Spontiusz

Myślenice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 68 ocen.

Spontiusz
2 68 6 1

Opinie o Spontiusz

Natalia

@Nieznajo, zatrudniając się w wybranym przez nas miejscu nie wiemy jak będą wyglądały nasze relacje z innymi współpracownikami. Podobnie jest w przypadku kiedy do zespołu dołączają nowi pracownicy. Jeżeli ta osoba wpływa na komfort i efektywność Twojej jak i innych pracy, to warto podjąć w tej kwestii jakieś mniej lub bardziej inwazyjne kroki. W ostateczności można sytuację bezpośrednio przedstawić głównym przełożonym w firmie spontiusz.

Nieznajo

Odradzam wam prace w spontiuszu na ranna zmiane z wysoka i krotko scienta kelnerka,poniewaz nic nie robi a pomiata mlodymi kelnerkami.woli gadac z szefowa niz cos zrobic.jest bezszczelna nie umie przeprosic za pomylke.uwaza sie za kierowniczke

Piękna

Ostrzegam młode dziewczyny, które chcą się podjąc pracy w Spontiusz Myślenice. Pani szefowa Dorotka przyjmuje do pracy na kelnerkę, a lądujesz na zmywaku!! Jednym słowem (usunięte przez administratora)...... Nie polecam. ;(

Natalia

@Klijent, opinia dotycząca produktów oferowanych przez spontiusz swoim klientom jest ważna, ale raczej z perspektywy tej firmy. Dlatego powinieneś ją zamieścić na innym forum lub bezpośrednio przesłać ją na adres mejlowy spontiusz. Tutaj powinny znajdować się opinie o tym miejscu ale pod kątem zatrudnienia w nim.

Klijent

Bylem w niedziele wieczorem w spontiuszu bylo to wielka porazka,poniewaz czekalem dwie godziny na placki z gulaszem i w dodatku byly nie jadalne.kogo oni zatrudniaja na tej kuchni.wielka porazka

Natalia

@optymista, rozumiem, że Ty jesteś tą osobą, która nie narzeka na współpracę z spontiusz. Jaką masz opinię o tej firmie jako pracodawcy? W jaki sposób zorganizowana jest Twoja praca w niej? Twoja opinia będzie cenna dla wszystkich tych, którzy aktualnie zajmują się poszukiwaniem pracy i biorącej spontiusz w swoich poszukiwaniach pod uwagę.

Natalia

Czy restauracja spontiusz poszukuje, np. studentów do pracy tylko na okres wakacji? Może ktoś z Was, aktualnych pracowników napisać coś na ten temat? Jeżeli istnieje możliwość zatrudnienia tylko na wakacje, to na jakich warunkach opierałaby się taka współpraca z tym pracodawcą?

stara tapeta
@Natalia 13.12.2017 00:49

Pewnie ze szukają bo mają braki dlatego ze pseudo pracodawcy mają poziom empatii na poziomie zero i dlatego Twoja praca opierałaby się na pracy non stop, zwłaszcza w weekendy a w ramach premii miałabyś strofujace uwagi albo wredna minę szefowej na widok której odechciewa się wszystkiego. A nawet jak będziesz (usunięte przez administratora) to oni i tak do czegoś się doczepia tylko szkoda że sami nie są tacy idealni, wymagania mają z kosmosu tylko ze sami od siebie nic nie wymagają chociażby kropli szacunku do pracownika który na nich zarabia a szefowa np. Jak jej się ubzdura ze dziś komuś nie da wypłaty to potrafi wejść tylko na bar i każe się kryć przed kuchnia w razie gdyby ktoś potrzebował na chleb, ale co ja to interesuje przecież ci wszyscy ludzie nie pracują na nią i nie dbają o dobro firmy także po co ona ma dbać o pracowników

optymista
@stara tapeta 03.01.2018 22:16

Nie rozumiem twoich aluzji przeciez w obecnych czasach nie panuje okres niewolnictwa jak tak bardzo jest Ci tam zle to wolna droga , zmien prace przeciez teraz jej nie brakuje na rynku. Ludzie tam pracuja i nie narzekaja a ty wywlekasz takie glupoty i robisz sztuczny zament. Podle jest to ze ktos taki jak ty (usunięte przez administratora) we wlasne gniazdo.

Sylwia

Obiecuja prace 2/2 a w rzeczywistosci to bzdura trzeba pracowac tylko w same weekendy,mysla ze znajda naiwnych.szefowa jest bardzo nie mila osoba

Yooooooooooooouuuuu lose
@Sylwia 09.04.2017 18:24

Czemu kłamiesz ? Szefowa jest bardzo miłą osobą

Klijent

Witam.czy ta pani w krotkich czarnych wlosach na nocnej zmianie ma dobrze poukladane po glowie.bylem ze znajomymi i ta pani mojemu koledze powiedziala ze ma wstep zabroniony do knajpy i ma ja opuscic.jak tak dalej bedzie to potraca wszystkich klijentow.poraszka

Natalia

Witam, Może wypowie się ktoś z pracowników restauracji? Czytając opinie wypowiadają się Klienci- bardzo zadowoleni, dobrze byłoby gdyby ktoś z personelu napisał kilka słów jak wygląda praca, może restauracja poszukuje pracowników?

Magda
@Natalia 07.08.2017 13:39

Daj sobie spokoj tam z praca.tam trzeba zapieprzac za trzy osoby,o pieniadze trzeba prosic,o umowie o prace zapomniec bo ci nie dadza.szefowa wredna

Jola
@Magda 07.08.2017 18:34

Nie wprowadzaj ludzi w blad. Ja pracuje tam od poczatku, umowe tez mam od poczatku na czas nieokreslony a co do wyplaty to wystarczy powiedxiec bo kazdy bierze w innym terminie i nie trzeba sie prosic. A co do samej pracy, to Prosze mi napisac czy jest firma gdzi placa za nic nie robienie wszedzie trzeba pracowac.

Arek1876

Ostatnio bylem z kumplami i bylo super mila profesjonalna obsluga (pozdrawiam dwie kelnereczki blondyneczki )dobre jedzenie.Jednym slowem szybko smacznie i tanio.polecam to miejsce.

Paweł

Porażka .Wczoraj z żona zamowilismy dania czekaliśmy godzine a jak juz dostalismy wkoncu to okazalo sie ze sa w nich wlosy.Pani obslugujaca przy barze w czarnych krotkich wlosach myli zamowienia a jak sie jej zwroci uwage to udaje obrazona i wychodzi na kuchnię.Nie polecam tego miejsca .

Karol
@Paweł 19.06.2017 11:20

Masz racje pawel co do obslugi tej pani w czarnych w krotkich wlosach.sam sie o tym przekonalem.zamowilem danie ,dosc ze czekalem godzine,i poszlem zapytac co jest grane to sie dowiedzialem ze danie zostalo wydane ale nie mi.porazka

OLIWIA26

Jesli chodzi o jedzenie to tanie smaczne i duze porcje.Co do obslugi na nockach to zadowolona jestem z dwoch kelnerek blondynek ktore sa zawsze mile i usmiehniete.Co do rudowlosej pani moze nie bede sie wypowiadac bo szkoda slow az dziwie sie w jaki sposob ona dostala sie do tej pracy wsrod ludzi.Pomimo iz ta pani tam pracuje ja i moi znajomi napewno tam wrocimy .

Olek

Hej BRUNET zgadzam sie z toba w zupelnosci co do obslugi tej pani rudej.Jak mozna wogule taka dziewczyne zatrudniac do takiego lokalu.Ja juz dawno zrezygnowalem z tego lokalu wlasnie przez ta Ruda poniewaz oszukuje zawyzala mi ceny )wiem to od znajomych ktorzy placili mniej niz ja i moi znajomi)byla opryskliwa i dawala mi do zrozumienia zebysmy spadali.dopoki ta ruda bedzie ja i moi koledzy napewno sie nie pojawimy.Jedzenie za to jest pyszne taniei chetnie bysmy chcieli tam wrocic.moze kiedys jak sie wszystko uspokoi.Pozdrawiam pracownikow spontiusza

Koles
@Olek 02.06.2017 11:40

Ja jestem pare razy w tygodniu i nie mam zastrzezen do pracy tej pani.ceny napoji sie pozmienialy i ta pani nas informowala.jak jestescie pijani to nie pamietacie.ta pani [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za dwie osoby,przyjdzcie w tygodniu jak jest sama.dalibyscie juz spokuj

Murzyn
@Koles 03.06.2017 10:00

Dobrze że możesz chwalić sama siebie z tego co zauważyłem nie raz to leser z ciebie i tyle

Brunet
@Koles 03.06.2017 10:00

He he dobre dobre.Pani ruda musi sie teraz obronic przed tymi zarzutami.Bylem tez kilka razy w tygpdniu i widzialem.Jak jet sama to musi robic bo nie ma na kogo zwalac roboty.Nigdy wiecej do tej Pani

Brunet

Witam Mam zastrzeżenia co do obsługi jednej z kelnerek pracujących na nocnej zmianie konkretnie chodzi mi o panią w rudych włosach .Zawsze jesteśmy obsługiwani z wielka łaską,jest bezczelna nie ma podejścia do klienta . Często zdarza się że podwyższa ceny na napojach i posiłkach ( wiem to od znajomych ) . Obserwując często zauważyłem że pani RUDA siedzi mając ruch , a jej koleżanki biegają po sali pracując za nią . Czy pracodawcy nie widzą co się dzieje na tych nockach ?? Jeśli nadal ta RUDA będzie w ten sposób zachowywać się względem mnie i moich przyjaciół napewno nie wrócimy już do tego lokalu !!!!!!!! BRUNET

Yyyy

Pracodawcy niewypłacalni. Nie dość że człowiek pracuje za dwóch to musi się upominać o wlasne pieniądze . Wstyd

jjjjj
@Yyyy 22.05.2017 15:05

Szkoda ze nie napisalas ze pracujesz za pieciu bo z tym to przesadzasz. Nigdy nikomu nie zalegali z wyplata pomimo ze kazdy bierze kiedy chce. A o wyplate to sie nie trzeba upominac tylko przypominac bo oni nie czytaja w Twoich myslach kiedy chcesz wyplwte bo przeciesz na wlasne zyczenie nie bierzesz jej raz w miesiacu. A tak wogole to jest to szczyt beszczelnosci zeby pracujac w danej firmie obczerniac ja na forum. WSTYD,WSTYD....

Xxx
@jjjjj 25.05.2017 08:18

Wstyd to jest nosić nazwisko Urbanowicz

Nkgg
@jjjjj 25.05.2017 08:18

Może się podpisz bo oczywiste jest to że żaden pracownik by tak nie napisal... Kasa 3 razy w miesiącu na własne życzenie..? Haha kazecie brać kasę kiedy chcemy a nie wyplacacie więcej niż tysiąc na raz bo nigdy nie macie, bo pepsi musicie zapłacić albo mięso przyjechało... Wstyd to Wam powinno być ze pracownicy pracujący piszą takie rzeczy, przez to w jaki sposób są traktowani i ignorowani... wstyd że trzeba upominać się o swoje bo wymagać umiecie a wypłaty tak jak trzeba wypłacić nie potraficie...

naz
@Xxx 26.05.2017 23:29

od nazwiska się odczep

Xxx

Masz racje,obsluga kregielni pozostawia wiele do zyczenia.szczegolnosci slamazarny barman co wiecznie jest zly,nie uprzejmy,chamski i uwaza sie niewiadomo za kogo

Xxx

Masz racje,obsluga kregielni pozostawia wiele do zyczenia.szczegolnosci slamazarny barman co wiecznie jest zly,nie uprzejmy,chamski i uwaza sie niewiadomo za kogo

Olka

Obsługa na kręgielni pozostawia wiele do życzenia byłam kiedyś w środę na drinka czekałam z 15 mimut :/ jakiś nieogarniety ten barman straszenie tory się zacinaja on nie wie co robić itd .. skąd oni go wytrzasli to ja nie wiem .

anonim

(usunięte przez administratora)

Klijent

Ja też wczoraj tam byłem i mam same pozytywne rzeczy do powiedzenia o dziewczynach. Przy dużym ruchu są cały czas uśmiechnięte i miłe dla klientów, chociaż niektórzy lekko wstawieni klienci , często je zaczepiaja i sam chyba stracilbym już dawno cierpliwość

Koles
@Klijent 02.04.2017 18:06

Tez tam byłem wczoraj w nocy i dziewczyny były bardzo miłe i uśmiechnięte . Do tych dziewczyn na obiadek jeszcze wrócę . Pozdrawiam je

Mimi

Premi ? Haha... o wypłatę się ciężko doprosic . Właściciele to ludzie bez honoru ! Jak szanujący się pracodawca może nie wypłacić byłemu pracownikowi urlopu ? Jak można nie dac dziewczynie umowy po kilku miesiącach a kiedy odejdzie nie zapłacić wynagrodzenia.... . Jak można oczerniac byłych pracowników plotkami wyssanymi z palca ?? Tak się zachowują zwykłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Na pokaz sa mili i kultularni a kiedy nie mają widowni zarówno szef jak i szefowa potrafią sklnac i sponiewierac. Każdy ma swoje sumienie ale Ci ludzie to dno nie zasluguja nawet na najmniejszy szacunek .

Czar

To jest chore zeby w dzisiejszych czasach prosic o swoje zarobione pieniadze.czarna mamba jak ma dobry chumor to da ci te pieniadze ale trzeba prosic dwa tygodnie.ja prosilam ja 7 razy wkonco sie wkurwilam i odeszlam z tego zakladu pracy.

Mimi
@Czar 28.03.2017 18:16

To nie jest zakład pracy . To jest obóz za śmieszne pieniądze dziewczyny biegają z talerzami po kilkanaście godzin dziennie . O wolny weekend trudno się doprosic. Szefowa jest starą zawistna czarownica dlatego właśnie każdy pracownik odchodzi bo na jej falszywa(pomarańczowa) mordę nie da się patrzeć . Nie poleciła bym tam pracy najgorszemu wrogowi !!!!!

Czar
@Mimi 28.03.2017 22:08

Masz racje ze to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za smieszne pieniadze trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za trzy osoby i tak cie nie docenia..czarna mamba nawet nie da nawet premii moze cie tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za byle co.to jest wlasnie szacunek dla pracownika.jak przyjmuje do pracy obiecuje zlote gory ,czcze gadanie czarownicy.

Xxx

Wypłaty są male i dawane w ratach tak, ze pracownicy muszą kupować artykuły spożywcze w sklepach na zeszyt żeby starczyło do pierwszego.

Czar

Dawno temu mozna bylo liczyc na szefa ale on tez sie zmienil,staje sie taki sam jak szefowa.a ten slamazarny i powolny barman na kregielni ktory nie wybija paragonow i musi byc za kare w tym miejscu i nadaje na klijentow.widac ze nie ma tam kto pracowac ze przyjmuja byle kogo.nie warto tam isc do pracy.odradzam

Xxx

Jak ktos sie wybiera do pracy do tego pracodawcy niech sie powaznie zastanowi bo nie warto tam isc.szefostwo nie ma szacunku dla pracownikow,placa psie pieniadze a trzeba zapieprzac nawet za trzy osoby.nowo przyjete dziewczyny wola sie opieprzac niz robic,syn szefostwa uwaza sie nie wiadomo za kogo ,tylko obgaduje klijentow.szefowa to najwieksza jedza jaka moze byc,nigdy nie ma pieniedzy,a pozniej zastanawia sie ze nie ma ludzi do pracy.tam kto pracuje tylko nabawi sie nerwicy

Xxx

Co to za stara babe znow przyjeliscie na noc.jest bardzo nie mila osoba.co juz nie ma chetnych osob do pracy.

cichy

Ludzie dajcie juz spokoj znajdzcie sobie jakis inny obiekt zainteresowania bo to sie juz zrobilo nudne.

Xzy
@cichy 19.02.2017 23:27

Co Cię nudzi..? Przecież o to tu chodzi żeby pisać prawdę i mówić co i jak wygląda w danym miejscu. Jak widać tu jest ciekawiej bo nawet "pracodawcy" się wypowiadają i to w jaki sposób... Przynajmniej każdy może zobaczyć co go czeka pracując tam i czego może się spodziewać kończąc pracę dla nich... Jak Cię nudzi to nie zaglądaj.

cichy
@Xzy 20.02.2017 20:45

Nudzi mnie to ze wszystkie twoje opinie ktore tylko ty tutaj wypisujesz sa lakoniczne i monotematyczne .

Iii
@cichy 22.02.2017 07:45

To już wiadomo kto pisze haha

Janek

Chodzę tam regularne że znajomymi na kręgielnia. Przeważnie bywamy w weekendy. Faktycznie nigdy od tego barmana nie dostałem paragonu ani za tor ani za alkohol. A z innej bajki to jak zatrudniają takie osoby jak ten barman to ja dziękuję. Wolny, slamazarny i wiecznie jakby był tam za karę. A to jego praca. Barmanki biegają za to koło klienta aż milo

Ktos nowy

Jesli "D.U" to faktycznie szefowa to gratuluje sposobu wypowiadania sie na takim forum... na pewno znajdzie pracownikow...

Ja23

Nie dziwie sie ze Pani Szefowa widziala ile dziewczyny biora napiwkow , skoro ja sam siedzac na kregielni i pijac kawe, czulem sie niezbyt komfortowo gdyz Pani 'Czarna' patrzyla mi na rece wzrokiem zlowrogim, jakbym ta kawe ukradl conajmniej. Najwidoczniej klienci tez sa uwazani za zlodziei podobnie jak pracownicy.Nie da sie ukryc ze szefowa jest w wieku podeszlym, ale takie szczeniackie obgadywanie i obaczajanie ludzi mozna troszke dyskretniej robic.Pani Szefowo- to niebyt mile zachowanie i jak na Szefowa spisuje sie Pani kiepsko. Straszne jak traktujecie pracownikow.

Zostaw opinię o Spontiusz - Myślenice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spontiusz