"Prezes Zarządu".. Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Ty człowieku nadal nie wiesz o co chodzi? O Twoje chamstwo i brak kultury. Nazwiska? Zacznijmy od tych nazwisk, które wypisują tu
chwalebne komentarze, czyli Prezes Zarządu który się już tutaj przedstawił oraz zapewne szanowny kolega Prezesa
(sic!), szanowny pan z produkcji Sarnina. Szanowny Prezes aż tyle zrobił dla tej firmy? A co zrobił konkretnie?
Chętnie się dowiemy co zrobił. A tymczasem, to może przedstawmy trochę faktów, które można łatwo zweryfikować,
chociażby w Sądzie, a o których szanowny Prezes zapomniał napomknąć w swojej jakże oficjalnej wypowiedzi. Po
pierwsze - wypłaty pod stołem!! Są na to dowody CWANIACZKU. Firma miała kłopoty i pracownicy mieli pójść na rękę
firmie. Miało to trwać miesiąc, góra dwa. A trwało ile!! O dopraszaniu się swoich pieniędzy pod stołem nie ma co
nawet pisać. Kolejna sprawa - chamstwo i buta szanownego Prezesa. Szanowny Prezes już nie pamięta jak wręczał
wypowiedzenie Ani, które później podarł i straszył Ją bezpodstawnie za to, że to niby Ona napisała tu komentarze?
A może szanowny Prezes nie pamięta co zrobił i jak potraktował Morenę, którą jednocześnie zwalniał, wysyłał na
urlop i gnębił psychicznie? Wymieniać dalej? A co z Piną, która została zdegradowana i poniżona - jak powiedział
Prezes tylko po to, by zobaczyć jak się lojalnie zachowa wobec firmy. Szanowny Prezes jest chyba [usunięte przez moderatora] umyśle
i bawi się uczuciami podległych mu ludzi. Ale tak jak ktoś już to powiedział - tak jest jak słoma z butów
wystaje i się dostaje na jakieś stanowisko człowiek bez jakichkolwiek kwalifikacji. Wielki pan listonosz, który
ma prawdopodobnie jakieś kwity na samego właściciela SAP i którego zapewne szantażuje. Bo jak inaczej wytłumaczyć
fakt, że gość, który nie ma jakiegokolwiek pojęcia o zarządzaniu, bo jedyne czym zarządzał w swoim życiu to siła
nacisku na pedały w rowerze pocztowym, dostaje taką funkcję i uwaga!!! - około 200 tysiecy złotych od właściciela
na budowę swojego prywatnego domu!!! A może porozmawiamy o tych fachowcach, którzy odchodzą z produkcji bo mają
dość tego całego syfu? A może o Piotrku? Kpiny i brak jakiegokolwiek wstydu żeby tu wypisywać takie dyrdymały!!
Tyle ile zrobili dla tej firmy chociażby Marcin, Sebastian, Agata, Pina, Piotrek, Siwa czy Morena, to Ty
człowieku nie zrobisz przez następne 20 lat!! Nie masz żadnego pojęcia nie tylko o zarządzaniu ale i o kulturze
osobistej. Gdybyś do mnie się odezwał tak jak chociażby do w/w kobiet, to byś dostał najzwyczajniej w świecie w
pysk. Chociaż czy jest sens brudzenia sobie rąk kimś takim..
A co do obserwatora, zapewne Sarniny. Dla Twojej wiadomości każda osoba która odeszła z SAPu ma pracę i jest z
niej zadowolona. Wysil się bardziej z tymi komplementami i jednocześnie podnieś swoje kwalifikacje zawodowe. To
jeszcze pójdzie zrobić, bo dwulicowości już nie naprawisz. "Łubu dubu niech Nam żyje Prezes Naszego klubu".