3.9/5

• Wojkowice

3. Opinie o pracodawcach Bytom
  5. Opinie o A&J Partners

Opinie o A&J Partners Bytom

Nie przegap nowości o A&J Partners!

Marga45

16.12.2014 14:44

Pracuje z ta firma od 6 lat i nigdy nie mialam problemu. Pieniadze zawsze na czas, a jesli chodzi o stan zdrowia to panie zawsze przy mnie czytaly z dokumentow ktore dostarcza rodzina. mi samej zdarzylo sie wielokrotnie ze podopieczny przy moim pobycie zmienil stan zdrowia - to normalne u starszych ludzi. prawda jest taka ze zadna z nas nie musi wyjezdzac z firma - a pani "niezadowolona" zamiast namawiac wszystkich do sadow - moze sobie sama zalatwi prace?! dla tak rezolutnej osoby to nie powinien byc problem.. Nieraz jestem w biurze i widze ile tam sie dzieje, telefony non stop, panie wchodza i wychodza - w firmach maja z nami urwanie glowy czasem.. a pozniej jeszcze takie pisanie ze w Polsce wszystkie firmy sa beznadziejne... zenada
    GOŚĆ

31.08.2015 10:50

Tak działa i rozwija się bardzo szybko, sprawdź fakty zanim cokolwiek napiszesz, firma ma nowe sidziby w Katowicach i Krakowie, co świadczy o tym, że idą jak burza, a i zarobki są dobre, gdyby nie były nie mieliby opiekunek przecież

12.12.2014 22:22

Witam mam na imie Kasia, chciałabym sie dowiedziec czegos wiecej o tej firmie , konkretnie osoby, która jz pracuje dłuzej, wszystkie plusy i minusy. prosze czekam na odp, mysle o wyjezdzie z ta firmą.
    Henryk2724

29.03.2015 11:26

To miała Pani szczęście, bo z reguły firmy nie interesuje szczegółowy wywiad na temat stanu zdrowia podopiecznych. Liczy się klient i żeby szybko wysłać kogoś na miejsce. Podaje się ogólne dane o stanie zdrowia i warunkach bytowych, ale o szczegóły trzeba samemu się dopytywać i okazuje się właśnie, że nie są znane, trzeba więc czekać na uzupełnienie danych. Ostatnio miałem wyjątkową sytuację, zarówno firma (EuroService-Świdnica) jak i zmiennik zataili, że podopieczny ma grzybicę, co wyszło dopiero na miejscu. Dodatkowo okazało się, że jest niewidomy i głuchy. W związku z tym, że firma nie ustosunkowała się do sprawy zatajenia grzybicy, wypowiedziałem umowę ze skutkiem natychmiastowym i zażądałem podmiany. Byłem straszony policją, komornikiem, karą pieniężną, ale dla dobra podopiecznego zostałem do końca umowy. Jedyna korzyść jaka z tego wynikła, to ta że informowano kandydatów na podmianę o grzybicy i jeden z nich kiedy o tym się dowiedział, zrezygnował z już podjętego zlecenia. Dlatego proszono mnie, abym został do końca umowy. Miałem po przerwie kontynuować współpracę z tą firmą, ale zrezygnowałem, gdyż przesłano mi zmienioną całkowicie umowę sześć dni przed wyjazdem, a na dodatek po osobistej interwencji w siedzibie firmy okazało się, że konstruowane przez nich umowy nie podlegają nawet dyskusji. Popieram Pani podejście, sam postępuję podobnie pomimo, że ofert dla mężczyzn jest zdecydowanie mniej. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że panie opiekunki i rynek wyeliminują tego typu agencje z mapy firm.

12.12.2014 18:33

Witam, nie rozumiem co napisała jedna z PAŃ powyzej , odnośnie wyjazdu, iz otrzymuje sie umowe bez uprzedniej informacji o stanie pacjenta oraz miejsca pracy. Musze powiedziec , ze nigdy zadna firma do mnie w ten sposób sie nie zachowała. Najpierw otrzymuje pełne informacje o pacjencie, potem decyduje się. Z tym, że to firma musi uwazac, bo jeżeli nie zmiesci się w terminie który mi odpowiada wyjazd, tzn nie zdązy, to może sie tak stac , iz jestem współpracownikiem innej Firmy, i to juz na wyjezdzie. Tak więc, bardzo dziwna wypowiedz, trudno w to uwierzyć?!? Jezeli by do mnie w ten sposób zachowała sie jakakolwiek Firma, znikła by z mojej pamięci w sekundzie! tO PRACA MUSI JUZ!! czekac na mnie , a nie odwrotnie!! Życze miłego dnia !

24.11.2014 08:40

iloneczka00

09.03.2015 19:49

Witam ja tez pracuje juz od kilku lat i jestem zadowolona z pan w biurze i nie mam zlego zdania o nich a jak trzeba pomocy to ja mam.Przykro mi bardzo za to co napisze ale mi sie wydaje ze niektorzy chca zarabiac krocie i przy tym nic nie robic -takie jest moje zdanie bo mialam juz pare razy zmiane i wlasnie moge cos na ten temat powiedziec
    ania83ATonet.eu

24.01.2016 19:44

Witam, moja siostrzenica chce wyjechać z tą firmą do pracy. Będę wdzięczna za szczere opinie, najlepiej mailowo - ania83ATonet.eu. Sprawa jest dość pilna, bo ona srasznie się uparła, a wyjazd tuż tuż. Najgorsze, że nie zna języka. Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam.
    "Ewa12

21.11.2014 17:30

Witam! Zgadzam się że uczą dobrze ale po kursie też się czeka na wyjazd więc róznie mozna na to patrzeć poza tym podpisujesz umowę na 16 tygodni i musisz być do ich dyspozycji to minus ja czekam już sporo ale może wreszcie!!!!! Zobaczymy!
    Barbara

21.11.2014 17:24

Opiekunki ja polecam te firme z Bytomia. Sama jezdze od 1.5 roku i moje kolezanki rowniez. Firma pomaga we wszystkim. Jestem zadowolona. Na prace nie czekalam dlugo. Pieniadze dobre i vo wazne zawsze sa.znam jezyk komunikatywne. Ale zastanawiam sie nad ich kursem. Moze pohde jak zjade.podobno dobrze ucza.Polecam. Basia
    "Ewa12

15.11.2014 17:17

Dziękuję Joanna tak robię uczę się cały czas wiem że mogę jechać z innej firmy niestety popełniłam błąd i chciałam się duczyć, pomimo że mam certyfikat unijny opiekunki osób starszych i niepełnosprawnych i praktykę i dzięki za ciepłe słowa!!!

15.11.2014 15:56

Pracuje jako opiekunka na terenie Niemiec legalnie, prawie trzy lata. Uprzdnio tyle samo we Wiedniu w Austrii. Nigdy w życiu nie słyszałam aby czekac na prace. PRACA CZEKA NA NAS!!!! Jest jej MNÓSTWO!!!!!! Jezeli firma udzieliłaby mi informacje iz mam czekac, za 5 min miałabym juz propozycje wyjazdu od konkurecji. Moja rada, jezeli jestes zwiazana z umowa wiażącą , nie znam jej tresci. To jezeli musisz czekać , to ucz się PILNIE NIEMIECKIEGO , szczególnie gramatyki. Przepraszam, ze jestem taka surowa , lecz tylko silni wygrywają!! Głowa do góry, zaraz wyjedziesz. Miłego dnia. Uśmiechnij się . Johanna
    ``Ewa12

31.10.2014 14:10

Witam ! Mam pytanie ile tak naprawdę się czeka na wyjazd po kursie? Chciałabym wiedzieć bo z tego co widzę to dość długo.
    Nowa

21.10.2014 18:20

To nie dokonać rozumiem jesteś zadowolona z tej firmy czy nie. Bo trochę sprzeczne podajesz info. Z jednej strony ze sie firma niczym nie interesuje i ma złe informacje a z drugiej ze wszystkiego dowiesz sie w firmie. Co do kursu to chyba trochę pomaga na początek samemu trudno sie zmotywować.
    kala

21.10.2014 19:18

Bardzo Tobie dziekuje, jestes SUPER!!1 Kala. Jeszcze ostatnie pytanie, jezeli nie dawyreżam Twojej cierpliwosci. A co jest w przypadku, kiedy ktos zmienia firme , bedac na terenie niemiec. jak wtedy wyglada kwestia biletu???!!?? czy opiekunka na terenie niemiec otrzyma go do reki, czy jak??!!?? i co z opłaceniem jego??!!?? Najserdeczniej dziekuje, i przepraszam ze tak duzo pytan. Pozdrawiam Ciebie.KALA
    trelemorele

21.10.2014 17:15

firma zamawia bilety i w dniu podpisania umowy daje opiekunce, akutokarem(eurobusem, sindbadem...) lub malym busikiem to zalezy... ale zazwyczaj duzym autokarem sie jedzie. Odbiera nas rodzina z dworca zazwyczaj, ale to mowia juz w firmie
    trelemorele

20.10.2014 19:30

za bilet placi opiekunka(moze nie zaplacic i firma wyklada wtedy ale odtraca z wyplaty) i jest to bilet w 2 strony bilet open- i rodzina zwraca koszt za bilet od 80 do 120e, ale zazwyczaj zwracaja 80e wiec jesli ktos nie ma znizek to doplaca z wlasnej kieszeni za bilet.... Pobyt jest za darmo tj rodzina jest zobowiazana do utrzymywania opiekunki jedzenie itp... ale roznie z tym bywa jak trafi sie fajnie to daja na tydzien 100e na zakupy lub sami robia konkretne, a jak jest wredna rdozina to czasami nawet probuja glodzic opiekunke dajac jej na tydzien max 50e a to malo jest...i trzeba wtedy kombinowac co dalej... czasami dostaje sie kieszonkowe ale zazwyczaj go nie ma, nie ma tez telefonu do pl stacjonarnego(chyba ze rodzina jest naparwde fajna to zalatwia ten pakiet, lub sama kupuje karte do telefonu aby opiekunka mogla dzwonic do rodziny lub daje w/w kieszonkowe)oprocz tego jesli sie spodobamy rodzinie to dostaje sie do koperty pieniadze lub prezent rodzina kupuje.... roznie z tym bywa trzeba dobrze trafic ale z reguly te fajne rodziny sa juz zajete przez opiekunki....
    Kala

21.10.2014 13:08

Dzieki. Ale bilety sa dostarczane do rak opiekunki? Czy jak? Kto rezerwuje bilety? Kto je zamawia? Czym sie jezdzi? Busen czy Autobussen, pociagiem? Prosze o odp . Dziekuje z Gory serdecznie,

Oferty pracy - A&J Partners

Konsultant/ka ds. ofert pracy i obsługi klienta (branża opiekuńcza)

Imielin

Bytom

20.10.2014 12:27

kala

20.10.2014 19:02

nie zrozumiałam kwestii z biletami. jak to jest dokładnie. Kto płaci za bilet? czy opiekunka go dostaje do reki , w dwie strony? prosze odpisz mi. Dziekuje serdecznie, czekam...

14.10.2014 17:30

Witam, Z Firmą A&JPartners zaczęłam wpółprace jakis czas temu. Dzis po pewnym czasie, moge powiedzie krótko; BARDZO DOBRA FIRMA!!! Natychmiastowe zainteresowanie, wysoka kultura osobista oraz pewność wypłat!!! Polecam na 100% .
    Kala83

24.11.2014 10:06

Prosze Pani, czy moge sie dowiedziec , która firma tak dobrze płaci i dba o pracowników? może przejde od nowego rokudo nowej firmy.. prosze o kontakt Kala
    Kala83

27.11.2014 19:01

Prosze Pani, o jakiej firmie Pani pisze, bo nie rozumiem?!? Kala pozdrawiam
    Madzia

07.10.2014 13:22

Witam, czy Ktos moze mi napisac, jak Warunki finansowa.? I czy za bilet zwracala w Dwie strony ta Firma ?? Plisssss
    neonowa54

06.10.2014 12:53

super, super, super...dziekuję za cudowną babciunię, pozdrawiam wszystkie uśmiechnięte panie i do zobaczenia po powrocie!!
    neonowa54

06.10.2014 12:51

Wyjechałam z tą firmą do pracy - prosto po kursie.. wszystko przebiega bez problemow, panie sympatyczne, dzwonily zapytac czy wszystko u mnie ok i jak sobie radze - z kwoty 400 zl ktore wplacilam dostalam zwrot poniewaz bilet kosztowal 360 .. nie mam zastrzezen - polecam
    kasia

15.09.2014 22:28

Ja pracuje z partners juz kilka lat i jestem zadowolona. Oferty maja xaly czas. Tylko drogie panie nie badzmy zbyt wybredne! Pieniadze za bilet zawsze dostaje. A taki kurs to dobra rzecz zeby poduczyc sie podstaw. Ja jestem na rak do tej firmy. Jak ktos vos chce wiedziec pisac

07.09.2014 19:27

Zaczynam dopiero wspólprace, musze powiedziec że, opinie wyżej napisane , nie zadawalaja mnie. Zobacze czy ja bede zadowolona?!? Napisze potem .
    zaniepokojony

13.08.2014 14:26

Na temat A&J Partners mogę powiedzieć tyle, że nie traktują opiekunek poważnie trzeba być na ich każde zawołanie. Nie mówią o wszystkim panią wyjeżdżającym do Niemiec co im przysługuje i jaki mają zakres obowiązków.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w A&J Partners?

nn

24.05.2014 17:42

W ogóle jest na forum ktoś, kto korzystał z usług A&J Partners i jest w miare zadowolony, czy lepiej szukac innej firmy?
    biszop

29.04.2014 01:12

może nie ilość a jakość ofert z A&J Partners będzie ich mocną siłą... choć znając życie to nadzieja matką głupich
    zibi

08.04.2014 19:13

to fakt, że liczba ofert na kolana nie powala, zwłaszcza, że chyba tylko 2 z nich są w miarę jeszcze świeże
    Sumik

25.03.2014 21:59

W sumie spodziewałem się większej ilości ofert pracy u nich na stronie, a tu raptem łącznie z 10 ofert... trochę rozczarowująco.

Kontakt - A&J Partners

Dworcowa 25 41-902 Bytom

Branża główna: Pomoc społeczna

larry

09.03.2014 17:40

Ja również jestem zainteresowany firmą A&J Partners, także prosiłbym o napisanie czegoś o obecnej sytuacji firmy, z góry dziękuję.
    Pitu

05.03.2014 21:19

No niestety Teo zamieścił wpis o A&J Partners i tyle go widziano, szkoda, może Ty fartuch wiesz coś więcej na temat obecnych warunków w firmie, jak tak to napisz proszę.
    Teo

13.12.2013 12:38

Absolutnie nie polecam tej firmy....nieuprzejme, zarozumiałe i niekompetentne pracownice. (usunięte przez administratora)

30.11.2013 15:07

MIŁA

16.12.2014 21:02

KOLEŻANKA POWIEDZIAŁA, ŻE JAK BĘDĘ SIĘ NUDZIĆ TO MOGĘ SOBIE POCZYTAĆ TE WPISY, DOBRA ZABAWA!!!!! KILKA WYDAWAŁO SIĘ ZABAWNYCH, ALE TE BZDURY KTÓRE TU PRZECZYTAŁAM . . . SZOK, PISZĄ TO CHYBA OSOBY KTÓRE NIGDY NIE BYŁY W BIURZE. PRACOWNICY BIURA TO NIE IDEAŁY, NORMALNE PRACUJĄCE KOBIETY, NAPEWNO BARDZIEJ WYKSZTAŁCONE, KIEDY MOGĄ TO POMOGĄ, CZASEM NIECIERPLIWE . . . LUDZKIE, CZŁOWIEKU PRZESTAŃ OCZERNIAĆ I WYPISYWAĆ KŁAMSTWA

21.12.2014 10:04

Witam, Jak moze Pani pisac , ze sa tu wypisywane bzdury. Ludzie pisza to co czuja, chca się podzielic informacjami , doswiadczeniami itp. Warto , tez zwrócic uwage , iz wiele jest bardzo pozytywnych . Wszystkich się zadowolić nie da, to jasne. Zycie polega na współpracy, więc nie mozna oczekiwac tylko. Praca która wykonujemy jest szlachetna, poniewaz robimy coś* bardzo dobrego dla INNYCH! My wszyscy bedziemy również potrzebowac pomocy!!! W życiu wszystko przemija, zdrowie , młodość także. Wspólpracuję z w/w firmą , i nie mam zastrzeżeń. Pamiętajmy , że jedna i druga strona chce dobrze, czy to nie jest piękne?!?
    Bogusia

14.08.2013 09:05

Mieszka sie w domach niemieckich u podopiecznego. Ja trafiłam super- Boze zeby ta moja babcia żyła wieki haha. Czasami wydaje mi się, że jak zjezdzam do Polski to jade do pracy a w Niemczech odpoczywam. Firma ok - polecam fajne babki i potrafia wszystko załatwic.

03.07.2013 22:15

Daka

07.10.2014 13:24

A ile praca, i czy za bilet w Dwie strony Plácido firma
    Dorotea

28.06.2013 11:07

osobiscie jezdze z tej firmy-pieniadze zawsze 14 sa na moim koncie -mam polskie konto. wczesniej w Promedica wiecznie byly problemy i opoznienia - od 2 lat mam swiety spokoj z wyplatami-polecam.
    opiekunka 75

13.12.2012 20:53

Witam. Ja z tej firmy pojechałam pierwszy raz, nie mam więc porównania jak jest w przypadku innych firm. Lecz mogę powiedzieć, że firma jest naprawdę solidna, Ofertę dostałam szybciutko. Podczas pobytu w Niemczech koordynatorki dzwoniły do mnie i miałam świadomość, że mogę zawsze się zwrócić o pomoc. Nie było to potrzebne, bo trafiła mi się przesympatyczna Pani. Firma dopytywała się o stan podopiecznej, aby przekazać aktualne wiadomości mojej zmienniczce. Mogę naprawdę polecić/
    TAJDI

05.11.2010 11:17

Wyplata zawsze zgodna i na czas. Panie w biurze bardzo mile, mozna z wszystkim sie dogadac. Przez prawie pol roku wspolpracy nie mialam zadnych problemow. Pozdrawiam
    DONATA

13.09.2010 12:33

Pracuje dla tej firmy juz 8 miesięcy - jestem zadowolona! Pieniądze mam na czas, zus opłacany - wiem bo sobie sprawdziłam, byłam u 2 rodzin, czasami jest ciezko, wiadomo tesknota ale trzeba sobie radzić w Polsce nie znalazłabym pracy za te pieniądze a za coś zyc trzeba. Zachęcam wszystkich - firma jest ok.
    Krysia

18.08.2010 12:21

Absolutnie nie zgadzam się z wypowiedzią Pani Emilki. Dla mnie a&j partners jest najlepszą firmą . Od 3 lat wyjerzdzam do Niemiec przez nich i dlatego mam za co życ!!! w Polsce było mi cięrzko,nie mogłam znależc za cholere żadnej posady i znależli mi taką dobrą rodzinę, pieniondze o których nie sniłam, załtwili mi bilet, nauczyli trochę języka i i we wszyskim mi pomagali, są super.A pieniondze są ZAWSZE NA CZAS I NA ICH POMOC ZAWSZE MOGŁAM LICZYĆ.A Ty nie pisz głupot Pani Emilko bo ino takie kobiety co trza im robota zrezygnujom przez ciebie i zrobiom największo głupota jaka może być!!!! Polecam ta firma A&J PARTNERS JAKO GODNĄ ZAUFANIA.
    MAREK

14.01.2010 14:29

PRACOWAŁEM DLA TEJ FIRMY I MOGĘ STWIERDZIĆ ŻE JEST NAJLEPSZYM FACHOWCEM W SWOJEJ DZIEDZINIE. BARDZO MIŁA OBSŁUGA, MIŁE PANIE.ZAWSZE MOGŁEM LICZYĆ NA ICH POMOC. UCZCIWIE PŁACĄ. POLECAM

Zostaw merytoryczną opinię o A&J Partners