Opinie o Automobile Expert Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Automobile Expert Sp. z o.o.

M.K.

Auta zastępcze,dopłaty do szkód na autach,klinika rehabilitacyjna,własna kancelaria i przede wszystkim szkody osobowe na najwyższym poziomie. Współpracuje już z firmą o sześciu lat. Polecam. Idealne miejsce na rozwój osobowy

Odp.
@M.K. 03.06.2017 06:49
Auta zastępcze,dopłaty do szkód na autach,klinika rehabilitacyjna,własna kancelaria i przede wszystkim szkody osobowe na najwyż...

Jaka klinika, o czym ty piszesz ? auta zastępcze to inna firma.

emerytmundurowy

Kto zainteresowany zmianą lub pracą w kancelarii odszkodowawczej proszę podać kontakt najlepiej mail

anonim

(usunięte przez administratora)

emerytmundurowy

Marta nie polecam!!!!

Ola

Nie polecam Tragedia firma

anonim

(usunięte przez administratora)

Kinga

Zawsze możesz złożyć do firmy swoje CV. Z tego co mi wiadomo od czasu do czasu poszukują pracowników do różnych działów, ostatnio szukali stażystów. Chyba nie jest tak źle w tej firmie skoro są tam pracownicy, którzy podobno pracują tam od początku powstania firmy.

Marta

@Mazury - nadal pracujesz w Automobile Expert Sp. z o.o.? Szczegółowe informacje o Twoich odczuciach związanych z pracą mogą pomóc potencjalnym zainteresowanym ofertami pracy w tej firmie.

Kaśka

Podpisałam z tą firmą umowę w lutym, szkolenia bardzo profesjonalne, nie zostawiają nowego Agenta samego sobie, zawsze można zadzwonić i uzyskać pomoc.

Mazury

Polecam,bardzo fajna atmosfera

Ranko

Super firma!!!! Polecam do współpracy

Pytam

To firma jeszcze istnieje?

Anna
@Pytam 16.04.2017 16:24
To firma jeszcze istnieje?

Owszem istnieje jak najbardziej. Zapraszamy do kontaktu z naszymi Przedstawicielami lub bezpośrednio do biura w Częstochowie na ul. Cegielnianej.

Wera
@Anna 25.04.2017 08:20
Owszem istnieje jak najbardziej. Zapraszamy do kontaktu z naszymi Przedstawicielami lub bezpośrednio do biura w Częstochowie na...

Ale to już jest chyba nowa spółka ?

Dzik

Witam ja jako klient tej firmy jestem bardzo zadowolony z ich działań na prawdę w sposób szybki i skuteczny zajęli się moją sprawą i uzyskali dla mnie odszkodowanie choć inne firmy nie dawali wgl szans na wygranie odszkodowania . Jestem zadowolony i mam nadzieje ze będę miał możliwość współpracy z ta firma.

Nick

Wielki pozytyw,zapraszam w poniedziałki na szkolenia w Katowicach. Grupa się buduje :)

Sawa
@Nick 28.11.2016 07:18
Wielki pozytyw,zapraszam w poniedziałki na szkolenia w Katowicach. Grupa się buduje :)

Gdzie ty tu widzisz pozytyw?

Toruń

Współpracuję cztery miesiące. Bardzo przyjazna i pomagająca firma. Oddałem 7 spraw z czego trzy się już rozliczyły. Z zaliczkami zarobiłem 3,5 tysiąca. Zaczyna mi się to coraz bardziej podobać !!!

Tadeusz

Też jestem na TAK

Przedstawiciel Gdańsk

Jutro szkolenie w Gdańsku. Zapraszam. Firma rozwija się prawidłowo i pewnie.

Zgrabny

Fajna firma. Cały czas idzie do przodu. 10 % z faktury za auta zastępcze rewelacja - za jeden telefon dostałem 7 stówek. Połowa spraw osobowych kończy się w sądzie,gdzie wywalczone są bardzo fajne pieniądze(nie są brane marne ugody). Polecam i agentom i klientom !!!

Babcia

No i szkoda że tak zrobili, bo Ci co odeszli mają się świetnie i w takiej samej atmosferze i spokoju pracują dalej. W Automobile zawsze bardzo fanie się pracowało, szkoda że niektórzy to olali. Zresztą wiele z tych osób chyba trochę przeceniło swoje możliwości.

mariusz

@lki właśnie zauważyłem, że właśnie o specjalistach z Automobile Expert Sp. z o.o. krąży w branży taka pozytywna opinia. Właściwie to właśnie dlatego postanowiłem, że wezmę udział w kolejnej rekrutacji, bo taka pozycja w cv się przyda. Pytanie jak się rekrutować?

Pytajnik
@mariusz 07.08.2016 10:57
@lki właśnie zauważyłem, że właśnie o specjalistach z Automobile Expert Sp. z o.o. krąży w branży taka pozytywna opinia. Właści...

Pozytywna opinia ? Popytaj tych wszystkich agentów, którzy odeszli na przełomie roku !

?
@Pytajnik 28.09.2016 15:04
Pozytywna opinia ? Popytaj tych wszystkich agentów, którzy odeszli na przełomie roku !

To odeszli, czy zostali wyrzuceni, bo zaczynam się gubić w tym co mówią ci z "przełomu roku" ?

Remi

Polecam !!!!!

lki

przede wszystkim mają wykwalifikowanych pracowników w dziedzinie szkód itp/

Franek

Tej firmie można spokojnie zaufać i w niej spokojnie pracować. Polecam. Dużo fajnych rzeczy m.in. auta zastępcze ale przede wszystkim szkody osobowe robione na wysokim poziomie.

Marek

Dla mnie firma ok,na poziomie. Fajne szkolenia w Katowicach.

Kama

Czy będzie możliwość napisania na tym forum prawdziwej opinii?

Dziadek
@Kama 14.05.2016 00:46
Czy będzie możliwość napisania na tym forum prawdziwej opinii?

Nie

Pytajnik
@Dziadek 16.05.2016 14:46
Nie

Czyli nie można tutaj wyrazić prawdziwej opinii ?

janek

to chyba dobrze skoro zatruniani sa też młodzi ludzie.

Deroo

Fajna firma i bardzo fajna atmosfera. Polecam

koralowa koralka

no w sumie dobre posunięcie zawodowe zatrudnić się w tej branży. teraz autoa zastępcze są bardzo w modzie, ludzie robią biznesy i nie chcą przestojów, jest boost dla branży

Andrzej

Polecam! Bardzo fajne prowizje za auta zastępcze i ogólnie atmosfera. Jestem tu trzy miesiące,fajna przygoda i perspektywa na super biznes Andrzej Sosnowiec

Sosnowiec

Polecam. Firma na poziomie.

Ela z Rybnika

A co Cię takiego dziwi? Ja też byłam klientem, a teraz jestem agentem. Przedstawiciel który pisał mi sprawę i dzięki któremu jeździłam autem zaatepczym przedstawił mi propozycje współpracy. Bardzo mnie wtedy zaciekawił i powiedział mi ile dzięki mojemu wypadkowi zarobił. Ja byłam zadowolona ze wszystkiego. Z odszkodowania i z obsługi. A że mój dzisiejszy Menadzer na tym zarobił to chwała mu za to. Jestem w firmie już ponad dwa miesiące i zarobiłam już pierwsze fajne pieniądze. Może nie takie jak mój Menadzer, ale umiem liczyć i wiem co będzie w przyszłości. A że Kancelaria AE to w pełni profesjonalna firma, to doświadczyłam tego jako klient i jako przedstawiciel. Cieszę się że tworzę tę społeczność i pozdrawiam wszystkich hejterów z firmy konkurencyjnej.

Gościnny

Firma jest ok. robią co do nich należy. Cwaniakują Ci co twierdzą że zrobili by to sami bez pomocy tej firmy. Niech spróbują sami na własną rękę i pochwala się na tym forum efektem. Cos mi sie wydaje ze sukcesu by nie bylo.

Jackins

Super firma! Rewelacyjna obsługa, dziękuje przedstawicielowi z Kielc!! Miałem szkodę powypadkową. Cieszę się że zadzwoniłem do tej firmy o pomoc bo sam bym sobie nie poradził i pewnie nie odzyskałbym tyle z odszkodowania. Co do oszczerstw pisanych na tym forum chyba były pisane przez konkurencje która nie może znieść że ta firma jest na prawdę dobra . Oni po prostu pomagają innym a wiadomo że nie każdy zna się na tego typu sprawach. Polecam każdemu

obserwator

Korzystałam z uslug tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Likwidowali mi 2 szkody rzeczowe. Działają kompleksowo i ich efekty są naprawdę rewelacyjne !! Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy więc tym bardziej byłam mile zaskoczona z efektu ich pracy. Polecam każdemu z czystym sumieniem :) !!!!

Demo

Z firmą współpracuje od ośmiu miesięcy- jest wszystko ok-polecam

Alan

Renata słyszałam że firma otwiera swoje drugie biuro, to faktycznie prawda? Możesz powiedzieć coś więcej. Czy oni otwierają swój oddział czy to jakaś placówka terenowa będzie?

Renata

Fajne szkolenie dzisiaj w Katowicach. Cieszę się ,że będziemy tam mieć swoje biuro.

Pytam

A czy na tym forum mogą pisać także osoby spoza firmy?

Łódź

Dziękuję za odszkodowanie i auto zastępcze. Bardzo profesjonalnie i rzeczowo. Polecam

Tokorz

Wygląda to bardzo fajnie. Zaczynam współpracę. Na Śląsku rekrutacja duża- ja też z niej. No to jadziem.

Uważny

Uważam,że firma jest ok. Jestem tu od listopada i wszystko mi gra. A mam doświadczenie z konkurencyjnej firmy. Auta zastępcze,rehabilitacja, porządna kancelaria ,super szkolenia i transparentność. Pozdrawiam!!!!!!

Arab

Fajna kancelaria ,polecam AE

Klient

Jako klient jestem zadowolony-szybko,konkretnie,rzeczowo

anonim

(usunięte przez administratora)

kamil

Mądre słowa, jednak pewnie bardzo szybko Automobile usunie je z tego forum i nadal będzie dodawać komentarze jakie mają cudowne warunki współpracy.

Dziadek
@kamil 25.01.2016 18:04
Mądre słowa, jednak pewnie bardzo szybko Automobile usunie je z tego forum i nadal będzie dodawać komentarze jakie mają cudowne...

Nie mam nic dobrego do powiedzenia

Zosia

Uwielbiam tą firmę :))))))))))))))))

anonim

(usunięte przez administratora)

podpowiadająca

Kochani, oferowane stanowisko dot. zatrudnia jako pracownika biurowego :) Tzn. pewnie ktoś do działu likwidacji szkód lub sekretariatu z takimi wymaganiami :) AGENTEM może stać się każdy kto posiada kulturę osobistą, chęć do pracy oraz da się przeszkolić w zakresie likwidacji szkód :)

Marko

Firma ok. Cieszę się,że tu pracuję. Polecam!!!!! Marek

Toma

Witam wszystkich, chciałabym podzielić się swoją opinia o firmie. Faktycznie duże zmiany zaszły. Zupełnie zmieniły się warunki umowy a my agenci dostaliśmy pełnomocnictwa do podpisywania umów z klientami i zapis o dziedziczeniu. Wielu osobom nie odpowiada zapis lojalnościowy i pewnie z tymi osobami firma się pożegna, ale to raczej naturalne. Wiele firm teraz właśnie w taki sposób się zabezpiecza. Aż się dziwiłam ze Automobike tak długo przymykało oko na te wybryki które tu się działy. Na szczęście zrobili z tym porządek. A co do dalszej pracy to jest bez zmian. Ja umowę podpisałam już ponad tydzień temu. Wystawiłam fakturę (nie małą bo niecałe 10tys) i bez opóźnień dostałam przelew. Więc finansowo stoją całkiem nieźle, szczególnie ze teraz duże pieniądze podobno poszły w rekrutacje w nowych miastach o szkolenia starych pracownikow. Nie wiem o co ten cały hałas i takie wzajemne nakręcanie się. Ludzie ! Myślcie swoją głową i nie dajcie się tak wciągać w tą magię tłumu. :) Pozdrawiam

Riko

Kiedyś te zmiany musiały nadejść. Trzymam kciuki

Gaset

Duuuuuuuże zmiany ! Ale mam nadzieję,ze będzie ok

anonim

(usunięte przez administratora)

kamil

A to się dotyczy wszystkich? Czyli to prawda, że ludzie z tej firmy odchodzą?

kamil

Czy to prawda że ta fajna i porządna firma właśnie upadła? Ktoś może coś wie na ten temat?

Sląsk
@kamil 15.01.2016 15:59
Czy to prawda że ta fajna i porządna firma właśnie upadła? Ktoś może coś wie na ten temat?

Chyba jednak nie upadła, ale odeszła od nich masa agentów.

Zostaw opinię o Automobile Expert Sp. z o.o. - Częstochowa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Automobile Expert Sp. z o.o.