ktoś kto tam długo pracuje - 2011-01-07 21:38:53
widać że dotyka Was prawda, palenie w godzinach pracy, czyli okradanie pracodawcy, żal [usunięte przez administratora] ściska iż nie dostaliście socjalnego? - trzeba było mniej ściemniać a więcej robić. Pieniądze są za czyny a nie za ich brak. A wystarczy tylko rzetelnie pracować, bez naginania przepisów, wycinania setek choinek, dinozaurów czy kurde co tylko się zamarzy na laserze. Koszty braków nie generują się same. teraz widzisz że dla jednej głupiej sprawy można stracić wiele. Ale Ty tego nie zrozumiesz gdyż dzieliłeś skórę na niedźwiedziu - czyli dysponowałeś pieniędzmy których nie miałeś - a tu ZONK. nie dostałeś bo np miałeś jakieś wolne na rządanie itp.
Zazdrość zżera Ciebie bo nie dostałeś czegoś co CI się nie należało, a czego chciałeś. A wystarczy sumienność. A więc reasumując:
jeżeli potencjalny pracownik chce przyjść, wegetować, leserzyć się, obijać - to faktycznie omijajcie tą firmę - firmę z przyszłością. natomiast jeżeli jesteś rzetelnym i sumiennym graczem, to zapraszamy - takich ludzi nam trzeba
No racja ,ważne,że Ty dostałeś coś co Ci się nie należało,
Dobra firma na przyuczenie do zawodu,pensje mizerne w stosunku do wykonywanej pracy..Panie sumienny i prawy trzeba zrobić zrzutę w firmie na słownik bo RZĄDANIE piszę się przez Ż
A propos...dobrze że dajecie zupki bo bym zęby w ścianę wbijał.