2.6/5

• Podlesie

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o Final

Opinie o Final Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o Final!

prawda

06.07.2013 21:26

Nie to jest esencją , nie- o-to- chodzi dajcie zarobić i dajcie się oswobodzić .. nikt nie zna lepiej prod.jak pracownik prod. i tego nie mozecie zroz. uf uf i będzie oki, ja tak myślę, a te wywody to tak naprawdę ,totalne masło...,..
kolega

04.07.2013 22:29

(usunięte przez administratora)ozdrawiam waszą załogę myślę że kiedyś będziecie mogli pracować normalnie i za godne wynagrodzenie , szczycąc się tym że reprezętujecie swoją firmę.
obcy

04.07.2013 20:58

Fajnie zarządzana firma :) Widzę, że u Was polityka personalna na najwyższym poziomie. Sporo wody upłynie zanim w Polsce Prezesi firm (usunięte przez administratora) zrozumieją, że bez poszanowania i motywacji pracownik przynosi więcej szkody niż pożytku. Na szczęście kij ma zawsze dwa końce.

03.07.2013 20:44

Sami sobie (usunięte przez administratora) do podwórka. Widzę Wasze komentarze i łapie się za głowę. Ludzie - czy kupilibyście aluminium od kogoś, kto ma takich elokwentnych pracowników posługujących się biegle łaciną podwórkową? Grożących sabotażem? Przecież drzwi do Pani Prezes są zawsze otwarte - idźcie i powiedzcie prosto w oczy co myślicie. Podziwiam takich, którzy umieją powiedzieć co ich boli face2face, a nie na goworku w zaciszu własnego domu. Popisujcie się tak dalej publicznie, a bez dwóch zdań będziecie wyciskać bąki w domu na bezrobociu, bo konkurencja coraz większa a my przez własne wysokie mniemanie zostajemy w tyle. I do Panów związkowców - może czas zacząć działać na korzyść pracowników? Bo na razie dbacie o własne tyłeczki, a o tych, którymi mieliście się zająć zapominacie. Gratulacje dla (usunięte przez administratora) i powodzenia na nowym stanowisku. Zmądrzejcie ludzie i przestańcie niszczyć własny zakład pracy, bo naprawdę klienci widzą co tu się pisze/dzieje i wolę oddawać swoje projekty gdzie indziej.
eeeeeee

30.06.2013 19:46

na korekturze kazdy korektor nadaje sie na szefa !!!!!! ich wiedza , zapał , tyraja biedaczki po 12 godzin , przyjezdzaja na 3 rano !!!! stawki maja glodowe !!
he he

30.06.2013 10:12

Ja też się przyglądam ale w przeciwieństwie do Ciebie widzę tutaj tylko frustracje ludzi.Spytasz czym?Odpowiem Twoimi słowami "mało wykształconym, (usunięte przez administratora) (piszę się przez ch) i prostackim" zarządzie no cóż ale czego się spodziewać.Morze Pan (usunięte przez administratora) powinien się przyjrzeć (piszę się przez rz) i zrobić porządek z osobami psującymi wizerunek i atmosferę w firmie.Zarząd powinien w końcu zrozumieć ,że firma to LUDZIE a tych traktują jak zło konieczne.Pani (usunięte przez administratora) dobry i wydajny pracownik to zadowolony pracownik a tutaj takich nie ma.Zapyta Pani dlaczego więc nikt się nie zwalnia? zapewniam ,że dużo osób o tym myśli i jak komuś się nadarza okazja to ani chwili się nie zastanawia a następców brak(studenci to działania doraźne).Pani uważa ,że pracownik będzie myślał o swojej pracy jak nie wie czy mu do 10 starczy?Przestańcie traktować ludzi jak (usunięte przez administratora) a zacznijcie traktować jak pracowników,motywujcie (nie tylko poklepaniem po ramieniu) integrujcie są różne formy motywacji(jesteście po różnych kursach a nauka poszła w las) tyle mojej rady zrobicie jak chcecie.Ale pamiętajcie będą złe wyniki to Pan (usunięte przez administratora) nie będzie rozmawiał z człowiekiem na tłoczni, anodowni,czy magazynie tylko z Wami.Śmieszny gościu (usunięte przez administratora) (podpisz się nazwiskiem jak jesteś takim wielkim i wykształconym oraz doskonałym pracownikiem. Oczywiście nie wątpię że z bardzo dobrymi wynikami i umiejętnościami ) piszesz o wszystkich jako (usunięte przez administratora) itp. I próbujesz ich pouczać. Dla twojej wiadomości MORZE to jest np. Bałtyckie, Czarne itd.....
ZIZI

29.06.2013 21:50

(usunięte przez administratora)jedyny gościu który może coś podziałać na prasach to (usunięte przez administratora) z korektury ma doświadczenie ,ma poukładane w głowie ,ma jaja nawet staremu się postawi , a na prasach przy mierzeniu profili cześciej go widać niż operatora już nie mówię o tym że wielokrotnie udowodnił ze rzeczy które są w założeniu niewykonalne można zrobić TAKICH LUDZI NAM BRAKUJE !!!!!
huh

27.06.2013 19:46

To wyciskajcie więcej i szybciej na takim złomie ...(usunięte przez administratora)
bolek

27.06.2013 19:36

(usunięte przez administratora)Pamiętajmy jeżeli stracimy klientów to FINAL który istnieje na rynku tyle lat będzie tylko wspomnieniem. Obrażacie wszystkich dyrektorów a z tego co pamiętam do tej pory żaden Wam nie odpowiadał nie wspomnę o Prezesach bo każdy Wam robi na złość nie daje podwyżek nie płaci premii a pytanie należy Wam się ? za ilość takiego złomu , za tyle reklamacji .... Może zróbmy coś żeby firma zarobiła to i my zarobimy....
Anoda

27.06.2013 10:55

(usunięte przez administratora)Ja robię swoje i nie widzę,by "góra" traktowała kogoś ulgowo.Właściciel wykonał dobry ruch.Bez Hydrowców,klientów których mamy dzięki (usunięte przez administratora) nasza firma legła by w gruzach.A to,że (usunięte przez administratora) ciśnie i robi porządki to tylko dobrze,bo jeden robił,a trzech stało i patrzyło.
Adrian F

26.06.2013 15:22

Przyjdź i powiedz mi to w twarz hejterze :)
huba buba

26.06.2013 00:50

lepiej coś zrobić niż łazić i narzekać że (usunięte przez administratora) owo. kartofel
eee

25.06.2013 23:33

czyżby wynikało z tego co przeczytałam ze Pan (usunięte przez administratora) awansował? ;)

Oferty pracy - Final

Technolog (k/m)

Dąbrowa Górnicza

Specjalista ds. Systemów ERP (k/m)

Dąbrowa Górnicza

Pracownik produkcji (K/M) - produkcja okien

Herby

Piter

25.06.2013 23:21

Ale z tego,co czytałem o waszej firmie to macie wszyscy etaty.Wolałbyś 9 zeta brutto?Niedziela gratis?Chyba nikt wam nie karze pracować w niedziele?No chyba,że macie taki system pracy.Widzę też,że nie cieszycie się z faktu,że wasz kolega awansował.To jakieś jaja.Dużo w was jadu i wylewania żółci na forum.I sorry,że was obrażę,ale wy (usunięte przez administratora) wszędzie doszukujecie się złego.Narzekacie na wszystkich,ale nie na siebie.Uczcie się etosu pracy do wielkopolan,sąsiadów ze Śląska czy małopolski.Nie chciałbym pracować z takimi jak wy.Czubek własnego nosa przysłania wam obiektywną ocenę sytuacji.
ciekawy

25.06.2013 23:11

ciśnijcie temat dalej, aż miło poczytac. hahaha
bbbb

25.06.2013 22:38

a czy dostałes w kwietniu, związków wtedy nie było komu podziękowałes(usunięte przez administratora)obiecanki cacanki a głupiemu radosc
młoda

25.06.2013 21:57

Słyszałam że podobno miała byc jakaś premia i wyrównania i prezes powiedział ze nic nie dostaniemy dopóki sa związki. "Dziekujemy" wam chłopaki !!!! że się postaraliście.
jola23

25.06.2013 21:32

Zobaczcie na ostatnie decyzje kierownictwa. Są mistrzowskie. Skłócą załogę i dalej będziemy pracować za coraz mniejsze pieniądze, godząc się na kolejne obciążenie obowiązkami.
prawa

25.06.2013 20:57

Ludzie opamiętajcie się! jaki wy poziom reprezentujecie? czy tak ma wyglądać Final? Nawet koledze zasdrościcie. Uważam że dobrze że go ktoś docenił i dał mu szanse, co wolelibyście kogoś z zewnątrz. Żal na to patrzeć. Obrażacie się nawzajem czy to jest poziom związkowców? nie to jest poziom ludzi bez klasy.
blablabla

25.06.2013 20:24

(usunięte przez administratora) No to się porobiło a tak swoją drogą to będziesz teraz skamlał przed kolegą (usunięte przez administratora) hahaha.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Final?

Sizar

25.06.2013 19:29

To żart czy prawda bo czytam i nie wierze
kolo

25.06.2013 19:23

(usunięte przez administratora) i zarządzanie produkcją też wymyślili hehe i będzie tu dobrze
lolo

25.06.2013 07:44

przyjdz do finala 10zł sobota niedziela gratis
Piter

25.06.2013 02:20

Pracuje w firmie produkcyjnej pokrewnej branży (przetwarzanie profili i obróbka ALu)Pracuję na umowę zlecenie (9 zeta /na godzinę)bez urlopu,bez żadnej ochrony.Jak nie ma pracy to całuję klamkę i wracam na busa.Czekam na telefon od kierownika produkcji.Czy jest ktoś chętny za zamianę?
czarny

20.06.2013 16:14

Właśnie żenujące, co wypisujecie. Czekam co takiego te związki nam załatwią, może jakieś wielkie zamówienia, które się najlepiej same wyprodukują, spakują i wyjadą. Ludzie spójrzcie kto z nas te związki załorzyl - masakra, jak oni nie potrafia sobie nic zalatwi,ć to co oni nam zalatwia. Tak rozmawiamy miedzy soba, ze chyba chcieli zeby ich nie wywalili z roboty, a teraz my na nich hakowac bedziemy
nikt

20.06.2013 07:51

g,j - 2013-06-19 23:33:32 dawajcie z siebie tyle samo serca do pracy co Pani B[usunięte przez moderatora] a napewno ktos Was w koncu doceni.żenująceeeeeeeeeeeeee

Kontakt - Final

Koksownicza 9 42-523 Dąbrowa Górnicza

Branża główna: Hutnictwo i metalurgia

g,j

19.06.2013 23:33

były

19.06.2013 22:55

upokarzanie krytyka stres hamowanie rozwoju
tralalala

18.06.2013 19:53

a co na to bolek
nikt

18.06.2013 17:16

łoło - 2013-06-18 08:25:52 Myślę że maże się udać ,dość ucisku [usunięte przez moderatora] ,dość kłamst.nie wiem czy ktoś wie że związki jeszcze nikomu z pracowników nie zaszkodziły , w przeciwnie pomogły to ja się pytam po co ktoś zabiera zdanie jak nic nie wie .
łoło

18.06.2013 08:25

Myślę że maże się udać ,dość ucisku [usunięte przez moderatora] ,dość kłamst.
lechu

18.06.2013 00:16

zima wasza wiosna nasza SOLIDARNOŚĆ
???

13.06.2013 00:18

(usunięte przez administratora) Wam dadza te związki, taka prawda!!
gougou

11.06.2013 20:10

no przecież o to im właśnie chodzi ciąć koszty, podnosić wydajności i doprowadzać to takiego stanu ludzi żeby byli skłóceni ze sobą zajeli się robotą , to stary sposób zarządzania zasobami ludzkimi :-) co najgorsze nie myśla o tym ze kij ma dwa końce i z nami związkowcami tak łatwo im nie pójdzie, SOLIDARNOŚĆ !!!! ZAPRASZAMY KOLEGÓW Z YAWALU DO ZAPISÓW
serek

10.06.2013 12:26

To mądralo zejdź na dół i pakuj ciężary w gorącu przez 8 godzin to zobaczymy ile wytrzyma twój kręgosłup, widocznie zero szacunku macie do ludzi z dołu tylko patrzycie w okna i się śmiejecie pakowacz nikim tak jak można tak myśleć o ludziach
NSZZ

04.06.2013 17:50

Zapraszam do zapisywania się, razem możemy więcej !!! Wiecie do kogo się zgłaszać.
zainteresowana

02.06.2013 23:00

edekkk - 2013-06-02 18:38:17 to teraz podwyzki o1000zl + socjal i praca pon -pt od 7-15 . JEAnie oto tu chodzi ,tylko niech płacą godziwie,to co nam się prawnie należy,sobota niedziela w pracy i nic.nie wspomnę o świętach ustawowo wolne
edekkk

02.06.2013 18:38

to teraz podwyzki o1000zl + socjal i praca pon -pt od 7-15 . JEA
zainteresowana

02.06.2013 07:10

tak to prawda - 2013-06-01 21:44:55 trzeba trzymać się razem i walczyć ja jestem za związkami i chętnie dopisze się tak trzymać, chętnych będzie wielu
tak to prawda

01.06.2013 21:44

trzeba trzymać się razem i walczyć ja jestem za związkami i chętnie dopisze się

Zostaw merytoryczną opinię o Final