Pneumat System

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Pneumat System Sp. z o.o.

Opinie o Pneumat System Wrocław

Nie przegap nowości o Pneumat System Sp. z o.o.!

Pracowitek

21.06.2020 09:21

Słyszeliście, że planują kilku handlowców zwolnić?
    Norbi

13.04.2021 08:18

Jakoś nie zauważyłem, żeby kogoś zwolnili. Wręcz przeciwnie mimo pandemii, firma się rozwija nikt nawet nie myśli o cieciach płac. Jestem zadowolony, praca stabilna, pewna.
    Lewy

22.01.2021 11:50

Trochę już tutaj pracuje. Jakoś ten czas leci. Na początku miałem szkolenie, ale wiedziałem mniej więcej o co chodzi i szybko złapałem rytm, może nie jest jakoś wybitnie ciężko, ale trzeba ostro się spiąć.

12.04.2021 08:09

Ja na zarobki nie narzekam. Biorę też pod uwagę nie tylko podstawę pensji, ale także benefity, które są zawsze, co miesiąc - i wszystko zawsze na czas.
    judasz

01.09.2020 12:50

Jak wygląda praca doradcy w Łodzi? Możliwość rozwoju, zarobki (konkrety), atmosfera?
    Kos

27.01.2021 18:38

O jakim dyr piszesz?

12.04.2021 08:08

Pracuję już od dłuższego czasu, będzie kilka lat i jestem zadowolony. Nie znam nikogo kto by bez powodu zwolnił się po miesiącu albo został zwolniony tym bardziej.
    Razer

02.02.2021 15:18

Jako miejsce pracy zdecydowanie muszę ocenić pozytywnie.

12.04.2021 08:07

Ja jestem bardzo zadowolony z pracy w tej firmie. Dla mnie 5/5. Pracuję już kilka lat i miałem kilka ofert od konkurencji, ale nikt nie dał mi lepszych warunków jak tutaj.
    Tomek T.

10.02.2021 11:07

Współpraca układa się jak na razie fantastycznie, bardzo dobry kontakt, nie mam żadnych uwag.

12.04.2021 08:06

Ja jestem bardzo zadowolony z warunków współpracy i umowy. Pracuję kilka lat i jak do tej pory nie spotkałem się z jakimikolwiek zastrzeżeniami.

12.04.2021 08:03

Polecam pracę w tej firmie. Jest ona naprawdę uczciwa i płacą dobre pieniądze. Zapewniają dobre warunki pracy i wiele benefitów.
    Yeti

20.03.2021 15:51

Praca na magazynie bywa czasami ciężka i trudna, ale za takie pieniazki nawet sie to oplaca. Zarobki zawsze na czas.
    Mariusz

03.01.2021 17:47

swoje doświadczenie zawodowe zdobywam od początku tutaj. rozpocząłem pracę w wielu 24 lat. Trochę czasu już minęło. Dlatego mogę ze swojego doświadczenia powiedzieć, że nigdy nie miałem problemów z wynagrodzeniem. Wszystkie składki są odprowadzane regularnie, co widać na druczkach RMUA. Polecam, bo podczas kowid to jedna z nielicznych firm dalej rekrutująca.

09.04.2021 09:29

Również pracuję tutaj od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony. Zarobki swoją drogą, ale możliwość rozwoju, pozytywna atmosfera to dla mnie zdecydowane plusy.
    Marcel

03.01.2021 19:09

Firma jest wypłacalna- ani razu nikt nie zwlekał z pieniędzmi. Zawsze były na czas. O zwolnieniach to się raczej mówiło u konkurencji, a nie tutaj. Szczególnie, że non stop ktoś nowy dołącza do firmy :)

09.04.2021 09:28

Zdecydowanie potwierdzam. Nikt nie myśli nawet o zwolnieniach bo firma cały czas się rozwija, i stawia również na rozwój pracowników. Dlatego jeśli ktoś się waha zdecydowanie zapraszam.
    Maciek

12.01.2021 10:38

Takie czasyy, że trzeba się cieszyć z tego co jest.

09.04.2021 09:24

Przede wszystkim trzeba mieć wymagania adekwatne do stanowiska. Ja na zarobki w pneumacie nie narzekam. Wszystko zawsze na czas, kasa na konto, a nie pod stołem co to nie wiadomo czy za miesiąc będzie czy nie. Mam wszystko na pieprze i jestem zadowolony.

09.04.2021 09:21

Pracuję w Pneumacie kilka lat i mam doświadczenie również w innych firmach z tej branży. Nie jestem młodzikiem i wiem czego mogę oczekiwać od takiej firmy. Osobiście nie narzekam. Jestem bardzo zadowolony z warunków współpracy oraz zarobków. Zauważyłem wiele negatywnych komentarzy ze strony konkurencji. Czyżby zazdrość? Jeśli ktoś faktycznie tutaj pracował, na pewno będzie miał pozytywne wrażenia z pracy.
    Pippen

16.12.2020 00:01

dobre podejscie do pracownikow, umowa ok

08.04.2021 08:26

Co dla mnie najważniejsze, umowa jest ok, już od pierwszego dnia pracy, a nie jak gdzie indziej, że najpierw przyjdź popracuj na próbę, potem zlecenie albo inna śmieciówka i może kiedyś się doczekasz o pracę.

02.01.2021 13:45

Podejście do pracowników na wysokim poziomie, czujesz się szanowany i doceniony :) I to mi się podoba, cieszę się że zdecydowałam się na pracę tutaj

08.04.2021 08:25

Mam takie same pozytywne odczucia. Jestem bardzo zadowolony z warunków współpracy, a atmosfera również jest bardzo dobra.
    Miro

03.01.2021 19:04

Jak dla mnie to praca odpowiada. Zero problemów w jakichkolwiek sprawach. Nigdy nie było zwłoki z płatnościami. Co więcej wszystkie składki są regulowane jak należy. Nie martwię się o nic, bo wiem że tutaj jest stabilnie.

08.04.2021 08:24

Zdecydowanie polecam pracę tutaj i zgadzam się z tym co powiedziałeś. Jestem bardzo zadowolony z warunków współpracy a pracuję już kilka lat.
    Fix

15.01.2021 10:06

Jak na razie zero problemów jeśli chodzi o współpracę. Wszystko zgodnie z umową. Ze swojej strony mogę jak najbardziej polecić.

08.04.2021 08:22

Ja również polecam zdecydowanie. Praca bardzo dobra, warunki również. wypłata zawsze na czas, co mnie cieszy, bo nie wszędzie można mieć taki komfort.
    Allan

16.01.2021 14:13

Ja bardzo dobrze wspominam współpracę z tą firmą. Wynagrodzenie na czas, ludzie w porządku. Nie ma na co narzekać.

07.04.2021 10:18

Ja na wypłatę nie narzekam. Dla mnie najważniejsze jest to, aby była zawsze na czas. I tutaj nie mam z tym problemu. Co do wysokości zarobków, wiadomo każdemu odpowiada co innego. Ja wiem jakie stanowisko zajmuje i jak jest ono płatne w innych miejscach i wiem, że gdzie indziej nie miałbym wcale lepiej.
    Farri

16.02.2021 13:01

Podejście do klienta na duuuży plus. Polecam!

07.04.2021 10:16

Ja ze strony pracownika, mogę tylko powiedzieć, że jeśli pracownik jest zadowolony to klient również. I tutaj jak najbardziej zdaje to egzamin.
    Czenos

02.03.2021 09:00

Dają solidne zatrudnienie i porządne warunki. Człowiek stratny nie jest

07.04.2021 10:15

To prawda, zatrudnienie jest naprawdę solidne. Nie martwię się tym, czy za tydzień albo za miesiąc będę miał pracę. Zarobki zawsze na czas i pewne zatrudnienie.
    Poldek

06.04.2021 10:00

Duża firma to i dużo obowiązków. Ale naprawdę warto, bo w dużej firmie masz może dużo pracy, ale masz stabilną sytuację na rynku, pewną pracę i zarobki zawsze na czas. Jak ktoś nie boli się pracy - warto.
    Krul

25.03.2021 08:20

Cześć, Jak wygląda praca w obecnej sytuacji COVIDowej? Czy normalnie przychodzi się do biura? Czy są organizowane wyjazdy do klientów? Czy są delegacje pracowników z poza centrali do biura głównego? Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pneumat System?

Kontakt - Pneumat System Sp. z o.o.

Obornicka 160 51-114 Wrocław

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

Julek

24.03.2021 10:50

Kasa zawsze na czas, pracy nie jest dużo, chociaż tą która jest trzeba wykonywać perfekcyjnie. Ale też nie jest tak, że jesteś z tym sam i znikąd pomocy. Także jeśli ktoś szuka dobrej, ale wymagającej pracy to miejsce jest jak najbardziej godne polecenia.
    Brek

24.03.2021 10:48

Pracuje jako handlowiec i nie narzekam. Praca dobrze płatna, ale trzeba swoje w ciągu miesiąca zrobić. Na pewno to dobre miejsce, dla osób którym chce się pracować i spełniają się w tej roli. jak ktoś myśli, że dostanie kasę za nic nie robienie, to albo zmienia pracę albo nastawienie.
    Andrzej88

20.03.2021 19:34

Jako pracownik / operator cnc mogę powiedzieć tak: 1. Firma płaci ciut więcej niż konkurencja we Wrocławiu 2. Spółka non stop się rozwija - widać to po ilości nowych zamówień 3. Chyba jako nieliczni w branży mamy coraz więcej zamówień, nawet względem tego covidowego roku 4. Ludzie co piszą o dziwnych warunkach pracy to chyba zapomnieli, że pracują na podstawie umowy o pracę, więc to bajki że ktoś na urlop nie może pójść czy l4.
    Qbuś.

21.03.2021 21:43

Czytasz co piszesz (usunięte przez administratora)? Jak można być takim (usunięte przez administratora),żeby spłodzić takiego "potworka"? "2. faktycznie ciut więcej pieniędzy niż konkurencja z Wrocławia (najlepiej tyle co w Premie Kielce)" Więcej niż konkurencja z Wrocławia czyli tyle co w Premie Kielce :D Lubię te momenty na goworku,kiedy to w szale tworzenia bzdur ten (usunięte przez administratora)co ma najwięcej do powiedzenia,strzeli sobie takiego (usunięte przez administratora). Naprawdę,przyjemnie się to czyta-od razu wystawiasz sobie laurkę i dajesz sygnał odbiorcom,jak należy odbierać treści ,które (usunięte przez administratora). Pisz dalej :)
    Johnny

18.03.2021 15:52

Jak na razie pracaw Pneumacie wyglada obiecujaco, mam nadzieje ze pozostane tu na dluzej. Cieszy mnie solidna umowa i wsparcie zespolu.
    P.M.

17.03.2021 10:22

Pracowałem w Pneumacie blisko rok i nie rozumiem wysypu negatywnych opinii.. Utwierdzam się w przekonaniu, że to celowe działanie konkurencji. Praca w Pneumacie pozwoliła mi rozwinąć skrzydła i ukierunkowac sie na to co naprawdę chcę w życiu robic. Nigdy nie zostalem źle potraktowany. Wynagrodzenia terminowe i umowa obustronnie dotrzymana. Pozdrawiam całą starą załogę
    Goku

05.03.2021 10:11

Oczywiście, że jest dużo lepiej niż w niejednej firemce. Ze zgraną ekipą można fajnie dawać radę i praca jest przyjemna
    Dżorżeta

06.03.2021 15:52

W Pneumacie jest tak kiepsko jak ty piszesz CIENIASIE, najgorsza firma na rynku, zarabiam ponad 7k na rękę, samochód 5k+ (km), ale wiem że będziesz miał wąty, spoko rozumiem, CIENIASY tak mają..., potem nazwiesz mnie prezesem, lub kims innym TROLU.:)

12.03.2021 08:48

Jak skończą promowanie swoich firm u innych na profilach to się skończy i moje komentowanie. Bo ja jako klient chce po prostu coś kupić. Jak ktoś nawet zachwala to powinien sprawdzić i porównać ofertę. Jak się to zrobi to Pneumat bije wymienione w tym wątku :) Więc chyba lepiej sprawdzić samemy niż wierzyć w te wpisy tutaj.

11.03.2021 10:15

Dzięki za takie fora. Człowiek nie dowie się o firmie tylko o konkurencji. Wnioski wystarczy samemu z tego wyciągnąć :)

12.03.2021 08:47

O każdej nie, ale wystarczy sprawdzić że duża część wpisów zachwala konkurencję. Wtedy człowiek się zastanawia. Przynajmniej ja i wtedy podbijam do nich z ofertą i dla porównania do innych i zaskoczenie, bo Pneumat ma lepszą i jakościowo i cenowo :)
    Antek

09.03.2021 09:49

Współpraca na najwyższym poziomie, bardzo dobry kontakt telefoniczny jak i mailowy. Polecam!
    K

25.01.2021 15:32

Szanowni Państwo, większość wpisów/opinii nie ma nic wspólnego z rzetelną/obiektywną informacją na temat firmy Pneumat System jest tylko "wylewanie gorzkich żalów" licytowanie się kto ma większą rację i udowadnianie bez popartych faktami kto więcej wie o firmie..... a to nie o to tu chodzi !!! Proszę o konkretną, obiektywną/rzetelną opinie/informację (ale nie rozżalonych, wypalonych pracowników) na temat firmy, wynagrodzenia dział handlowy/sprzedaży stanowiska managerskie, atmosferę, dodatkowe benefity, auta itp. Z góry dziękuj za wiarygodne i cenne informacje Pozdrawaiam
    Yu

18.02.2021 17:38

Przeczytaj jeszcze 10 x mój post i może zrozumiesz przekaz wypowiedzi. Bo wyciągasz pół zdania z całości i rozpisujesz się na ten temat na 4 zdania przekręcając wszystko. Tacy ludzie jak Ty nawet jakby za darmo dostali Lambo, to i tak było by źle, bo może i flota by była, no ale wysiąść z auta trzeba i zatankować a to już wysiłek - a już umyć raz na tydzień, o rany - to najlepiej jakby premier przyjechał i umył. Opony? Laweta pod osiedle musi podjechać i zabrać na wymianę bo Ty nie jesteś od tego przecież. Czekaj czekaj - za chwile zadzownię po kogoś żeby Cię podtarł, bo byś się zmęczył za bardzo. Pracować się nie chce, więc wyników nie ma. Pracodawca zwolni bo darmozjada nikt nie będzie trzymał - no to pracodawca wtedy (usunięte przez administratora) pierwszej maści. To po co Ty w tej pracy jesteś? Przykro mi że z życia masz tyle, że potrafisz tylko narzekać. Nie wiesz co tracisz gdybyś tylko umiał się cieszyć. Choć trochę. To Ty sobie opowiedz na pytanie "Jak nisko jeszcze upadniesz?"
    Pracownik aktualny

06.03.2021 21:16

Ewidentnie nie pracujesz od kilku lat,.. po co tu siedzisz na forum? Odgrzewasz stare żale bo Ci nie wyszło? Stary, idź dalej, płyń... nikt Ciebie nie pamięta, to żałosne.
    Respect

04.03.2021 10:08

Dobre warunki umowy, dobre pieniądze, fajna atmosfera
    Pawęł

03.03.2021 09:34

Płacą na czas, a to dla mnie najważniejsze, bo w poprzedniej robocie były spore opóźnienia w wypłatach.
    Sados

26.02.2021 10:30

Jak tak źle Wam to po co siedzicie w pracy? Ludzie kochani, ogarnijcie się. Pracowałem może i krótko, ale potrafiłem docenić jak jest.
    Edd

23.02.2021 09:53

W skali 1-10 dam mocne 8 a nawet 9. Super współpraca
    Marko

19.02.2021 14:19

Tempo pracy jest duże i są dni kiedy człowiekowi jest bardzo ciężko. Mimo wszystko robota jest ok i można polecić.
    Srarko

19.02.2021 16:31

Czy ty za misje życia przyjąłes sobie obsrywanie tej firmy? Przecież każdy, kto śledzi to forum widzi, że jeden frustrat pisze tu sam do siebie, odpowiada na wszystkie komentarze i minusuje wszystko - żeby tylko zaniżyć statystyki. (usunięte przez administratora)
    Kupacz

19.02.2021 19:37

No to się zwolnij z tej pracy (usunięte przez administratora) zamiast miauczeć jak kot z chorym pęcherzem. Ale prawda jest taka, że nie możesz się zwolnić bo nikt by cię znowu nie przyjął. Więc siedzisz tak i miauczysz jak to ci źle I jak ci wszyscy uprzykrzają życie. Zrób coś z tym i... strzel się cegłą w łeb! A później odejdź z Pneumat i znajdź pracę, która jest ciebie godna...
    Koyot

11.02.2021 08:43

firma solidna i porządna, nie ma żadnych niedomówień, pracuje się dobrze, organizacja też ok, jak ktoś pracuje to sam wie
    Koyot (prawdziwy)

15.02.2021 09:29

Mój jedyny wpis został napisany 11.02 08:43. Proszę admina serwisu o skasowanie tych kolejny odpowiedzi pod nickiem "Koyot", ponieważ ktoś się pode mnie podszywa.
    Tomek J

16.02.2021 11:21

Ta dyskusja tak nie ma dla mnie znaczenia, Ale tak się składa że będąc w branży I akurat pracując w tych 2 firmach trochę wiem co się dzieje, A już na pewno kto pracuje ;) nie lubię tylko gdy ktoś podszywa się pod kogoś innego. Jednego czego nigdny nikt Ci nie zabierze to honor, pod warunkiem że się go ma...
    beer

15.02.2021 09:31

Ponawiam, bo widzę że znów dzieje się to samo co ostatnio: Od razu mówię, że nie jestem pracownikiem tej firmy, ale muszę coś napisać, bo widzę że tutaj niezły cyrk się zrobił. Tutaj przewijają się nazwy innych firm. Wiem, że w jednej z nich (pracowałem i na szczęście zostawiłem tę robotę) to na porządku dziennym piszą opinie u innych na forach, między innymi tutaj. Tyle ode mnie pozdrawiam, B.
    Daniel

12.02.2021 09:29

Jakość najlepsza. Współpracuję już z nimi naprawdę długo. Dobre ceny. Polecam
    Januszek

11.02.2021 19:04

Wysyłał ktoś cv na doradcę w Łodzi? Ja wysyłałem 2 razy i nic, wcześniej widziałem komentarz osoby, która wysłała cv chyba 3 razy i też nie dostała nawet telefonu, a ogłoszenie cały czas jest odnawiane. Dodam, że mam doświadczenie w doradztwie technicznym i tym bardziej dziwi mnie takie zachowanie firmy.
    fill

09.02.2021 16:10

Nie ma co się bać rozmowy. Pytania głównie o doświadczenie itp. Klasyk :) Przyjemna atmosfera
    ionic

09.02.2021 11:11

jeśli chcesz pracować to znajdziesz u nich coś dla siebie, z dobrą kasą i normalnymi godzinami pracy

Zostaw merytoryczną opinię o Pneumat System Sp. z o.o.