CWS-boco Polska Sp. z o.o.
4 855 6 1

Opinie o CWS-boco Polska Sp. z o.o.

Wiki

To (usunięte przez administratora) w dzisiejszych czasach pracownicy wiecznie zastraszani i traktowani jak Murzyni po śmierci pana Krawca firma totalnie spadła na psy jakości stan zero dziwi mnie tylko jak to tolerują Niemcy ci którzy tam rządzą wraz z pseudo brygadzistami nie powinni zajmować takich stanowisk bo słoma im z botów wychodzi .... omijajcie ta prace dalekim łukiem

Jerzy
@Wiki 21.10.2018 19:08

Proszę o więcej info na temat tego kierowcy serwisanta , praca w Łodzi.

kierownica
@Jerzy 22.10.2018 08:52

Zastanów się dwa razy. Praca na własnej działalności to oszczędność dla firmy a nie dla Ciebie. Aby zarobić jakieś pieniądze musisz wyjeździć kosmiczną ilość kilometrów. Dolicz do tego ogromne niezadowolenie klientów i ciągłe dyskusje o brakach w dostawach. Mimo, iż na własnej działalności to Ty jesteś "twarzą" firmy i zbierasz gromy każdego dnia. Wielu już tego doświadczyło. Nie polecam, lepiej jeździć na normalnych zasadach i nie być obiektem frustracji i złości klientów.

Jerzy

Proszę o info na temat pracy w Boco jako koerowca serwisant (na własnej działaności) oddział w Łodzi na Rokicińskiej. Jak godzinowo, z płacą, itp.

Jerzy

Witam Prośba o info na temat pracy jako kierowca serwisant (na własnej działalności) oddział Łódź na Rokicińskiej. Czy warto podjąć prace, jak z wypłacalnością , jak czasowo itp. Pzdr

zima

W firmie pracowało wiele wartościowych osób ale byli zbyt groźni bo inteligentni. Teraz spijają śmietankę u konkurencji i śmieją się z układów w boco. Boco zjeżdża w dół, nie pomoże desant z berendsena. Kończy się ochronka znajomków. Niestety klienci nie odsapną od problemów i niskiej jakości usługi.

Samantha

A ktoś może coś napisać o byłym kierownikiu co się zwie P. Jarosz . Podobno tu pracował. Właśnie mam zaszczyt z tym osobnikiem pracować. Tragedia.

związek

Jak widać temat związków zawodowych okazał się być bardzo drażliwym. Zarzad boi się prawdy. I skończy się płacenie pod stołem u przewoźników

Racjonalista
@związek 09.12.2017 22:28

I co ze związkami? Znowu dużo hałasu i ...cisza. Jak zwykle.

gość
@związek 09.12.2017 22:28

Witajcie jak tam temat Związków zamilkł czy założyciele się wycofali bo zaczynam się zastanawiać cisza zapanowała ty na ten temat

Gosc
@związek 09.12.2017 22:28

Temat zwiazkow okazal sie sciema czy co bo cisza

PH

Dokładnie tak. Dobrzy pracownicy nie narzekają:) W każdej firmie są plusy i minusy. Nigdy nie było i nie będzie idealnych miejsc. Firma CWS boco natomiast daje wiele możliwości. Wypowiadam się z poziomu PH. Praca ciężka, ale bardzo rozwijająca. Wymaga wiele cierpliwości i zaangażowania, ale popłaca. Świetna kadra zarządzająca- kompetentna i pomocna. Nie ma typowego wyścigu szczurów i wyładowywania się przełożonych na pracownikach jak słupki spadają. Jak wszędzie są i mankamenty, ale jeśli ktoś lubi pracować i jest ambitny to da sobie radę. Trzeba tylko chcieć .

KAM
@PH 17.05.2018 19:00

Świetna kadra zarządzająca ? można poznać nazwiska tych świetnych ?

KAM
@KAM 11.06.2018 22:37

ph, jak już wszedłeś w ostanie ogniwo układu pokarmowego wszystkim to podaj nazwisko, wyniosą Cię w górę, nadal czekam na odpowiedź na pytanie wyżej ;p\

anonymous
@KAM 11.06.2018 22:37

@KAM każdy kto pracuje lub pracował w boco zna nazwiska. Oczywiście ktoś może się nie zgodzić z moją opinią i może uważać inaczej. Ps. Jeśli ktoś nie zna, a chciałby poznać zachęcam do wzięcia udziału w rekrutacji :)

KAM
@anonymous 19.07.2018 16:27

pracowałem kilka lat temu i moim zdaniem średnio jest tam ktoś zmyślny :) dlatego jak już się podęło temat to proszę skończyć :)

anonymous
@KAM 22.07.2018 21:26

@KAM a czy Twój obecny pracodawca wie, że tracisz swoją energię i czas na interesowanie się obecną sytuacją byłej firmy oraz opiniami o niej w sieci ? Jaki masz w tym cel ? Czyżbyś tęsknił ?

KAM
@anonymous 23.07.2018 11:19

tak, mój pracodawca wie wszystko ponieważ pracuję na własny rachunek więc chyba odpowiesz na to co wyżej? i dlaczego tak się spinasz? jeżeli pracował bym na etat nawet średnio rozgarnięty człowiek potrafi zobaczyć godzinę w której piszę komentarz a o takich porach mam czas wolny i mogę robić co mi się podoba, prawda? poza tym za cws ciężko jest tęsknić :D nie znam nikogo kto za tą firmą tęskni...

anonymous
@KAM 26.07.2018 20:33

Ja się spinam? Ja napisałam, że praca w Cws boco jwat ciężka ale ciekawa,że jestem zadowolona ...i to Tobie jest to ciężko zaakceptować. Przykro mi, że Ci nie "poszło ". Mam nadzieję, że obecnie masz pracę która daje Ci wiele satysfakcji,radości i wszystko się zgadza $:)

anonymous
@KAM 26.07.2018 20:33

A tak na marginesie to po co się tłumaczysz:)

KAM
@anonymous 30.07.2018 23:52

ja tylko odpowiadam na pytania :)

Żenua

Boco to firma która przez wiele lat oszukiwała na wynikach ścieków. Teraz i w Dąbrowie została zmuszona do działań zgodnych z prawem. Niestety przez kiepskie zarządzanie trzeba było wziąć kredyt. Ciekawe jak się to przełoży na dalsze funkcjonowanie.

Francois
@Żenua 03.04.2018 00:01

Żenua, łatwo się pisze będąc anonimowym, trudniej jest pokazać prawdę. Gdyby było tak jak piszesz , to firmę dawno by zamknięto - przecież wiadomo , że firma jest regularnie kontrolowana. Czyżby wszyscy byli w zmowie? P.S. Przeczytaj sobie poniższy punkt regulaminu GoWork Pozostawienie komentarza jest jednoznaczne z zapisaniem w naszej bazie Twojego numeru IP. Firma GoWork.pl w żadnym wypadku nie ujawnia numerów IP pracodawcom ani stronom trzecim, które tego od niej żądają. Jednakże prawo nakazuje nam ich ujawnienie organom ścigania w przypadku, kiedy zaistnieje prawdopodobieństwo czynu o charakterze bezprawnym, a wzmiankowane organy tego od niej zażądają. Pamiętaj, by wziąć to pod uwagę pisząc opinię, która może spotkać się z reakcją ze strony pracodawcy, zwłaszcza jeśli jest to opinia wypełniająca znamiona opinii o charakterze bezprawnym.

Zenua
@Francois 05.04.2018 08:41

Francois bardzo proszę nie zastraszać. Opinia jest zgodna z efektem kar ktore płaciła firma. Jak widać prawda boli i możemy to zweryfikować..

Kuba
@Żenua 03.04.2018 00:01

To ciekawe za co płaciła kary??

Żenua
@Francois 05.04.2018 08:41

No jak Francois to sprawdzamy te IP i podajemy do ogólnej wiadomości? Zobaczymy kto pisze na forum w godzinach pracy. Możemy też opublikować kary boco. To jak będzie? Zaczynamy? :-)

Ciekawska
@Żenua 15.04.2018 23:31

Witam. Zainteresowala mnie ta firma jade na rekrutacje za 2 h.Prosze napiszcie co znaczy jest bardzo ciezko? Wiem ze przedstawiciel musi wyrabiac targety i utrzymywac poziom sprzedazy ale co znaczy badzo ciezko czyli co - ktos nie ogarnia i pisze ze jest ciezko czy nie wiem sa plany nie do osiagniecia za ktore dopiero jest premia czy moze jak masz zawsze plan to i tak mowia ze mozesz lepiej i znowu podciagaja? Prosze o odpowiedz:)

Boczek

Od dawna klienci i przedstawiciele monitowali o wdrożenie chipów. To rozwiązałoby wiele problemów. Chipy są w odzieży niemieckiej. Prawie cała konkurencja również podjęła decyzję o wdrożeniu tej technologii. Niestety ze względów finansowych boco Polska wycofała się z podobnych planów. Obecnie nie ma już na to szans. Brawo kadra kierownicza.

śmiechawa
@Boczek 04.07.2018 10:34

chipy chipami ale najfajniejsze jest to, że jak ktoś się zwalnia firma robi wywiad gdzie ktoś poszedł....poważna korpo która boi się pracowników którzy przechodzą do małych firm rentalowych....to jak postąpili po zwolnieniu pewnego doradcy z Podkarpacia woła o pomstę do nieba....rozsyłanie listów, że xx nie jest pracownikiem boco....żenada....ale przynajmniej sami sobie zrobili na złość ponieważ klienci sami mówili, że nikt kto ma poczucie własnej wartości tak nie robi...a boco już się stacza, zostają konkursy bhp i 3 panów z Philipsa :) poza tym traktowanie wieloletnich pracowników też jest fajne, albo kogoś zwalniają po ponad 20 latach pracy albo w jednym roku degradują z opinią że nie umie pracować i jest najgorsza a za rok zapraszają wręczają kwiaty i zdjęcia z prezesem który bardzo chwali......no cud nad Wisłą jak to się zmienia! :P

anonim

(usunięte przez administratora)

Ciekawy

dużo jeszcze ma ich w zanadrzu?

Lato

Każda firma ma lepsze i gorsze opinie. Ale boco jest specyficzna. To co pisze rzekomy PH rozmija się z prawdą. W firmie liczą się tylko słupki. Nie wyrabiasz targetu - do widzenia bez skrupułów. Masz ciekawe spostrzeżenia? Jesteś niebezpieczny. Nowe kontrakty coraz gorsze więcej pracy na niższej marży. Ilość reklamacji dopełnia całości. To jest rzeczywisty obraz a nie pisany z polecenia

PH
@Lato 07.06.2018 22:07

Nie jestem "rzekomym" PH. Zdarzało się, że przez kilka miesięcy nie wyrabiałam targetu i nadal pracuję. Nie wypowiadam się z polecenia, a z własnego doświadczenia. Moja opinia jest poparta moim doświadczeniem w pracy z firmą. Czy Pan/Pani Lato ma doświadczenie w pracy z firmą ? Nie spotkałam się z "do widzenia" bez skrupułów. PH, którzy odeszli za mojej kadencji odeszli z własnej woli, a nie dlatego, że nie wyrabiali targetu i zostali zwolnieni. Napisałam, że praca jest bardzo ciężka. Nie każdy się do niej nadaje, ale jeśli jest się pracowitym i wytrwałym, to można.

Niebieskooka

Witajcie. Pracowałam w Łodzi 4 lata temu. Jeszcze nim firma przeniosła się na Rokicinską. W tych czasach mimo że praca była bardzo ciężka (szczególnie dla kobiet- których było najwiecej) dawało się przeżyć. Po tym co piszecie ręce mi opadają... nie wyobrażam sobie wracać tam i harować jak wół... kontakt z koleżankami utrzymuję nadal i to ci piszecie oraz czego się dowiaduję jest spójne. Jak można ludzi wykorzystywać jak w (usunięte przez administratora)?! Jak można zabierać premie za takie gó..o jak produktywność? Jak można traktować ludzi jak scierwa? Słuchajcie zapraszam do mojej firmy gdzie ludzi traktuje się z szacunkiem. Gdzie ewentualne zniszczone sztuki (z powodu złego zalaminowania lub błędów ludzkich) idą do kosza i nikt się nie kłoci. Gdzie człowiek jest dobrem najwyższym a zarząd jest po to żeby pomagac. Zapraszam do uk...

Cezary

Dobrzy pracownicy nie narzekają!!

Arek

Osoby zadowolone z pracy w firmie rzadko piszą na forum. Ci których drogi z pracą się rozmijają pozwalaj sobie na takie oczernianie!!!

Zenua
@Arek 22.04.2018 10:40

Arku skoro jest Ci tak cudownie to napisz o tym....... To nie oczernianie. To fakty poparte twardymi dowodami. Myślisz że gdyby było inaczej te wpisy nadal by tutaj były?

Zubr

Mam pytanko karaluchy, swierszcze jeszcze są na produkcji ? Czy poradzili sobie z tym w Łodzi

Paweł

Słyszałem, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Potrzebujecie może ludzi?

Kasa
@Paweł 18.03.2018 10:56

A co to znów ktoś pisze za kasę żeby poprawić wizerunek firmy. Wszędzie wzrosty przychodów konkurencja kwitnie ale boco niestety chyba gnije od środka. Nie polecam.

StołekPrezesa

Jakieś nowe ploteczki?

Imprezka
@StołekPrezesa 09.02.2018 09:23

Prezes w żałobie odkąd usłyszał od jednej z pracownic że mógłby być jej ojcem. A takie były plany. Oj szkoda.

Międzyrzecz

@Związek @Alibaba Spokojnie koledzy bądź koleżanki, jeśli nie zmieni się nic na Zakaszewskiego do listopada, mamy asa w rekawie. Nie mając obowiązku informowania pracodawcy o fakcie utworzenia związku zawodowego, tak samo podania imion ich założycieli. Pchneliśmy sprawę do przodu. Zostało zorganizowane spotkanie założycielskie na którym przyjeliśmy uchwałę o powołaniu takowego związku. Komplet dokumentów już ładnie czeka by tylko wysłać do centrali związkowej. Rozprawimy się z tym układzikami

Związek
@Międzyrzecz 15.10.2017 16:16

Dzięki Międzyrzecz. Jak widać w reakcji na konkrety zarząd spadł ze stołków zdziwiony jaką wiedzę mają pracownicy. Brawo! W grupie siła!

Ktoś
@Międzyrzecz 15.10.2017 16:16

Halo czy w Międzyrzeczu nic się nie dzieje ?

Adrianna

Kolesiostwo,Kolesiostwo pokończyły się etaty w zarządzanie firmy to stworzyli regiony i tam powciskali kolesiów prezesa. Było zatrudnionych kilka osób którym zależało na dobru firmy ale nie spodobało się to prezesowi i ich usunął a na ich miejsce zatrudniono ludzi z podstawowym wykształceniem żeby cicho siedzieli i nie kombinowali jak prezesa usunąć. Ale z tego co słyszałam stworzyła się grupa osób która myśli poważnie jak wybrnąć z kiepskiej sytuacji firmy.Najbardziej zaangażowani są ludzie z transportu koordynatorzy i ludzie z pionu handlowego tz. młode wilki.W regionie zachodnim jest człowiek któremu się marzy jak przejmą władzę stanowisko dyrektora regionu zachód obiecał mu to człowiek z Łodzi . Co prawda jest bardzo w to zaangażowany w usuniecie obecnego prezesa.To jest jeden z tych nowo zatrudnionych z marnym wykształceniem kieruje transportem . A co do języków obcy to katastrofa koordynatorzy , brygadziści ani be ani me po niemiecku czy angielsku.W Karpaczu debatują Przedstawiciele,Doradcy,Koordynatorzy jak usunąć prezesa prym wiedzie Mariusz O. Oczywiście jest to niby szkolenie.

???
@Adrianna 12.01.2018 14:45

?????????????????????????

Igor

Podpowiedzcie jakie wyposażenie dostaje przedstawiciel handlowy? Jaka jest atmosfera? Jak rekrutacja przebiega?

Realia
@Igor 03.01.2018 19:07

Daj sobie spokój. Firma wydoi Cię na maxa a potem sam zrezygnujesz. Profity tylko dla wybranych. Niedługo maja byc ponoć w UWADZE

Niejestemrobotem.
@Realia 07.01.2018 21:01

Serio? Maja byc w Uwadze? Ciekawe, czy skontaktuja sie z bylymj pracownikami. Ja sie chetnie wypowiem jesli tylkk dostane kontakt

sylwia

nie polecam pracy w boco bynajmniej w łodzi. Atmosfera przez jedną wymalowaną dziumdzię z rzęsami jak u krowy udziela sie na cały zespół a cierpi przez to pół działu. Panienka robi fochy na wszystko - co z tego, że ma wiedze skoro nie potrafi jej przekazać nowym pracownikom. Odradzam

Szkolenie

W tych czasach rzadko się zdarza aby firma nie dbała o szkolenia swoich pracowników i ich rozwój. Niestety boco nie dba o rozwój pracowników.

NDN
@Szkolenie 27.10.2017 10:06

SZKOLENIA? - FIKCJA, CO KWARTAŁ PODCZAS PRODUKCJI PODCHODZI NIECIERPLIWY BRYGADZISTA Z LISTĄ DO PODPISU, NA TIP TOP, PODPISZ, TO FORMALNOŚĆ

ozoro

Ludzi coraz mniej z powodu wypłaty, traktowania i układów ludzi biurkowych. Ręka rękę myje. Brak organizacji pracy. Nie polecam. I nie pozdrawiam Międzyrzecz

Ja
@ozoro 27.10.2017 11:19

Fakt.Kasa beznadziejna,ale u Nas w Dg tez ludzie na produkcji szukaja lepszej pracy.We wszystkich zakladach pracy na terenie DG placa wiele wiecej.Teraz procz ukraincow boco nie ma chetnych.Tylko ze ukraincy nie nadaja sie i wszyscy to widza.

ja
@ozoro 27.10.2017 11:19

a Seluś pracuje w MD?

Akira
@ja 31.10.2017 10:52

Nie no a kiedy to Seluś pracował. Gdyby nie znajomość z prezesem ten serwisant ekspresów dalej byłby w swoim żywiole. To wstyd że ktoś taki zarządza osobami które wiedzą przewyższają go 100 razy. Ale cóż układy.......

M.

Czy moznaby zlikwidowac rachunki za wczasy pod grusza.????Wiele ludzi wyjezdza na urlopy na wies bo nie stac ich na inne wczasy.Ale tam tez chodza do kina,basen,kawiarnie,muzeum,traca na przejazdy itp.To troche nie uczciwe z tymi rachunkami.Wiele firm gdzie pracownikow jest ok 1000 placi bogate wczasy pod grusza,a u Nas marne grosze i jeszcze nie wszyscy dostaja.To troche nieuczciwe Panie Prezesie.Kazdy pracuje tak samo,ale nie kazdego stac na wczasy z faktura

leser

sorry ... pogubiłem się już kiedy za kogo piszę :) ale wracam do formy moja dr od duszy mnie znow postawiła..

leser
@leser 11.10.2017 09:16

Jablonka dlaczego podszywasz się pod innych. Jak widać temat związków powoduje schizy u niektórych. W sumie robi się fajnie- w godzinach pracy to i z zarządem można popisać całym (patrząc po poprzednich dniach to i cała grupa pisała co kilka minut). Ciekawe co na to niemcy powiedzą skoro czas pracy poswięca sie na zabawy w necie a wyniki słabiutkie....oj słabiutkie

Pracownik

@Alibaba, chyba pracujemy w dwóch różnych zakładach, a może ty jyż dawno, dawno tu nie pracujesz bo masz nieaktualne informacje he, he,

alibaba
@Pracownik 09.10.2017 10:37

owszem pracuje do dziś. A co jesteś zadowolony/a za tą super nagrodę 65zł brutto za ciężką prace przez parę miesięcy?. Wstyd, a Piotruś jeszcze sie chwali jaki to on hojny . Wielki dyrektor, który nie może sam zrobić nic. Ciągle zapytam łodzi zapytam łodzi. A łodz "BEZ ODPOWIEDZI". Pewnie jesteś dysponentem , który jak kazdy inny nie ma pojecia o niczym co się dzieje w zakładzie, siedzi tylko na krześle i wstaje jak wielki dyrektor sie zjawi i udajesz, że pracujesz.

Se

Bzdury piszesz bo albo wyleciałeś z tego zakładu albo nigdzie wcześniej nie zaznałeś jak to super jest gdzie indziej! Generalnie piszesz bzdury, więc pij dalej nad swoją niedolą ...

leser
@Se 09.10.2017 10:34

Dziwne....na forum cisza, nagle pojawia się info o związkach zawodowych i dziwnym przypadkiem zaraz lawina hejtu dla przykrycia sprawy. Że niby przypadkiem, nagła obrona firmy? Ktoś tu się bardzo boi związków chyba i próbuje odciągnąć uwagę od tematu przekraczanych godzin pracy czy innych nieprawidłowości tu opisywanych. Drogi zarządzie- ludzie to nie idioci, mają więcej oleju w głowie niż wam się wydaje.

alibaba

Mówię o zakładzie CWS-boco Polska z siedzibą w Międzyrzeczu. Beznadziejna robota, brak możliwości rozwoju.Pieniądze to najniższa plus premia z która zabierają za byle co. Za osiągniecie produktywnosci jedyna nagrodą jest 5 minut przerwy dłużej, a w okresie wakacyjnym gdzie produktywność przekraczała dwukrotnie dostaliśmy za 4 miesiące pracy 6 dni w tygodniu premie o wartości 65zł BRUTTO! Warunki na hali przekraczajace 40 stopni C. Ciagłe omdlenia. Mylne słowa dyrektora, który swoją władzą nie potrafi nic załatwić. Rzucanie słów na wiatr i traktowanie zakładu jak salon kosmetyczny. Nie polecam! Nie wiem jak jest w Łodzi, ale Międzyrzecz to kompletne dno. Ludzie odchodzą ekspresem.

Związek
@alibaba 03.10.2017 15:03

Alibaba załóżcie związki zawodowe. Zarząd boi się tego panicznie ponieważ takich osób nie można zwolnić a wszelkie nadgodziny trzeba konsultować. Osoby zakładające związek są nie do ruszenia i w końcu trzeba się liczyć z pracownikami na każdym szczeblu.

ha
@Związek 08.10.2017 10:31

chyba muwisz o latach 80ych.... teraz już tak nie jest ...

Szaraczek

Jak to jest ze w tej firmie na stanowisko brygadzisty awansowala osoba ktora nie potrafi przedstawic sie w ani po niemiecku ani po angielsku nie skonczyla zadnej szkoly wyzszej i nie ma pojęcia o co chodzi w tej firmie. Malo tego chodzi rzadzic na jednej i drugiej hali No jak to jest poco taki pracownik co inni za niego musza robic? Malo osob w firmie ma wieksze pojecie od tego człowieka? Ktos zapierdziela od poczatku zeby zarobic na premie tych z gory i dostaje taka sama pensje jak wtedy gdy kilka lat tem przyjmowal sie do pracy. Tylko praca praca praca nie gadac robic wiecej szybciej. Ja się nie dziwie ze mlodzi odchodza z tej firmy bo jaka czeka ich tam przyszlosc.

Lidia

szkoda że jesteście tacy aktywni dopiero jak straciliście pracę. Ale mądry ...

Bolo
@Lidia 26.09.2017 10:09

Lidia, podobno jesteś moderatorem a wypowiadasz stronnicze komentarze? Firma jest na dnie. Dla krótkotrwałej poprawy wyniku zwolniono lub ułatwiono odejście wartościowym osobom. Teraz na stanowiskach kierowniczych są osoby nawet bez matury- nie mówiąc o studiach czy językach obcych. Ktoś zapyta po co? A no dlatego że byli zagrożeniem aby odsunąć od władzy klikę prezesa i jego samego z nieudolnymi rządami. Konkurencja śmieje się w głos i ściąga tych ludzi. Prezes nie odrobił lekcji z Philipsa gdzie współpracownicy chcieli go .............. Tutaj sytuacja się może powtórzyć. Seluś dowie się że miał wylecieć za wyniki w DG a Jabłonka za ustawki z rodziną. Karuzela zmian znów rusza.........kto tym razem odmówi zerwania jabłuszka z jablonki i pożegna się z firmą?

Zostaw opinię o CWS-boco Polska Sp. z o.o. - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CWS-boco Polska Sp. z o.o.