CWS-boco Polska Sp. z o.o.

Adres: Rokicińska 156 B, 92-412 Łódź

NIP: 5210123622 KRS: 0000023080

CWS-boco Polska Sp. z o.o.
4 879 6 1

Opinie o CWS-boco Polska Sp. z o.o.

Irena

Zespół CWS-boco Polska do swoich struktur poszukuje Pracownika Produkcji. Do obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będą należały proste prace związane z segregowaniem i obróbką odzieży roboczej w procesie prania, drobne naprawy oraz przygotowanie odzieży do transportu dla klienta. Wszelkie niezbędne informacje odnośnie pracy na tym stanowisku znajdziecie tutaj: https://www.cws-boco.pl/pl-PL/praca-i-kariera Czy ta oferta wydaje się Wam interesująca?

PH

Dokładnie tak. Dobrzy pracownicy nie narzekają:) W każdej firmie są plusy i minusy. Nigdy nie było i nie będzie idealnych miejsc. Firma CWS boco natomiast daje wiele możliwości. Wypowiadam się z poziomu PH. Praca ciężka, ale bardzo rozwijająca. Wymaga wiele cierpliwości i zaangażowania, ale popłaca. Świetna kadra zarządzająca- kompetentna i pomocna. Nie ma typowego wyścigu szczurów i wyładowywania się przełożonych na pracownikach jak słupki spadają. Jak wszędzie są i mankamenty, ale jeśli ktoś lubi pracować i jest ambitny to da sobie radę. Trzeba tylko chcieć .

KAM
@PH 17.05.2018 19:00

Świetna kadra zarządzająca ? można poznać nazwiska tych świetnych ?

KAM
@KAM 11.06.2018 22:37

ph, jak już wszedłeś w ostanie ogniwo układu pokarmowego wszystkim to podaj nazwisko, wyniosą Cię w górę, nadal czekam na odpowiedź na pytanie wyżej ;p\

anonymous
@KAM 11.06.2018 22:37

@KAM każdy kto pracuje lub pracował w boco zna nazwiska. Oczywiście ktoś może się nie zgodzić z moją opinią i może uważać inaczej. Ps. Jeśli ktoś nie zna, a chciałby poznać zachęcam do wzięcia udziału w rekrutacji :)

KAM
@anonymous 19.07.2018 16:27

pracowałem kilka lat temu i moim zdaniem średnio jest tam ktoś zmyślny :) dlatego jak już się podęło temat to proszę skończyć :)

anonymous
@KAM 22.07.2018 21:26

@KAM a czy Twój obecny pracodawca wie, że tracisz swoją energię i czas na interesowanie się obecną sytuacją byłej firmy oraz opiniami o niej w sieci ? Jaki masz w tym cel ? Czyżbyś tęsknił ?

KAM
@anonymous 23.07.2018 11:19

tak, mój pracodawca wie wszystko ponieważ pracuję na własny rachunek więc chyba odpowiesz na to co wyżej? i dlaczego tak się spinasz? jeżeli pracował bym na etat nawet średnio rozgarnięty człowiek potrafi zobaczyć godzinę w której piszę komentarz a o takich porach mam czas wolny i mogę robić co mi się podoba, prawda? poza tym za cws ciężko jest tęsknić :D nie znam nikogo kto za tą firmą tęskni...

anonymous
@KAM 26.07.2018 20:33

Ja się spinam? Ja napisałam, że praca w Cws boco jwat ciężka ale ciekawa,że jestem zadowolona ...i to Tobie jest to ciężko zaakceptować. Przykro mi, że Ci nie "poszło ". Mam nadzieję, że obecnie masz pracę która daje Ci wiele satysfakcji,radości i wszystko się zgadza $:)

anonymous
@KAM 26.07.2018 20:33

A tak na marginesie to po co się tłumaczysz:)

KAM
@anonymous 30.07.2018 23:52

ja tylko odpowiadam na pytania :)

Ktoś
@anonymous 30.07.2018 23:51

Zadowolona? Zaczynałam 20 lat temu w Boco. Wtedy jeszcze było znośnie. Dzisiaj docierają do mnie informacje za pośrednictwem tych nielicznych co zostali, albo właśnie udało im się uciec i są w szoku, że można żyć i pracować jak człowiek. Największą bolączką tej firmy jest brak szacunku do pracowników i żałosne pensje.

Irena
@Ktoś 13.01.2019 13:37

Może podzielisz się z użytkownikami, jak konkretnie wyglądała sytuacja wewnętrzna firmy w trakcie Twojej pracy i czy możesz porównać ją z tą obecną? Jakie są różnice pomiędzy nimi? Zachęcam Ciebie do rozwinięcia wypowiedzi, ponieważ pozwoli to użytkownikom wyciągnąć wnioski na temat zachodzących zmian w CWS-boco Polska na przełomie lat. Mogę na Ciebie liczyć?

Kokietka
@Irena 20.01.2019 23:22

Ja pamietam, jak mnie tam chcieli zatrudnić - parę lat temu. W zespole rekrutacyjnym był "duŁet" dyrektorów. Jeden "lebszy" od drugiego. Dostałem tę robotę, ale finalnie nie podjąłem zatrudnienia. Wiecie dlaczego? Bo już na etapie rozmowy widać było, ze oba papasmerfy szukają frajerów, którzy odwalą im WeTeWe, będą mieli japę sklejoną i kłaniali się w pas Menadżerom... No i olałem temat. Zostałem w firemce z magazynem w garażu, gdzie jak Szef miał do Ciebie wonty i Cię okarzanił, to można było z nim się spierać na słowa, argumentować, nawet Opyrtolić... Nie sądzę, aby w CWS-Boco zrobiło się lepiej... nawet fury mają już gorszy standard...

Kasztelan
@PH 17.05.2018 19:00

Jeśli masz „układ” z odpowiednimi osobami to nie dziwię się, ze tak piszesz.

Ktoś

Kiedyś pracowałam w tej firmie, przez blisko 6 lat. Na samym początku jej istnienia. Początkowo było znośnie. Pierwszy prezes (p.Krawiec) starał się aby dało się żyć. Z biegiem czasu było coraz gorzej. Zarobki marne. Teraz po 20-tu latach informacje docierają do mnie od koleżanek, które jeszcze mają nieszczęście tam pracować, albo właśnie odeszły. Mobbing był zawsze, ciężka praca, wyśrubowane normy, zapylenie i para z chemikaliami wszechobecna na hali, a teraz podobno nawet Ukraińcy uciekają :) Nie wspominam ich dobrze i wcale im dobrze nie życzę. Niech padną na cycki, za to jak traktują ludzi.

zima

No i jak XXX. Wytrzeźwiałeś/aś już? Łatwo jest obrażać innych a więc aby odnieść się do rzeczywistej oceny pracy Prezesa i Jego ludzi oceńmy te 10 lat i porównajmy z największym konkurentem Berendsenem. Prezes zaczął zarządzać chyba w 2007 roku. Wtedy zysk boco był na poziomie 6,5 mln złotych rocznie. Berendsen miał nieco ponad 5 mln zysku. W 2016 roku Berendsen wypracował ponad 28 mln zysku a boco 2,8 mln. To jest przepaść. Zyski boco spadły, a Berendsena wzrosły ponad 5-krotnie. Sprawdźmy sprzedaż- średni przyrost dla Berendsena wyniósł 13%, dla boco tylko 5,8. Kolejna przepaść. To może parametry analizy wskaźnikowej? Wskaźnik ROE czyli rentowności kapitału dla Berendsena 20%, dla boco tylko 8%. Kolejna przepaść. Trzeba też zaznaczyć potężny kredyt który boco wzięło w 2017 roku ponad 20 mln złotych. Dane dostępne ogólnie w sprawozdaniach firm. Można się spierać o wiele rzeczy ale fakt jest jeden- zarząd Berendsena doprowadził do ogromnego rozwoju firmy. Dla boco nie był to czas wzrostu a skala spadku przychodów jest porażająca. Czy to zarząd nie poradził sobie z obowiązkami, a może pozostali pracownicy nie są dość wydajni, zle pracują i chcą tylko podwyżek? Jedno jest pewne- Berendsen będzie miał na podwyżki, boco niekoniecznie

Zima

xxx. Chyba musisz żyć w dużym stresie skoro piszesz po nocach i to jeszcze tak nerwowo. W sumie to co ci zostało. Gdzie ty znajdziesz pracę poza pralnią? Dopisz chociaż że centrala w Niemczech oczekiwała od 2 lat przyzwoitych zysków a tu lipa....kredyt za kredytem. Taki wynik twojego zarządzania.

zima

Podobno kapitan schodzi z okrętu na końcu. Czy naprawdę prezesie trzeba było doprowadzić firmę do takiego momentu? Wstyd. Tak to jest przy braku kwalifikacji i jednoczesnym forowaniu znajomków. Brak honoru, żeby powiedzieć- zawiodłem i okłamałem. Strach blady padł już na świtę dawno. Szukają, rezygnują z funkcji byle chapnąć jeszcze parę tysi zanim wylecą za brak kompetencji....a to feler westchnął seler.

xxx
@zima 10.12.2018 22:30

Zima, chyba mróz ci zamroził tę jedną komórkę w twojej mózgownicy i przeczytałeś myśleć. Głupi to mało powiedziane, że jesteś. Chyba masz ogromny żal, że cię zwolnili. Co??? I chyba mieli ku temu powody.

Kill Bill

Słyszałem, że Pan Krynica Mądrości w brudnych jeansach musi odejść. To dobrze. Lepiej późno niż wcale....

Pracownik

Normalna. Lubię atmosferę w CWS-boco Polska Sp. z o.o. za: Jasne zasady co dobrze a co nie

Zbyszko

Jagna ciekawe z jakiego poziomu piszesz bo na pewno nie jesteś pracownikiem produkcji. Kiedyś był szacunek, porządek i jasne zasady. Teraz kumoterstwo, układy i bałagan. Tyle w temacie. Jak się dopchalaś w dwuznaczny sposób do władzy to nie siej propagandy.

Jagna

normalna firma w której trzeba pracować. warunki dobre, ludzie normalni. Nie chcemy na produkcji kolejnego lewusa za którego będziemy robić. Jak chcesz się obijać to tu nie przychodź.

Wiki

To (usunięte przez administratora) w dzisiejszych czasach pracownicy wiecznie zastraszani i traktowani jak Murzyni po śmierci pana Krawca firma totalnie spadła na psy jakości stan zero dziwi mnie tylko jak to tolerują Niemcy ci którzy tam rządzą wraz z pseudo brygadzistami nie powinni zajmować takich stanowisk bo słoma im z botów wychodzi .... omijajcie ta prace dalekim łukiem

Jerzy
@Wiki 21.10.2018 19:08

Proszę o więcej info na temat tego kierowcy serwisanta , praca w Łodzi.

kierownica
@Jerzy 22.10.2018 08:52

Zastanów się dwa razy. Praca na własnej działalności to oszczędność dla firmy a nie dla Ciebie. Aby zarobić jakieś pieniądze musisz wyjeździć kosmiczną ilość kilometrów. Dolicz do tego ogromne niezadowolenie klientów i ciągłe dyskusje o brakach w dostawach. Mimo, iż na własnej działalności to Ty jesteś "twarzą" firmy i zbierasz gromy każdego dnia. Wielu już tego doświadczyło. Nie polecam, lepiej jeździć na normalnych zasadach i nie być obiektem frustracji i złości klientów.

Januszek
@kierownica 22.10.2018 22:28

Czyli ogólnie nie polecasz tej pracy, płaca na początek 200 zł netto za dzień pracy jako kierowca serwisant. Pytanie ile godzin dziennie się jeździ i czy to jest adekwatne co do tej kwoty. Niby po paru miesiącach miało być 250 zł netto ale czy by tak było to inna sprawa. Praca jak praca ale by przypadkiem nie jeździło się od 5 rano do 18.

Jerzy

Okej, dlatego pytam się o opinie o firmie , która nie zachęca do podjęcia tam pracy. Praca wydawała się okej chociaż coś tam śmierdziało (zarobki 200-250 zł netto za dzień pracy ale zero szczegółów dotyczących wykonywanej pracy) , czułeś się raczej jak niewolnik a nie partner. Także kierowca serwisant odpada.

Jerzy

Proszę o info na temat pracy w Boco jako koerowca serwisant (na własnej działaności) oddział w Łodzi na Rokicińskiej. Jak godzinowo, z płacą, itp.

Jerzy

Witam Prośba o info na temat pracy jako kierowca serwisant (na własnej działalności) oddział Łódź na Rokicińskiej. Czy warto podjąć prace, jak z wypłacalnością , jak czasowo itp. Pzdr

zima

W firmie pracowało wiele wartościowych osób ale byli zbyt groźni bo inteligentni. Teraz spijają śmietankę u konkurencji i śmieją się z układów w boco. Boco zjeżdża w dół, nie pomoże desant z berendsena. Kończy się ochronka znajomków. Niestety klienci nie odsapną od problemów i niskiej jakości usługi.

Samantha

A ktoś może coś napisać o byłym kierownikiu co się zwie P. Jarosz . Podobno tu pracował. Właśnie mam zaszczyt z tym osobnikiem pracować. Tragedia.

związek

Jak widać temat związków zawodowych okazał się być bardzo drażliwym. Zarzad boi się prawdy. I skończy się płacenie pod stołem u przewoźników

Racjonalista
@związek 09.12.2017 22:28

I co ze związkami? Znowu dużo hałasu i ...cisza. Jak zwykle.

gość
@związek 09.12.2017 22:28

Witajcie jak tam temat Związków zamilkł czy założyciele się wycofali bo zaczynam się zastanawiać cisza zapanowała ty na ten temat

Gosc
@związek 09.12.2017 22:28

Temat zwiazkow okazal sie sciema czy co bo cisza

Żenua

Boco to firma która przez wiele lat oszukiwała na wynikach ścieków. Teraz i w Dąbrowie została zmuszona do działań zgodnych z prawem. Niestety przez kiepskie zarządzanie trzeba było wziąć kredyt. Ciekawe jak się to przełoży na dalsze funkcjonowanie.

Francois
@Żenua 03.04.2018 00:01

Żenua, łatwo się pisze będąc anonimowym, trudniej jest pokazać prawdę. Gdyby było tak jak piszesz , to firmę dawno by zamknięto - przecież wiadomo , że firma jest regularnie kontrolowana. Czyżby wszyscy byli w zmowie? P.S. Przeczytaj sobie poniższy punkt regulaminu GoWork Pozostawienie komentarza jest jednoznaczne z zapisaniem w naszej bazie Twojego numeru IP. Firma GoWork.pl w żadnym wypadku nie ujawnia numerów IP pracodawcom ani stronom trzecim, które tego od niej żądają. Jednakże prawo nakazuje nam ich ujawnienie organom ścigania w przypadku, kiedy zaistnieje prawdopodobieństwo czynu o charakterze bezprawnym, a wzmiankowane organy tego od niej zażądają. Pamiętaj, by wziąć to pod uwagę pisząc opinię, która może spotkać się z reakcją ze strony pracodawcy, zwłaszcza jeśli jest to opinia wypełniająca znamiona opinii o charakterze bezprawnym.

Zenua
@Francois 05.04.2018 08:41

Francois bardzo proszę nie zastraszać. Opinia jest zgodna z efektem kar ktore płaciła firma. Jak widać prawda boli i możemy to zweryfikować..

Kuba
@Żenua 03.04.2018 00:01

To ciekawe za co płaciła kary??

Żenua
@Francois 05.04.2018 08:41

No jak Francois to sprawdzamy te IP i podajemy do ogólnej wiadomości? Zobaczymy kto pisze na forum w godzinach pracy. Możemy też opublikować kary boco. To jak będzie? Zaczynamy? :-)

Ciekawska
@Żenua 15.04.2018 23:31

Witam. Zainteresowala mnie ta firma jade na rekrutacje za 2 h.Prosze napiszcie co znaczy jest bardzo ciezko? Wiem ze przedstawiciel musi wyrabiac targety i utrzymywac poziom sprzedazy ale co znaczy badzo ciezko czyli co - ktos nie ogarnia i pisze ze jest ciezko czy nie wiem sa plany nie do osiagniecia za ktore dopiero jest premia czy moze jak masz zawsze plan to i tak mowia ze mozesz lepiej i znowu podciagaja? Prosze o odpowiedz:)

Boczek

Od dawna klienci i przedstawiciele monitowali o wdrożenie chipów. To rozwiązałoby wiele problemów. Chipy są w odzieży niemieckiej. Prawie cała konkurencja również podjęła decyzję o wdrożeniu tej technologii. Niestety ze względów finansowych boco Polska wycofała się z podobnych planów. Obecnie nie ma już na to szans. Brawo kadra kierownicza.

śmiechawa
@Boczek 04.07.2018 10:34

chipy chipami ale najfajniejsze jest to, że jak ktoś się zwalnia firma robi wywiad gdzie ktoś poszedł....poważna korpo która boi się pracowników którzy przechodzą do małych firm rentalowych....to jak postąpili po zwolnieniu pewnego doradcy z Podkarpacia woła o pomstę do nieba....rozsyłanie listów, że xx nie jest pracownikiem boco....żenada....ale przynajmniej sami sobie zrobili na złość ponieważ klienci sami mówili, że nikt kto ma poczucie własnej wartości tak nie robi...a boco już się stacza, zostają konkursy bhp i 3 panów z Philipsa :) poza tym traktowanie wieloletnich pracowników też jest fajne, albo kogoś zwalniają po ponad 20 latach pracy albo w jednym roku degradują z opinią że nie umie pracować i jest najgorsza a za rok zapraszają wręczają kwiaty i zdjęcia z prezesem który bardzo chwali......no cud nad Wisłą jak to się zmienia! :P

anonim

(usunięte przez administratora)

Ciekawy

dużo jeszcze ma ich w zanadrzu?

Lato

Każda firma ma lepsze i gorsze opinie. Ale boco jest specyficzna. To co pisze rzekomy PH rozmija się z prawdą. W firmie liczą się tylko słupki. Nie wyrabiasz targetu - do widzenia bez skrupułów. Masz ciekawe spostrzeżenia? Jesteś niebezpieczny. Nowe kontrakty coraz gorsze więcej pracy na niższej marży. Ilość reklamacji dopełnia całości. To jest rzeczywisty obraz a nie pisany z polecenia

PH
@Lato 07.06.2018 22:07

Nie jestem "rzekomym" PH. Zdarzało się, że przez kilka miesięcy nie wyrabiałam targetu i nadal pracuję. Nie wypowiadam się z polecenia, a z własnego doświadczenia. Moja opinia jest poparta moim doświadczeniem w pracy z firmą. Czy Pan/Pani Lato ma doświadczenie w pracy z firmą ? Nie spotkałam się z "do widzenia" bez skrupułów. PH, którzy odeszli za mojej kadencji odeszli z własnej woli, a nie dlatego, że nie wyrabiali targetu i zostali zwolnieni. Napisałam, że praca jest bardzo ciężka. Nie każdy się do niej nadaje, ale jeśli jest się pracowitym i wytrwałym, to można.

Niebieskooka

Witajcie. Pracowałam w Łodzi 4 lata temu. Jeszcze nim firma przeniosła się na Rokicinską. W tych czasach mimo że praca była bardzo ciężka (szczególnie dla kobiet- których było najwiecej) dawało się przeżyć. Po tym co piszecie ręce mi opadają... nie wyobrażam sobie wracać tam i harować jak wół... kontakt z koleżankami utrzymuję nadal i to ci piszecie oraz czego się dowiaduję jest spójne. Jak można ludzi wykorzystywać jak w (usunięte przez administratora)?! Jak można zabierać premie za takie gó..o jak produktywność? Jak można traktować ludzi jak scierwa? Słuchajcie zapraszam do mojej firmy gdzie ludzi traktuje się z szacunkiem. Gdzie ewentualne zniszczone sztuki (z powodu złego zalaminowania lub błędów ludzkich) idą do kosza i nikt się nie kłoci. Gdzie człowiek jest dobrem najwyższym a zarząd jest po to żeby pomagac. Zapraszam do uk...

Cezary

Dobrzy pracownicy nie narzekają!!

Arek

Osoby zadowolone z pracy w firmie rzadko piszą na forum. Ci których drogi z pracą się rozmijają pozwalaj sobie na takie oczernianie!!!

Zenua
@Arek 22.04.2018 10:40

Arku skoro jest Ci tak cudownie to napisz o tym....... To nie oczernianie. To fakty poparte twardymi dowodami. Myślisz że gdyby było inaczej te wpisy nadal by tutaj były?

Zubr

Mam pytanko karaluchy, swierszcze jeszcze są na produkcji ? Czy poradzili sobie z tym w Łodzi

Paweł

Słyszałem, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Potrzebujecie może ludzi?

Kasa
@Paweł 18.03.2018 10:56

A co to znów ktoś pisze za kasę żeby poprawić wizerunek firmy. Wszędzie wzrosty przychodów konkurencja kwitnie ale boco niestety chyba gnije od środka. Nie polecam.

StołekPrezesa

Jakieś nowe ploteczki?

Imprezka
@StołekPrezesa 09.02.2018 09:23

Prezes w żałobie odkąd usłyszał od jednej z pracownic że mógłby być jej ojcem. A takie były plany. Oj szkoda.

Międzyrzecz

@Związek @Alibaba Spokojnie koledzy bądź koleżanki, jeśli nie zmieni się nic na Zakaszewskiego do listopada, mamy asa w rekawie. Nie mając obowiązku informowania pracodawcy o fakcie utworzenia związku zawodowego, tak samo podania imion ich założycieli. Pchneliśmy sprawę do przodu. Zostało zorganizowane spotkanie założycielskie na którym przyjeliśmy uchwałę o powołaniu takowego związku. Komplet dokumentów już ładnie czeka by tylko wysłać do centrali związkowej. Rozprawimy się z tym układzikami

Związek
@Międzyrzecz 15.10.2017 16:16

Dzięki Międzyrzecz. Jak widać w reakcji na konkrety zarząd spadł ze stołków zdziwiony jaką wiedzę mają pracownicy. Brawo! W grupie siła!

Ktoś
@Międzyrzecz 15.10.2017 16:16

Halo czy w Międzyrzeczu nic się nie dzieje ?

Adrianna

Kolesiostwo,Kolesiostwo pokończyły się etaty w zarządzanie firmy to stworzyli regiony i tam powciskali kolesiów prezesa. Było zatrudnionych kilka osób którym zależało na dobru firmy ale nie spodobało się to prezesowi i ich usunął a na ich miejsce zatrudniono ludzi z podstawowym wykształceniem żeby cicho siedzieli i nie kombinowali jak prezesa usunąć. Ale z tego co słyszałam stworzyła się grupa osób która myśli poważnie jak wybrnąć z kiepskiej sytuacji firmy.Najbardziej zaangażowani są ludzie z transportu koordynatorzy i ludzie z pionu handlowego tz. młode wilki.W regionie zachodnim jest człowiek któremu się marzy jak przejmą władzę stanowisko dyrektora regionu zachód obiecał mu to człowiek z Łodzi . Co prawda jest bardzo w to zaangażowany w usuniecie obecnego prezesa.To jest jeden z tych nowo zatrudnionych z marnym wykształceniem kieruje transportem . A co do języków obcy to katastrofa koordynatorzy , brygadziści ani be ani me po niemiecku czy angielsku.W Karpaczu debatują Przedstawiciele,Doradcy,Koordynatorzy jak usunąć prezesa prym wiedzie Mariusz O. Oczywiście jest to niby szkolenie.

???
@Adrianna 12.01.2018 14:45

?????????????????????????

Igor

Podpowiedzcie jakie wyposażenie dostaje przedstawiciel handlowy? Jaka jest atmosfera? Jak rekrutacja przebiega?

Realia
@Igor 03.01.2018 19:07

Daj sobie spokój. Firma wydoi Cię na maxa a potem sam zrezygnujesz. Profity tylko dla wybranych. Niedługo maja byc ponoć w UWADZE

Niejestemrobotem.
@Realia 07.01.2018 21:01

Serio? Maja byc w Uwadze? Ciekawe, czy skontaktuja sie z bylymj pracownikami. Ja sie chetnie wypowiem jesli tylkk dostane kontakt

Zostaw opinię o CWS-boco Polska Sp. z o.o. - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CWS-boco Polska Sp. z o.o.