4.3/5

Social Media

Praca u nas

• Skierniewice
Warszawa - Natural Pharmaceuticals

5. Opinie o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Opinie o Natural Pharmaceuticals Warszawa

Nie przegap nowości o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.!

Kaśka89

09.07.2021 13:00

Nie wiem, skąd biorą się te negatywne opinie. U mnie wszystko jak najbardziej w porządku, koleżanka, która również od Was zamawia też nie miała nigdy żadnych problemów. Odnośnie negatywnych skutków to ludzie... Na jakim świecie Wy żyjecie? Przecież wiadomo, że przedawkowanie każdego medykamentu, nawet witamin, może być niebezpieczne dla zdrowia. Myślałam, że to będzie dla każdego oczywiste. Odnośnie samych suplementów i witamin, stosowałam już prawie wszystko z wyjątkiem OmegaMarine JUNIOR+ oraz ProMan Plus, nigdy nie było żadnych problemów z przyswajalnością i odpowiednim działaniem. Jak dla mnie produkty jak najbardziej godne polecenia.
    rob

09.07.2021 10:58

kupuję od lat, polecam
    Radik

09.07.2021 10:57

Również jestem zadowolony z efektów działania suplementów i witamin z grupy natural. Korzystam już od jakiegoś czasu, żadnych efektów ubocznych nie zauważam, wręcz przeciwnie. Czuje się po tabletkach bardzo dobrze. Korzystam z Magnezium B6+, Witaminy K2+ oraz ProMan Plus. Moja ocena jest pozytywna
    nr klienta 2638892

01.09.2020 11:50

Prosze nie przysyłać następnych produktow
    Dzejk

05.07.2021 15:03

Takie informacja zgłasza się na infolinii firmy, od tego ona istnieje. Nie na forum o pracodawcach
    koronaKaroliny

25.05.2020 13:55

bardzo fajna i dobra współpraca. przez te kilka miesięcy naszej współpracy nie mogę złego słowa powiedzieć. w sytuacji jakichkolwiek konfliktów czy problemów wszystko załatwiane było szybko i sprawiedliwe:) nigdy nie czułam, że ktoś mnie wykorzystuje lub nadużywa. na prawdę serdecznie polecam współpracę z nimi:)
    Kazik

18.02.2021 06:25

Świetnie że opłaca się młodych ludzi by pisali o tej jakże negatywnej firmie w sposób pozytywny. Śmieszne to...nawet każdy średnio inteligentny człowiek zorientuje się że pozytywne opinie są kupione
    Alina

05.07.2021 14:30

Co za bzdura!
    Agnieszka

02.02.2021 18:40

Czy to prawda ze odebranie i zaplacenie za roczny zapas wiD to podpisanie umowy i zgoda na dostarczanie co miesiac innych platnych prpduktow przez rok.i naciaganie z automatu na nastepne prdukty. Ktos wrzucil ze w regulaninie"Regulamin się pojawia jak już zamówi się produkt ...i to jest umowa na następne wysyłki proszę uważać..... ..Dostawa pojedynczego Towaru lub pierwszego Towaru z programu regularnej dostawy wysyłkowej następuje w terminie do trzydziestu (30) dni od dnia zawarcia Umowy Sprzedaży. 2. Dostawa drugiego i kolejnych Towarów z programu regularnej dostawy wysyłkowej następuje najczęściej raz w miesiącu, najrzadziej raz w roku, zgodnie z zawartą Umową Sprzedaży.,

24.05.2021 14:06

Rzeczywiście, w formularzu zamówienia pojawia się pytanie o datę urodzenia. Zaznaczamy, że nie jest to pole obowiązkowe, ale mając takie dane, umożliwi nam to lepsze dobranie ofert w przyszłości. Zapewniamy, że Natural Pharmaceuticals gromadzi i przetwarza przekazane dane osobowe zgodnie z polskim i europejskim prawem. W celu realizacji przysługujących praw, ewentualnych niejasności lub wątpliwości związanych z przetwarzaniem danych prosimy o bezpośredni kontakt z Inspektorem Ochrony Danych pod adresem mailowym: [email protected].
    Alina

05.07.2021 13:55

Aby potwierdzić pełnoletność osoby składającej zamówienie, ponieważ zgodnie z polskim prawem osobom niepełnoletnim zamówienia nie są realizowane.
    Krystyna

04.07.2021 11:30

Zamówiłam roczny zapas wit.D3,otrzymałam,zapłaciłam 9,95.Dotychczas zażywałam wit D3 w kapsułkach lub w kroplach.Musze sprawdzić jaki poziom będę miała dopiero jesienią,jak braknie słońca.Dopiero wtedy mogę mówić o stopniu wchłaniania.W tej chwili mogę tylko podziękować.
    Aga1234

16.06.2021 23:04

Poczytałam na temat skutkow ubocznych witaminy D3 i trafilam na artykow w ktorym ostrzegaja przed wyzsza dawka niz jest podana na opakowaniu. Przedawkowanie objawia sie biegunka i wymiotami i moze trwac kilka miesiecy poniewaz odklada sie w tkance tluszczowej. Co gorsza uszkadza watrobe i nerki. Zamowilam VITASolaris D3 i mam obawy przed regularnym zazywaniem, poniewaz nie dostalam ulotki dolaczonej do opakowania a firma nie ostrzega przed zagrozeniem. Jaka mam pewnosc ze sie nie otruje?

02.07.2021 14:24

Szanowna Pani, Tak jak pisaliśmy wcześniej, zawsze w przypadku wątpliwości związanych ze zdrowiem, zalecamy konsultację z lekarzem. Jednocześnie zapewniamy, że produkty oferowane przez firmę Natural Pharmaceuticals spełniają wszelkie wymogi prawne obowiązujące w Polsce. Podczas całego procesu produkcji, nasze suplementy poddawane są stałym rygorystycznym kontrolom jakości. W przypadku pytań związanych z naszymi produktami zachęcamy również do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta: telefonicznie pod numerem telefonu: 22 490 69 67, wysyłając wiadomość na adres mailowy: [email protected] lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/.
    Aguś

16.06.2021 23:13

Poczytałam na temat skutkow ubocznych witaminy D3 i trafilam na artykow w ktorym ostrzegaja przed wyzsza dawka niz jest podana na opakowaniu. Przedawkowanie objawia sie biegunka i wymiotami trwajacymi kilka miesiecy. Co gorsza uszkadza watrobe i nerki. Zamowilam VITASolaris D3 i mam obawy przed regularnym zazywaniem poniewaz producent nie ostrzega przed zagrozenie i nie dolacza ulotki do opakowania. Jaka mam pewnosc ze VitaSolaris D3 mi nie zaszkodzi ?

02.07.2021 14:23

Szanowna Pani, Tak jak pisaliśmy powyżej, zawsze w przypadku wątpliwości związanych ze zdrowiem, zalecamy konsultację z lekarzem. Jednocześnie zapewniamy, że produkty oferowane przez firmę Natural Pharmaceuticals spełniają wszelkie wymogi prawne obowiązujące w Polsce. Podczas całego procesu produkcji, nasze suplementy poddawane są stałym rygorystycznym kontrolom jakości. W przypadku pytań związanych z naszymi produktami zachęcamy również do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta: telefonicznie pod numerem telefonu: 22 490 69 67, wysyłając wiadomość na adres mailowy: [email protected] lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/.
    Agus

16.06.2021 23:24

02.07.2021 14:16

Szanowna Pani, Zawsze w przypadku wątpliwości związanych ze zdrowiem, zalecamy konsultację z lekarzem. Jednocześnie zapewniamy, że produkty oferowane przez firmę Natural Pharmaceuticals spełniają wszelkie wymogi prawne obowiązujące w Polsce. Podczas całego procesu produkcji, nasze suplementy poddawane są stałym rygorystycznym kontrolom jakości. W przypadku pytań związanych z naszymi produktami zachęcamy również do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta: telefonicznie pod numerem telefonu: 22 490 69 67, wysyłając wiadomość na adres mailowy: [email protected] lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/.
    Jo@

08.06.2021 15:58

Wszystko pięknie ale kiedy chciałam dziś wyjaśnić sprawę niesłusznego wezwania do zapłaty okazało się, że w tej firmie pod numerem warszawskim, nie znają języka polskiego...????

02.07.2021 11:37

Ze względu na brak kompletnych informacji, nie mamy możliwości udzielenia pomocy bezpośrednio na forum. Wszyscy konsultanci w naszym biurze Obsługi klienta, dostępnym pod numerem telefonu 22 490 69 67, posługują się językiem polskim. Można również skontaktować się z nami poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/.
    Emila

22.03.2021 18:34

Pierwszy raz otrzymałam roczny zapas dla całej rodziny witaminy D za 9.99 później otrzymałam zestaw na miesiąc na kości również za 9.99 następnie otrzymałam na miesiąc omegę dla dzieci za 9.99 i również zamówiłam roczny zapas witamin dla dzieci jestem mega zadowolona z tej firmy i produktów pomijając fakt że roczny zapas wychodzi taniej niż w aptece na miesiąc polecam serdecznie i to nie wiąże się z tym że na (usunięte przez administratora) wysyłają jakieś roczne zapasy

30.03.2021 11:55

Bardzo dziękujemy za opinię. Głównym celem Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja naszych Klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez nas produkty i obsługa spełniła Pani oczekiwania. Pozdrawiamy
    Aga1234

16.06.2021 22:54

Poczytałam na temat skutkow ubocznych witaminy D3 i trafilam na artykow w ktorym ostrzegaja przed wyzsza dawka niz jest podana na opakowaniu. Przedawkowanie objawia sie biegunka i wymiotami. Zamowilam VITASolaris D3 i mam obawy przed regularnym zazywaniem. Powiedz jak to dziala na twoja rodzinke :)
    Michał

27.05.2021 14:08

Witam ja zaś zamówiłem fleximed roczny zapas i do dziś dnia go nie otrzymałem,a mineło już ok 10 dni,ale z tego co mówiła moja znajoma która również zamówiła i niedostała to że musi być jakiś problem,może przez COVID. MICHAŁ OLSZTYN

02.06.2021 12:41

Zgodnie z regulaminem zamówiony produkt dostarczamy najpóźniej w ciągu 30 dni od zarejestrowania zamówienia. Natomiast najczęściej termin wysyłki wynosi około 2-3 dni roboczych. W celu wyjaśnienia sprawy zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Biurem Obsługi Klienta pod numerem 22 490 69 67 lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej https://natural.pl/kontakt/.
    Ewa1075

14.06.2021 21:13

Ja dostałam swój roczny zapas w ciągu kilku dni, ale pani która do mnie dzwoniła mówiła że czas dostawy to 30 dni

Oferty pracy - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Contact Center – telefoniczna obsługa Klienta (K/M/D)

Rzeszów

WalletIcon

4806 - 6150 PLN / m

aaaaaa

21.05.2021 12:47

najs przyszla do mnie paczka mimo ze jej nie zamawialem i rzadaja hajsu xd

24.05.2021 14:09

Natural Pharmaceuticals nie wysyła nie zamówionych produktów. Osoba otrzymująca oferowany przez Natural Pharmaceuticals produkt wraz z nim dostaje regulamin jasno określający zasady zakupu i zwrotu produktów. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z firmą w celu wyjaśnienia sprawy poprzez połączenie z Biurem Obsługi Klienta 22 490 69 67 lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/.
    EWIK49G

20.05.2021 17:30

Z CZEGO UTRZYMUJE SIĘ FIRMA, SKORO SUPLEMENTY ROZDAJE ZA DARMO???

24.05.2021 14:04

Zdrowie Klientów Natural Pharmaceuticals i ich dobre samopoczucie to priorytet dla firmy. Oferując naszym klientom produkty w atrakcyjnych promocjach (najczęściej darmowe miesięczne zapasy), dajemy im szanse na zapoznanie się z wysoką jakością i skutecznością produkowanych przez nas suplementów. Poza promocjami prowadzimy również sprzedaż. Pełne portfolio produktów znajdzie Pan na https://natural.pl/nasze-suplementy1/.

24.04.2021 11:16

Jakie są mocne strony pracodawcy Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.?

20.05.2021 11:58

W Natural Pharmaceuticals wierzymy, że każda osoba w naszej firmie może i chce udoskonalać nasze działania. Chcemy, aby każdy pracownik uczestniczył w wyznaczaniu celów oraz w ich realizacji. Model naszej firmy to wspólna praca wykonywana z energią, pasją i szacunkiem dla każdej osoby. Stawiamy na pracę zespołową i dobrych liderów. W ten sposób budujemy zaufanie, skupiamy się na Klientach i wprowadzamy udoskonalenia. Wierzymy w zaangażowanie, otwarty dialog oraz cenimy opinię naszych pracowników. Więcej informacji na temat naszych wartości oraz benefitów znajduje się w zakładce "Praca u nas" https://www.gowork.pl/natural-pharmaceuticals-sp.-z-o.o.,364165/praca
    Viktoria

18.05.2021 15:47

zamówiłem darmowy roczny zestaw omega 3 za 9,99 !! a rachunek mówi, że 34,95 !!! Więc ile muszę zapłacić?

20.05.2021 11:57

Szanowny Panie, nie prowadzimy, żadnej kampanii promocyjnej, w której mielibyśmy dostępny roczny zapas kwasów Omega-3 w cenie 9,99. Prosimy o kontakt z firmą w celu wyjaśnienia sprawy (numer BOK 22 490 69 67 lub formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/).
    rypioze

10.11.2020 17:37

Otrzymałem darmową miesięczną przesyłkę,za którą zapłaciłem 9,95.Teraz zamówię roczny zapas.Ryszard Zeitz.
    okapi

22.03.2021 21:06

O jakiej miesięcznej przesyłce za 9.95 Waćpan mówisz ? To za roczną ile każą ci płacić, też 9.95 co miesiąc ?

30.03.2021 11:56

Okapi, koszt przesyłki z darmowym, rocznym zapasem suplementu witaminy D, VitaSolaris D3, to 9,95 zł. Jest to opłata jednorazowa. Płatności można dokonać na podstawie przesłanego blankietu z 30 dniowym terminem płatności. Zapraszamy na stronę: https://vitasolaris.pl
    MM

17.03.2021 13:42

Kilka miesięcy temu,zamówiłam darmowy suplement D3 -płacąc tylko za wysyłkę;9,95 zł i to dopiero po otrzymaniu przesyłki (duże zaufanie?);ponownie zamówiłam miesięczną darmową próbke,tym razem Flexi Med i również zapłata tylko za przesyłkę;aby zamówić więcej ,muszę najpierw spróbować ,czy to co firma oferuje-działa. Zatem, te próbki, są darmowe jak widać;narazie nikt ode mnie nie wymaga jakiś dodatkowych opłat,a wzory przelewów z sumą za przesyłkę trzymam do dziś,gdzie wyrażnie jest napisane , że to darmowa próbka;
    Agata

27.02.2021 08:08

Nigdzie nie można znaleźć danych do wpłaty za wit d3.No dziwi mnie to,żeby nie było podane w internecie danych do wpłąt,ale wciąż domagacie się wpłaty za wysyłkę.Tylko na jakie konto pytam się? Proszę podać dane do wpłąty,gdyż opakowania po wit d3 nie zatrzymałąm.Firma zachowuje się jakby się bała podawać publicznie swoich danych

17.03.2021 11:47

Pani Agato, Powinna Pani otrzymać blankiet z danymi do płatności wraz z przesyłką. Jeśli tak się nie stało, prosimy o kontakt z firmą w celu wyjaśnienia sprawy (numer BOK 22 490 69 67 lub formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/). Niestety, ze względu na brak kompletnych danych dotyczących zamówienia, nie mamy możliwości udzielenia pomocy bezpośrednio na forum.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Natural Pharmaceuticals?

Robert

23.02.2021 22:31

Kto tam u was wysyła paczki?

16.03.2021 10:46

W sprawach dotyczących zamówień i wysyłki zachęcamy do do bezpośredniego kontaktu z firmą poprzez połączenie z Biurem Obsługi Klienta 22 490 69 67 lub poprzez formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/.

13.03.2021 10:03

A ja zamowilam witamine D i faktycznie ja dostalam na caly rok zaplacilam tylko i wylacznie te 9.95, dzwonilam i sie jeszcze dopytywalam co i jak. Faktycznie to prawda, teraz zamowilam dla dzieci OmegaMarine Junior+ 60 kapsulek i do zaplaty 9.95, jesli ktos nie chce brac reszty to po prostu nie musi, nikt was nie zmusi, na prawde. Widze ze nie ktorzy tego nie rozumieja, mysla ze musza placic nie wiadomo ile, a to nie prawda, placimy te 9.95 za przesylke, chyba ze ktos chce na caly rok, moze zamowic i ceny sa podane. Ja na prawde polecam, i prosze nie pisac zadnych bzdur skoro nie sprawdzil.
    Andrzej

05.03.2021 09:40

Witam czytając opinie widać, że ludzie są co niektórzy tępi jak but ja też zamawiałem u was produkty i jest wszystko dla mnie czytelne i jasne ci co wypisują te bzdury do szkoły chyba mieli pod górkę opinie wystawiają nam Polakom, że jesteśmy tępi i nie douczeni potem się dziwią, że z nas się wyśmiewają sam jestem w podeszłym wieku ale jak pisałem powyżej rozumiem to co piszecie w swoich propozycjach promocyjnych i wiem na czym to polega muszę dodać, że lepiej się czuje po tych witaminach zauważyłem dużą poprawę nie jestem ospały i apatyczny jak przed używaniem waszych witamin bo tak je nazywam i bez obaw polecam wszystkim. Jak ktoś czegoś nie rozumie do końca to niech się najpierw zapyta kogoś kto rozumie o co wam chodzi a potem dopiero zabiera głos głupota bardzo mnie irytuje to delikatne określenie bo jak widać na bieżąco co niektórzy mądrością nie grzeszą ale kretynizm góruje. Pozdrawiam.
    biniu44

11.03.2021 14:46

Ile Tobie zapłacili za tą opinię.???
    Andrzej

11.03.2021 15:31

Jak myślisz dostałem tyle za opinie pozytywną o nich ile ty za negatywną pomyśl zanim napiszesz i zrobisz drugiemu krzywdę myślisz człowieku, że wszyscy są jednakowi jak na ciebie coś nie działa to nie znaczy, że na drugiego nie będzie działać łatwo komuś opinie zszargać a potem przepraszam nie może przejść przez gardło.
    JS

28.01.2021 14:26

Elektronicznie zamówiłem oferowany przez firmę i reklamowany w telewizji towar. Nic nie otrzymałem. Monitowałem przez infolinię. Otrzymałem zapewnienie, że towar otrzymam W wyznaczonym /długim/ terminie nadal cisza, towar nie nadszedł. Wobec tego wysłałem do Natural Pharmaceuticals następującą wiadomość: Niezrealizowane zamówienie Wpisz wiadomośc * Zachęcony reklamą telewizyjną, zamówiłem oferowane darmowe 600 tabletek D3. I co? I nic. Po około 8 dniach ciszy, zatelefonowałem na numer waszej infolinii. Uprzejmy pan odszukał moje zamówienie, potwierdził dane i zapewnił mnie, że zamówienie zostanie zrealizowne do 27.01.2021r. Powiedział też aby się jeszcze raz skontaktować przez infolinię, gdybym nie otrzymał towaru. Dziś mamy 28.01.2021r. i nadal cisza, bez przesyłki. Wobec tego rezygnuję z jakichkolwiek zakupów płatnych lub darmowych. Proszę o skasowanie wszelkich moich danych, które są w posiadaniu Firmy. O skasowaniu danych proszę mnie poinformować na wyżej podany E-mail.

23.02.2021 13:54

Szanowny Panie, wysłaliśmy do Pana wiadomość email w dniu 02.02.2021, w której informujemy o dacie wysyłki i o tym, że możemy skierować do Pana opakowanie reklamacyjne. Biuro Obsługi Klienta będzie dodatkowo kontaktować się z Panem w tej sprawie telefonicznie.
    JS

01.03.2021 20:54

Jedno zamówienie, kilka obustronnych e-maili i dwie rozmowy telefoniczne. Wzajemne przekonywanie po której stronie jest racja. 01.03.2021. otrzymuję towar. Z radości opłatę z przesyłkę wysyłam express elixirem w tym samym dniu. Dziękuję.
    Ona

23.02.2021 17:25

Zamówiłam na stronie darmową Wit D3 i zapomniałam o tym zamówieniu. Zastanawiać się zaczęłam gdy dostałam SMS-a że mija termin opłaty 9,95 zł a nie bardzo kojarzyłam za co. Uznałam że jest to jakiś spam i zablokowalam numer myśląc że ktoś mnie wkręca. Przesyłka przyszła po dwóch tygodniach od otrzymania SMS-a i dopiero w kopercie zauważyłam blankiet wpłaty za przesyłkę. Zapłaciłam i dopiero skojarzyłam że SMS dotyczył tego zamówienia. Trochę nie bardzo logistycznie ale najważniejsze że tablety otrzymałam. Czy dobre i skuteczne jeszcze nie wiem. Mam nadzieję że tak. Pozdrawiam
    nie wiem co tu wpisać

11.01.2021 15:41

Właściwie to zapytanie na temat rozliczeń z firmą. Mama zamówiła telefonicznie dla mnie PROSTAXIN. To mogła, nikt nie przeszkodził Jej zasłaniając się RODO. W reklamowanej ofercie miała nr konta 97249000182520500002674299 NATURAL PFARMATICS SP. Z O.0. opis operacji PRDM2011 B. Na ten nr konta i taki podtytuł zostały przesłane trzy przelewy. w listopadzie 14,95 zł oraz w grudniu i styczniu jako zlecenie stałe dwa razy po 29,90 zł. Teraz odebrała na swój telefon monity. Muszę zlikwidować zlecenie stałe dotyczące mojego suplementu. nie mam nr. konta mam jedynie nr7176877 ( to chyba nr klienta ) Jak się rozliczyć z Wami ? macie już 74,75 zł na swoim koncie ode mnie.

23.02.2021 13:58

Szanowna Pani/Panie, Sytuacja, którą Pani/Pan opisuje, została wyjaśniona drogą e-mailową (wiadomość z dnia 14.01.2021). Gdyby jednak pojawiły się dalsze wątpliwości bądź pytania, zachęcamy do kontaktu zarówno drogą mailową jak i pod numerem telefonu Biura Obsługi Klienta: 22 490 69 67.

Kontakt - Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.

Domaniewska 28 02-672 Warszawa

jaruzelski

13.01.2021 12:00

Pod koniec listopada zamówiłem Fleximed jako próbkę. Za dwa dni dostałem zestaw na cały rok. łącznie z fakturą. Próbka przyszła po tygodniu. Na początku grudnia poprosiłem o fakturę. obiecano. że przyślą. Po tygodniu ponownie dzwoniłem w sprawie faktury. ta sama odpowiedż. Przysyłając zestaw i próbkę czekałem tydzień czasu. natomiast na fakturę nie mogę się doczekać. dzisiaj jest 13-01-2021. Oto jak się traktuje klientów. przestrzegam wszystkich

23.02.2021 13:57

Szanowny Panie, blankiet płatności dla zamówień próbnych kierowany jest razem z produktem. W przypadku zapasów rocznych Klient otrzymuje blankiet na ratę pierwszą wraz z przesyłką. Niestety, ze względu na brak kompletnych danych dotyczących zamówienia, nie mamy możliwości udzielenia pomocy bezpośrednio na forum. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z firmą w celu wyjaśnienia Pani/Pana niezadowolenia z naszych usług (numer BOK 22 490 69 67 lub formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej firmy https://natural.pl/kontakt/).
    MUZYK

22.01.2021 15:36

Witam: Jestem od ponad 10 lat klientem Natural Pharmaceuticals. Jestem zadowolony z zakupu produktów z tej f-my. Jednak tym co w niej źle działa chciałem się teraz podzielić. Logistycznie f-ma nie pracuje zgodnie z danymi o kliencie np: pani ,która dzwoni do mnie , by zaproponować mi produkt proponuje mi to , co przed chwilą zamówiłem lub np; miesiąc temu, oczywiście mówiąc dla wyjątkowego klienta po wyjątkowej cenie i to jest śmieszne bo proponuje mi cenę za Omega Marine Forte+ za 29,90 miesięcznie. Inaczej mówiąc, czy jestem nowym klientem , czy z długoletnim stażem, cena jest taka sama. Cena ta nie zmieniła się od 10 lat do tego ewentualnie kijki lub tępe noże. Za pół godziny kolejny telefon tej samej treści. Chciałbym żeby panie dzwoniące miały wiedzę z kim rozmawiają i nie wciskały kitu, że jestem wyjątkowym klientem. Chciałbym , by wiedziały, że produkt , który mi proponują już zamówiłem lub otrzymałem i że jestem od ponad 10 lat klientem. Właściciel f-y lub osoby odpowiedzialne za kontakt z klientem powinny wyjątkowo traktować , na wyjątkowych warunkach takiego klienta jak ja. I znowu np: zaproponować mi sprzedaż danego produktu na którym mi zależy np: za 50% jego ceny przy racie miesięcznej przez okres całego roku np; Bergen Omega 3. F-ma nie zbankrutuje, a szacunek i wdzięczność dla tak długoletnich klientów będzie nagrodzona nowymi klientami, których zaproponuję. Przez 10 lat płacę za produkty na warunkach Natural Pharmaceuticals. Niech te 10 lat będzie zauważone. Tak niewiele , a jak dużo to znaczy. Myślę-oby tak było- dla obu Stron

23.02.2021 13:55

Muzyk, głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja naszych klientów. Dlatego wszystkie zgłoszone uwagi są dla nas bardzo ważne. Każda informacja przekazana firmie pozwoli na podniesienie standardu komunikacji z Klientem oraz jakości oferowanych usług. Nie możemy jednak odnieść się do Twojej sytuacji, ani rozwiązać Twojego problemu na forum, ponieważ nie mamy kompletnych informacji, dlatego prosimy o napisanie bezpośrednio do Biura Obsługi Klienta ([email protected]), w tytule wiadomości podając: "MUZYK- W nawiązaniu do opinii na forum GoWork."
    Karol

29.01.2021 18:22

Witam, Chciałam zapytać o darmową witaminę D na cały rok. Czy rzeczywiście koszt to tylko opłata 9,95 za dostawę?

23.02.2021 13:53

Karol, tak, to prawda. W ramach ogólnopolskiej kampanii rozdajemy za darmo zapas witaminy D3 VitaSolaris na cały rok. Zamawiający opłaca jedynie koszty związane z przesyłką, 9,95 zł. Płatności dokonywana jest na podstawie przesłanego blankietu z 30 dniowym terminem płatności. W celu złożenia zamówienia na roczny zapas witaminy D3 zapraszamy na stronę: https://vitasolaris.pl/zamow
    Ciekawa

02.02.2021 20:51

Mam pytanie odnośnie stosowania czy kobieta karmiąca piersią bez żadnych obaw może zażywać Wasza vit D, ta która jest za darmo?

23.02.2021 13:36

Pani Ciekawa, nie ma przeciwskazań, natomiast zachęcamy do skonsultowania się z lekarzem prowadzącym.
    Rybcia

06.11.2020 23:29

Witam. Wczytałem się w parę opini na tym forum i jako klient firmy mam ogromną prośbę do Pharmaceuticals o wyprodukowanie dodatkowego leku na rozwój kory mózgowej dla tych wszystkich co nie rozróżniają darmowej próbki od kosztów dostawy bo rece opadają a dla pani od dziadka to i tak nic nie pomoże więc lepiej gadać z dziadkiem Pozdrawiam zdrowo myślących.
    Dedu

19.02.2021 08:16

Nie bądź taka madra

24.12.2020 12:45

Dlaczego na etykiecie witaminy D3 2000 IU jest tylko Państwo podane wytwórcy Wyprodukowano w Norwegii bez żadnego adresu bo również dobrze może być to produkowane w piwnicy u sąsiada a skład odbiegać od tego co pisze na etykiecie .

22.01.2021 12:47

Panie Marku, Produkty Natural Pharmaceuticals wytwarzane są w Norwegii przez Pharmatech A.S., firmę z bogatym doświadczeniem w produkcji wysokiej jakości suplementów diety. Podczas całego procesu produkcji, nasze suplementy poddawane są stałym kontrolom jakości, w oparciu o najwyższe standardy na rynku. Etykieta jest przygotowana zgodnie z wymogami umożliwiającymi zarejestrowanie i wprowadzenie produktu na rynek. Nie ma adresu producenta, ponieważ nie jest on konieczny. Jako dystrybutor produktu, w przypadku dotyczących go pytań lub wątpliwości, możemy udzielić wyjaśnień. Zachęcamy do kontaktu z naszym biurem obsługi klient: tel.: (22) 490 69 67 (pon.-pt. 9:00 - 17:00) e-mail: [email protected].
    sabi

30.11.2020 09:01

wszystkie produkty od nich działają na mnie znakomicie. jakość, super miła obsługa i pomoc są po prostu nieocenione:) w razie jakichkolwiek komplikacji czy problemów dzwonię na infolinię i wszystko załatwiamy w dosłownie kilka chwil:) firma ma szeroki asortyment dlatego każdy znajdzie tam coś dla siebie.

22.01.2021 12:44

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Głównym celem firmy Natural Pharmaceuticals jest zadowolenie oraz satysfakcja naszych klientów. Dlatego bardzo cieszymy się, że oferowane przez nas produkty i obsługa spełniła Pani/Pana oczekiwania. Pozdrawiamy
    Madzienka

09.12.2020 21:00

Na próbę kupiliśmy suplementy diety dla wszystkich nas, zachęceni szerokim wyborem i dobrymi cenami. Jak się okazało to był świetny wybór. Polecam

22.01.2021 12:43

Daniel S

09.12.2020 21:41

Rzetelna firma. Nie miałem żadnych problemów z zamówieniem. Wszystko jasne i przejrzyste trzeba tylko umieć czytać ;) Produkty świetnej jakości.

22.01.2021 12:43

Beatka C

10.12.2020 18:57

Rybki Omega Marine Junior są super moje dzieciaczki uwielbiają z resztą cała rodzinką je jemy ;)

22.01.2021 12:42

vena

30.07.2020 15:28

Korzystam z ich suplementów od kilku meisięcy - zaczęło się od mojej mamy, a teraz cała rodzina korzysta :D jestem bardzo zadoowlona! Mma więcej energii, sypiam zdecydowanie lepiej, a przede wszystkim mam chęci do działania. Bardzo doceniam produkty tego typu, które są przede wszystkim bardzo wydajne i dopasowane do potrzeb w konkretnym kontekście :-)

22.01.2021 12:32

Produkty Natural Pharmaceuticals spełniają wszelkie niezbędne wymogi dopuszczenia do obrotu na terenie Polski nałożone przez polskie i europejskie normy prawne. Dodatkowo posiadamy szereg przyznanych certyfikatów (min. jakości). Więcej o tym znajdziesz pod linkiem: https://natural.pl/gwarancja-jakosci-natural-pharmaceuticals/ oraz tu: https://natural.pl/nagrody-certyfikaty-odpowiedzialnosc-spoleczna/ . Nasze suplementy wytwarzane są w Norwegii przez Pharmatech A.S., firmę z bogatym doświadczeniem w produkcji wysokiej jakości suplementów diety. Podczas całego procesu produkcji, poddawane są stałym kontrolom jakości, w oparciu o najwyższe standardy na rynku. W razie pytań lub wątpliwości związanych z naszymi produktami zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Biurem Obsługi Klienta (numer Biura Obsługi Klienta: 22 490 69 67, adres mailowy: [email protected] lub formularz kontaktowy dostępny na stronie https://natural.pl/kontakt/).

22.01.2021 12:35

07.01.2021 09:31

Czy wypłacają dodatkowe nagrody w Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.?

22.01.2021 12:28

Tak, Natural Pharmaceuticals oferuje stałym pracownikom program bonusowy.
    Mario

08.12.2020 07:47

Szkoda, że te preparaty nie są przebadane i nie są lekami - tak to nie wiadomo, czy bardziej szkodzą czy pomagają
    Prawda

12.01.2021 19:51

Tej akurat firmie nie ufam ale właśnie suplementy są często lepsze od tzw leków bo mają więcej substancji czynnej. Za pomocą suplementów diety renomowanej firmy wyleczyłam mojego męża ze schorzenia którego nie umieli wyleczyć lekarze.

22.01.2021 12:27

Mario, Produkty Natural Pharmaceuticals wytwarzane są w Norwegii przez Pharmatech A.S., firmę z bogatym doświadczeniem w produkcji wysokiej jakości suplementów diety. Podczas całego procesu produkcji, nasze suplementy poddawane są stałym kontrolom jakości, w oparciu o najwyższe standardy na rynku. Nasze produkty spełniają wszelkie niezbędne wymogi dopuszczenia do obrotu na terenie Polski nałożone przez polskie i europejskie normy prawne. Dodatkowo posiadamy szereg przyznanych certyfikatów (min. jakości). Więcej o tym znajdziesz pod linkiem: https://natural.pl/gwarancja-jakosci-natural-pharmaceuticals/ oraz tu: https://natural.pl/nagrody-certyfikaty-odpowiedzialnosc-spoleczna/
    Kassandra

07.10.2020 18:06

Super sprawa te żelki do żucia Omega Marine Junior. W spryty sposób przemycam dziecku tak ważne kwasy omega-3
    9,95

20.01.2021 10:38

9,95 to koszt wysyłki! wszędzie o tym trąbią

22.01.2021 12:24

Panie Jacku, suplementy Natural Pharmaceuticals są jednymi z lepiej przebadanych suplementów na rynku. Sam fakt sprzedaży suplementu w aptece nie jest jednoznaczny z posiadaniem przez niego potwierdzonego składu. Produkty Natural Pharmaceuticals posiadają szereg certyfikatów (m.in. jakości). Produkowane są w Norwegii, gdzie poddawane są stałym kontrolom jakości, w oparciu o najwyższe standardy na rynku. Więcej o tym znajdzie Pan pod linkiem: https://natural.pl/gwarancja-jakosci-natural-pharmaceuticals/ Ponadto, dzięki temu, że produkty Natural Pharmaceuticals można kupić tylko bezpośrednio u nas z dostawą do domu, możemy zaproponować ofertę dopasowaną do potrzeb klientów, korzystną cenę, a często nawet atrakcyjne upominki.

Zostaw merytoryczną opinię o Natural Pharmaceuticals sp. z o.o.