FRIGGA WORK

3 Dodaj opinię
FRIGGA WORK
3 82 144 5 1

Opinie o FRIGGA WORK

Filtruj opinie po kryteriach:

Jol
 Opinia

Wyjechałam z Friggą raz i planuje kolejny. Wszystko było w porządku

Pomocna?
Tak12Nie1
Grażka
 Opinia

Pracuję w firmię Frigga, polecam. wynagrodzenie wyższe niż proponowano mi w innych firmach, pieniadze na czas.Miejsce też super, rodzina przemiła, zadnych problemow.nidgy niemialam potracen czy kar jak inni pisza to jakies klamstwa. jak potrzebuje pomocy to koordynator i przemile panie z kadr zawsze pomagaja. ekuz i a1 mam, a jak ktos nie ma to pewnie nie odeslal umowy, pomyslcie ludzie, jak chcecie dostac ekuz jak nie wysłaliście umowy. Grazka

Pomocna?
Tak10Nie5

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marlena
 Opinia

Bardzo dobra firma bardzo dobry kontakt wypłata na czas...zero zastrzeżeń Lubię atmosferę w FRIGGA WORK za: Dobra wspolpraca

Pomocna?
Tak6Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasia
 Opinia

Ja sobie tam cenię współpracę z FRIGGA. Mają dużo zleceń, dobrze płacą i kontakt jest bez zastrzeżeń. Ode mnie duże OK. Na zleceniach byłam od nich w Niemczech i Luksemburg. 3 lata jeżdżę, dali mi na razie najwyższą stawkę w porównaniu z innym agencjami

Pomocna?
Tak6Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mariola
 Opinia

Czy firma oferuje benefity?

Pomocna?
TakNie1

Pracodawca

 Opinia
@Mariola 31.05.2019 09:05

Dzień dobry, tak proponujemy. Szczegóły pod numerem telefonu (52) 3891150

Pomocna?
Tak1Nie
Monika
 Opinia

Jakie trzeba mieć wykształcenie, żeby dostać pracę?

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Monika 29.05.2019 13:37

Pani Moniko aby rozpocząć współpracę wystarczy mieć doświadczenie w opiece nad osobami starszymi. Bierzemy pod uwagę również doświadczenie w rodzinie. Ważna jest przynajmniej podstawowa znajomość j. niemieckiego. Jeżeli jest Pani zainteresowana szczegółami zapraszam do kontaktu (52) 3891150.

Pomocna?
Tak1Nie
Hanuta
 Opinia

Ktos z firmy pisze,ze każda oferta jest szczegółowo omawiana- smiechu warte. W moim przypadku bylo tylko jedno pytanie" jedzie Pani czy nie" i wiedzialam tyle ile podano na necie- tez zresztą nieprawdziwe informacje. Jeżeli drogie opiekunki macie oferte z tej firmy to dobrze się zastanówcie

Pomocna?
Tak3Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Nasz zespół świętuje 10-cio lecie Frigga :)
Naszło nas zatem na wspominki: jak od jednoosobowej działalności ambitnej, samodzielnej i empatycznej Ani, która działała w budynku Bodopolu na Fordońskiej w Bydgoszczy, firma urosła do kilkunastoosobowego zespołu. Obsługujemy całe mnóstwo rodzin, które potrzebują wsparcia oraz organizujemy pracę setkom Pań z całego kraju.☺️
Jakże jest nam miło, że tak wiele Pań Opiekunek jest z nami od początku albo po kilka lat. Ta sytuacja jest nie bez udziału naszej Kasi, która rozwinęła firmę w zakresie kontaktów ze sprawdzonymi kooperantami z Niemiec i która dzięki sercu i zaangażowaniu wspiera nasze działania każdego dnia.
Dodatkowo jako Frigga bardzo dziękujemy wszystkim członkom naszego zespołu za zaangażowanie, za uśmiech każdego dnia i chęć rozwoju.☺️☺️
Pomocna?
Tak3Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Kochani,

Mieliśmy przyjemność pojawić się na Targach Pracy w Inowrocławiu.
Frekwencja wzorowa, dziękujemy Wszystkim za obecność i zainteresowanie!!! :)

Do zobaczenia ponownie!
Pomocna?
Tak4Nie
Andreas
 Opinia

Witam, od jakiegoś czasu współpracuję z firmą Frigga (help company), niestety nic pozytywnego nie mogę napisać. Wynagrodzenie zawsze na ostatnią chwilę - często pomyłki. Zlecenia na których byłem nie zgadzały się z opisem. Bardzo ciężko się dodzwonić do koordynatora lub kogoś z firmy - jak jest jakiś problem nie liczcie na jakąkolwiek pomoc. Jeśli chcesz wcześniej zjechać to odgrażają się karami itd. (usunięte przez administratora) Omijajcie tę firmę - jest dużo innych agencji.

Pomocna?
Tak26Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jagoda
 Opinia
@Andreas 19.09.2018 18:13

Zgadzam sie całkowicie,(usunięte przez administratora) w opisie zleceń.Kazdy z nas wie,jaki jest jego stan zdrowia i jakiemu zleceniu podoła.Dwa razy pojechałam do podopiecznych,którzy mieli być "na chodzie",ale trzeba było dźwigać.Malo tego,kiedy cały czas informowałam jaki jest stan podopiecznego nie robiło to wielkiego wrażenia,a zmienniczkę przysłali taka,ze również była za słaba do tej osoby(usunięte przez administratora)Nikomu nie polecam.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Andreas 19.09.2018 18:13

Podopieczni są to osoby starsze, w związku z czym ich stan zdrowia niejednokrotnie zmienia się z dnia na dzień. Niestety na tą kwestię nikt nie ma wpływu. Wynagrodzenia wypłacane są do 15ego każdego miesiąca.

Pomocna?
Tak3Nie3
Artur
 Opinia
@FRIGGA WORK 15.03.2019 14:41

Ale nie tak się zmienia, ze nie można tego przewidzieć. A już przynajmniej poinformować następnego opiekuna.

Pomocna?
Tak2Nie
Marlena
 Opinia

Bardzo dobra firma bardzo dobry kontakt wypłata na czas...zero zastrzeżeń Lubię atmosferę w FRIGGA WORK za: Dobra wspolpraca

Pomocna?
Tak6Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Marlena 30.12.2018 20:05

MARLENA dziękujemy za miłe słowa! Pozdrawiamy :)

Pomocna?
Tak2Nie
Regina
 Opinia

Drogie Panie, sama kilka lat prowadziłam własną działalność więc wiem ze z 2500 czy 2700 euro które dostaje firma 19% to podatek dochodowy, zostaje trochę ponad 2000. Wypłata wynagrodzenia dla opiekunki, odprowadzenie podatków, pokrycie kosztów transportu, ewentualnych strat (bo ludzie są różni), opłacenie biura i pracowników biurowych i zostaje ok 100 euro z opiekunki. Niestety nawet w Caritasie ludzie pracują za pieniądze. Ba nawet ksiądz się modli za kasę. Moje doświadczenie z Frigga jest jak najbardziej pozytywne. Uczciwa praca na uczciwych warunkach. Drogie Panie każda z nas może robić coś innego a nie narzekać. W Biedronce bardzo uczciwie płacą, nie trzeba nazistów dźwigać. Najlepsze jest że cześć z opiekunek mając swoje za uszami (kradzieże, alkohol, itp) szuka winnych w koło tylko nie w samej sobie. Jak ktoś chce uczciwie zarobić to polecam Friggę . Nie ma naliczania dziwnych kar i potrąceń a któraś z Pań pisała o oszustwach na kursie Euro. To bank przelicza przelane pieniądze. Każdy ma kurs zakupu i sprzedaży. Różni się o kilka groszy ale to niestety system bankowy na tym zarabia. Rozwiązaniem jest wynagrodzenie w euro i samemu przewalutowywac. Pozdrawiam i życzę zdrowego podejścia do życia i pracy.

Pomocna?
Tak9Nie3
Aśka
 Opinia
@Regina 23.05.2018 22:54

W Polsce podatek dochodowy,jak sama nazwa wskazuje,płaci sie od dochodu,s nie od przychodu.(usunięte przez administratora).Wiec 19% po odjęciu kosztów.(usunięte przez administratora)a rekruterki takie mądre.Wiekszosc z nas ma wyższe wykształcenie,osiągnięte na państwowym uczelniach,niż wy rekruterki (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Regina
 Opinia
@Aśka 29.05.2018 11:57

A co wg. Pani jest podstawą opodatkowania? Czy na publicznej uczelni pominięto szczegół taki, że wg przepisów podatkowych przedsiębiorca nalicza podatek od pełnej kwoty transakcji a ewentualne koszty pomniejszają wymiar podatku? Jak Pani myśli wszystkie koszty można odpisać od podatku? Pozdrawiam i trzeba sięgnąć do prawa podatkowego.

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alutka
 Opinia
@Aśka 29.05.2018 11:57

Ta wyższe wykształcenie jakie? Historia Sztuki?, plastyczne czy pedagogiczne może? Bo jakby techniczne to nikt nie musiałby wyjeżdżać - POZDRO.

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kat
 Opinia
@Aśka 29.05.2018 11:57

No skoro pani wie lepiej , to proszę dokładnie wyliczyć podatek z pieniędzy co płaci rodzina biorąc pod wzgląd że rodzina płaci 2500 a opiekunka dostaje netto 1300 i przy opłaconym ZUS od np.2000 zł.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Regina 23.05.2018 22:54

Dziękujemy za opinie! Pozdrawiamy :)

Pomocna?
Tak1Nie1
Kasia
 Opinia

Ja sobie tam cenię współpracę z FRIGGA. Mają dużo zleceń, dobrze płacą i kontakt jest bez zastrzeżeń. Ode mnie duże OK. Na zleceniach byłam od nich w Niemczech i Luksemburg. 3 lata jeżdżę, dali mi na razie najwyższą stawkę w porównaniu z innym agencjami

Pomocna?
Tak6Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Kasia 07.02.2019 10:20

Dziękujemy KASIA! Pozdrawiamy :)

Pomocna?
Tak1Nie
Jol
 Opinia

Wyjechałam z Friggą raz i planuje kolejny. Wszystko było w porządku

Pomocna?
Tak12Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Jol 07.02.2019 15:21

Dziękujemy, cieszymy się na dalszą współpracę. Pozdrawiamy :)

Pomocna?
Tak1Nie1
Danusia
 Opinia

(usunięte przez administratora) Firma Friga (usunięte przez administratora) firma w ktorych pracowalam. Odprowadzaja skladki nawet od bardzo niskich kwot czyli od 100 euro. Niby omawiaja to z osoba planujaca z nimi wyjechac. Polega to na tym odprowadzimy panu, pani stawke od 100 euro to bedzie pan pani miec wieksze wyplate i zaraz nastepna spiewka a pani pana jezyk mozemy ocenic na taki i taki i mozemy panu pani zaproponowac stawke 1200 euro do osoby lezacej ktora trzeba niestety dzwigac. Podopieczny wazy 90 kg i tez moze obudzic sie w nocy 2 razy itd. Pytam czy tak sie opiekuna docenia za ciezka jego prace. 24 godziny na dobe i mnostwo obowiazkow przy pacjecie i jeszcze w domu bo rodziny tego by sobie zyczyly. (usunięte przez administratora) Ja wiem ze sa tez i inne firmy ktore kokosow nie zaplaca ale tez sa i takie ktore doceniaja prace opiekuna i te stawki proponuja wyzsze. (usunięte przez administratora)Tak nie powinno byc bo to my pracujemy aby utrzymac firme. Niech zaczna doceniac te ciezka prace nasza. Wiadomo nikt nie chce wynagrodzenia nie wiadomo jakiego ale chcemy adekwatnego do naszych umiejetnosci znajomosci jezyka skoro on jest priorytetem. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak19Nie

Pracodawca

 Opinia
@Danusia 11.02.2019 13:34

Możliwość zarobku na konkretnym zleceniu jest uzależniona od zamożności rodziny. Zlecenia są bardzo różne: począwszy od podopiecznych, którzy wymagają towarzystwa i pomocy w obowiązkach domowych po osoby bardzo schorowane i np. leżące. Kryterium znajomości j. niemieckiego na konkretnym zleceniu określa rodzina. Firma danym kryteriom musi sprostać. Co najważniejsze, oferty są proponowane opiekunkom/ opiekunom. Nie są narzucane. Kandydat zawsze ma możliwość nie przyjęcia propozycji, jeżeli takowa mu nie odpowiada.

Pomocna?
Tak5Nie

Pracodawca

 Opinia
@Danusia 11.02.2019 13:34

Każdy wyjazd jest szczegółowo omawiany z kandydatem. Zarówno od strony formalnej jak i odnośnie stanu zdrowia podopiecznego/ podopiecznej. Zlecenia nie są z góry narzucane, opiekun/ opiekunka mają możliwość nie przyjęcia oferty.

Pomocna?
Tak3Nie2
Grażka
 Opinia

Pracuję w firmię Frigga, polecam. wynagrodzenie wyższe niż proponowano mi w innych firmach, pieniadze na czas.Miejsce też super, rodzina przemiła, zadnych problemow.nidgy niemialam potracen czy kar jak inni pisza to jakies klamstwa. jak potrzebuje pomocy to koordynator i przemile panie z kadr zawsze pomagaja. ekuz i a1 mam, a jak ktos nie ma to pewnie nie odeslal umowy, pomyslcie ludzie, jak chcecie dostac ekuz jak nie wysłaliście umowy. Grazka

Pomocna?
Tak10Nie5

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mari
 Opinia
@Grażka 18.12.2018 09:07

cos ci sie pokrecilo

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Grażka 18.12.2018 09:07

Dziękujemy GRAŻKA! Pozdrawiamy :)

Pomocna?
Tak1Nie
Iwona
 Opinia

@Abcdh - czy możesz powiedzieć coś więcej na temat tego, co sprawia, że masz tak negatywną opinię o FRIGGA WORK? Twierdzisz, że agencja podaje nieprawdziwe informacje przed zawarciem współpracy - czy możesz przytoczyć konkretne sytuacje, w których miało to miejsce? Konkretne informacje będą najbardziej cenne.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
magda
 Opinia
@Iwona 20.09.2017 11:20

obiecują bonusy świąteczne ale w umowach nie ma o tym mowy więc koniec końców (usunięte przez administratora) ustanowili własny harmonogram świąt, umowy zlecenia poniżej minimalnej bo wpisują 120, 140, godz więc skł. są proporcjonalnie niższe, (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ELA
 Opinia
@magda 02.12.2017 10:00

PRAWDA

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mari
 Opinia
@magda 02.12.2017 10:00

Skończyłam u nich pracę w 2014 roku to jeszcze takich historii nie było.Wypłata w Euro ,skladki od średniej krajowej.Oczywiscie jakieś małe zadymy z nimi były .Jeśli tak jest jak piszecie to nie halo!!!.Pani Anno Mario co jest?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@magda 02.12.2017 10:00

W każdym poleceniu wyjazdu jest uiszczony zapis odnośnie premii świątecznych.

Pomocna?
Tak2Nie
Danuta S.
 Opinia

Polecam firmę Friga. Cenie sobie współpracę za pieniądze na czas i kontakt z p. Monika. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Danuta S. 15.02.2019 12:14

Dziękujemy za opinie! Pozdrawiamy :)

Pomocna?
Tak1Nie
Anna
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Ja polecam współpracę z firma FRIGGA. Mają dużo zleceń, dobrze płacą i kontakt jest bez zastrzeżeń. Na zleceniach byłam w Niemczech i Luksemburg. Cztery lata jeżdżę, dali mi na razie najwyższą stawkę w porównaniu z innym agencjami :) Polecam!!!!

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Anna 20.02.2019 15:15

Dziękujemy, cieszymy się na dalszą współpracę! Pozdrawiamy :)

Pomocna?
Tak1Nie
margola
 Opinia

Byłam dwa razy na rożnych zleceniach, kasa była różna ale to co mówili to dostałam. było dobrze i czekam za ofertami na kwiecień.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@margola 06.03.2019 08:23

MARGOLA bardzo nas to cieszy! Dziękujemy i pozdrawiamy :)

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
Witamy wszystkich poszukujących informacji na temat firmy FRIGGA.

Staramy się być wszędzie tam gdzie są kandydaci zainteresowani pracą, aby móc na bieżąco odpowiadać na pytania. Dziękujemy za Wasze zainteresowanie oraz opinie na nasz temat.

Praca opiekunki dla osoby starszej może przynieść o wiele więcej niż korzyści finansowe! Oprócz nabytego doświadczenia zdobywa się także praktykę w komunikacji w języku niemieckim, co może zaowocować dalszym rozwojem zawodowym za granicą. Praca w Niemczech umożliwia zapoznanie się z funkcjonowaniem obcego kraju, przepisami, a także zwyczajami, co pomaga w odnalezieniu się na zagranicznym rynku pracy. Nie czekaj, zacznij rozwijać się z FRIGGA!

Zapraszamy do kontaktu za pomocą formularza: https://www.friggawork.pl/pl/formularz-aplikacyjny.

Zespół FRIGGA
Pomocna?
Tak3Nie
Marianna
 Opinia

Jadę z nimi ponownie 24.02, jest ok. Dobry kontakt z koordynatorem, jasne warunki. Póki co nie narzekam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dorota
 Opinia

Poniższe opinie Pani Grażki i Marleny to dobre żarty. Ewidentnie widać że pisał ktoś z pracowników firmy Frigga. Jak ktoś uwierzy w nie to się bardzo zdziwi. Także ja osobiście nie polecam.

Pomocna?
Tak21Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Grażka
 Opinia
@Dorota 06.01.2019 19:21

narzekają ci co źle pracują, wezcie sie do uczciwej pracy ludzie a nie tylko narzekacie, wszytsko za darmo moze?. pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@Joanna, przypominam, że na forum GoWork.pl nie podajemy danych osobowych pracowników firmy. Czy nadal pracujesz dla firmy FRIGGA WORK? Jak oceniasz współpracę z tą firmą? Czy możesz coś więcej napisać na temat obowiązków w swojej pracy? Każda z Waszych opinii może przekonać niezdecydowane osoby.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anita
 Opinia

Czy jest jakiś powód, że zrobiliście sobie przerwę w pisaniu? Czy to tylko wakacje odciągnęły od kompa!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@ewa, z takimi pytaniami zawsze warto zwrócić się bezpośrednio do źródła, czyli do firmy FRIGGA WORK. Obecnie działy rekrutacji w firmach lub osoby odpowiedzialne za prowadzenie rekrutacji, coraz częściej udzielają kandydatom wszelkich informacji jeszcze przed właściwym etapem rekrutacji. Może warto po prostu zadzwonić i zapytać o interesujące Ciebie kwestie?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ewa
 Opinia

Zazwyczaj to przed wyjazdem podpisuje się umowę o pracę w opiece. Bo zrozumiałam, że cytuję: ,, ... zobowiązuje się niezwłocznie zapłacić opiekunce karę umowną w wysokości 500 E", gdyż w przeciwnym razie nie podpiszecie z nią umowy.'' Więc wychodzi na to, że dopiero na miejscu można dokonać weryfikacji zgodności opisu stanu zdrowia podopiecznego z faktem autentycznym. Wyjazd bez podpisania umowy (?), nie bardzo mi tu pasuje. Jest przecież EKUZ i A1 - co z tym, kiedy taka firma ma wyrobic i na jakiej podstawie, jeśli nie ma wperw podpisanej umowy z opiekunką. Zaznaczam, że tu już nie chodzi o tę w/w firmę, tylko o każdą, która chce w pl zatrudniać i delegować za granicę. Poprosze o odpowiedź, dziękuję.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gość
 Opinia

Same Pani kłamstwa piszę to samo Pani opisała firmę Avoria niech się Pani opamięta co Pani piszę to z Panią jest coś nie tak Krycha

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@Rzeczowa, czy możesz potwierdzić informacje o karze za wcześniejsze zrezygnowanie z kontraktu w przypadkach losowych? Czy nadal współpracujesz z firmą FRIGGA WORK? Czy udało Ci się przekonać firmę do zaproponowanych uzupełnień umowy? Wasza opinia o firmie jest bardzo ważna, na pewno są osoby, które szukają o tej firmie świeżych informacji.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zainteresowana
 Opinia

Czy firma jasno przedstawia wymagania przed chętnymi do pracy jako opiekunowie?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia

Mam zaświadczenie od lekarza niemieckiego , że jestem chora (usunięte przez administratora)Nie mam zmienniczki.(usunięte przez administratora) Nie odbierają telefonu, na e-maile nie odpisują !!!(usunięte przez administratora) Nie mogę wrócić do domu nawet mając zaświadczenie o niezdolności do pracy bez karty EKUZ . Zaświadczenie, że jestem chora napisał lekarz rodzinny podopiecznej , cóż z tego jak podla firma zamiast mi pomóc , (usunięte przez administratora) NIE POLECAM !!!?

Pomocna?
Tak19Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ewa
 Opinia

Bardzo przydatne informacje. To może coś mogłabym sie dowiedzieć o karcie EKUZ. Właśnie wyjeżdżam za pare dni, mam A1 z ważne, natomiast kartę EUZ miałam turystyczną i mi się termin skończył. Teraz firma powinna mi wyrobić tę EKUZ dla pracujących za granicą. Czekam, ale nie wiem jak długo. Podobno 7 dni i wyrobiona. (?) Oczywiście to nie firma FRIGAA WORK, ale inna. Ciekawe co mi odpowiecie państwo, bo ja z Torunia, a z Bydgoszczą miałam mało do czynienia.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@Douglas dziękuję za informację. Ktoś korzystał z tej strony? @Niebo skąd posiadasz takie informacje? Jesteś pracownikiem agencji FRIGGA WORK? Jeżeli tak, to może opowiesz coś więcej o pracy wewnątrz agencji? Poszukują kogoś do pracy w biurze? Myślę, że mogą kogoś zainteresować te informacje.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

@Opus Twoja opinia powstała po doświadczeniach z firmą FRIGGA WORK, czy inną agencją zatrudniającą opiekunki? Co możesz powiedzieć o swoich doświadczeniach w tym zawodzie? Wiadomo, że firmie musi się opłacać zatrudnienie ludzi, bo inaczej by tego nie robiła, bo też musi wypłacić pensje tym ludziom, więc są to koszty. Tak funkcjonują wszystkie firmy. Ważne, by na forum ustalić jak się opłaca praca za pośrednictwem agencji. Możecie coś na ten temat powiedzieć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Niebo
 Opinia
@Iwona 15.06.2018 15:50

Nie opłaca się niestety.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o FRIGGA WORK - Bydgoszcz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny