Locus Security

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 109 ocen.

Opinie o Locus Security

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Locus Security

matus

Witam. Szukam osób które pracowały na obiektach zatrudnionych przez lokus security z siedzibą w Warszawie i które mają z tytułu kary umownej sprawy lub inne problemy. Mój adres to matus65@wp.pl

Julita

@Ciapek ale aktualnie ustalono najniższą stawkę godzinową na umowę zlecenie, na umowę o pracę również jest ustalona najniższa krajowa. Te stawki obowiązują w całym kraju, również powinny działać w Locus Security. Możesz napisać jaśniej, o jakich stawkach mówisz?

Ciapek

Waszym zdaniem 8 złotych to mało a jak byś zarabiać miał 6 złotych i umowa zlecenie i dostajesz co trzeci miesiąc wypłatę to jest super dla mnie to skandal przez takie firmy ludzie młodzi tracą ambicje i zaufania do firm ochroniarskich . Dzięki tej firmie poznałem wspaniałą atmosferę z grania ekipy . Kiedyś pracowałem w innej firmie ochrony uwierzyć by się nie chciało jaki obiekt mieliśmy do ochrony w nocy nie miałaś latarki bo komuś się zapomniało o wymianie baterii w latarce i kasa banał 4.50 a o umowie o pracę zapomnij tu przynajmniej jest pensja normalna wiem 8 złotych to nie dużo ale mieć 8 a 6to różnica nie nie nie ;) słyszałem że firma Justus w chodzi na rynek Łódzki uważajcie co podpisuje cie czytać dokładnie umowy bo firma która płaci co 3 miesiąc to coś nie chalo CIAPEK

Ciapaty
@Ciapek 11.01.2017 15:35
Waszym zdaniem 8 złotych to mało a jak byś zarabiać miał 6 złotych i umowa zlecenie i dostajesz co trzeci miesiąc wypłatę to je...

Ty ciapek, to ty jestes ciapek, prawdziwy ciapek.

kurtyna
@Ciapaty 20.03.2017 01:43
Ty ciapek, to ty jestes ciapek, prawdziwy ciapek.

tak i azjata, chinolczyk i murzyn, wszystko w spodniach chce chodzic ale jakos nie chce sie sprzeciwic przeciwko niskim stawkom i ucinaniem wyplat . zazdrosc to brzydka cecha zaeis cjeszcze gorsza , zamiast ujadac zrobmy cos ze soba rozowa kiecka do rozowego garniturku pasuja k...a jak ulal roma ns absolut nie?

Ciapek

Ja pracuję już 10 lat w tej firmie na początku stawki byly małe ale to sie zmieniło po okresie próbnym od razu umowa o pracę nie co miesiąc nie pełny podpisywanie umowy zlecenia jak w COBRZE nie pełny miesiąc obiecane umowy o pracę itd LOCUS SPOKO jak czytam wasze opinie to szok jak tak wam było źle to dlaczego nie poszliście do kordynatora z taką oceną własnych dowódców ja zapie ... m 12 godzin prawie co dziennie i nie ma rzekam jak bym miał komuś polecić tą firmę to tak zrobię na pewno w jakiej firmie ochroniarskiej dostaniesz umowę o pracę ciężko się do prosić to moja 8 firma i sobie ją cenie pozdrawiam serdecznie CIAPEK

Uwaga

Najlepszy przykład zmiana nocna : dwóch trzech panów ściemnia całą noc kawki herbatki i obrabianie komuś czterech liter wszystko trzeba za nich robić , przy czym dwóch chłopaków stoi na mrozie całą noc przy dziurawym dachu , oczywiście dowódcy na to patrzą i pozwalają. Mam nadzieje ze ktoś to wkoncu przeczyta i zrobi z tym porządek !!! Nie polecam

ja

Nie wiem gdzie dostajesz posiłki .Woda w lato jest z baniaka fakt mogłaby być gazowana .Mobing jakoś tego nigdy nie odczułem a już trochę pracuje akurat.Wszystko zleży co rozumiesz przez mobing jeśli uważasz egzekwowanie w wykonywaniu obowiązków mobingiem to...

Sekurit

warto też dodać o mobbingu w pracy ze strony koordynatora A i grafiku niesprawiedliwym, braku wody, posiłków przy pracy na zewnątrz !! najgorsza praca w ochronie, niegodna tej stawki... niejeden wojskowy tu nie wytrzymał ale przecież ochrona to taka sielanka

Sekurit

Kaufland Rokszyce: Dowódcami są osoby nie mające pojęcia o zarządzaniu zasobami ludzkimi, nie potrafią sprawiedliwie rozdzielić obowiązków jeden siedzi i nic nie robi a drugi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wyjeździe i na obchodach... do tego te premie dla STARSZYCH pracowników przyznawane potajemnie... tak to mogą pracować, 12 godzin posiedzieć, pośmiać się w cieple i 2 z przodu jest co miesiąc :) a ty marznij w zimę na wyjeździe i spędza przerwy w kontenerze z rozwalonymi drzwiami... skandaliczne warunki. .. ciesze się ze juz mnie tu nie ma, firma skandal

Ochroniarz

To co się wyprawia teraz w Rokszycach na Kauflandzie to już jest przegięcie paly. Koordynatorzy zatrudnili sobie swojego kolegę i od razu z marszu otrzymał ciepła posadke na portierni osobowej gdzie siedzi sobie z dowódca W i jego pupilkiem K którzy nic nie robią tylko co godzinkę grzeją sobie posiłki w mikrofali bo mają dietę (hahaha haha z K taki koks ze strach się bać takiego patyka) a ty zapieprzaj głodny i zmarzniety na wyjeździe i mokry bo ci się pod dachem na łeb leje.... ktoś z centrali powinien się tym zająć nie mówiąc o innych skandalicznych warunkach. Nie polecam

dutyk666
@Ochroniarz 20.10.2016 09:57
To co się wyprawia teraz w Rokszycach na Kauflandzie to już jest przegięcie paly. Koordynatorzy zatrudnili sobie swojego kolegę...

chodzi ci o AS???

anonim

(usunięte przez administratora)

ochroniarz

Prawda

ochroniarz

To co się wyprawia teraz w Rokszycach na Kauflandzie to już jest przegięcie paly. Koordynatorzy zatrudnili sobie swojego kolegę i od razu z marszu otrzymał ciepła posadke na portierni osobowej gdzie siedzi sobie z dowódca W i jego pupilkiem K którzy nic nie robią tylko co godzinkę grzeją sobie posiłki w mikrofali bo mają dietę (hahaha haha z K taki koks ze strach się bać takiego patyka) a ty zapieprzaj głodny i zmarzniety na wyjeździe i mokry bo ci się pod dachem na łeb leje.... ktoś z centrali powinien się tym zająć nie mówiąc o innych skandalicznych warunkach. Nie polecam

nowy

spoko nie jest zle tylko ten dowodca andrzej na kolowrotkach jest (usunięte przez administratora) [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a przeciesz to nie auszwits moze byc tylko trza stac caly czas ale to uidzie

Jjj

No nie wiem czy nic nie robią.Odpowiadaja za was wszystkich i wasze błędy np.gdzie od swoich przełożonych zbierają jeb..

Zzzzzz

Powiem tak tam nie jest zle tylko jest klika starych pracowników co robią aby ludzie odeszli jak by ich nie było by nie było źle Janusz kuzio to tylko z SBm przesiedzi i papieros za papierosem i drugi truskawka jak jest z nim to na zmiany tylko siedzą a reszta chodzi w koło jak debile.I wiadomo te parufy na górze aby ganiaja ale może wezmna zmienia troszkę dowódców i będzie ok i ta sekcja aby ci karza abyś robił za nich a oni tylko grają w telefon albo internecik oby wywalili starych i będzie dobrze stawką nie najgorszą ale paruwy na górze dostali największą 1.5zl a na dole tylko 1zl a powinno być odwrotnie

krok

Tak utrzymuje osiem osob a reszta się zmienia jak rękawiczki nie liczyc tych na gorze co nic nie robia a najwieksza podwyszke dostali za siedzenie polityka jak nigdzie a reeszta się nie dziwiebo madrzejsza nie ta sobie w kasze dmuchac i odchodzi nie ma stać na 12 godzin dziesięć na nogach a o sekcji ne wspomnę tylko filmy gry i smiechy z ludzi pozdrawiam tych co jeszcze zostali

obcy

Kiedys robilem w ochronie to ty kolego bys chciał aby firmy ochraniarskie nie placily na czas a kto by im robil jak bys mial miesiac stac jakies 210 godzin za dwa tysiace na reke. I jeszcze pewnie po dwanascia godzin na nogach zero platnych piedziesiatek i setek za nad godziny co w etacie mozna tyle zarobic ochrona najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie moze byc

sssss

Powiem tak nie wiem kto rzadzi tym sywem ale ludzia dali podwyszke 1zl.ludziom ktorzy stoia po jedenascie godzin na nogach i pracuja na ta firme a te grubasy co siedza na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 12 godzin nic nie robiac tylko zdiecia i notatki na ciezko pracujacych na dole ludzi an oni za pierdzenie w krzesło 1,5zl. gdzie ci rzadzacy ta firma maja glowe no cusz za 9,5zl trzeba ciezko stac i marznac a za 11zl. siedziec i upokarzac ludzi na dole ktorzy wszystko robia nawetza sekcja ktora tylko 8 godzin gra na telefonie lub siedzi przed netem. Normalnie powodzenia po nowym roku gdzie wszyscy zaczna placic a ta dyrekcja placi ale tym co tylko siedza na gorze gdzie tak jest....

inna

Ta firma to wielka poraszka nie szanuja ludzi chodzi dowodca obiektu i ma ludzi za nic i nie dlugo sam bedzie musial postac bo za te pieniadze i szacuek do pracownika ktorego niema. ale wiem jedno jesli on by mial postac tyle co ci biedni ludzie do poszedl by na chorobowe bo by nie dal rady. ludzie jak chcecie na tym obiekcie pracowac to idea flex na magazyniera rejestruja na 2100 plus premia i jedzeni za fre na stolowce a tam w locusie zlecenie i zero szacunku dla czlowieka praca od switu do switu brak slow

świeży

A ja się niedawno zatrudniłem na sklepach Rossmanna i nie narzekam a i stawka wyższa.

Byłem

Byłem na obeisciu tego magazynu i na rozmowie tez mam licencje a bora jak leci tak zauwazylem nie maja ludzi stawke powiedzieli ok, ale jak bylem na tym magazynie to tojest duze ci ludzie stoja na bacznosc przestraszeni nie maja na czym usiasc i stac tak to bezsensu stwierdzilem i zrezygnowalem czego nie zaluje bo za dwa dni znalazlem dobra posadke 24 na 48 sie posiedzi stawka 8zl mniej ale spoczko i oko sie przespi w nocy a tam na rossmannie jak zauwazylem to sie nie pospi w nocy.

pracował

Ta zarobic na magazynie w lodzi placa 7zl po pol roku mialem 7.5zl i umowe zlecenie stalem po 12 godzin w wiekszosci jak debil przy rampach a grafik zmienial sie co drugi dzien jak by bylo dobrze to by mieli ludzi a tam brak ludzi omijsjcie to glowno z daleka w delcie juz lepiej ludzi sie traktuje i grafik tam robia raz w miesiacu a nie jak tam na magazynach w lodzi co drugi dzien i jeszcze do tego dyzur telofoniczny jak w strazy pozarnej ale nie platny nie ma tak nigdzie jak tam jest i gosciu na otprawie sepleni rano nawet niema licencji ale rzadzi perarzka nie polecam jeszcze raz

koko

haha panowie tam w lodzi na magazynie rzadza ludzie ktorzy nie maja licencji i pojedzia o ochronie i na dodatek grafik sie zmienia co dziennie nie polecam brak ludzi i dowodcy bez kwaliwikacji

obecny

To ciekawe jestem jaka masz stawkę lok?Bo pewnie jesteś na utrzymaniu urzędu?

brama towarowa
@obecny 10.06.2015 13:13
To ciekawe jestem jaka masz stawkę lok?Bo pewnie jesteś na utrzymaniu urzędu?

Z taką znajomością pisowni polskiej zdecydowanie ma predyspozycje na pracę w urzędzie-może nawet Marszałkowskim.Być może używa pseudonimu bo nie potrafi się podpisać,tak też czasem bywa-trzeba współczuć...

lok
@brama towarowa 11.06.2015 16:06
Z taką znajomością pisowni polskiej zdecydowanie ma predyspozycje na pracę w urzędzie-może nawet Marszałkowskim.Być może używa...

Pracuje etat w normalnej firmie 2200 podstawy i do tego premia motywacyjna i profity multisport itd. i wekendy wolne a jesli pracuje w sobote to sto procent platne. a w ochronie zmaenowalem cztery lata na najmniejszej krajowej w tym rok umowa zlecenia szkoda tam czasu panowie marnowas szukajcie cos lepszego bo w ochronie sie pracuje tylko na szefow i przelozonych nierobow . ogarnijcie sie pozdrawiam a praca jest tylko trzeba szukac

lok

Podwyszke 50 groszy a sie podniecasz jak bys dostal z piec zloty na godzine. to siedz tam asz do usranej smierci jak ci dobrze na najmniejszej krajowej

SPION

KAMIL DOWÓDCĄ----BOSZ CO TAM SIĘ DZIEJE....TO JESZCZE NIECH ZROBIĄ SIOSTRĘ JAŁMUŻNY, DOWÓDCĄ -CZY JUŻ JEST?PARODIA....ŻENADA.ŚMIESZNI LUDZIE TAM ZOSTALI.NIE BAĆ SIĘ KAR,ZBIERAĆ GRAFIKI ,NA WSZYSTKO JEST PARAGRAF.Z MIŁĄ CHĘCIĄ ZAJMIE SIĘ ADWOKAT M.MASTALERZ-BARDZO DOBRZE ZNA TĄ PATOLOGICZNĄ RODZINNĄ FIREMKE

brama towarowa
@SPION 13.05.2015 00:43
KAMIL DOWÓDCĄ----BOSZ CO TAM SIĘ DZIEJE....TO JESZCZE NIECH ZROBIĄ SIOSTRĘ JAŁMUŻNY, DOWÓDCĄ -CZY JUŻ JEST?PARODIA....ŻENADA.ŚM...

Zgadzam się z tobą.Żenadą i parodią jest to co napisałeś....Jeśli wyrażasz swoją opinię to miej aktualne informacje.Ludzi o których wspominasz nie ma już na obiekcie od ponad roku więc najpierw zmień informatora,a później się wypowiadaj bo siejesz tylko kwas i nic więcej...jak tęsknisz za nami to zapraszamy na obiekt,ja jestem tu już kilka lat i nie narzekam,nawet dostałem podwyżkę do wszystkiego można się przyzwyczaić trzeba tylko chcieć.

jgor

Cos w tym jest umowa to sciema jakies opinie w lodzi dostajesz na rossmannie i mowia ze bedzie umowa grubasy a tu nic szczecin. Wstrzymal wyzysk jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i 7zl na godzine i dyzur telofoniczny. Grubasy wymyslily nie polecam grafik zmiany co dwa dní w ním beka lepiej do solidu isc jak musisz grafik bedziesz mial bez zmian i zmostu odrazu mowia ze umowa zlecenie a nie jak w locus sciemniaja ze umowa bedzie a naprwde niema gruby aby obiedza ze bedzie. A. I tak nie bedzie. Porazka jak mozna tak ludzi klamac

Fbi
@jgor 17.04.2015 14:57
Cos w tym jest umowa to sciema jakies opinie w lodzi dostajesz na rossmannie i mowia ze bedzie umowa grubasy a tu nic szczecin....

Racja Jarku!

obiektywny do bólu

locus security... nie chce tu oczerniac ani obrażać kogokolwiek powiem cała prawde o tej firmie w któerj pracowałem ponad 1,5 roku na obiektach w warszawie po pierwsze nie polecam to prawda że mają cie za nic wszystko jest ok puki dla nich jest ok nieważne jak sie starasz za te smieszne pieniadze to jeszcze potrafią ci wypomniec ze 8 zł to jest niesamowita stawka za którą powinienes oddac swoje zycie dla tej firmy i wogóle 8 zł to aż za duzo bo dla nich powinienes pracowac za darmo bo sa tak wspaniali frajerzy poadrawiam saturn na tarasach oni mysla tam ze sa agentami fbi cia bor wogóle tajne słuzby a kradną u nich wszystko jak leci strat makabryczne monitoring frajerski jakas córka szefa tam pracuje po znajomosci klika frajerska firma traci obiekty wogóle nic juz chyba na wawie niema bo potracili wszystko wypłaty na czas tylko przez pewien okres potem po 3 4 miesiącach niemasz przelewu z jednej ze spólek i robia z ciebie debila ze to twoj bank sie pomylił hhehe poprostu smiech takie firmy nie powinni istniec to zal i zenada wymagaja profesjonaliamu to ty pracujesz profesjonalnie to i tak jestes smieciem dla nich 8zł!! smiech i mówi ci taki frajer jak sie pytasz o podwyszke ze niema takiej opcij i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo umowy nie dostaniesz cwaniaki frajerzy leszcze pozdrawiam was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

CBA
@obiektywny do bólu 17.04.2015 07:41
locus security... nie chce tu oczerniac ani obrażać kogokolwiek powiem cała prawde o tej firmie w któerj pracowałem ponad 1,5 r...

Kot?

olek
@obiektywny do bólu 17.04.2015 07:41
locus security... nie chce tu oczerniac ani obrażać kogokolwiek powiem cała prawde o tej firmie w któerj pracowałem ponad 1,5 r...

1,5 roku pracowałeś, to co tam robiłeś skoro takie makabryczne straty były? Może już jak nie pracujesz to się trochę poprawiło....

lol

Ale w lodzi to prawie same podpierdalacze pracuja a atmosfera zajebista szczegolnie jak jest hopie odprawa i mowi taki gej ze nic go nie slychac i aby patrzy w te kamery aby kogos upatrzyc i potpierdolic .a sam sciemnia jak malo kto a drugi nic ci nie powie tylko meile na ludzi pisze. Firma spoko dla podpierdalaczy ziom polecam jak nic

okaz

losus firma jak kazda ale zalezy n a jakim obiekcie sie pracuje bo to obiekt tworzy atmosfere np. w media markt w gorzowie.wlkp sa same kapusie kierownik sprzedazy w przykrutkich spodniach i butach z ccc za 30 zł były ochroniarz z rozumem piecio latka na takim stanowisku kierowniczka kas kabluje dodaje wymysla na ochrone a drektor obiektu w patrzony w nia jak w obraz wierzy i sie czerwieni ciekawe co ona mu robi

pi

Ha ha wes dobrego ratce prawnego i tobie jeszcze zaplaca sie nie martw. Tyle kary to wam tam pieknie placa tylko pracowac w takiej firmie jak takie kary. Polecam radca prawny i oni tobie zaplaca a nie ty im

lodziak

No 7 zl to lipa jak sie nie posiedzi to tragedia.Nigdy nie bedzie ludzi jeszcze jak by polowe zmiany posiedIal to by byli.A takto beda ale ci co musza a z reszta za dziewiedz zloty malo klo chce pracowac.Moze wrescie zacznom placic a nie jalmuzne daja niech szefy postoja jakis czas to zobacza jak to jest

Jeszcze pracuje

Tak to prawda ziom co piszesz umowa to sciema wola abys sie zwolnil niz umowy doprosil powtarzam doprosil jak przyjmiuja to niby po trzech miesiacach smiech tylko tak muwia jak dostaniesz po pol roku jak wytrzymasz to ok moze dadza.Ja aby do wiosny i zegnam i nie polecam chyba ze musisz sie gdzies zachaczyc to ok bo na dluga mete nerwowo by nikt nie wytrzymal polowa to podpierdalacze by trzeba bylo ich napierdalac co drugi dzien a o gorze cala prawda...... pozdrawiam

jgor

ha ha 7zl to duzo ja jebe dobry jestes to czemu tam nie pojdziesz stac ic tam od marca najlepiej bo teraz maja ludzi bo zima.I dostaniesz grafik piec albo cztery razy po drzad 12 godzin na nogach powodzenia i w miesiacu grafik sie zmieni co drugi dzien a i jeszcze dt tak zwany dyzur telofoniczny ha ha. to czemu nie maja ludzi bo ludzie wola isc za 5 6 lub 7 zl gdzie indziej i w nocy da sie pospac. a tu grubasy tylko patrza aby nie gadac nie opierac sie najlepiej stac na bacznosc a sami chodza na papierosy co kawalek i aby jedza i wolnych chwilach ludz jebja i traktuja jak smieci az umowa to sciemniaja ja robilem troche to wiem ma pare osob i to wszystko... wiedz witek zatrudni sie i zarobisz duzo pieniedzy....

jgor

nie niema po prostu biora ludzi z ulicy aby tylko nie był bys karany,a najlepiej z grupa inwalicka a placa 7zl na godzine i stoisz jak kolek 12 godzin.

uzns

Organizacja ha po pierwsze co to za szefostwo co nie ma dawnej licencji czyli teraz pracownik kwaliwikowany smiech na sali i się rzadzi ludzmi a tak na prawde ustawy o ochronie osob i mieinia się nie zna poraszka a co dopiero ludzmi zarzadzac i dlatego tak jest i ludzie odchodza i będą odchodzić doputy nie będą to normalni przelorzeni z kwaliwikacjami i znający się na ochronie a nie gnojeniu ludzi ps. pewnie fikołkana egzaminie by nie zrobili... stanowczo odradzam ta firme

uzns

cos prawty w tym jest licho ludzi się traktuje tam na magazynie pracowałem troche to wiem a grafik to rzenada co dziennie zmiany jak w zadnej firmie porarzka dlatego ludzie odchodzą, a każdy powinien o tym wiedzieć ze tak nie można robic odradzam a ci na gorze aby grafiki zmieniają i fajki chodza palic

jgor

lodz magazyn centralny rossmann pracowników traktuje się jak smieci nawet gorzej 12 godzin menczarni. tylko grubasy wymyslaja jakies głupoty bez sensu i ludzi gnoja a sami tylko siedza i nic nie robia. odradzam

zwolnił sie i nie żałuje :D

Witam.Pracowałem tam prawie rok i zdecydowanie odradzam komukolwiek pracy w tej ,,rodzinnej ,, firmie .W sytuaci bez wyjscia lepsze bedzie zbieranie puszek (kasa ta sama ,a bez stresu) :D

Łodziak

pracowałem w firmie w 2004 r mimo wszystko chwale ta firme oraz ludzi którzy tam pracója.A ludziska tak zwane placki co w ochronie to pewnie na budowach staliscie niemacie pojecia o jakim kolwiek zabezpieczeniu obiektów handlowych badz przemysłowych.Jeszcze jedno pracowalem tez dla tej firmy jako wsparcia na zabezpieczeniach wyprzedarzy w takzwanym SUFO wydaje mi sie ze niec sie nie zmienilo.Piszecie ze jestecie terroryzowani przez dowódców zmian dlamnie to bylby moment jezeli jakis placek ze stenowiska dowodzenia robiłby jazde to albo w ryj albo stój swobie wiesniaku sam na obiekcie i koniec

Zxasfryt

Masz rację firma ogólnie na rynku wypada ok ale ekipa rzadzących na kauflandzie to normalnie żal.Pracownik jest zastraszany,poniżany,tylko jak coś zrobisz nie tak nawet przez przypadek zaraz cię straszą działami i racja sama rodzina rządzi co jest normalnie kabaretem i mocno się razem trzymają męcząc ludzi by nie stracić tego dobrze płatnego dla nich obiektu.Odradzam pracę to nie jest zwykła ochrona ludzie maja tam takie obowiązki że normalnie włosy z glowy wychodzą.Jak chcesz być zdrowy i nie miec nerwicy to nie zatrudniaj sie tam

Dowódca zmiany

To co tu się dzieje to jeden wielki syf. Z perspektywy czasu muszę stwierdzić że trafiłem w miejsce gdzie człowiek jest traktowany jak zwykłe kupsko. Jak już wiadomo rodzina rządzi i nie da się tego zmieni. Kamil dowódca gdzie wcześniej jako pracownik był w porządku stał się najgorszym przełożonym, przyłazi tylko i pytania " zjadłeś już " gdzie teraz to jest wielki wyczyn. Kaszomen tylko żre, od tego tuńczyka i ołowiu który się w tych puszkach znajduje wali się mu we łbie. Najważniejsza jest plexa i przyjebanie 50zł działy. I Pobity człowiek bez zębów, który liże Kaszomenowi pachy, cieć od cukru hehe. Na niego uważać bo to jeden wielki podpierdzielacz. Teraz to już sie robi po mału Roka, odchodzą lub są zwalniani normalni pracownicy a przyjmują typów którzy są od ściemniania. Nie zmieni Ci taki bo mu zimno lub mu łapa drętwieje od picia wódy. Zdrowi normalni mają lipe bo są od wszystkiego i czasem brakuje czasu takiemu żeby zjeść lub wypić kawe. Jeśli to się stanie to kawa w biegu. Dobrze że idzie wiosna, czas uciekać z tego obozu.

anonim

(usunięte przez administratora)

pokrzywdzony

Chcą 1600 z tytułu kosztów zastępstwa? Ode mnie też chcieli, ale zgłosiłem sprzeciw do nakazu zapłaty i rozpatrzenie sprawy w mojej obecności, na sprawie przedstawiłem dowód na to, że zostałem zmuszony do podpisania zlecenia ze wsteczną datą, i sprawa ucichła, pewnie się już przedawniła.

OMG

Ja pracowałem w Łodzi w Rosmanie ODRADZAM wszystkim po tygodniu stania przy słupie zemdlałem i musiałem odejść. Teraz żądają odszkodowania przez sąd, koszmar z ulicy wiązów, ODRADZAM wszystkim!

pokrzywdzony
@OMG 17.02.2014 09:48
Ja pracowałem w Łodzi w Rosmanie ODRADZAM wszystkim po tygodniu stania przy słupie zemdlałem i musiałem odejść. Teraz żądają od...

Chcą 1600 z tytułu kosztów zastępstwa? Ode mnie też chcieli, ale zgłosiłem sprzeciw do nakazu zapłaty i rozpatrzenie sprawy w mojej obecności, na sprawie przedstawiłem dowód na to, że zostałem zmuszony do podpisania zlecenia ze wsteczną datą, i sprawa ucichła, pewnie się już przedawniła.

pracownik mc

Ostatni raz ostrzegam wszystkich ludzi, którzy chcą podjąć prace w tym syfie.. Nie róbcie tego.. bo szczerze będziecie tego żałować. (usunięte przez administratora) nie firma. Na miano firmy trzeba sobie zasłużyć a locus i rzadzący w locusie łącznie z dowódcami na kauflandzie(usunięte przez administratora) oraz Jałmużna to jedynie (usunięte przez administratora) osoby bez jakich kolwiek ambicji . Czyli totalne zera :)

pracownik mc

branża ochroniarska, praca w locus na kauflandzie to ma mało wspólnego z ochroną , jestes magazynierem, cieciem, sprzątaczem, tylko nie ochroniarzem (usunięte przez administratora)

pracownik mc

nawet znajomosci tutaj już nie pomogą, musisz być jakąś rodziną (usunięte przez administratora) A ścieżka kariery ? prosze Cię , śmiech na sali

pracownik mc

Stawke masz 7,5. Nie roznia sie, tzn tylko tak ( usunięte przez administratora ) ma pewni dodatek za licencje. Ogólnie to lepiej sie nie interesuj tym firma bo to dno i wodorosty. Teraz jak odszedl najlepszy dowodca , to te ( usunięte przez administratora ) z belchatowa będą sie ścigać w robieniu statystk. A nie daj moze żeby ta parszywa zonka tej belchatowskiej ( usunięte przez administratora ) doszla do wladzy tutaj bo będzie masakra jeszcze większa niż jest teraz. A koordynator? To wsza chodzaca, nic nie mozna powiedzieć dobrego o tych ludziach.. Najlepiej jakby wymienic dowódców, ale to nie realne bo to,wszystko rodzinka ( usunięte przez administratora ) Oprócz pana ( usunięte przez administratora )

pracownik mc rok

Ja pracuje w tym syfie, bo musze gdzieś pracować. Ale nikomu nie polecam tej firmy. Zwalniają dobrych ludzi którzy juz wiele tam potrafia zrobic, a zatrudniają nowych zresztą kompletnych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy nadają sie tylko na paleciarnie. A dowódca, dużo mozna by pisać. Banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Bełchatowa.. Pan (usunięte przez administratora)tzw kaszomen.. Jego ulubione zajęcie to gnoic ludzi.. Drugi pan (usunięte przez administratora)gruba swinia ktrory jezdzi tylko meleksem i caly sie trzęsie jak cos mówi i wymyśla cuda na kiju, następny to pan (usunięte przez administratora) ten ma plecy bo jego zonka to siostra pana jałmużny.. I kabel.. Mozna by dużo pisać a tej zlodzieskiej fimie. Nie polecam nikomu. praca w mc kaufland rokszyce

gosc

A ja dowiadywałem się na ich temat u źródła czyli u ich pracowników i większość wypowiadała się pozytywnie. Jeżeli chodzi o mnie to zostawię u nich swoje cv.

PRl Locus

[usunięte przez moderatora] siedzą patrzą na cv i zadają kilka pytań i na koniec rozmowy zadzwonimy do pana za 2 tyg. W [usunięte przez moderatora] lecą NIE polecam

xxx

anonim - 2013-05-20 19:53:52 Potwierdzi ktoś opinie wyżej o Locus Security? Mógłby ktoś podać jakieś szczegóły? Jak wygląda to dzisiaj, bo trochę minęło od ostatniej opinii, pensje są wypłacane terminowo? Dobrze płacą (proszę o odpowiedź orientacyjną, jakiś przedział dla nowego)? Dodatki socjalne typu na leki, jak ktoś w rodzinie zachoruje?Dodatku na leki nie ma, ale jak jest ciężka choroba, to fundują PAVULON

Zostaw opinię o Locus Security - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Locus Security