3.9/5

• Wojkowice

3. Opinie o pracodawcach Bytom
  5. Opinie o A&J Partners

Opinie o A&J Partners Bytom

Nie przegap nowości o A&J Partners!

Izabella

07.06.2016 19:49

Nie będę pisała eloboratów ,ale wszystkie złe opinie się potwierdzają. Radzę omijać ,agencji szukających opiekunek jest bardzo wile(usunięte przez administratora)

22.05.2016 15:59

Jola

09.09.2016 14:33

Narzeka zawsze ten kto kto sam nie jest w porządku
    Ninka

19.05.2016 10:15

Polecam Firmę AJ Partners. Pracuję i jestem zadowolona. Mam fajną babcię a wypłata jest zawsze na koncie i to nie mała!
    Opiekunka

02.05.2016 21:19

Pierwszy i ostatni raz z tą firmą. Wszystkie opisane tu negatywne rzeczy się potwierdzają. Radzę omijać szerokim łukiem.
    Elka

28.04.2016 06:28

ciekawe ile z was niezadowolonych tak na prawdę pracowało kiedykolwiek z firmą. opinie w stylu nie polecam to tak rozbudowane wypowiedzi, że wrzucic je mozna do worka "wyssane z palca". Skoro już rzucacie temat to może go rozwincie?
    Elka

06.05.2016 19:46

Problem to chyba ty masz :) jak ktoś pisz, że chamstwo i niekompetencja t chciałabym dowiedzieć się więcej. Musiała chyba wyniknąć jakaś sytuacja na jakiej podstawie ktoś tak twierdzi. W brak wypłaty nie uwierzę bo za takie rzeczy dawno by zamknęli taką agencję. Więc raczej średnio wiarygodna ta wasza wypowiedź.
    Agnieszka

27.04.2016 21:31

Potwierdzam negatywną opinię o tej firmie. NIE POLECAM !!!!!
    Gaba

27.04.2016 21:21

Pracuję i sobie cenie. polecam
    Kat-Ka

25.04.2016 20:35

pracuje kilka lat - zaliczylam juz sporo firm - od Promedica po wlasnie Gowork (tak - jechalam z tej firmy a teraz patrze ze udaja niezalezne forum) - i bylo katastrofalnie! teraz 2 razy wyjechalam z A&J Partners i jest wszystko ok - dostalam wyplate tak jak obiecali, za swieta tez dostalam - poki co wszystko ok - nawet dzwonia pytac czy wszystko ok - czego w poprzednich firmach nie bylo. Nie wierze w takie fora - to jedno wielkie oszustwo bo jak firma ktora wysyla do Niemiec moze miec forum o innych takich firmach?

21.04.2016 16:14

zakopane

24.01.2017 11:41

A nie całkiem tak jest.Agencja Mared nie wypłaca pensji,a powód sobie zawsze znajdą.Kto chce się przekonać,może spróbować.

18.04.2016 10:45

...również sobie chwalę i polecam ! :)
    Alina

13.04.2016 20:13

Ja wpspółpracuje z tą firmą już dobre 4 lata i nigdy nie spotkałam sie ani z brakiem życzliwości ani z chamstwem... może wypada przyjzec sie najpierw sobie a potem smarowac innych błotem. Praca jako opiekunka dala mi szanse na wyjscie na prostą, a w życiu nieraz różnie było. Pozatym jak jechałam pierwszy raz to prawie nie znalam jezyka i to byl mój pierwszy wyjazd na tak długo, dostalam wtedy wsparcie a na koordynatorki zawsze moglam liczyc. Polecam jak ktos ma watpliwosci niech sam sprobuje. Polecilam swoim znajomym i bede polecac.
    halina

19.09.2017 12:28

dla takich tuanowjak pani innego ratunku nie ma ,jeszcze podejrzewam rece pani kazdej firmie by calowala,maja z ciebie pieniadze i jak jestes bez jezyka nie nie maja wyboru musza tumanom pomagac!
    Smutna

26.09.2017 08:22

Halina sama wykazujesz poziom swoim komentarzem.

11.04.2016 14:28

Też tak myślę, trafiliśmy na złośliwców, którym się nie powiodło w AJ-cie i zdecydowali przenieść się do innych firm.

20.03.2016 19:40

Ina

27.03.2016 07:46

Pracownik fizyczny.na koordynatora nie mam kwalifikacji (mój niemiecki nie jest aż tak dobry). Tak ,teraz już pracuję u konkurencji,(usunięte prze administratora)

Oferty pracy - A&J Partners

Konsultant/ka ds. ofert pracy i obsługi klienta (branża opiekuńcza)

Imielin

Specjalista/ka ds. Kadr i Płac do biura rachunkowego

Bytom

maja

29.02.2016 12:02

Pracuje do tej firmy i jestem zadowolona choć troszkę malo placom na to co się tam wykonuje polecam tom firme panie miłe o każdej po ze można dzwonic O pomoc jeżeli coś nie tak wienc przestańcie wypisywać głupoty mysleliscie że pojedziecie na wczasy albo pracować pozdrawiam
    Ziuta

23.03.2016 08:53

Mario twój komentarz odnośnie wykształcenia Pani Mai jest co najmniej nie na miejscu. Sama nie mam wykształcenia a dzięki opiece mogę pracować. Nie oceniaj ludzi po okładce. Zarzucasz innym złe zachowanie a sama nie jesteś lepsza. Ale tak to jest najbardziej w innych drażnią nas wady które sami posiadamy.
    Monika

18.10.2017 19:46

Super firma - siadać do pracy i jechać.

26.02.2016 13:26

BASIA

26.04.2016 20:41

haha, zabawne jest to co tutaj czytam, boki zrywać!!! Pracuję dla tej firmy już dwa lata, wiele razy byłam w biurze ale takich rzeczy jak tu piszecie nie słyszałam. Kultura i dobre maniery, to można powiedzieć o Paniach które znam z tej firmy. A i jeszcze jedno ogromna cierpliwość, nawet jak ja jestem wnerwiona.

19.02.2016 15:48

Maria

19.02.2016 16:10

W ofercie masz napisane jaką osobę dostaniesz pod opiekę ? (czy chodzącą czy leżącą). Skąd już wiesz ,że nie znam niemieckiego? Widać ,że panie z biura mają chyba obowiązek tu zaglądać i pisać chwalebne peany na temat firmy. Nie wierzę ,że ktoś postronny i za darmo broni takiej obsługi.

16.02.2016 21:02

Pracuję w firmie, z której jestem zadowolona. Ulotki reklamowe przyjmuję i nie widzę w tym nic złego. Po prostu promuję Firmę A&J przy okazji. Kilka osób skorzystało i mi osobiście szczerze podziękowało.Cieszy mnie fakt, że i im się udało wyjść z nieciekawej sytuacji. :) POWODZENIA WSZYSTKIM.

15.02.2016 12:05

Faktycznie, rzetelna Firma - PROSTE.

15.02.2016 11:56

Szczęśliwie dotarłam do domu po kolejnym, udanym zleceniu z A&J Partners, polecam wszystkim poważnie zainteresowanym - skorzystajcie ! Moja zmienniczka również zadowolona z zastępstwa.:)) Serdeczne pozdrowienia dla całego personelu Firmy !!:)
    xyzpt

16.01.2016 20:49

Panie z sekretariatu bardzo niemiłe, wyniosłe. Nie interesuje ich, w jakiej sprawie się przychodzi - "proszę poczekać", co skutkuje niesamowicie długim oczekiwaniem na obsługę. W trakcie rozmowy odbierają po kilka telefonów. Zachowują się, jakby robiły człowiekowi łaskę i zaszczyt. Po tak nieprzyjemnym pierwszym kontakcie nie mam dobrego zdania o firmie. P.
    halina

19.09.2017 12:25

zgadzam sie z pania zupelnie,firma w porownaniu do innych na rynku to jakas pomylka,patrza tylko jak oskubac pracownika,niedoinformuja ,nie zwracaja kosztow,banda chciwych wyzyskiwaczy,napisze wszedzie gdzie jest mozliwosc skarge a nawet do ministerstwa bo akurat mam tam ciotke ktora sie postara zeby ich ukarac

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w A&J Partners?

05.10.2015 14:24

Busik ? np. EUROTRANS tel. 032/7811313, lub LECHTRANS tel. (usunięte przez administratora) to typowy busik przyjeżdza i podjeżdza pod dom.
    busik

01.10.2015 08:41

witam,mam pytanie jakimi busikami jezdzicie do niemiec?jakie firmy?

17.09.2015 15:56

...nie każdemu odpowiada to forma pracy i nie każdy się do tej pracy nadaje. Ważne są : doświadczenie aktywne w ZOZie, podstawy psychologii i oczywiście podstawy j. niemieckiego. Bez tego nic nie wyjdzie, no i ... nie mówiąc o własnym zaangażowaniu, a jednak każdy spróbować może. Jak nie tu to może pani spróbować w międzynarodowej korporacji. Właśnie mają nabór. Informacje oczywiście w necie.
    na nie

15.09.2015 18:40

nigdy wiecej w zyciu wyjazdu z ta firma!!!!

14.09.2015 14:11

.... i bardzo dobrze, byle do przodu. Czym wiecej oddziałów tym lepiej dla Firmy i dla nas. Widać, że jesteśmy ok.,i chciane przez niemców. Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości Szefowa zaproponuje podwyżkę. Serdecznie pozdrawiam!
    wiwi1000

27.08.2015 16:26

Byłam złożyć cv w F-mie i faktycznie atmosfera fajna...ale był tylko jeden Pan i ja..na razie tylko wstępne ustalenia i info o zarobkach...ze słabą znajomością języka 750e..)i nie wiem jaką decyzję podjąć bo jednak to strasznie mało..)

Kontakt - A&J Partners

Dworcowa 25 41-902 Bytom

Branża główna: Pomoc społeczna

takaja

17.07.2015 10:28

nie polecam tej firmy z czystym sercem...
    kamama

30.07.2015 13:09

potwierdzam
    madlen

02.07.2015 22:37

witajcie z jakiej firmy busikami jeździcie do pracy z AJ Partner??

19.06.2015 10:41

Dokładnie tak. Też postanowiłam przenieść się z innej firmy do A&J Partners. Tutaj wypłacają wcześniej umówione wynagrodzenie na czas (to było dla mnie najważniejsze). No i telefon do koordynatorów faktycznie działa 24 h/na dobę, a Panie służą pomocą w każdej chwili. Do tego wreszcie otrzymałam dokładną ofertę do kogo mam jechać, na miejscu nie było żadnych niespodzianek, na tym mi zależało. Polecam od serca ! :-) Pozdrawiam
    Anna

15.06.2015 07:16

Przeniosłam się do A&J Partners z innej firmy i jak dotąd jestem zadowolona. Po ludzku można się dogadać, zawsze służą konkretną informacją. Pieniądze w kwocie umówionej i na czas. No i dostałam sporo większą stawkę niż w poprzedniej firmie. Pozdrawiam
    Asia

18.05.2015 15:05

Polecam z całego serca firmę A&J Partners- rzeczowa i konkretna obsługa, Panie odstępne pod telefonem 24h- mogłam dzwonić o każdej porze i zawsze uzyskałam to, na czym mi zależało. Wynagrodzenie też mnie satysfakcjonowało-i co najważniejsze- zawsze było na czas. Polecam!

08.04.2015 10:15

Moi drodzy, mój podopieczny miał grzybicę nóg od samego początku, również zrogowaciałe i krogulcze pazury na 3-4 cm w kolorze czarnym. Poinformowałam panią z biura socjalnego, lekarkę i pokazałam rodzinie, która o tym fakcie wiedziała ale i tak zbladła. W chwili obecnej po ponad roku pracy polskich opiekunek facet jest zadbany i zadowolony a co do paznokci to zamawiam kosmetyczkę /40 eu/ No cóż niemieckie rodziny o wszystkim zaniedbaniach swoich rodziców b.dobrze wiedzą tylko sami brzydzą się dotknąć.Uważam że faktury za nasze usługi powinny opiewać na min. 1700euro.Opiekunki niemieckie od wszelkich brudów i j.w. zaniedbań umywają ręce - sprawdziłam osobiście ponieważ po niemce przejęłam pracę w obecnej rodzinie.

10.03.2015 12:55

Odp. dla Kasi, która chciałaby ale się obawia. Przede wszystkim musisz zrobić pierwszy krok, przyjechać do naszej Firmy i zacząć się pytać! Jesteś lub nie..zainteresowana. Lubisz gotowce!!!

10.03.2015 12:27

Jeżeli komuś nie odpowiada niech zmieni pośrednictwo lub spróbuje prywatnie na własną rękę za 35o eu/tydz. oczywiście przy bardzo dobrych układach.Wtedy na pewno będziecie czuły się jak w sanatorium na wypoczynku, no i ta bankowa wielka gotówka, przy minimalnej pracy. Hahaha.

10.03.2015 12:09

Witam, z firmą współpracuje od 1,5 roku - jestem zadowolona zarówno z oferowanych adresów jak i rozliczeń finansowych. Jedynym mankamentem jest 2-3 tygodniowe oczekiwanie na kartę EKUZ. Administracja Firmy i Właścicielka to osoby na które mogłam liczyć.Jeżeli chodzi o zarobki -to nie zapominajcie,że działamy przez biuro pośredniczące.I proszę mi tu nie" pluć" na Spółkę bez uzasadnień.
    ilkoneczka00

30.05.2015 12:25

dokladnie tez tak mysle a od firmy to niech sie odwala bo naprawde firma jest ok ale jak zwykle ludzei sa wiecznie niezadowoleni-najlepiej narzekac i czekac na cud
    Marga45

09.03.2015 23:03

przeciez tutaj komentarze dodaje tylko konkurencja tej firmy - ciekawe ze w autobusach same zadowolone panie jezdza, moje 3 kolezanki tez zadowolone - a tutaj nagle tyle niezawdowolonych? poza tym gdy bylam pytac o prace w innych firmach np Chorzowie to zle wypowiadali sie o nich a sami nic wiecej nie proponowali.
    sportsmenka

09.03.2015 11:50

Dziękuję Bogu, że nie podpisałam z nimi umowy !!!

10.02.2015 21:52

gość

31.08.2015 10:53

Gdyby rzeczywiście tak było jak mówisz, firma straciłaby opiekunki, bo kto chce robic za darmo, a jest wprost przeciwnie, firma otworzyła nowe siedziby, rozwija się, ma całe mnóstwo opiekunek, więc chyba wszystkim opłaca się współpraca :)
    niezadowolona...

23.12.2014 08:43

Ja sie tylko zastanwiam ktora z pan z biura usunela moj wpis??
    muminek

17.12.2014 10:10

A WESSCIE SIE WY WSZYSCY DO ROBOTY!!!! JEDEN NA DRUGIEGO NARZEKA, CO DAJESZ, TO DOSTAJESZ.
    muminek

20.12.2014 21:38

Odpowiadam na post ringo, to dlaczego trzymasz się tej firmy? Jeżeli jest nie dobrze nam, to kręcimy sie na krzesle* az w końcu z niego wstajemy prawda??! Zacznijcie ludzie zyc jak wolne osoby, tego Wam życzę!!!

Zostaw merytoryczną opinię o A&J Partners