neti-interim

Gliwice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 86 ocen.

Opinie o neti-interim

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie neti-interim

Karolina

@blabla to faktycznie bardzo irytująca sytuacja. A wiesz, czy faktycznie problem z wypłaceniem wynagrodzenia dotyczył tylko Ciebie i przyczyną mógł być brak umowy, czy to problem na większą skale?

Karolina

Dajcie znać czy coś uległo w Neti-interim zmianie, wasze posty były dodane już jakiś czas temu, więc może coś udało się wyjaśnić @PPP, mógłbyś się do tego odnieść?

blabla
@Karolina 14.08.2017 10:20
Dajcie znać czy coś uległo w Neti-interim zmianie, wasze posty były dodane już jakiś czas temu, więc może coś udało się wyjaśni...

porażka, dalej nie wypłacają. byłam na inwentaryzacji w połowie sierpnia, mamy 1 października i wciąż nic. Dzisiaj dzwoniłam, to oczywiście kasę wysłali już dawno ale mi nie, bo chyba zgubili moją umowę :))

PPP

Nieuczciwi, problem z wypłatą pieniędzy omijać z daleka!!!!

Karolina

@Zuza czy problem był zgłaszany pracodawcy inna droga, niż mailowa? Udało się wyjaśnić sytuacje? Czy wynagrodzenie zostało wypłacone? @Kkkh jak wygląda to w Twoim wypadku? To bardzo ważne informacje z puntu widzenia potencjalnego pracownika.

Kkkh

Też pracowałam na inwentaryzacji w Okaido w Katowicach na początku czerwca, wiadomości odczytują, ale nie odpisują, na odbiór telefonu też nie ma co liczyć. :) To co? Robimy pozew zbiorowy?

Ptaś

No powiem Ci że to faktycznie słabo @pracownik z tym, że smsy o odwołaniu nie przyszedł, a czy to miejsce w którym pracowałeś było jakoś daleko i to miało wielkie znaczenie żeby dojechać gdzieś na koniec miasta?

pracownik
@Ptaś 10.08.2016 20:10
No powiem Ci że to faktycznie słabo @pracownik z tym, że smsy o odwołaniu nie przyszedł, a czy to miejsce w którym pracowałeś b...

Przepraszam ale jak, kto ktokolwiek racjonalnie myślący może pytać czy to miało WIELKIE znaczenie pojechać gdzieś bez celu? A no miało! Ponieważ zmarnowałam swój cenny czas który mogłam spożytkować w produktywny sposób. Po komentarzu wyżej widać, że pochlebne komentarze wypisują chyba sami przeprowadzający te inwentaryzacje! Kpina w biały dzień! Czy to miało WIELKIE znaczenie, tak uwielbiam się włóczyć MPK bez celu po czym sterczeć godzinami pod sklepem. PS. Czy ja wspominałam o jakimś SMSie odwołującym? Wspomniałam tylko o tym, rano... Ach, droga Pani Rekruterko... żal i dwa metry muły!

pracownik

Inwentaryzacja umówiona na konkretną godzinę i miejsce (przypomnienie tego samego dnia rano poprzez SMS). Na miejscu okazało się, że inwentaryzacja jest odwołana, o czym nie poinformowano !

DuzeEspresso

Szanowna Pani Manager umie tylko ludźmi poniewierać...

DuzeEspresso

Hahhaha ta złodziejska firmę właśnie opisano na pewnym piekielnym portalu z piekielnymi opowieściami.... radze sobie poczytać :)

anonim

(usunięte przez administratora)

xxx

Jakie premie człowieku o czym Ty mówisz? prawda jest taka że praca na 3-4 godziny za 10 - 12 zł... do toalety wyjść można ale z kasą się spóźniają.

Patryk

Pracowałem dla tej firmy na inwentaryzacji i wszystko się zgadzało. Pieniążki dokładnie na czas, jaki jest podany w umowie i wszystko się zgadzało. Polecam tą firmę, myślę że negatywne komentarze na temat tej firmy to zasługa konkurencji. Pozdrawiam.

Zuza
@Patryk 28.09.2015 16:12
Pracowałem dla tej firmy na inwentaryzacji i wszystko się zgadzało. Pieniążki dokładnie na czas, jaki jest podany w umowie i ws...

Wcale nie konkurencji...Córka pracowała 13 lutego 2017 r do tej pory bez wynagrodzenia.Piszemy kilkukrotnie maile nie przynoszą rezultatu.

Alicja

Pracowałam z nimi kilka razy w Opolu. Praca fajna. Nowe doświadczenie. Kasa też była na czas, więc polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kacha

Ale ja pieniadze dostałam miesiąc przed czasem : ) Miałam dostać 30.08, a dostałam 06.08 :):):)Radziłabym czytać dokładniej :)

kacha

Pracowałam dla nich jakiś czas temu w Krakowie, pieniądze miały być do końca sierpnia, dziś jest 06.08 a pieniądze mam już na koncie :):):) Pozdrawiam

Ilona94

Witam. Ja też wspominam pracę bardzo pozytywnie. Kasa była na czas. Praca też całkiem spoko..

Aniulka888

Cześć, Dzisiaj mijał termin otrzymania wynagrodzenia i według warunków podanych w umowie pieniądze są na koncie :) jak najbardziej polecam tą firmę :)Widać że pozmieniało się u nich na lepsze

Miode

Hej, jak wygląda sprawa z firmą? Wszystko wróciło do normy czy odpuścić sobie?

Karolina

Pierwszy raz byłam na inwentaryzacji (Rybnik - 9-10-11) i zobaczenie zaplecza jak i całego sklepu "od wewnątrz" było interesującym doświadczeniem. Chętnie poszłabym jeszcze raz bo i atmospera i dziewczyny tam pracujące były barodzo ok. Inwentaryzację przeprowadzała Pani Manager, która była bardzo cierpliwa.

Ola
@Karolina 22.07.2015 10:22
Pierwszy raz byłam na inwentaryzacji (Rybnik - 9-10-11) i zobaczenie zaplecza jak i całego sklepu "od wewnątrz" było...

Współpracuje z firmą od kilku lat i nigdy nie miałam problemów z wynagrodzeniem jak również z możliwością posiadania wody ( o której przypomina zawsze kobieta rekrutująca!!!) jak i skorzystania z toalety... POLECAM MIMO WSZYSTKO :) i życzę pozytywnego nastawienia :)

Ola442

Jakiś czas temu znalazłam ogłoszenie w sprawie pracy przy inwentaryzacji w firmie neti-interim. Po przeczytaniu opinii byłam przerażona. Lecz wszystkie opinie było z roku 2011, 2012. Dlatego postanowiłam zaryzykować i zacząć współprace z nimi. Od 5 miesięcy ciągle z nimi pracuję. Praca łatwa i przyjemna. Jak na moje wymagania to też dobrze płatna. Fakt czeka się długo na wypłatę ale jest zawsze na czas. Zawsze to dodatkowe pieniądze.

Ola
@Ola442 08.07.2015 13:16
Jakiś czas temu znalazłam ogłoszenie w sprawie pracy przy inwentaryzacji w firmie neti-interim. Po przeczytaniu opinii byłam pr...

Mega dziwne, zawsze można SKORZYSTAĆ Z TOALETY jeśli takowa jest na zapleczu jeśli nie wyjść z SALONU. Co do wody- managerowie zawsze proszą o zabranie i postawienie obok miejsca pracy.

xyz

Praca na tej inwentaryzacji to masakra jaks!! ani minuty przerwy , facet który przeprowadzał inwentaryzacje strasznie nie miły... ani przerwy na skorzystanie z toalety czy na napicie sie wody masakra nie polecam a na wynagrodzenie jeszcze czekam

Marcella
@xyz 06.07.2015 15:09
Praca na tej inwentaryzacji to masakra jaks!! ani minuty przerwy , facet który przeprowadzał inwentaryzacje strasznie nie miły...

Ja pracowałam z Nimi w Częstochowie. Z przerwą nie było problemu, każda z nas dostała 20 minut przerwy, a i miałam ze sobą swoją wodę, bo na tych zapleczach naprawdę bywa gorąco to nie było problemu aby się napić. Ludzie praca z nimi to nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Firma do inwentaryzacji jak każda inna. Nie wiem skąd te negatywne opinie.

kendi

Hej, czy już sytuacja w tej firmie się poprawiła? Wypłacają pieniądze?

xyz
@kendi 29.06.2015 17:17
Hej, czy już sytuacja w tej firmie się poprawiła? Wypłacają pieniądze?

Dostałam ostatniego dnia miesiaca... 10zl brutto, które się okazały niecałe 5zł netto. Śmiech!!!!

klaudia9787
@xyz 30.06.2015 21:33
Dostałam ostatniego dnia miesiaca... 10zl brutto, które się okazały niecałe 5zł netto. Śmiech!!!!

Byłam z tą firmą parę razy na inwentaryzacjach we Wrocławiu i zawsze dostawałam 8,50 na rękę czyli tyle ile powinnam dostać. Musiałaś źle godziny sobie policzyć. To prawda, że na wypłatę trzeba długo czekać, ale mi zawsze ją wypłacili na czas.

dudi

Raczej Warszawa nie ma tutaj zbyt wiele do rzeczy, stawki sa wszędzie w kraju takie same, myślenie, że w Warszawie jest drożej i zarabia sie więcej, jest w tym wypadku błędne. Te inwentaryzacje czesto się odbywają? Czy to raczej dorywczo, czasem zadzwonią jak jest zlecenie i płatne za jedną noc? Pozdrawiam.

inwentaryzacja

Witam ja chodzę na inwentaryzacje (w Warszawie) z tą firmą od około roku. Jak dla mnie firma jest w porządku co prawda pieniądze wysyłają późno, ale zgodnie z terminem.Za godzinę wychodzi niecałe 10zl. Ile się średnio zarabia? Trudno powiedzieć to zależy czy pójdziemy na magazyn i ile osób przyjdzie..

powerrangers

Byłam na dwóch inwentaryzacjach, za obydwie dostałam wypłatę. Kłopoty finansowe chyba mają już za sobą :)

Meme

10 zł brutto/h.. mam tam się wybrać na inwentaryzacje i teraz nie jestem pewien..

krk

Cześć, ja pracuję z tą firmą już ponad rok i jakoś nigdy nie zdarzyły się żadne problemy z wypłatą. Raz bodajże dostałam sms że odbędzie się ona następnego dnia z powodu problemów technicznych i że bardzo przepraszają. Jestem zdziwiona waszymi sytuacjami. Ja ze swojej strony polecam współprace.

M.

*17 grudnia

M.

Byłam na inwentaryzacji w Tarnowie w listopadzie. Po przeczytaniu ww opini stwierdziłam... a co mi tam... zaryzykuję. Atmosfera bardzo miła, kontakt z firmą również bardzo sprawny. Wynagrodzenie już na koncie - jest 17 listopada, a kasa miała przyjść między 20 a 30.

agaaaaaa

Witam, byłam na inwentaryzacji w Rzeszowie 24.09.2013 i miała być kasa do 30 dnia następnego miesiąca. Pieniędzy nie mam, z resztą nie tylko ja.. Jak napisałam wiadomość, że nie mam wynagrodzenia to w odpowiedzi napisali ze wysłali wszystko przed 30 i zapraszali do sprawdzenia konta ;/ Taaaak wsyłałam im wiadomość, że nie mam kasy nie sprawdzając wcześniej konta.. ;/ Alex a dane które im dostarczałam sprawdzałam 10 razy.. Szczerze NIE POLECAM!

alex

Pracuję z firmą już 1,5 roku, nigdy nie zdążyło mi się żebym dostała mniej wynagrodzenia niż sobie oblicze. Jest wręcz przeciwnie, zawsze pare złotych więcej. Nie wiem dlaczego wy macie takie problemy ale najwidoczniej macie źle uzupełnione dane. A tak swoją drogą, ani pan [usuniete przez moderatora] ani inni koordynatorzy nie odpowiadają za waszą wypłatę. Przelewami i umowami zajmuje się kobieta w biurze - więc z nią wyjaśniajcie wszelkie sprawy.

karola

Witam, czyli nadal sprawa jest w toku i na inwentaryzacje lepiej się z tej firmy nie zgłaszać?

TOmek

Pan [usuniete przez moderatora], możesz tylko SIE BAC....................!!!!!!!!!!!

TOmek

Witaj, nic sie nie martw, obecnie Prokuratura bada sprawe takze sytuacja Pana [usuniete przez moderatora] (wiadomo kto to jest, czyli Francuz, ktory wszystko kieruje.....) i jego oszustwa. Wszystko sie wyjasni niedlugo....

smerfna

Witam. Mam iść do pracy 30.09 wysłałam swoje i dane i dopiero potem przeczytałam te opinie. Nie wiem czy może nie zrezygnować.. Czy osoby, które tutaj pisały dostały w końcu te pieniądze? Nawet jeśli z opóźnieniem, ale czy dostały? Czy była sytuacja, że naprawdę nic nie dostali nawet np. po roku?

X

Ja wam bardzo dziękuje że daliście swoje opinie na tej stronie, ponieważ właśnie niedługo miałam iść z tej firmy na inwertalizacje. Dzięki wam chociaż mnie i kilka moich znajomych nie oszukają.

LOKA

jestem kolejną oszukaną osobą!! INWENTARYZACJA BYTOM 12 i 13 kwiecień Dostałam cześć kwoty.. Telefony owszem odbierają ale lecą w kulki.. pomyłka pomyłka kasa będzie i [usuniete przez moderatora]

Inka

Jestem co prawda w lepszej sytuacji bo dostałam wynagrodzenie za inwentaryzację w Białymstoku ale częściową!! zamiast 50 zl przelali mi 33 ;/ żal po prostu. nie warto z nimi pracować. Po przeliczeniu wyszło że pracowałam po 5 zł za godzinę, masakra...

abc

oni z tym nic nie zrobią, jedyną możliwością jest sąd

jadzia

Ja zgłaszam sprawę do PIPu, więc proszę o kontakt wszystkie oszukane przez tą firmę osoby: [usuniete przez moderatora]

Daniel Katowice

Bylem na inwentaryzacji 30.10.2011r.w Reserved w czeladzi. Piniadze powiniemem dostac do poczatku grudnia.Mamy koniec lutego pieniedzy jeszcze nie dostalem. Dzwonilem tam pary razy i powiedziwli mi ze tylko ja z 40osob nie dostalem kasy. Zapewnila mnie ze kase dostane do konca lutego poniewaz musza sie rozliczyc z skarbowka. popieram rowniz pozew zbiorowy. Osoby ktore byly na tej inwentaryzacji prosze o kontakt na maila [usuniete przez moderatora]

i

witam jestem kolejną oszukaną osobą...nie warto tam pracować...!

Fraise

Witam, otrzymałam odpowiedź od tej firmy, wysłałm im dane, o które prosili i przysłali mi umowę kilka godzin przed inwentaryzacją (!). Wysłałam maila, smsa i zadzwniłam osobiście, aby powiedomić, że rezygnuję i się nie stawię. Myślicie, że grozi mi coś przez to, że podałam moje dane?

Asia

Może i przestanie niedługo istnieć ale zacznie istnieć pod inną nazwą.. wiec zbierzcie się i dajcie sprawe do prokuratury przecież ile tu jest osób [usuniete przez moderatora] i ile oni zarobili na was! ja nie pracowałam u nich ale własnie dostałam meilem propozycje inwentaryzacji i jak zobaczyłam że każą mi napisać swoje dane (pesel, nr dowodu, konta itp.) to odrazu sie zorientowałam że coś jest nie tak.. a i teraz działają w łodzi

anka

Dzwonilam juz 2 razy i 'mila' pani powiedziala ze wysłała w mojej sprawie pytanie do księgowości i podobno wszyscy (!) już dostali pieniądze a tylko ja nie, więc to jakaś kpina bo nikt nie dostał kasy... Więc razem ze znajomymi, którzy pracowali dla tej firmy składamy pozew grupowy, jeśli ktoś z was jest zainteresowany - piszcie. Mamy narazie 6 osób, brakuje jeszcze 4. Nie ważne z jakiego miasta jesteście - piszcie. [usuniete przez moderatora]

studentka

Ja tez byłam u nich na inwentaryzacji w Pocześnie k. Częstochowy i pieniędzy brak.

primma

jessst! dostalam, po tygodniu :) jest ok :P

milka

ja dostalam pieniadze, z tego co wiem oni czesto spozniaja sie z platnoscia, ale to tez nie regula, najwazniejsze ze zawsze placa, a praza przy inwentaryzacji jest latwa i przyjemna. Ja tam nie mam sie do czego przyczepic,

kaattiie

Ja również pracowałam dla tej firmy na inwentaryzacji w Łodzi dn. 19.10 i do dnia dzisiejszego nie dostałam wynagrodzenia:/ Telefonów nie odbierają albo odrzucają:/ Nie polecam tej firmy.

oszukana Lodz

witam pracowalam w Lodzi w pazdzierniku w CH Tulipan oczywiscie pieniedzy nie otrzymalam i szukam ludzi ktorzy pracowali w tym czasie dostaliscie pieniadze??nalezaloby cos z tym zrobic

ponczek

Witam, ja także pracowałam dla tych [usuniete przez moderatora] dzwoniąc do nich o tyle miałam szczęście, że zawsze odbierali, ale mówili, że przepraszają, ale mają problemy w księgowości (standardowa ściema). Straszyłam ich sądem itd.. napisałam ostateczne (przedsądowe) wezwanie do zapłaty, i miałam je wysłać na drugi dzień, ale się okazało, że pieniądze wpłynęły na konto , oczywiście o parę złotych mniej niż powinno. Pieniądze dostałam po 2 tygodniach od ostatniego dnia terminu wypłaty. Ludzie nie dajcie im się! [usuniete przez moderatora] TRZEBA TĘPIĆ!. Trzymam kciuki, żeby i Wam wypłacili. TRZEBA ICH ZLIKWIDOWAĆ :)

Zostaw opinię o neti-interim - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie neti-interim