Felder Group Polska

• Szczejkowice
  • Palowice
  • Suszec
  • Krzyżowice
Toruń - FELDER Group Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Żory
  5. Opinie o Felder Group Polska Sp. z o.o.

Opinie o Felder Group Polska Żory

Nie przegap nowości o Felder Group Polska Sp. z o.o.!

29.08.2016 17:11

Ale powinni informować w ogłoszeniu o faktycznych warunkach żeby nie tracić czasu chodząc na rozmowy o pracę skoro to umowa w oparciu o WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firma - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem chyba?

29.08.2016 12:39

Miś K....wiś i Trotel K...otel:)

29.08.2016 17:09

Przymus? Nie, żaden przymus. Dobry obyczaj, kultura, szacunek do drugiego człowieka, przyzwoitość, UCZCIWOŚĆ! Takie rzeczy wracają do ciebie podobnie jak chamstwo, prostactwo, nieuczciwość i głupota. Zdaje się, że do was już wróciło conieco:) Można być k....ą albo nią nie być... Przymusu nie ma, można, nie trzeba. Zrozumienie tego będzie dla was przełomowe ale długo na to trzeba jeszcze poczekać...

29.08.2016 12:26

29.08.2016 12:24

chcieliśmy jednocześnie poinformować, że powinniśmy informować w ogłoszeniu o faktycznych warunkach żeby nie tracić czasu chodząc na rozmowy o pracę skoro to umowa w oparciu o WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firma - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem chyba?

29.08.2016 06:38

Felder 2016-08-25 15:53:10 Witamy wszystkich, firma aktualnie zatrudnia ok. 100 osób, pracujących w 10 przedstawicielstwach. Po przejściu okresu próbnego rotacja personelu jest bardzo niska. Zarobki w firmie mają następujące wahania: pracownik biurowy w dziale serwisu i handlowym zarabia od 1,5 do 3,5 tys. netto, handlowiec zarabia od 3,5 do 8 tys. netto, w dziale serwisu technik pracujący w terenie zarabia od 3.0 tys do 4,5 tys netto. Handlowcy i serwisanci prowadzą 1 osobowe firmy. Cały personel firmy odbywa ciągle, cykliczne szkolenia podnoszące kwalifikacje. OBECNIE SZUKAMY SERWISANTÓW MASZYN CNC: woj. śląskie siedziba ŻORY. W razie pytań prosimy o bezpośrednie pytania na: [email protected]
    kami-la

26.08.2016 14:06

A nie, już nic, sorry już poczytałam tu trochę i moje pytanie jak i zainteresowanie tą ofertąjest nieaktualne! poDokładnie tak, powinni informować w ogłoszeniu o faktycznych warunkach żeby nie tracić czasu chodząc na rozmowy o pracę skoro to umowa w oparciu o WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firma - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem chyba? Prawda Felderze? winni informować w ogłoszeniu o faktycznych warunkach żeby nie tracić czasu chodząc na rozmowy o pracę skoro to umowa w oparciu o WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firma - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem chyba? Prawda Felderze?
    FELDER

26.08.2016 14:02

A jednocześnie chcieliśmy poinformować, że powinniśmy informować w ogłoszeniu o faktycznych warunkach żeby nie tracić czasu chodząc na rozmowy o pracę skoro to umowa w oparciu o WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firma - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem chyba?

26.08.2016 09:12

Firma przekroczyła zatrudnienie ponad 100 osób. Szukamy serwisanta CNC do pracy w woj. śląskim. Dalsze informacje: [email protected]
    elo

25.08.2016 16:58

25.08.2016 16:51

ale nie ulega wątpliwości, że powinni informować w ogłoszeniu o faktycznych warunkach żeby nie tracić czasu chodząc na rozmowy o pracę skoro to umowa w oparciu o WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firma - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?

25.08.2016 15:53

babbi90

18.08.2016 19:52

18.08.2016 16:25

Witamy wszystkich, firma aktualnie zatrudnia ok. 100 osób, pracujących w 10 przedstawicielstwach. Po przejściu okresu próbnego rotacja personelu jest bardzo niska. Zarobki w firmie mają następujące wahania: pracownik biurowy w dziale serwisu i handlowym zarabia od 1,5 do 3,5 tys. netto, handlowiec zarabia od 3,5 do 8 tys. netto, w dziale serwisu technik pracujący w terenie zarabia od 3.0 tys do 4,5 tys netto. Handlowcy i serwisanci prowadzą 1 osobowe firmy ( własna działalność gospodarcza ). Cały personel firmy odbywa ciągle, cykliczne szkolenia podnoszące kwalifikacje. OBECNIE SZUKAMY SERWISANTA MASZYN CNC na woj. śląskie. W razie pytań prosimy o bezpośrednie pytania na: [email protected]

20.10.2016 17:11

Michał co ty za brednie pleciesz, napisz jak naprawdę zarabiają ci twoi poganiacze, który pracownik biurowy ma 3,5 tys na ręke no chyba ze mówisz o pani kierownik tej od przystawek :) a który to przedstawiciel ma 8 tys? chyba ten co siedzi obok twojego stołka i na stanowisko kierownika dostoł się rychlo wczas rzecz jasna za pośrednictwem swojej żonki. ludzie ta firma to żenada zatrudniają ludzi tylko z polecenia. a jak już kiery trefi tam z drogi to go i tak wypier... po jakimś roku - bo niby (usunięte przez administratora) szef karzełek zamiast zając się sprawami oczywistymi ti siedzi w kajucie i czyta co tam pracownicy pisza na sometime :) dejcie se spokój z tą firmą
    633-12

17.08.2016 21:22

Chyba najbardziej aktywne forum na tej stronie. Z czego to wynika? Dla mnie jakiś były pracownik prowadzi prywatna wojenkę. Dla mnie Felder to dobra szkoła życia, słabi nie mają szans. Nie jest łatwo, ale ambitni i dobrzy maja szansę sporo się nauczyć i coś znaczyć w branży.
    Ztyk

12.08.2016 13:47

Wiadomo jak tam jest źle tylko nam, tym co tam pracują albo pracowali a szukając pracy nie wiesz o niej nic i dla tego nie ulega wątpliwości, że powinni informować w ogłoszeniu o faktycznych warunkach żeby nie tracić czasu chodząc na rozmowy o pracę skoro to umowa w oparciu o WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem? Oryginalne plany, odważne kroki? Co ty gadasz Michał, słońce ci pali na głowę? Zaczynasz popadać w paranoiczny fanatyzm... Znajdź w końcu hobby, skończ z masturbacją i alkoholem:)
    kopl

12.08.2016 12:12

tylko co ukrywają, czemu nie piszą prawdy? nie ulega wątpliwości, że powinni informować w ogłoszeniu o faktycznych warunkach żeby nie tracić czasu chodząc na rozmowy o pracę skoro to umowa w oparciu o WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem? Nudzi już fakt, że ciągle zwodzą i kłamią zamiast napisać wprost jaka umowa, jaka kasa i na jakich zasadach oraz ja zagwarantowane są te rzekome zarobki! A ci durnie wciąż swoje kłamstwa piszą i oszukują zamiast przynajmniej zamknąć mordy i siedzieć cicho cygany jedne!
    masakra

12.08.2016 11:06

ale nie ulega wątpliwości, że powinni informować w ogłoszeniu o faktycznych warunkach żeby nie tracić czasu chodząc na rozmowy o pracę skoro to umowa w oparciu o WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem? Nudzi już fakt, że ciągle zwodzą i kłamią zamiast napisać wprost jaka umowa, jaka kasa i na jakich zasadach oraz ja zagwarantowane są te rzekome zarobki! A ci durnie wciąż swoje kłamstwa piszą i oszukują zamiast przynajmniej zamknąć mordy i siedzieć cicho cygany jedne!
    jhhhh

12.08.2016 10:43

ale wcześniej poczytajcie co tu piszą bo to WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?
    nieznajomy

30.07.2016 19:31

eee ale właśnie wyczytałem prawdopodobnie dla czego nie chcą nic napisać o warunkach i umowie... to WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?
    baran

30.07.2016 17:31

ale w sumie to ja już tu poczytałem sobie i nie jestem więcej zainteresowany tą ofertą bo to WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Felder Group Polska?

Kontakt - Felder Group Polska Sp. z o.o.

Aleja Jana Pawła Ii 43 44-240 Żory

Branża główna: Maszyny rolnicze

high

30.07.2016 12:28

kse kse

29.07.2016 17:57

29.07.2016 17:55

Ale przed wysłaniem swojego CV trzeba wiedzieć, że to WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?

29.07.2016 15:22

Witamy wszystkich, firma aktualnie zatrudnia ok. 100 osób, pracujących w 10 przedstawicielstwach. Po przejściu okresu próbnego rotacja personelu jest bardzo niska. Zarobki w firmie mają następujące wahania: pracownik biurowy w dziale serwisu i handlowym zarabia od 1,5 do 3,5 tys. netto, handlowiec zarabia od 3,5 do 8 tys. netto, w dziale serwisu technik pracujący w terenie zarabia od 3.0 tys do 4,5 tys netto. Handlowcy i serwisanci prowadzą 1 osobowe firmy. Cały personel firmy odbywa ciągle, cykliczne szkolenia podnoszące kwalifikacje. OBECNIE SZUKAMY SERWISANTÓW MASZYN CNC na woj. małopolskie, śląskie, świętokrzyskie. W razie pytań prosimy o bezpośrednie pytania na: [email protected]
    wert

29.07.2016 14:55

to znak nieuchronnie zbliżającego się końca
    Biznesman

29.07.2016 13:46

lepiej u Włocha udawać Biznesmana niż u prostego chama ze śląska udawać pracownika Austriackiej firmy:)

29.07.2016 13:42

Zanim wyślesz CV sprawdź dokładnie bo to WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?

29.07.2016 13:21

29.07.2016 11:58

29.07.2016 10:38

29.07.2016 10:35

29.07.2016 08:50

OD PAZDZIERNIKA SZUKAMY DODATKOWO 8 HANDLOWCÓW + 4 SERWISANTÓW.
    głupcy głupcy wy niczego sie nie uczycie

29.07.2016 10:49

Czy to znaczy, że znowu wywaliliście z pracy 4 handlowców i 8 serwisantów bo nie przeszli kolejnego okresu próbnego? Czyżby ta sama historia co od 5 - 6 lat cyklicznie się powtarza znowu po raz enty zatoczyła swe koło.
    Biznesman

29.07.2016 11:59

Robotnik pozostaje robotnikiem, a Włosi pozwalają mu udawać biznesmena.

29.07.2016 08:48

28.07.2016 15:57

28.07.2016 15:52

28.07.2016 14:38

Miś

28.07.2016 16:01

starszy nie znaczy mądrzejszy a trzeba słuchać albo mądrzejszych albo własnego rozumu a kogoś kto jest starszy i tylko z racji wieku ma być niby mądrzejszy to nie polecam słuchać bo to WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?
    jhhhh

28.07.2016 13:07

a jak zła, jak ta to nie potrzebuje wcale pracowników i dla tego nie widać ogłoszeń. Przyczyną może też być to że to WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?

28.07.2016 12:40

To WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?

28.07.2016 12:37

28.07.2016 11:48

Ul

28.07.2016 12:19

no to ostatnie 5-6 lat to musiało być w felderze wyjątkowe bo przewinęło się tam dziesiątki pracowników. Nie dziwi to nikogo bo to WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER. Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firm - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem?

Zostaw merytoryczną opinię o Felder Group Polska Sp. z o.o.