Kaufland Polska
2 87 6 1

Opinie o Kaufland Polska

Filtruj opinie po kryteriach:

greg
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pracowałem niecały rok. (usunięte przez administratora) Praca ciężka, kierownicy mocno upierdliwi.(usunięte przez administratora) Z tego co wiem to dyrekcja doskonale zna sytuacje tyle, że przymyka na to oko. Na kompletacji jest jakaś norma do zrobienia...co z tego jak musisz mieć 20 % powyżej tej normy bo inaczej jesteś już na cenzurowanym. Karne przenoszenie na inne działy bo za wolno robisz, czy złośliwe zagrywki kierownikow przy robieniu grafikow to standard tej firmy. Jeśli ktoś się zastanawia czy tam aplikować to polecam się z tym przespać albo sobie odpuscic.

Pomocna?
Tak2Nie
Przyjeciowiec
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora) jaśnie panujący nam dyrektor Marek przesuwa dwóch ratrakowych na popołudniu na wsparcie fooda, gdzie sami foodowcy nie mają co robić pod pretekstem przyjmowania dostaw po południu, które mogą ogarniać ratrakowcy z fooda. Nie brakuje tam bystrych chłopaków którzy ogarneli by proces w 10 minut. Niestety Pan Marek kompletnie nie przyswaja żadnych argumentów od niższych rangą roboli i jak zwykle pokazuje swój upór i nieomylność. Musimy znać miejsce w szeregu.

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cdb
 Opinia

PREMIE I LEPSZE PACZKI 23.01.2019 16:35 KOPIA Z GRUPY KAUFLAND NA FACEBOOKU Kochani! Wkońcu po pięciu latach walki się udało! Mamy premię frekwencyjną! Wczoraj, o godzinie 8:00 odbyło się spotkanie Organizacji Związkowej NSZZ SOLIDARNOŚĆ i Zarządu Kaufland i dopinanie wszystkiego " na ostatni guzik". PREMIA 400 zł. BRUTTO WYPŁACANA CO MIESIĄC 2 dni l4 w miesiącu = 50% Powyżej dwóch =0 zł. Urlop na żądanie dyskwalifikuje z premi. Premia ulega proporcjonalnemu pomniejszeniu w zależności od etetu, czyli 3/4 etatu to 300 zł. miesięcznie. PREMIA ZA POLECENIE PRACOWNIKA Jeżeli pracownik przez Nas polecony, przepracuje 6 miesięcy i zadeklaruje chęć dalszej pracy, za takiego pracownika otrzymujemy 900 zł. premi. PACZKI ŚWIĄTECZNE Od tego roku paczki świąteczne będą dofinansowane z Funduszu socjalnego i Organizacja Związkowa NSZZ Solidarność, wraz z Zarządem będzie ustalala ich zawartość. PACZKI DLA NOWO NARODZONYCH DZIECI NASZYCH PRACOWNIKÓW Każde nowo nagrodzone dziecko Naszego pracownika będzie otrzymywało wyprawkę niemowlęcą. Trzeba jednak uczciwie przyznać, że paczka dla niemowlaków to inicjatywa Zarządu. KOCHANI NADAL DZIAŁAMY, JESTEŚMY PRZYGOTOWUJEMY KOLEJNE PROJEKTY DO NEGOCJACJI. PAMIĘTAJCIE IM WIĘKSZE!!! WSPARCIE Z WASZEJ STRONY TYM MY MAMY WIĘKSZE MOŻLIWOŚCI.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia
@Cdb 23.01.2019 21:10

No to super. A czy pracowników biurowych to się również dotyczy?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CDB
 Opinia
@Cdb 23.01.2019 21:10

Każdy musi sobie samemu odpowiedzieć czy lepsza taka "premia" niż podwyżka podstawy co roczna w postaci np. 200 czy 300zł.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia
@Cdb 23.01.2019 21:10

Dlaczego te premie nie są dla wszystkich ???

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KTOtoMOŻEbyć?
 Opinia
@Cdb 23.01.2019 21:10

To nie jest zadna premia, tylko system tworzacy patologie. Jezeli pracownik zachoruje i normalnym byloby pojscie do lekarza, to teraz pierwsze co mu przyjdzie do glowy to 400 zl. Za ten ochlap bedzie narazal swoje zdrowie, a w przypadku ekstremalnym bedzie stwarzal niebezpieczenstwo dla wspolpracownikow na dziale. Co do kwestii polecania pracownika. Jezeli ktos poleci prace w Kauflandzie znajomemu to albo go nie lubi, albo dla jaj. Nalezy tez dodac, ze aby polecajacy premie otrzymal, to w chwili, kiedy polecany sie zdecuje na pozostanie po okresie probnym, polecajacy musi byc czynnym pracownikiem. Totalnym odjechaniem dyrekcji bylo powieszenie baneru na plocie z informacja, ze mozna zarobic piec tysiecy zlotych. Moze w parach, albo przez pomylke , jak mialo to miejsce pewnego razu, kiedy zle naliczony byl akord. Ale i tak trzeba bylo nadwyzke oddac. Droga Dyrekcjo. Powoli zaczynacie przyzwyczajac swoje tylki do nowych aut. I kiedy sie juz tak wygodnie rozsiadziecie w tych fotelach i w komforcie bedziecie pokonywali kilometry do pracy i z powrotem, pomyslcie o zwyklych pracownikach. To w duzej mierze tym ludziom ten komfort zawdzieczacie. I zacznijcie Ich w koncu szanowac.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magazynier
 Opinia
@KTOtoMOŻEbyć? 29.01.2019 12:51

5 tysięcy ale BRUTTO, rzadko który pracodawca podaje wynagrodzenie "na ręke" w ogłoszeniach. Taka kwota jest jak najbardziej osiągalna, a z tymi 400 to już w ogóle. Wiadomo, że lepsza podwyżka na stawce, ale tu pewnie chodzi o zmniejszenie absencji.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cb
 Opinia
@Magazynier 27.02.2019 19:57

Lepszy rydz niż nic. Jak ktoś zachoruje to pójdzie na zwolnienie tylko nie na 3 dni tylko od razu na 2tygodnie bo i tak będzie już po premii. W dawnych czasach które nieliczni pamiętają też była premia (700 później 400) I jakoś ludzi to nie motywowalo do nie brania zwolnień (aczkolwiek trochę inne zasady były jej przyznawania.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia

Witam, Czy moglibyście napisać coś jak wygląda aktualnie sytuacja na stanowisku Magazynier Wydania Towaru? Na jak dział najlepiej się zatrudnić? Czy ciężko jest wyrobić akord i zarobić jakąś sensowna premie? A jak wyglądają grafiki / zmiany? 8?10 godzin? Tylko nocki czy ranne zmiany też są? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Starość nie radość
 Opinia
@Zainteresowany 29.01.2019 13:48

Praca na stanowisku magazynier wydania towaru...wygląda tak jak wcześniej...nic w tej kwestii się nie zmieniło.Praca po 8h.Na chwilę obecną jest mało pracy i można wyjść wcześniej ale nie zawsze.Dluzej zapewne będzie się pracowało kiedy zbliżać się będą święta wielkanocne,majówka czy też wakacje. W sumie to zależy ile ludzi będzie na zmianie i ile będziemy mieć pracy...Co do zmian to tylko food pracuje na dwie zmiany natomiast dział Frog tzn.fresz i warzywa jedna zmiana i to późno popoludniowa(kwestia przyzwyczajenia).Czy akord ciężko wyrobić...to zależy już tylko od Ciebie czy i jak będziesz pracować...zależy na jaki dział trafisz.Lekko nie jest a pracować trzeba bo rachunki same się nie opłacą.Jest posiłek regeneracyjny...Na święta bony i paczki .Kto nie spróbuję się nie dowie jak jest.W firmie jest duża grupa maruderow i ludzi niezadowolonych z wykonywanej pracy ale dalej pracują...dlaczego?czyżby wypłaty im służyły...Dołącz do nas i sam się przekonaj...pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sławomir
 Opinia
@Starość nie radość 05.02.2019 14:04

Fajnie, że podzieliłeś się swoimi spostrzeżeniami na temat stanowiska magazyniera w firmie Kaufland Polska. W Twojej wypowiedzi zabrakło mi informacji, czy praca na magazynie jest zmianowa? Jeżeli tak, to ciekawi mnie, czy są możliwości, aby dostosować grafik do swoich potrzeb? Pracodawca jest wyrozumiały i pomaga pracownikom w losowych sytuacjach, które mogą się wydarzyć? Jestem ciekaw, jak to wygląda w przypadku tego stanowiska pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cb
 Opinia
@Sławomir 06.02.2019 13:12

Przecież napisał że tylko food dwie zmiany a fresh i warzywa tylko popołudniówki w kwestii wydania towaru. Ponad to jest jeszcze zmiana przyjęcia towaru na każdym z wymienionych działów i obejmuje zmiany tylko poranne od ok 6:00. Ale zatrudnienie towaru odbywa się tylko na zmiany wyznaniowe. Zawsze na początku każdego miesiąca można ufać się do kierownika z sugestiami dni wolnych na kolejny miesiąc. Z reguły planują dobrze ale to zależy od osoby planujące. Od marca urlop uż i L4 będzie miał wpływ na premię zależną od obecności 100% z 400, 1-2 dni nieobecności 200, powyżej 2 -0. Poza tym los to los i wolne muszą czasami dać

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
EX
 Opinia
@Zainteresowany 29.01.2019 13:48

praca na stanowisku wydania towaru heh same luki w systemie, jak Cię lubią twój sprzet pracuje na 100 procent jak nie to zamula że nie wiem co. I możesz tylko posłuchać sprzęt osoby obok która cie wyprzedza bo sprzet jej smiga jak ta lala. Nie wiem jak byś zapierniczał na wydajności później okaże się jakbyś się opierniczał. Pracowałem rok temu w tym magazynie na dziale Fresh i wiem co pisze. Najlepsze jest tez to że ten sprzęt ma możliwość podsłuchu a wiem to stąd że rozmawiając z żoną podałem jej poufna informacje a później w szafce znalazłem kartke z tą informacją skąd i poco ktoś to zrobił nie mam pojęcia ale z pewnością pewne dane wyciekają z biura. Chorować czy brać urop na żądanie się nie opłaca nawet jakby to było coś naprawdę ważne bo docenią Cie zamulając twój sprzęt bądź obszarem kiepskim i to nie na jeden dzień. Rządzą na tym dziale osoby z 2 czy 3 letnim starzem tz pupilki kierowników jak się nie zastosujesz pod nich np. robiąc pod górkę komuś kogo nie lubią bądź zwalniając kiedy oni sobie tego rządaja to kiepsko z Tobą. Ja starałem się z nimi trzymać bo maja dobry kontak z menagerami czy tez zelsami dzięki czemu wiedza jaki market i kiedy przyspieszyc. Ale jak zaczniesz chorować to nawet Oni cie nie obronią. Pozdrawiam lubina choć mu robiłem pod górke z cała reszta to chłopie wielki szacun dla Ciebie że tyle lat tam wytrzymujesz. Jak dla mnie to cyrk a nie zakład pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
EX
 Opinia
@EX 19.02.2019 05:22

ps Panie Menagerze Wielmożny Mirku robiłem podgórkę temu tam powyżej i sobie z Panem żarty na jego temat nie dlatego, ze podzielam Pana poglądy ale dlatego że mam dzieci na utrzymaniu - piekarz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia
@EX 19.02.2019 05:53

A na jakie wynagrodzenie na poszczególnych działach może liczyć nowo zatrudniona osoba i do jakiego pułapu płacowego może maksymalnie dojść i w jakim czasie? Ile wynoszą premia za obecność? Na jakie wynagrodzenie może liczyć nowo zatrudniona tak faktycznie zanim się wprawi? Czyli dobrze rozumiem że nadgodziny to raczej rzecz "normalna" i że częściej są dni gdy zostaje się dłużej niż gdy wychodzi się zgodnie z grafikiem? A nadgodziny zawsze są wypłacane czy wysyłają na wolne za przepracowane nadliczbowo godziny?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magazynier
 Opinia
@EX 19.02.2019 05:22

Jeżeli mówisz o szybkości na voicepicku to szybkość działania PDA reguluje się komendami :) zakres od 10 do 100% Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
old worker
 Opinia

Kierowniku Dawidzie na rannych zmianach na foodzie racz zawsze pofatygować się do swoich pracowników z wydajnością i akordem, bo jak ty jesteś na rano to często (nie zawsze) nie widzimy wydajności i akordu przez parę dni z rzędu!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Starość nie radość
 Opinia
@old worker 05.01.2019 11:49

Hahaha.. wy to jesteście patole...idź z tym wyżej a nie tu o tym piszesz...zal

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cb
 Opinia
@Starość nie radość 10.01.2019 12:45

Mysle ze (usunięte przez administratora)to czyta ;-) zna to forum.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sprawajasna
 Opinia

CD Kaufland Bydgoszcz pomału się zwija z każdym miesiącem coraz mniej pracy. Obroty firmy lecą na łeb na szyję, pewnie w najlepszym przypadku będzie gruba redukcja etatów. Lepiej się zawijać i rozglądać za czymś stabilniejszym. Część ludzi zaczyna myśleć o odejściu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Garden
 Opinia
@Sprawajasna 26.12.2018 23:40

Poniekąd wolne niedziele od handlu załatwiły nam taki los. Ogranicza nas miejsce na nowe towary a ludzie doszli do takiej wydajności w pracy że potrzeba nas co raz mniej z tym co teraz mamy. Niezrozumiałe jest zachowanie dyrekcji która przyjmuję pracowników ze wschodu gdy nie ma pracy dla nas. Co do stabilniejszej pracy to muszę się zgodzić, ponieważ nowy magazyn będzie budowany w 2 kwartale nowego roku, zapewne długo nie dowiemy się gdzie, żeby odpływ ludzi nie nastąpił na długo przed przeniesieniem. Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NoFuture
 Opinia
@Garden 27.12.2018 12:35

Dokładnie trza się zawijać pomału

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia
@Garden 27.12.2018 12:35

Być może po okresie noworocznym zajdą w firmie jakieś zmiany? Czy coś na ten temat wiadomo? Co według Ciebie powinno się w Kauflandzie zmienić, by pracowało się lepiej? Może mógłbyś podzielić się z nami swoimi sugestiami?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Garden
 Opinia
@Alicja 02.01.2019 20:01

Hmm... Jesteśmy najlepszym CD Kauflanda w Europie. Jedynie czego potrzebujemy to spokój i możliwość pracy przez pełen dzień. Za dużo mamy prac nie premiowanych, za dużo jesteśmy rzucani między działami. Nie wiadomo co będzie jutro, nie można sobie ustalić życia bo nie wiadomo czy normy nie zostaną podniesione przez co będzie się zarabiać z 500zł+ mniej, nowy magazyn ma powstać nie wiadomo gdzie. Największe minusy to wpływ na psychikę, kiedy człowiek jedzie do pracy modli się w myślach by robić na swoim dziale. Brak wpływu na koniec pracy, gdzie kierownicy sugerują nam że wyjdziemy np. po 8 godzinach a wychodzimy po ponad 9... Nikt tu nie ma za nic odpowiedzialności, przez co mogą nas traktować byle jak. Kierownikom z FROGa przydało by się wyluzować bo człowiek po prostu czuje się źle na zmianie kiedy akurat oni są. Psychika w pracy jest bardzo ważna, bo każdy kto ma wolną głowę od zmartwień związane z pracą, z kierownikami czy przyszłością to dużo lepiej by pracował. Przynajmniej ludzie są super i to oni ratują cała atmosferę.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miłorząbek
 Opinia

W magazynie kafulandu na Peteresona pracuje od paru miesięcy na dziale Fresh artykułów schłodzonych. Moja comiesieczna pensja uzalezniona jest od akordu jaki wyrobie. Jedynym obszarem na którym można zarobić na dziale Fresh jest obszar 22 czyli potocznie mówiąc mięsa. Dostać się jednak na ten obszar graniczy z cudem. Jest tam z regóły wysyłana na ten obszar ta sama grupka osób. Niektóre osoby spędzają nawet po 90 % czasu na tym obszarze w miesiącu a pozostałe 10 % na obszarze 11 w dni kiedy na nim idzie dobry posten to nielada oszustwo. Na koniec miesiąca chwalą sie w obecności kierownictwa [jak np dzisiaj koles na ktorego wolają pietrucha] swoimi wyrobionymi akordami, zamkniętymi tz budzikami czyli swoją przebiegłością, sprytem i złodziejstwem odnośnie do pozostałych pracowników działu fresh. Próbowałem rozmawiać na ten temat z menagerami jednak oni nie widzą w tym nic niesprawiodłowego, wykręcają sie, że nie zawsze ta sama osoba sporzadza rozpiske na rozpoczęcie zmiany a jednoczesnie odniosłem wrazenie ze w głębi ducha śmiali się ze mnie. Rozmawiałem na ten temat również z najstarszym stazem pracownikiem który pracuje akurat na moim dziale a który także z tego co widzę ciągle rzucany jest jak Ja na ten mniej opłacalny i ciężki obszar 11, ale i On z tego co wywnioskowałem przywykł do tego stanu rzeczy jak to mi odpowiedział że pracuje 15 lat i ze tak zawsze było i nic się na to nieporadzi. Według mnie tak być jednak nie powinno skoro jesteśmy załogą każdy powinien mieć równe szanse na wyrobienie odpowiedniego akordu. A nie że jeden się zacharowuje w pocie czoła na obszarze 11 gdzie bardzo cięzko wyrobić odpowiednie procenty bo niedosc ze towar rozłożony na kilkanaście alejek to wszystkiego idzie po jednej sztuce na zlecenie to jeszcze norma wyższa i towar ciezko ułożyc bo wszystko o roznych gabarytach i niedosc ze wszystko sie chwieje na palecie to jeszcze raz palety za niskie i trzeba łączyc z innymi a raz za wysokie i trzeba przekładac. I jeszcze wagowke nam dołozyli w postaci ciasta gdzie kompletujemy na urzadzeniu mowionym a tu cała wage trzeba podac czasem po pare razy i czlowiek w dobrym razie za charownicza prace na obszarze 11 zarobi 60 zlotych brutto a osoby z tz ukladu w tym samym czasie na obszarze 22 czyli mięsnym wywożąc sobie co jakiś czas całe palety a gdzie norma jeszcze nizsza to zarobia po 120 a czasem 200 złotych. Jak to nie jest przegiecie i oszustwo to ja juz nie wiem jak to inaczej nazwac. Więc jak już planujecie pracę w magazynie Kauflandu w bydgoszczy to ze swojego doswiadczenia stanowczo odradzam dział Fresh, na innych owiele lepiej to jest rozplanowane, bo i może kierownictwo bardziej sprawiedliwie podchodzi do sprawy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krystek
 Opinia
@Miłorząbek 30.12.2018 03:16

A zastanawiałeś się kiedyś że robisz tylko i wyłącznie na freszu A nie tak jak ustalona liczba osób idzie wzmacniać inne działy...np. dział OG. TY pracując 7m-cy cały czas grałeś tylko i wyłącznie na jednym dziale a i tak na tym dobrze wychodziłeś.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kasia197
 Opinia

Nie jestem pracownikiem, ale klientką która ostatni raz zrobiła zakupy w tym sklepie. To jedyny market, który nie szanuje zdrowia swoich pracowników i klientów. Jak to jest możliwe, że zgrzewki z napojami nie są podpisane jakimiś kodami tylko trzeba je dźwigać i wrzucać na taśmę?! Potem tę biedne kobiety przy kasach znowu to dźwigają, wstyd. W marketach niemieckich panują inne warunki pracy, więc można to zmienić: hm... w innych marketach są kody na zgrzewkach

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ss Slawek
 Opinia

(usunięte przez administratora)ta wasza smieszna firme kierownicy banda (usunięte przez administratora)a pracownicy to jest tylko paru nie licznych co sa wporzadku . Pozdro dla (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia
@Ss Slawek 19.10.2018 12:56

Pamiętaj by wypowiadać się zgodnie z regulaminem forum GoWork.pl. Obrażanie osób trzecich i pisanie w sposób niekulturalny odbiega od wartości tego forum. W bieżącym wątku najważniejsze są rzetelne komentarze, które zawierają ważne informacje na temat funkcjonowania firmy. Jeśli chcesz przekazać nam coś istotnego, zrób to w sposób merytoryczny.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kaufland CD Bydgoszcz II
 Opinia

Kierownik SSławomir psuje niestety atmosferę w tej pracy. Ludzie z Woli się cieszyli że go się pozbywają. Wiadome było że dobrego pracownika by nie oddali. Koń trojański na naszym magazynie. Może kiedyś dyrekcja zrozumie kogo wpuściła pod swoje skrzydła.

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

@Obecny pracownik, dziękuje za opinie na temat atmosfery panującej w firmie. Choć nie da się ukryć, że ten aspekt jest bardzo istotny w pracy, są także inne czynniki, które gwarantują satysfakcje z pracy. Dla wielu osób jednym z takich czynników są benefity pozapłacowe. Możesz powiedzieć nam jak przedstawia się ta kwestia w Kauflandzie? Czy takowe są dostępne dla pracowników? Jeśli tak to jakiego rodzaju są to benefity?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

@Stary pracownik, być może coś się zmieniło w firmie od czasu gdy w niej pracowałeś? Czy aby na pewno powinieneś sugerować osobom, które mogą mieć jakieś wątpliwości co do pracy by nie rozmawiały z szefostwem? Warto rozmawiać, ponieważ niekiedy jest to jedyna droga do realnego rozwiązania problemu. @Tomasz, czy jesteś pracownikiem firmy? Może Ty powiesz nam jaka atmosfera panuje w tym przedsiębiorstwie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obecny pracownik
 Opinia
@Alicja 14.08.2018 15:55

Co do atmosfery w firmie to bywa różnie. Pomiędzy pracownikami bywają różne ekscesy. Denerwuje nas to że nigdy nie wiadomo o której się wyjdzie z pracy. Co prawda jest to wina tego że codziennie odpada kilka osób na uż bądź L4 no ale to nie jest sprawa pracownika a pracodawca powinien brać to pod uwagę. Kontakt z kierownikami bywa różny ale wystarczy być ok. Dla przykładu to ja mam dobry kontakt z każdym kierownikiem ale musi działać w dwóch kierunkach. A co do dyrektora Macieja to sama prawda co prawda zawsze wysłucha nasze uwagi ale nigdy z tym nic nie zrobi.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomasz
 Opinia

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie dzieje się w firmie? Ideałów nie ma i wszystko jeszcze jest do naprawy!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stary pracownik
 Opinia
@Tomasz 29.07.2018 17:45

Dyrektor Maciej jest wyjątkowo oporny na wszelkie propozycje i sugestie załogi w wielu sprawach więc nie ma sensu podejmowania żadnych dialogów z jego udziałem!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Duszek
 Opinia

Mają być te zwroty za urlopy 3 lata wstecz , bo były źle wypłacane. Do 31 grudnia można się ubiegać jeśli pracowało się w tym okresie a już się nie pracuję. Z tego co czytałem trzeba podać nr. konta w kadrach. Podajcie dalej osobą które już nie pracują a pracowały :)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

Zachęcam osoby obecne na forum do wzajemnego nie obrażania się. Forum jest publiczne i wymaga przestrzegania regulaminu, który akceptuje się przed dodaniem komentarza. Zapraszam do zapoznania się z nim: https://www.gowork.pl/regulamin Czy ktoś z pracowników Kaufland Polska chciałby napisać co obecnie dzieje się w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
super sayian
 Opinia

Nie zgadazam się z Wami, Kaufland to jest bardzo porządna firma, pracuję już tam 4-ty rok. Na początku byłem na stawcę 2400, teraz już mam 3200, premia wydajnościa jak najbardziej to wyrobienia, 2500 w zaokrągleniu. Do tego mogą dojść jakieś nadgodziny, więc na rękę w miesiącu wychodzę 4500zł. To że Wam się nie chce pracować, to nie powód do marudzenia, nieroby! Na tacy nigdy nic nie było podane.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie karmcie trolla.
 Opinia
@super sayian 24.03.2017 03:03

Mogłeś jeszcze z 4 wiadomości wysłać. 4500 brutto - no chyba że masz netto :) 3200 podstawa 1300 nadwyżki W tym przy 10 nadgodzinach masz +/- 380zł - możesz dodatkowo przychodzić ale jak nie chcesz mieć życia prywatnego, czasu dla swojej kobiety/dzieci to twoja sprawa. Liczmy że masz te 800-900 zł akordu, nie wiem na którym dziale. Ale żeby wrabiać taki akord to trzeba biegać jak małpa w zoo albo napier.. tony. Wiec stary pracuj tak dalej ale przy okazji odkładaj sobie do słoika ten akord żebyś miał na lekarzy za parę lat. Pamiętaj kasa przepada a zdrowia nie odkupisz. Nic dziwnego że o tych starych pracownikach jest taka opinia że potrafili by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spod siebie zjeść byle by tylko zarobić. Panadol i jazda do roboty. Przepuklina? nie problem 2 miesiące chorobowego. Pamiętaj że przychodzą do pracy zwyczajne osoby a ci stali pracownicy zostali przez 10 lat wyselekcjonowani właśnie takie osoby jak ty które będą na każde skinienie, nie odezwą się jak coś się im nie podoba, jeden na drugiego warczy. Uwierz mi że atmosfera miedzy starymi a nowo przyjętymi osobami jest dzień do nocy. U nas jak ktoś ma problem, paleta się wywaliła jest do przerzucenia, zawsze znajdzie pomoc. Nikt koło takiej osoby nie przejdzie obojętnie, a u was szybciej będą się śmiali i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dalej jak zwierzątka, ale wszystko do czasu. Organizm się o swoje upomni. Ludzie widzą co się dzieje i powoli odchodzą a skomlenia takiej osoby jak ty nikt nie słucha, jedynie ty słuchasz swoich panów kierowników.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownnik
 Opinia
@Nie karmcie trolla. 24.03.2017 03:27

Czlowieku.. przy stawce 3000-3200br + premia wydajnosciowa ktora w tym momencie wynosi ok 2600 (odpowiednio 240szt i 180wag) wyrobienie 200% normy to jest pikus a co za tym idzie dostajesz okolo 4tys na reke.. mam 12 dni wolnego w m-cu( w standardowej pracy ok 8=same weekendy) wiec to Ty nie masz czasu dla rodziny.. Gowno to tez chyba Ty jesz spod siebie skoro nie potrafisz wyrobic normy.. Przepuklina=kpina.. mozesz jej dostac targajac zakupy do domu.. to jest praca fizyczna wiec powinienes wiedziec z czym to sie wiaze.. to nie jest praca dla chlopcow ktorzy nie potrafia podniesc 30kg.. Przewrocona paleta.. nie ma problemu, wszyscy sie zejda bo co to jest 5-10 min przy 10-cio godzinnym trybie pracy.. Na koniec.. kierownikow to chyba Wy sluchacie jak pieski skoro wszyscy tak na nich narzekaja i maja pretensje.. dla jasnosci: dzial Fresh.. pozdro Jaśki

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
super
 Opinia
@Nie karmcie trolla. 24.03.2017 03:27

Na samą myśl o Twoim komentarzu, aż mi się źle robi, jesteś pewnie zwykłym świerzakiem...Pracuję na dziale Fresh, a co do zrowia mam się bardzo dobrze. A jeśli zrezygnuję z jednego dnia wolnego świat, rodzina, przyjaciele na pewno mi się nie rozwalą. A co do palet, jako doświadczony pracownik zawsze służę dobrą radą dla innych, potrafię przerwać swoje zlecenie i pójśc pomóc innemu co " przewróciła się paleta, bądź trzeba ją przełożyć" Jestem zdania że trzeba sobie pomagać! Żyję ze swoimi kierownikami dobrze, bo to ma swoje zalety, coś za coś. Widać że jesteś maruderem któremu nic nie pasuje, w życiu nie przychodzi nic za darmo, chcesz żyć na pełnej swobodzie musisz na to zarobić.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolebor
 Opinia
@super sayian 24.03.2017 03:03

Pełna stawka akordu do wyrobienia. oj to chyba cos ci sie pomylilo. Tylko tylko nieliczni to zrobili bądź są w stanie to zrobić(533). Normy frisch 240 i 180 może to Pikuś ale zrobić 200% już nie tak łatwo akordy wiszą na tablicy i nie jest tak różowo jak piszecie ze to jest takie proste mieć te 2600. Poza tym pamiętajcie ze zawsze mogą podnieść normy i będą to robić. Takie Gliwice mają normę odpowiednio 270 i 210 także macie co tam gonić. 16:30 do 0:45 zero życia towarzyskiego i zawsze trzeba sie dogadywac o wolne co nie zawsze wychodzi i wolne dni planować trzeba sobie z miesięcznym wyprzedzeniem i liczyc ze kierownik o nich nie zapomni co sie zdarza czesto. 12 dni wolnego- To mnie rozbawilo bo to prawda ze tyle jest ale w kwietniu przy 152 godzinach pracy w miesiacu. Z reguly jest to tylko jeden dzien wiecej wolnego od normalnego 8godzinnego trybu pracy gdzie w kwietniu ma sie 11 dni wolnych. Ludzie szanujmy się, szanujmy siebie na wzajem, swoje zdrowie i zdrowie kolegów też oraz szanujmy te prace nie ważne jaka ona jest. Starajmy się też aby nam się pracowało tylko lepiej.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Daniel
 Opinia
@Pracownnik 25.03.2017 02:49

Mirka pismo poznaję- kłamstwo

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Drake
 Opinia
@super sayian 24.03.2017 03:03

Super ale ile osób niby maxa wyrabia? Na Fodzie zostały 4 osoby które wyrabiają ponad 2k premii a maxa ma tylko Łukasz. Zrobiły się dwie grupy po podwyżkach norm, ci co zarabiają premie 1,5k+ i ci których zsumujesz i mają średnio 500zł premii na głowę. A procentowo wychodzi to 15% zarabiających 1,5k premii do 85% reszty, to tak jak by mówic że w kasynie idzie zarobić bo 15% osób wygrywa ale nikt nie spojrzy że 85% traci swoje pieniądze... Naszym celem jest dogonić Gliwice jak to mówi dyrektor, tyle ze tam niby od 5lat nie były podwyższane normy z 210 i 270, wiec nie wiadomo czy 6 rok utrzymają się na tym samym poziomie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cd
 Opinia
@Drake 27.01.2018 14:13

Jeśli w tym roku będą podwyżki wynagrodzenia (podstawy) to aby zminimalizować straty tym spowodowane to norm pójdzie do góry. Stare praktyki tak było odkąd pamiętam.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Я не рекомендую!
 Opinia
@super sayian 24.03.2017 03:03

Żona: Janusz! Wstawaj! Obarałeś się!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Я не рекомендую!
 Opinia

Pracownicy skłuceni, pełno tępych i fauszuwych ludzi którzy są konfidentami. Firma robi żeby niby pogodzić załoge pseudo zebrania z których nic nie wynika a wręcz zaognia konflikty bo skłyconą i tępą załogą łatwo manipulować. Praca trwa 8:15 min. Bo tłumaczą że niby przerwa 30 min i trzeba odrobić. W praktyce na przerwe się nie chodzi albo kanapka w biegu 5 min. I trzeba robić te 15 min hu...wi na kapelusz. Я не рекомендую!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Я не рекомендую!
 Opinia

Nie polecam tej firmy najgorszemu wrogowi. Za mało ludzi a wymagają cudów. Pracownikom wmawiają że tak już będzię bo sklep nie przynosi zysków, tymczasem obroty coraz większe, zresztą potwierdził to GUS. Straszą że nie dadzą zaplanowanego urlopu wypoczynkowego bo firma niby w tarapatach czego nie widać po liczbie klijentów 500+. Ktoś tu kłamie i próbuje robić z pracowników idiotów.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

@Sick, czy oprócz stałego wynagrodzenia można liczyć na dodatkowe profity ze strony pracodawcy? Na przykład pakiet socjalny lub dofinansowanie do karty sportowej? A może Kaufland Polska oferuje swoim pracownikom zniżki na zakupy? Zachęcam pracowników firmy do aktywności na forum.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ulka
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sick
 Opinia
@Ulka 14.06.2018 11:01

Potrzebuje roboli, nie pracowników. Masz zbudować wieże na 2,20m z zgrzewek z butelkami, skrzynkami z piwem czy alkoholem. Nie powiedzą ci o której kończysz bo trzymają to w tajemnicy a za takowe pytanie można nie miłą wiązkę dostać od jednego z kierowników. Gdyby zatrudnili kogoś doświadczonego żeby prowadził ten magazyn, a nie udawał to wtedy może by to miało ręce i nogi. Zarobki złe nie są, zarządzanie jednostką magazynową jest nie umiejętne a osoby decyzyjne robią pod górkę na każdym kroku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sick
 Opinia

Zamiast robić bezużyteczne ankiety, mogli by wejść na gowork i przeczytać jakie panują warunki że ludziom odechciewa się pracować przez błazenade tak na prawdę paru osób z góry. Jeśli ktoś pobiera pensje za taką fuszerkę to trzeba zastanowić się czy głupsza nie jest osoba która nadal trzyma go na stanowisku.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ula
 Opinia

Czy jest jakiś powód, że od dawna nikt nie pisze?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia

Czy wszystkie placówki firma tak wyremontowała?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kap
 Opinia
@Zainteresowany 22.04.2018 12:34

O jakiej placówce mowa?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ByćMożeNowy
 Opinia

Witam wszystkich , czy mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat pracy w CD w Bydgoszczy na stanowisku Magazynier Działu Opakowań Zwrotnych ? jakie zarobki, jakie zmiany , na czym dokładnie ta praca polega ? pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kev
 Opinia
@ByćMożeNowy 12.04.2018 12:40

Praca na paleciarni i, wydawanie palet, skrzynek plastikowych, wózków do kwiatów, praca w dzień i w nocy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tonik
 Opinia

Praca w handlu nie jest lekka, nerwów nie brakuje ale jak ktoś to lubi . Ważne żeby firma była dobra dla pracownika.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kandydat
 Opinia

Witam, czy Ktoś mógłby powiedzieć mi coś więcej na temat pracy jako Magazynier Wydania Towaru w CD Bydgoszcz ? jakie długie zmiany ? Jakie wynagrodzenie ? Nadgodziny ?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CDB
 Opinia
@Kandydat 01.03.2018 10:24

FOOD Zmiany po 8h ale najczęściej na rano od 6:45-17:00 w tym 2h po 50% nadgodzin. Popołudniu od 15:15 do końca a nikt nie wie kiedy jest koniec. Więcej jest dni z nadgodzinami niż bez nadgodzin. Fresh można się dowiedzieć z opisów na dole, nic się od tego czasu nie zmieniło. Na początku z nadgodzinami około 2500 na rękę, a jak się wprawisz to 3k+, w tym około 20+ nadgodzin. Praca ciężka, ludzi brak. Zapraszamy bo odciążenie zawsze się przyda :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kandydat
 Opinia
@CDB 11.03.2018 13:49

Ale pomimo ze praca ciężka , to widzę ze chociaż kasa nie najgorsza .... To są 2 zmiany ? rano i popołudniu ? czy nocki tez są ? A jak z Weekendami ? A jak z umową o pracę ? O pracę tymczasową czy zlecenie dają na początku ? A coś więcej na czym polega ta praca ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CDB
 Opinia
@Kandydat 12.03.2018 08:41

To zależy gdzie się dostaniesz bo na freshu (temp. od -2 do 2stopni) praca odbywa się w godzinach 16:30 do końca czyli nawet to 4 godziny. Na Fodzie są 2 zmiany ale najczęściej możesz liczyć na 3 tygodnię popołudniu i jeden na rano, Weekendy pracujące nawet, święta wszystkie możliwe także,stawka w takie dni jest normalna. Na początku umowa na 6-7 miesięcy tymczasowa, jeśli w tym czasie będziesz szybko robił i nie pójdziesz na chorobowe to otrzymasz umowę na stałe. Praca polega na kompletowaniu zamówień. Dostajesz urządzenie przypięte do pasa, podpinasz do nich takie słuchawki z mikrofonem i latasz po magazynie w to miejsce w które komputer ci powie i zbierasz towar na paletę typu jogurty/mleko/masło itp. oraz mięso to na freshu. Na foodzie zbierasz alkohole/napoje/słoiki/puszki/chipsy/chemie itp. Paleta ma około 2.20 wysokości, po czym zawozisz ją na wybraną strefę na magazynie i od nowa pobierasz nowe zlecenie i tak 8-12 godzin. Monotonia okropna. Średnio te 15 ton dziennie na paletę musisz wrzucić. Bardzo dużo osób mówi że za granicą pracowali lżej za dużo lepsze pieniądze niż tutaj.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
To tylko ja
 Opinia

Fajnie płaca a tylkobto na plus po za tym każdy patrzy na każdego by kogoś złapać na błędzie czy czymś innym . Ludzie tu awansują pulsując czyli skarżąc na siebie na wzajem checesz być kimś kabluj tak się wypijesz jesteś człowiek dla każdego to tobą gardzą banda patalachow jak bym miał takie możliwości zwolnił bym tych konfidentów !

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Don pedro
 Opinia

W Kaufland aby mieć dobrze trzeba trzymać palec głęboko w (usunięte przez administratora) jestemobserwatorem z odrębnej firmy to co się dzieje w centrum log bydgoszcz to porażka . Całe szczęście ze nie pracuje dla nich a pracownikom naprawdę wspolczuje

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Omen
 Opinia

Ja się wypowiem z perspektywy osoby która pracuję od 1/2 roku i nie pamięta co kiedyś było. Ukrainców jest co raz mniej co nie zmienia faktu jest ich około 40% a dochodziło do 70, pewnie przed świętami przyjdzie nowa partia. Zarobki kompletujących na Foodzie są ogromne jak na to co robią, zarabianie od 3do 4,5k w Polsce to naprawdę dużo. Średnia premii na Foodzie w ostatnim miesiącu to 1200zł, na retraku z tego co chłopacy mówią =/- 500zł. Co do kierowników to trzeba powiedzieć że nie są za ciekawi, jedyny plus że robisz swoje i nikt ci nad głową nie stoi. Gorzej jak już chcesz coś załatwić, no to mają cię w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Szkoda kierownika Mariusza na Foodzie bo jako jedyny był ogarnięty i było widać że mu zależało, ale może to dlatego że był nowy.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pumias
 Opinia
@Omen 11.10.2017 12:38

Witam Rozumiem że osoby kompletujące zamówienia mogę liczyć na wyższe stawki niż np Operator Wózka Wysokiego Składowania

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
XYZ
 Opinia
@Pumias 25.11.2017 14:35

Jak widać wyżej na to wygląda. Dodatkowo tak zwani operatorzy wysokiego składowania też kompletują. 2 tygodnie retrak / 2 tygodnie kompletacja. Nie chcą dawać umów na retrak bo podobno już jest za dużo i góra się o to denerwuje że w innych magazynach tyle retrakowych nie potrzeba.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JK
 Opinia
@Pumias 25.11.2017 14:35

Nie wózków ma większą podstawę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Drake
 Opinia

Wiadomo co było na spotkaniu przedstawicieli z dyrektorami i co koniec końców z tego wyszło?

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Kaufland Polska - Bydgoszcz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.