Scandinavian Express Poland

• Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Scandinavian Express Poland Sp. z o.o.

Opinie o Scandinavian Express Poland Gdańsk

Nie przegap nowości o Scandinavian Express Poland Sp. z o.o.!

Aaa

05.06.2018 13:25

Jak firma nie będzie miała ludzi do pracy to juz nie osiągnie żadnego wyniki finansowego , chyba ze dyrekcja sama zacznie pracować za spedytorów :)
    Aaa

05.06.2018 10:57

Odradzam ! Brak budowania przez dyrekcje relacji z pracownikami. Duża rotacja w firmie. Sztywne i niezdrowe zasady. Nie ludzkie traktowanie. Tylko biznes i kasa sie liczy a nie ludzie tworzący firmę.
    Klient

24.04.2018 11:18

DNO DNA
    Dorota

03.04.2018 15:31

@Q_Q, i jak, zdecydowałeś się pójść na rozmowę pomimo braku odpowiedzi na Twoje pytania na forum? A może już pracujesz w Scandinavian Express Poland i możesz powiedzieć coś o tym pracodawcy? @Bartek, a jakie stanowisko Cię interesuje? Jakie warunki byłyby dla Ciebie satysfakcjonujące? Czy ktoś jeszcze chciałby się wypowiedzieć na temat pracy w Scandinavian Express Poland?
    zdezorientowana

12.04.2018 15:13

Dorota czy byłaś już u nich na rozmowie?
    Kiero

24.12.2016 21:57

Firma jak każda inna ma swoje plusy i minusy. Plus to że kasa jest zawsze na czas i według wyliczenia -(dniówki i dodatki) minus to nieprzewidywalność co do terminów zjazdów. Wybór należy do każdego komu to odpowiada lub nie. Pozdrawiam
    grzegorz66

30.10.2016 13:30

kłamstwa .niesłowność. nie wypłacalność .nie mam nic do spedytorów .nie polecam na dłuższą współpracę chyba, że z chęci poznania Skandynawii.

Kontakt - Scandinavian Express Poland Sp. z o.o.

Budowlanych 19 80-298 Gdańsk

Branża główna: Usługi wspierające

FacebookIconLinkedinIcon
    cmc

20.05.2016 22:44

skoro zależy im na wysokich zarobkach, a mają pasję, to muszą dawać z siebie dosłownie wszystko. @Dziok :)
    kowal

11.12.2015 01:31

Nie wiem jak to jest na dzień dzisiejszy z tym spalaniem - może faktycznie się opanowali i pozostały tylko zalecenia co do spalania a z kar finansowych zrezygnowali bo poprostu nikt za bardzo nie chciał u nich jeździć. Aczkolwiek z systemem 3/1 - podobno porażka i pensje zamiast w góre to w dół się pną. Podobno jakiś nowy system rozliczania kierowców wprowadzili - tylko co z tego jak i tak jest uzależniony od trasy, frachtu bądź kilometrów które to i tak danemu kierowcy przypisuje/wydaje pan który mówi o sobie "spedytor". Pozdrawiam
    tabo

01.12.2015 13:12

Witam kolegów czy firma w dalszym ciągu szuka kierowców ??
    Bolek

08.11.2015 14:24

W firmie Jest jak jest ,ale norm paliwowych to nie ma. Jedynie są zalecenia co do spalania.
    kazek

04.05.2014 19:31

Dziękuję za pomoc. Nie powiem przymierzałem się do tej firmy. Doświadczenie na Norwegie mam. Ale z tą normą to niestety jest nie wykonalne. 33 litry na Bodo lub Trontheim to niech sobie sami wsiadają.
    kowal

07.12.2013 17:56

Witam. Na swojej stronie internetowej scandinavian pisze o tzw "korekcie paliwowej" Trzeba przyznać że faktycznie taka istnieje z tym tylko drobnym faktem iż jest ona regulowana pensjami kierowców a mianowicie zarząd wymyślił sobie normy paliwowe na posiadane przez nich auta - przykład volvo fh 440 po Skandynawi ma mieć norme 32-33 jeżeli takiej kierowca nie posiada zostaje obciążony tzn. zabierana mu jest część wypłaty np 500zł a były przypadki że nawet po 1000zł zabierano. Trzeba sobie zadać jedno pytanie: który salon, warsztat czy dealer samochodów ciężarowych da na pismie gwarancje że auto spali tyle lub tyle litrów ON - żaden. Fantazja, psychologia, owijanie wokół palca i kuszenie (w miare jak na warunki skandynawskie) dobrym sprzętem to główne atuty tej firmy. Można na koniec dodać żę na dzien dzisiejszy przyjmują do pracy każdego kto chociażby zrobił prawo jazdy "c+e" wczoraj i to nie dla tego że wzieli nowe auta po prostu normalni kierowcy którzy pracowali tam po kilka a nawet kilkanaście lat odeszli i odchodzą bo okradać się nie dadzą a tym bardziej poniewierać przez kogoś kto nie ma zielonego pojecia co znaczy prawdziwa skandynawia zimą. W przeciągu 2, 5 miesiąca odeszło od nich około 10 kierowców a zapowiada sie jeszcze więcej. Gdyby zamiast pakować pieniądze w marketing, sponsoring, artykuły prasowe typu "kobieta w tirze" (swoją drogą totalne bzdury) itp. rzeczy a zaczeli by uczciwie traktować trzon zwany "kirowca" to nie doszłoby do sytuacji w której na dzień dzisiejszy używając palców jednej dłoni można policzyć kierowców jeszcze u nich pracujących, którzy na prawde wiedzą co to znaczy jazda po wysokiej skandynawii zimą. Jedyne co dobrze działa w tej firmie to marketing i ponad gabaryty.
    Kazimierz

27.04.2013 21:04

Nie zgodzę się z Tobą kolego pracowałem tam krótko bo krótko ale wszystko mi wypłacili i nie mam do nich żalu.

Zostaw merytoryczną opinię o Scandinavian Express Poland Sp. z o.o.