P.U. TOMBOR Sp. jawna Zakład Pracy Chronionej

Katowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 132 ocen.

Opinie o P.U. TOMBOR Sp. jawna Zakład Pracy Chronionej

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U. TOMBOR Sp. jawna Zakład Pracy Chronionej

znajomy

polecam przeczytanie opini o pani Grazynie na opinie nkt i wtedy zobaczycie jak ta pani była tam uwielbiana bo ta blondyna niedawno tam pracowała a na pewno już tak milo nie będziecie o tej pani pisać zapraszam do przeczytania bo warto

pracownik nkt
@znajomy 11.11.2015 19:44
polecam przeczytanie opini o pani Grazynie na opinie nkt i wtedy zobaczycie jak ta pani była tam uwielbiana bo ta blondyna nied...

Dobrze że polecasz stronę o opiniach nkt na temat Grażyny ,pracowałem z nią dość długo i owszem nie była lubiana ale przez nierobów,leni,śpiących królewiczów którym praca w ochronie pomyliła się z sypialnią u dziadków.Sukcesywnie takie osoby pseudo pracownicy ochrony byli eliminowani z dobrej ekipy nkt przez Grażynę i słusznie bo to ona prowadziła obiekt i starała się jak najlepiej wypełniać powierzone jej obowiązki.Mam jak najlepsze zdanie o tej wspaniałej kobiecie.Do tych negatywnych opinii o Grażynie pasuje aforyzm którym autorem był Stephen King CZASEM CZŁOWIEK SĄDZI ,ŻE UJRZAŁ JUŻ DNO STUDNI LUDZKIEJ GŁUPOTY,ALE SPOTYKA KOGOŚ ,DZIĘKI KOMU DOWIADUJE SIĘ ,ŻE STUDNIA NIE MA JEDNAK DNA.

pracownik nkt
@znajomy 11.11.2015 19:44
polecam przeczytanie opini o pani Grazynie na opinie nkt i wtedy zobaczycie jak ta pani była tam uwielbiana bo ta blondyna nied...

Dobrze wiadomo kto to napisał wali ci się grunt pod nogami to plujesz jadem na Grażynkę boli jak ktoś przychodzi lepszy od wszystkich pewnie słabo sypiacie odkąd Grażyna pracuje.

kierowca

Co wy w tej Grazynie zachwalacie kobieta jak kobieta jak nowa to każdemu się podliże żeby pracy nie straciła.Ja jestem kierowcą który jezdzi od początku i ta pani Grażyna nie jest taka wspaniała jak była inna blondynka angelika co kiedyś pracowała w ochronie własnie ona była miła ,uśmiechnięta i miała podejście do człowieka ta pani Grazyna jej nie zastąpi szkoda że juz tu nie pracuje pozdrowienia dla niej...

kierowca schenker

Ochrona Jas-Fbg Warszowice to jest żałosna ja bym wymienił przynajmniej z 4 osoby a ta Pani Grażyna z ochrony to powinna zarządzać ochroną wymienić z kilka osób i byłoby super.Ostatnio byłem rano to ochrona miny miało jakby mieli problemy gastryczne !!! tylko Pani Grażyna uśmiechnięta i jak zwykle pełna entuzjazmu i zachwyca swoją pracą.Pozdrawiam Panią Grażynę.

kierowca JAS-FBG

GRAŻYNA RZĄDZI !!! pozdrawiam !!!

Do Pani Grażynki

Wielka mądrość z Pani wypływa,życiowa oraz zawodowa pozdrawiamy kierowcy.

Grażka

Człowiek nie jest bogaty tym, co posiada, lecz tym, co daje innym: gest , miłe słowo. Pozdrawiam. Grażyna

kierowca Jas-Fbg

Szczera prawda ja sobie też nie pozwalam na spoufalania z ochroną a Pani nowa blondynka z ochrony pracuje dobrze i na poziomie służbowym ale tak świetnie pracuje że dystans który utrzymuje do wszystkich jest nie odczuwalny i tak powinna pracować ochrona.Pani blondynko dziękujemy że Pani jest i niech ochrona uczy się od Pani kultury pozdrawiamy Panią

Kierowca do GRAŻKI

Pani Blondynko z ochrony nie ma za co dziękować Pani praca jest dla nas kierowców przyjemnością i wzorem do naśladowania dla wszystkich pracowników ochrony jas-fbg,szkoda tylko że taki talent marnuje się na parkingu w budce a nie jest Pani dowódcą ochrony.Był przed Panią świetny dowódca pseudonim Łysy ale z niewiadomych przyczyn już go nie ma pytaliśmy po jego zniknięciu co się z nim stało ale ochrona nabrała wody w usta i nic nie mówili myślę że spokojnie mogłaby Pani być tak dobra jak on był a może i jeszcze lepsza.Firma Tombor z pewnością doceni Pani świetną pracę i będzie Pani dowódcą ochrony bo taki talent zdarza się niezwykle rzadko.Pozdrawiam i życzę Pani wiele sukcesów.

Grażka

Dziękuje pięknie wszystkim kierowcom. Jest mi bardzo milo :) Pozdrawiam. Życzę szerokości i przyczepności .

anonim

(usunięte przez administratora)

kierowca JASFBG

TA NOWA BLONDYNKA Z OCHRONY JAS-FBG POWINNA ZARZĄDZAĆ OCHRONĄ I BYŁBY PORZĄDEK A NARZEKAJĄCYCH WYWALAĆ DO DOMU ! DOSTAJĄ PRACĘ I NARZEKAJĄ A INNI CZEKAJĄ NA PRACĘ LATAMI ,BLONDYNKA Z OCHRONY KTÓRA JEZDZI OPLEM JEST NAJLEPSZA AŻ MIŁO JAK ONA JEST NA ZMIANIE PANI BLONDYNKO POZDRAWIAM PANIĄ I ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJ !!! INNI TO CIEŃ OCHRONY !

kierowca JAS-FBG

Cóż, zespół pracowników ochrony jest jak orkiestra, a dobry dowódca niczym dyrygent wie, kto fa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto gra czysto i stara się, a kto zbytnio się nie wysila.JAS-FBG w Warszowicach potrzebuje nowego dowódcę takiego jak ta nowa blondynka która nie wiadomo dlaczego siedzi w budce na parkingu wjazdowym zamiast dowodzić całą ochroną.

kierowca KONSORCJUM

Blondynka z ochrony wymiata super kobieta i profesjonalizm ,skarb ochrony firmy Tombor !

UCZCIWA

W firmie mobbing. Brak szacunku właściciela spółki do pracowników. Wyzywanie, poniżanie, brak słów.

pracownik
@UCZCIWA 14.10.2015 21:49
W firmie mobbing. Brak szacunku właściciela spółki do pracowników. Wyzywanie, poniżanie, brak słów.

W firmie mobbing. Brak szacunku właściciela spółki do pracowników. Wyzywanie, poniżanie, brak słów.TY GOŚCIU PISZESZ O SWOIM MAŁŻEŃSTWIE JAK MASZ TAKIE PROBLEMY Z ŻONĄ TO TWÓJ PROBLEM A NIE PISZ O PROBLEMACH MAŁŻEŃSKICH NA FORUM FIRMY,JAK ŻONA NIE MA DO CIEBIE SZACUNKU ,WYZYWA,PONIŻA TO JESTEŚ KAPEĆ

kierowca JAS-FBG

popieram blondyna z ochrony to jest kultura i profesjonalizm !!!!

kierowca JAS-FBG

BLONDYNKA Z OCHRONY JAS-FBG PEŁNA KULTURA A WY Z OCHRONY DO PIĘT JEJ NIE DORASTACIE !!! SUPER KOBIETA PEŁNY PROFESJONALIZM !!! PEŁNE UZNANIE ZA PRZYJĘCIE TEJ KOBIETY DO OCHRONY !!!

Mnich
@Kierowca Jas-Fbg 04.11.2015 21:38
Pewnie że po chamsku się zachowują i to cały czas żadnej kultury jak ci młodzik czy obcy człowiek wali na TY jak by cię znał i...

To już Twoja sprawa jak się do Ciebie odnoszą,z tego co wiem, to jeden z ochroniarzy "kręcił" z jedną kobitą z biura,ale jeżeli chodzi o Ich stosunek wobec kierowców, no to nie mam zastrzeżeń- wykonują swoją pracę tak jak należy...

kierowca
@Mnich 25.11.2015 21:06
To już Twoja sprawa jak się do Ciebie odnoszą,z tego co wiem, to jeden z ochroniarzy "kręcił" z jedną kobitą z biura,...

Po co wyciągasz jakieś brudy typu -jeden z ochroniarzy kręcił z jedną kobitą z biura ! napisałeś wykonują swoją pracę tak jak należy to jest kłamstwo napisane jak widzę przez zbulwersowanego/zbulwersowanej osoby z ochrony odnośnie dobrych opinii o Pani Grażynie i tak jej nie dorównacie !

kierowca schenker

BRAWO BLONDYNA Z OCHRONY JAS-FBG TAK TRZYMAĆ !!! SUPER KOBIETA PEŁNA KULTURA !!! BLONDYNA NA DOWÓDCĘ CAŁEGO ZAKŁADU !!!

kierowca

Jasiek to jeden z tych co chodzą naburmuszeni na swoją pracę i tak czujny jak pies podwójny.Nowa Pani blondyna w ochronie to powiew świeżości w ochronie kultura na wysokim poziomie ,poziom tak wysoki który wy nigdy nie osiągnięcie nikt z was nawet niech o tym nie marzy.Profesjonalizm i fachowość wiem o czym piszę bo rozładowywałem się i ładowałem na JAS FBG setki razy oraz na setkach innych zakładów.

kierowca

Ta nowa kobieta blondyna z ochrony na Jas-Fbg używa słów których nigdy wcześniej nie używała ochrona to znaczy dziękuję,proszę,do widzenia,bardzo mi miło,i to wszystko z uśmiechem pracownicy ochrony Jas-Fbg uczcie się od tej Pani kultury to jest kobieta która powinna być dowódcą ochrony całego zakładu Jas-Fbg brawo dla dyrekcji Tomboru za przyjęcie takiej Pani aż miło przyjechać i żal odjechać ,Jasiek nie pisz głupot że taka wspaniała uśmiechnięta ochrona pracuje na Jas-Fbg i w dodatku czujna bo to nie prawda !!!

kierowca
@kierowca 04.10.2015 12:44
Ta nowa kobieta blondyna z ochrony na Jas-Fbg używa słów których nigdy wcześniej nie używała ochrona to znaczy dziękuję,proszę...

Przepraszam, ale czy Tamci panowie odzywali się do Ciebie po chamsku???

kierowca
@kierowca 17.11.2015 09:26
Przepraszam, ale czy Tamci panowie odzywali się do Ciebie po chamsku???

NIE MÓWIMY TU O ODZYWANIU PO CHAMSKU LECZ O BRAKU KULTURY BO NIE MOŻNA MÓWIĆ DO KIEROWCÓW NA TY I OGÓLNIE MUSI BYĆ UŚMIECH NA TWARZY I PEŁNY PROFESJONALIZM A NIE MINY SMUTNE

kierowca

Co to za fają kobietę przyjęli do ochrony na JAS-FBG w Warszowicach uśmiechnięta,kulturalna obyta powinna być dowódcą całej ochrony !! a nie ci pseudo naburmuszeni dowódcy ze smutnymi zmęczonymi twarzami którzy nic nie umieją

DAWNA EKIPA ŻORY

,na dowódców wyznaczane są osoby nie kompetentne które nie mają pojęcia o organizacji pracy,dlatego odszedłem - to napisałeś prawdę na dowódców wybrali ludzi którzy nie mają o tym zielonego pojęcia a ważni jakby każdy z nich wszystkie rozumy pozjadał JAS-FBG w Warszowicach potrzebuje nowych dowódców kompetentnych ci co byli już nie wrócą pozdrawiam Dowódcę łysego z Warszowic pozdro chłopie !

Krzysztof

Wydaje mi się że we wszystkich obiektach tak jest. Nic nie chciej od pracodawcy ...pracuj i się ciesz że chcemy cie zatrudnić. WIESZ I TAK I NIE JA PRACUJĘ W FIRMIE KONSALNET I NAPRAWDĘ JEST RÓŻNICA LICZĄ SIĘ Z TWOIM ZDANIEM SĄ ORGANIZOWANE SPOTKANIA NA KTÓRYCH PRACOWNICY WYLEWAJĄ SWOJE ŻALE I FIRMA DOSTOSOWUJE SIĘ DO RACJONALNYCH I POPRAWIAJĄCYCH PRACĘ POMYSŁÓW OCHRONY,IDZIE JESIEŃ ZACZNĄ SIĘ DESZCZE POTEM ZIMA I MROZY ŚNIEŻYCE ŻAL MI LUDZI STOJĄCYCH NA DWORZE POD PŁOTEM PO KILKA GODZIN NA JAF-FBG ALE TRUDNO ICH WYBÓR ICH ŻYCIE I ZDROWIE

pracownik

Wydaje mi się że we wszystkich obiektach tak jest. Nic nie chciej od pracodawcy ...pracuj i się ciesz że chcemy cie zatrudnić.

Yosarian

praca na obiekcie w Warszowicach to wymarzone miejsce dla tych,którzy pragną być niewolnikami,zero rodziny czasu wolnego non stop w pracy a do domu tylko się przespać i od nowa 12 godź.Lecz nie ma innego sposobu podobno aby to zmienić aby coś zarobić potrzeba nie stosować się do przepisów kodeksu pracy-12 godź dzień w dzień bez dodatków nocnych,sobotnio niedzielnych jedna stawka non stop.Nie ma szans na wypoczynek na rodzinę życie tylko praca,praca praca-żal mi kolegów bo ja nie damz siebie zrobić niewolnika

anonim

(usunięte przez administratora)

kierowca firmy JAS-FBG

MAJOM TAM MONITORING I TO SUPER DWIE WIELKIE PLAZMY NA SCIANACH NA PORTIERNI WSZYSTKO DOBRZE WIDAC NIE RAZ TAM BYŁEM I WIDZIAŁEM JADŁO SIE NA PORTIERNI FRYTKI I CO INNEGO JAK SIE ZAMÓWIŁO TO WIDZIAŁEM

kierowca

dlaczego stoją ochroniarze na tym słońcu przy płocie to bez sensu macie kamery więc nie wiem komu to służy,jak któryś zemdleje ,dostanie zawału ,udaru itp. to kto odpowie za to ,jak spytałem to powiedziano mi że dowódcy zmiany ochrony no to jak zapłacą odszkodowania pracownikom to zwątpią wszyscy dowódcy !!!

kierowca
@kierowca 12.06.2015 22:25
dlaczego stoją ochroniarze na tym słońcu przy płocie to bez sensu macie kamery więc nie wiem komu to służy,jak któryś zemdleje...

U nich dowódcy odpowiadają za wszystko jak który ochroniarz wpadnie pod kółka z tych co stoją pod płotem to dowódcy ochrony będą płakać.A firma ochroniarska i inni umyją ręce...

czekamy

ŁYSY WRÓĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

od Łysego

Proszę nie piszcie już o mnie ja już żyję swoim życiem w innej firmie,życzę wam wszystkiego najlepszego żeby wam się ułożyło jak najlepiej ,Wam, starzy przyjaciele, i Wam, obec­ni wro­gowie, życzę, abyście mog­li o mnie zapomnieć, Wam, drodzy niez­na­jomi, abyście mnie nie poznali,

kierus kierowca

Narzekacie ,narzekacie a pracujecie na Jas-Fbg ,śmieszna stawka w ochronie itd. lamentujecie a robicie tam cały czas żałośni jesteście ,wystarczy poszukać i przyjąć się gdzie indziej ,narzekaniem nic nie zdziałacie !! ja bym wam dał po 2 zł na godzinę może to by wam otworzyło a to pewnie część by nadal została i pracowała ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

dla ochrony na nockach

Znowu noc Przez palce leci czas Zimny koc Papieros dawno zgasł I wiem, że los nie wart nawet grosza Więc czekam po blady świt Na tych kilka słów Weź się w garść, wytrzyj łzy

były pracownik

Macie racje łysy był bardzo dobrym dowódca, ciekawe czy znajdzie swojego następcę. obiekt Warszowice rządzi się swoimi prawami i ciągłymi zmianami, długo jeszcze potrwa aż wszystko wróci do normy

były pracownik

Pracowałem na Warszowicach jako stójkowy na parkingu zewnętrznym oraz wewnętrznym ,jak to jest że dowódcą był wtedy łysy i inni i wszystko grało każdy wiedział co ma robić i wszystko funkcjonowało, teraz to jest tylko bałagan ludzie przychodzą odchodzą ,teraz to cień dawnej ochrony na Warszowicach,a wszystkiemu jest winna zła organizacja ochrony ,na dowódców wyznaczane są osoby nie kompetentne które nie mają pojęcia o organizacji pracy,dlatego odszedłem

Bad Boys Warszowice

śpieszmy się kochać pracowników ochrony tak szybko odchodzą

do Bad Boys

to prawda cała prawda o obiekcie Warszowice bravo !!!!!!!!!!!!!!!

Bad Boys

Tak tu zimno tak tu wieje, A ochroniarz wciąż się śmieje, Bo pilnują płotu ciecie, To najlepsza praca w świecie, Stoi marznie lub go grzeje, Czasem świeci czasem leje, Ważna funkcja ochroniarzy, Bo szkoda się zdarzy, Za te pieniądze kochani moi, Niech ktoś inny pod płotem stoi,

Pan prawda

"Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem." Ludwig von Mises

blondynka

kasia czy nie kasia blondynka, jakie to ma znaczenie... jak ktoś myli agencję ochrony z agencją towarzyską to jest taką wizytówką firmy jak pan z tvn..,

fiku miku
@blondynka 26.02.2015 18:01
kasia czy nie kasia blondynka, jakie to ma znaczenie... jak ktoś myli agencję ochrony z agencją towarzyską to jest taką wizytów...

i co pracuje jeszcze ta wesoła zakochana w kierowcach podstarzała panienka ?

blondynka

kasia czy nie kasia blondynka, jakie to ma znaczenie... jak ktoś myli agencję ochrony z agencją towarzyską to jest taką wizytówką firmy jak pan z tvn..,

fan kasi

Oj lubi ona lubi zwlaszcza kierowcow z tego pecu, zawsze moga liczyc na piwo nawet po swojej pracy, mam tam garaz to wiem...a sylwester byl huczny i baaaardzo wesoly...fajna "robota" i fajna firma co jej jescze za to placi!zatrudniajcie tylko takie laski a nie inwalidow!

fan blondynki z siemianowic

P kasia zawsze "goraca i wilgotna" czeka na bazie w siemianowicach na wszystkich chetnych nawet tych co sie nie zalapali na sylwestra...

zgłosznie podstawa prawna

Wielu użytkowników internetu błędnie przypuszcza, że zapewnia on całkowitą anonimowość. Dlatego bez oporów znieważają lub pomawiają osoby lub instytucje. Najczęściej ich ofiarą padają przedstawiciele wolnych zawodów, m.in. lekarze, weterynarze. Coraz częściej też pracodawcy, którzy są szkalowani na forach przez byłych pracowników. Tego typu czyny nie są jednak bezkarne. Fora internetowe w szczególności stanowią miejsca, gdzie dochodzi do przekroczenia granicy pomiędzy wolnością słowa a naruszeniem dóbr osobistych, czy wręcz czynem karalnym. Obecnie w sieci funkcjonują serwisy umożliwiające zamieszczanie komentarzy na temat usług świadczonych przez lekarzy, adwokatów, architektów itp, czy też opinii o byłych pracodawcach. Niejednokrotnie ich niezadowoleni klienci lub pracownicy nie skąpią komentarzy, które odbiegają od rzeczywistości.Po pierwsze jest to pomówienie, przewidziane w art. 212 Kk, zgodnie z którym kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

zgłoszenie

Zgodnie z kodeksem prawa wszystkie opinie o obiekcie w Warszowicach zostaną przekazane do zarządu firmy TOMBOR po weryfikacji przez administratora strony gowork po weryfikacji i ustaleniu autorów wpisów po zidentyfikowaniu komputerów z których zostały wysłane po przez namierzenie ip

Jurek
@zgłoszenie 25.01.2015 15:07
Zgodnie z kodeksem prawa wszystkie opinie o obiekcie w Warszowicach zostaną przekazane do zarządu firmy TOMBOR po weryfikacji...

Zabieraj sie lepiej do roboty!!

kierowca

jeżdże do warszowic i popieram jedne i te same dziewczyny jedna rano i jedna nock aja im wsopółczuje dziennie a gdzie czas dla nich boże za 4.50 robić ale stawka za prace na komputerze i jeszcze inne obowzki pracodawco tych osób pomyśl o podwyżkach i bardzo miła obsługa tych dziewczyn szczególnie mała blondyneczka jest miła ma kulture zawsze usmiechnieta aż miło przytjeżdzac pozdrawiam

kierowca
@kierowca 23.01.2015 09:52
jeżdże do warszowic i popieram jedne i te same dziewczyny jedna rano i jedna nock aja im wsopółczuje dziennie a gdzie czas dla...

Niestety, no ale "blondyneczka" tam już nie pracuje- informacja od pracownika. płaca za takie "łażenie" to w miare, ale co jeden to ma bardziej udupczoną kamizelke-czyżby firmy nie było staćna proszek...???

kapsel
@kierowca 22.03.2015 14:34
Niestety, no ale "blondyneczka" tam już nie pracuje- informacja od pracownika. płaca za takie "łażenie" to...

nie wiem o kim ty piszesz o jakiej blondynce ,o jakim obiekcie jeśli o Warszowicach że za takie łażenie to stawka w miarę to ci dam radę to co bierzesz to bierz połowę !!! zarobki za takie siedzenie w kabinie i narzekanie na cały świat to jeszcze powinniście dopłacić pracodawcy,piszesz a nie masz pojęcia za jakie pieniądze tam robią !

pracownik

praca w warszowicach polega częściowo na staniu na dworze przez 2 godziny ale każdy kto sie przyjmuje wie na czym polega jego praca .Stawka smieszna osoba na komputerze oraz dowódca ma taką samą stawke co osoba która stoij 2 godziny na dworze czyli 4.50 ochrona tam to przewaga starszych ludzi .na ochronie pracuja dwie kobiety one są tam cały czas szkoda dziewczyn bo robią tyle godzin po 270 żeby miały na swoje wydatki firma powinna docenić i dać podwyżke tym dziewczyną za ta ciężką prace

smutny

bardzo poecam te firme , można fajnie wymarznąć :) pisze o obiekcie w Warszowicach jeśli ktoś lubi stać na mrozie i deszczu to zachęcam praca jako KOŁEK :)

obiekt Katowice

Bardzo dobra firma gwarantuje stabilizację i normalną pracę w śród pseudo firm ochroniarskich ,pracuję i nie narzekam POTWIERDZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!

obiekt Katowice

Bardzo dobra firma gwarantuje stabilizację i normalną pracę w śród pseudo firm ochroniarskich ,pracuję i nie narzekam

obiekt katowice

super firma polecam wszystkim

były pracownik

Jak masz grupę to wyrabiasz normę i cześć a na zlecenie masz 4,50 zł za godzinę obojętnie na jaki obiekt się dostaniesz ,jak masz grupę to nie możesz robić nadgodzin ,a na zleceniu robiłem w Katowicach od 260-340 godzin miesięcznie oczywiście za 4,50 zł za godzinę !!! nie polecam !!

były pracownik

stawka 4.50 netto za godzinę odradzam !!!!!!!! są lepsze firmy

zgadzam się

Tombor to najlepsza firma ochroniarska na rynku,normalność ,ludzi którzy dają coś z siebie są pracowici i nie patrzą na zegarek kiedy w końcu będzie koniec zmiany firma wynagradza a nierobów i kombinatorów wyrzuca i prawidłowo !!! nie ma znaczenia czy masz grupę inwalidzką czy jesteś na umowę zlecenie to musisz przykładać się do pracy a nie narzekać bo przeszkadzasz innym

Zostaw opinię o P.U. TOMBOR Sp. jawna Zakład Pracy Chronionej - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U. TOMBOR Sp. jawna Zakład Pracy Chronionej