Platforma nc+
2 146 6 1

Opinie o Platforma nc+

Maila

Witam, Chciałabym się dowiedzieć w jakim terminie oddział z Katowicach odpowiada na złożone cv, mam na statusie kontakt od ok 2 tygodni i nic :/

Platforma nc+
pracodawca
@Maila 19.11.2018 10:38

@Maila bardzo dziękujemy za kontakt. Staramy się odpowiadać naszym kandydatom jak najszybciej. Bardzo prosimy o kontakt bezpośrednio pod adresem mailowym rekrutacja.katowice@ncplus.pl. Postaramy się wyjaśnić sytuację :)

Pablo

Ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy w Call Center w Warszawie? Najbardziej interesuje mnie infolinia przychodząca. Jak się tam pracuje, jaki klimat, kadra, realne zarobki? etc.

Platforma nc+
pracodawca
@Pablo 18.09.2018 07:18

@Pablo aktualnie prowadzimy rekrutacje do naszych lokalizacji w Krakowie i Katowicach. Budujemy pozytywna atmosferę w naszych biurach i dbamy o wysoki standard pracy. Zachęcamy do aplikowania i zapoznania się z naszą oferta poprzez zakładkę kariera: https://ncplus.pl/kariera

Platforma nc+
pracodawca

@Monika, dziękujemy za informację. Aktualnie prowadzimy procesy rekrutacyjne i dbamy o kontakt z naszymi kandydatami. Bardzo prosimy skontaktuj się z nami pod adresem mailowym rekrutacja.katowice@ncplus.pl.

Monica
@Platforma nc+ 18.10.2018 16:13

Wysłałam do Was bardzo ważną informację na maila. Proszę o odpisanie. Pozdrawiam

Platforma nc+
pracodawca
Dzień pełen emocji już za nami! 17 października, z okazji weekendowej premiery serialu "Nielegalni" - oryginalnej produkcji Canal+, przygotowaliśmy dla pracowników poczęstunek: pyszną, aromatyczną kawę serwowaną przez profesjonalnych baristów oraz słodkości:) Zaprosiliśmy też nasze Koleżanki i naszych Kolegów do zabawy. Rozwiązując łamigłówki i odkrywając kody mogli wygrać szpiegowskie gadżety: latarki, parasole, pamięci USB, kubki termiczne, bidony, zaślepki do laptopa, książki Vincenta V. Severskiego "Nielegalni" oraz plakaty z serialu. Było dużo dobrej zabawy. 
   
Platforma nc+
pracodawca
Jesienna wycieczka pracowników nc+ już za nami! Tym razem zabraliśmy chętnych na wyjazd w Pieniny. Trzy dni gościliśmy w malowniczej Niedzicy, a zamiast kajaków przygotowaliśmy dla uczestników coś bardziej wymagającego - rafting. Jak twierdzą nasi wycieczkowicze - było super, pomimo kapryśnej pogody. 


"Co mi się podobało? Rafting chociaż było mokro:), wypad w góry chociaż padało i rower bo w końcu nie padało:), fajnie ludzie którzy potrafią się bawić i tańczyć! Rozmawiać i razem się śmiać :) Minusów brak:)”
   
BETA

Witam mam pytanie odnośnie pracy w Katowicach w jakich godzinach jest ta praca, jakie zmiany są i czy pracuje się tam też w weekendy

Platforma nc+
pracodawca
@BETA 28.08.2018 16:31

@Beata w Katowicach aktualnie funkcjonują dwa działy: Obsługi Klienta i Przedłużania Umów. Pracujemy w systemie zmianowym (zmiany poranne i popołudniowe). Biuro zapewnia obsługę naszym klientom również w weekendy a nasi pracownicy pracują zgodnie z harmonogramem 40h tygodniowo. Zapraszamy do współpracy :)

Jajanasankach

UWAGA OSTRZEGAM !LUDZIE NIE IDŹCIE TU DO PRACY ! MÓWIĄ WAM, ŻE SIĘ DOSTANIECIE PO CZYM POTRAFIĄ DZIĘKOWAĆ PO KRÓTKIM CZASIE ! UWAŻAJCIE. KLIMAT TEŻ MEGA CIĘŻKI I ŚMIESZNA KASA

Platforma nc+
pracodawca
@Jajanasankach 10.09.2018 21:02

@Jajanasankach bardzo dziękujemy za komentarz. Twoja opinia jest dla nas bardzo cenna. Zasady zatrudnienia w naszej firmie są bardzo transparentne. Na każdym etapie zatrudnienia przedstawiamy warunki, które trzeba spełnić aby rozwijać się z nami długofalowo. Wynagrodzenie oferowane przez nas to system podstawy wraz z premią, która jest realna do osiągnięcia. Jeżeli brakowało Ci jakichkolwiek informacji to będziemy bardzo wdzięczni za kontakt bezpośredni pod adresem: rekrutacja.katowice@ncplus.pl. Rozwijamy się razem z naszymi pracownikami i jesteśmy bardzo otwarci na feedback.

SzczeraPrawda

Ja wypowiedzieć się na temat Warszawskiego Call Center nie mogę, ale powiem coś o Katowicach. O „wspanialym”, świeżo otwartym biurze CC. W skrócie: • Ciągła rywalizacja między lokalizacjami - „musimy być lepsi niż Kraków i Warszawa!” • brak kompetencji kierowników - „tak jest! Taką ma cenę i niżej nie będzie, znajdź sam argument jak przekonać klienta żeby kupił ten pakiet” Pod koniec dnia od 17/18 można pomarzyć żeby kierownika zobaczyć na sali. 4 kierowników dziennie na sali pod koniec dnia jeden i zmywa się i go nie ma. Szukasz po 15,20 minut w tym czasie abonent czeka na linii na „rabat” xD o czym zaraz tez wspomnę. • Rozmowa z klientami - walka z wiatrakami - telewizja która wiecznie traci uprawnienia i podnosi ceny, a konsultanci a właściwie - „specjaliści” muszą tłumaczyć abonentom dlaczego nie mogą obniżyć rachunku i z czego wynika „atrakcyjność” ceny za 120 kanałów 80 zł. • usługi dodatkowe które proponują konsultanci tj. Internet i telefon są „ze zniżkami” dla stałych abonentów xd Tyle że konkurencja najlepsze oferty - nielimitowane rozmowy i SMS za 20 zł? Bez internetu? Plus 10 zł i mam to samo i pakiet internetu 10gb Niewspomnianajac o żałosnej ofercie internetu która musisz proponować - 59,99 zł za 100GB internetu z prędkością 300mb/s Kiepsko. Za 69,99 mam 900mb/s u mojego dostawcy. Z routerem w cenie. • zarobki? Powiem tak - nie zobaczyłem nigdy swojej całej wypłaty xD A już szczególnie żenujący jest fakt, że rekrutacja jest długa i o tym że dostaniesz za nią 1/3 wynagrodzenia czyli raptem kilka stówek (a szkolenie trwa 30 dni!) nie mówią ani na rozmowie o prace tylko informują na koniec szkolenia. Totalnie nieopłacalna praca. Z reszta kto chce to się przekona. Ta firma i tak upadnie gdyż sami dobijają się cenami i usługami ktore są na bardzo niskim poziomie o czym można poczytać w necie albo jak się tu pracuje - „Usluszec” od abonentów NC+

Platforma nc+
pracodawca
@SzczeraPrawda 29.07.2018 13:18

Witamy @SzczeraPrawda, bardzo dziękujemy za komentarz. Bardzo nam przykro, że doświadczyłeś sytuacji, o której wspominasz, dlatego chcielibyśmy poznać więcej szczegółów. Cały czas dbamy o to, aby nasi Pracownicy czuli się komfortowo w miejscu pracy. Każdy kandydat ubiegający się o pracę w naszej firmie otrzymuje kompleksowe informacje o całym procesie zatrudnienia już na etapie rekrutacji. Jeżeli brakowało Ci jakichkolwiek informacji to bardzo przepraszamy. Szkolenie przygotowujące do pracy naszych konsultantów jest profesjonalne i merytoryczne, co pozwala na kompleksowe przygotowanie do stanowiska pracy. Kadra kierownicza zatrudniona w naszym biurze jest przygotowywana merytorycznie do stanowiska pracy i stale podnosi swoje kompetencje. Mamy nadzieję, że pozwolisz nam stawać się jeszcze lepszym miejscem pracy i podzielisz się z nami w kontakcie bezpośrednim swoimi propozycjami pod adresem rekrutacja.katowice@ncplus.pl.

SzczeraPrawda
@Platforma nc+ 10.08.2018 12:35

"Kadra kierownicza zatrudniona w naszym biurze jest przygotowywana merytorycznie do stanowiska pracy i stale podnosi swoje kompetencje. " ... to nie prawda. konsultanci w tej firmie posiadają znacznie większą wiedzę od kierowników, co jest porażką na całej linii.

Platforma nc+
pracodawca
@SzczeraPrawda 11.08.2018 16:02

@SzczeraPrawda Zachęcamy zatem do przesłania swoich uwag (z dokładnym opisem sytuacji) na adres mailowy rekrutacja.katowice@ncplus.pl. Zespół HR nc+

Margarett
@SzczeraPrawda 29.07.2018 13:18

Z tego co słyszałam to jest w Katowicach dział Lojalizacji i dzial Obsługi. O którym dziale jest Twoja opinia?

Mm
@SzczeraPrawda 29.07.2018 13:18

Ja za to mogę powiedzieć co nie co o lokalizacji w Krakowie. Pracowałem tam kilka lat zdobyłam dość spore doświadczenie oraz przyjaźnie, za co firmie jestem ogromnie wdzieczny. To by było na tyle. Mobbing, mobbing i jeszcze raz mobbing. Dziwie się, że do teraz pozostaje to bez szerokiego echa oraz jakiejś inspekcji że strony PIPu. Mobbing jest więc tym na co można liczyć w tej firmie. Po kilku latach odchodzisz ze zdiagnozowana nerwica. Biuro obsługi klienta już dawno nie jest obsługa, a sprzedażą usług dodatkowych. Ok, firma musi jakoś zarabiać, ale od tego są firmy zewnętrzne, z którymi nc+ współpracuje. Na rozmowie rekrutacyjnej, otrzymujesz inne informacje niż w rzeczywistości te, które obowiązują. Mowa tutaj między innymi o dosprzedaży, na rozmowie twierdzą, że nie ma niczego takiego, po kilku dniach kiedy zaczynasz szkolenie nagle dowiadujesz się, że jednak dosprzedaz obowiązuje i szok. Zarobki może nie są złe, przynajmniej też po kilku latach i w zależności i od skilli, ale jak na fakt, że jest to praca zmianowa (i niech nikt nie myśli, że dostanie pół miesiąca na rano, a pół na popołudnie, trzeba się przygotować przede wszystkim na zmiany 16-24) to są to śmieszne pieniądze. Kierownicy to jakaś porażka pod względem ich kompetencji, jak zresztą wszystkie osoby wyższego szczebla, no bardzo mi przykro. Zerowa wiedza w zakresie podstawowych tematów. Kiedyś owszem, były osoby, na tych stanowiskach, które były doświadczone, ale już nie pracują, bo za dużo "mówili", co oczywiście nie jest mile widziane w firmie. Jeśli ktoś ma inne zdanie to długo tam nie zabawi. Jeśli ktoś się decyduje na taką pracę to zdecydowanie nie więcej niż pół roku, bo przy dłuższym stażu odbija się to na zdrowiu.

Platforma nc+
pracodawca
@Mm 18.08.2018 21:24

Witamy @ Mm, bardzo dziękujemy za komentarz. Bardzo nam przykro, że w taki sposób wspominasz pracę w Biurze Obsługi Klienta w Krakowie. Cały czas dbamy o to, aby nasi Pracownicy czuli się komfortowo w miejscu pracy. Call center to dla wielu osób wspaniałe dorywcze zajęcie, świetna opcja dla mamy wychowującej dziecko, idealna praca dla studentów, albo osób, które są na stałe zatrudnione w jakiejś firmie, a po godzinach chcą dorobić. Dbamy o dobrą atmosferę oraz klimat panujący w naszej firmie, dlatego stawiamy na: determinację, otwartość, umiejętność współpracy, elastyczność i odpowiedzialność. Szukamy Ludzi, którzy dzięki określonym predyspozycjom szybko zaadaptują się do nowych warunków pracy, wpiszą się w naszą kulturę organizacyjną i będą identyfikowali się z istotnymi dla nas wartościami. Każda przeprowadzana rozmowa kwalifikacyjna pozwala lepiej poznać naszego potencjalnego kandydata. Weryfikujemy umiejętności i kompetencje, chcemy poznać motywację oraz doświadczenie zawodowe danej osoby. Jako pracodawca pokazujemy, jaką firmą jesteśmy oraz przedstawiamy to, co mamy do zaoferowania. Zawsze przekazujemy komplet informacji odnośnie przyszłego zakresu obowiązków, godzin pracy, dodatkowych benefitów na danym stanowisku. W naszych ogłoszeniach o pracę jest również zawarta taka informacja. Wiemy, że kandydaci to osoby preferujące proste przekazy, dlatego nie stosujemy języka specjalistycznego. Bardzo ważna w naszej organizacji jest zasada transparentności. Wychodzimy z założenia, że z naszymi pracownikami i kandydatami komunikujemy się w sposób jasny i otwarty. Pokazujemy, że każdy pracownik jest dla nas cenny i że dotrzymujemy składanych obietnic oraz, że warto u nas pracować. Mamy otwartą komunikację z kandydatem (f2f, online). Chcemy być dla kandydata pracodawcą z wyboru, a nie z przymusu. Mamy nadzieję, że pozwolisz nam stawać się jeszcze lepszym miejscem pracy i podzielisz się z nami w kontakcie bezpośrednim swoimi propozycjami pod adresem rekrutacja.krakow@ncplus.pl.

Klara

Może ktoś ma wiedzę czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Czy jakieś wymagania na start są?

SzczeraPrawda
@Klara 29.07.2018 19:21

Prowadzi, na olx mnóstwo ofert. Napisałem opinie pod nickiem - SzczeraPrawda poniżej. Proszę się zastanowić jaki jest powód że wiecznie szukają pracowników - wszyscy uciekają … ta firma to porażka

Platforma nc+
pracodawca
@SzczeraPrawda 31.07.2018 12:10

Witamy @SzczeraPrawda. Aktualnie stale powiększamy nasze biuro i bardzo intensywnie prowadzimy procesy rekrutacyjne. Cieszymy się, że pracowałeś w naszych strukturach i poznałeś naszą firmę. Dziękujemy za wszystkie uwagi i komentarze. Są dla nas bardzo pomocne i pozwalają nam stawać się coraz lepszym pracodawcą. Zapraszamy również do bezpośredniego kontaktu z nami. Pozdrawiamy serdecznie i trzymamy kciuki za dalszy rozwój kariery zawodowej :)

Platforma nc+
pracodawca
@Klara 29.07.2018 19:21

Witaj @Klara , bardzo dziękujemy za komentarz. Aktualnie prowadzimy procesy rekrutacyjne w BOK w Krakowie i Katowicach na stanowiska Konsultanckie. W naszej pracy cenimy kreatywność i zaangażowanie w wykonywaną pracę. Naszym pracownikom zapewniamy kompleksowe szkolenie wstępne oraz bogaty pakiet benefitów. Nasze biuro jest nowe i stale powiększamy nasze szeregi :) Zapraszamy do aplikowania i do bezpośredniego kontaktu pod adresem rekrutacja.katowice@ncplus.pl

Platforma nc+
pracodawca
W zeszłym tygodniu mieliśmy przyjemność odwiedzić z Laureatami konkursu dla pracowników plan naszego nowego serialu - „NIELEGALNI”, powstającego na podstawie bestsellerowej tetralogii Vincenta V. Severskiego - byłego oficera wywiadu. Dla większości z uczestników była to pierwsza w życiu wizyta na planie zdjęciowym. Dzięki naszej energicznej przewodniczce – która na co dzień zajmuje się opieką nad aktorami – dowiedzieliśmy się wiele o organizacji pracy na planie. Wiecie na przykład kto to Gaffer? Albo Szwenkier? I czy zajmuje się na planie Grip? My już tak! Nie możemy zdradzić więcej szczegółów poza tym, że premiera serialu na antenie CANAL+ już tej jesieni!

Jak pisze jedna z uczestniczek wycieczki: „Chciałam podziękować za super wycieczkę. Było mi bardzo miło poznać tajniki produkcji w tak fajnym towarzystwie”
   
Platforma nc+
pracodawca
„Kajaki”, tak się już utarło, stały się synonimem naszych dorocznych, rekreacyjnych wycieczek integracyjnych. Uczestniczy sami zgłaszają chęć wzięcia udziału w wyjeździe, a kiedy zbierze się kameralna grupa około 20-30 osób, jedziemy w piękne miejsce w Polsce,  spędzić wspólnie aktywny weekend. Ponieważ same kajaki to już za mało, w tym roku, obok tradycyjnych atrakcji sportowych, przygotowaliśmy dla naszych wycieczkowiczów również nieco bardziej wymagające ćwiczenia. Całą sobotę oddawaliśmy się rywalizacji …. umysłowej, w ramach historycznej gry miejskiej w malowniczym Pułtusku. Zabawa wciągnęła wszystkich, nawet najbardziej zmęczonych piątkowym spływem.
   
Platforma nc+
pracodawca
Czerwiec zleciał, a my nic nie napisaliśmy. Już nadrabiamy zaległości!
Początek lata był u nas aktywny. Jak co roku, dla dzieci naszych pracowników zorganizowaliśmy imprezy z okazji Dnia Dziecka. Warszawski piknik od był się pod hasłem „bezpieczne wakacje”. Gościliśmy na nim służby ratownicze, dzieci mogły obejrzeć z bliska wóz strażacki, karetkę, łódź ratowniczą, samochód policyjny, porozmawiać ze strażakami, policjantami, ratownikami medycznymi, zobaczyć jak się zbiera odciski palców, spróbować trafić z węża strażackiego do celu, czy ugasić pożar. Dla nieco starszych mieliśmy symulator bezpiecznej jazdy oraz symulator dachowania, a rodzice, dzięki alkogoglom, mogli sprawdzić, jak zmienia się percepcja pod wpływem alkoholu. W Krakowie, dzieci pracowników wzięły udział w pikniku na Tauron Arena Kraków. Na stanowisku nc+ czekała na dzieci Rybka MiniMini oraz specjalna gif budka. Najmłodsi mogli też zwiedzić Tauron Arenę Kraków i poznać tajemnice tego monumentalnego obiektu. 
   
Platforma nc+
pracodawca
TY SZUKASZ PRACY, MY SZUKAMY CIEBIE!
 
Aktualnie do naszego zespołu w Krakowie poszukujemy osób na stanowiska:
·         Konsultant/ka ds. Telefonicznej Windykacji Należności
·         Konsultant/ka ds. Utrzymania Klienta

PAKIET NA START:
#rzetelne szkolenie przygotowujące do pracy oraz wsparcie doświadczonych trenerów
 
PAKIET KOMFORT:
#pewna kasa #Ty wybierasz: pełny etat, ¾, umowa o pracę #dobra kasa #wyniki=premia #perspektywa awansu
 
PAKIET KORZYŚCI EKSTRA:
#nc+ TV pakiet dla Ciebie #opieka zdrowotna #Multisport #konkursy, nagrody, spotkania, wycieczki #możliwość udziału w prestiżowych wydarzeniach sportowych i filmowych #spotkania z gwiazdami naszych kanałów #możliwość pracy z przyjaciółmi, których nam polecisz #wspólna celebracja małych i dużych sukcesów
 
Zachęcamy do aplikowania poprzez zakładkę Kariera!
 
 
   
Platforma nc+
pracodawca
Sukcesem zakończyli sezon również reprezentanci drużyny piłkarskiej nc+ z biur warszawskich zdobywając mistrzostwo drugiej ligi w rozgrywkach Legia Biznes Cup w sezonie Zima 2018.
Gala wręczenia nagród odbyła się na stadionie Legii Warszawa. Drużyna stawiła się pełnym składem. W końcu każdy z graczy przyczynił się do tego sukcesu.
Gratulacje!
   
Platforma nc+
pracodawca
Panowie z naszej drużyny piłkarskiej nc+ z Biura Obsługi Klienta w Krakowie zakończyli sezon meczem rozegranym na początku kwietnia. Za zajęcie I miejsca w rozgrywkach Biznes Ligii otrzymali voucher o wartości 700 pln na zakupy do internetowego sklepu sportowego. Zakupili za niego piłki, koszulki, pompkę, pachołki i rękawice, które postanowili przekazać dzieciom przebywającym w placówkach opiekuńczo-wychowawczych „PARKOWA” w Krakowie. Gratulujemy doskonałego pomysłu!
   
Platforma nc+
pracodawca
Przed długim weekendem, nasza ekipa Działu HR z Krakowa odwiedziła uczelnie oraz szkoły pomaturalne, aby zaprezentować studentom i słuchaczom ofertę prac w Biurze Obsługi Klienta.
Ulotki możecie cały czas znaleźć w sekretariatach szkół, a oferty pracy wywieszone są na tablicach ogłoszeń w: zespole szkół Cosinus, Centrum Nauki i Biznesu Żak, Centrum Kształcenia Socrates, Gloker Kraków, Go Work Szkole Policealnej, NOVA Centrum Edukacji, Sukces Edukacja, Centrum Edukacji Creative, Centrum Kształcenia Canova i Edukacji 4U.
Praca w Biurze Obsługi Klienta to doskonały start kariery zawodowej. Pozwala zdobyć doświadczenie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
   
Administrator

Coraz większa liczba przedsiębiorstw zdaje sobie sprawę, jak duże może być znaczenie benefitów pozapłacowych dla pracowników. Czy Platforma nc+ jest takim przedsiębiorstwem?

Platforma nc+
pracodawca
TY SZUKASZ PRACY, MY SZUKAMY CIEBIE!

Kto: CANAL+ SPORT

Gdzie: Warszawa

Stanowisko: Specjalista ds. Mediów Społecznościowych

Wymagania: przynajmniej rok doświadczenia w prowadzeniu fanpage sportowego powyżej 50-80K użytkowników; bardzo dobra znajomość trendów i nowych rozwiązań w mediach społecznościowych (Facebook, Twitter, Instagram); bardzo dobra znajomość zagadnień sportowych (szczególnie piłka nożna, koszykówka, piłka ręczna, żużel); umiejętność pracy z kamerą; doskonała znajomość języka polskiego; podstawowa znajomość programów graficznych (Photoshop)

Obowiązki: zarządzanie publikacjami na Facebooku, Twitterze i Instagramie CANAL+ SPORT i Facebooku i Twitterze nSport+; przygotowywanie harmonogramów publikacji; realizowanie akcji specjalnych w mediach społecznościowych; moderacja kanałów społecznościowych CANAL+ Polska i nSport+; współpraca z działami zaangażowanymi w produkcję treści do mediów społecznościowych.

Praca częściowo zdalna z okazjonalnymi wizytami w biurze - poszukujemy osób z Warszawy.
Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres: mateusz.murawski@ncplus.pl, w tytule maila dopisując „Specjalista ds. Mediów Społecznościowych - sport”.
   
Platforma nc+
pracodawca
22 marca 2018 odbył się, zorganizowany przez nc+, warsztat „Jak radzić sobie ze stresem?”
Nasza firma zorganizowała go we współpracy z biurem karier UJ, a skierowany był do Studentów oraz Absolwentów tej uczelni.

W trakcie spotkania omówiliśmy naturę stresu, reakcje stresowe oraz umiejętność ich rozpoznawania. Pokazaliśmy różne techniki radzenia sobie ze stresem oraz zaszczepiliśmy temat dobierania odpowiednich technik. Na 4 godzinnym spotkaniu nie brakowało ćwiczeń, dyskusji oraz wymiany doświadczeń. Uczestnicy byli aktywni, zadawali też wiele pytań. Z warsztatu wyszli bardzo zadowoleni, co potwierdzili w ankietach, które zostały przez nich wypełnione. Jesteśmy bardzo zadowolone z efektów i zamierzmy niebawem powtórzyć podobne przedsięwzięcie.
   
Platforma nc+
pracodawca
Jak ten czas szybko leci. 

Wydaje nam się, że zaledwie przed chwilą świętowaliśmy 22. urodziny CANAL+, a tu już kolejna, 23. rocznica!

Ponieważ lubimy słodkości, dzisiaj na naszych pracowników we wszystkich biurach czekały urodzinowe ciacha.
   
Platforma nc+
pracodawca
Wczoraj, w naszych biurach promowaliśmy nowy serial produkcji CANAL+ - „Kruk. Szepty słychać po zmroku”. Na każdego pracownika czekała specjalnie opracowana książeczka będąca połączeniem komiksu paragrafowego i escape roomu.
Wcielając się w technika kryminalistyki, każdy pracownik mógł rozwikłać zagadki kryminalne prowadzące go do nieoczywistego rozwiązania. 
Wszystko to we współpracy z komisarzem Adamem Krukiem – bohaterem serialu, którego premierowy odcinek będzie można zobaczyć na antenie CANAL+ już w najbliższą niedzielę, o godz. 21:30. 

Nasi pracownicy mogli również zobaczyć pierwszy odcinek serialu. Specjalne pokazy najpierw odbywały się w naszych Biurach Obsługi Klienta, a wczoraj, na dedykowanym seansie, zgromadziliśmy również pracowników warszawskiej siedziby firmy.
   
Platforma nc+
pracodawca
Rozstrzygnęliśmy konkurs z okazji Walentynek. Jury składające się z trzech członków kadry zarządzającej, w wyniku anonimowej oceny prac, wyłoniło: trzech zwycięzców z biur warszawskich i trzech laureatów z biur w Krakowie i Katowicach. Czekają na nich zaproszenia na romantyczne kolacje w renomowanych restauracjach: „N31” oraz „Cargo”.

Poniżej jedna z nagrodzonych prac:

"Wybieramy się na kolację do małej samoobsługowej knajpki na Marsie. To popularne miejsce na randkę we dwoje lub... w pojedynkę. My jesteśmy staroświeccy, więc idziemy razem. Mniam, mniam… Nie jedliśmy spaghetti od ćwierć wieku. Ostatnio każdy posiłek przyjmujemy w postaci tabletek. Płacimy za rachunek przeciągając palcem po terminalu. Musimy oszczędzać, milion złotych nie znaczy tyle co w naszej młodości. Mamy po 70 lat, a przed nami jeszcze drugie tyle lat wspólnego życia. Warszawa, rok 2065."
   
Platforma nc+
pracodawca
Dzisiaj znajdziecie nas na Festiwalu Pracy Jobicon w Krakowie. Jeżeli chcecie dowiedzieć się, jak pracuje się w nc+, poznać aktualne oferty pracy, porozmawiać z rekruterami i wziąć udział w konkursie - czekamy na Was do godz. 17:30, na stanowisku nc+.

ICE Kraków Congress Centre
ul. Marii Konopnickiej 17.
   
Platforma nc+
pracodawca




W ostatnią sobotę, na antenie Canal+ Discovery miała premierę sześcioodcinkowa seria odsłaniająca kulisy wielkiego biznesu z początku lat 90. „ART-B. Made in Poland” opowiada o życiu, karierze, wzlotach i upadkach właścicieli jednej z największych prywatnych firm w historii Polski. W rolach głównych: Andrzej Gąsiorowski i Bogusław Bagsik, a za kamerą nominowana do Oscara® Aneta Kopacz. Nasi pracownicy, jako pierwsi, jeszcze przed widzami, mieli możliwość obejrzenie pierwszego odcinka serii podczas specjalnie zorganizowanych pokazów.
 
Co o nich sądzą:
 
„Pozytywnie nastraja i daje pewien „insight” na to, co możemy proponować naszym rozmówcom. Zdecydowanie oceniam pozytywnie.”
 
Premierowe odcinki „ART.-B. Made in Poland” w soboty, o godz. 20:20, tylko w Canal+ Discovery
   
Platforma nc+
pracodawca
A Wy jak spędziliście dzisiejszy dzień w pracy?
 
U nas, jak co roku, został zorganizowany konkurs walentynkowy dla pracowników. Poprosiliśmy Koleżanki i Kolegów o puszczenie wodzy wyobraźni i opisanie szalonych rzeczy, które zrobiliby z ukochaną osobą, gdyby wygrali okrągły milion PLN! Nagrodami - tradycyjnie - są zaproszenia na romantyczną kolację we dwoje do renomowanych restauracji.
   
Charlize666

Byłam na rozmowie w Katowicach jakoś w wakacje, szukali ludzi do budującego się biura. Aplikowalam na stanowisko recepcjonisty. Rozmowa bardzo przyjemna, troche po angielsku, większość po polsku. Dwie panie i pan (pracowali w Krakowie) powiedzieli, że nadaje się na to stanowisko (wow), i że zostawiają sobie moje CV, żeby się skontaktować, a pracę zacznę od grudnia bądź stycznia 2018. O zarobkach nie było mowy, ale obiecali kontakt. Jakoś w listopadzie napisałam maila do jednej z rekruterek, ktora jest ponoć nagradzana za swoje osiągnięcia w pracy (risercz w necie), co z ofertą pracy, ale nawet nie raczyła odpisać. Tak też straciłam pół roku. Nie polecam. Nieprofesjonalni ludzie. Aranżują rozmowy chyba dla treningu i statystyk. Shit as hell.

Platforma nc+
pracodawca
@Charlize666 07.02.2018 08:23

Witamy serdecznie. Bardzo Panią przepraszamy za zaistniałą sytuację. Nasz rekruter skontaktuje się z Panią w celu wyjaśnienia sytuacji, Jak najbardziej nadal jest Pani dla nas wartościowym kandydatem, jeżeli otrzymała Pani feedback o podjęciu współpracy w przyszłości. Każdy kandydat jest dla nas ważny i cenny. Zapraszamy również do kontaktu pod adresem rekrutacja.katowice@ncplus.pl

Ziuta

Czy praca dla konsultanta ds. obsługi klienta jest jeszcze aktualna? Mam zamiar aplikować do firmy, wcześniej słyszałem sporo dobrego na ich temat. Może ktoś ma Informacje na jaki okres firma podpisuje umowy? Czy są dodatki lub premie lub imprezy integracyjne/

Platforma nc+
pracodawca
@Ziuta 20.06.2017 17:36

Obecnie trwa rekrutacja do BOK w Krakowie. Zatrudniamy na podstawie umowy o pracę i płynnie zachowujemy system 3 umów (ostatnia jest na czas nieokreślony).

Timok
@Platforma nc+ 11.08.2017 13:54

System 3 umów piszecie. To ja dziękuję i do widzenia.

Jaś
@Timok 02.12.2017 12:17

a wiesz co to znaczy system 3 umów Timok? To oznacza, że masz umowę o pracę i 3 jest już na czas nieokreślony!

Adrian001

Opinii negatywnych jeśli chodzi o placówki w Krakowie jest widzę baaaardzo dużo.Może rzeczywiście jest tam taki duży mobbing jak ludzie piszą.Ale w dzisiejszych czasach taka sytuacja jest w wielu firmach co fakt zdrowe nie jest al da się przeżyć.Pytanie ile dobry sprzedawca jest w stanie zarobić miesięcznie pracując na infolinii.SĄ się zarobić 2 tysiące na rękę ??????

c
@Adrian001 29.08.2016 23:31

ogólnie z takim zarobkiem jest ciężko bo firmy robią wszystko, żeby coraz bardziej utrudnić zdobycie premi, ta branża się coraz bardziej stacza

Łukasz
@Adrian001 29.08.2016 23:31

Placówka w Krakowie jest jedna (ul. Conrada), za to wiele jest agencji które realizują projekty dla nc+ i tam warunki są zgoła inne (gorsze). Wiem co piszę, bo sam z takiej agencji przeszedłem. Opinie często nie są zatem kierowane do nc+, a do agencji jednak najprościej nawrzucać pod całą marką nc+ ....

Platforma nc+
pracodawca
Nie ma co ukrywać - praca w Call Center cieszy się złą sławą. Mówi się, że jest „trudna”, „niewdzięczna” i „słabo opłacana”. 
Może to lekka przesada?
Zajrzyjcie dzisiaj do GOŃCA GÓRNOŚLĄSKIEGO. Znajdziecie tam materiał na temat pracy w Call Center nc+ w Katowicach i przekonacie się, czy faktycznie taki diabeł straszny, jak go malują.
   
Platforma nc+
pracodawca
Za nami okres świąteczny i pożegnanie starego roku.
 
Tradycyjnie już, Święta Bożego Narodzenia były dla nas czasem działań charytatywnych.
Po raz osiemnasty odbyła się aukcja internetowa, w której biorą udział wszyscy pracownicy.
Natomiast w biurach Call Center zorganizowano kiermasze, na których sprzedawano słodkości własnego wypieku i ręcznie robione przedmioty.
 
Zebrana w czasie inicjatyw pracowniczych pula pieniędzy została podbita przez cegiełkę ufundowaną przez Zarząd firmy.
W ten sposób, na cele dobroczynne mogliśmy w tym roku przekazać prawie 70 000 pln.
 
Pieniądze trafią do potrzebujących z Warszawy, Krakowa oraz Katowic.
 
Serdecznie dziękujemy Wszystkim zaangażowanym w przygotowanie akcji oraz ich uczestnikom!
   
Marciano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy dział IT znajduje się tylko w Warszawie czy również w Krakowie oraz wsparcie techniczne klienta czy tylko w Warszawie czy również w Krakowie. Pozdrawiam

Zostaw opinię o Platforma nc+ - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Platforma nc+