Przykre.

25.09.2018 20:08

Starzy pracownicy i tak już odchodzą. Zobaczymy co to będzie
    Ihw

25.09.2018 18:56

Rewolucja październikowa????
    Dariusz

21.08.2018 19:06

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje? Warto starać się o pracę?
    Aneta

20.09.2018 07:55

Dokładnie !!! BARANY już dawno powinni zostać zwolnieni z Kico !!! Pani Ewo widzisz i nie grzmisz !!!
    Andrej

23.09.2018 22:21

Pewnie nie jednego masz w znajomych na FB ,a życzysz im jak najgorzej to trzeba być naprawdę niezłą suką
    Lepsza firma

22.09.2018 23:49

Chciałem tutaj przyjść do pracy ale nie niestety nie przyjdę wolę zostac gdzie jestem niż przyjść do kico. Po co mam iść jak tutaj widzę że brygadzisci ,magazyn,QS,mistrzynie itp nie nadają się do pracy ....Dlaczego ich trzymacie ?..na mieście opinia jest bardzo zła. .zaklad upada na dno. .wokół firmy hosses itp będą ludzi potrzebować a wy?upadniecie na dno. .to tylko zakladu wina.boją się ludzi zwalniać to niech robią sami. .winna produkcja czemu niby ?...jeśli jest coś złego na produkcji to albo winni ludzie którzy sa gorze po to żeby zaglądać co robia pracownicy.albo tak jak piszecie normy duże. .a jeśli się nie podoba dajcie ich na produkcje tych z gory niech zrobia akord ..i jeszcze nich zrobią bez bubla. Daje max tydzień czasu i ludzie "myślący "uciekną od razu. .
    Szybki Lopez ????

23.09.2018 08:58

Weź mnie gościu nie rozsnieszaj połowa z tych ludzi na górze w biurze czy w garniturze pracowała na produkcji i awansowała z czasem więc nic nie wiesz to się nie wypowiadaj. Na mieście sobie mogą różne rzeczy gadać pewnie o tobie gadają taka natura ludzi .Jeszcze jedno o losy firmy się nie martw tyle lat na rynku i na pewno sobie poradzi.
    Alvarez

23.09.2018 02:55

To się robi chore, stanowiska w których trzeba coś kontrolować mają windowane normy a później szok, że pracownik wali sztuke i puszcza buble (bo co wybierze pracownik, zostać (usunięte przez administratora)a normie z kosmosu czy olać połowe kontroli i puszczać sztuke) jak ma norme 60/h gdzie kontroli jest na 8 stron instrukcji. Pozdrawiam. Aha, po jaki uj jest AKORD w tej firmie i bonusy za akord jak połowa stanowisk jest na "kodzie" godzinówce która w akord się nie wlicza, paranoja jakaś. Trzy, cztery takie dni na jakimś zje.... stanowisku i możemy pożegnać się z jakimkolwiek bonusem za akord.
    Svetlana

18.09.2018 00:11

Ale mnie te ustawiace denerwować !! awaryja a oni nie mają czasu naprawic !! niektorzy rozmawiaja z dziewczynami !! inni przychodza wczesniej do pracy i pija sobie kawke na stołuwce koło kadr i nie pomoga bo nie maja czasu !!

18.09.2018 09:55

Automatycy tez każą na siebie długo czekać !!! i jeszcze są niemili !!!!
    PL.

18.09.2018 17:19

Się nie podoba to wracaj klepać biedę na Ukrainę
    Jajaja

17.09.2018 17:40

W tej firmie rządzą tylko plotki plotki i jeszcze raz plotki
    Merc

17.09.2018 18:02

A osoba która te plotki sieje nawet nie ma odwagi się do tego przyznać i zwala winę na innych. Pamiętaj konfituro karma wraca!!!!!

09.08.2018 11:00

Z.

14.09.2018 13:49

Na takich jest tylko jedno wyjście jak juz ktoś pisał trzeba na mieście łomot spuścić efekt murowany
    Gosiunia

14.09.2018 21:59

No jeden umie pisać a drugi czytać...
    Meksykanka

14.09.2018 18:03

Przestańcie źle pisać o tej cudownej firmie bo w czepkach będziecie pracować !!! NIC nie umiecie i tylko do prostych robót się nadajecie !!!
    M.e.

14.09.2018 18:44

Nie reagujcie na ten pusty wpis to podpucha
    Iwona

27.08.2018 12:21

Jak ma być dobrze w tej firmie skoro większość osób która siedzi w biurach jest niewykształcona :)) bez żadnej wiedzy w dziedzinie w której pracują :) jeden gość wcześniej robił instrukcje maszyn nagle awansował na kierowniku magazynu i zaopatrzenia :) bez żadnej wiedzy i doświadczenia w tym kierunku :z minimalną wiedzą techniczną:) oczywiście po znajomości :)katastrofa :)
    Ona

12.09.2018 09:59

Po co jeszcze tu pracujesz skoro tak Ci/Wam źle? Na rynku jest mnóstwo wolnych miejsc pracy. Po co się tutaj męczyć? Tylko pamiętaj... wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma! Druga sprawa... jak Wy wszyscy wszystko dobrze wiecie... kto z kim, kto ile zarabia, kto pracuje, kto nic nie robi, numer buta... żałosne...
    Prawda

12.09.2018 20:31

Yyy.... sprecyzujmy co do „wszędzie dobrze gdzie....”, na pewno tam nie będzie dobrze gdzie wy pójdziecie!!! Zrobicie ten sam (usunięte przez administratora) co tutaj.
    Iwona

23.08.2018 17:46

Podobno dyrektor tylko do końca grudnia będzie jeszcze pracował w Kico :) Niech srają w stołki wszystkie osoby które dostały się do tej firmy po znajomości :) liczę na to że nowy dyrektor zrobi czystki :) może coś się na lepsze zmieni :)
    Małą Mi

27.08.2018 12:09

Oni trzymają się stołka jak mogą. Bo kosztem pracowników z produkcji mają porządne wypłaty. Nic nie robić i jest gitara. Jak by tak zwolnić dyr i i żonę i koleżanki ten zakład by i żył. A tak spada na dno. Nawt szacunku nie mają dla pracowników.
    Patryk

12.09.2018 13:43

Mam nadzieję że przyjdzie nowy dyrektor i zrobi czystki wśród niektórych pracowników :) Piotr K. i Zbyszek T wy powinniście jako pierwsi polecieć :) zero wartości dodanej :)

Zostaw merytoryczną opinię o KICO-Polska Sp. z o.o.