Opinie o Graser Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graser Sp. z o.o.

Szwed

Jakie trzeba mieć kwalifikacje na koordynatora pracowników tymczasowych w Holandii? Zależy mi na takiej pracy, dodatkowo wiem ,że Graser to dobra agencja. Czy zarobki są takie jak firma?Z góry dzięki.

Siema

Agencja nie jest zła. Pracowałem na magazynie we Frankfurcie nad Menem. Praca ciężka bo dużo godzin, ale z wypłaty można było być zadowolonym. Polecam Grasera, ze wszystkim idzie się dogadać.

VOJY

Praca za granicą zawsze jest ciężka, ale leserom nigdzie nie będzie dobrze. Najważniejsze to trafić na dobrą agencję jak Graser..

Ale Ale Aleksandra :-I
@VOJY 22.01.2017 18:11
Praca za granicą zawsze jest ciężka, ale leserom nigdzie nie będzie dobrze. Najważniejsze to trafić na dobrą agencję jak Graser...

takie pozytywne komentarze są klamstwem i wystawiane sa przez pracowników firmy albo na ich zlecenie przez lizodupów ktorzy mają u koordynatow lepiej niz inni. niech nikt w to nie wierzy. pracowalam tam rok i to byl rok stracony. Kazdy kto ma troche szacunku do siebie i oleju w glowie niech ucieka jak najdalej od tej firmy, a kazde naruszenie przepisów zglaszajcie od razu do Inspekcji pracy w Polsce, Niemczech, Holandii itp. nie bojcie sie, ja tak zrobilam to mi od razu oddali 350€ ktore sobie zatrzymali pod glupim pretekstem: "bo nam klient nie zaplacil" (a kogo to k... interesuje !!) . Smiech na sali i fotomontaż . wogole to przeciw tej firmie jest szykowany pozew zbiorowy jak slyszalam.

#NieDlaGrasera
@Ale Ale Aleksandra :-I 14.07.2017 13:08
takie pozytywne komentarze są klamstwem i wystawiane sa przez pracowników firmy albo na ich zlecenie przez lizodupów ktorzy maj...

Jeżeli szykuje się jakiś pozew zbiorowy to dawajcie tu znać. Taka firmie w ogóle nie powinna istnieć. Pracowałem w Bad Vilbel (pralnia koło Frankfurtu). Sciagaja ludzi zeby kwatery zapelnic. Pracy daja srednio 30 h/tyg. A jak sie zwalniasz to dowalaja kare finansowa !!! Czego nie maja prawa robic, tym bardziej ze w umowie nie ma takiego zapisu. Wiec nie dajcie sie oszukac. Czytajcie uwaznie te opinie bo wiele rzeczy sie zgadza.

AmigoPLAZAFOODS

Firma porazka.. domki gdzies w lesie na wygwizdowie..bez sklepu.najblizszy 9km.. auta firmowe ledwo zipia..auta typu renault twingo rok 1990..opel corsa 1994 i tak dalej swifty fordy KA..auta które w Holandii można kupic za 300 euro sa autami sluzbowymi.Praca w PLAZAFOODs to niewolnictwo kierowane przez ciapatych..jak się ciapatemu nie spodobasz to wylatujesz..nawet za wygląd. Qrwy gnoje banda chamow.Jedyne co to koordynatorzy sa spoko.Oby takich więcej w NL.

AmigoPLAZAFOODS

Firma porazka.. domki gdzies w lesie na wygwizdowie..bez sklepu.najblizszy 9km.. auta firmowe ledwo zipia..auta typu renault twingo rok 1990..opel corsa 1994 i tak dalej swifty fordy KA..auta które w Holandii można kupic za 300 euro sa autami sluzbowymi.Praca w PLAZAFOODs to niewolnictwo kierowane przez ciapatych..jak się ciapatemu nie spodobasz to wylatujesz..nawet za wygląd. Qrwy gnoje banda chamow.Jedyne co to koordynatorzy sa spoko.Oby takich więcej w NL.

Normalna
@AmigoPLAZAFOODS 21.01.2017 12:16
Firma porazka.. domki gdzies w lesie na wygwizdowie..bez sklepu.najblizszy 9km.. auta firmowe ledwo zipia..auta typu renault tw...

Dobrze że są samochody, jakie są takie są, ale nie muszę chodzić do pracy z buta... Ze sklepem też nie ma problemu, po pracy jedziemy do większego marketu. Ale jak ktoś jedzie na wakacje to pewnie limuzyną chciałby się wozić:D

Zalog

Super agencja, dobrze organizują wyjazdy, polecam!!

Ana

Jedna z normalniejszych agencji.

Marek1984

Dno..Dno Dno Qrwa dno. . Omijac ta firme

Pracownik
@Marek1984 08.01.2017 21:23
Dno..Dno Dno Qrwa dno. . Omijac ta firme

Straszne dno

adcbkifg

Ogólnie agencja nie jest zła zależy gdzie sie trafi. Jezeli chodzi o koordynatorów to Tomek spoko dogada sie z nim i wogóle a Marek krasnoludek porażka ja nie wiem jak taka osoba może byc koordynatorem ściemnia okłamuje ludzi i jeszcze traktuje ludzi jak nie wiem kogo jest nie miły dla pracowników a przecież pracownicy robią na jego wypłate jednym słowem porażka.

qwa

Ogólnie agencja nie jest zła, polecam.

Zadowolona

Hej moja przygoda z graserem zaczęła się miesiąc temu, wyjechałam na kwiaty. Ogólnie nie mogę narzekać, fajnie że nie mieszka się w hotelu tylko w ich mieszkaniach. Praca jest łatwa, pracuje na pakowaniu, nikt nademną nie stoi i nie pospiesza jak w szklarni w której pracowałam wcześniej z innej agencji. Wypłata się zgadza, dojazd samochodem do pracy więc polecam.

mlody

Pojechałem do pracy z agencją Graser. Pracowałem w pralni Lamme przez 5 tygodni jako sprzątacz. Ogólnie polecam pieniądze zostały mi wszystkie wypłacone. Złożyłem wypowiedzenie z okresem w odpowiednim czasie, ponieważ chciałem jechać tylko na miesiąc - nikt nie robił mi z tego powodu problemów. Pierwsze 2 tyg zarabiałem po 320 euro a kolejne 3 po 270 na czysto. Przywiozłem jak dla mnie sporą sumkę. Praca, jak za granicą dla mnie bardzo w porządku nie musiałem harować jak wół tylko normalnie pracować. Atmosfera w pracy przyjemna, a ludzie w większości bardzo w porządku oczywiście były wyjątki, ale ogólnie ok. Co do samochodów to w większości prawda, że są stare mieliśmy z naszym 2 razy problem, ale w sumie rozwiązaliśmy je z koordynatorem i nic się nie stało pojechałem zarabiać a nie wozić się limuzynami. Domki były ok, inna firma miała przeszukania pokojów co tydzień nawet czujnik dymu, a my żyliśmy sobie spokojnie. Internet nie działał prawie w ogóle, ale był telewizor z polskimi kanałami więc wolny czas jakoś leciał. Ogólnie jestem zadowolony i w przyszłym roku też zamierzam sobie pojechać dorobić na wakacjach w Graserze.

lolas

Powiem wam tak jak ktos wybiera sie do pracy przez Graser to niech sie dobrze zastanowi wielka porazka . Samochody ktorymi jezdzi sie do pracy to ponad 20 letnie zlomy za ktore musisz placic 5 euro tydzien koordynatorzy cwaniaki oprocz Tomka kasa pierwszy miesiac na zycie starczy i nic pozatym nie ma dodatkow za nadgodziny ani dodatkow nocnych poprostu placa jak im sie chce narzucaja normy mimo ze umowa jest na godziny ale tak maja podstawy zeby uciac ci z tygodniowki . W polsce mowia ze stawka to 9,36 na godzine a na miejscu mowia ...cutat .. nie obchodzi mnie co wam mowili w polsce tu stawka jest inna 6.5 euro i jak chcesz to rob jak nie to wypiepszaj do polski ... slowa marka krasnoludka . ile mozna zarobic w dobrym razie 800 max900 euro i ztego trzeba zyc i odlozyc porazka . nie polecam ale macie swoje rozumy decyzja nalezy do was .

Kasper

Jeżeli chodzi o Grasera to byłem zadowolony i z pracy i z warunków. Kasa na czas i się zgadzała więc nie narzekałem, czekam na kolejny sezon pomidorów.

spontan5

Powiem tak...przyjechalem pospisac umowe do siedziby w Opolu, czekam, czekam, kobieta daje mi papiery do podpisania a na koncu inforumje mnie, ze nie wie czy ta praca bedzie...dzwoni do szefa w placowce niemieckiej a ten oznajmia pracy jednak nie ma...parodia, ironia i wszystko jakby bawili sie ludzmi na zasadzie...teraz tak a za chwile nie....beznadziejna firma...NIE POLECAM ... jesli ktos tutaj byl slowny to tylko ja... Zalosna firma

pracownica
@spontan5 15.11.2016 20:40
Powiem tak...przyjechalem pospisac umowe do siedziby w Opolu, czekam, czekam, kobieta daje mi papiery do podpisania a na koncu...

Cześć, na ofertę czekałam 2 tygodnie, w tym czasie raz miałam jechać na produkcję ale pracodawca odwołał, bo nikogo nie potrzebował jednak. Poczekałam cierpliwie i jakoś do teraz pracuje. Mniej zawiści :) i powodzenia :)

spontan5
@pracownica 16.11.2016 10:06
Cześć, na ofertę czekałam 2 tygodnie, w tym czasie raz miałam jechać na produkcję ale pracodawca odwołał, bo nikogo nie potrzeb...

gadasz bzdury...tak jak traktuja w tej firmie to przechodzi wszelkie mozliwosci...i to nie zawisc ale nie lubie byc robiony w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i skonczcie z ta ckliwoscia i falszywym pochlebianiem

Klaus Bernaby

Witam., To co dzisiaj mialo mie,jsce przechodzi wszelkie granice. Pojechalem aby podpisac pewna prace kolo Frankfurtu w miejscowosci Bad Vibel, praca przy pakowaniu i komisjonowaniu...zapewniano mnie ze praca jest napewno , przeszedlem test jezykowy bez problemu a czekam 2 godziny w biurze i co sie okazuje...:Przepraszamy Pana bardzo ale firma nikogo w tej chwili nie potrzebuje:...Hipokryzja i oszustwa w tej firmie to widac sprawy na porzadku dziennym.ODRADZAM WSZYSTKIM INTELIGENTNYM LUDZIOM WYJAZDU ZA POSREDNICTWEM TEJ FIRMY...DZIADOSTWO DO POTEGI...JAK NAJDALEJ OD NICH A SZEF TEJ FIRMY...nie daje sie na takie stanowsiko jakie sprawuje...Tak sie nie traktuje ludzi, z jezykiem i doswiadczeniem...Taka firma jak GRASER nie powinna istniec na rynku...zasmieca rynek i burzy zaufanie na rynku PRACY

tt

no tak tak sam fakt ze jest to praca za granica ..

Angela

Siemka, byłam ostatnio na szklarni z kwiatami na sezon, ogólnie polecam agencję, wypłata mi się zgadzała, praca nawet spoko mogłam sobie robić nadgodziny. Dojazd do pracy samochodem. Mieszkanie wyposażone, jak przyjechałam to był troszkę syf ale cóż, troszkę z koleżanką ogarnęłyśmy i już było lepiej. Najważniejsze że tak jak obiecali internet i tv było i działało :) Rok temu też z nimi wyjeżdżałam, teraz zmienił się koordynator więc jest zupełnie inna atmosfera.

Agata

Hej, wyjechałam na początku czerwca z inną agencją, która okazała się krzakiem bo ani godzin ani pieniędzy nie zobaczyłam, a za mieszkanie kazali płacić, odezwałam się wtedy do grasera i zaczęłam pracę na szklarni z kwiatami, fakt że pracy dużo, dodatkowe godziny ale to o to chyba chodziło, mieszkanie hmm możnaby je traszkę odświeżyć ale tragedii nie było, mieszkałyśmy we trzy, tv i internet były więc nie narzekam. Na prawdę pomogli mi gdy już nie wiedziałam co robić, specjalnie pierwszą zaliczkę dali szybciej. Co jedyne koordynator średnio ogarnięty, ale wszystko pięknie być nie może. Polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

zyczliwy
@SUMADART 27.07.2016 17:49
Złodzieje i oszuści, nie wypłacili mi ostatniego wynagrodzenia i potrącili 250 euro kary , OSTRZEGAM!!!!!!...

Trzeba było powiedzieć że sprawa zostanie skierowana do prawnika. Agencja NIE MA PRAWA do karania ludzi za to że się zwalniają, nie ma takiego przepisu w prawie Holenderskim, a prawnik przysługuje Ci bezpłatnie. Tak agencja zarabia na nieznajomości prawa swoich pracowników.

zyczliwy
@SUMADART 27.07.2016 17:49
Złodzieje i oszuści, nie wypłacili mi ostatniego wynagrodzenia i potrącili 250 euro kary , OSTRZEGAM!!!!!!...

Trzeba było powiedzieć że sprawa zostanie skierowana do prawnika. Agencja NIE MA PRAWA do karania ludzi za to że się zwalniają, nie ma takiego przepisu w prawie Holenderskim, a prawnik przysługuje Ci bezpłatnie. Tak agencja zarabia na nieznajomości prawa swoich pracowników.

worker

Chciałbym napisać kilka słów na temat agencji pracy Graser. Z firmą współpracowałem przez 2 tygodnie, praca w Plaza Foods w Wijchen. Trafiłem do pracy przy pakowaniu jedzenia przy temperature 4 - 5 stopni. Zimno, jednak to nie był dla mnie problem, problemem była niestabilność godzin pracy, jednego dnia 2,5h innego 16 czy 17h, by następnego dnia dowiedzieć się że mam być w pracy o 9.00.. . Postanowiłem że pracę należy zmienić, złożyłem więc wymówienie, podziękowałem za współpracę, na co koordynator odpowiedział mi że w tym wypadku zapłacę karę za zerwanie umowy w wysokości 250 euro. Nie dajcie się na to nabrać, w prawie holenderskim nie ma nic na temat kar za zerwanie umowy, agencja wie to doskonale, jednak wykorzystuje nieświadomych ludzi i zarabia na nich krocie. W takim wypadku radzę powiedzieć o tym że skontaktujecie się z prawnikiem czy związkami zawodowymi, u mnie pomogło i wypłacili mi całość pieniędzy. Nie polecam! Powodzenia

Karolina97

Czy ktoś jedzie do szklarni z Graserem i ma zacząć pracę 06.06.16 ???

666
@Karolina97 03.06.2016 11:42
Czy ktoś jedzie do szklarni z Graserem i ma zacząć pracę 06.06.16 ???

tak diabeł albo szatan , nikt przy zdrowych zmysłach w tym dniu nie pojedzie chyba że do piekła

bambo

graser na każdym zarabia 100 % , Holandia i Niemcy na was czekają

Agusiata

"Info" pracuje przez agencje i jak tu pracuje prowizji żadnej nie było. Pozdr.

info

same fałszywe wpisy , pewnie sam graser je wpisuje i pisze sam ze sobą szukają naiwnych do pracy do kalifatu holandia za najniższą krajową minus koszty wynajmu i prowizji i wyżywienia , to ja już więcej w Polsce zarabiam :)

Lolek

Hej, są jakieś świeże opinie, chce wyjechac, warto tam sie zateudnic na produkcji?

Maja

Hej jadę z chłopakiem do pracy przez biuro Graser. I będziemy mieszkać w Hotelu znajdującym się President Kennedylaan 102, 6883 AX Velp, Holandia. Mieszka ktoś z was tam ? Wiecie jak się hotel nazywa ?

wer

Jeżeli nie spróbujesz to nie będziesz wiedziała Imigrantka, co Ci zależy spróbować i wyjechać? Chyba lepiej pojechać i zarobić parę euro niż siedzieć w domu i nie mieć nic a za darmo nic nikt Ci nie da.

Imigrantka

@Agata godziny jak godziny ale ile za nie dostaniesz to jest ważne. bo jedna agencja ci da 270e za 40h a inna na odczep sie za 32h 180e(4dni w tyg) też chce wyjechać ale do jakiejś normalnej pracy i na długo nie chce sie w nic wje***ć po prostu

pomocny
@Imigrantka 21.03.2016 15:32
@Agata godziny jak godziny ale ile za nie dostaniesz to jest ważne. bo jedna agencja ci da 270e za 40h a inna na odczep sie za...

imigrantka napisz ( usunięte przez administratora )

Imigrantka

@mARIUSZ CZY KTOŚ mi może odpowiedzieć na moje pytania? bo komentujecie a nie wnosicie nic konkretnego do tego wątku! proszę o informacje.

Imigrantka

witam ponownie czy ktoś mi może udzielić rzetelnej informacji jak wygląda ta tygodniówka na szklarni? ile to jest przy 38-40h ? jak to wygląda przy bakłażanach a jak przy innych szklarniach?

Imigrantka

czyli da sie trafić na ludzi spoko to fajnie dziękuję za opinie, jeśli chodzi o tygodniówki to chce dopytać czy wychodzi ok 250 na tydzień czy mniej? i jeśli chodzi o lokacje mieszkań to które rejony dokładnie ? bo to dla mnie istotna kwestia? oraz czy są to kempingi czy hotele czy normalne domy?

Imigrantka

czyli da sie trafić na ludzi spoko to fajnie dziękuję za opinie, jeśli chodzi o tygodniówki to chce dopytać czy wychodzi ok 250 na tydzień czy mniej? i jeśli chodzi o lokacje mieszkań to które rejony dokładnie ? bo to dla mnie istotna kwestia? oraz czy są to kempingi czy hotele czy normalne domy?

Alicja

Na szklarni mają ponad 9 euro brutto. Ja na zakwaterowanie nie narzekałam, trafiłam na fajną dziewczynę, razem dojeżdżałyśmy ich samochodem do pracy, internet był a to dla mnie było najważniejsze. Pozdrawiam

Imigrantka

Witam chce zapytać o Holandię czy ktoś wie jaką mają stawkę dla kobiet na szklarni z kwiatami? oraz gdzie sie znajdują kwatery dla tego pracodawcy i jak wyglądają exterytoriale kosten w tej agencji? i czy przyjmują tylko na wiekówke czy normalnie? ktoś coś może wie?

Róża
@Imigrantka 01.03.2016 18:21
Witam chce zapytać o Holandię czy ktoś wie jaką mają stawkę dla kobiet na szklarni z kwiatami? oraz gdzie sie znajdują kwatery...

Na szklarni jak z nimi wyjechałam to miałam stawkę około 9 euro brutto, także byłam zadowolona, mogłam pracować w soboty a w tygodniu też nieraz jakieś dodatkowe godziny się trafiły. Polecam, bo pomagają na miejscu koordynatorzy, nie jesteś zostawiona sama sobie w obcym kraju. Poza tym mieszkania może nie standard lux, ale przytulnie, miałam szczęście trafić w pokoju na dziewczynę z którą do teraz utrzymuję kontakt.:)

anonim

(usunięte przez administratora)

drakula

oferta na pralnie jest od kilku lat , tylko łosi w lesie zabrakło :) nie zapomnij odjąć od wypłaty opłat za pokój i wyżywienie i innych kosztów , to jak wyjdziesz 200 euro na plus to będzie dobrze , nie polecam

Emka

Hej, czytam te komentarze i nie wiem czy to ich konkurencja? Bo pracuje na lamme już rok, ludzie w domku są w porządku, czasem jakieś piwko, posiedzimy razem. W pracy raz więcej godzin raz miej ale te 800-900 euro zawsze mam a raz w miesiącu biorę zaliczkę... Polecam Grasera, może nie jest luksusowo ale tragedii nie ma.

wozer

@dinonn, no tak, gorzej jeśli euro spadnie to i człowiek nagle mniej zarabia. Dla mnie fajną rzecza jest, ze pomagają w formalnościach np. wyrobić SOFI, czy zapewniają zakwaterowanie, to chyba uczciwa agencja.

dinonn

@giero jeśli chodzi o zarobki przez tą agencje pracy to nie ma żadnych problemów, bowiem w szklarni wychodzi Ci ponad 1500 euro, a teraz jeszcze jest dobry kurs wymiany.

trataata

Ale jedziecie po tej agencji, pewnie ponad połowa liczyła na luksusy i lekką prace, a tu trzeba zapieprzać żeby coś zarobić. Tak to już jest, nic za darmo... a jak ktoś chce odpoczywać w luksusie, to na wakacje, a nie do pracy. Ja pracuje na produkcji pół roku i nie narzekam, chce ściągnąć też dziewczyne. Pzdr.

333
@trataata 11.01.2016 09:33
Ale jedziecie po tej agencji, pewnie ponad połowa liczyła na luksusy i lekką prace, a tu trzeba zapieprzać żeby coś zarobić. Ta...

to sobie ściągnij , i nie miaucz , jak ci dobrze w Holandii to sobie tam sieć zachód europy to już od dawna DNO i 2 metry mułu

xxxx

Zgadzam sie, a najgorzej jak ktos sciaga innych, ludzie pirzucaja prace w Polsce, a potem sazalamani, ani pracy w Polsce, ani pieniedzy, ani do czego wracac.

anonim

(usunięte przez administratora)

Stak84293@gmail.com

Hej witam mam pytanie czy można im zaufać??? mam jechać do pracy na szklarnie papryki w holandi??

Stak84293@gmail.com

Hej witam mam pytanie czy można im zaufać??? mam jechać do pracy na szklarnie papryki w holandi??

kalafior

porazka,pracowałem w szklarni w De lier dla nich,mieszkałem na prywatnym mieszkaniu i za wozenie kasowali mnie 30 euro za tydzień,jezdzi sie stara dacią logan,jak ci sie wyplata nie zgadza to i tak sie nic nie dowiesz bo szef tel nie odbiera a ksiegowej tu w NL nie mają

Ziomek
@kalafior 08.01.2016 17:24
porazka,pracowałem w szklarni w De lier dla nich,mieszkałem na prywatnym mieszkaniu i za wozenie kasowali mnie 30 euro za tydzi...

Masz chyba słabe info, bo księgowa jest :D

Angela

Powiem tak, nikt nigdy nie będzie zadowolony, tylko skoro takie opinie piszecie to jak to możliwe że pracuje tam już prawie rok i nie narzekam? ***** hotel to może nie jest ale nie dramatyzujcie, jedziecie do pracy a nie na wakacje...

lidka

witam, chcę wszystkich przestrzec przed ta beznadziejna firmą. Jesli wam cokolwiek proponowali i obiecywali to wiedzcie ze to jest klamstwo. nic nie zarobicie, ale za to na was zarobią. totalna porazka, poczynając od pań z rekrutacji w biurze a skonczywszy na samej pracy. Ja akurat bylam w niemczech i nigdy wiecej do tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wroce!! malo to jeszcze zaloze im sprawe w sądzie, nie wiedza na kogo trafili. a o kontkcie z Opolem to wogole brak słow. Dziewczyna wogole nie wie o co chodzi, nie zna stawek, warunków pracy, nie potrafi udzielic odpowiedzi na najprostrze pytania. Omijajcie ta firme szerokim lukiem bo chodza słuchy ze w 2016 r firma upadnie, i wtedy ilu osobom nie wyplaci pieniedzy to tyle zyska na nas, na naszejj ciezkeij pracy.

urivda

ZADNA ABSOLUTNIE AGENCJA NIE MA PRAWA DO KLAUZULI NA TEMAT ZERWANIA UMOWY! ZADNA TEZ NIE MA PRAWA WSTRZYMYWAC Z TEGO POWODU WYNAGRODZENIA! Ja na szczęście uniknęłam podpisania umowy holenderskiej czyli zapis o kosztach mnie nie obowiązywał. Mimo to- nie zapłacono mi za 2 dni pracy. Odeszłam z powodu fatalnej atmosfery buractwa na domku, nieuczciwej brygadzistki w miejscu pracy i rzeczonej klauzli. NIE POLECAM ps. warunki w domu- tragedia gorzej niż na niejednym campingu

Angela

Aja byłam zadowolona z pracy, może warunki mieszkaniowe nie były idealne to praca mi się podobała chociaż nieraz byłam zmęczona, no ale jechałam zarobić, a dzięki wyjazdowi poznałam fajne środowisko :)

olo

Witam, pracowalem na ogorkach przez pewien okres. Ogolnie tak ciezka praca ale nikt nie mowil ze bedzie latwo i nic za darmo. Kasa bez problemu jest co tydzien. to ze agencje kradna to wiadomo. Moge Ta Agencje Polecic. Ludzie jacy : prosci pija jaraja czasem mozna dostac w bencki. jak jestes normalnym czlowiekiem uszanuje cie reszta grupy i pomoze!

fuckgraser

Dokladnie sami se pisza komentarze pozytywne OSZUSCI , fUC K GRASERRR

cdf

firma Graser sama sobie pisze pozytywne opinie , aby przyciągnąć lemingów z polski do pracy w muzułmańskich Niemczech , ...ostrzegam przed tą firmą

Jagoda

ja polecam agencję... wszystko wygląda tak, jak było omawiane na rozmowie wstępnej. Wynagrodzenie jest na czas, opieka polskiego koordynatora, warunki współpracy jasno określone i nie robią problemów z przedłużeniem umowy, ... widzę, ze ludzie sami sobie stwarzają problemy !!!

Zostaw opinię o Graser Sp. z o.o. - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graser Sp. z o.o.