Pneumat System

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Pneumat System Sp. z o.o.

Opinie o Pneumat System Wrocław

Nie przegap nowości o Pneumat System Sp. z o.o.!

Mister

17.06.2021 15:30

Wywiązują się z umów a to wg mnie najważniejsze.
    Danny

15.06.2021 11:24

Ile ludzi, tyle opinii, wedlug mnie nie ma co narzekac.
    benzema

Polecam! Wysoka jakość!

30.05.2021 06:46

Ciekawsky

30.05.2021 08:12

Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Co Cię spotkało w tej firmie? (usunięte przez administratora)
    Handlowiec

15.05.2021 11:03

Dalej na handlowców biorą ludzi bez zadnej wiedzy i myślą, że po tygodniu nauki, u product managerów bez doswiadczenia, będą coś sprzedawać?
    Harnaś

15.05.2021 12:05

Za chwilę handlowców nie będzie potrzeba w ogóle.
    Licznik

15.05.2021 16:23

Ciekawe, że ocena pracodawcy Pneumat, to 2/5 gwiazdki na podstawie 3022 głosów a komentarzy jest 1618:) Zwłaszcza jeśli ocenę do gwiazdki można wyrazić jedynie pisząc komentarz.
    Nik

15.05.2021 10:48

Nie polecam pracy w tej firmie. Zarobki dają naprawdę słabe, mam już doświadczenie z kilku innych firm i serio, nigdzie nie dostałem takich slabych warunków jak tutaj. Wziąłem te prace tylko na przeczekanie ale widze, że trzeba sie szybko ulotnić.
    Były

15.05.2021 10:45

Pracowałem w firmie przez prawie 3 lata i nie bylem zadowolony z warunków ktore swiadczyly firma w moim interesie. Słabe zarobki, brak mozliwości rozwoju, zero sensownych szkoleń.
    Dariuszek

15.05.2021 10:43

Narzekam na pracę w tym miejscu. Warunki NIE są w porządku, umowa jest, jedynie to się zgadza. (usunięte przez administratora) ludzka atmosfera do czasu az ktoś z zarzadu przyjdzie, wtedy cisza i zmiana tematu.
    Dariusz

15.05.2021 10:41

Niegodny polecania pracodawca, rzuca słowa na wiatr, zatrudnienie na niskim poziomie (jeśli chodzi o kasę, warunki etc).
    Klakos

02.12.2020 10:06

Nie ma obietnic bez pokrycia. Pracuję tu od jakiegoś czasu i wiadomo jak to w pracy raz lepiej raz gorzej ale o zmianie nie myslalem. Moze to ludzie, moze przyzwyczajenie nie wiem
    Dawid

03.12.2020 08:51

Dzięki że podajecie w jakich firmach nie pracować. Wolę zostać w Pneumacie i mieć pewną robotę.

14.05.2021 08:10

dokładnie tak, jak ktoś szuka stabilnego i pewnego zatrudnienia to się stąd nie ruszy nigdzie.
    kamil85

02.01.2021 16:55

Ważną kwestią, która zdecydowała o wyborze tej firmy była umowa o pracę. Miałem dosyć pracy na pół etatu czy też zlecenia. Dlatego po roku mogę śmiało powiedzieć, że wszystko mi pasuje, a to co zaproponowano mi w kadrach miało realne przełożenie na stan konta bankowego. Co ważne firma reguluje wszystkie składki wynikające z umowy o prace, a przerabiałem w swojej karierze zawodowej różne przypadki. Dlatego stawiam na nich, bo to stabilny zakład pracy. Miejsce, w którym człowieka szanują.

14.05.2021 08:09

dokładnie, teraz te wszystkie zlecenia, dzieła itp, to o kant ..... rozbić, już lepiej robić na czarno bo i tak się nic z tego nie ma. A tutaj umowa o pracę od pierwszego dnia, wszystkie składki płatne, całość wynagrodzenia na konto, bez spóźnień. Płatne urlopy, l4.

14.05.2021 08:07

godny polecania pracodawca, nie rzuca słów na wiatr, zatrudnienie na wysokim poziomie (jeśli chodzi o kasę, warunki etc).
    BartikFartik

06.04.2021 10:03

Polecam pracę w tej firmie. Zarobki dają naprawdę dobre, mam już doświadczenie z kilku innych firm i serio, nigdzie nie dostałem takich warunków jak tutaj. Duża, stabilna i co najważniejsze ugruntowana firma.

13.05.2021 07:57

firma stabilna z doświadczeniem na rynku, na brak klientów nie narzeka, a co za tym idzie z pracą jest wszystko ok.
    Mario

18.03.2021 18:42

Pracowałem w firmie przez prawie 3 lata i bylem mega zadowolony z warunków ktore swiadczyly firma w moim interesie. Dobre zarobki, fajni ludzie a przede wszystkim mozliwość rozwoju ;)
    jarek

07.04.2021 10:09

Ja pracujcie tutaj jeszcze dłużej i również bardzo się rozwinąłem. Firma stawia na rozwój nie tylko swój, ale także pracowników. Dobre miejsce dla osób, które chcą zebrać swoje pierwsze doświadczenie, ale także dla tych którzy chcą się po prostu rozwinąć, w przyszłości awansować itp.

13.05.2021 07:56

zgadzam się, miejsce rozwojowe to na pewno. Dziwią mnie komentarze z nazwą jednej, konkurencyjnej firmy, które wystawiają temu miejscu złą opinię, chyba nikt nawet nie przechodził obok pneumatu z ludzi co to piszą, sami sobie antyreklamę wystawiają, ale cóż nie mój interes jak się komuś nudzi.

13.05.2021 07:54

nie narzekam na pracę w tym miejscu. Warunki są w porządku, umowa jest, wszystko z nią się zgadza i w ogóle. Z szefem idzie się dogadać, ludzka atmosfera a nie żadne korporowanie i udawanie kim się to nie jest.
    Edek87

02.01.2021 15:48

Bardzo dobra firma. Pracuje tutaj mój tata oraz jego brat. Pieniądze zawsze są na czas. Ani razu od marca 2020 nikt nie wspominał o żadnym postojowym czy bezpłatnych urlopach. Takie firmy się ceni, a nie opluwa hejtem w sieci. Pzd

12.05.2021 07:55

Dokładnie, pracodawca solidny i uczciwy, traktuje podwładnych jak ludzi, a nie roboli od zarabiania na niego.
    Tomek

06.04.2021 09:57

A ja polecam firmę bardzo. Jestem zadowolony z pracy tutaj, nie narzekam również na zarobki. Warunki pracy bardzo dobre.

12.05.2021 07:53

Do warunków naprawdę nie ma się co przyczepić, dają wszystko co można by było potrzebować, wszystko na czas, z kazdym można się dogadać, zgrana ekipa.

12.05.2021 07:52

Polecam. Firma solidna. Pracuję i nie narzekam na nic.
    Beko

10.09.2020 11:07

Firma jest w porządku, dobre oferty pracy, jasno określone warunki współpracy

11.05.2021 08:32

Firma się rozwija więc i ofert pracy jest sporo. Jeśli faktycznie masz chęć pracować z pewnością znajdziesz tutaj coś dla siebie.
    Paweł

08.09.2020 12:06

Firma ok, też nie będę tutaj mówił że jest och i ach, ale ogólnie ok.

11.05.2021 08:31

Ja jestem zadowolony ze współpracy z nimi, solidni, uczciwi. Pewnie zawsze by się się chciało więcej za mniej, ale to nie supermarket na promocji, praca wszędzie tak wygląda, że swoje zrobić musisz.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pneumat System?

Kontakt - Pneumat System Sp. z o.o.

Obornicka 160 51-114 Wrocław

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

11.05.2021 08:30

Firma uczciwa i solidna. Płacą bardzo dobrze, warunki w porządku, dogadać się z szefostwem również można bez problemu.
    Norbi

13.04.2021 08:14

Każdy kto chce pracować i rozwijać się w tej branży z pewnością znajdzie tutaj swoje miejsce. Nawet jeśli przyjdziesz jako młody i niedoświadczony, zyskasz dobrą, stabilną pensję. Byłem w takiej sytuacji i naprawdę polecam.

10.05.2021 07:35

Dokładnie, miejsce jest naprawdę przyjazne młodym osobom, nie wymagają 10 lat doświadczenia w wieku 20 lat, płacą dobrze i atmosfera jest git.
    Stały pracownik

06.04.2021 10:01

Pracuję już od wielu lat i jestem bardzo zadowolony. Były różne kryzysy, ale firma wychodziła na prostą - dobre produkty, usługi się obroniły. Dobre miejsce dla osób, które szukają pracy na stałe i zależy im na dobrych zarobkach (na konto, a nie pod stołem, gdzie miesiąc nie równy miesiącowi).

05.05.2021 08:27

Zgadzam się, sam jestem w takiej sytuacji że pracuje już kilka lat. Miałem kilka propozycji żeby iść gdzie indziej, ale po co? Pieniądze te same a warunki nie tak pewne i stabilne. Wybór był dla mnie prosty.

10.05.2021 07:34

Dobra praca i dobra płaca, nie mas się do czego przyczepić.

10.05.2021 07:33

Polecam pracę w tym miejscu. To naprawdę solidna firma, która dba o pracowników.

01.04.2021 23:34

Dominik

04.05.2021 10:00

To prawda, a ponadto jest tam beznadziejna atmosfera i słabo płacą.
    JC

07.05.2021 11:50

Proszę się nie wypowiadać w moim imieniu ("odszedłem") , fenks from de mołtajn :) JC.
    Sisto

14.12.2020 14:42

Jako miejsce pracy zdecydowanie muszę ocenić pozytywnie. Fajna ekipa i dobre zarobki.
    Bartosz

07.05.2021 08:25

Ekipa faktycznie bardzo dobra, dlatego że tutaj szuka się ludzi na stałe, nie ma ciągłych zmian kadrowych itp, każdego zdążysz poznać, dogadać się, co jest niemożliwe jak firma zatrudnia ludzi na miesiąc albo dwa
    Bartosz

07.05.2021 08:22

Praca może i monotonna i niezbyt lekka, ale bardzo dobrze płatna, ja nie narzekam bo pracy się nie boje. Mam stabilne i pewne zatrudnienie, nie boje się czy jutro albo za miesiąc będzie praca.

06.05.2021 08:56

Ja też nie polecam, Pracowałem tutaj kilka lat, miałem propozycje z innych miejsc i skorzystałem z jednej z nich, bo lepiej płacili i dawali stabilniejsze warunki pracy.
    Zbyszek

06.05.2021 09:03

Nie polecam tego miejsca pracy. Każdy inny pracodawca daje porządniejsze, uczciwsze zatrudnienie i bardziej ludzkie stawki godzinowe. Wszędzie pracuje się lepiej niż tam.
    Tap

12.12.2020 10:54

Firma w 100% godna polecenia.

06.05.2021 08:18

Ja też polecam, Pracuję tutaj od kilku lat, miałem propozycje z innych miejsc, ale nie gdzie nie dali tak pewnych warunków i solidnej płacy.
    dezzy

29.01.2021 12:04

jest ok

06.05.2021 08:17

Krótko i na temat, no ale taka prawda, jak nie ma się do czego przyczepić to co tu dużo pisać.

06.05.2021 08:16

Polecam to miejsce pracy. Pracodawca daje porządne, uczciwe zatrudnienie i ludzkie stawki godzinowe. Pracuje się naprawdę w porządku.

08.04.2021 08:19

Polecam tę pracę osobom, które szukają stabilnego, pewnego zatrudnienia z kasą zawsze na czas, także w czasach pandemicznych. Firma cały czas się rozwija i szczerze mówiąc pracując tu już kilka lat - nie zauważyłem przez ostatni rok żadnego kryzysu czy spadku zarobków.

05.05.2021 08:25

dokładnie w naszej branży nie widać czego takiego jak pandemia, nie mówię o maskach czy wszędobylskich płynach do dezynfekcji, ale o tym o czym mówi się w innych miejscach jak zwolnienia, ciecia etatu itp, tutaj pracuje się jak gdyby nigdy nic.

05.05.2021 08:23

praca jak najbardziej w porządku. Ja ze swojej strony mogę polecić i nie narzekam na warunki zatrudnienia ani nic. Kasa zawsze na czas, pensja nie najgorsza, zawsze też można liczyć na jakieś benefity więc jest w porządku.
    Ganhi

24.02.2021 09:33

Wynagrodzenie na czas, umowa jest ok. Nie ma na co narzekac
    Ganhi

24.02.2021 10:13

Oczywiście jeśli wystarczą komuś takie absolutnie podstawowe sprawny jak umowa i wypłata na czas, które są psim obowiązkiem każdego pracodawcy. Jeśli chodzi o kwoty to są one niskie a umowa i tak nic nie daje. Z taką wypłatą o kredycie można zapomnieć a zwolnić was mogą z dnia na dzień. Nie polecam.

04.05.2021 09:16

Chyba wszystko zależy od tego co kto chce. Ja tam nie miałem żadnego problemu ani z kredytem ani z warunkami współpracy już stricte w firmie. Zawsze się idzie z każdym dogadać. Może i umowa i pensja na czas jest psim obowiązkiem przedsiębiorcy, ale zobacz jak mało gdzie jest to respektowane. Pracując tutaj mam poczucie stabilności i pewności.
    jarek

07.04.2021 10:07

Jestem bardzo zadowolony z pracy w tym miejscu. Według mnie panuje tutaj bardzo miła atmosfera, każdy może liczyć na pomoc innych pracowników. To przydaje się zwłaszcza wtedy, kiedy ktoś przychodzi do pracy nowy, niedoświadczony na danym stanowisku. Można się tutaj bowiem dużo nauczyć w spokojnej atmosferze, a to procentuje w przyszłości. Sam tak miałem.
    Jurek

30.04.2021 08:09

Podzielam twoją opinię, firma rzetelna i niezwykle uczciwa w stosunku do pracowników. Dobre miejsce do rozwoju i przede wszystkim dające stabilne zatrudnienie.

04.05.2021 09:13

Atmosfera jest ważne, bo dzięki niej chce się rano przychodzić do pracy. Dal mnie ważniejsze jest to, ze firma daje stabilne, pewne zatrudnienie. I tak jest właśnie tutaj.

04.05.2021 09:11

Mi się w tej firmie pracuje po prostu przyjemnie. Szału może nie ma, swoje musisz zrobić, nikt ci za darmo nic nie da, ale tak jest przecież wszędzie. Pracy jest sporo, co plusem jest dla mnie takim, że wiem że jej nie zabraknie. Stabilne miejsce w którym dobrze płacą.
    AleToSłabe

16.04.2021 17:56

Hejter (z ang. hater „nienawistnik, przeciwnik, krytykant”) – określenie osoby, która publikuje w internecie (nierzadko pod pseudonimem) agresywne, obraźliwe lub skrajnie krytyczne komentarze (zwyczajowo określane jako „hejt”) pozbawione rzeczowej argumentacji i wygłaszane pod adresem konkretnej osoby lub grupy osób.
    Madej

14.04.2021 07:33

Polecam prace, dobra, jasna umowa, warunki też dają ok, więc nie ma się do czego przyczepić, nie spodziewałem się za dużo po tej pracy, ale jestem pozytywnie zaskoczony

04.02.2021 11:06

kosodrzewina plamista

04.02.2021 12:41

A ja się z tobą nie zgodzę, mi ta praca nie odpowiadała. Nie jest to dobry pracodawca i jakoś miałem do nich wiele pretensji o wiele rzeczy, bo były do tego podstawy.
    kik

13.04.2021 08:28

odszedłem z pneumatu, bo kiepsko płacili i atmosfera była beznadziejna. (usunięte przez administratora)

27.05.2020 10:25

Jakie wartości są cenione w Pneumat System Sp. z o.o.?
    Norbi

13.04.2021 08:19

Jeśli masz chęć do pracy to na pewno się tutaj odnajdziesz i dostaniesz mega dobre warunki i płacę zależną od stanowiska.

Zostaw merytoryczną opinię o Pneumat System Sp. z o.o.