Felder Group Polska

• Szczejkowice
  • Palowice
  • Suszec
  • Krzyżowice
Toruń - FELDER Group Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Żory
  5. Opinie o Felder Group Polska Sp. z o.o.

Opinie o Felder Group Polska Żory

Nie przegap nowości o Felder Group Polska Sp. z o.o.!

bmx

28.07.2016 11:03

ale z drugiej strony niedawno podali tu całą listę płac, kto ile, gdzie i za co u nich zarabia (czy to była prawda?) a teraz nagle są tacy tajemniczy. Może to bo to WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?
    da

28.07.2016 09:34

28.07.2016 08:43

Witamy wszystkich, firma aktualnie zatrudnia ok. 100 osób, pracujących w 10 przedstawicielstwach. Po przejściu okresu próbnego rotacja personelu jest bardzo niska. Zarobki w firmie mają następujące wahania: pracownik biurowy w dziale serwisu i handlowym zarabia od 1,5 do 3,5 tys. netto, handlowiec zarabia od 3,5 do 8 tys. netto, w dziale serwisu technik pracujący w terenie zarabia od 3.0 tys do 4,5 tys netto. Handlowcy i serwisanci prowadzą 1 osobowe firmy. Cały personel firmy odbywa ciągle, cykliczne szkolenia podnoszące kwalifikacje. OBECNIE SZUKAMY SERWISANTÓW MASZYN CNC na woj. małopolskie, śląskie, świętokrzyskie. W razie pytań prosimy o bezpośrednie pytania na: [email protected]

27.07.2016 22:33

honey

27.07.2016 23:49

z tym, że nie w felderze i to nie z braku u nich pracy tylko z braku chętnych do niej a to wszystko bo to WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?

27.07.2016 14:21

do udających mądrzejszych niż są

27.07.2016 22:31

Michał takie teksty brzmią wyjątkowo żałośnie:) Żałosny człowiek z żałosnym życiem odnalazł sens życia jako popychadło małego, śmiesznego prostaka:) Współczuję ci ale drażni mnie, że nie znasz swojego miejsca w łańcuchu pokarmowym i sadzisz się, mądrzysz, cwaniakujesz a powinieneś siedzieć cicho bo tacy jak ty są na końcu wspomnianego wcześniej łańcucha:) Nie bądź śmieszny a i kłamać byś już mógł... Pozdrawiam

27.07.2016 13:06

Ale przed wysłaniem swojego CV warto wiedzieć, że: to WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?

27.07.2016 13:06

...

12.08.2016 00:17

hahaha dobre

27.07.2016 13:03

dass

27.07.2016 11:07

a sorry pytanie już nie aktualne bo poczytałem tu opinie i postanowiłem nie pchać się w to bo w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?

27.07.2016 09:01

Ale to WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?

27.07.2016 08:10

gra

27.07.2016 05:53

pytam bo słyszałem o tym w wiadomosciach na Polsacie i nie myśleć sobie, że jestem wieloletnim pracownikiem feldera piszącym tu w obronie pracodawcy albo na jego polecenie, nie pomyślcie też że nazywam się Michał, o co to nie!:) Żeby wam udowodnić to napiszę znowu, że No ale jest jeden problem bo TO WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA k.... mać w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem? w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?
    gość

26.07.2016 20:16

jhhhh

26.07.2016 18:04

No ale jest jeden problem bo w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?
    Stary Felderowiec

26.07.2016 15:01

No ale w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?

26.07.2016 15:01

Stary Felderowiec

26.07.2016 13:38

Firma FELDER jest najszybciej rozwijającą się firmą z branży. Faktycznie handlowcy pracuja na własnej działalności. Firma dopłaca do wynagrodzenia kwotę na opłatę ZUS. Ma to swoje wady - ograniczenie świadczeń emerytalnych w przyszłości. Ale chyba nikt nie liczy na wys. emeryturę z ZUS. Działalność to też profity. Możesz robić zakupy z odzyskaniem kosztów ,paliwo , koszty eksploatacji itd. Firma FELDER zatrudnia FACHOWCÓW i ci zarabiają dobrze. Jeżeli umawiasz się na konkretny rezultat twojej pracy i go realizujesz to zarabiasz konkretnie. Jeżeli jesteś "superfachowcem" na rozmowie kwalifikacyjnej ,a nie ma efektów twojej pracy przez kilka miesięcy to znaczy że zatrudniłeś się do nauki i wtedy zarabiasz min. lub tobie dziękują. Idź rozdawać gratisy do sklepu i uczyć się handlu. Nie ukrywam, że pracuję w tej firmie bardzo długo i mnóstwo osób się przewinęło "tzw. fachowców", ale też bardzo dużo ludzi pracuje całymi latami.

26.07.2016 12:33

26.07.2016 09:24

Felder 2016-07-25 12:48:35 Witamy wszystkich, firma aktualnie zatrudnia ok. 100 osób, pracujących w 10 przedstawicielstwach. Po przejściu okresu próbnego rotacja personelu jest bardzo niska. Zarobki w firmie mają następujące wahania: pracownik biurowy w dziale serwisu i handlowym zarabia od 1,5 do 3,5 tys. netto, handlowiec zarabia od 3,5 do 8 tys. netto, w dziale serwisu technik pracujący w terenie zarabia od 3.0 tys do 4,5 tys netto. Cały personel firmy odbywa ciągle, cykliczne szkolenia podnoszące kwalifikacje. OBECNIE SZUKAMY SERWISANTÓW MASZYN CNC na woj. małopolskie, śląskie, świętokrzyskie. W razie pytań prosimy o bezpośrednie pytania na: [email protected]

25.07.2016 16:59

a co do tego że w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogale z drugiej strony w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?łoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Felder Group Polska?

Kontakt - Felder Group Polska Sp. z o.o.

Aleja Jana Pawła Ii 43 44-240 Żory

Miś

24.07.2016 22:05

Mmm

24.07.2016 21:23

Ale poza tym to w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane wMn 2016-07-24 15:21:37 A poza tym to ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem? umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?
    Mmma2

24.07.2016 19:39

Z tym, że w całym powiecie to w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem? Powiatowy felder :)
    Mn

24.07.2016 15:21

Wojtek

24.07.2016 12:19

Ale z drugiej strony w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?
    Miś

23.07.2016 23:06

ale pytanie czemu oni nie zagwarantują w ogłoszeniu tych 3000zł na rękę, nie napiszą ile płacą i na jaką umowę zatrudniają i ile u nich osób przechodzi pomyślnie okres próbny no i oczywiście w jaki sposób na umowie zawartej na własnej działalności gospodarczej oni gwarantują te słynne 3000 zł na rękę co miesiąc? Mi to się jednak wydaje, że to WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA na minimalnym ZUSie, bez żadnych świadczeń i gwarancji w przeciwieństwie do tego jak jest w wypadku normalnej umowy o pracę!!!!! Ja bym nie ryzykował, czytałem już ty różne opinie oszukanych ludzi!!! ;) Współpraca na własnej działalności gospodarczej to RAK, PATOLOGIA tocząca nas POLAKÓW!!! Nie będzie niemiec pluł nam w twarz a ... :)
    Pol

23.07.2016 22:17

nurtuje mnie tylko jedno pytanie, czemu oni nie zagwarantują w ogłoszeniu tych 3000zł na rękę, nie napiszą ile płacą i na jaką umowę zatrudniają i ile u nich osób przechodzi pomyślnie okres próbny no i oczywiście w jaki sposób na umowie zawartej na własnej działalności gospodarczej oni gwarantują te słynne 3000 zł na rękę co miesiąc? Mi to się jednak wydaje, że to WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA na minimalnym ZUSie, bez żadnych świadczeń i gwarancji w przeciwieństwie do tego jak jest w wypadku normalnej umowy o pracę!!!!! Ja bym nie ryzykował, czytałem już ty różne opinie oszukanych ludzi!!! ;) Współpraca na własnej działalności gospodarczej to RAK, PATOLOGIA tocząca nas POLAKÓW!!! Nie będzie niemiec pluł nam w twarz a ... :)
    Jaki

23.07.2016 21:00

Idz na rozmowę jeden z drugim, a nie trujcie tu jak (usunięte przez administratora) :(
    Wal

23.07.2016 20:54

ale z drugiej strony nikt też nie mówi jaką dają umowę i czy nie jest to czasem umowa na własnej działalności gospodarczej (bo raczej jest) a unikanie przez nich wszelkich odpowiedzi na pytanie o umowę, zapisy w umowie o wynagrodzeniu, długość trwania okresu próbnego i ile osób go przechodzi no i te słynne już 3000 zł nie wzbudza chyba niczyjego zaufania i stąd same negatywne wpisy. Nawet ci co pisali pozytywnie teraz piszą negatywnie jak np ja. Chyba się nie zdecyduje mimo wakacji!
    M

23.07.2016 19:15

Ale z drugiej strony nikt też nie mowi jaką dają umowę i czy nie jest to czasem umowa na własnej działalności gospodarczej (bo raczej jest) a unikanie przez nich wszelkich odpowiedzi na pytanie o umowę, zapisy w umowie o wynagrodzeniu, długość trwania okresu próbnego i ile osób go przechodzi no i te słynne już 3000 zł nie wzbudza chyba niczyjego zaufania i stąd same negatywne wpisy. Nawet ci co pisali pozytywnie teraz piszą negatywnie jak np ja. Dziwi też fakt, zarząd nazywa się rzarzad:) Chyba się nie zdecyduje mimo wakacji!

23.07.2016 18:10

niektórych niczego nie nauczysz...

23.07.2016 19:10

W ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?

23.07.2016 16:15

kam

17.07.2016 08:47

i nikt też nie mowi jaką dają umowę i czy nie jest to czasem umowa na własnej działalności gospodarczej (bo raczej jest) a unikanie przez nich wszelkich odpowiedzi na pytanie o umowę, zapisy w umowie o wynagrodzeniu, długość trwania okresu próbnego i ile osób go przechodzi no i te słynne już 3000 zł nie wzbudza chyba niczyjego zaufania i stąd same negatywne wpisy. Nawet ci co pisali pozytywnie teraz piszą negatywnie jak np ja. Dziwi też fakt, zarząd nazywa się rzarzad:)
    Cin

16.07.2016 23:38

z tym że nie ma żadnej pewności że ktokolwiek dostanie te 3 tys a ta firma unika odpowiedzi. Przecież w ogłoszeniu mogli napisać cokolwiek bo w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?
    er

16.07.2016 22:48

16.07.2016 17:59

ewew

16.07.2016 18:32

16.07.2016 15:29

fill

16.07.2016 16:07

chociaż muszę przyznać, że ta firma jest mocno podejrzana, bo wiele osób pyta się tu o takie podstawowe sprawy jak umowa czy okres próbny albo jakaś gwarancja tych zarobków a oni nic, unikają odpowiedzi i tylko jakiś ich troll internetowy, wynajęty żeby zakrzykiwać negatywne opinie ciągle wypisuje tu klamliwą propagandę. Pewnie te 3000 to tylko ściema a zatrudniają na własnej działalności czyli bardzo niekorzystnie. Szkoda czasu. Wiele porządnych firm szuka ludzi wiec dziękuję!

16.07.2016 14:17

jagoda

16.07.2016 14:30

chociaż po chwili zastanowienia i przeczytaniu kilku wpisów zmieniłam zdanie, to całkowicie możliwe, po takiej firmie co unika odpowiedzi na zasadnicze pytania nie można oczekiwać uczciwości i tego że piszą prawdę a ich obietnice są coś warte. Siostry koleżanki mąż tam pracował kiedyś i potwierdza że nie warto polecać tego pracodawcy.

Zostaw merytoryczną opinię o Felder Group Polska Sp. z o.o.