2.6/5

• Podlesie

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o Final

Opinie o Final Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o Final!

pracujacyjeszczewfinalu

15.06.2016 23:22

Dalej ten sam syf, kierowniczek z pakowania myśli że jest kimś, że jest cwany a tak naprawde jest nikim i każdy tak twierdzi jak i wie o tym, inni z biur jadą z nim równo aż się buzia uśmiecha jak się tego słucha :-) a co do pracowników? dużo fałszywych ludzi, tu z toba gadają śmieją sie żartują itd a tylko odejdziesz i już jesteś tematem rowzmów... bardzo dużo fałszywców, kapusi, tylko ktoś siedzi u kierownika to już wiadomo ze też kabluje, norma tej firmy. Brygadziści co to oni nie są haha cwaniaki... Zarobki lipne, premie ucinaja bo ponieważ niby nie było norm czy sprzedaży a prawda jest całkiem inna, na szczęście nie długo odchodze z tego syfu i nie polecam nikomu!! :-)
djjerzu

07.06.2016 17:59

witam mam pytanie odnośnie jakiego kolwiek przewozu z sosnowca pod firme czy coś takiego istnieje?

09.06.2016 00:35

Tak jest autobus 84 kursuje 3 razy dziennie

18.05.2016 00:07

a ja i tak poślę bambucze do W S B.będziemy razem siedzieć w oślej ławce.
kiepski

17.05.2016 21:20

A ja nie mam doswiadczenia i mnie przyjeli na magazyn. Pozdrawiam
kolo

17.05.2016 18:09

Agencja wysyła na rozmowy nie wiem po co jak Final Nie chce przyjmować bez doświadczenia nawet wykształconych ludzi.
adam

17.05.2016 18:04

Ja też byłem i Lipa
Zwiń

16.05.2016 12:51

Anodownia "ceni" bardzo sobie swojego kierownika który okazuje się świetnym magazynierem....
kolega

13.05.2016 17:01

Byłem na rozmowie, fajna firma i fajni ludzie - niestety Nie dostałem się bo nie posiadam doświadczenia, szkoda.
zlosliwy

12.05.2016 18:44

Przyjdz,przekonaj sie sam co potrafisz.
ADAM

12.05.2016 06:44

witam jak wygląda u was praca jako wózkowy ?
nowy

06.05.2016 20:15

Witam Mam pytanie jak wygląda praca w firmie jako wózkowy??jest wysoki skład??jak tam praca wygląda proszę o odpowiedz i czym dojechać do waszej firmy jakim autobusem i na jakim przystanku wysiąść??
pakownia

10.05.2016 20:44

Stara kadra to patałachy lepiej niech nie wracają. Przychodzą młodzi i po tygodniu lepiej jeżdżą niż te stare lamusy.
pak

10.05.2016 20:50

tak, jeden pijak drugi kaleka. Powinni ich dawno zwolnić. Kierowniczek Maruś się ich bał i trzymał takie łamagi. Zresztą jak on sam.

29.04.2016 07:51

A pani Agnieszka tylko zamiata a stoły pełne.

28.04.2016 21:45

29.04.2016 17:10

mechanicy tez sa fajni.stabilne zatrudnienie oznacza ze masz (usunięte przez administratora)

Oferty pracy - Final

Technolog (k/m)

Dąbrowa Górnicza

Specjalista ds. Systemów ERP (k/m)

Dąbrowa Górnicza

Pracownik produkcji (K/M) - produkcja okien

Herby

nowyyyyyyyyyyyy

28.04.2016 12:39

nic dodać nic ując same luje

28.04.2016 12:21

Wszyscy brygadzisci to fajne chlopaki
ŻUBR

26.04.2016 22:56

hmmm dokładnie ten ciotowaty brygadzista ze zmiany C hehehheh przypomina takiego GNOMA żal gadać
życzliwi pracownicy

24.04.2016 15:14

Maciuś popełnił duży błąd:)Chciał wydymać Freda a to Fred wydymał jego:)Fałszywiec i kapuś z niego i tyle w temacie...Żegnaj gnido
pracujaca

22.04.2016 22:48

to są jakieś żarty co się robi w tej firmie, dziś została zwolniona jedna z nie licznych lubianych i szczerych osób a przez co? przez głupią karteczke i coś napisane na niej!!!!! i co najlepsze ktoś doniósł na niego... nie którzy takie przekręty tam robią byli upominani i dalej tam pracują i dalej są upominani... sami fałszywi ludzi niby razem pracuje sie a każdy patrzy żeby drugiemu nóż w plecy wbić!!!!
pracownica!!

22.04.2016 17:15

Hahaha dokładnie brygadzista, ze zmiany "C" zwykły prostak, któremu wydaje się, że osiągnął wszystko a jest zwykłym robolem, którym każdy gardzi!!! Nie ma szacunku do ludzi! Jest zwykłym prostakiem i DONOSI na wszystkich!!!
ktoss

22.04.2016 16:00

To ladna lipa z tym systemem wiadomo 350 zl droga nie chodzi za 4 brygady no coz :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Final?

hahahaha

22.04.2016 10:21

Dokładnie brygadzista ze zm C to taki śmieszny gość i wielki maczo a najlepsze są te jego spodnie jak sobie podwija do kostek hahahaha. Spoko brygadziści są ze zm A i B chociaż i im czasem coś odbija bo ze zm D to szkoda pisać każdy wie jak jest hahahah
młodyyyyyyyyyyyyyy

21.04.2016 18:29

Brygadzista ze zm C myśli że jest wielki maczo ina myśleniu się kończy nie znaczy NIC

21.04.2016 17:21

A czy ja cos mowilem o matkach? Nie masz racji z tym dodatkiem za 4 brygady. Pracowalem w firmie gdzie taki system byl - pip tez byl i dodatku nie mieli - bzdury gadasz.
robotnik

21.04.2016 12:53

Mlody: a gdzie w kodeksie pracy pisze ze na urlop wakacyjny w pierwszej kolejnosci ida matki ktore maja dzieci?? coroczna wojna jest o to jak pracujace matki maja pierwszenstwo do urlopu wakacyjnego i wielkie kłótnie sa o to, dlaczego ktos kto nie ma dzieci ma byc poszkodowany i isc na urlop w kwietniu,maju czy we wrzesniu jak w zeszlym roku co?? nic takiego nie pisze o tym, jak tak chca jezdzic ze swoimi dziecmi na wakacje to czemu nie kłóca sie o ferie zimowe przeciez dzieci tez maja wtedy wolne i co zadna sie nie odezwie w tej sprawie... A co do dodatku to za prawidłowy system 4brygadowy nalezy sie dodatek, nie ma tego ujetego w kodeksie pracy bo ten system jest wymysłem pracodawców a nie z urzędu, i jak zadzownisz do PIP to Ci powiedza ze powinien sie nalezec dodatek bo idziesz w kazdy dzien jak wypadnie, świeta mniejsze i wieksze itp. A w Finalu to nie jest system 4brygadowy bo by kazdy musial dostac aneks do umowy o zmianach w umowie pracy. Pracujemy poprostu w systemie 3zmianowym 4brygadowym z tym ze mamy wolne od swiat itp i nie musiamy isc tak jak wypadnie i dlatego nie ma dodatku zadnego. Albo za krótko tam pracujesz albo poprostu jestes któryms z tych "wielkich" kierowniczków co tylko wymyslaja i zmuszaja. W każdej pracy narzekaja i narzekac beda dopoki sie cos nie zmieni, ale jedyne co mozna dobrego powiedziec o tej firmie ze wypłaty sa na czas i normalne umowy o prace a nie jak w wiekszosci firm jakies glupie umowy . pozdrawiam :)
Robol

20.04.2016 23:33

Tempo jest jak w każdym prywatnym zakładzie(to nie czasy komuny,niestety).Wielki plus dla,,zwykłych"pracowników-szacuneczek.Miła atmosfera,żadnych złośliwości.Pozytywni ludzie.Każdy wie co ma robić.

20.04.2016 22:32

To czemu tam jeszcze nie robisz skoro ci tak zle? Narzekac to kazdy umie. Zmien robote i proste

Kontakt - Final

Koksownicza 9 42-523 Dąbrowa Górnicza

Branża główna: Hutnictwo i metalurgia

maruda

20.04.2016 21:34

Wszedzie sa dodatki za taki system, tylko nie tu...

20.04.2016 21:06

Maruda co ty gadasz? A gdzie masz w kodeksie napisane ze nalezy sie dodatek za 4 brygady co?
maruda

20.04.2016 19:49

Racja, racja. Dlaczego mamy pracowac w święta, tymbardziej, że nie ma żadnego dodatku za system 4brygadowy ( gdyz jest to system 3zmianowy 4brygadowy). Chyba znów powinien zainteresować się tym PIP.
finaaaaalowieeeec

20.04.2016 17:44

niestety tak jest nie ma dodatku zadnego bo to system 4zmianowy jak wyzej napisano, a najwieksza glupota jest to ze strasza że w majówke trzeba bedzie przyjsc do pracy jak 1go to jest świeto pracy a 3go świeto narodowe...!!! bo sobie tak uwidział jeden "ekstra" kierowniczek a od niego ludzie beda miec wolne, jest taki cwany to niech przyjdzie do pracy i posiedzi z nami ale po co? pewnie tzw biurowcy i wielcy kierownicy wezma sobie 2go wolne zeby miec dluuuugi weeknd a TY szary pracowniku tyraj... polityka i myślenie nie ktorych ludzi na stanowiskach w tej firmie jest taka jak potrzebne majtki pani lekkich obyczajów przy drodze :)
pracujacy

20.04.2016 10:34

hahaha nie ma czegos takiego jak premia miesieczna za 4 brygady bo to nie jest system 4 brygadowy jak w innych firmach gdzie za to placa dodatek, tutaj jest system 4 zmianowy bez dodatku za to poniewaz jak wypadaja jakies swieta to ma sie wolne a w prawdziwym systemie 4 brygadowym trzeba isc tak jak wypadnie...

19.04.2016 19:26

Nie
ktoss

19.04.2016 19:02

Dowiem sie czy istnieje cos takiego tam jak premia co miesieczna za 4 brygady ?
pracus

18.04.2016 04:52

A dlaczego Ty nie podales swoich danych osobowych, co?? hehhe Wszyscy dobrze wiedza wiedza jaka jest Bozena, ze kreci, ze pakuje zlom, nawet jak jest widoczny zlom w koszach i opisany do decyzji to i tak to spakuje bo liczy sie dla niej tylko wydajnosc nic wiecej, tylko szkoda ze pozniej inne zmiany musza za nia to przepakowywac i wyrzucac, i racja wiele osob na jej zmianie na nia gdaja ktora robia z nia od laaaat a i tak nie potrafia sie jej postawic hahaha i spawdza sie tu teoria ze za plecami kazdy cwany a w oczy to juz nic nie powie!! Od kierownika dostaje tylko upomnienia i nic wiecej a inny pracownik to juz naganne by dostal za takie rzeczy jak ona robi............ dostalaby naganne to by zaraz na (usunięte przez administratora) siadla i sie oduczyla robic przekrestw
Młody hehhhh

17.04.2016 06:44

Jeśli macie jakieś uwagi na temat pracy w Final to podajcie swoje dane osobowe i nie keytykujcie innych ludzi popatrz na siebie jeden i drugi

14.04.2016 19:27

jedna z drugą na nią nadają a zasuwają jak szare myszki bo się jej boją i żadna jej się nie przeciwstawi :) wykonują każde polecenie bez gadania od paru lat :)

16.04.2016 15:59

Jak się ma układy to tak jest. Bożena wygurowała za swojej kadencji normę obiecując ludzią że jak zrobią więcej to będzie więcej premii a co się okazywało to każdy wie kto kokosy zbierał a teraz nich każdy podziękuję. Nie ma jak pokazywać że resztką sił da się zrobić jeszcze więcej.

14.04.2016 19:23

Co Chcecie od Bożenki norma wydajność efektywność ;DD
ktos

13.04.2016 21:54

Jak to kwartalna premia ?? Co 3miesiace dostajesz za 4Brygady ?? Lol pierwsze slysze o takim czyms
pracus

13.04.2016 16:09

Za L4 zapłacą Ci tyle ile trzeba ustawowo czyli te 80% czy iles tam, i jesli w danym kwartale byles na L4 to nie dostaniesz premii za dany kwartał ale przy nastepnej premii kwartalnej dostaniesz wyrownanie
finalowiec

13.04.2016 12:46

Chyba chodzi ci o 4 brygady bo za L4 raczej nikt ci nie zaplaci haha tez jestem ciekaw :)

Zostaw merytoryczną opinię o Final