Alphavision Polska Sp. z o.o.

Dzierżoniów

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 192 ocen.

Opinie o Alphavision Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alphavision Polska Sp. z o.o.

Patrycja

@Ronin bardzo dziekuje, jak rownież dziękuje za wytłumaczenie. Twoje stanowisko jest teraz bardziej jasne, co na pewno też w jakimś stopniu wzmoży czujność osób, które będą brały udział w rekrutacjach do pracy w Alphavision Polska.

Patrycja

@Ronin "dno kompletne", czyli? Każda opinia o pracodawcy jest ważna - w tym również Twoja. Mimo wszystko to konkretne informacje budują merytorykę dyskusji. Dlaczego więc oceniasz pracę w Alphavision Polska w ten sposób?

Ronin
@Patrycja 03.09.2017 11:18
@Ronin "dno kompletne", czyli? Każda opinia o pracodawcy jest ważna - w tym również Twoja. Mimo wszystko to konkretne...

Patrycjo drogą Pani moderator rozpisywanie się na temat tej firmy to kompletna strata czasu ale oczywiście zrobię zadośćuczynienie za moje bardzo prywatne potraktowanie Pani osoby.Praca lekka tyle że w hałasie i smrodzie tuszów,zarobki dno kompletne, kadra to niedouczone towarzystwo z bramami w każdej dziedzinie, a najgorsze jest brak poszanowania dla pracownika dzisiaj pracujesz s jutro już nie bez podania przyczyny dlatego odradzam wszystkim pracy w tym azjatyckim kibicu.Pozarswiam gorąco

Patrycja

@Ronin, pełnię na forum rolę moderatora i mam za zadanie utrzymywać poziom merytoryczny toczącej się tutaj dyskusji. Dlatego byłabym wdzięczna za udzielenie odpowiedzi na powyższe pytanie dotyczące warunków pracy. Niestety, sprawy prywatne nie dotyczą tego wątku i nie powinny być tutaj poruszane.

Ronin
@Patrycja 24.08.2017 12:22
@Ronin, pełnię na forum rolę moderatora i mam za zadanie utrzymywać poziom merytoryczny toczącej się tutaj dyskusji. Dlatego by...

Oczywiście masz rację moderator osoba święta wyrażam wielkie ubolewanie z powodu mojego zagalopowania się w sprawy iście prywatne i moja skrucha jest na poważnie bardzo wielka ale mimo to moja propozycja kasy nadal aktualna. Co do opinii o tej firmie sprawa jest bardzo jasna jednym słowem dno kompletne bo miałem okazję zasmakować tam pracy. POZDRAWIAM

Ronin
@Patrycja 24.08.2017 12:22
@Ronin, pełnię na forum rolę moderatora i mam za zadanie utrzymywać poziom merytoryczny toczącej się tutaj dyskusji. Dlatego by...

Przepraszam za literówkę bo miało być kibucu.Pisanie na telefonie nie wychodzi tak dobrze jak na porządnej czytelnej klawiaturze PC.Pani moderator co do merytoryki powiem jeszcze raz tu nie ma się o czym rozpisywać ta firma tonie już od dawna i wszyscy o tym wiedzą jak popłynęła SKC Hass co wytwarzała półprodukty dla Alfy.Park maszynowy to kompletny złom i nikt o to nie dba .Te panie w różowych kombinezonikach to absolwentki z tzw Oksfordu z Dzierżoniowa z ul Piłsudskiego szkoła ta powinna nosić nazwę Technikum Rakietowe bo nie wiadomo co i kiedy tam eksploduje .Kompletny brak wiedzy technicznej nie mówię o znajomości języka angielskiego bo to drugie zero.Kto był w miarę mądry i cwany i się douczył to nawiał jak najdalej z tego miejsca. Zresztą co będę się powtarzał wystarczy poczytać komentarze pozostawione przez pewne osoby to można się wszystkiego dowiedzieć i przekaz merytoryczny nie jest już potrzebny, im prościej treściwiej tym bardziej zrozumiałe.Pani inteligencja jest i tak mimo wszystko bardzo kręcąca.Pozdrawiam jeszcze raz gorąco bardzo zdolna Pania moderator i czas spać bo jutro normalny dzionek pracy i tydzień pracy nr 36 czas zacząć

Szukasz pracy?

Patrycja

Dyskusja trochę mija się z celem tego forum @obecnypracownik, które powinno przede wszystkim podejmować temat Alphavision Polska i warunków w firmie panujących. Możecie odnieść się do tego tematu? Tak, jak pisaliście firma cały czas przyjmuje nowe osoby, więc przydałby się informacje dotyczące zatrudnienia, np. rodzaju umowy czy obowiązujące zmiany?

Ronin
@Patrycja 16.08.2017 09:47
Dyskusja trochę mija się z celem tego forum @obecnypracownik, które powinno przede wszystkim podejmować temat Alphavision Polsk...

Patrycja z pisanych przez Ciebie słów wynika że jesteś bardzo rozgarniętą i fajna dziewuchą jak chcesz podam swój numer globalnej komunikacji to może umówimy się na jakąś kawkę lub pizzę? Pozdrawiam

Obecny pracownik

Nie jestem do końca pewny czy ta wypowiedź dotyczy "Ognia". W dzisiejszej dobie internetu wszytko jest możliwe i każdy może coś napisać, ale tak czy siak z całym szacunkiem popieram tą wypowiedź :D

Ogień

Są tam jakieś nowo przyjęte Typiary, bo jak kiedyś tam pracowałem to w większości był sam trotyl. OJak jakaś Typiara ma ochotę na drinka to na bak mnie znajdzie na FB pozdrawiam Ogień :D

Typiara
@Ogień 29.07.2017 01:32
Są tam jakieś nowo przyjęte Typiary, bo jak kiedyś tam pracowałem to w większości był sam trotyl. OJak jakaś Typiara ma ochot...

Ogień pamiętam Ciebie miałeś zryty beret a tortyl to jest z Ciebie Ty czubku i prostaku.Z takim burakiem jak Ty nie chcę już nigdy pracować

????
@Typiara 31.07.2017 21:44
Ogień pamiętam Ciebie miałeś zryty beret a tortyl to jest z Ciebie Ty czubku i prostaku.Z takim burakiem jak Ty nie chcę już n...

Popieram ogien to największy trotyl jaki może istniec

Adrian

Widzę, że jest jakaś aktywność tutaj. Byłem ostatnio na giełdzie pracy na której brali kandydatów do firmy. Widzę, że AlphaVision znajduje się daleko od centrum i przystanków na strefie. Jest możliwość zostawienia gdzieś tam w okolicy i przypięcia roweru, żeby sobie dojeżdżać a nie maszerować te kilka kilometrów? Jakieś stojaki na rowery, kantorek, cokolwiek, byle nie siatka ogrodzenia? ;) Na giełdzie pracy mówiono nam, że firma proponuje 2600 brutto czyli około 1877 netto z tego co sprawdziłem. Nie jest źle. Ostatnio inna firma na strefie zaproponowała mi 1900 BRUTTO, niedawno pożegnałem się z jeszcze inną która płaciła mi 2200 brutto.

Patrycja

Zatem @Ronin o jakich stawkach mówimy? Dla każdego wysokość pensji może oznaczać coś innego, więc żeby nie zniechęcać innych użytkowników piszmy konkretnie jakie sumy, albo chociaż widełki, mamy na myśli.

Ronin
@Patrycja 26.07.2017 12:16
Zatem @Ronin o jakich stawkach mówimy? Dla każdego wysokość pensji może oznaczać coś innego, więc żeby nie zniechęcać innych uż...

Życzyłaś sobie Pati odpowiedzi od Ronina wiec udzielę .Za bardzo nie pamiętam bo już dosyć długo nie pracuje w tym dziwnym zakładzie ale na rękę miałem koło 1700 Pln. Biorąc pod uwagę że jesteś zapewne młoda kobieta wynajmij teraz mieszkanie by zamieszkać ze swoim" Gringo" ,kup jedzenie i ciekawe czy Tobie wystarczy od 10 do 10.Pozdrawiam gorąco.Ronin

piławianin

Pytanie do pracowników. Jest dojazd z Piławy autobusem (30, 31, 35, 36)? Widzę, że przystanek jest daleko od firmy, a rozkłady jazdy na stronie ZKM dosyć zagmatwany i wydaje mi się, że jednak nie będę mógł dojechać.

Ronin

Widzicie kochani młodzi ludzie przyszłości w tej firmie nie było i nie ma .Maszyny są ok tylko należy je trzymać w należytym porządku i konserwować od czasu do czasu a nie ekspoatacja do zmęczenia materiału i czekania aż coś się urwie. A najlepszy operator to taki co wycina najwięcej nie biorąc pod uwage jakości i ile z tych wyciętych elementów trafi do śmietnika .Lizusostwo jest jak wszędzie a że ja jako były pracownik miałem to gdzieś i wychodze z założenia że w pracy to są znajomi lub koledzy nie mylić z przyjaciółmi wiec zbytnio lubiany nie byłem tam na górze i dlatego mnie wywalili .Jakos nie płakałem bo fachów w których jestem powiedzmy dobry mam kilka bo tak zostałem nauczony wiec sobie w zyciu radzę.Jedyne co wspominam dobrze to bardzo miła załoga oczywiście produkcyjna chłopaki i bardzo ładne i miłe dziewczyny ,niektóre z bardzo ubogim językiem ale za to urodziwe.Co do pracy ciężka i wymagająca intelektualnie i fachowo zbytnio nie była wiec zwykły zjadacz chleba by sobie poradził .Podsumowując same atuty poza pieniędzmi bo to porażka na całej linii.Czepiali się o minutowe spóźnienia bardzo chciałem zostac ukarany przez panie brygadzistki ale jakoś nie chciały podiąć wyzwania i mnie sowicie ukarac mimo że bardzo chciałem.Koniec pisania i pozdrawiam obecna brygadę z Alfy były pracownik.

oberrr :)

Witajcie obecni, przyszli oraz niedoszli pracownicy @. Jako że już nie jestem pracownikiem Alphavision Polska mogę opowiedzieć to i owo. Rozpoczynając od rozmowy kwalifikacyjnej każdy przeżywa swoją rozmowę kwalifikacyjną, tutaj jeśli pan G.D dzwoni to tak jak byście byli przyjęci. Po "pozytywnym przejściu rozmowy" czas na odzież roboczą i tu rozczarowanie dla każdego bo jest używana heh(buty też). Jak już się ktoś zdecyduje na używane ciuchy to czas na pierwsze wejście na hale a tutaj czar pryska... opowieści pana G.D że jest tak wspaniale się rozmywają heh... jeżeli zostajesz na stanowisku operator maszyn to nie licz że przez 3 tygodnie nie dotkniesz sieczki bo inaczej tych maszyn nie da sie nazwać najlepszy pożytek z tych maszyn był by na złomie heh ale to nic. premie: jeśli nie jesteś pupilkiem żadnego managera to nie dostaniesz a jak dostaniesz to 50 zł brutto. jedyne co miłego mnie spotkało w tej firmie to są ludzie na stanowisku od brygadzisty w dół. pozdrawiam: kili, pańcia, długi, szwagier,

Alfa to dno
@oberrr :) 01.07.2017 21:48
Witajcie obecni, przyszli oraz niedoszli pracownicy @. Jako że już nie jestem pracownikiem Alphavision Polska mogę opowiedzieć...

Potwierdzam!!! Jedynie co zachęca do pracy w tej firmie to sympatyczni ludzie(inspektorki, operatorzy i niektóre brygadzistki) oraz w miarę lekka praca. To na tyle plusów, bo reszta to totalne dno. Brak szacunku dla pracownika, donosicelstwo, obłuda, manipulacja i nierówne traktowanie. Tragiczny sprzęt - stuletnie maszyny trzymające się jeszcze kupy tylko dzięki taśmie klejącej. Pensja taka sobie i wieczne problemy z urlopami.

Klasa robotnicza

Rekrutacja do firmy Alphavision konkurencja dla strefy pod Wrocławiem.......na start 20 zł na godzinę 3500 brutto podstawy tel. 74 646 26 70

Wycinacz

Firma się rozwija powstały nowe projekty plany i marzenia :D

sędzia Dred

Mało coś piszecie ludki kochane.Nikt nie chwali tej tonącej od paru lat firmy czyżby nie organizowali już bankietów za free.Dno jakich mało jedni odchodzą z twarzą inni awansują na ich miejsce bez kwalifikacji mówią tutaj o chociaż mizernej znajomości angielskiego.Następnych wywalają na przyzwoity pysk a oni namiętnie wracają parobkować tylko stanąć z boku i klaskać taka paranoja.

hej

No ale przecież firma jest dobra, więc czemu miałoby nie być @kakadu. Nie rozumiem.

ober

Ta firma to nieporozumienie... Zwalniają jak idzie i kogo idzie. Pracowałem prawie 2 lata i nowy koreanczyk zwolnił mnie bo... tak mu sie podobało. Maszyny tragiczne i panie w Różu. Robią wszystko byle tylko dupy uratować. Nie polecam Pracy w alpsyfie

6 tysi na zmianę i ani sztki wiecej

Witam .Czasami wchodzę na ta stronę popatrzeć co pisza jeszcze obecni pracownicy lub już byli pracownicy.Wczytując sie dokładnie to zbyt wiele jednak sie nie zmieniło i obłuda i donosicielstwo dalej na porządku dziennym.Miałem okazje troszke zabawić w tej firmie ,powiem osobiście mi sie podobało bo na kasie mi zbytnio nie zależało ale coś należy w życiu robić by nie zgłupieć do reszty.Spotkałem tam naprawde różnych ludzi bardzo fajnych , fachowców na prasach, i jednego nadzwyczaj szybkiego robił 2,5 normy na zmianę .Fakt że przejąć po nim maszyne to najlepiej zabrać sie do kapitalnego remontu ale wynki były i na tablicy wisiał i nawet dostał złoty medal na wieczorku syto zakrapianym a było fajnie ochlej i wyżerka ok.Potem wdarł sie monitoring a guru z Seulu nie lubi uśmiechu na twarzach pracowników i zaczęła sie nagonka.Mój usmiech nigdy nie zniknął z mojej wesołej twarzy i dlatego zostałem zapewne pożegnany nie oźięble tylko bardzo czule aż zła mi sie zakręciła jak zdawałem swój wysłużony biały kombinezonik.Mówi sie trudno .Grono dziewczyn pracujących tam to naprawde bardzo wartościowe i pełne życia ładne kobiety i czasami długo sie niektórym przygladałem by nie zapomnieć jak wrócę do domu no i było fajnie.Pozdro dla wszystkich ,przepraszam prawie wszystkich.

bardzo dawny były pracownik

Czytam opinie i widzę, że firma to już dno i kilka metrów mułu, nadal zero docenienia pracownika, najlepiej z dnia na dzień wywalić za drzwi, a potem brać kolejnych tzw. z ulicy. Byłam od samego początku istnienia firmy, najpierw pracowała tam garstka osób, jedna zmiana, to była najfajniejsza ekipa. No i kochana pani kadrowa Ewa - do rany przyłóż. Właśnie za dobra była kobieta, niby sama odeszła, a na jej miejsce wskoczył manipulant i łajza w jednym. Zaczęły się przyjęcia przez agencję, zrobiło się ciasno a atmosfera opierała się na fałszu. Nie wiem czy ktoś tam pozostał ze starej pierwszej ekipy, śmiem w to wątpić, ale jedno wiem na pewno, nikomu nie radzę tam się przyjmować, zarobki najniższe na strefie, śmieciowe umowy i ta atmosfera obłudy

Halina

Przecież to było do przewidzenia przemysł telewizyjny to nie słodkie bułki z makiem :D każdy już ma telewizor więc bum na telewizory się skończyło ......

Konkwistador

Witam wszystkich byłych i obecnych pracowników a może i przyszłych.Wiadac nic sie firmie nie zmieniło wywalaja z roboty jak wywalali.Zamówienia mizerne wiec dalej zwolnienia a mała byc druga Korea.Szkoda mi tych chłopaków i dziewczyn zwłaszcza młodych bo w sumie robota nie jest taka wyczerpująca i męcząca bo oni wkładają w ta prace naprawde wielkie serce i poświęcenie z mślą że to kiedyś ktoś w tej firmie doceni ale tak naprawdę to sie mylicie.Zrobiłem rozpoznanie w podobnych firmach i wiecie co SKC HAAS ma jeszcze 2 lata robić folie optyczne na których Alpha robi swoje reflektory do ledów a pózniej niestety rozbiorą hale zwiną ogrodzenie i pozostanie ładna zielona betonowa posadzka po zakładzie bo taka jest prawda.Kochani młodzi ludzie spierniczajcie za granice wszędzie byle gdzie ale jak juz pracować jako parobek u obcych to chociaż za godziwe pieniądze słowo honoru.Pozdro dla wszystkich z Alfy były pracownik

były pracownik

witam wszystkich, jeśli chcecie iść do pracy do Alphavision to lepiej zastanówcie się dwa razy. Zostałam zwolniona z powodu w sumie nie wiadomo jakiego, nie ma tam obecnie zamówień i firma nie warta uwagi ze względu na to że zwalniają ludzi gdy tylko nie ma pracy. Ja pracowałam 2 lata i ciesze się ze już tam nie pracuje, bo wieczne pretensje tylko i opierdziel za nic. Nie umieją docenić ludzi którzy mają doświadczenie, wolą zwolnić kogoś komu trzeba po np roku dać 100 zł podwyżki i zatrudnić nową osobę której się nawet premia frekwencyja przez 2 miesiące nie należy. Niby takie zarobki a na początek najniższa krajowa, chyba ze na asyatenta ale 2 tyś brutto za takie stanowisko to porażka. a o warunkach pracy to już nie wspomne, na jednej hali 20 stopni na drugiej ponad 30, a potem się dziwnią że ludzie chorują i głównie za L4 wywalają, śmierdzi tuszem i oddychać nie można nawet. Staniesz na chwile to zaraz prezes na kamerze widzi i tylko telefony z pretensjami. Nie polecam!

kubron

Zawsze bronek możesz probować, powiem Ci że mnie też to bardzo interesuje, bo to byłby nie jaki prestiż pracować dla Alphavision i dobry wpis w CV na pewno, bo oni specjalizują się w wynajmie rozwiązań audiowizualnych i kompleksowej obsłudze multimedialnej eventów. Obsługują i wesela i targi i szkolenia i akcje promocyjne. Ogólnie więc eventy na jakie obecnie jest duży popyt

konkwistador

Witam wszystkich przyszłych ,obecnych i byłych pracownków firmy Alpha Vision w DzierżoniowieMiałem tam okazję zpoznac naprawde wielu wartosciowych i wykwalifikowanych ludzi tylko najdziwniejsze jest w tej sytuacji to że w takiej firmie nikt się tym nie przejmuje dzisiaj pracujesz a jutro przychodzisz do pracy a pan z ochrony mówi że należy się udać na pietro do HR i sie rtozliczyć z kombinezonu i żegnamy.Główenie stawiaja ja zysk i ilość i zysk za wszelka cene pomijając wszelkie koszty.Miałem okazję juz widzieć słupki jak za czasów PRL z przowownikami pracy które namietnie wyświetlaja sie na monitorze w haliiusłuszeć od pewnego gościa który tam pracuje że czasy przodowników Bronka Talara który robił 300 % normy i towarzysza Birkuta który robił trochę mniej bo nie wiem jaka wykonywał norme to tyklko fikcja literacka i scenariusze do filmów z byłej epoki.Nie kładzie sie nacisku na sprawność i bezawaryjnośc parku maszynowego i maszyny chodzi do czasu az sie coś nie urwie lub zatrze.A najbardziej co mnie razilo w oczy to te dziwne liderki bo tak sie to teraz nazywa to sa dziwczyny bez wykształcenia technicznego nie mówiąc o sposobie zarządzania zasobami ludzkimi i praca w zespole.Najzwyczajniej donoszą jedna na druga lub na pracowników do biura lub wyżej a jakis czas temu była zwykłym pracoewnikiem na QC.Tacy sa najgorsi bo szkoła typu gastronom lub profil organicowanie imprez massowych nie ma nic wspólnego z specyfikacja jaką się tam zajmują. Wiec znowu porazka.Polecam osobom zarządzającym tak wielka grupa ludzi o bardziej precyzyjny dobór osób funkcyjnych na stanowiska zwane LIDER lub jak to sie tam zwie inaczej.

były pracownik od wczoraj
@konkwistador 23.02.2015 09:17
Witam wszystkich przyszłych ,obecnych i byłych pracownków firmy Alpha Vision w DzierżoniowieMiałem tam okazję zpoznac naprawde...

Hej fiacio własnie czytam Twoja opinie i jak widac piszesz szczera prawde.Wywalili mnie wczoraj za bruk z dnia na dzień ale co mnie zagotowało że wszyscy o tym wiedzieli tylko ja nie i prosili bym sie zgłosił do biura pod byle pretekstem no i stało sie .W sumie nie mam co narzekać bo nie jestem bez srodków do życia i pracy za te pieniądze czyli miernota jest w kolo komina pełno.Ekipa bardzo wporzo dziewczyny i operatorzy bardzo zdolni NKWD-iści no nie wszyscy, sa jednak wybitnie uzdolnieni w pewnych dziedzinach.Pracowało mi sie ok tylko konfidentura tych pań ubranych jak laleczki Barbi na różowo naruszała moja konstrukcję bo praktycznie brakowało rąk do pracy przy maszynach a one nie potrafiły sie zmieścić przy dwóch biurkach a od rózu oczy bolały wiec polecam szefostwu dokupic jeszcze jeden mebel i kilka krzesełek bo grozi upadkiem jak dwie siedza na jednym krzesełku.I jeszcze jedna sprawa co mnie raziła w oczy az łzy ciekły to konfidentura na porządku dziennym na siebie i na wszystkich do okoła tak wiec przestrzegam uwaga co mówicie i do kogo bo tak jak ja nie znacie dnia i godziny kiedy was wywalą a te umowy co podpisujecie to kupa g....nic nie warte i nie wiążące .Czytajcie uważnie i zastanówcie sie podpisując cyrograf z ta firmą nic nie zyskacie i niewiele stracicie.Pozdro dla wszystkich zwłaszcza dla pani AG za jej dwulicowość

Zuza

Kto np: ?

ndsn

witam w alfa jest duzo osob kablujacych uwarzjcie na nich

Raf

Pracowałem tam kilka miesięcy temu przez 2 tygodnie przy pakowaniu jakichś elementów do tv które przypominały gruby błyszczący papier pakowałem to w worki foliowe, słyszałem o przypadkach osób które rezygnowały po 1 dniu. Po pierwszym dniu wiedziałem że długo tam nie popracuję. Praca jest nie za fajna chociaż pracowałem w gorszych miejscach ale jednak nie za tak śmieszne pieniądze. Ubranie robocze dostałem podarte, pan kadrowy, straszny laluś, miał dla mnie aż 3 rozmiary butów do wyboru, także wybrałem 2 rozmiary za duże bo pozostałe były dla odmiany za ciasne. W miejscu pracy panuje ciasnota i hałas. Kantyna to pokój z krzesełkami przy ścianie i nie ma tam stolików! Żeby było śmieszniej do kibla wchodzi się przez kantynę, może jest jakaś inna kantyna ale nikt mnie nie oprowadził po zakładzie. Przerwy 15 i 20 min czyli OK tylko że na wyjście przebranie się przyjście i ponowne ubranie kombinezonu traci się prawie połowę przerwy. Bardzo duża część załogi pracuje przez agencje pracy bo ludzie nie za bardzo chcą tam dłużej pracować. Jak ktoś jest w finansowej desperacji to można tam jakiś czas popracować, ale nie róbcie sobie nadziei na normalną pracę gdy zadzwoni do was pan z Alphavision i umówicie się na rozmowę kwalifikacyjną, bo praca w Alphavision normalna nie jest.

konkwistador

Pracuje sie naprawde dobrze bo nikt nikomu nie patrzy na ręce.Troche te brygadzistki małolaty to im sie naprawde poprzewracało w głowach i na starszych pracownikach chca się dochapać anansu.Troche im brakuje kultury osobistej. Najwiekszym hitem sezonu był narysowany "Wacuś" na tablicy ogłoszeń no i zebranie na jego temat kto był taki zdolny i namalował owłosionego siusiaka w tak ważnym miejscu.Debata była przdnia ale winny sie nie znalazł i tak trzymać.Dlatego Polacy sa mistrzami w takich dziedzinach czarnego humoru.

konkwistador

Co do pracy to faktycznie mozna zyć w porównaniu z prywatnymi dorobkiwiczami co ich firmy przypominaja bardziej kibuc niz zakład pracy.Warunki w miare klima czysto ład porządek i dyscyplina i tak ma być.Ale najwazniejsze to dziwuchy naprawde dorodne i atmosfera całkiem przyjemna.O kadrowym sie nie wypowiadam bo jestem facetem i go nie znam dla mnie spoko gość,troche lalusiowaty.Zarobki mizerne jak w Dżerzi

PrincipGavrilo

I przyciągają .... ptactwo ze wschodu.

Uczciwy

Witam, orientuje się ktoś ile zarabia Asystent/ka Managera Produkcji i za co jest tam odpowiedzialny?

to ja
@Uczciwy 06.04.2014 11:13
Witam, orientuje się ktoś ile zarabia Asystent/ka Managera Produkcji i za co jest tam odpowiedzialny?

na ogłoszeniach piszą że atrakcyjne wynagrodzenie w zależności od doświadczenia w rzeczywistości wynagrodzenie jest niskie a robi wszystko na raz. jednak można spróbować i później dopisać sobie do cv asystenta, zawsze to bogatsze doświadczenie i ładnie wygląda na papierze

Ooooooo

Pracowałam tam kilka miesięcy, ludzie na zmianie świetni,liderki też super, Pan (usunięte przez administratora), noo nawet czasem kiedy miał dobry humor szło z nim porozmawiać, ale niestety Alpha ma przestój i zwalnia pracowników zdaniem(usunięte przez administratora) i tych dobrych....

tajemnicza

w sensie ze wylatuje ktory jest nie wygodny i narzeka

tajemnicza

(usunięte przez administratora). menadzer bardzo fajny

tajemnicza

tak sa bo co rusz ktos wylatuje za to ze sie upomina o swoje

nikt ważny

To fakt kadrowy fajny i menago (usunięte przez administratora) też fajny , pozdro dla wybranych :)

karko

koks - 2013-08-08 00:32:03 pytanie ode mnie: na jakie zarobki można liczyć w aplhavision? 2 tyś przekroczy? Jaka forma współpracy jest preferowana przez firmę? Umowa o pracę czy jakieś zlecenie/dzieło?2 tys przekroczy spokojnie ale musisz zrobić sumę z dwóch miesięcy :)

ciekawy człek

lola - 2013-08-04 10:35:37 Ludzie fajni i tylko tyle pracowalam tam dlugo.Teraz sie ciesze ze pracuje gdzie indziej mam lepsze zarobki prace nie ciezka i szcunek i docienienie ze strony przelozonych na ktory nie musialam dlugo czekac co w porownianiu do Alfy tam wykonywałam prace dobrze szybko i sprawnie nie chodziłam po dni wolne ani na L4 i co mi z tego przyszło baj baj kochana biora(usunięte przez administratora) do tej firmy ale dobrych pracownikow zwalniaja mojej starej Ekipy to juz tam dawno nie ma albo poodchodzili sami albo zostali zwonieni nie liczni tam zostali podziwiam ich za wytrwałosc i nerwy.... Szukajcie gdzie indziej pracy ale nie tam zero szacunku dla pracownika no i buty i ten smok to wzystko prawda ze uzywane z grzybem i smierdzace strach takie cos włozyc na siebie a jak sie upomniesz ze ci sie nalezy wszystko nowe to zapomnij o pracy w tej firmie....Pozdrawiam byly pracownik Alfyto w jakiej firmie jest tak fajnie?

lola
@ciekawy człek 05.08.2013 14:27
lola - 2013-08-04 10:35:37 Ludzie fajni i tylko tyle pracowalam tam dlugo.Teraz sie ciesze ze pracuje gdzie indziej mam lepsze...

kochanienki tam gdzie nas nie ma.....pozdro

lola

Ludzie fajni i tylko tyle pracowalam tam dlugo.Teraz sie ciesze ze pracuje gdzie indziej mam lepsze zarobki prace nie ciezka i szcunek i docienienie ze strony przelozonych na ktory nie musialam dlugo czekac co w porownianiu do Alfy tam wykonywałam prace dobrze szybko i sprawnie nie chodziłam po dni wolne ani na L4 i co mi z tego przyszło baj baj kochana biora (usunięte przez administratora) do tej firmy ale dobrych pracownikow zwalniaja mojej starej Ekipy to juz tam dawno nie ma albo poodchodzili sami albo zostali zwonieni nie liczni tam zostali podziwiam ich za wytrwałosc i nerwy.... Szukajcie gdzie indziej pracy ale nie tam zero szacunku dla pracownika no i buty i ten smok to wzystko prawda ze uzywane z grzybem i smierdzace strach takie cos włozyc na siebie a jak sie upomniesz ze ci sie nalezy wszystko nowe to zapomnij o pracy w tej firmie....Pozdrawiam byly pracownik Alfy

...

wypłata na czas. jeżeli chodzi o umowę to dwa tygodnie albo miesiąc, to zależy od stanowiska

ty

jaaaaaaaaa - 2013-03-07 18:22:41 oj tam praca jak praca moja najlepsza jak na razie chodzi o ekipe!!!!! a wszystko wokol jest szkodliwe ekologia sie skonczyla wraz ze wzrostem cywilizacji nie wiesz co jesz wdychasz itd wiec nie dramatyzuj Fajni ludzie tam i tyle :)pare fajnych osób by się znalazło, reszta to kłamliwi, fałszywi egoiści co własną matkę za grosz by sprzedali, obgadują i wchodzą w (usunięte przez administratora) bez wazeliny innym a jak zostają przyłapani na tym to się wypierają "to nie ja! ja tak nie mówiłam/ nie robiłam!" - żałosne to takie że aż śmieszne. Co do szkodliwości... zmiany w tarczycy i we krwi gwarantowane

krnąbrny bodrownik

(usunięte przez administratora)No i dostałyśmy stoperki bo hałas był nie do zniesienia nie wszystkie ale wybrane trzeba je oszczędzać bo podobno trzeba je oddać gdy skończy się 2 tygodniowa umowa.Więc jeśli lubisz częste zmiany lub jesteś starym sb-kiem to praca właśnie dla ciebie przyjdź na rozmowę (usunięte przez administratora)

jaaaaaaaaa

oj tam praca jak praca moja najlepsza jak na razie chodzi o ekipe!!!!! a wszystko wokol jest szkodliwe ekologia sie skonczyla wraz ze wzrostem cywilizacji nie wiesz co jesz wdychasz itd wiec nie dramatyzuj Fajni ludzie tam i tyle :)

jolcia

jaki system zmianowy jest w alphavision 2 , 3 zmiany a może 3 zmiany i 4 brygady?

ty

jaaa - 2013-02-17 20:09:44 Oj nie jest tak źle !ważne ze ze dziewczyny fajne sa!!!!! A kadrowy fakt nie jest za ludźmi ale za to jaki przystojny :) ciasteczko :)) poważnie pisze ! ciuchy po kims ale macie pralki buty tez sie pierze.Kasa taka jak wszedzie za najnizsza ale praca nie jest za ciezka wiec sie redukuje:) Majstrowe fajne Manager...yyyyyy tyz wiec nie jest zle (usunięte przez administratora)niestety w innych firmach już 2 lata temu na samym początku dawali po 1700 na umowie, przykład? (usunięte przez administratora). Aha jeden manager wcale nie jest taki fajny jak ci się wydaje

jaaa

Oj nie jest tak źle !ważne ze ze dziewczyny fajne sa!!!!! A kadrowy fakt nie jest za ludźmi ale za to jaki przystojny :) ciasteczko :)) poważnie pisze ! ciuchy po kims ale macie pralki buty tez sie pierze.Kasa taka jak wszedzie za najnizsza ale praca nie jest za ciezka wiec sie redukuje:) Majstrowe fajne Manager...yyyyyy tyz wiec nie jest zle

nela

Praca sama w sobie nie jest bardzo ciężka,bolą ręce,nogi i plecy na początku ale później mija. Niestety warunki pracy są na bardzo niskim poziomie, hala produkcyjna jest za mała, ludzie trącają się łokciami bądź najeżdżają wózkami na nogi. Dochodzi do tego hałas plus nieprzyjemny zapach chemikaliów, czasem drapie w gardło. Kilka razy dziennie trzeba przejść przez air schowery gdzie dmucha chłodne powietrze na człowieka, często kończy się to przewianiem lub gorszym choróbskiem. Nie ma co liczyć na hojność pracodawcy, firma oferuje najmniejsze zarobki na całej strefie i zatrudnienie przez agencję.

pele

kiedyś byłem tam na rozmowie i na produkcje nie wszedłem ponieważ po pozytywnym przejściu rozmowy pan wciskał mi używany kombinezon i buty! nadmienię że kombinezon posiadał jakieś plamki, nie chce wiedzieć nawet co to było o butach nie wspomnę. Jak tak można?!! Gdzie tu przepisy bhp, jeszcze pan mi gadał że wyprane, czyste a śmierdziało starą zawilgoconą (usunięte przez administratora)

perła

zakład powinien nosić nazwę ,,paranoja,, , zarobki najniższe, premia uznaniowa jest przyznawana chyba na zasadzie wyliczanki :dziś dostaniesz ty (aż 50zl BRUTTO), o markera trzeba prosić się tygodniami a kadrowy wciska ludziom kit(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Alphavision Polska Sp. z o.o. - Dzierżoniów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alphavision Polska Sp. z o.o.