Tomar Sp. z o.o.
3 31 5 1

Opinie o Tomar Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Rozeznany
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Nie polecam tej firmy . Na kraju podstawy brak na UE diety 41 euro . Kierowcy coraz częściej się zwalniają . Przychodzą ciągle ale i ciągle odchodzą . Dlaczego?? Obciążają kierowców ostatnim czasem . O swoją wypłatę musisz sie kłócić i ile jesteś w stanie ją policzyć bo w tej firmie praktycznie się tego nie da. Za chwilę dostanę informacje o szkalowaniu firmy ale to nic. O tej firmie dobrze nie mogę powiedzieć. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak5Nie4
Kierowca Tomar
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Rozeznany 20.04.2019 13:43

Rozeznany, tez pracuje w tej firmie, i jak żeś był (usunięte przez administratora) nie kierowca to się zwolniłeś, jeśli byłeś obciążony to musiałeś coś ładnie wywinąć ja miałem różne przewinienia i nigdy nie byłem obciążony, a jak nie umiesz liczyć to i wypłaty się nie doliczysz, wszystko ładnie przedstawione wiem ze jak zrobię tyle kilometrów plus dieta i podstawa to tyle zarobie, no ale jak dla Ciebie matematyka to czarna magia to sorry, nigdy o wypłatę się nie kłóciłem zawsze powiedziane kiedy będzie, a dietę masz 41eur ale nie napisałeś że podstawa jest wysoka, i podstawa jest i na kraju i na międzynarodówce, KŁAMIESZ KOLEGO !!! tu za leżenie na młotkach ci nie zapłacą, a robota lekka, bo na wywrotce jak nie masz oleju w głowie to i tu będzie ci ciężko, szerokości i powodzenia.

Pomocna?
Tak4Nie3
Rozeznany
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Kierowca Tomar 24.04.2019 14:14

A czy ja gdzieś dodałem że zostałem obciążony? ? Hmm jaka podstawa .. Ty nie wiesz za co pracujesz . Owszem jest ale jak jeździsz w systemie . A na kraju Nie ma podstawy żadnej . Nie wiem co Ty wypisujesz. Rok jeździłem i wystarczy . Rok za dużo. Km robiłem pewnie więcej niż Ty przez dwa miesiące. Nie oklamuj innych . Skoro tak jest to dlaczego auta są wstrzymane a na stole jest 10siec wypowiedzeń? 41*4.20= 172*22=3788+podstawa 2250=6038 w systemie..... Na kraju gole km plus premia ..

Pomocna?
Tak4Nie
Kierowca Tomar
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Rozeznany 27.04.2019 21:52

To jak nie zostałeś obciążony to po co takie głupoty piszesz, Szkoda gadać z kimś takim jak ty, pracuje tu trzy lata i jeżdżę w systemie tygodniowym i wiem ile zarabiam, a jak wolisz oczerniac firme to po co sie ukrywasz, widocznie nie dorosłeś do tego zawodu, lub jesteś starym pierdzielem który tylko patrzył jak z Jelcza paliwo ściągnąć, nie pozdrawiam.

Pomocna?
Tak3Nie1
Rozeznany
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Kierowca Tomar 10.05.2019 13:38

Z tego co piszesz wynika że jesteś młodym sioferem . To Twoja zapewne pierwsza firma. Nie oklamuj czytających opinie. A więc ten kierowcą jeździ od 3 lat i nie ma pojęcia że na kraju nie ma podstawy. I nadal twierdzi że jest. To ja się nie dziwię że Tobie się podoba w firmie. Mam gdzieś paliwo i Twoje gwiazdki przed oczami. I przez takich (usunięte przez administratora)obłudnych ludzi jak Ty źle jest w tej firmie . Pozdrawiam normalnych kierowców . Ps mam 34 lata młody Zgredzie

Pomocna?
Tak2Nie
Kierowca Tomar
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Rozeznany 11.05.2019 14:10

34lata chłopczyku, bo inaczej tego nie można nazwać zastanów się co piszesz, ja jeżdżę już 25 lat i przestań oczerniac firme, bo z Ciebie w takim razie jest guzik nie kierowca, wklepac trasę w nawigację i wielki kierowca, nie wiesz nie komentuj i nie oszukuj, i nie kłam, skoro nie pracujesz już w tej firmie byłeś cienki jak barszcz bo nie dałeś sobie pewnie rady, żegnam chłopcze bo nie ma sensu z kimś takim jak ty kontynuować tej debaty, Polecam tą firmę pracuje w niej i na chwilę obecną nie myślę o zmianie, lżejszej pracy jak na wywrotce nie znajdziecie kasa na czas wypłata za wypracowaną pracę nie za leżenie, tylko cwaniaczki i chłopcy myślący w wieku 34lat że pozjadali wszystkie rozumy, bez podstawnie można oskarżać każdego, równie dobrze napisać że okradłeś firmę i chcesz zrobić na złość komentarzami bo zostałeś dyscyplinarnie zwolniony, koniec moich treści, chłopczyku ha ha pewnie jeździsz tylko po kraju bo się bałeś wyjechać nawet do Niemca ha ha

Pomocna?
TakNie1
Rozeznany
 Opinia
@Kierowca Tomar 15.05.2019 22:39

Ale Ty kłamiesz człowieku ... 25 lat doświadczenia będziesz mieć chłopcze ale za 24 lata cytuje twoje słowa "jesteś starym pierdzielem który tylko patrzył jak z Jelcza paliwo ściągnąć" wychodzi na to że po 50siatce dobrze jesteś . Ogarnij się człowieku . Już sam nie wiesz co piszesz synu Nie masz ambicji i ciężka (usunięte przez administratora) więc będziesz pracować w tej firmie Bez podstawy. Ja mam dużo większe ambicje i pracy się nie boje tak jak ty. Żenującaa się stała konwersacja z Tobą . Nie zatrzymuj jak kapcia złapiesz bo Ci nawet nie pomogę

Pomocna?
TakNie
kto ma wiedzieć ten wie
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Ja akurat zakończyłem karierę w firmie Tomar, pracowałem tam jako handlowiec i z perspektywy czasu jaki tam spędziłem to nie mogę złego słowa powiedzieć ani na warunki ani na ludzi tam pracujących. Szef jest wymagający, ale który nie jest. Oczekuje sporo, ale też dużo daje od siebie, za co ja osobiście jestem mu bardzo wdzięczny. Na pewno nie jest to miejsce dla osób które myślą że jakoś to będzie i liczą na łatwy pieniądz, tam się pracuje :) i za tą pracę dostaje się należne wynagrodzenie.

Pomocna?
Tak6Nie1
Yogi...13
 Opinia

Witam. Jak z pracą w Tomar lotyń? Kierowca c+e na wywrotkę.

Pomocna?
Tak1Nie
Mariqa
 Opinia
@Yogi...13 28.02.2019 14:50

Na stronie w kontaktach jest email do Pawla d transportu. Wrzuc CV do niego prosze lub zadzwon .

Pomocna?
TakNie
Pablo
 Opinia

Jest na chwilę obecną praca dla kierowcy ce w tej firmie gdzie się skontaktować jakieś podpowiedzi dzięki z góry.

Pomocna?
TakNie
Mariqa
 Opinia
@Pablo 19.12.2018 08:49

Paweł. Na stronie (usunięte przez administratora)w dziale kontakt masz namiar do TRANSPORT DYREKTOR LOGISTYKI

Pomocna?
Tak3Nie
Pablo
 Opinia
@Mariqa 19.12.2018 10:54

Dzięki wielkie

Pomocna?
Tak1Nie
Hubert & Co
 Opinia
@Pablo 19.12.2018 08:49

Jest ale nie polecam. Nam z chlopakami zaplacil z duzym opoznieniem i to po wielu burzliwych rozmow. Odradzamy.

Pomocna?
Tak6Nie1
Tomar Lotyń
 Opinia
@Hubert & Co 18.01.2019 21:51

Konkrety poprosimy. Anonimowe wpisy bez wiarygodnego potwierdzenia są wyłącznie objawem strachu i są zwykłymi pomówieniami. Przekonał się już o tym jeden z wcześniejszych komentujących, który na własny koszt musiał zamieścić sprostowanie w gazecie lokalnej ;) Nie będziemy pozwalać na bezpodstawne oskarżenia szkalujące imię naszej firmy i każdy taki wpis, który nie ma pokrycia w rzeczywistości będziemy kierować na drogę postępowania sądowego.

Pomocna?
Tak5Nie1
Aleksander
 Opinia
@Tomar Lotyń 22.01.2019 08:13

Najlepszy przyklad ‚przyjaznego‘ podejscia Tomaru do pracownikow / rolnikow i dostawcow ;-).

Pomocna?
Tak11Nie
1
Aleksander
 Opinia
@Aleksander 31.01.2019 09:13

...tak to prawda - boimy się.

Pomocna?
Tak8Nie
;)
 Opinia
@Aleksander 02.02.2019 16:46

Każdy troll jest odważny wyłącznie anonimowo ;)

Pomocna?
Tak5Nie
CzarnyBog
 Opinia

Wlasciciel zgłoszony do Ośrodka Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych. Nie polecam.

Pomocna?
Tak25Nie
Właściciel firmy - nie anonim
 Opinia
@CzarnyBog 30.01.2019 22:12

Osoba, która mnie zgłosiła i teraz pisze to publicznie w grupie polaków w naszym kraju chwaliła się, że jego żona polka i ich dzieci muszą w domu mówić po niemiecku i że to był jego główny cel życiowy i jest z tego dumny - mieszkają w Polsce. Chełpił się tym i wyraźnie sprawiało mu to radość i dał odczuć, że byli do tego przymuszeni i proces ten trwał wiele lat. Proszę Państwo oceńcie to zachowanie sami. Opinię tą i wpis dokonał obywatel Niemiec, który bardzo nie szanuje polaków. Ja kocham swój Kraj i nie jestem w stanie żeby ktoś przy mnie pluł na Polskę - Ojczyznę za którą zginęło miliony ludzi - w tym wiele kobiet i dzieci.

Pomocna?
Tak9Nie4
anonymous
 Opinia

Dziad trans za trzy tygodnie pracy 2tys. I zjazdy w sobote

Pomocna?
Tak25Nie
Tomar sp. o.o.
 Opinia
@anonymous 15.06.2018 23:25

Dziękujemy za recenzje. Słowa tak jak i Pan są całkowicie niewiarygodne. Będzie Pan pierwszą osobą, której sprawę przekażemy do sądu za opluwanie a to, że ma Pan problemy z psychiką wyjaśnimy w sądzie i następnym razem nie będzie Pan pisał co Panu się chce. Dokumentacja Pana czasu pracy wraz z wynagrodzeniem i treść Pana recenzji w tej chwili została przekazana do Kancelarii Prawnej i Windykacyjnej Limanówka Wrzeszcz sp.k. Suma zaskarżenia dobrego imienia firmy nie będzie mała i w całości zostanie przekazana na dom dziecka w Radawnicy.

Pomocna?
Tak22Nie1
Mania
 Opinia
@Tomar sp. o.o. 16.06.2018 10:44

Jestem byłym pracownikiem tej firmy i powiem tak: trzeba przyjmować na klatę złe opinię tak samo dobrze jak te pozytywne. Od hejtu nie uciekniecie. Hejtuja bo są rozczarowani że im nie poszło w firmie a co za tym idzie rzucają obelgi typu dziad, (usunięte przez administratora) Prawda jest taka, że jak ktoś czuje się pokrzywdzony zarobkami to są inne sposoby aby problem rozwiązać. W tej sytuacji kolega postąpił źle bo jeszcze będzie miał z tytułu tego komentarza nieprzyjemności. Ps.bylo jak było w tej firmie, ale przynajmniej pozostał mi bagaż doświadczeń i nowe znajomości.

Pomocna?
Tak9Nie
Gutek
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje kierowców?

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Podałby ktoś z Was jakieś wskazówki odnośnie rekrutacji w Tomar Sp. z o.o.? Na co zwrócić uwagę? Zapewne zainteresuje to osoby chcące się tam zatrudnić.

Pomocna?
Tak4Nie
Filip
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Pomocna?
TakNie
Rezor
 Opinia
@Filip 05.04.2018 11:39

KIEROWCÓW NAPEWNO BO SŁYSZAŁEM ŻE DOBRALI CIĘŻARÓWKI

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Mariusz
 Opinia

Syndrom rozżalenia na byłego pracodawcę - któż na niego nie cierpiał? Zapewne są szczęśliwe wyjątki, które po rozwiązaniu umowy o pracę nadal miały o pracodawcy dobre zdanie ;) Zdecydowana większość osób, którzy z jakichś powodów "wylecieli" z pracy, o swoim pracodawcy byłym nie powie jednak dobrego słowa. W poczuciu rozgoryczenia i żalu szuka ujścia swoich frustracji i znajdują je w internecie ;) Że zły, że tyran, że nie płaci. A jeśli jakieś słowa już padają, to najczęściej pod wpływem emocji tylko te niecenzuralne. Tylko jaką wiarygodność ma "anonim"? ;) Tak na marginesie - tragicznie czyta się zdania w których brakuje znaków interpunkcyjnych. "(...)firma nieuczciwa od początku do końca 1700 na kąto reszta w kopercie a i tak nigdy nie można doliczyć się kasy" jest dla mnie bynajmniej niezrozumiała. Od siebie mogę tylko życzyć wszystkiego dobrego w nowej pracy aby był Pan/Pani szczęśliwym człowiekiem.

Pomocna?
Tak4Nie
Koral
 Opinia
@Mariusz 26.02.2018 08:20

No cóż jestem pełen podziwu dla pańskiej znajomość polskiego zastanawiam się tylko kto stał nad tobą i mówił co masz pisać albo dał Ci gotowy tekst. Tym nie mniej uważam że jesteś w miarę inteligentnym człowiekiem więc proszę nie obrażaj swojej inteligencji nie warto. Oboje wiemy że firma jest nieuczciwą firmą,co do tego nie ma żadnych wątpliwości i nie chodzi tu wcale o frustrację czy żale ale o zwyczajną ludzką uczciwość ,to tyle gwoli ścisłości .Za życzenia dziękuję i wzajemnie życzę powodzenia

Pomocna?
Tak10Nie
Gutek
 Opinia

Może niektórzy powinni przemyśleć swoją pracę w firmie. To bardzo dobry pracodawca!!!

Pomocna?
TakNie
On
 Opinia

Koledzy chyba troszke zbyt rozpieszczeni. Zanim przyszedlem do Tomaru pracowalem w kilku firmach. Problem to czasami z platnosciami to czasami z terminami platnosci to jakies wymyslone potracenia a to auto juz dosc wiekowe. Ja dostalem praktycznie fabrycznie nowa skanie i pensja zawsze w terminie a mlode chlopaki sie wyrobia w biurze w koncu haha. Nie moge narzekac tak uczciwie piszac. Jak wszedzie sa jakie perypetie wieksze lub mniejsze ale mi pasuje. Jak nie bedzie mi odpowiadac to po prostu poszukam innej pracy.

Pomocna?
Tak29Nie
pomidorowa8
 Opinia

poszukuję pracy jako kierowca c+e bez doświadczenia , mam 38 lat jakie mam szanse na pracę w tomarze

Pomocna?
TakNie
taki tam
 Opinia
@pomidorowa8 30.12.2016 23:35

jedź, spytaj, może akurat Cie przyjmą. Od nowego roku mają nowi przyjść.

Pomocna?
Tak6Nie
toemikeo
 Opinia

Tomar Sp. z o.o. jest młodą firmą działającą w branży rolniczej zajmującą dystrybucją środków ochrony roślin i nawozów, ale teraz chyba mieli jakieś nowości wprowadzane na stronkę i to dlatego nie działała właśnie, wiec to wiele wyjaśni kolego jednak.

Pomocna?
TakNie
kiram
 Opinia

Pracuje jako kierowca ciezarowki. Nowa Scania G450 prosto z fabryki. Wszystkie ciagniki sa fabrycznie nowe. Jedynie szef nie do konca rozumie ze ciagnik to nasz drugi dzien i nie pozwala na wlasnie urzadzenie. Na pensje nie narzekam. Dla mnie wzorzec

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie
szef
 Opinia

WITAM-TOMASZ WRZESZCZ-PROSZE PISAC PRAWDE-ILE DO REKI?MALO DUZO?JA NIKOGO NIE TRZYMAM NA SILE-PROSZE NATYCHMIAST SIE ZWOLNIC BEZ WZGLEDU NA FUNKCJIE-JA NIE KRZYWDZE LUDZI-POZDRAWIAM

Pomocna?
Tak30Nie
moze byc
 Opinia

Moze byc. Najgorsze ze zadnej soboty nie mialem jeszcze wolnej i do mnie dobija. Kasa ponad srednia krajowa

Pomocna?
Tak6Nie
nowy
 Opinia

Jestem nowym pracownikiem od kwietnia 2011. Myślałem, że opinie znajdujące się tutaj są naciągane. Po tych 3 miesiącach mogę potwierdzić, że dawno nie widziałem tak ułożonej firmy. To w jaki sposób pan Tomasz W. zarządza firmą przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Jestem tylko trybikiem w tej sprawnej maszynie ale jestem z tego dumny bardzo!

Pomocna?
Tak1Nie
obecny
 Opinia

Polecam zdecydowanie. Takiej rodzinnej atmosfery jak jest w Tomar ciezko znalezc gdzie indziej. Prezes dba oj dba o ludzi.

Pomocna?
Tak3Nie
Marek
 Opinia

Pracowałem ale już nie pracuję (przeniosłem się do innego miasta). Firmę wspominam dobrze. Prezes firmy Tomasz W. konkretny facet wiec jak rozmawiac z ludźmi. Pozdrowienia dla ekipy z oddziału Lotyn (dział chemii).

Pomocna?
TakNie
Tomar Okonek
 Opinia

Nie mozemy narzekac. Pensje dostaje na czas, szef wyrozumialy - trzeba zostac dluzej nie ma problemu zostajemy - nie zawsze za to jest placone ale w wiekszosci przyadkow otrzymujemy gratyfikacje. Rotacji nie ma bo mysle ze jezeli komus chce sie pracowac to zostanie to docenione. Wystarczy spojdzec na rotacje - a raczej jej brak. Do tomaru ludzie raczej tylko przychodza

Pomocna?
Tak18Nie

Zostaw opinię o Tomar Sp. z o.o. - Lotyń

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tomar Sp. z o.o.