Mastec Wtech

• Gardawice
  • Kobiór
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Wyry
  5. Opinie o Mastec Wtech Sp. z o.o.

Opinie o Mastec Wtech Wyry

Nie przegap nowości o Mastec Wtech Sp. z o.o.!

Mojkotr

19.10.2020 19:00

Firma nie godna posiwecenia ani chwili czasu Jeżeli się człowieku szanujesz to lepiej daj sobie spokój z tą firmą

13.08.2020 13:27

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w firmie MASTEC-FRENZAK Sp. z o.o.?
    Ttt

20.08.2020 21:07

Żaden bo za chwilę wszystkich zwolnią bo się będą przenosili, jak długo można przynosić straty...
    Aaaautor

30.06.2020 17:31

Statek sięgnął dna,ale można jeszcze kopać głębiej, ci ludzie potrafią. Teraz super wymówka bo koronawirus,oby trwał jak najdłużej dla firmy bo potem co jeszcze można wymyślić,żeby ludziom wytłumaczyć swoją nieudolność.
    Kolega kolegi

03.06.2020 20:50

Mobing w tej firmie stosowany ze strony osób zarządzających w tej firmie to wręcz nawyk wiem bo notowałem wszystkie sytuacje. (usunięte przez administratora)
    Kolega

26.05.2020 17:31

Powiedział mi jeszcze że w trakcie wręczania wypowiedzenia przez świeczkę w obecności Romka i stonka,świeczka na pocieszenie wygłosił płomienną mowę o jego osobie. Zdradził mi że jak tego słuchał to miał wrażenie jakby mu żona robiła loda no prawie mu staną mi powiedział.Tak prawdę mówiąc to stał mu jak świeca
    Kolega

25.05.2020 10:20

Kolega mówił mi że zwolnili go za to że spoiny wykonane magiem nie spełniały parametrów mimo to że nieposiada on uprawnień na maga tylko na tiga. Zmuszano go do wykonania tej roboty bo nie było nic innego do wykonania pomimo że protestował tłumacząc że nie będzie w stanie wykonać prawidłowo spoiny. Tak więc łamie się tutaj zasady związane z uprawnieniami spawalniczymi i pod fałszywym pretekstem zwalnia się fachowców.CDN.
    Klub miłośników frenżaka

20.05.2020 20:34

Dam im czas jeżeli nie odszczekają zapadłych decyzji, bede im siedział na karku do znudzenia ot tak dla sportu.
    !!??

11.05.2020 11:17

Gdyby ta pseudo firma miała uczestniczyć w rankingu najgorzej zarządzających oraz oszukańczych i zdemoralizowanych pod kątem podejścia do współpracy z pracownikiem jak też warunków pracy, zdobyła by z pewnością najwyższe miejsce. To na prawdę dziwne że jeszcze ktoś tam pracuje.

04.05.2020 13:12

Co wchodzi w socjal MASTEC-FRENZAK Sp. z o.o.?
    Prawda

04.05.2020 13:14

Nic. Ani wczasów pod grusza, ani paczek na święta
    ??!!

07.05.2020 15:36

No ale świńska inteligęncja na święta wypłacila sobie premię od 1500 do 3500 no przecież nie godzi się bez premi do domu co na to rodzina.

06.02.2020 23:08

Mam 12-sto letnie doświadczenie w tokarkach cnc,obsługuję wyłącznie system Fanuc.Na ile można liczyć bez nadgodzin?
    frick

01.04.2020 10:55

Info z ostatniej chwili,Wręczają wypowiedzenia.
    frick

01.04.2020 10:58

Info z ostatniej chwili,Wręczają wypowiedzenia.
    Joo

04.02.2020 02:10

Faktycznie Sebastian,zgadzam się z twoją opinią. Grupa ludzi, która kieruje teraz zakładem wprost obrzydza pracę. Pan dyrektor stojący całe lato na schodach z kawą i papierosem co godzinę,pokazującym dobitnie kto tu rządzi jest tego przykładem. Jego giermek donoszący w pięknej fryzurce,ten co się zna na wszystkim ( podobno zepsuł kilka maszyn w firmie bez jakich kolwiek konsekwencji) traktuje ludzi jakby byli jego własnością,wręcz niektórzy się go boją(ha ha ha). Kobieta w biurze,pani kadrowa,pasuje do tej kliki. Atmosfera w tej firmie jest na dzisiejsze czasy nie do przyjęcia. Słabo z zamówieniami bo podobno ludzie są niewydajni. Niedawno jeszcze wszystko hulało,teraz umiera śmiercią naturalną. NIE POLECAM TEJ FIRMY.
    Wiktor

22.11.2019 18:31

Chociaż firma działa dopiero od czterech lat to udało jej się zdobyć dobre opinie, polecam prace.
    były

30.12.2019 22:41

Potwierdzam. Co rano o godzinie szóstej odbywa się zbiorowe ośmieszanie osób które coś tam zawaliły to norma nie zawalisz jeśli nie pracujesz. Bez znaczenia w jakiej skali ważny jest powód. Wg mnie powodem jest doprowadzenie pracownika do psychicznej bezbronności oraz poczucia indywidualnej winy co jest oczywiście nie prawdą. Całą winę za ten stan ponosi Kierownik ze świtą ponieważ to on ma kompetencje do aranżowania tych spędów porannych. Nie wie jednak że czeka go bardzo niemiła niespodzianka.
    były

21.01.2020 05:10

No widzę że cenzura tutaj działa. Pośrednio to dobrze ponieważ przez usuwanie wpisów można wywnioskować że firmie zależy na ukrywaniu nieprawidłowości.W przeciwnym razie prawda obroniłaby się sama.Przypomnę poprzedni usunięty wpis:Firma łamie zasady bezpieczeństwa zdrowotnego zafałszowując wyniki poziomu chalasu i zapylenia.
    Mike

03.01.2020 10:17

Jest jak jest, nadgodziny są wypłacane normalnie 50 i 100 ale nie możesz robić bo nie ma roboty i ta zadżumiona atmosfera ,żadnej informacji to jak polowanie na czarownice. Nie ma chętnych do pracy.

Oferty pracy - Mastec Wtech Sp. z o.o.

Monter/-ka-Spawacz/-ka MAG 135

Operator/-ka Wiertarki

Operator/-ka CNC

Operator/ka montażu - ślusarz

MAGAZYNIER /KA

Operator/ka wycinarki plazmowo tlenowej

Wyry

Mastec - Frenzac Sp. z o.o.

30.10.2019 11:11

W pierwszej połowie tego roku szwedzki zarząd firmy Mastek – Frenzak zauważył potrzebę zmian w naszym zakładzie. Stanowisko Dyrektora Zarządzającego obsadzono nową osobą, która zainicjowała proces zmian. Na przełomie sierpnia i września do zespołu dołączyli nowy Kierownik Produkcji oraz HR Business Partner. Każda z tych osób wspólnie z pozostałą częścią zespołu ma za zadanie uporządkować tematy związane z obszarem zarządzania w firmie. Chcemy być uczciwym pracodawcą, dla którego najważniejszy jest pracownik. Od czerwca dzieje się u nas naprawdę dużo. Dążymy do tego, aby w firmie Mastec – Frenzak poukładać wszystkie toczące się procesy oraz projekty, a także szukamy nowych rozwiązań. We wrześniu rozpoczęliśmy duży program zmian, którego motto dużo mówi o tym na co stawiamy w nadchodzących miesiącach – to hasło to: „Mastec – Frenzak … to dla Was zmieniamy się na lepsze…”. Już właśnie we wrześniu nasi pracownicy mogli zobaczyć to jak się zmieniamy, gdy wprowadzony został jednakowy dla wszystkich system naliczania wynagrodzeń. Dla całej kadry zarządzającej Pracownik jest najważniejszym ogniwem firmy dlatego w najbliższym czasie będziemy podejmować wiele działań, których celem będzie poprawa jakości życia pracowniczego w naszej firmie. My stale inwestujemy w nowe narzędzia, sprzęty oraz wyposażenie, ciągle się doskonalimy, aby praca naszych Kolegów i Koleżanek stawała się łatwiejsza. Usprawniamy funkcjonujące procedury i procesy, tworzone są również nowe, nowoczesne schematy działania w obszarze produkcji, aby praca była prostsza, efektywniejsza i przyjemniejsza. Wiemy, że jeszcze wiele przed nami do zrobienia, ale z każdym miesiącem będziemy o kolejny krok do przodu. Widzimy jak wiele opinii pojawia się na tym i innych portalach dotyczących naszej firmy, zespołu. Jest to dla nas dodatkowa motywacja do kontynuowania podjętych działań. Wiemy, że kierunek, który wybraliśmy jest dobrym kierunkiem i z biegiem czasu opisywane tutaj doświadczenia będą już tylko historią. „Mastec – Frenzak… to dla Was zmieniamy się na lepsze…”
    Gość

09.11.2019 16:50

Zmiany muszą być fundamentalne skoro kto może ten ucieka.Nie pracuję w Frenzaku ale uchodźcy od was ,którzy już są w mojej firmie ciekawe rzeczy opowiadają.

04.11.2019 16:27

Jak to dobrze że można usuwać wpisy????. Dobre zmiany to te przy podpisywaniu umów,gdzie niektórych pracowników zmusza się do jej podpisu lub wynocha???? Gdzie ludzie muszą znosić fochy pseudokierowników???? Gdzie kolegów obsadza się na stanowiskach pomimo braku wiedzy i kompetencji???? Opinia o firmie już krąży po okolicy i mam nadzieję ,że ludzie będą omijać to miejsce z daleka. Korporacja ,gdzie pracownik jest traktowany jak Szarak,a kierownictwo to bogowie.
    Pan żabka

30.08.2019 16:04

Niestety jest to prawda co ludzie pisza pod spodem... Socjalu nie ma, ZERO. Nadgodziny platne bo zwyklej stawce, soboty to samo. Myslalem ze w 21 wieku juz jazda większa firma powinna miec jakies rozwiązanie na to ale niestety nie w frenzaku a szkoda bo ludzie w porzadku na zakladzie(oczywiscie nie wszyscy????) Zarzad jesli nie bedzie z tym cos robił to ludzie zaczna odchodzic a kwestia podwyzek predzej czy pozniej kazdy z pracownikow będzie poruszal. Dziekuje za uwage ????
    Pytek

23.09.2019 11:01

@Wojtek pytanie podstawowe czy robisz w tej firmie czy robiłeś....???? Bo jak byś robił to nie zadawał byś idiotycznych pytan czy to ktoś zgłaszał i coś z tym robi.....!!!! Bo to jest zgłaszane odkąd przeszło ludzie na starą hale i zrobili z tego spawanie szlifiernie i od samego początku jest to zgłaszane dyrekcji majstrom i bhp ale każdy ma to w poszanowaniu..... Spędź tam proszę tydzień to wtedy może zrozumiesz co znaczy problem który nikt z tym nic nie robi a każdy o tym wie.......
    Pan Żabka

05.10.2019 12:55

Problem zawsze jest w zime...odciągów nie ma, wrota pozamykane i zasyfiona cała hala bo po co wentylacja na kazdym stanowisku spawalniczym, po co odciągi nad robotami, lepiej wdychać ten (usunięte przez administratora) Nad przyłbicami tez mogli by pomyślec z filtrami. Można tu wymieniać sporo ale w pojedynke niestety nikt nic nie załatwi z tymi na górze. Przyznaje racje co do tego że nie potrafia utrzymać dobrego pracownika, a bedzie gorzej bo wiadomo jaką opinie ma ta firma wiec ciezko im bedzie sciagnąc kogos ogarnietego
    Agnieszka

17.07.2018 18:05

@Arnold, jako warunki zatrudnienia rozumiem m.in. rodzaj umowy podpisywany przed rozpoczęciem współpracy, system premiowy i inne aspekty składające się na zatrudnienie w MASTEC-FRENZAK. Czy mógłbyś zamieścić kilka słów na ten temat na forum?
    Romek

11.08.2018 10:13

szef naobiecuje a nic nie dostaniesz. Wynegocjujesz jakąś stawkę to dostaniesz, ale za nadgodziny nie zapłaci ani złotówki. Podwójna lista obecności. Obiecane wczasy pod gruszą były wypłacili dopiero po roku. O podwyżce zapomnij usłyszysz że kiedyś wrócimy do tematu bo na razie nie ma pieniążków. Krętactwo i kombinowanie. Okradanie pracownika, nadgodziny jeżeli już się uprzesz, to nie dostaniesz kodeksowych 50 czy 100% tylko 30% premii za 1h do wypłaty. Przy czym wypłacania nadgodzin unika jak ognia.
    XXX

29.08.2019 10:58

W tej firmie nie ma żadnego premiowania a tym bardziej socjalu czy płacenia za nadgodziny dużo się obiecuję a tak naprawdę dostaje się wielgie G..... Zapierd..... Bo inaczej nie da się napisać tu się nie pracuje tylko zapierd.... Na zadłużenia które zrobiła firma i dyrekcja a wyladowuje się na pracownikach którzy nie są niczemu winni... Wysyła się produkcję nie sprawdzona bo liczy się kasa i sprzedaż a że są reklamację i zaległości to tylko i wyłącznie z winy pracodawcy......
    ABSTYNENT

12.03.2019 20:24

W firmie warunki do pracy to jedna katastrofa. Brud i bałagan wszędzie.Brudne łaźnie i toalety. Nie wiadomo gdzie zjeść śniadanie, żeby coś nie złapać. Nawet nie wiadomo czy jest sprzątaczka, bo nic nie jest robione. Byłem tam i nie polecam.
    Kiki

07.09.2018 17:28

PLANISCI PRODUKCJI ZDALEKA OD TEJ FIRMY. W firmie nie ma żadnego dlugo falowego planowania. Jedynie wykonywanie poleceń dyrektora. Planista jest tylko kozlem ofiarnym bo nie zaplanuje 200% w czasie gdy firma robi na 70%. Produkcja ma caly czas zalehlosci I kazdy jest wk..wiony na każdego.
    Kiki

07.09.2018 14:53

PLANISCI PRODUKCJI UCIEKAJCIE OD TEJ FIRMY Z DALEKA. W firmie nie ma zadnego planowania a jedynie wykonywanie poleceń dyrektora. Obecny planista jak się szybko mie zwolni to wyladuje w wariatkowie. Taka funkcja to tylko bycie kozlem ofiarnym dla opoznien na produkcji. Dyrektor wszelkie opoznien zwala na planiste lub kierownikow bo nie robia po 20 godzin na dobe.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mastec Wtech?

Agnieszka

11.08.2018 18:52

@Romek, może faktycznie MASTEC-FRENZAK znajduje się w chwilowo w takiej sytuacji, że nie może wywiązać się ze wszystkich należności i ureguluje je w innym czasie. Czy pracodawca mówił Ci coś na ten temat? Zachęcam Cię do wypowiedzi.
    Romek

24.08.2018 21:34

Chwilowo? Ja tam pracowałem 2 lata temu i do tej pory nic sie nie zmieniło. Chwilowo to jest miesiąc... Po raz kolejny napisze - omijać firmę szerokim łukiem.
    mark

24.08.2018 12:30

Biorą wszystkich jak leci
    KAMIL

24.08.2018 12:17

Żeby pracować w mastec-frenzak trzeba mieć nerwy ze stali Terasz jest łapanka na pracowników,biorą jak popadnie .
    MM

21.08.2018 18:10

Pracowałem w Mastec Frenzak około roku na stanowisku biurowym. niestety jest to jedno z gorszych doświadczeń jakie miałem. Chaos jest tam na każdym kroku. Co z tego, że ktoś zaplanuje robotę i będzie chciał trzymać się tego planu. Najważniejszy jest dyrektor i jego duże ego. chociażby się miał ze..ać to masz zrobić tak jak on sobie wymyślił. Przy tym dyrektor jest nie zbyt przyjemnym typem. Jego teksty gdy Ci coś nie pasuje to " szukaj sobie roboty albo to ma być zrobione" albo lepszy " chcecie widzieć wypłatę dziesiątego". Także potrzebowałem zdobyć doświadczenie i odszedłem do innej firmy ale gdybym wiedział jak ten rok będzie wyglądał to raczej nie zdecydowałbym się na prace tutaj. W dodatku takiego (usunięte przez administratora) jakim jest jeden z kierowników to ciężko spotkać. chamskie odzywki do podwładnych,przeklinanie i dartcie się na nich to normalne metody wyrabiania sobie szacunku. po za tym ciężko współpracować z kimś kto pozjadał wszystkie rozumy. w krótkim czasie zwolnił się cały dział planowania produkcji także przyszłym planistą życzę powodzenia. Szkoda nerwów i lepiej poszukać czegoś innego
    Arnold

17.07.2018 12:02

@Agnieszka, co masz na myśli warunki zatrudnienia? Piszę z własnych doświadczeń bo w firmie panuje, panował i będzie panował chaos i wysoka fluktuacja, jest słaby pakiet socjalny. Firma ma potencjał, ale czy go kiedyś wykorzysta??? Na gowork zawsze będą pojawiać się negatywne opinie, ale ważne by rownowazyly się z pozytywnymi. Nikt nikogo nie zmusza do pracy, natomiast wiem że w dobie dzisiejszych niedoborów zasobów ludzkich można sobie poszukać lepszego pracodawcy. Tyle w temacie.
    Arnold

07.07.2018 23:30

Szczera opinia. Po prostu nie warto. Firma jakich wiele na rynku ) mam na myśli firmy z PL). Niby jest kapitał zagraniczny, ale polityka bez zmian. W dobie dzisiejszej sytuacji na rynku można trafić lepiej. Ogólnie dramat....

Kontakt - Mastec Wtech Sp. z o.o.

Na Wierzysko 5 43-175 Wyry

Branże: Konstrukcje metalowe
    anonymous

02.07.2018 13:55

Szanuj wózkowego swego ,bo nie bedziesz miał żadnego :)

11.03.2018 08:20

Czy ktoś chciałby wypowiedzieć się w sposób rzetelny i prawdziwy o firmie MASTEC-FRENZAK Sp. z o.o.? Taka wypowiedź mogłaby pomóc innym osobom w uzyskaniu informacji o firmie.
    jimmy

16.05.2018 17:52

niestety większość opinii jest rzetelnych.
    Filip

10.05.2018 18:37

Jeśli komuś nie udało się utrzymać w firmie to teraz oczerniać próbuje?
    jimmy

16.05.2018 17:51

nie udało utrzymać? Zakład tragedia.
    Leon in

18.04.2018 05:56

Nie warto tracić czasu, tym bardziej w sytuacji dzisiejszego rynku pracy. Firma wlaścicielska choć ze szwedzką kooperacją. Chaos w zarządzaniu, brak efektywności biznesowej, brak socjalu etc. Jeżeli ktoś chcę nabrać doświadczenia w spawalnictwie to polecam.....ale szybka nauka i ucieczka:)
    ExPracownik

14.03.2018 12:53

Firma to taki trochę większy garaż. Niby jest planowanie, niby są kierownicy, ale tak naprawdę rządzi tylko jedna osoba czyli Napoleon. Jak ma akurat dobry humor to nawet można coś załatwić, jak akurat nie to jest gorzej. Wystarczy spojrzeć na rotację kierowników na produkcji, którzy zmieniają się częściej niż ministrowie w rządzie. Każdy przychodzi i ucieka mniej więcej po miesiącu i wtedy stara gwardia wraca na stanowiska. Szwedzi niby chcieliby coś zmienić, ale nie potrafią nad tym zapanować. Wszystkie mądrzejsze osoby uciekają stamtąd dość szybko, jak widzą co się dzieje. Niektórzy już nawet po rozmowie kwalifikacyjnej. Jeżeli ktoś jest młody i chce zdobyć jakieś doświadczanie może się skusić.
    tomass

08.02.2018 10:40

siema jakie są warunki płacy i atmosfera w pracy ?? coś ktoś może rzetelnie coś podrzucić ??
    xz

22.07.2017 12:47

xDD Wracaj lepiej na wykop.pl albo inne portale dla przegrywów zamiast pisać tu pierdololo o Januszach. Przybył honorowy "polag" na białym koniu w lśniącej zbroi skleconej z cebuli xD Te wszystkie zakłady przemysłowe w Mikołowie to jest jedna wielka porażka, ale tak to już jest - u mnie w innym miejscu zarabia się od 15-17 na rękę za proste czynności jak cięcie stali na wymiar albo wiercenie otworów xD A Wy dalej róbcie z siebie fachowców, programistów i operatorów za psie pieniądze bez perspektyw. Sekretem do takiej istoty rzeczy jaką przedstawiłem jest ograniczenie darmozjadów w biurze. Jest nas dwóch, będzie góra trzech i stosunek ilości biurowych do fizycznych będzie 1:3. Pozdrawiam.
    realista

13.07.2017 00:45

dokładnie jest wolny rynek i te płacze niedorajd życiowych czyli pracowników są daremne. Ty mały tchórzowski januszu jeden z drugim jak sie nie podoba to droga wolna. Tutaj na forum jeden z drugim mocny gość i usta pełne frazesów a założe sie że przy właścicielach na kolanach i pełne konfidenctwo. Ja już sie przyzwyczaiłem że większość polaków to bezhonorowe ścierwa.
    mastec-frenzak sp.z o.o.

23.06.2017 23:13

Czy którykolwiek z pracowników zakładu został zmuszony do podpisania umowy o pracę?? Siłą zaciągnięty do pracy?? Każdy podpisuje umowę - wiążącą obie strony. Każda strona ma swoje zobowiązania. Wysokość wynagrodzenia objęta jest tajemnicą i jest jednym z tych warunków. Mam nadzieje ze bóg wojny ma na tyle cywilnej odwagi i przyzna ze wynagrodzenie dostaje na czas a składki w jego imieniu są odprowadzone zgodnie z wymogami kodeksu - to gwarantujemy W moim odczuciu bóg wojny sieje populistyczne nie mające nic wspólnego z rzeczywistością teorie spiskowe. Jednak proponuję poświęcić ten czas dzieciom i żonie. Czy jest to leasing pracowniczy czy nie - wiedzą sami zainteresowani. W imieniu Mastec - Frenzak nie została zawarta ani jedna umowa o pracę z którymkolwiek z pracowników z Ukrainy pracujących na hali - choćby ze względów formalnych Na pozwolenie na pracę trochę się czeka - żeby zatrudnić pracownika z ukrainy potrzeba ok 3 m-cy. Ci ludzie pracują od kwietnia - czyli albo pracują nielegalnie, albo wnioskował o pozwolenie inny podmiot - np. firma leasingowa. bóg wojny powinien zmienić informatora. W kwestii zapier....pracownicy mają 2 przerwy w ciągu dnia - ok godziny 9-10 - 15 minut kodeksowa przerwa śniadaniowa oraz ok 12:00 - kolejne 15 minut - przerwa na kawę. Praca w systemie 2 -zmianowym W kwestii szacunku - każdy z pracowników powinien odnosić się z szacunkiem do innych - jest to jedna z wartości kluczowych w Mastec. Zmieniamy się każdego dnia - nawet jeśli czasami zdarzają się sytuacje stresowe. Ale tak jest wszędzie Może poznamy przejawy braku szacunku które tak bolą boga wojny - czym tak Cie obraziliśmy o wielki??
    God of war

22.06.2017 05:36

Jaka firma leasingowa co za brednia.... Niektorzy z Ukrainy dostaja umowe z firmy mastec- frenzak na 3 lata i stawkę na reke 13zł Gdzie inni tu zapier.....za 12zl A trudno o pracownikow wartosciowych wykfalifikowanych raczej nie jest trudno tylko trzeba im dobrze zaplacic tyle ile taki wykfalifikowany i wartosciowy pracownik powinien dostac wtedy nie bedzie zadnego problemu z pracownikami i placic to co sie nalezy od socjalnego po nadgodziny i soboty ktore sie zapierd..... zamiast sookojnie weekend spedzac z rodzina.... Wiecej szacynku dla pracownikow ktorzy tam pracuja i traktowac ich jak lydzi a nie jak bydlo to bedzie wszystko dobrze.....
    lakiernicy

14.05.2017 18:40

czekamy na kontrolę z PIP u nas też nas dymają
    X|YZ

12.05.2017 08:24

to zgłaszaj Jorg do PIP-u, teraz jeszcze ukraińców poprzyjmował Ci nawet ubrań niedostali śmiech na sali i pracują po 12h za miskę ryżu
    mastec-frenzak sp.z o.o.

20.06.2017 23:07

Pracownicy z Ukrainy pracują w zakładzie jak w wielu firmach w Polsce. Wynika to z faktu że coraz trudniej pozyskać wartościowych/wykwalifikowanych pracowników na lokalnym rynku pracy. Leasing pracowniczy jest coraz częściej wykorzystywany jako sposób pozyskania kadry. Stawki oferowane tym pracownikom są określone przez firmę leasingującą. Spółka Mastec - Frenzak nie ma wiedzy n/t wysokości ich wynagrodzenia W związku z planowanym wzrostem produkcji zapotrzebowanie na pracowników nie maleje. Do końca roku planujemy zwiększyć zatrudnienie o ok 10%. Poszukujemy operatorów obróbki skrawaniem, monterów-spawaczy i lakierników
    StworekA

01.04.2017 22:13

Wczasy pod gruszą byś wypłacił!
    ArekS

03.04.2017 14:46

Masz czas do jutra polglowku usunac to co napisales podszywajac sie podemnie Jesli tego nie zrobisz znajde cie po twoim ajpi i odpowiesz karnie za to....!!!!! Nie masz jaj by isc do swojego szefa i mu to w oczy powiedziec takim cieniasem jestes....!!!
    arekS

11.04.2017 16:54

a kto tu podaje sie za Ciebie? nie schlebiaj sobie Pioneczku
    erklet

16.03.2017 21:16

Zmienilo sie cos ?warto sie zatrudnic ?

Zostaw merytoryczną opinię o Mastec Wtech Sp. z o.o.