HORIZON MEAT SERVICES B.V.

Zevenaar

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 170 ocen.

HORIZON MEAT SERVICES B.V.
3170

Opinie o HORIZON MEAT SERVICES B.V.

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HORIZON MEAT SERVICES B.V.

Byly pracownik

Vion Apeldoorn praca całkiem przyzwoita, bez większego bałaganu, ludzie lepsi gorsi, ale ważne że z wyżej postawionymi ludzmi w tej firmie idzie się dogadać. Ale co do horizonu... warunki mieszkaniowe na jakie trafiłem - tragiczne - brud, robactwo i stado ciapatych... No i wypłaty, trzeba się o swoje upominać do biura, a nie koordynatorów, bo Horizon będzie próbował zrobić cię w konia na czym tylko się da. Podsumowujac prace we Vion polecam, ale odradzam pracy za posrednictwem Horizon. No chyba ze chcesz ciagle upminac sie o swoje, byc gryzionym przez robactwo. Lepiej poszukać innego biura. No i polecam znac jezyk, od razu jestes lepiej traktowany.

Teresa

@Dona5 Napisałaś o okradaniu ludzi, to poważny zarzut i należy mieć na niego odpowiednie dowody. Czy inni pracownicy firmy HORIZON MEAT SERVICES mogą potwierdzić Twoją opinię? Czy próbowałaś zgłaszać ten fakt do przełożonych z firmy HORIZON MEAT SERVICES? Jaka atmosfera panuje w pracy? Czy możesz coś o niej napisać?

imprezowicz

Froniu jak chcesz jechać do pracy i pracować to warto bo na własną rękę jest ciężko coś załatwić sam wiem ja wyjechałem i także wpłaciłem i jest ok.jest praca ,jest mieszkanie mogło by być lepiej ale i tak jest lepiej niż miał bym zapieprzać w naszej ukochanej Polsce za 1000 złotych tu zarobię zdecydowanie więcej .wkońcu jestem tu dla kasy a nie na wczasach.

Dona5
@imprezowicz 14.05.2014 15:47

W horizoncie robilam 10 lat... Marek Król kordynator....Nieporozumienie... OKRADA Ludzi... Za dwa pierwsze dni pracy nie płaci... Ponieważ pieniądze są przelewane na jego konto.... Ludzie mają robote jak są u niego na mieszkaniu "u niego"Kupuje badz wynajmuje mieszkania w Emmerich i tam sprowadza osoby chętne do pracy. Za mieszkanie pobiera 300 eur (pokój) w którym śpią po 3_4 osoby. W prawie holenderskim nie może być pobierana opłata za mieszkanie jezeli otrzymuje minimum ustawowej kwoty. Tak od siebie.... Pracuje tyle lat i mam stawkę minimalna.....

Teresa

@Psm Czy możesz przytoczyć jakąś konkretną sytuację na poparcie swojej opinii? Czy próbowałeś rozmawiać z przełożonymi o swoich zastrzeżeniach? Warto podać odpowiednie argumenty, żeby Twoja opinia była bardziej wiarygodna. Jak oceniasz kontakt z biurem HORIZON MEAT SERVICES B.V. w trakcie trwania kontraktu?

POLECAM,WARTO!!!

Witam,po 1 nikt nie stoi i nie krzyczy TEMPO TEMPO ZAPIERDALA Ć !!! (w oddali możecie usłyszeć zwroty typu " tempo kolega tempo, do piczy kokot").Po 2 Zabiorą dowód osobisty do zeskanowania? ok, mija twoja zmiana idziesz do biura i dowód bez żadnych problemów masz oddamy co do zakwaterowania mieszkałem w Emmerich i powiem tak jak zadbasz tak masz !!! kwestia dogadania się z sublokatorami o dbanie o porządek :). Znam parę która po jednym weekendzie wrócili i domyślam się ze zbyt dobrej opinii nie dodali także niczego nie przeżyli a BARDZO psują opinie, identycznie z ludźmi którzy jadą z zamiarem "a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja zrobię wypłatę dostanę będzie na prochy" takim ludziom odradzam wyjazdu! ze względu tylko i wyłącznie na to żeby nie pisali takich głupot!!! POLECAM,WARTO, czekam w końcu na uczciwe opinie o firmie.

Psm
@POLECAM,WARTO!!! 09.05.2014 14:16

(usunięte przez administratora) prawda nie krzyczą lecz dra ryja i do tego są niewypłacalni oszukują na czym da radę możesz żyć się z mieszkaniem pod mostem bo ktoś przyjdzie i cię poprostu (usunięte przez administratora) z mieszkania

Teresa

@zenek Co byś doradził osobom planującym wyjazd do pracy z firmą HORIZON MEAT SERVICES? Znasz skuteczne metody radzenia sobie ze stresem w tej pracy? Jeżeli już pracujesz z tą firmą 4 lata, to myślę, że jesteś z tej pracy zadowolony i dobrze Ci się pracuje. Co myślisz na temat wynagrodzenia? Masz jakieś porównanie do innych firm tego typu?

Administrator

HORIZON MEAT SERVICES B.V. ma teraz aktualne oferty pracy w Zevenaar. Czy ktoś z pracowników może powiedzieć, czy warto tutaj pracować i czego spodziewać się na stracie w temacie warunków zatrudnienia?

Pawel 18

Nie polecam ,przepracowalem miesiac na wiekowce i nie wyplacili piniedzy,a dziecko i dziewczyna w pl .I co teraz zrobic ,solarisu i wyplaty nie otrzymalem .Masakra normalnie .Jeszcze raz nie polecam .

anonim
@Pawel 18 18.12.2017 16:29

Sory nie jesteś pierwszy;-(i zapewnie nie ostatni masz umowę to zgłos to urzędu.

Olek

Firma ma opinię dobrego pracodawcy. Dziwię się że taka sytuacja miała miejsce.

Moni
@Olek 19.01.2018 11:35

Przepraszam ale gdzie ma niby dobra opinie?chyba u Zaczynajacych pierwszy tydzień RUMUNÓW,?

kasiok32

witam to totalna bzdura co piszecie jak ktoś chce pracować to jedzie i pracuje ,byłem pracowałem i chętnie pojadę drugi raz nieprawdą jest że nire płacą,praca jest ,mieszkanie jest czego chcieć więcej ...zaróbcie tyle u nas w kraju!

Elo2017
@kasiok32 26.05.2014 10:00

Jrsteś debilką

Froniu

Siema , ja niby mam wyjazd w poniedziałek ale musze wplacic 415 zł ... Wpłacać im ?

Elo2017
@Froniu 13.05.2014 17:55

Nigdy w życiu

JacekWozniak...

Bez pieniędzy na wakacje... złe domy.... zły pracodawca....

Michał

Praca na rzeźni jest ciężka fizycznie jak i psychicznie. Na początku ręce i mięśnie bolą od noży / trimmerów, ale do tego idzie się przyzwyczaić. Gorzej jeśli chodzi o to jak traktują ludzi. Najpierw wyzywają, a później pytają się czemu "finish". Tak było w Sherpenzeel. Mają jeszcze parę rzeźni, ale tam podobno największe tempo. No a jeśli chodzi o to tempo. To nieraz jest naprawdę zabójcze. Mięso na mięsie, aż trzeba układać pod kątem, aż noża nie idzie naostrzyć. Ha ha ha No to mnie normalnie rozjebało, ale co najlepsze to ludzie dają radę. Rotacja ludzi spora, a w przypadku rumunów jeszcze większa. No naprawdę ciężko się z nimi robi. Ostatnio więcej tam rumuni niż polaków / słowaków czy madziarów. Agencja pracy jest oké, wywiązują się ze swojej pracy. Im mniej im dacie do załatwienia tym lepiej.Pieniądze też nie są najgorsze, jak na taką pracę. Przy takiej ilości ludzi to i tak dobrze sobie radzą. Warunki mieszkaniowe są różne, to jak dba ktoś o pokój to jedno, ale lokatorzy to drugie. Ogólnie nie polecam ludziom, którzy nie wiedzą na co się piszą, bo później będzie płacz i zgrzytanie zębów. Ja wytrzymałem 9 miesięcy, niektórzy robią tam latami i im nie jest źle, no ale nie takie kozaki były co po miesiącu z płaczem pojechali, więc nie było najgorzej. Bedankt voor werk. Ik moeten gaan.

Marek

Witam odradzam tą firm [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bylem tam i po tygodniu wrocilem pieniedzy nie ma hotele brudne z robakami jezeli ktos nie zna ich jezyka bedzie zwykla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Polakow traktuja jak smieci ODRADZAM

praca

witam jak by ktos byl zainteresowany praca w zezni za dobre wynagrodzenie wyplacane co piatek to sluze pomoca pozdrawiam

johny
@praca 22.02.2016 22:25

jestem zainteresowany prosze o numer badz e mail

kaja

nie jeździjcie z AgMaru!!! okradną Was bezprawnie, napisza jakieś brednie, a potem razem z Horizonem ukradną ponad pół wypłaty!!!!!!!

egeszege

najgorsza firma zycia, wyzyskiwacze i oszuści, godziny piszą złe, warunki mieszkaniowe różnie bywają, nie pracujcie dla nich!

jest luuuz

jak ktos jest za przeproszeniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to sobie nie poradzi proste :) praca jest, godziny są i pieniądze tak samo. minusem jest hotel po którym biegają nacpane łebki i robią syf ale do nich tez idzie sie przyzwyczaic oraz jak dla mnie okolica, po prostu nic ciekawego sie nie dziej :) pozdro

anonim

(usunięte przez administratora)

czarek

witam i daje moje 5 centów.. ja wyladowałem pod mostem po 3 miesiacach przez horizont. to było 2 lata temu i do tej pory nie oddali kasy za ostatnie 22 dni..kara z takimi złodziejami

abc665

pracowałem tam w vion scherpenzel . masakra .... tempo zabójcze teraz wyrzucili tam kombajn to jeszcze gorzej . noży wogóle nie zmiejniają . trzeba robić 3 godziny jednym nożem to jekieś chore gdzie w apeldornie co godzine wymieniają .dwie przerwy 15 min na cały dzień pracy .... cały czas druga zmiana gdzie w normalnych firmach zmiany się zmieniają . czy zamiatasz miotłą czy robisz na nożu masz te same pieniądze ... majstrzy to jacyś chorzy debile latają tylko i żeby zrobić jak najwięcej mięsa ... wogóle żadnego szacunku nie mają dla pracowników

Basia

Wszystko co opisane powyżej to święta prawda. Jest tragedia. Nie polecam. Wystrzegajcie się tej Firmy i jej pochodnych. Wypłata jest w wysokości na przeżycie i nic więcej. Oszustwa, kradzieże. Miejsce zamieszkania urągające wszelkim regułom.

mateusz

witam was ma ktos moze nr do marka albo email do biura horyzont jak moze ktos pomoc ;/

Iwona chlo...

firma euras to dno! Jak chcecie spać ze szczurami to życzę powodzenia

jarek
@Iwona chlo... 19.01.2015 17:45

a nie przyszlo ci do lepetyny ze p.renata nie ma czasu po raz drugi wyjasniac o co chodzi w tych papierach bo daje moja lepetyne obciac ze podczas jazdy na nr sofi wszystko wam wyjasnila dwa razy mowiac ze pozniej nie bedzie na to czasu ja osobiscie stwierdzam ze jest mila i konkretna osobka nie owijajaca w bawelne pozdrawiam renate i marka

huj huj ryzon

proponuje zmiane perfum dla kordynatorki oraz zachowania:):):):):)

mrowka
@huj huj ryzon 16.01.2015 22:52

Witam.Ja tez bylem w Horizon i pracowalem w Helmond.Praca jest po 10 godz ale pieniadze sa ok.Niektorzy przyjezdzaja tylko na party woda,marycha itd mysla ze w Holandii euro z nieba spada. Co do p.Renaty i p.Marka zastrzezen nie mam, nie maja wszystko w dupie tylko ze nie ktorym osobom nie warto pomagac. Renata do swojej pracy podchodzi profesjonalnie i bardzo duzo pomaga Zawsze wszytko dobrze wyjasnia i za to ja cenia Pozdrowienia dla Renaty i Marka. Jerzy i Kamila

walić ich

witam nie wyjeżdzajcie przez firme horizon warunki mieszkalne fatalne towarzystwo w hotelu takż daleko około 100 km do pracy masakra nie polecam renaty która ma w dupie wszytkich pozdrowienia dla niej i marka nigdy wiecej tej firmy odradzam nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ciekawy

to jak tam jest da sie zarobic i czy sa przyjecia

anonim

(usunięte przez administratora)

jim

moglbys przeslac ten filmik ,bo zastanawialem sie nad wyjazdem,a jezeli jest źle to nawet niema sensu marek8566@interia.pl z góry dziekuję:)

zawiedziony

uprasza się administratora forum o niestronniczość i nieusuwanie linku do filmu. Film nie zawiera niecenzuralnych słów. i jest ostrzeżeniem dla ludzi myślących o zatrudnieniu przez tą agencje.

Michał

Chcialbym sie dowiedziec jak jest obecnie w firmie HORIZON MEAT SERVICES B.V. i czy Pan Marek Król jest wporzadku w stosunku do pracownikow? Jezeli ktos tam pracuje to prosze o opinie.

...

Ja planuje jechac bezposrednio przez Horizon meat services. Rozmawialem z Markiem od rekrutacji i sa przyjecia.

anonim
@... 08.01.2015 14:16

Horyzont to oszusci okradaja ludzi wyrzucaja z hotelu nie jedna osoba skonczyla pod mostem.......

Zostaw opinię o HORIZON MEAT SERVICES B.V. - Zevenaar

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HORIZON MEAT SERVICES B.V.