Luxury Medical Care

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 104 ocen.

Opinie o Luxury Medical Care

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Luxury Medical Care

Chore_króliki

Oszuści, kłamcy i wszystkie opinie sa prawdziwie na temat tej firmy....trzeba się prosić o swojej pieniądze. Odradzam pracy w tej firmie szkoda nerwów i czasu

Wiecie kto

"Miałem szczęście" przepracować parę dni we Wrocławiu. Jestem obcym i wiem jakie są potrzebne dokumenty do zatrudnienia, powiedzieli że wszystko załatwione, mogę mieć dyżur - OK. Jeden dyżur, rozumiem, że nie jest to dla mnie, czekam na wrzesień kiedy się zaczniemy wozić dzieci do szkoły. Nie zważając na to, że wszystkie formularzy zostały przeze mnie wypełnione, umowy nie dałem rady dostać nawet po dwóch tygodniach, ponieważ Pani Edyty nigdy nie ma na miejscu, lata, biedna, cały czas Warszawa-Wrocław i nie ma szansy się spotkać. Oprócz tego, niektórzy pracownicy, łącznie z Grześkiem i Agnieszką, bardzo dużo razy mówili że firma 200% wypłacalna, nie martw się, firma jest na tyle fajna, że... doprowadzili mnie do podejrzewań, że coś na pewno jest nie tak... 3 września, pojechaliśmy w 5 osób odbierać nowe Fordy do Piotrkowa Tryb., a 4-go był pierwszy dzień kiedy zaczęliśmy rozwozić dzieci do szkól. Na tym skończyłem pracę z przyczyn które nie są ważne. W okolicach 15 września miałem dostać przelew za jeden przepracowany dyżur w sierpniu, którego po tygodniu ponownego wysyłania numera konta i różnych gadek z Edytą, nie dostałem a dogadaliśmy się przenieść to na październik. Edyta obiecywała tym razem zapłacić do 10-go. Teraz 26 października. Dwa tygodni, prawie codziennie ta "miła" Pani coś wymyśla. Jak najbardziej polecam współpracę!!!!!!!!

a seem joo

panie derektorze zarządzający M.K może sie gówniarzu w końcu coś wypowiesz czy jesteś tak samo odważny jak twój ojciec K.K?

anonim

Zatrudniłem się w tej firmie. Nie dostałem umowy. Zrobiłem jeden kurs, za który pieniędzy też nie dostałem. Co próbuje się dodzwonić to zajęte, chyba mój numer jest po prostu zablokowany. Odradzam. Nawet jakby daliby tą umowę i zapłacili to i tak nie jeździłbym u nich, bo warunki to marce i poniżej godności.

karol

Zamówiliśmy karetkę transportowa na dzisiaj na konkretną godzinę. oczywiście nie przyjechała. Oczywiście nikt nie informował. Okazało się, że operator powinien uprzedzić, że nie przyjmują zleceń na konkretną godzinę. Operator opryskliwy i chamski. oczywiście, długo oczekiwany termin wizyty u specjalisty uleciał. Ostrzegam - yo nie jest profesjonalna firma. Jak tylko możecie - unikajcie.

Lusia_80

Mają całkiem niezły sprzęt, korzystałam z ich usług kilkukrotnie (pracuje w prywatnym domu opieki). Pracownicy mają jednolite ubrania firmowe i jeżdżą dosyć nowymi ambulansami - do nas przyjeżdżają najczęściej Masterami albo Transitami. Z tego co towarzysko rozmawiałam z pracownikami przyjeżdżającymi do nas po pacjentów, raczej pozytywnie wypowiadali się o warunkach pracy

Mario_688

Przyznam szczerze, że nie rozumiem tego biadolenia w tym temacie. Czy praca w tej albo jakiejkolwiek firmie jest przymusowa? Przecież nikt Was do pracy nie zmusza:) Jako obecny pracownik z Warszawy (pracuje tam od ponad roku, na początku była to moja jedyna praca - teraz biorę tylko dodatkowe dyżury a pracuję na etacie w pogotowiu) uważam, że większość rzeczy opisana powyżej mija się z rzeczywistością. Osobiście pracowałem w kilku większych prywatnych firmach i jeżeli chodzi o kasę to wszędzie jest podobnie (no, może z wyjątkiem pewniej firmy z Lublina gdzie nie dość że jest gorzej to jeszcze wszyscy robią na czarno). Faktycznie utrzymać się za to ciężko ale przynajmniej płacą zawsze na czas (czego nie można powiedzieć o innych firmach w których miałem okazję pracować- poślizg 2- 3 miesięczny u większości "prywaciarzy" to standard). Co z tego że ktoś da Ci złotówkę więcej skoro zobaczysz ją po 2 miesiącach albo w ogóle... Robota jak w każdej innej firmie tego pokroju - dużo jazdy, presja jest, kasa słaba ale każdy kto ma trochę oleju w głowie wie na co się pisze. Jeżeli chodzi o stawkę, to też nie jest do końca tak jak piszą poprzednicy w temacie... Dycha to stawka podstawowa i praktycznie nikt takiej nie dostaje -przy większej liczbie przepracowanych godzin stosunkowo łatwo załapać się na premie.

Pito
@xyz 29.10.2016 09:29
Co ma piernik do wiatraka ? Co za dziury se chlopie wymyslasz . Musisz byc bardzo mlody i bardzo glupi skoro tak mocno identy...

Jak nie wiesz co ma piernik do wiatraka to znaczy że nie jesteś nawet w stanie czytać ze zrozumieniem, a już żeby odpowiedzieć z sensem to nie ma co marzyć. Wątpie żebyś obecnie miał pracodawcę widząc twoje podejście do pracy, a jeżeli, to z pewnością nie potrwa to długoJ Jeżeli jednak, to napewno traktuje cie 2 x lepiej, bo jesteś przecie Jaśniepan! Podejrzewam, że to ty się naćpałeś, bo wypisujesz takie dyrdymały, że człowieka mdli. Może to ty nie masz prawa jazdy, jeżeli uważasz, że ktoś może zatrudnić kierowcę bez niego? Stuknij się w głowę mądralo. Piszesz, że ktoś w Łodzi przyszedł do pracy naj...ny i to nie przeszkadzało pracodawcy? Widziałeś to? A może to byłeś ty i cię wypier....li i stąd teraz tak szczekasz? Jeżeli uważasz, że jakikolwiek pracodawca zgodzi się na to, ze jego kierowca będzie narąbany w robocie to musisz być kretynem. Prawy jadąc z pijanym kierowcą byłby też kretynem do kwadratu. Pojechałbyś? Ty może tak. Ale ja na pewno nie. Widziałem jak w 3 sekundy wywalili człowieka co pracował kilka lat, bo był wczorajszy. Alkomat i won. Bez zmiłuj. I jechał jako prawy. Nie kierowca. Mnie ta praca pasuje. Dużo się dzieje i ja to lubie. Majątku nie zarabiam, ale kasa faktycznie zawsze na czas, a z tym gdzie indziej różnie bywało. Jak nie jesteś gburem, to pacjenci też potrafią się odwdzięczyć. W miesiącu kilka stówek. Mam maturę, wkładkę i KPP. Czego mam oczekiwać? Stanowiska dyrektora i jego pensji? Jestem realistą a nie frustratem. Ale wiem, że nie przyszedłem tu na całe życie. Uczę się i jak skończę, to sytuacja się zmieniJ tobie się pewnie nie chce. Lepiej jęczeć że nie chcą dużo płacić za gówniane kompetencje.

xyz
@Pito 30.10.2016 00:44
Jak nie wiesz co ma piernik do wiatraka to znaczy że nie jesteś nawet w stanie czytać ze zrozumieniem, a już żeby odpowiedzieć...

Uuu zabolalo chloptasia na posylki;) Lubie toczyc piane na pysku takich slugusow jak ty. Czuje niezmierna radosc jak probuja tlumaczyc swa bezsilnosc.... Mam mature ,wlkadke i kpp hahaha coz za kwalifikacje -wrecz do noszenia . Strasznie odpowiedzialna funkcja ale rzeczywiscie z jednym przyznam ci racje jestes realista i zdajesz sobie sprawe ze wyzej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie podskoczysz. Wiec poki co ucz sie a moze kiedys zrozumiesz jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] glupi byles kiedys. Jesli nie zostani ci targanie ludzi za 7,5/h gdzie byle ciec na szlabanie za dlubanie w jajach ma tyle samo. A co do mnie rzeczywiscie jestem jasniepan znam swoja wartosc i nigdy bym nie poszedl do pracy za 7,5/h czy ci sie to podoba czy nie .

Do Rafał Katolik

Do Rafał Katolik . Ty kolego to chyba masz jakiś problem z własną osobowością , nie zagrzales pracy w żadnej firmie w łodzi , robisz dużo smrodu tam gdzie pracujesz a potem ujadasz jak kundel. Słyszałem że znowu chcesz wrócić do Medaxu ? Na szczescie nie chce ciebie ani Dutkiewicz ani pracownicy

Rafał Katolik
@Do Rafał Katolik 24.08.2016 09:49
Do Rafał Katolik . Ty kolego to chyba masz jakiś problem z własną osobowością , nie zagrzales pracy w żadnej firmie w łodzi , r...

Kultura wymaga sie przedstawic, chyba ze jestes kolejnym hejterem bez jaj ... anonimowsc internetu daje pole do popisu takim "kozakom" jak ty. Opinie pracownikow medaxu to mi kolo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lataja, a w medaxie to ja chcialem tylko dodatkowe dyzury...

Rafał Katolik

Serdecznie chcialem pozdrowic kierownika lodzkiego oddzialu LMC, p. Daniela i przypomniec mu ze nasze spotkanie jest nieuniknione. A co do pracy w tej firmie, to moge dodac od siebie ze wszystkie negatywne opinie sa prawdziwe, a jeden z szefow jest na tyle bezczelnym czlowiekiem ze pracownikow zwalnia smsem. Normalnie prostak...

anonim

(usunięte przez administratora)

qqqqqq

jak sie robi tak jak ty to takie są efekty.

qqqqqq

jak sie robi tak jak ty to takie są efekty.

Arti

Witam miałem okazje troche popracowac w tej firmie wiec podziele sie i swoja opinia. Cóz bez wątpienia to praca dla młodych ludzi bez doswiadczenia dajacych soboą manipulowac biorąc na siebie odpowiedzialność za bezpodstawną jazdę na sygnałach w przemęczeniu.I rzeczywiście śa tacy co tyraja po 72g i więcej O dzwiganiu pacjentow pow 100kg w dwójke nie wspomne bo to normalka. Generalnie bierze sie to czego systemówka nie chce. To nie karetka tylko taksówka z wniesieniem , nie rzadko dla zasranych lumpów.Niestety bazuja na tym ze ludzie podniecaja sie sygnałami i ciuszkami ratownictwa. Ale jak to mówia na głabach najlepsza kase sie robi. Podsumowywujac jak ktos lubi wozic obszczanych i osranych lumpów na izbe wytrzezwien , ludzi na partyznanta z sygnałami na umowie zleceniu za 7,40 lub na przeczekanie polecam ta pracę. Całej myslącej reszcie ktora patrzy troche dalej w swoja przyszłosc proponuje poszukac czegos innego za te pieniądze naprawde nie ma sensu robić z siebie pajaca. Ps.To prawda ze w Łodzi jeden spowodował wypadek ze skutkiem smiertelnym .Sprawa w toku ale jak to dyspozytor powiedział na policji "było duzo pracy" znający temat -konsekwencje dopiszcie sami

Na szczęście były pracownik!!!

Zgadzam się Łoś z Tobą w 100%!!!!!

były-pracownik

Pracowałem tam ponad cztery lata i mogę potwierdzić to co tu piszą na ich temat. Firmy LMC zdecydowanie NIE POLECAM.

ozien

Nie. Paweł C

Ferdek

Ozien czy to Krzysztof K?

sem a joo

ciągle jakiś ćwierć mózg cenzor pewnie opłacany przez firme lmc usuwa moje wpisy. pracowałem w tej chorej firmie jakiś czas. powiem jedno. LMC firma DNO!!!

mark

ta jazda na sygnale to jest już przegięcie,niedawno rozerwałem oponę na krawężniku żeby debilowi zrobić przejazd.Jeżeli jedzie karetka lmc to tylko na sygnale,a za fajerą podjarany małolat myślący że jest panem ulicy bo ma błyskotki na dachu.Kiedyś w tej firmie jeżdzili naprawdę dobrzy kierowcy, pacjent był traktowany jak jajko,na koniec kursu wypełniał ankietę odnośnie poziomu obsługi itp.Widać teraz poszli na ilość a nie na jakość.Osiem zł na godzinę,masakra,za takie pieniądze fachowcy chyba stoją w kolejce za tą robotą.

Na szczęście były pracownik!!!

LUDZIE BEZ UPRAWNIEŃ!!!!!!!!!!!! TRAGEDIA!!!!!!!!!

Na szczęście były pracownik!!!

Chcą aby jeździć cały czas na sygnałach bo jak nie wyrobisz się pacjentem to kara!!!! Nie ma przerwy!!! Karetki z Państwowego Pogotowia nie jeżdzą cały czas na sygnałach a te w Luxury jeżdzą gdzie nie powinny bo to tylko zwykły transport!! W końcu ktoś narobi Sobie problemów bo sygnałów używa się do ratowania życia!!! Pracowałem miesiąc - zobaczyłem jaki syf i odszedłem!!! NIE POLECAM!!!! Sprzęt tragedia!! Pojazdy tragedia!! Wszystko na druty skręcane!!! Nosze zepsute - trzeba podkładać coś aby się nie opuszczał podgłówek!!! Wypinają się z szyn podczas jazdy!!!! SZOK!!!!!!! do pacjentów podchodzą ŹLE!!! Nie chciałbym bym aby Moja rodzian musiała korzystać i Ich usług!!!!!!!!

Na szczęście były pracownik!!!

TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Waldek

Dobre jaja

Sidney07ck

12,50 brutto dobrze płatna

spox

Firma jedna wielka pomylka,dbaja o swoje interesy,w umowie same zastrzezenia o karaniu ,za uchybienia,cala odpowiedzialnosc zrzucana na pracownikow ,oplata za ubrania firmowe,brak podstawowych rzeczy do samochodow

Bronek.K

Pracus zmien prace,wez kredyt kup mieszkanie:)

pracuś

Pracuje obecnie w LMC zapier....m 13 godż codziennie od 6-19stej mam 7,35 na ręke i umowe zlecenie.To co piszą to Prawda.Pracuje bo mam rodzine i musze ją wyżywić

Stefek.

Nie szukajcie opinii, opinii tutaj są dwie strony. Wystarczy poczytać a jak nie rozumiecie to się zatrudnijcie w tej firmie. Powodzenia.

a sem joo

jak zobaczyłem nową stronę lmc, je...m ze śmiechu!!!

eks klient

Nie zamawiać u nich transportu, bo sprzęt maja marny i z tego co czytam, to ludzie sa wyzyskiwani. Nie dawać roboty takim szmaciarzom

dominik muchalski

- to fajnie ... a jakie znasz te co serio ratownik wiezie pacjenta? jak mozesz podaj te to zapisze sobie , czesto zamawiam dla starszej osoby to bede wiedzial , ze serio ratownik jedzie z pacjentem kierowca i 2 ratownik ze dbaja

Sidney

No wiesz strona tak jak papier wszystko przyjmie :) LMC nie jest wyjątkiem takich firm jest więcej a to wszystko przez to, że nie ma znaczących regulacji prawnych dotyczących transportu sanitarnego i są firmy w Warszawie które jeszcze miały poloneza w kolumnie pojazdów sanitarny oraz poszukują sanitariusz czyli osób które po prostu chcą pracować bo wezmą mniejszą stawkę niż ratownik medyczny. Znajdą się firmy w Warszawie gdzie transport robi kierowca ratownik medyczny + ratownik medyczny bo dbają o bezpieczeństwo pacjenta a nie o własne zyski i obniżenie kosztów.

dominik muchalski

jak to nie -? musi chyba miec uprawnienie kursy ratownika medycznego dyplom - na stronie LMC pisze - ze chory sa przewozeni przez wykwalifikowanych ratownikow medycznych - wiezie kierowca + ratownik medyczny tak pisze na stronie LMC ... to chyba obowiazkowo musi byc serio ratownik po kursie z uprawnieniami - taki sam jak np. ratownicy z pogotowia ? kto wie ? co jak padnie podczas transportu chory >? to obowiazek aby to byli wykwalifikowani ratownicy medyczni jak wioza chorego transport

Oburzony pracownik
@dominik muchalski 16.01.2015 11:31
jak to nie -? musi chyba miec uprawnienie kursy ratownika medycznego dyplom - na stronie LMC pisze - ze chory sa przewozeni prz...

Chopie, ja jestem po studiach z zakresu ratownictwa medycznego ale żeby tam pracować to nawet kursu nie trzeba mieć, tak czytam te wasze wypociny i co niektórzy nie mają o LMC zielonego pojęcia! Jedziesz na transport i coś się dzieje z pacjentem to jesteś tylko ty i kierowca który rozkłada ręce i mówi "ja się na tym nie znam, pan kończył ratownictwo", na większość wyjazdów nawet nie masz wglądu w torbę medyczną bo jest tylko jedna na 3 karetki i nie wiesz na której karetce akurat będziesz, z wypłatą trochę PIS teraz podniósł stawkę minimalną to i zarobki się dźwignęły ale nie płacą terminowo, jak chcesz możesz jeździć z opcją lepszej stawki ale wtedy nie płacą za oczekiwanie na wyjazd i to są grosze w skali miesiąca. Czasami czekasz 3-4 miesiące by ci te grosze wypłacili... żenada!

Byly pracownik Wrocław
@Oburzony pracownik 13.07.2017 12:55
Chopie, ja jestem po studiach z zakresu ratownictwa medycznego ale żeby tam pracować to nawet kursu nie trzeba mieć, tak czyta...

Popieram ostatni wpis. Jest tak dokladnie. Ludzie sza oszukiwani. Zasuwaja po 16 godzin a maja liczone 11h. Obcinane wyplaty . zapierdzielaja za 11,30 na h. Moze ktos zajał by sie ta firma i tym co sie wyprawia. Pani kierownik E mysli ze ludzie sa po to by byc traktowani jak podwladni.

Sidney

W transporcie pracuje kto chce nie są wymagane żadne uprawnienia prócz prawo jazdy jeżeli masz pracować jako kierowca i tyle. Większość firm zajmujących się transportem sanitarnym zatrudnia po najmniejszej linii oporu a ciuszki każdy może nosić i sprawiać wrażenie... niestety nie ma żadnych regulacji prawnych a firmy oszczędzają zatrudniając byle kogo lub robiąc to jak LMC czyli niska stawka, bardzo dużo godzin jeżeli chcesz zarobić i ludzie bez uprawnień.

TurboPtys

Niczego nie wymagają. Bylebyś zapierdalal za 7zl/h na reke

tomek

CO ? kazdy chyba zatrudniony w takiej firmie musi miec kurs 1 pomocy , uprawnienia ratownika medycznego dyplom - prawda? chyba ludzie bez niczego z ulicy tam nie pracuja ? kazdy taki sanitariusz musi miec - uprawnienia ratownika powinien ? kto wie?

TurboPtys

Mysle, ze od poprzedniego roku nic sie nie zmienilo, bo ciągle ludzie piszą o syfie. Miejmy nadzieje, ze takim firmom jak ta, inspekcja pracy dorwie sie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i skończy sie niewolnictwo i kołchoz.

Stefek
@TurboPtys 16.12.2014 16:47
Mysle, ze od poprzedniego roku nic sie nie zmienilo, bo ciągle ludzie piszą o syfie. Miejmy nadzieje, ze takim firmom jak ta, i...

Ja też tak myślę.Znam takich co siedzieli w robocie ponad 500 godzin w miesiącu.

TurboPtys

Zawsze sie "troche" prześpisz. A potem dostaniesz strzał i rozbijesz sie na miescie. Tak dla wiadomości, to wiem, ze sa i tacy, co po 400-500h tyraja.

anonim

(usunięte przez administratora)

stefek

Jakie przepisy?O czym Ty mówisz?Kierownik np.pracuje 24h na dobę i jakoś daje radę.Spisz jak masz czas a w nocy zawsze się trochę prześpisz.Zatrudnij się to się przekonasz jak jest.

turboPtys

Zapierdziel ostry. Non-stop nadgodziny, a wyplata taka, ze plakac sie chce. By miec marne 2 tys na rękę trzeba robic po 300h. Sprzęt marny, a prezesi problemu nie widza. Auta tańczą na drodze, bo nawet opon normalnych nie ma. Ludzie tyraja po kilka dni za kółkiem, bo biara dyżury nawet po 60-80h. Nie polecam. Byly (na szczęście) pracownik

drako

To się pozmieniało,pracowałem tam ok.6 lat temu,stawki przyzwoite,nie mieli jeszcze umowy z NFZ.Praca na telefon typu,za 2 godz.zbórka na parkingu i wyjazd w Alpy po pacjenta.Za taki wyjazd 400-500 zł. Póżniej takich wyjazdów było coraz mniej(baza w Austrii).Transport z okęcia do szpitala lub domu 100 zł,póżniej 50.Dłuższe kursy obstawiał ten z siwą brodą

sidney

Umowa zlecenie lub na kontrakt kwota 12 zł brutto. Kursy i uprawnienia nie są wymagane. kwota jaką proponują nie pozwala na stałą pracę. Co do grafiku robią problem bo by chcieli żeby im ktoś wszystkie dyżury obstawił jak weźmiesz za mało to po prostu podziękują Ci za współpracę. Chwalą się jako najlepsza firma w Warszawie szkoda, że od nikogo innego takiej opinii nie słyszałem. Na rozmowie próba wmówienia w jakiej elitarnej firmie przyszło pracować i jakie masz szczęście i lepiej nie zadawać za dużo pytań.

pracuś
@sidney 01.11.2014 20:14
Umowa zlecenie lub na kontrakt kwota 12 zł brutto. Kursy i uprawnienia nie są wymagane. kwota jaką proponują nie pozwala na sta...

Totalny nielad doszły teraz przewozy dzieci niepełnosprawnych do i ze szkoły tragiczny grafik.Dyrektor zarządzający wydrukował mapy z internetu i czas przejazdu np.z ul.Bełdam na ul.Puławską w godzinach popołudniowych przejazd 8 min.Idioci.Wymagają cudów dając 7,20 na ręke.

kaczkołap

(usunięte przez administratora)Flota złom. Firma bez żadnych perspektyw na przyszłość. ODRADZAM szczerze. Oszukują ludzi jaką to są najlepszą firmą w mieście. Jakie to mają super nowoczesny park samochodowy. W rzeczywistości samochody z przebiegiem po pół miliona km. Niesprawne klimatyzacje że ludzie słabną przy transportach a z opon wystają druty. Pan prezes kupuje GPS-y ale o oponach i innych niezbędnych najpotrzebniejszych rzeczach zapomniał.(usunięte przez administratora)Może w końcu ktoś się za nich weżmie bo to już za długo trwa!!!! (usunięte przez administratora)

roman

Firma porazka i trabedia. Nie polecam.

Zdzichu

PRACOWAŁEM I JUŻ NIGDY WIĘCEJ NIE CHCĘ wynagrodzenie-lepiej zarabia cieć na bramie chociaż nikt od niego nic nie wymaga a tu musisz być alfą i omegą SERDECZNIE I Z CAŁEGO SERCA OSOBOM KTÓRE SIĘ SZANUJĄ I MAJĄ TROCHĘ OLEJU W GŁOWIE KATEGORYCZNIE ODRADZAM

tom

Tak czytam i czytam te opinie i widze ze same negatywne doswiadczenia macie w zwiazku z ta firma. A moze ktos cos pozytywnego moze powiedziec na temat tej firmy?? Mam tam isc na rozmowe kwalifikacyjna ale juz sam nie wiem...

byłypracownik
@tom 22.05.2014 20:51
Tak czytam i czytam te opinie i widze ze same negatywne doswiadczenia macie w zwiazku z ta firma. A moze ktos cos pozytywnego...

Możesz śmiało iść, na pewno Cię przyjmą. Nawet uprawnień nie musisz żadnych mieć. Będziesz za.......lał za 10 zł,brutto.

Hermus

Żenada. Flota-złom

lolo

Ta firma to porazka. Trzeba tam chyba wyslac Inspekcje Pracy za lamanie czasu i norm pracy i Inspekcje Transporu Drogowego za stan techniczny samochodow. Ale predzej czy pozniej i tak do tego dojdzie a ostatni wypadek w Otwocku niczego ich nie nauczyl, dalej robia jak robili. Jak kogos zabija to mam nadzieje ze w koncu prokurator im siadzie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

vis
@lolo 21.05.2014 22:28
Ta firma to porazka. Trzeba tam chyba wyslac Inspekcje Pracy za lamanie czasu i norm pracy i Inspekcje Transporu Drogowego za s...

Jaki wypadek w Otwocku masz na myśli? o ile wiem, to firma ma już ponad 60 ambulansów, działa ponad 10 lat, w całej swojej historii miała może ze 2 wypadki, w których w ogóle brał udział pacjent. Co innego ocierki- z tym st plaga. W Otwocku był kiedyś wypadek, ze 3-4 lata temu. To ostatnio? Chyba, że myślisz o firmie T lub M? Oni są (czy byli? )w Otwocku. Ja wcześniej robilem w T. Pieniądze podobne, tylko w obiecankach. Wypłaty opóźnione o 2-3 miesiące. na koniec 2 m-ce nie zapłacone, nie było z czego raty płacic. W luxury ZAWSZE do 15 mam pieniądze na koncie. Pare stówek w miesiącu pacjent dorzuci. Chciałoby się więcej kasy, ale szkola była pod góre i wiał straszny wiatr w oczy...

bono

Faktycznie w dzisiejszych realiach 7 zł to pomyłka jak za taką pracę jak ktoś ma działalność. I płaci duży zus to wychodzi nawet okrągłe. 5,50

Siwy

Faktycznie co do sprzętu - porażka!! Masz rację pensje - żenada, marne 7 zl za godzinę. faktycznie trzeba zapie.....ć jak murzyn. Zero poszanowania pracownika. Szefostwo martwi się tylko o swoją kasę, jak najwięcej wyciągnąć i jak najmniej włożyć. A kierownik to już wszystkie rozumy pozjadał. Osobiście nie polecam tej firmy, jedna z najgorszych wyzyskiwaczy w Warszawie.

S01

Płacą mało wychodzi ok 7 zł na godzine, wymagania jak by płcili co najmniej ze 20zł. w cenie 7 zł jesteś kierowcą, sanitariuszem, sprzataczką, sekretarką itp. obiecują przewozy po kraju za inną stawkę ale to jest fikcja,ponieważ sam kierownik transportu jeździ i zachowuje sie jak pies ogrodnika. Nie polecam tej firmy, flota tak naprawde to złom niesprawny technicznie i w opłakanym stanie. Reasumując chcesz sie narobić a nie zarobić to sie zatrudnij.

byłypracownik

ODRADZAM-10zł. brutto na godzinę i to na działalności gospodarczej. Podwyżki obiecywane latami(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Luxury Medical Care - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Luxury Medical Care