KPG S.A.

Kraków

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 1645 ocen.

Opinie o KPG S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KPG S.A.

qwer

Widocznie wszystkim odpowiada bieżąca atmosfera w firmie @ahak, dlatego nie pokazują się żadne oferty pracy. To doskonały dowód na to, że się dobrze dzieje, bo dobre stosunki przyczyniają się do sukcesu.

anonim

(usunięte przez administratora)

31243244121241234

Ten portal to żenada. Od 2 lat firma zlikwidowana, a jakieś podstawione osoby pierdolą tu o premiach.

anonim

(usunięte przez administratora)

atmosferyczny

Atmosfera? Grobowa. Firma upadła.

anonim

(usunięte przez administratora)

iuewfiefiewufhwefi

A jakich Ty się spodziewasz informacji? List mają Ci wysłać? W upadłości likwidacyjnej są. W praktyce nie prowadzą żadnej działalności, nie ma biura, nie ma ludzi... Na papierze upadają. Syndykowi zależy żeby taka upadłość trwała w nieskończoność, bo żyje ze sprzedaży majątku albo z ewentualnych wpływów - z każdej złotóweczki najpierw wypłaca wypłatę sobie. Polsk

934892389ruf

poza tym umówmy się, istnienie profilu firmy na portalu gowork nie świadczy o niczym. Myślisz, że oni biegają do KRS i sprawdzają wszystkie firmy które mają tu profil, czy nadal istnieją? Śmieszny jesteś.

anonim

(usunięte przez administratora)

ludzietodebile

Obudź się - firma jest w upadłości likwidacyjnej. Jeśli widzisz w tym szanse na zatrudnienie, to życzę powodzenia.

ooo

orinoko gdzie Ty chcesz pracować?? Nie rozumiesz: Firmy NIE MA : )

anonim

(usunięte przez administratora)

kazdy-slazak-to-zlodziej

Prześledź karierę ostatniego prezesa zarządu, to ci się wiele wyjaśni. Nazwę zmienili jeszcze w trakcie upadłości na Vision Eye sp. z o.o. i przenieśli siedzibę rejestrową do Katowic. Nie wiem co się teraz dzieje z tym tworem. Prezes ponoć został... doradcą biznesowym :D Miałem okazję być kandydatem, który został "wybrany" do pracy. Na miejscu miałem podpisać umowę na czas nieokreślony. Zgodnie z zapowiedzią pierwszy dzień był dniem pracy "na próbę". W połowie dnia dowiedziałem się, że termin rozpoczęcia pracy przesunął się o tydzień. Oznaczało to, że przejechałem się prawie 2000 km, żeby popracować sobie cały dzień i wrócić. Firma miała się w tym czasie kontaktować ze mną w sprawie szczegółów. Po tygodniu jednak nie dostałem żadnego potwierdzenia. Rozumiem, że moja kandydatura była nieodpowiednia, ale firma Zero-Maxx mogła mnie przynajmniej o tym poinformować. Tymczasem wydałem na przejażdżkę do Bawarii przynajmniej 1000 zł, po tygodniu czekałem na walizkach na potwierdzenie a firma nie zadała sobie nawet trudu, żeby udzielić mi odpowiedzi. Przestrzegam przed dniem próbnym w firmie ZERO. >

anonim

(usunięte przez administratora)

obserwator z ramienia PIP

Bo świat nie kończy się na internecie, a sądy i urzędy są daleko za murzynami pod względem publikowania danych w sieci. Wgląd do dokumentów masz w sądzie rejestrowym - KRS w Krakowie.

OOO

Drogi Om co Ty piszesz "to forum jest przydatne'? Moje 2 wypowiedzi zostały skasowane , chociaż były bardzo kulturalne ale rzeczowe... i wielu osób również To forum ... byłoby "przydatne" gdyby pozostawiło wszystkie wpisy... Drodzy Administratorzy Strony ... przecież mamy wolność słowa! a my jesteśmy tylko poszkodowanymi przez właścicieli Spółki d. nazwa KPG

anonim

(usunięte przez administratora)

obserwator z ramienia PIP

Jakby zwolnili kogoś w wieku ochronnym to,( usunięte przez administratora )w każdym sądzie pracy, więc nie ma tu żadnego bohaterstwa i dobroci, tylko normalna kalkulacja. KPG UPADŁO, to czego ty się chcesz dowiadywać? Za domenę/serwer nie płacili, to im wyłączyli. Czego nie rozumiesz?

anonim

(usunięte przez administratora)

ajajajajaj

To ze ktos nie kradnie, choc inni to robia, nie czyni jeszcze z niego bohatera.

anonim

(usunięte przez administratora)

obudzsie

Uderzyles sie w glowe czy co? Szanuja? Dobrze robia? Takie jest prawo, wiec nie maja innego wyjscia. A poza tym zaproponowano tym ludziom rozwiazanie umow o prace za porozumieniem stron - wtedy ochrona jest wylaczona i wyladowaliby na bruku na rok, dwa przed emerytura. . Zatem "super propracownicze" podejscie...

anonim

(usunięte przez administratora)

asdaadads

2 lata przed emeryturą.

rondon

macie już informacje czy KPG rozliczyło się ze swoimi wszystkimi pracownikami czy są jeszcze w trakcie tego?

byly pracownik
@rondon 09.04.2014 16:27
macie już informacje czy KPG rozliczyło się ze swoimi wszystkimi pracownikami czy są jeszcze w trakcie tego?...

Nie rozliczyli sie.

szinji

'karl' to nie jest do końca tak, że nie ma tam możliwosći na pracę. Po prostu ludzi w pewnym wieku nie można już zwolnić, ale tych młodszych tak ;)

nagazetachśpicie
@szinji 27.02.2014 17:51
'karl' to nie jest do końca tak, że nie ma tam możliwosći na pracę. Po prostu ludzi w pewnym wieku nie można już zwol...

@karl, @szinji: O czym Wy w ogóle gadacie? "Zawiadamiam, że Sąd Rejonowy Katowice-Wschód w Katowicach, X Wydział Gospodarczy, postanowieniem z dnia 23 stycznia 2014 roku o sygnaturze akt X GUp 22/13/3, dokonał zmiany sposobu prowadzenia postępowania upadłościowego upadłego VISIONEYE Spółki Akcyjnej w upadłości z możliwością zawarcia układu z siedzibą w Katowicach na postępowanie upadłościowe obejmujące likwidację majątku upadłego." Dziękuję, dobranoc.

anonim

(usunięte przez administratora)

Mylisz fakty

Zdajesz sobie sprawe ze w Vision Eye pracuja (pracowali) zupelnir inni ludzie niz w KPG? To tak a propos tej prawniczki. Odkad firma zostala przeniesiona do Katowic zmienil sie zarzad, a z bylych pracownikow zostali tylko ci co sa w wieku ochronnym (bo formalne nie mozna ich zwolnic). A te dzwine wezwania byly wysylane juz za rzadow Vision Eye.

OOO

Widzę, że znów do wypowiedzi wkradła się cenzura : )

?

koledzy i koleżanki potrzebuję kontaktu do tej firmy ze względu na to, że kiedyś robiła ona wykrywacze urządzeń podziemnych i takowy posiadam, ale bez instrukcji. Może ktoś z pracowników posiada taką, bądź ma jakiś kontakt do kogoś kto ma z góry dzięki

[K]u[P]a i [G]owno

Aga, masz w ogóle wyrok i postanowienie wykonalności? Umowy o dzielo/umowy zlecenia to nie są umowy o pracę, zatem wierzytelności nie są ściągane z urzędu. Zatem sama musisz za tym chodzić i pilnować terminów itp.

Aga

A nie wiecie jak to jest w przypadku umowy o dzieło i umowy zlecenia? Mam wogole jakies szanse cokolwiek odzyskac?

endju najlepszym zarządcą jest

Czy ktoś jeszcze dostał wezwanie do zapłaty od VisionEye S.A. (KPG S.A.) ? Przypuszczam, że dotyczy to osób, które zakupiły jakieś ruchomości na licytacjach komorniczych. Nie bójcie się - dajcie znać ;)

kubaaa
@flo 27.12.2013 00:00
Co zrobić z tym wezwaniem? Nie trzeba płacić?

W ogóle nie rozumiem polityki tego portalu. Odpowiadam żeby pomóc człowiekowi od którego spółka akcyjna próbuje wyłudzić pieniądze wysyłając bezpodstawne wezwanie do zapłaty, (usunięte przez administratora) Jeszcze raz odpowiadam: wezwanie jest bezzasadne - kupiłeś ruchomości na licytacji prowadzonej przez komornika i masz na to wszystkie dokumenty od komornika (np. fakturę zakupu). Jeśli ewentualnie miałbyś cokolwiek zwracać, to nie pieniądze, ale nabyte nieruchomości i to tylko wtedy jeśli firma zwróci Ci wpłacone na licytacji kwoty (ty oddajesz rzecz, oni oddają kasę - tak jakby licytacji nigdy nie było). W żadnym wypadku nie należy wpłacać pieniędzy na podstawie tego wezwania. Poza tym w wezwaniu nie wskazano żadnego dokumentu czy innego tytułu na podstawie którego miałoby powstać Twoje zobowiązanie.

kubaa
@kubaaa 02.01.2014 08:36
W ogóle nie rozumiem polityki tego portalu. Odpowiadam żeby pomóc człowiekowi od którego spółka akcyjna próbuje wyłudzić pienią...

*nieruchomości - oczywiście chodzi o ruchomości ;)

pracownik były

oni są postawieni w stan upadłości

ciekawski

A mozesz powiedziec co to za oferta??

OOO

Wolne żarty ... Czy firma KPG istnieje? Formalnie może i istnieje (zapchaj dziura), (usunięte przez administratora)

Pracownik

Firma istnieje gdzieś ...... Korespondencje odbierają z opolskiej (usunięte przez administratora)

ryba

Witam wszystkich na tym forum, jestem wierzycielem spółki, proszę o info czy ta firma jeszcze funkcjonuje oraz czy pracujący tam pracownicy otrzymują należne wynagrodzenie

ooo

z czystym, bo nie używanym

ooo

Nie wiem czy da się coś odzyskać - ONI już o to zadbali, aby nic nie było !! Podobno pan G. korzysta z usług specjalisty(usunięte przez administratora)... a za miesiąc może rok - odrodzić się jak Feniks z Popiołów, z nowa firmą i "czystym kątem" Tylko czy z czystym sumieniem ?

do kedziorka

Swięta prawda

odp

zwornik - 2012-09-17 18:03:10 Czy KPG to rzetelna firma? Oto odpowiedź. Obecnie prawuję się z KPG o zaległe wynagrodzenie za luty i marzec 2011. Takich osób jak ja którym KPG nie wyplaciło pensji jest co najmniej kilkanaście.nie kilkanaście ale kilkadziesiąt

endrju oddawaj moje sto milionow

Slyszalem ze teraz chce wejsc w branze energetyczna, pod nazwa Amper Volt :)

ooo

"rozbudowuje" następną firmę, doprowadzając na szczyt ... bankructwa

eeee

Wszystko rozkradli. Nie słyszałam aby ktoś coś odzyskał. [usunięte przez moderatora]

zwornik

Dobre pytanie. Czy ta firma ma jeszcze jakiś majątek? Jawny albo ukryty który mógłby iść pod młotek komornika. No chyba wszystkiego nie rozkradli.

pracownik

Pewnie już dawno by ogłosiła - niestety brak jej masy upadłościowej.

nic

Ta firma ma juz na swoim koncie komornika więc nie dlugo ogłosi upadłość...

zwornik

Czy KPG to rzetelna firma? Oto odpowiedź. Obecnie prawuję się z KPG o zaległe wynagrodzenie za luty i marzec 2011. Takich osób jak ja którym KPG nie wyplaciło pensji jest co najmniej kilkanaście.

przyszly_pracownik_KPG

Witam, Otrzymałem propozycję pracy w KPG. Bardzo proszę o Wasze opinie na temat tej firmy. Z góry dziękuję za pomoc.

anonim

Słowa kojarzące się z Krakowskie Przedsiębiorstwo Geodezyjne (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... . Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... . Od jakiej stawki można negocjować pensję? Najbardziej podobało mi się w Krakowskie Przedsiębiorstwo Geodezyjne: Najbardziej nie podobało mi się w Krakowskie Przedsiębiorstwo Geodezyjne:

Zostaw opinię o KPG S.A. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KPG S.A.