4.3/5

Social Media

Praca u nas

• Skierniewice
Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

08.10.2019 11:03

Jadwiga

03.12.2020 14:47

Dzień dobry, nie doczytał Pan do końca, suplementy są za darmo, płacimy koszty przesyłki na kwotę 9,95.pozdrawiam
    Dam

28.12.2020 14:54

Janusz! Jesteś w błędzie! Jeśli zgodziłeś się na wypróbowanie za darmo 60 sztuk OmegaMarine, to tym samym dałeś na zgodę na pokrycie kosztów przesyłki (bodajże 9,95zł) po otrzymaniu paczki. NAUCZ SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM!
    Miral

27.12.2020 09:15

Ja nie mam na razie negatywnych doświadczeń. Trzeba czytać informacje zawarte w przesyłce i postępować zgodnie z tym co jest tam napisane.
    UrszulaUla

10.12.2020 19:59

W okresie zimowym zawsze wspomagam się tymi suplementami. Bardzo pomaga dotrwać w zdrowiu do wiosny :)
    Reneta

10.12.2020 19:46

Postanowilam nieco bardziej zadbac o swoje zdrowie i odpornosc, dlatego zamowilam podstawowe suplementy na wzmocnienie. Zaczęłam się ruszać, dobrze jem i przyjmuję suplementy i czuję się o niebo lepiej.
    Włodek

25.11.2020 11:34

Przestawiłem się na suplementację ich produktów. Składy są naprawę ok, czas trwania realizacji zamówienia też bardzo sprawny i bezproblemowy. Warto na pewno kompletować sobie zestawy, aby mieć pełną dawkę witamin i minerałów.

25.11.2020 12:49

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez nas produkty i obsługa spełniła Pana oczekiwania. Pozdrawiamy
    Monika

10.11.2020 09:33

osobiście jestem zadowolona. korzystam już od kilku miesięcy, nie ma żądnych problemów w kwestiach zapłaty, długów, wszystko pokazywane jest czarno na białym., jeśli chcę zmienić swoje zamówienie, nie ma najmniejszego problemu, wszystko ustalane jest na bieżąco.

24.11.2020 13:49

Pani Moniko, bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez nas produkty i obsługa spełniła Pani oczekiwania. Pozdrawiamy

25.11.2020 12:45

Panie Michale, wszystkie zgłoszone uwagi są dla nas ważne. Pragniemy podkreślić, że każda informacja przekazana firmie pozwoli na podniesienie standardu komunikacji z Klientem oraz jakości oferowanych usług. Ze względu na brak kompletnych informacji, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z firmą w celu wyjaśnienia Pana niezadowolenia z naszych usług (numer Biura Obsługi Klienta 22 490 69 67, adres mailowy: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).
    Jadwiga

31.10.2020 10:08

Zamówiłam darmową próbkę drugiego już produktu. Przesyłki dostarczono, wszystko zgodnie z umową. I przyznam że nie rozumiem tych zażaleń że macie jakieś wezwania do zapłaty i groźby windykacji długu. Jeśli czytacie niedokładnie, albo bez zrozumienia to się nie dziwcie. W ofercie było wyraźnie podane że próbka suplementu jest darmowa,ale PŁACICIE za przesyłkę 9,95 Na tym polega promocja. Do przesyłki dołączone są wyczerpujące informacje i trudno tego nie zrozumieć. Pozdrawiam i życzę solidności we wszystkim czym się zajmujecie ????

25.11.2020 12:38

Pani Alicjo, ze względu na brak kompletnych informacji, nie mamy możliwości udzielenia Pani pomocy bezpośrednio na forum. Z tego powodu zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z firmą w celu wyjaśnienia Pani niezadowolenia z naszych usług poprzez połączenie z Biurem Obsługi Klienta 22 490 69 67 lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/.

25.11.2020 12:41

ze względu na brak kompletnych informacji, nie mamy możliwości udzielenia Tobie pomocy bezpośrednio na forum. Z tego powodu zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z firmą w celu wyjaśnienia Twojego niezadowolenia z naszych usług poprzez połączenie z Biurem Obsługi Klienta 22 490 69 67 lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/.
    biba

23.11.2020 14:22

wraz z całą rodzina korzystamy z ich supementow diety już jakiś czas -jesteśmy b. zadowoleni:) na razzie dzieciaki jeszcze nie przyniosły zadnej choroby do domu z przedszkola, kazdy trzyma sie niezle. jak za takie pieniądze taka jakośc- supoer!!

24.11.2020 14:08

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez nas produkty i obsługa spełniła Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy
    MAJA

20.11.2020 10:05

Korzystałam z ich suplementów, ponieważ dziadkowie nie zużyli wszystkich przesłanych produktów i bardzo dobrze na mnie działały:) przede wszystkim były bardzo dobrej jakości, wysokoprzysawajalne a także świetnie sprawdzały się w sezonie jesiennozimowym. Wracam do nich zawsze w tym czasie wraz z całą swoją rodziną:)

24.11.2020 14:05

magda

16.11.2020 14:29

suplementy jak najbardziej ok. już w tamtym roku dostałam bezpłatną próbkę tranu, ale zapomniałam o niej. dopiero teraz, gdy moja odporność spadła z powodu okresu jesiennego, przypomniałam sobie o ich produktach. używam i jestem zadowolona. czas pokaże jak będzie dalej.

24.11.2020 13:54

Pani Magdo, bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez nas produkty i obsługa spełniła Pani oczekiwania. Pozdrawiamy
    Beata

12.11.2020 12:09

Otrzymałam jakiś czas temu darmową przesyłkę z próbkami ich kultowych suplementów diety. Byłam mile zaskoczona ich jakością i skusiłam się na miesięczny zapas :-) zobaczymy jak będę czuć się już po tym.

24.11.2020 13:51

Pani Beato, bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez nas produkty i obsługa spełniła Pani oczekiwania. Pozdrawiamy
    Anita

18.11.2020 09:28

Współpracowałam z firmą jakiś rok temu. Pracowało mi się bardzo dobrze, bez większych problemów. W razie sytuacji, gdzie byłam chora bez problemu mogłam wziąć urlop z wcześniejszym znalezieniem sobie zastępstwa. Jako druga praca w moim życiu, byłam niezwykle zadowolona i bardzo miło wspominam ten czas.
    Ala

18.11.2020 10:56

Jeśli musiałaś znaleźć osobę na zastępstwo, kiedy potrzebowalas wolne z powodu choroby, to chyba nie jest normalne? Normalnie jeśli ktos jest chory i dostaje zwolnienie od lekarza, to po prostu przekazuje tą informację pracodawcy, a nie szuka zastępstwa. Ale z tego, co piszesz, to chyba nie była umowa o pracę, prawda?

06.04.2020 13:37

Karina Kamela

13.10.2020 11:34

błąd regulaminu natychmiast został naprawiony??? Rozumiem że tym klientom, którzy wpłacili te 9 zł pieniądze zostały zwrócone??? Miesiąc temu otrzymałam o Państwa wezwanie do zapłaty - czekam na odpowiedź 24 h jeśli nie otrzymam odpowiedzi zgłaszam do prokuratury - i to nie będzie pierwsze zgłoszenie!

26.10.2020 16:56

Pani Karino, ze względu na brak kompletnych informacji, nie mamy możliwości udzielenia Pani pomocy bezpośrednio na forum. Z tego powodu zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z firmą w celu wyjaśnienia Pani niezadowolenia z naszych usług poprzez połączenie z Biurem Obsługi Klienta 22 490 69 67 lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/.

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Contact Center – telefoniczna obsługa Klienta (K/M/D)

Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Rzeszów

WalletIcon

4806 - 6150 PLN / m

robetoc

07.10.2020 19:41

Łącze suplementacje z dietą i aktywnością fizyczną i forma idzie w górę. Suplementy godne polecenia.

08.10.2020 11:18

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez nas produkty i obsługa spełniła Twoje oczekiwania. Pozdrawiamy
    Vini

07.10.2020 20:34

Bardzo miło wspominam to miejsce pracy. Fajni życzliwi ludzie.
    DaNutka

05.10.2020 19:44

Po przetestowaniu próbek i namowach koleżanki zdecydowałam się na wykupienie zapasu na rok. Suplementy biorę już 3 miesiąc i czuję duża różnicę w ruchomosci stawów. Polecam fleximed

07.10.2020 15:14

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez nas produkty i obsługa spełniła Pani oczekiwania. Pozdrawiamy
    Ewa.C

05.10.2020 22:53

Najlepszy stosunek ceny do jakości

07.10.2020 15:14

06.10.2020 23:27

Uzywam tych suplementow od poczatku jaktylko Firma wchodzila na rynek Polski i SZCZERZE POLECAM-REEWELACJA-nie spotkalem sie z tak dobra jakoscia w innych Firmach-z reszta z mojegopolecenia juz kilka osob rowniez uzywa ICH produktow i nie slyszalem anijednego negatywnego zdania-TYLKO-SUPER PRODUKT-SZCZERZE POLECAM-A wlasnie zamawiam kolejne 2 zestawy dla swoich WNUCZAT-Ato jest chyba NAJLEPSZY DOWOD -Boto to sa NAJDROZSZE SLODZIAKI PODSLONCEM-pozdrawiam

07.10.2020 15:13

AnnaMaria

30.09.2020 20:21

Regularnie od roku stosuję fleximed i zupełnie inaczej funkcjonują moje stawy. Zedydowana poprawa. Jak najbardziej polecam te produkty

01.10.2020 13:53

Rafico80

30.09.2020 20:01

Solidna firma. Wszystko zgodnie z zamówieniem.

01.10.2020 13:53

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez nas produkty i obsługa spełniła Pani/Pana oczekiwania. Pozdrawiamy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

Madalona

28.09.2020 21:05

Suplementy warte swojej ceny. Przy zakupie zapasu na rok to się na prawdę super opłaca. Dostawa bardzo szybka.

01.10.2020 13:52

Ronin

01.10.2020 12:39

Czy Administrator wreszcie zacznie blokować wpisy dotyczące suplementów, których sprzedażą zajmuje się firma?????????????? To jest forum dotyczące pracy w tej firmie i warunków, które interesują potencjalnych pracowników a nie forum do oceny sprzedaży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Lolka

22.09.2020 20:45

Po otrzymaniu darmowych próbek kwasu omega, postanowiłam kupić pełnowymiarowy produkt, który spełnił wszystkie moje wymagania. Od kiedy biorę suplementy od nich czuje się znacznie lepiej - mam więcej siły jak również moja odporność się polepszyła. Zdecydowanie polecam, jak za tę jakość.

25.09.2020 14:45

23.09.2020 12:53

Ja do ich produktów nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń - biorę już od kilku miesięcy i jak na razie same plusy ;) zdecydowanie była to dobra inwestycja. Wiadomo, suplementy wysokiej jakosci pięc złotych nie kosztują...

25.09.2020 14:45

zadowolony

23.09.2020 13:57

jestem zadowolony z usług państwa firmy - od kiedy zażywam wszelkie suplementy mój stan zdrowia, a przede wszystkim odporność poprawiły się znacznie. to ogromna ulga nie chorować przez całą jesień a także zimę... dziękuje serdecznie!

25.09.2020 14:44

boby

23.09.2020 16:19

Skorzystałem z darmowych próbek ich suplementów, które działają na mnie po prostu rewelacyjnie. Od pewnego czasu czuje się bardzo dobrze i lekko, nie męczy mnie już wieczne przeziębienie, a moja odporność z mizernej stała się naprawdę dobra. Polecam spróbować i przekonać się na własnej skórze! :)

25.09.2020 14:44

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

Daria W.

21.09.2020 13:23

Jestem ich klientką od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona! Szybka obsługa, wszystko zawsze dostarczane jest na czas, a przede wszystkim zgodnie z moimi oczekiwaniami. Mają świetne promocje, więc można czasem zaoszczędzić :)

22.09.2020 11:05

miodzio57

22.09.2020 09:26

Proszę o przesłanie nr konta bo mi zaginął za wit.d na nr507500064 lub [email protected] dziękuję i Przepraszam
    pani mama

21.09.2020 15:00

pracowałam tam kilka miesięcy temu i współpracę tę oceniam na bardzo wysokim poziomie. najważniejsze były dla mnie elastyczne godziny, które pozwoliłyby na pogodzenie obowiązków z rodziną, a także zarobki. w tych dwóch kwestiach wszystko było na jak najlepszym poziomie. ze względu na zmianę pracy męża musieliśmy się przeprowadzić i praca przeze mnie także została zmieniona, ale ciepło wspominam ten czas :)
    Anka

17.09.2020 21:42

Korzystam z ich suplementacji już jakiś czas i muszę przyznać, że na początku byłam sceptyczna. Jednak po czasie jestem pozytywnie zaskoczona jakością i działaniem.

21.09.2020 09:33

gawel-pawel

18.09.2020 09:04

przede wszystkim to to sa naprawde dobre suplementy ktore swietnie na mnie dzialja.. od kiedy je hiore przestalem chorowac i miec wieksze problemy ze zdrowiem.. warto wiec wybrac ich produkty bo to jakosc sama w sobie.

21.09.2020 09:32

Marlen

18.09.2020 16:37

Musiałam uzupełnić niedobory w organiźmie po poważnej chorobie. Na ofertę trafiłam przypadkiem i skorzystałam. Przede wszystkim ogromny plus za wygodę przyjmowania i bardzo ekonomiczne opakowania.

21.09.2020 09:31

janka123

19.09.2020 07:07

korzystam z ich preparatów już od dłuższego czasu i jestem baaaaaradzo zadowolona:) przede wszystkim jakość, ekeonomiczność i przede wszystkim bardzo dobrza wchałnialność mnie do tego zachęciły:) jeśli szukacie czegoś na początek to zdecydowanie polecam!

21.09.2020 09:31

Basia

17.09.2020 13:17

Współpraca z nimi to czysta przyjemność. Zdecydowanie mój najlepszy pracodawca. Przede wszystkim ze względu na podejście do nas, jak do ludzi. Zdarzały się różne sytuacje, ale szefostwo wszystko rozumiało i zwyczajnie pomagało. To świetne miejsce na pierwszą pracę.
    kiki

17.09.2020 09:52

dla mnie spoko wszystko zgodnie z oczekiwaniami nigdy nie miałam problemów w związku z zamówieniamia czy innymi kwestiami, bardzo rzeczowwa firma na plus wszystko, polecam!!!

17.09.2020 12:08

Matylda

15.09.2020 14:23

Współpracuje z nimi od kilku miesięcy. Na ogromny plus zaangażowanie, bardzo dobre warunki pracy, a także duża doza zrozumienia ze strony szefostwa :-) Można na spokojnie wszystko uzyskać, bez większych problemów. Dodatkowo współpracownicy są życzliwi, a wszelkie ulgi na produkty bardzo okazyjne.
    Cela

09.09.2020 13:28

Ja jestem zadowolona ze wszystkich aspektów. Zdecydowanie jest to firma która stawia na dobro swoich klientów i ich produkty są na wysokim poziomie co jest niezwykle istotne.

15.09.2020 11:23

numbia

11.09.2020 09:28

jestem zadowolona ze wszystkich aspektów współpracy. pracowałam tam jakiś czas temu i nie mam pracodawcy nic do zarzucenia. atmosfera bardzo w porządku, wszystko było na jak najwyższym poziomie, w razie sytuacji awaryjnych mogłam skorzystać z urlopu. naprawdę miło wspominam ten czas.
    Proszę o uwagę

07.09.2020 19:08

przestańcie wreszcie pisać tu opinie o suplementach diety !!!!!!! to jest forum dotyczące pracy !!!!!!!!
    [email protected]

11.08.2020 15:33

jestem bardzo zdenerwowana bo na siłe przyslano mi nastepna porcje leków bez wyrazenia zgody po telefonie uzyskalam odpowiedz ze moge odeslac a koszty przesylki ponosze ja
    Alicja

26.08.2020 16:18

Ja też potwierdzam,że robią takie dziwne chwyty i podstępem przesyłają produkty rozkładając wszystko na raty.Ja zrezygnowałam z ich usług

01.09.2020 15:37

Pani Alicjo, wszystkie zgłoszone uwagi są dla nas ważne. Pragniemy podkreślić, że każda informacja przekazana firmie pozwoli na podniesienie standardu komunikacji z Klientem oraz jakości oferowanych usług. Ze względu na brak kompletnych informacji, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z firmą w celu wyjaśnienia Pani niezadowolenia z naszych usług (numer Biura Obsługi Klienta 22 490 69 67, adres mailowy: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie(usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.