Opinie o Platforma nc+

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Platforma nc+

Jozio

byłem ich klientem, szkoda gadać. Na pewno już nigdy nie będę

Mańka

Cieszę się, że jest szansa na dostanie się do pracy w firmie!!

Pracownik (?)

Specjalista ds. utrzymania klienta. Jaka podstawa? Ogloszenie bardzo ciekawe, fajnie napisane. Poza tym że cv MUSI byc ze zdjęciem (tak jakby List Motywacyjny i doswiadczenie nie mialy znaczenia) to wyglada super. Ale czy ktoś moze powiedzieć ILE wynosi PODSTAWA?

Mateusz

Pracowałem na utrzymaniu przez kilka miesięcy. Ogólnie praca w miarę ok ale stawki prowizhjne zdecydowanie za niskie. Przy dobrej sprzedazy wyciagnalem 4 na reke, przy ogromnej ilosci umow jakie sprzedałem jest to za niska kwota. Nie podoba mi sie monigoring rozmow w tej firmie, skoro robie bardzo dobre wyniki to uwazam ze coaching z babka od motirungu odnosnie tego ze nie zbijam obiekcji klienta, lub robie to zle ... uwazam ze nie powinno miec to miejsca. Minusem jest szkolenie wstepne za ktore jest hajs ale tylko wtedy jesli zaliczusz testy. Testow kest kilka ( takich z ktore mozna wyleciec) i co ciekawe jest jedno podejscie. Nie zaliczysz jednego testu i wychodzisz z budynku firmy oczywiscie bez hajsu np za 5 dni ktore poswieciles. Atmosfera w miare ok, kierownicy zazwyczaj ok, chociaz od kiero Aśki to jej zachowanie pod mobing podchodzi. Ogólnie pracę polecam jeśli ktoś stawia piersze kroki w sprzedaży. Na plus bardzo rozbudowane szkolenie wstępne, jasność określonego celu.

Platforma nc+
pracodawca
@Mateusz 18.09.2017 07:37
Pracowałem na utrzymaniu przez kilka miesięcy. Ogólnie praca w miarę ok ale stawki prowizhjne zdecydowanie za niskie. Przy dob...

Cześć @Mateusz. Bardzo dziękujemy za komentarz. Dbamy o naszych pracowników i każda informacja jest dla nas cenna. Szkolenie wstępne jest płatne po spełnieniu warunków, o których uczestnik jest informowany na etapie rekrutacji. Testy dzienne są jednym z warunków, jednak nie jedynym i nigdy nie jest tak, że słaby wynik z 1 testu eliminuje z dalszego udziału w szkoleniu lub niema możliwości poprawy wyniku testu. Dział Jakości dba o wysoki poziom rozmów z klientami i wspiera naszych pracowników w dążeniu do osiągania jak najlepszych efektów pracy. Zapraszamy również do kontaktu z nami pod adresem: rekrutacja.krakow@ncplus.pl

Zenek

Może sytuacja z niskim wynagrodzeniem zmieni się po przepracowaniu okresu próbnego? Firmy zawsze zostawiają sobie takie zabezpieczenie na wszelki wypadek.

meme

Praca w przysłowiowy: Świątek. piątek i niedzielę. Zmiany od 6.00 do 24.00, zdecydowanie więcej zmian na popołudnie. Współpracownicy OK, atmosfera też w porządku. Niska płaca.

Karol

Starając się do pracy w Platformie nc+ słyszałem sporo dobrego i trochę dziwią mnie niektóre wpisy na forum?

Roberto

Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak sie teraz pracuje w Platforma nc+? Aplikowałem i czekam na informacje.

Zuza

Dla mnie osobiście to fajna firma i cieszę się, że udało mi się tu dostać.

Zołza

@Marek Dlaczego w takim razie nie idziesz do Lidla? Widocznie jest jakiś powód, że w tej firmie jest Ci dobrze. Może warto docenić co się ma i nie szukać wrażeń?

Ziuta

Platforma nc+ jako pracodawca jest spoko. Pracuję w punkcie w centrum handlowym i jestem bardzo zadowolony. Jest trochę stresu ale gdzie go nie ma? Wszędzie jest praca nastawiona na dobre wyniki gdyż inaczej nie będzie dobrej kasy. To praca nie dla wszystkich.

Ziuta

Czy praca dla konsultanta ds. obsługi klienta jest jeszcze aktualna? Mam zamiar aplikować do firmy, wcześniej słyszałem sporo dobrego na ich temat. Może ktoś ma Informacje na jaki okres firma podpisuje umowy? Czy są dodatki lub premie lub imprezy integracyjne/

Platforma nc+
pracodawca
@Ziuta 20.06.2017 17:36
Czy praca dla konsultanta ds. obsługi klienta jest jeszcze aktualna? Mam zamiar aplikować do firmy, wcześniej słyszałem sporo d...

Obecnie trwa rekrutacja do BOK w Krakowie. Zatrudniamy na podstawie umowy o pracę i płynnie zachowujemy system 3 umów (ostatnia jest na czas nieokreślony).

Ziuta

@Marek Jeśli jesteś specjalistą to masz rację, można zarobić dużo więcej. Nie wszyscy jesteśmy tacy zdolni.

Marek
@Ziuta 11.06.2017 20:00
@Marek Jeśli jesteś specjalistą to masz rację, można zarobić dużo więcej. Nie wszyscy jesteśmy tacy zdolni....

Ok przyznaje sie... moja obecna praca jest w całości w jezyku angielskim, moze dlatego zarabiam teraz jako tako, ale nie zmiania to faktu, ze w np. Lidlu w wawie jako kasjer mniej niz 3000 brutto nie dostaniesz z tego co czytałem, a praca na infolinii jest znacznie trudniejsza i wymagajaca, wiec dlaczego NC nie docenia swoich pracowników?? Zadowoleni ludzie znacznie lepiej by pracowali, "abonamenci" byliby zadowoleni, i wsZystkim zylo by sie lepiej jak tusk mówił.

kataryna78

Biuro Obsługi Klienta jak często są zmiany do 24.00 chodzi mi o powrót do domu. Czy realnie można się wydostać o tej porze z Ursynowa?

Platforma nc+
pracodawca
@kataryna78 07.06.2017 11:51
Biuro Obsługi Klienta jak często są zmiany do 24.00 chodzi mi o powrót do domu. Czy realnie można się wydostać o tej porze z U...

Praca w Warszawie świadczona jest do godziny 21:00 lub 23:00 w zależności od projektu, w którym współpracujesz. Istnieje również możliwość indywidualnego rozkładu czasu pracy :-) Zapraszamy do współpracy! Aktualne oferty pracy znajdziesz na naszej zakładce kariera: http://ncplus.pl/kariera

Platforma nc+
pracodawca

W weekend, z okazji Dnia Dziecka, ponad 300 dzieciaków naszych pracowników z Warszawy i Krakowa bawiło się na piknikach wraz z rodzicami. Były warsztaty, wata cukrowa i popcorn, dmuchańce, zabawy i konkursy.

Iwona

@Zuzanna @Marek co wpływa, że dla Was praca w Platforma nc+ była stresująca? Jeśli chodzi o pracę w sprzedaży oraz konieczność osiągania określonych celów, to nie każdy się w niej odnajdzie. Dlatego też warto konkretnie wskazywać co nie odpowiadało Wam w pracy w firmie. To co sprawiało, że dla Was praca w firmie nie była satysfakcjonująca, dla innej osoby może nie mieć aż takiego znaczenia.

Ziuta

@Marek Każdy ustala sobie priorytety w swoim życiu, jedni stawiają na rodzinę, inni na pracę a jeszcze inni na kasę!

Zuzanna

Platforma nc+ jest świetnym miejscem pracy ale nie dla wszystkich. Nie ma co ukrywać, że osoby słabsze psychicznie nie dają rady w pracy gdzie jest duży stres i walka o klienta. Ponadto umiejętności sprzedaży to podstawa.

Marek
@Zuzanna 05.05.2017 10:31
Platforma nc+ jest świetnym miejscem pracy ale nie dla wszystkich. Nie ma co ukrywać, że osoby słabsze psychicznie nie dają rad...

duży stres, nie warty tych pieniędzy. Można stresować się gdzie indziej, za ok 2,5 raz większą kasę.

Platforma nc+
pracodawca

Kolejna wycieczka naszych pracowników na plan zdjęciowy za nami. Przed Świętami, Gości z Call Center zabraliśmy na plan nowego sezonu produkcji: „Zielona rewolucja Marty Dymek”.

Dziewczyny dowiedziały się o rolach, jakie w produkcji odgrywają poszczególne osoby, miały możliwość obserwować nagranie, a na koniec skosztować potraw przygotowanych przez prowadzącą.

Ciepły jeszcze chleb z humusem był przepyszny!

Czwarty sezon „Zielonej rewolucji Marty Dymek” już w maju, na antenie Kuchni+.  

Iza

Platforma nc+ to moje miejsce pracy z którego jestem bardzo zadowolona.

Platforma nc+
pracodawca

W marcu, Koleżanki i Kolegów z Biur Obsługi Klienta w Warszawie i Krakowie odwiedził Tomek Smokowski, dziennikarz sportowy nc+, związany z CANAL+ od początku jego istnienia.

W czasie dwugodzinnych spotkań, Tomek przybliżył tajniki pracy w redakcji sportowej. Uczestnicy obejrzeli również zdjęcia gościa z początków jego kariery zawodowej oraz poznali kilka „smaczków” z młodości. Czy było fajnie? Oto opinia uczestnika:

"Spotkanie zdecydowanie na plus! Tomek to równy gość! Chętnie odpowiadał na wszystkie pytanie i świetnie można było poznać kulisy pracy dziennikarza"

Platforma nc+
pracodawca

Wczoraj zabraliśmy przedstawicieli Call Center na plan zdjęciowy nowego programu Kuchni+ „Meblokreacje”.

Nasi pracownicy mieli okazje poznać prowadzącego Artura Indykę oraz zobaczyć, jak się robi telewizję ... „od kuchni”.

Program to idealna propozycja dla tych, którzy uwielbiają tworzyć prawdziwe dzieła sztuki ze starych mebli i przedmiotów codziennego użytku.

Już od 23 kwietnia, na antenie Kuchni+.

emmmem

co do pracy w biurze obsługi klienta... kiedyś ( w tamtym roku) było lepiej.. Szaleńcza presja wobec pracowników, powoduje to, że coraz więcej ludzi się zwalnia. Na obsłudze oczekują, że będziesz sprzedawał bóg wie ile i jak dobrze, ale nic w tym kierunku nie robią, nie szkolą sprzedażowo, takich szkoleń jest mało albo jak są to tylko dla wybrańców. Jeszcze raz mega nawałka i presja, praca w ciągłym stresie. Niektórzy kierownicy mają bardzo niezdrowe corpo podejście :) Jeśli chodzi o ekipe - ludzie bardzo fajni :) ale charakter pracy destrukcyjny.

Valdi

Czy ktoś może napisać, jak wygląda praca Managera Sprzedaży Bezpośredniej. Jakie warunki ?

Platforma nc+
pracodawca
@Valdi 26.03.2017 17:51
Czy ktoś może napisać, jak wygląda praca Managera Sprzedaży Bezpośredniej. Jakie warunki ?

Osoba pracująca na stanowisku Managera Sprzedaży Bezpośredniej jest odpowiedzialna za aktywną sprzedaż produktów oraz pozyskiwanie nowych klientów. Zarządza grupą terenowych przedstawicieli Handlowych, monitoruje wyniki pracy oraz prowadzi coaching swoich pracowników. Zapewnienia realizację zadań i planu sprzedaży przez zespół, dba o wysoką jakość pracy podległego Zespołu oraz prowadzi monitoring lokalnego rynku. Zarobki są wynikiem zaangażowania i posiadanych kwalifikacji, które przekładają się na efektywność działania. W zamian oferujemy: najbogatszy na rynku produkt Premium TV, bardzo atrakcyjne wynagrodzenie prowizyjne, wysokie premie finansowe, opiekę posprzedażową klienta, bezpłatny marketing i logistykę, szkolenia oraz wsparcie opiekuna z ramienia firmy, współpracę opartą o własną działalność gospodarczą. Zapraszamy do współpracy – aktualnie poszukujemy managerów we wszystkich województwach.

Natalia

Platforma nc+ ma wolny etat na konsultanta ds.utrzymania klienta, czy dowiem się coś więcej o tej pracy? Ile można zarobić, jak sie pracuje w firmie,czy jest sporo młodych osób? , powiem szczerze chciałabym tu pracować.

b123
@Natalia 23.03.2017 13:47
Platforma nc+ ma wolny etat na konsultanta ds.utrzymania klienta, czy dowiem się coś więcej o tej pracy? Ile można zarobić, ja...

podbijam pytanie :) jakie warunki w dziale utrzymania klienta jakie płace czy szkolenie kończy się egzaminem ? Jaka umowa itp

Platforma nc+
pracodawca
@Natalia 23.03.2017 13:47
Platforma nc+ ma wolny etat na konsultanta ds.utrzymania klienta, czy dowiem się coś więcej o tej pracy? Ile można zarobić, ja...

Praca na stanowisku konsultanta ds. Utrzymania Klienta pozwala nabywać i doskonalić umiejętności sprzedażowe oraz obsługi klienta. Zapewniamy stabilizację (dajemy umowę u pracę), opiekę medyczną, atrakcyjny socjal, dostęp do oferty telewizyjnej oraz wiele innych atutów, o których można się przekonać dołączając do naszej ekipy. Wynagrodzenie na start uzależnione jest od posiadanego doświadczenia i kwalifikacji jednak nie jest ono niższe niż 2350zł brutto/mies., a do tego należy doliczyć znaczne premie zadaniowe. Dalszy wzrost podstawy oraz wysokość premii jest wynikiem zaangażowania i rozwoju, które przekładają się na efektywność działania. Zespół jest bardzo różnorodny dlatego jesteśmy tak fajną i zgraną ekipą, co podkreślają sami pracownicy! :) Obecnie prowadzimy rekrutację do BOK w Krakowie (ul. Conrada. 37).

Iwona

Zapoznaliście się już z wywiadem, którego udzielił Dyrektor Działu HR firmy Platforma nc+? Które z wymienionych przez niego świadczeń pozapłacowych jest dla Was najważniejsze?

Ziętek

Czytając wpisy można ocenić jakie osoby ich dokonują. Kiedyś takie opinie były miarodajne teraz to zwykły hejt. Niestety firmy muszą się z tym borykać,ITI to kolos, perspektywa pracy,stabilizacja i tak obrywa.

Nick

Ludzie przez telefon krzyczą

lolo

Omijać szerokim łukiem, wolontariat. Myśle, że zbierając butelki na ulicy przez 8 godzin można lepiej zarobić... Dają multisporta ale po co multisport jak musisz siedziec przez wiekszosc miesiąca po 12 godzin aby zrobić jakakolwiek prowizje.

Platforma nc+
pracodawca
@lolo 06.02.2017 07:29
Omijać szerokim łukiem, wolontariat. Myśle, że zbierając butelki na ulicy przez 8 godzin można lepiej zarobić... Dają multispor...

Witamy serdecznie, Praca w nc+, to nie tylko „multisport”, ale przede wszystkim stabilizacja (dajemy umowę u pracę), opieka medyczna, atrakcyjny socjal, dostęp do oferty telewizyjnej oraz wiele innych atutów, o których można się przekonać dołączając do naszej ekipy. Wynagrodzenie na start w Krakowie to 2300zł brutto na umowę o pracę i znaczne premie zadaniowe więc więcej niż wynosi płaca minimalna (2000zł), a dalszy wzrost podstawy oraz wysokość premii jest wynikiem zaangażowania i posiadanych kwalifikacji, które przekładają się na efektywność działania. Obecnie prowadzimy rekrutację do BOK w Krakowie (ul. Conrada. 37).

Xoxixuxux

Jednym slowem. Omijac z daleka. Klienci strzelaja gole konsultantowi i maja racje. Z drugiej strony firma strzela gole konsultantowi i nie ma racji. Liczy sie tylko sprzedaz i ciagle podnoszenie cen abonentowi. Do tego ciagle zastraszanie zwolnieniami. Pensje tez nie sa rewelacyjne.

Talizman

Ktoś musi trzymać porządek i kontrolować pracę. Firma ma perspektywy a dla ludzi to stabilna praca. Godziwe zarobki i jeszcze nieraz coś się trafi. Jeśli komuś nie odpowiada można zmienić i po kłopocie..

Macie
@Talizman 30.01.2017 22:33
Ktoś musi trzymać porządek i kontrolować pracę. Firma ma perspektywy a dla ludzi to stabilna praca. Godziwe zarobki i jeszcze n...

Godziwe zarobki ... czy ty trzeźwy jestes ?

pracownik bok kraków

W pracy jesteś kopany z dwóch stron. Przez abonentów bo im "nie działa" (kontaktuje się głównie ceblua z UK) oraz kierowników - masz zrobić plan sprzedażowy reszta się nie liczy. Ogólnie masz SPRZEDAĆ z BOK nie ma to nic wspólnego. Kierownicy wprowadzają dziwną atmosferę.

Ziuta

Czy ITI ma jakieś nowe oferty pracy? Nigdzie nie widziałam żadnej ale możne ktoś ma informacje i mógłby się podzielić? Bardzo zależy mi na pracy u nich

Marix

Pracowałem w nc padace jakiś czas temu, czasem czytam sobie nowe komentarze by zobaczyć co tam słychać. Teraz pracuję w UK, 4 dni w tygodniu po 8 godzin, 2000 zł na tydzień.. Jedzenie i lokal zapewnia pracodawca. Tyle w temacie. Trzeba byc debilem albo mieć nóż na gardle żeby podjąc się pracy w takim miejscu (ja miałem nóż na gardle).. niech ukraińcy robią u nich na infolini .. a nie przepraszam, żaden ukrainiec nie będzie wykowywał tak beznadziejnie płatnej i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wartej "pracy". Ludzie ogarnijcie się i szanujcie. I to nie jest praca dobra nawet dla studenta. Jeszcze rozumiem, jakby te call center były w Pcimiu Dolnym albo na Białorusi. Ale w Warszawie i Krakowie przy takiej płacy ? Na normalny pokój i jedzienie nie zarobisz.

akaak

Nie polecam.

Yowue

Ktoś coś opowie o pracy ? Ponoć od września jest ciężko. Ile w tym prawdy ?

mai

Hej, wydaje mi się że ostatnio i tak pokazałol się oferty pracy chociażby dla kierowców czy dyspozutorów. Pewnie że trzeba posiadać odpowiednie doświadczenie, ale wiadomo czy sa jakieś dodatkowe benefity do zarobków do tego? Z góry dziękuję za odpowiedź.

anonim

(usunięte przez administratora)

k

Trafia. Trafnie ujęte

Samanta

Powiem tak. Sama za to wynagrodzenie się nie utrzymasz bo jest naprawdę małe. Mają teraz ogłoszenie na OLX wystawione przez pośrednika i piszą wprost, że płacą 2100brutto. Porównując ogłoszenia to nawet na zmywaku są większe stawki i też z umową o prace :D Kwesta tego na czym Ci bardziej zależy. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Samanta

Tak jest terminowo, jednak nie licz na kokosy :)

Aga

co do dnia nigdy sie nie spoźniaja, jesli 10 tj niedziela to 8 w pt masz wypłate na koncie

Samanta

Jeżeli nie musicie sami się utrzymywać i jesteście odporni na stres to jakoś można znieść tą prace..

pawel
@Samanta 27.09.2016 15:26
Jeżeli nie musicie sami się utrzymywać i jesteście odporni na stres to jakoś można znieść tą prace.....

jakie są średnie zarobki w punktach sprzedaży?

BartoszKrkow

Odnośnie nc+ w Krakowie to jest ogłoszenie że potrzebują konsultantów odnośnie utrzymania klienta.Faktem jest że weekendy są pracujące również w święta itp ale też jestem tego zdania że wysłać aplikację warto.Piszą że szukają pracowników na stałe.

BartoszKrkow

Odnośnie nc+ w Krakowie to jest ogłoszenie że potrzebują konsultantów odnośnie utrzymania klienta.Faktem jest że weekendy są pracujące również w święta itp ale też jestem tego zdania że wysłać aplikację warto.Piszą że szukają pracowników na stałe.

Edyytaa

A ja myślę że spróbować i aplikować do nich.Chodzi o Kraków.

bolo

Czołem konsule! Jak tam teraz klimat i zarobki na Poloneza? Wiewiórki donoszą, że z liderów sporo odeszło, a wśród konsuli też spora wymiana... Dalej cisną na ARPU i upsell?

Karlos

Niskie zarobki, stresująca obciążająca praca.

anonim

(usunięte przez administratora)

Minion5246

Aplikowałem na stanowisko Konsultand Ds.Utrzymania Klienta (infolinia) ale nie do Warszawy.Zostałem przyjęty.Rozmowa rekrutacyjna do łatwych nie należała ale się udało. Nie patrzę na te negatywne oceny tutaj bo uważam że najlepszy sposób to wysłać cv i na własnej skórze przekonać się jak tam jest.

Minion5246

Ja jeszcze tam pracy nie zacząłem ale mam pozytywne wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej. Niedługo zaczynam szkolenie.Ogólnie firma jak na początek zrobiła na mnie dobre wrażenie(Kraków).

Adrian001

Opinii negatywnych jeśli chodzi o placówki w Krakowie jest widzę baaaardzo dużo.Może rzeczywiście jest tam taki duży mobbing jak ludzie piszą.Ale w dzisiejszych czasach taka sytuacja jest w wielu firmach co fakt zdrowe nie jest al da się przeżyć.Pytanie ile dobry sprzedawca jest w stanie zarobić miesięcznie pracując na infolinii.SĄ się zarobić 2 tysiące na rękę ??????

anonim

(usunięte przez administratora)

Darek112

Okej.Jak tylko uda mi się tam dostać to napiszę jak moje wrażenia ☺

Zostaw opinię o Platforma nc+ - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Platforma nc+