Platforma nc+

2 Dodaj opinię
Platforma nc+
2 149 196 5 1

Opinie o Platforma nc+

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Opinia
@BETA 28.08.2018 16:31

@Beata w Katowicach aktualnie funkcjonują dwa działy: Obsługi Klienta i Przedłużania Umów. Pracujemy w systemie zmianowym (zmiany poranne i popołudniowe). Biuro zapewnia obsługę naszym klientom również w weekendy a nasi pracownicy pracują zgodnie z harmonogramem 40h tygodniowo. Zapraszamy do współpracy :)

Pomocna?
Tak5Nie1
Minion5246
 Opinia
@alek 30.08.2016 14:57

Aplikowałem na stanowisko Konsultand Ds.Utrzymania Klienta (infolinia) ale nie do Warszawy.Zostałem przyjęty.Rozmowa rekrutacyjna do łatwych nie należała ale się udało. Nie patrzę na te negatywne oceny tutaj bo uważam że najlepszy sposób to wysłać cv i na własnej skórze przekonać się jak tam jest.

Pomocna?
Tak2Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ziuta
 Opinia

Platforma nc+ jako pracodawca jest spoko. Pracuję w punkcie w centrum handlowym i jestem bardzo zadowolony. Jest trochę stresu ale gdzie go nie ma? Wszędzie jest praca nastawiona na dobre wyniki gdyż inaczej nie będzie dobrej kasy. To praca nie dla wszystkich.

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mańka
 Opinia

Cieszę się, że jest szansa na dostanie się do pracy w firmie!!

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Aktualność
Już w niedzielę 9 czerwca o 21:00 widzowie CANAL+ jako pierwsi w Europie zobaczą premierowo dwa odcinki "Zasady przyjemności", zrealizowanego z rozmachem serialu kryminalnego w koprodukcji CANAL+. 

My przygotowaliśmy dla naszych pracowników specjalny konkurs, w dedykowanej serialowi aplikacji. Przez dwa tygodnie, nasi pracownicy będą mogli odpowiadać na pytania związane z czterema pierwszymi odcinkami „ZASADY PRZYJEMNOŚCI”. 

Zwyciężą Ci, którzy odpowiedzą poprawnie na największą liczbę pytań i zrobią to w najkrótszym czasie. Dla Laureatów mamy plecaki, torby, nerki, worki, bluzy i koszulki.



Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Nasze biura w Warszawie i Krakowie odwiedziły w ramach akcji „Zdrowie na etacie” ekipy trenerów z firmy Multisport. 
Pracownicy przeszli instruktaż prawidłowej postawy przy swoich miejscach pracy. 
Trenerzy pokazali również ćwiczenia, które należy wykonywać w czasie godzin spędzonych za biurkiem. 

Dla chętnych przygotowaliśmy cykl wykładów, w czasie których można było dowiedzieć się : jak odpoczywać, żeby odpocząć, jak czytać etykiety produktów oraz jakie są najważniejsze wskazówki treningowe. 

Czy pracownikom się podobało? 

"Zajęcia bardzo mi się podobały, były dobrze dobrane pod nas, jako pracowników. Trenerzy byli świetnie przygotowani, chętnie udzielali pomocy. Byłabym zainteresowana udziałem w kolejnych takich warsztatach." 

"Warsztaty świetne. Ogromna wiedza teoretyczna jak i praktyczna wszystkich prowadzących. Bardzo przydatne informacje, które pomogą lepiej dbać o zdrowie. Szkoda tylko, że czas był dość ograniczony." 

"Szkolenia bardzo ciekawe. Przeprowadzone profesjonalnie i z zaangażowaniem. 
W przyszłości dobrze byłoby je kontynuować np. rozszerzając szkolenia o temat zdrowej diety itd."
Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Włączamy się z akcję Wielkiej Zbiórki Książek organizowanej przez fundację Zaczytani.org i odpalany zbiórkę w naszych czterech biurach!
Do 31 maja nasi pracownicy mogą przynosić do biur książki, które już przeczytali, oraz te, których nigdy nie przeczytają. 
Po zakończeniu akcji zebrane dobra przewieziemy do magazynów, w których zostaną posegregowane oraz poddane dezynfekcji. Z magazynów książki trafią do bibliotek tworzonych przez Zaczytani.org. Utwory będące w najlepszej kondycji przekazane zostaną do szpitali publicznych. Książki, które nie spełniają surowych wymagań szpitalnego BHP stworzą zaczytane biblioteki m.in. w domach pomocy, centrach aktywności lokalnej czy świetlicach wiejskich.
W ramach ogólnopolskich akcji, fundacja zebrała do tej pory 1 170 500 książek, z których stworzyła prawie 700 bibliotek.
 
Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
Tym razem z okazji Świąt Wielkanocnych w naszych biurach zorganizowaliśmy Konkurs Pisankowy.
W zabawę zaangażowali się pracownicy i ich pociechy, a efekty oceńcie sami J  
Wesołych Świąt!
Pomocna?
Tak1Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Sezon targowy w pełni, co oznacza że mogliście spotkać nas na Targach Pracy Uniwersytetu Pedagogicznego w Krakowie „Wybierz lepszy start w przyszłość”! W środę 27.03 nasze HR-owe przedstawicielki opowiadały na stanowisku nc+ o naszej organizacji oraz możliwościach rozwoju. 
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą stanowisk i możliwości, które daje praca w nc+!
Pomocna?
TakNie
SzczeraPrawda
 Opinia

Ja wypowiedzieć się na temat Warszawskiego Call Center nie mogę, ale powiem coś o Katowicach. O „wspanialym”, świeżo otwartym biurze CC. W skrócie: • Ciągła rywalizacja między lokalizacjami - „musimy być lepsi niż Kraków i Warszawa!” • brak kompetencji kierowników - „tak jest! Taką ma cenę i niżej nie będzie, znajdź sam argument jak przekonać klienta żeby kupił ten pakiet” Pod koniec dnia od 17/18 można pomarzyć żeby kierownika zobaczyć na sali. 4 kierowników dziennie na sali pod koniec dnia jeden i zmywa się i go nie ma. Szukasz po 15,20 minut w tym czasie abonent czeka na linii na „rabat” xD o czym zaraz tez wspomnę. • Rozmowa z klientami - walka z wiatrakami - telewizja która wiecznie traci uprawnienia i podnosi ceny, a konsultanci a właściwie - „specjaliści” muszą tłumaczyć abonentom dlaczego nie mogą obniżyć rachunku i z czego wynika „atrakcyjność” ceny za 120 kanałów 80 zł. • usługi dodatkowe które proponują konsultanci tj. Internet i telefon są „ze zniżkami” dla stałych abonentów xd Tyle że konkurencja najlepsze oferty - nielimitowane rozmowy i SMS za 20 zł? Bez internetu? Plus 10 zł i mam to samo i pakiet internetu 10gb Niewspomnianajac o żałosnej ofercie internetu która musisz proponować - 59,99 zł za 100GB internetu z prędkością 300mb/s Kiepsko. Za 69,99 mam 900mb/s u mojego dostawcy. Z routerem w cenie. • zarobki? Powiem tak - nie zobaczyłem nigdy swojej całej wypłaty xD A już szczególnie żenujący jest fakt, że rekrutacja jest długa i o tym że dostaniesz za nią 1/3 wynagrodzenia czyli raptem kilka stówek (a szkolenie trwa 30 dni!) nie mówią ani na rozmowie o prace tylko informują na koniec szkolenia. Totalnie nieopłacalna praca. Z reszta kto chce to się przekona. Ta firma i tak upadnie gdyż sami dobijają się cenami i usługami ktore są na bardzo niskim poziomie o czym można poczytać w necie albo jak się tu pracuje - „Usluszec” od abonentów NC+

Pomocna?
Tak28Nie

Pracodawca

 Opinia
@SzczeraPrawda 29.07.2018 13:18

Witamy @SzczeraPrawda, bardzo dziękujemy za komentarz. Bardzo nam przykro, że doświadczyłeś sytuacji, o której wspominasz, dlatego chcielibyśmy poznać więcej szczegółów. Cały czas dbamy o to, aby nasi Pracownicy czuli się komfortowo w miejscu pracy. Każdy kandydat ubiegający się o pracę w naszej firmie otrzymuje kompleksowe informacje o całym procesie zatrudnienia już na etapie rekrutacji. Jeżeli brakowało Ci jakichkolwiek informacji to bardzo przepraszamy. Szkolenie przygotowujące do pracy naszych konsultantów jest profesjonalne i merytoryczne, co pozwala na kompleksowe przygotowanie do stanowiska pracy. Kadra kierownicza zatrudniona w naszym biurze jest przygotowywana merytorycznie do stanowiska pracy i stale podnosi swoje kompetencje. Mamy nadzieję, że pozwolisz nam stawać się jeszcze lepszym miejscem pracy i podzielisz się z nami w kontakcie bezpośrednim swoimi propozycjami pod adresem rekrutacja.katowice@ncplus.pl.

Pomocna?
Tak3Nie3
SzczeraPrawda
 Opinia
@Platforma nc+ 10.08.2018 12:35

"Kadra kierownicza zatrudniona w naszym biurze jest przygotowywana merytorycznie do stanowiska pracy i stale podnosi swoje kompetencje. " ... to nie prawda. konsultanci w tej firmie posiadają znacznie większą wiedzę od kierowników, co jest porażką na całej linii.

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@SzczeraPrawda 11.08.2018 16:02

@SzczeraPrawda Zachęcamy zatem do przesłania swoich uwag (z dokładnym opisem sytuacji) na adres mailowy rekrutacja.katowice@ncplus.pl. Zespół HR nc+

Pomocna?
TakNie1
Margarett
 Opinia
@SzczeraPrawda 29.07.2018 13:18

Z tego co słyszałam to jest w Katowicach dział Lojalizacji i dzial Obsługi. O którym dziale jest Twoja opinia?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mm
 Opinia
@SzczeraPrawda 29.07.2018 13:18

Ja za to mogę powiedzieć co nie co o lokalizacji w Krakowie. Pracowałem tam kilka lat zdobyłam dość spore doświadczenie oraz przyjaźnie, za co firmie jestem ogromnie wdzieczny. To by było na tyle. Mobbing, mobbing i jeszcze raz mobbing. Dziwie się, że do teraz pozostaje to bez szerokiego echa oraz jakiejś inspekcji że strony PIPu. Mobbing jest więc tym na co można liczyć w tej firmie. Po kilku latach odchodzisz ze zdiagnozowana nerwica. Biuro obsługi klienta już dawno nie jest obsługa, a sprzedażą usług dodatkowych. Ok, firma musi jakoś zarabiać, ale od tego są firmy zewnętrzne, z którymi nc+ współpracuje. Na rozmowie rekrutacyjnej, otrzymujesz inne informacje niż w rzeczywistości te, które obowiązują. Mowa tutaj między innymi o dosprzedaży, na rozmowie twierdzą, że nie ma niczego takiego, po kilku dniach kiedy zaczynasz szkolenie nagle dowiadujesz się, że jednak dosprzedaz obowiązuje i szok. Zarobki może nie są złe, przynajmniej też po kilku latach i w zależności i od skilli, ale jak na fakt, że jest to praca zmianowa (i niech nikt nie myśli, że dostanie pół miesiąca na rano, a pół na popołudnie, trzeba się przygotować przede wszystkim na zmiany 16-24) to są to śmieszne pieniądze. Kierownicy to jakaś porażka pod względem ich kompetencji, jak zresztą wszystkie osoby wyższego szczebla, no bardzo mi przykro. Zerowa wiedza w zakresie podstawowych tematów. Kiedyś owszem, były osoby, na tych stanowiskach, które były doświadczone, ale już nie pracują, bo za dużo "mówili", co oczywiście nie jest mile widziane w firmie. Jeśli ktoś ma inne zdanie to długo tam nie zabawi. Jeśli ktoś się decyduje na taką pracę to zdecydowanie nie więcej niż pół roku, bo przy dłuższym stażu odbija się to na zdrowiu.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Mm 18.08.2018 21:24

Witamy @ Mm, bardzo dziękujemy za komentarz. Bardzo nam przykro, że w taki sposób wspominasz pracę w Biurze Obsługi Klienta w Krakowie. Cały czas dbamy o to, aby nasi Pracownicy czuli się komfortowo w miejscu pracy. Call center to dla wielu osób wspaniałe dorywcze zajęcie, świetna opcja dla mamy wychowującej dziecko, idealna praca dla studentów, albo osób, które są na stałe zatrudnione w jakiejś firmie, a po godzinach chcą dorobić. Dbamy o dobrą atmosferę oraz klimat panujący w naszej firmie, dlatego stawiamy na: determinację, otwartość, umiejętność współpracy, elastyczność i odpowiedzialność. Szukamy Ludzi, którzy dzięki określonym predyspozycjom szybko zaadaptują się do nowych warunków pracy, wpiszą się w naszą kulturę organizacyjną i będą identyfikowali się z istotnymi dla nas wartościami. Każda przeprowadzana rozmowa kwalifikacyjna pozwala lepiej poznać naszego potencjalnego kandydata. Weryfikujemy umiejętności i kompetencje, chcemy poznać motywację oraz doświadczenie zawodowe danej osoby. Jako pracodawca pokazujemy, jaką firmą jesteśmy oraz przedstawiamy to, co mamy do zaoferowania. Zawsze przekazujemy komplet informacji odnośnie przyszłego zakresu obowiązków, godzin pracy, dodatkowych benefitów na danym stanowisku. W naszych ogłoszeniach o pracę jest również zawarta taka informacja. Wiemy, że kandydaci to osoby preferujące proste przekazy, dlatego nie stosujemy języka specjalistycznego. Bardzo ważna w naszej organizacji jest zasada transparentności. Wychodzimy z założenia, że z naszymi pracownikami i kandydatami komunikujemy się w sposób jasny i otwarty. Pokazujemy, że każdy pracownik jest dla nas cenny i że dotrzymujemy składanych obietnic oraz, że warto u nas pracować. Mamy otwartą komunikację z kandydatem (f2f, online). Chcemy być dla kandydata pracodawcą z wyboru, a nie z przymusu. Mamy nadzieję, że pozwolisz nam stawać się jeszcze lepszym miejscem pracy i podzielisz się z nami w kontakcie bezpośrednim swoimi propozycjami pod adresem rekrutacja.krakow@ncplus.pl.

Pomocna?
Tak3Nie2
Ja
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@SzczeraPrawda 29.07.2018 13:18

Dziękuję za cenny komentarz, podaruję sobie wysyłanie tam cv..

Pomocna?
Tak2Nie
Narusegawa
 Opinia
@SzczeraPrawda 29.07.2018 13:18

Pracowałem kilka ładnych lat W CTA NC+ w Warszawie i w pełni się zgodzę z opinią

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Ja 22.02.2019 18:05

@ Ja praca w strukturach firmy nc+ daje szerokie pole do rozwoju. Dbamy o to, aby każdy czuł się u nas dobrze. Jeżeli pojawiają się jakiekolwiek uwagi i zastrzeżenia staramy się reagować szybko i budować pozytywny wizerunek naszej firmy. Atmosfera jest dla nas bardzo ważna dlatego bardzo chętnie słuchamy naszych pracowników i pracujemy nad tym aby być coraz lepszym pracodawcą.

Pomocna?
TakNie1

Pracodawca

 Opinia
@Narusegawa 12.03.2019 16:15

@ Narusegawa bardzo dziękujemy za komentarz. Jest nam bardzo przykro, ze masz takie wspomnienia związane z pracą w naszej firmie. Dbamy o naszych pracowników i chętnie słuchamy ich propozycji. Wdrażamy różne rozwiązania, aby nasi pracownicy czuli się w naszej firmie komfortowo. Jeżeli masz propozycje udoskonalenia systemu wsparcia naszych pracowników zapraszamy do kontaktu z nami pod adresem: rekrutacja.katowice@ncplus.pl :)

Pomocna?
TakNie
Beatka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pracowałam kiedyś w CTA w Warszawie. Dawno temu na szkoleniach dla nowych pracowników było po 30 osób. Z biegiem czasu CC pustoszało i nie było wielu chętnych do pracy . Ostatnia grupka nowych konsultantów, jaką pamiętam, liczyła może 5 osób. Nic dziwnego, że firma otworzyła nowe cc w Katowicach, bo oferowane stawki były bardzo niskie jak na stołeczny rynek (nie dosyć, że niskie zarobki to jeszcze skj obniżał premie z takich powodów jak m. in."słyszenie oddechu w trakcie rozmowy" xD. Po odejściu z firmy po 5 latach pracy (łącznie z Cyfrą... - to był wspaniały zespół :)), na start u nowego pracodawcy (również praca w cc) dostałam 400 zł więcej. Jeżeli firma nie zacznie płacić pracownikom normalnych stawek jak w innych przedsiębiorstwach, to za kilka lat otworzy CC chyba na Kamczatce. Pozdrawiam najlepszy zespół CC z Poloneza :)

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Beatka 08.03.2019 00:20

@ Beatka bardzo dziękujemy za komentarz. Sytuacja na rynku zmienia się bardzo dynamicznie. Ilość osób zatrudnianych zależy od wielu czynników biznesowych. W zależności od zapotrzebowania pracodawca pozyskuje konkretną ilość pracowników. System wynagradzania jest kilku składnikowy. Jesteśmy bardzo transparentni i otwarcie rozmawiamy o systemie motywacyjnym na poszczególnych stanowiskach w naszych strukturach. Zapraszamy również do bezpośredniego kontaktu z nami – chętnie poznamy Twoje zdanie i propozycje w jaki sposób możemy stać się jeszcze lepszym miejscem pracy :)

Pomocna?
Tak1Nie2

Pracodawca

 Aktualność
Za nami kolejna wycieczka integracyjna. W weekend kameralna grupa 25 pracowników z biur w Warszawie i Krakowie ścigała ostatnie oznaki zimy w Zakopanem. Nieliczna grupa śmiałków, którzy postanowili zjechać z Kasprowego, nie mogła narzekać na brak śnieżnych krajobrazów, ale zamiast saniami, uczestnicy wyjazdu na wieczorne ognisko pojechali już wozami. Był czas na spacery, moczenie się w Aquaparku, pyszne góralskie jedzenie i integrację z Koleżankami i Kolegami z firmy, których wcześniej nie miało się okazji poznać. Nawet podróż powrotna z Krakowa do Warszawy, która przez zerwane trakcje trwała 12 godzin, nie zepsuła dobrego wrażenia z wypadu w góry. 
Zastanawiamy się gdzie zabrać pracowników na następną wycieczkę. Jakieś pomysły?
Pomocna?
Tak2Nie1
Angelika
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie polecam, wieczne problemy z dekoderem, ceny z kosmosu a podejście do starych klientów tragiczne. Żałuję ale kolejnej umowy nie podpisze gdyby nie wiem co by mi wciskali. Wciskając a potem wszystko wychodzi... Moje sugestie dla Platforma nc+: Zadbaj ie o klienta i przestańcie wciskać szajs Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Kultury

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
J23
 Opinia

praca w Warszawie w sumie ok . Atmosfera fajna (na infolinii), najgorsza byla (a moze jeszcze jest) kolezanka A od grafiku. Nigdy nie przepuscila okazji aby przydzielic w dniu przed urlopem druga zmiane (nie wyjedziesz po poludniu bo nie). Poza tym do preferencji pracownikow albo nie chcialo jej sie zagladac albo zucala kostkami bo nigdy nie byly brane pod uwage. Ja juz pracuje w Norwegii i bardzo dobrze na tym wychodze.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TheRockZBK
 Opinia
@J23 20.02.2019 22:14

Właśnie szukam pracy na infolinii w nc+

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Aktualność
Jak spędziliście Dzień Zakochanych w pracy?
U nas, jak przystało na walentynki, było słodko:)
Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Akcja Charytatywna dla Małopolskiego Hospicjum dla Dzieci w Krakowie 

Luty to miesiąc miłości, dlatego w tym roku postanowiliśmy dołączyć do "serduszkowej" akcji organizowanej przez Małopolskie Hospicjum dla Dzieci. Pracownicy z naszych Biur Obsługi Klienta (Kraków, Warszawa, Katowice) z ogromną chęcią zaangażowali się w składanie papierowych serduszek metodą origami. 

Wspólnymi siłami zrobiliśmy aż 903 serca! 

Co się będzie działo z tak dużą ilością ręcznie produkowanych serduszek? 14 lutego Hospicjum utworzy Serdeczny Łańcuch. Wolontariusze i przyjaciele organizacji będą rozdawać serduszka w małopolskich miastach. W ten symboliczny sposób Hospicjum chce pokazać jak działa ich organizacja oraz dotrzeć do wszystkich, którzy mogą potrzebować pomocy lub chcieliby wesprzeć działalność Hospicjum. 

Dziękujemy Wszystkim za zaangażowanie oraz niezwykła atmosferę, która towarzyszyła nam w dniu składania serduszek. 
Działamy - Pomagamy!
Pomocna?
TakNie
Buka
 Opinia

Pracowałam w BOK w Krakowie. Czytając wypowiedzi większość jest niestety prawdziwa. Brak kompetencji osób na stanowiskach była trudna do niezauważenia. Liczyl sie tylko target i żeby cyferki w Excelu ładnie wyglądały, a nie wiedza i jakość obsługi. Tworzono Systemy premiowe, których nikt nie rozumiał. to nie było biuro obslugi klienta tylko biuro sprzedaży. Ostatnio bardzo zdziwiła mnie oferta pracy na pracuj.pl dotyczącej konsultanta do "BOK mieszczącego się w głównej siedzibie firmy na Conrada w Krakowie" Nie słyszałem , żeby zarząd przeniósł się. Kolejny przykład kompetencji osoby z firmy, która nawet nie zna adresu siedziby. Podsumując jeżeli chcesz się czegoś nauczyć i nie dostać nerwicy to nie polecam tej pracy. Biura w Katowicach nie znam ale pewnie jest to samo. Przecież ktoś ich musiał uczyć xd

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Buka 24.01.2019 21:28

Cześć @Buka. Bardzo dziękujemy za wiadomość. Jest nam bardzo przykro, że masz takie obserwacje związane z pracą w naszej firmie. Dbamy o dobrą atmosferę w naszej firmie i rozwój kompetencji naszych pracowników. Kadra, zatrudniana w naszej firmie przechodzi cykliczne szkolenia oraz aktualizuje wiedzę niezbędną na danym stanowisku. Jako firma jesteśmy nastawieni na jakość obsługi klienta oraz zadowolenie naszych pracowników. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami pod adresem rekrutacja.krakow@ncplus.pl – z chęcią odpowiemy na wszystkie pytania. Siedziba główna naszej firmy mieści się w Warszawie. Ogłoszenia związane z pracą w Biurze Obsługi Klienta przy ul. Conrada nie zawierają treści z informacją o siedzibie głównej w Krakowie :)

Pomocna?
Tak2Nie1
Kandydat
 Opinia

Czy ktoś orientuje się jaka jest podstawa brutto w Katowicach w lojalizacji? Widzę, że są nowe oferty, ale jeśli ta podstawa jest jakaś śmiesznie niska, to nawet szkoda mojego czasu na rozmowę rekrutacyjną...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Kandydat 17.01.2019 21:57

Cześć @Kandydat, bardzo dziękujemy za komentarz. Rozwijamy nasze struktury w Katowicach i cyklicznie uruchamiamy procesy rekrutacji. Obecnie jednak nie prowadzimy procesów rekrutacji do zespołu lojalizacji. Zachęcamy do śledzenia naszej zakładki Kariera, gdzie znajdziesz wszystkie oferty – może uda nam się spotkać na spotkaniu rekrutacyjnym :) Nasi pracownicy otrzymują umowę o pracę a system wynagradzania jest kilkuskładnikowy i nie ogranicza się do podstawowego wynagrodzenia. Zapraszamy do kontaktu z nami pod adresem rekrutacj.katowice@ncplus.pl – odpowiemy szczegółowo na wszystkie Twoje pytania :)

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Końcówka roku jest zawsze bardzo intensywna. Po chwili wytchnienia wracamy z krótkim podsumowaniem grudniowych wydarzeń.

Obowiązkowym punktem naszego grafiku w tym miesiącu są imprezy mikołajkowe dla dzieci pracowników.
Zabawy zostały zorganizowane w dwóch miastach, odpowiednio dla pracowników z Warszawy oraz wspólnie dla tych, z Krakowa i Katowic.
W Warszawie przygotowaliśmy dla dzieci interaktywne przedstawienie, w Krakowie dzieci brały udział w całej masie zabaw i atrakcji.

Grudzień to też czas aktywności charytatywnych. Jak co roku, w tym czasie odbyła się aukcja internetowa. To już osiemnasta edycja z rzędu! Dziękujemy jej organizatorom. W tym roku, po raz pierwszy zwróciliśmy się do pracowników z propozycją przekazania na aukcję wykonanych przez nich własnoręcznie przedmiotów i cieszy nas bardzo, że spotkała się ona z dużym odzewem. Otrzymaliśmy, między innymi, interaktywną choinkę dla dzieci, mufkę do wózka oraz książkę autorstwa kolegi z Działu IT.
We wszystkich biurach miały miejsce bożonarodzeniowe kiermasze, na których można było kupić przygotowane przez pracowników pyszności. Dziękujemy Koleżankom i Kolegom, którzy przygotowali te szczególne, świąteczne wydarzenia oraz tym, którzy przygotowali i przynieśli na nie: słodkości, sałatki, zawijasy z serem, przetwory, miody i inne smakołyki.

Zebrane pieniądze przekazaliśmy na pomoc dzieciom z domów dziecka, placówek oświatowo-wychowawczych oraz hospicjum.
Pomocna?
Tak2Nie1
Maila
 Opinia

Witam, Chciałabym się dowiedzieć w jakim terminie oddział z Katowicach odpowiada na złożone cv, mam na statusie kontakt od ok 2 tygodni i nic :/

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Maila 19.11.2018 10:38

@Maila bardzo dziękujemy za kontakt. Staramy się odpowiadać naszym kandydatom jak najszybciej. Bardzo prosimy o kontakt bezpośrednio pod adresem mailowym rekrutacja.katowice@ncplus.pl. Postaramy się wyjaśnić sytuację :)

Pomocna?
Tak1Nie
Pablo
 Opinia

Ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy w Call Center w Warszawie? Najbardziej interesuje mnie infolinia przychodząca. Jak się tam pracuje, jaki klimat, kadra, realne zarobki? etc.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Pablo 18.09.2018 07:18

@Pablo aktualnie prowadzimy rekrutacje do naszych lokalizacji w Krakowie i Katowicach. Budujemy pozytywna atmosferę w naszych biurach i dbamy o wysoki standard pracy. Zachęcamy do aplikowania i zapoznania się z naszą oferta poprzez zakładkę kariera: https://ncplus.pl/kariera

Pomocna?
TakNie1

Pracodawca

 Opinia

@Monika, dziękujemy za informację. Aktualnie prowadzimy procesy rekrutacyjne i dbamy o kontakt z naszymi kandydatami. Bardzo prosimy skontaktuj się z nami pod adresem mailowym rekrutacja.katowice@ncplus.pl.

Pomocna?
TakNie1
Monica
 Opinia
@Platforma nc+ 18.10.2018 16:13

Wysłałam do Was bardzo ważną informację na maila. Proszę o odpisanie. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Aktualność
Dzień pełen emocji już za nami! 17 października, z okazji weekendowej premiery serialu "Nielegalni" - oryginalnej produkcji Canal+, przygotowaliśmy dla pracowników poczęstunek: pyszną, aromatyczną kawę serwowaną przez profesjonalnych baristów oraz słodkości:) Zaprosiliśmy też nasze Koleżanki i naszych Kolegów do zabawy. Rozwiązując łamigłówki i odkrywając kody mogli wygrać szpiegowskie gadżety: latarki, parasole, pamięci USB, kubki termiczne, bidony, zaślepki do laptopa, książki Vincenta V. Severskiego "Nielegalni" oraz plakaty z serialu. Było dużo dobrej zabawy. 
Pomocna?
Tak1Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Jesienna wycieczka pracowników nc+ już za nami! Tym razem zabraliśmy chętnych na wyjazd w Pieniny. Trzy dni gościliśmy w malowniczej Niedzicy, a zamiast kajaków przygotowaliśmy dla uczestników coś bardziej wymagającego - rafting. Jak twierdzą nasi wycieczkowicze - było super, pomimo kapryśnej pogody. 


"Co mi się podobało? Rafting chociaż było mokro:), wypad w góry chociaż padało i rower bo w końcu nie padało:), fajnie ludzie którzy potrafią się bawić i tańczyć! Rozmawiać i razem się śmiać :) Minusów brak:)”
Pomocna?
TakNie
BETA
 Opinia

Witam mam pytanie odnośnie pracy w Katowicach w jakich godzinach jest ta praca, jakie zmiany są i czy pracuje się tam też w weekendy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@BETA 28.08.2018 16:31

@Beata w Katowicach aktualnie funkcjonują dwa działy: Obsługi Klienta i Przedłużania Umów. Pracujemy w systemie zmianowym (zmiany poranne i popołudniowe). Biuro zapewnia obsługę naszym klientom również w weekendy a nasi pracownicy pracują zgodnie z harmonogramem 40h tygodniowo. Zapraszamy do współpracy :)

Pomocna?
Tak5Nie1
Jajanasankach
 Opinia

UWAGA OSTRZEGAM !LUDZIE NIE IDŹCIE TU DO PRACY ! MÓWIĄ WAM, ŻE SIĘ DOSTANIECIE PO CZYM POTRAFIĄ DZIĘKOWAĆ PO KRÓTKIM CZASIE ! UWAŻAJCIE. KLIMAT TEŻ MEGA CIĘŻKI I ŚMIESZNA KASA

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Jajanasankach 10.09.2018 21:02

@Jajanasankach bardzo dziękujemy za komentarz. Twoja opinia jest dla nas bardzo cenna. Zasady zatrudnienia w naszej firmie są bardzo transparentne. Na każdym etapie zatrudnienia przedstawiamy warunki, które trzeba spełnić aby rozwijać się z nami długofalowo. Wynagrodzenie oferowane przez nas to system podstawy wraz z premią, która jest realna do osiągnięcia. Jeżeli brakowało Ci jakichkolwiek informacji to będziemy bardzo wdzięczni za kontakt bezpośredni pod adresem: rekrutacja.katowice@ncplus.pl. Rozwijamy się razem z naszymi pracownikami i jesteśmy bardzo otwarci na feedback.

Pomocna?
TakNie
Klara
 Opinia

Może ktoś ma wiedzę czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Czy jakieś wymagania na start są?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
SzczeraPrawda
 Opinia
@Klara 29.07.2018 19:21

Prowadzi, na olx mnóstwo ofert. Napisałem opinie pod nickiem - SzczeraPrawda poniżej. Proszę się zastanowić jaki jest powód że wiecznie szukają pracowników - wszyscy uciekają … ta firma to porażka

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@SzczeraPrawda 31.07.2018 12:10

Witamy @SzczeraPrawda. Aktualnie stale powiększamy nasze biuro i bardzo intensywnie prowadzimy procesy rekrutacyjne. Cieszymy się, że pracowałeś w naszych strukturach i poznałeś naszą firmę. Dziękujemy za wszystkie uwagi i komentarze. Są dla nas bardzo pomocne i pozwalają nam stawać się coraz lepszym pracodawcą. Zapraszamy również do bezpośredniego kontaktu z nami. Pozdrawiamy serdecznie i trzymamy kciuki za dalszy rozwój kariery zawodowej :)

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Klara 29.07.2018 19:21

Witaj @Klara , bardzo dziękujemy za komentarz. Aktualnie prowadzimy procesy rekrutacyjne w BOK w Krakowie i Katowicach na stanowiska Konsultanckie. W naszej pracy cenimy kreatywność i zaangażowanie w wykonywaną pracę. Naszym pracownikom zapewniamy kompleksowe szkolenie wstępne oraz bogaty pakiet benefitów. Nasze biuro jest nowe i stale powiększamy nasze szeregi :) Zapraszamy do aplikowania i do bezpośredniego kontaktu pod adresem rekrutacja.katowice@ncplus.pl

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
W zeszłym tygodniu mieliśmy przyjemność odwiedzić z Laureatami konkursu dla pracowników plan naszego nowego serialu - „NIELEGALNI”, powstającego na podstawie bestsellerowej tetralogii Vincenta V. Severskiego - byłego oficera wywiadu. Dla większości z uczestników była to pierwsza w życiu wizyta na planie zdjęciowym. Dzięki naszej energicznej przewodniczce – która na co dzień zajmuje się opieką nad aktorami – dowiedzieliśmy się wiele o organizacji pracy na planie. Wiecie na przykład kto to Gaffer? Albo Szwenkier? I czy zajmuje się na planie Grip? My już tak! Nie możemy zdradzić więcej szczegółów poza tym, że premiera serialu na antenie CANAL+ już tej jesieni!

Jak pisze jedna z uczestniczek wycieczki: „Chciałam podziękować za super wycieczkę. Było mi bardzo miło poznać tajniki produkcji w tak fajnym towarzystwie”
Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
„Kajaki”, tak się już utarło, stały się synonimem naszych dorocznych, rekreacyjnych wycieczek integracyjnych. Uczestniczy sami zgłaszają chęć wzięcia udziału w wyjeździe, a kiedy zbierze się kameralna grupa około 20-30 osób, jedziemy w piękne miejsce w Polsce,  spędzić wspólnie aktywny weekend. Ponieważ same kajaki to już za mało, w tym roku, obok tradycyjnych atrakcji sportowych, przygotowaliśmy dla naszych wycieczkowiczów również nieco bardziej wymagające ćwiczenia. Całą sobotę oddawaliśmy się rywalizacji …. umysłowej, w ramach historycznej gry miejskiej w malowniczym Pułtusku. Zabawa wciągnęła wszystkich, nawet najbardziej zmęczonych piątkowym spływem.
Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność
Czerwiec zleciał, a my nic nie napisaliśmy. Już nadrabiamy zaległości!
Początek lata był u nas aktywny. Jak co roku, dla dzieci naszych pracowników zorganizowaliśmy imprezy z okazji Dnia Dziecka. Warszawski piknik od był się pod hasłem „bezpieczne wakacje”. Gościliśmy na nim służby ratownicze, dzieci mogły obejrzeć z bliska wóz strażacki, karetkę, łódź ratowniczą, samochód policyjny, porozmawiać ze strażakami, policjantami, ratownikami medycznymi, zobaczyć jak się zbiera odciski palców, spróbować trafić z węża strażackiego do celu, czy ugasić pożar. Dla nieco starszych mieliśmy symulator bezpiecznej jazdy oraz symulator dachowania, a rodzice, dzięki alkogoglom, mogli sprawdzić, jak zmienia się percepcja pod wpływem alkoholu. W Krakowie, dzieci pracowników wzięły udział w pikniku na Tauron Arena Kraków. Na stanowisku nc+ czekała na dzieci Rybka MiniMini oraz specjalna gif budka. Najmłodsi mogli też zwiedzić Tauron Arenę Kraków i poznać tajemnice tego monumentalnego obiektu. 
Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
TY SZUKASZ PRACY, MY SZUKAMY CIEBIE!
 
Aktualnie do naszego zespołu w Krakowie poszukujemy osób na stanowiska:
·         Konsultant/ka ds. Telefonicznej Windykacji Należności
·         Konsultant/ka ds. Utrzymania Klienta

PAKIET NA START:
#rzetelne szkolenie przygotowujące do pracy oraz wsparcie doświadczonych trenerów
 
PAKIET KOMFORT:
#pewna kasa #Ty wybierasz: pełny etat, ¾, umowa o pracę #dobra kasa #wyniki=premia #perspektywa awansu
 
PAKIET KORZYŚCI EKSTRA:
#nc+ TV pakiet dla Ciebie #opieka zdrowotna #Multisport #konkursy, nagrody, spotkania, wycieczki #możliwość udziału w prestiżowych wydarzeniach sportowych i filmowych #spotkania z gwiazdami naszych kanałów #możliwość pracy z przyjaciółmi, których nam polecisz #wspólna celebracja małych i dużych sukcesów
 
Zachęcamy do aplikowania poprzez zakładkę Kariera!
 
 
Pomocna?
Tak4Nie

Pracodawca

 Aktualność
Sukcesem zakończyli sezon również reprezentanci drużyny piłkarskiej nc+ z biur warszawskich zdobywając mistrzostwo drugiej ligi w rozgrywkach Legia Biznes Cup w sezonie Zima 2018.
Gala wręczenia nagród odbyła się na stadionie Legii Warszawa. Drużyna stawiła się pełnym składem. W końcu każdy z graczy przyczynił się do tego sukcesu.
Gratulacje!
Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Panowie z naszej drużyny piłkarskiej nc+ z Biura Obsługi Klienta w Krakowie zakończyli sezon meczem rozegranym na początku kwietnia. Za zajęcie I miejsca w rozgrywkach Biznes Ligii otrzymali voucher o wartości 700 pln na zakupy do internetowego sklepu sportowego. Zakupili za niego piłki, koszulki, pompkę, pachołki i rękawice, które postanowili przekazać dzieciom przebywającym w placówkach opiekuńczo-wychowawczych „PARKOWA” w Krakowie. Gratulujemy doskonałego pomysłu!
Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Przed długim weekendem, nasza ekipa Działu HR z Krakowa odwiedziła uczelnie oraz szkoły pomaturalne, aby zaprezentować studentom i słuchaczom ofertę prac w Biurze Obsługi Klienta.
Ulotki możecie cały czas znaleźć w sekretariatach szkół, a oferty pracy wywieszone są na tablicach ogłoszeń w: zespole szkół Cosinus, Centrum Nauki i Biznesu Żak, Centrum Kształcenia Socrates, Gloker Kraków, Go Work Szkole Policealnej, NOVA Centrum Edukacji, Sukces Edukacja, Centrum Edukacji Creative, Centrum Kształcenia Canova i Edukacji 4U.
Praca w Biurze Obsługi Klienta to doskonały start kariery zawodowej. Pozwala zdobyć doświadczenie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Coraz większa liczba przedsiębiorstw zdaje sobie sprawę, jak duże może być znaczenie benefitów pozapłacowych dla pracowników. Czy Platforma nc+ jest takim przedsiębiorstwem?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Platforma nc+ - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny