TIME SECURITY

• Czeladź
  • Maczki
  • Jaworzno
  • Dąbrowa Górnicza
Katowice - Time Security Sp.zo.o.

3. Opinie o pracodawcach Mysłowice
  5. Opinie o TIME SECURITY Sp. z o.o.

Opinie o TIME SECURITY Mysłowice

Nie przegap nowości o TIME SECURITY Sp. z o.o.!

Even

22.03.2023 19:36

Można gdzieś zgłosić jakąś pochwałę dla państwa pracowników?
    Even

22.03.2023 19:39

Uważam że to bardzo kompetentni ludzie, właściwe osoby na właściwym miejscu! Dziękujemy za ochronę, tak trzymać!

23.03.2023 08:08

Tak, oczywiście. Jeśli ma to obrać ścieżkę oficjalną, proszę przesłać maila pod adres: [email protected] lub [email protected]
    Krecik

22.03.2023 17:38

Witam, czy firma posiada jakieś obiekty na terenie województw Pomorskiego/Warmińsko-Mazurskiego?

19.03.2023 14:35

Zawsze miałem Was za poważniejsza firmę do czasu kiedy zaproponowano mi obiekt na nogach 24 h za najniższą karkowe na 1/16 etatu. Każdy co pracuje na takich dziadowskich warunkach powinien zawiadomić pip urząd skarbowy i ZUS. I napewno skontaktować się klientem który wymaga umowy o pracę ale napewno nie wie że na dziadowskich warunkach. Nigdy w życiu już u Was pracować nie będę. Przepisy się zmieniają i w nie dalekiej przyszłości będą was omijać szerokim łukiem

09.03.2023 21:49

10.03.2023 08:29

Dzień dobry. Ze względu na specyfikę i dużą odpowiedzialność pracy w ochronie nie zatrudniamy osób niepełnoletnich.
    Mani

16.03.2023 17:56

To dlaczego przyjmujecie z grupami jeżeli jesteście odpowiedzialna firma. Bo ja bym wolał zdrowych niepełnoletnich sprawnych i wysportowanych .
    Tom

13.03.2023 21:01

Ochroniarzy nie wolno zatrudniać na umowę o dzieło Redakcja28 października 2016 Orzeczenia sądowe, Składki ZUS umowy o dzieło, umowy zlecenia, wyroki Sądu Najwyższego Osoby zajmujące się ochroną mienia nie powinny wykonywać swej pracy w oparciu o umowę o dzieło. Jeśli mają one realizować wyznaczone zadania w ramach stosunku cywilnoprawnego, to właściwa jest umowa zlecenia. Takie stanowisko zajął Sąd Najwyższy w wyroku z 25 października 2016 r. (sygn. akt I UK 446/15).
    Mario

15.11.2022 10:08

ile etapów ma rekrutacja? czy na pracowników ochrony przeprowadzane są jakieś testy sprawnościowe lub coś takiego?
    uki

14.02.2023 13:05

dokladnie plus minus tydzien schodzi
    szop

16.03.2023 16:21

dzięki za informacje, dość szybko z tego co piszesz to idzie

08.03.2023 12:47

Paweł

15.03.2023 06:40

Hanna , też mam to samo z Kuźnia jako ,że niby prowadziłem działalność nierejestrowaną i teraz otrzymam przelew na podatek który muszę wpłacić do US , lecz trzeba także wypełnić PIT-36 na to już firma nie daje finansów . Trochę to słabe z ich strony ... cóż.

15.03.2023 08:24

Szanowni Państwo, w celu uzyskania dokładnych, kompletnych wyjaśnień w zakresie zawieranych umów czy szczegółów dotyczących podatku dochodowego, sugerujemy kontakt telefoniczny z firmowym HELPDESK (sprawy pracownicze) - od poniedziałku do piątku, w godzinach 9:00-14:00, pod numerem +48 533 329 991.

05.03.2023 13:41

10.03.2023 08:36

W sprawach związanych z odprowadzaniem podatku dochodowego, kształtem zawieranych umów itp. sugerujemy kontakt z HelpDeskiem dla pracowników, od poniedziałku do piątku, w godzinach 09.00-14.00, pod numerem telefonu 533 329 991.
    Sheff

01.03.2023 10:11

Jakie obowiązki szefa ochrony? Organizowanie pracy w obiektach w jaki sposób konkretnie?

06.03.2023 09:35

Szanowna Pani, ponieważ poszczególne umowy mają charakter indywidualny, nie znamy wszystkich ustaleń w nich zawartych. W celu uzyskania konkretnych informacji zalecamy kontakt z HelpDeskiem dla Pracowników, pod numerem tel. +48 533 329 991, od poniedziałku do piątku, w godz. 9:00-14:00.
    H-J

07.03.2023 13:00

To chyba zależy od konkretnego obiektu i umowy z kontrahentem. Większy obiekt, więcej posterunków, więcej pracowników ochrony. Dlatego raczej trudno podać średnią liczbę osób pod danym kierownikiem. Jest różnie.
    Grażyna

06.03.2023 16:48

Jestem pracownikiem tej firmy i jestem zadowolona z pracy i daje mi satysfakcję. Dobrze zarabiam. Moja jest wina że nie dopytuje przy podpisywaniu umów. Są problemy jak w każdej firmie. Mniemam grupy i jestem kwalifikowanym pracownikiem ochrony. Nikt mnie nie zmusza do podpisania umowy ale zależy mi na tej pracy
    Pracownik byly

04.03.2023 15:41

Kurcze myślałem że jestescie firma na poziomie i chyba się myliłem. Śmieciowe umowy a jak etat to 1/8 albo 1/16 ...przecież to jest żałosne i szkodliwe dla pracowników nie pobierających świadczeń rent i emerytur. Nie do że urlop się nie należy , składki na przyszłe emerytury w tej formie to jakiś żart to jeszcze stawka najniższa z najniższych. Wiem jedno będę Was omijać szerokim wielkim łukiem i współczuję ludzia którzy na taką firmę zatrudnienia się zgodzą .

06.03.2023 12:46

Dzień dobry. W razie jakichś niejasności bądź wątpliwości, zarówno w zakresie umów, jak i pozostałych spraw dotyczących firmy, sugerujemy kontakt z pracowniczym HelpDeskiem: od poniedziałku do piątku, w godz. 9:00-14:00, pod numerem tel. +48 533 329 991. Proszę tylko pamiętać, że poszczególne umowy mają charakter indywidualny i są zawierane wg indywidualnych ustaleń, właśnie ze względu na bardzo rozmaite świadczenia, które nasi pracownicy otrzymują.
    eh

02.03.2023 09:06

Miałem zamiar się trochę poudzielać na forum ale jak zobaczyłem łamanie rodo i pretensje, że się czegoś nie dopilnowało itp to z szacunku do siebie tylko pozdrowie elitę intelektualną i się wycofam
    kandydat

03.03.2023 12:52

no niektórzy tu to faktycznie przeginają, jak się ma coś do kogoś to się takie sprawy załatwia bezpośrednio, a nie obsmarowując kogoś na forum
    Morty

12.01.2023 15:34

Witam, czy do pracy tymczasowej też przyjmujecie ludzi? Tak na wakacje np.?

08.02.2023 12:57

Tu jest tylko tymczasowa, cały czas jest pytanie, zostanę czy out.
    Pracująca

03.03.2023 07:24

Totalna bzdura

Oferty pracy - TIME SECURITY Sp. z o.o.

Pracownik Ochrony

Białystok

13.02.2023 21:34

Jack

02.03.2023 05:52

Porządna firma to dba o pracowników , nie spóznia się z wypłatą pieniędzy więc nie przesadzaj z tym reklamowaniem "porządnej firmy"
    Tomasz

02.03.2023 21:20

Zapewne.Jeden drugiego podpiepsza.Na Wieczorku nie ma współpracy między pracownikami, a co niektórzy pracownicy wogule nie powinni dostać umowy o pracę bo nawet nie wykonują minimum z zakresu swoich obowiązków.

28.02.2023 08:42

Oco chodzi z tym płaceniem podatków w działalności nierejestrowanej.Jest to zgodne z prawem

01.03.2023 07:11

Ja już 15 wysłałem e-pit 37 bo nikt mnie wcześniej nie poinformował.Teraz muszę bawić się w korekty.Czemu nikt mnie o tym nie poinformował o tej działalności i czy ja się na to zgadzam.
    racownik

01.03.2023 08:51

A jak byśmy te pieniążki na podatek dostali trochę wcześniej? Super by było pozdrawiam serdecznie
    Zzimny drań.

28.02.2023 17:57

Koniec miesiaca nie ma kasy za zlecenia, nie wiadomo kiedy bedą...Firma ma zanic swoje zobowiazania,nie liczy sie z ludźmi.Co tam ze pracownicy mają swoje platności.Żenujace...Czas na zmiane firmy,myslalem ze dziwne podatki to szczyt ich mozliwosci,a jednak mozna pogrywać więcej...dla zastanowienia dla innych????

27.02.2023 17:26

A teraz coś na czasie i tylko prawda. Brak pieniędzy za nadgodziny do 25 a jest 27.Jakies zakładanie firmy i płacenie podatków. O Co chodzi. Firma nie jest wiarygodna a na pewno jej dyrekcja.
    August

28.02.2023 01:55

To co tu robisz jak nie jest wiarygodna? Zbieraj zabawki i na inne podwórko. Nikt Cię do niczego nie zmuszał i nie zmusza. Nie pasuje to adios.
    Manu

28.02.2023 11:27

Niestety jest już 28 i nie ma wypłat za umowy śmieciowe za styczeń. Przecież to się w głowie nie mieści. Przelewy przez jakieś dziwne instytucje a ludzie mają swoje zobowiązania i wypłaty zawsze powinny być na czas . Czy firma time odpowie dlaczego już 5 dni po terminie są wypłaty?
    Grażyna

17.02.2023 20:13

Ja pracuję w tej firmie od 1.10.2021 ,jestem zadowolą z wynagrodzenia. Mam wynagrodzenie na czas, są nieraz jakieś problemy ale się dzieje w każdej firmie.Pracuje pierwszy raz i jestem kwalifikowanym pracownikiem ochrony.Pracowalam wcześniej na innym stanowisku. Praca na obiekcie którym pracuje bardzo mi odpowiada. Jak się utrzymałam to przyzwyczaiłam się do ludzi , a nie jest to praca łatwa ale daje satysfakcję. Wynagrodzenie mi odpowiada i mam plany dalej pracować w tej firmie. Moja ocena jest pozytywna.
    wito

23.02.2023 09:47

popieram opinie, wiadomo ze nie kazdy bedzie zadowolony ale nie ma co psów na firmie wieszac tylko dlatego, ze komus nie przypasowało
    Zibi

26.02.2023 19:39

Jak masz grupę inwalidzką masz etat czyli najniższa krajowa nadgodziny płacą część na umowę zlecenie a część na umowę o dzieło tylko że na zleceniu dostaniesz z 300 a resztę o dzieło Rencistów też zatrudniają tylko na 1/16 etatu Kwalifikowanym płacą też za nadgodziny ze zlecenia i o dzieło tak że (usunięte przez administratora) na umowach

21.02.2023 10:14

wito

23.02.2023 09:47

??? przecież normalnie kasa wpada
    były pracownik

15.02.2023 16:01

mi się tu źle nie pracowało. normalna robota, nie jakaś trudna. wiadomo, że nie każdemu będzie pasować, ale z drugiej strony zatrudniając się w ochronie wiadomo czego można się spodziewać, więc zaskoczenia nie ma.
    fenix

16.02.2023 15:27

na jakim obiekcie byłeś? jaka fucha?
    nowy

17.02.2023 14:19

a to ma jakieś znaczenie co do samej roboty?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TIME SECURITY?

przyszły niedoszły

10.02.2023 10:02

Mam mieszane odczucia, co do tej firmy. Ciekawi mnie, o co w tym chodzi: w ciągu ostatnich trzech tygodni pojawia się ze dwa lub trzy razy na olx ogłoszenie, że Time szuka na stanowisko pracownika ochrony w danej lokalizacji x. Jestem z tej lokalizacji, czterokrotnie wysyłam Wam swoją aplikację lub dzwonię, za każdym razem słyszę, że koordynator się odezwie w przeciągu dwóch tygodni, nie odzywa się, a w rozmowie telefonicznej dostaję od Was informację, że "na tę lokalizację już nie szukamy", po czym wrzucacie znów na olx ogłoszenie na tę lokalizację. Czyli szukacie, czy nie szukacie na tę lokalizację? Kandydat Wam nie odpowiada? (nie odbyłem nawet rozmowy kwalifikacyjnej, więc nie jesteście w stanie stwierdzić, czy się nadaję, czy też nie do tej pracy.). Jak na moje - słabe to.

10.02.2023 13:08

Dzień dobry. Może odrobinę rozjaśnimy obraz sytuacji. Pierwsza sprawa to pakietowy system ogłoszeń rekrutacyjnych - część z nich pozostaje aktywna przez z góry określony czas, choć zdążyły się zdezaktualizować. Po drugie - kierownicy odzywają się do wybranych przez siebie osób w ciągu tygodnia od odbytej rozmowy telefonicznej z Działem Rekrutacji. Jeśli się nie kontaktują, to po prostu znaczy, że wybrali innych kandydatów. Po trzecie - pierwszeństwo przy naborze mają osoby bez innych świadczeń, z uprawnieniami (np. kwalifikowani pracownicy ochrony), a także posiadający orzeczenie o niepełnosprawności - jesteśmy zakładem pracy chronionej. Nie jesteśmy w stanie zagwarantować zatrudnienia każdemu, kto się z nami kontaktuje, bo chętnych do podjęcia pracy zwyczajnie jest więcej niż etatów. Pozdrawiamy.
    przyszły niedoszły

13.02.2023 09:58

Rozumiem. Mam orzeczenie, doświadczenie i żadnych innych świadczeń nie pobieram. Czy jakieś schorzenia szczególnie preferujecie u swoich pracowników? (konkretne kody? schorzenia specjalne?)
    Ron

13.01.2023 23:51

Czy zatrudniacie ludzi bez grupy inwalidzkiej na przykład na umowę zlecenie
    monsun

02.02.2023 10:07

no a co z tym zleceniem? jest czy nie ma? jako dorywcza praca można czy nie?

02.02.2023 12:32

Po pierwsze - można pracować na zlecenie, ale to zależy od konkretnego zapotrzebowania. Jeżeli jest obiekt, który nie jest w pełni obsadzony, można w ten sposób dorobić (najpierw oczywiście musi być zapewnione wyrobienie etatu osobom na umowie o pracę). Po drugie - firma poszukuje głównie osób na pełen etat, ponieważ bardzo często wymogiem kontrahentów jest zatrudnianie na podstawie umowy o pracę.

20.01.2023 10:38

dedek

01.02.2023 14:42

a ja się nie zgadzam, pracuje już 2 i jest okej
    dedek

01.02.2023 14:43

także kwestia indywidualna, co człowiek to opinia, nie ma tak, że jakaś firma jest najgorsza czy najlepsza obiektywnie
    hekla

17.01.2023 20:13

ja polecam prace w time security. super ludzie z wszystkimi idzie sie dogadac i praca tez okej.
    zbyszko

30.01.2023 14:02

z szacunkiem prosze do kolegi, bo najwazniejsze jakim jest czlowiekiem w tym wszystkim
    [email protected]

31.01.2023 16:56

Witam Zbyszka nie znamy sie pracuje w firmie SET-HUD jako ochrona na stacji krwiodastwa w katowicach i jest podobnie ale masz racje co do poszanowania czlowieka ,,NIE TEZYZNA SIE LICZY LECZ SZACUNEK DO DRUGIEGO CZLOWIEKA choc czasami nie zgadzam sie znimi w slownictwie POZDRAWIAM .
    Dany boy

31.01.2023 07:28

Pracuje już 3lata i jest ok mam nadzieje pracować tam do emerytury no pieniądze niestety tak jak w większości ale coś za coś chcesz więcej to do Tesco albo Auchan na linie kas na 12 h i szybko zatęsknisz za fotelikiem ciepelkiem tv a obchody raz na 3g to z nudów się przejść a ci co piszą o tężyźnie fizycznej IT to do wojska niech idą ją z grupą na kręgosłup raczej biegać nie będę polecam tą firmę
    Zniecierpliwiony

18.01.2023 10:30

Dzień dobry jaki jest czas oczekiwania na rozpaczanie wniosku o ryczałt paliwowy , czekam już przeszło rok to raczej nie jest normalne
    zbyszko

30.01.2023 14:05

moze cos nie tak z dokumentacja? moze dopytaj na zywo

Kontakt - TIME SECURITY Sp. z o.o.

Pukowca 15 40-847 Mysłowice

NIP:2220818844

Branże: Sprzątanie
    Ambitna

29.01.2023 21:01

Witam. Interesuje mnie praca biurowa na terenie Milicza . Pełny etat. Posiadam umiarkowany stopień niepełnosprawności na stałe. Wykształcenie średnie.

30.01.2023 08:50

Dzień dobry. Niestety, praca w ochronie nie jest zasadniczo pracą biurową, a my nie posiadamy własnego biura na terenie Milicza.

30.01.2023 09:15

Niestety, nie prowadzimy obecnie rekrutacji na takie stanowiska w tym mieście. Nie mamy tam również biura, nasze oddziały mieszczą się gdzie indziej.
    Cierpliwy bardzo

18.01.2023 17:27

Jaki jest czas oczekiwania na rozpaczanie wniosku o ryczałt paliwowy , czekam już przeszło rok wiec chyba coś nie tak?
    Topola

25.01.2023 12:54

pisząc tutaj raczej niczego nie załatwisz
    Cierpliwy bardzo

29.01.2023 14:10

Oficjalnie to były składane papiery, itp bez odzewu.
    Ilona

11.01.2023 11:43

Witam, czy ktoś był na rozmowie na stanowisko Specjalista ds. Finansowych z tego opublikowanego ogłoszenia i czegoś się dowiedział, chociaż jakie są stawki? Nie widzę żadnych konkretnych informacji o zarobkach. Nie wiadomo, czy w ogóle się opłaca.
    psst

18.01.2023 14:17

ale pewnie nie opłacało się iść na rozmowę, nie? haha

19.01.2023 08:53

Ależ my na siłę nikogo na rozmowy rekrutacyjne nie zaciągamy :) Komu zależy na pracy, ten zawsze może aplikować i podczas rozmowy zapytać o wszelkie niezbędne szczegóły. Jeżeli potencjalny pracownik uważa, że przybycie na rozmowę kwalifikacyjną jest dla niego nieopłacalne, to również jest dla pracodawcy cenna informacja.
    Julia

25.12.2022 18:47

Bardzo aktywne forum firmy. Dużo można się dowiedzieć na przykład tego, że rekrutacja już się skończyła. Kiedy można się spodziewać kolejnej rekrutacji i czy w firmie zatrudniacie również kobiety? Jest szansa na zatrudnienie?
    orzeł

30.12.2022 13:41

ok, taka sytuacja, dzięki
    Tymon

18.01.2023 10:44

Czekam rok na odpowiedz na złożony wniosek
    Tymek

01.12.2022 15:36

Czy firma wypłaca swoim pracownikom , zatrudnionym na umowie o pracę , dodatek nocny , za pracę w godz. 22 .00 - 6.00 , a jeśli nie , to dla czego nie , skoro Kodeks Pracy przecież to gwarantuje ?.
    Techman

18.01.2023 07:23

13,5 :-)
    Tymon

18.01.2023 10:41

13,5 netto
    [email protected]

13.01.2023 04:01

Witam czy firma zwraca za przyejazd w wojewosztwie slaskim za bilety komunikacyjne Z.T.M. POZDRAWIAM

13.01.2023 08:09

Dzień dobry. Nie, kosztów przejazdów transportem publicznym nie zwracamy. Pozdrawiamy!
    MM

10.01.2023 16:58

Witam czy są jakieś wolne miejsca do pracy dla kobiet w Łodzi z grupą umiarkowana no nie mogę się do was dodzwonić pozdrawiam.

11.01.2023 08:55

Dzień dobry. Być może nie jest się Pani w stanie do nas dodzwonić, ponieważ wraz z nastaniem nowego roku znacząco wzrosło zainteresowanie pracą u nas, jest bardzo dużo zgłoszeń i telefon dzwoni bez przerwy. Odpowiadając na pytanie: tak, w Łodzi powinny być w tej chwili wolne miejsca pracy dla kobiet z grupą umiarkowaną. Pozdrawiamy!
    ramzes

19.12.2022 14:52

ja chciałem bardzo pochwalić firme za stały kontakt podczas rekrutacji i to, że odpowiadają tutaj na forum na pytania, właściwie to zajrzałem tutaj przed rozmową i już znalazłem odpowiedzi na większość swoich pytań, jeszcze taka sytuacja mi sie nie przytrafiła a dużo tych profili na gowork zwiedziłem. pozdrawiam
    SRK Bytom

04.01.2023 13:07

Do wszysykich zainteresowanych kierownik R. B to odpowiedni facet na odpowiednim stanowisku wymaga dyscypliny.
    Pluto

07.01.2023 05:10

Super kierownik. Wszystko załatwi.
    xyz

29.11.2022 15:23

jak nie ma ofert w konkretnej lokalizacji, która mnie interesuje, to mogę podejść tam z cv czy nie ma co i czekać aż się pojawi coś w tamtej okolicy?
    lemek

04.01.2023 10:27

A co ci to przeszkadza?
    lemek

04.01.2023 10:28

Niektórzy zasypują forum komentarzami rodem z portali plotkarskich i o to już nikt nie ma problemu, a jak ktoś zada normalne pytanie, to już nagle jest. Dej ludziom żyć i pytać o co chcą.
    Jacek

03.01.2023 18:37

Czy firma przyjmuje aktualnie osoby bez grupy?

04.01.2023 08:19

Dzień dobry. Tak, oczywiście, do pracy przyjmujemy również osoby bez orzeczeń.
    Miro

19.11.2022 01:53

Dostałem skierowanie na badania za które musiałem zapłacić i mnie nie przyjęli do pracy to jest żenada co jest wyprawiane i czy jest ok co do pracownika . Jeśli kierujecie na badania to płaccie sami i zobaczymy wtedy czy takie podejście będziecie robić .

02.01.2023 11:05

to może gość faktycznie firmy pomylił

02.01.2023 11:06

albo po prostu zamęt chciał wprowadzić
    Wieczorek

15.12.2022 10:04

Nie będzie kasy do 22 grudnia na święta,duża ilość osób nie przyjdzie do pracy . Do wiadomości Szefostwu Pracownicy Wieczorek
    Waldek

02.01.2023 10:46

Straszyliscie ,ale przyszliście do pracy, to po co wypisujecie takie głupoty.

02.01.2023 10:47

Brawo jedna mądra odpowiedź.
    Czok ...

01.01.2023 22:12

Pan Jarosław.K od niedawna przeja po Marku Sudkowi Czoki , super gość konkretny , zalatwia problemy od reki . Oby takich wiecej kierownikow

21.12.2022 13:05

A ja napiszę tak jako były pracownik z długoletnim stażem i doświadczeniem odradzam pracy w time security (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o TIME SECURITY Sp. z o.o.