PRYZMAT sp. z o.o. sp.k.

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 134 ocen.

PRYZMAT sp. z o.o. sp.k.
3 134 6 1

Opinie o PRYZMAT sp. z o.o. sp.k.

On11

Na rozmowie o pracę na stanowisko kierowcy-serwisanta proponują 1800 Netto, Śmiech na sali

Jarek
@On11 19.09.2018 09:34

W jakim mieście?

PRYZMAT sp. z o.o. sp.k.
pracodawca
   
PRYZMAT sp. z o.o. sp.k.
pracodawca
   
Ja

Więcej trenerów i dyrektorów i pracowników

Ja

*niż pracowników miało być

PRYZMAT sp. z o.o. sp.k.
pracodawca
   
PRYZMAT sp. z o.o. sp.k.
pracodawca
   
Olek

Czy firma normalnie funkcjonuje? Może ktoś napisze jak się pracuje?

On
@Olek 04.07.2018 11:22

Pracujesz jak w typowej korporacji liczą się liczby a nie ludzie. Co jakiś czas zmiana koncepcji generalnie na początek może ok ale na przyszłość to praca niezadowalajaca. Zarobki też jakoś specjalnie nie dodają skrzydeł.

On
@Olek 04.07.2018 11:22

Pracujesz jak w normalnej korpo czyli liczą się liczy a nie ludzie. Jeszcze jak trafisz na niekompetentnego przełożonego to masz podwójnie przekopane. Praca na początek ok ale nie na przyszłość bo zarobki nie dodają skrzydeł. Sprzedawczyk z pudełkami.

P. R.
@On 04.07.2018 16:11

To prawda liczy się kasa nie ludzie. Więcej dyrektorów jak pracowników, połowa nie potrafi kierować zespołem bo oprócz liczenia nie zna kodeksu pracy i wyłowić się do końca nie potrafi.

Miras

Jestem ciekaw opinii na temat systemu płac i systemu motywacyjnego. Czy są premie i jaka jest szansa awansu zawodowego. Czy przełożeni to kompetentne osoby czy zatrudniani po znajomości?

Bartek
@Miras 26.06.2018 18:26

Większość po znajomości lub z rodxiny

Bartek

Czy jest jakiś powód, ze tak rzadko piszecie?

Poldek

Może ktoś podpowie czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

Gdhaakanhe

Polecacie tego pracodawce?

Id
@Gdhaakanhe 20.05.2018 18:17

Okazuje się że są lepsi

Uwaga Pirat

Ta firma to niestety absolutne dno. Najdroższe produkty na rynku ( nie ma droższych), które są tak samo awaryjne jak chińczyki. Jak dla mnie jest to wyjątkowo nie eleganckie zachowanie , kiedy sprzedaję się pod płaszczykiem jakości produkty na absurdalnych marżach, które nie różnią się niczym od konkurencji. Centrala to ciągle zmieniające się pomysły i koncepcje. Kompletny brak szacunku dla pracowników, brak jasnej ścieżki rozwoju, koszmarna księgowość (usunięte przez administratora). Dyrektorzy regionów często bez swojego zdania, marionetki wykonujące nie przemyślane pomysły z centrali, wyjątkowo często kompletnie nie PRZYGOTOWANE DO ROLI MANAGERA. Podobna (usunięte przez administratora), chciał żeby mu kupić "tron" do siedzenia, bo tak się przejął swoją rolą. Sama centrala to swoisty chaos! Prezes, który chce zajmować się wszystkim a co za tym idzie byle jak. Ludzie ze szwadronu nie znający realiów pracy w punkcie. Jeżeli chcesz tu pracować to uwierz nie warto, praca dla mało ambitnych . Gwarantuję Ci, że to stracony czas, wymagania jak z kosmosu a doświadczenie niestety żadne. Nie polecam

greg
@Uwaga Pirat 10.05.2017 16:39

zgadzam się z tym, że szacunku za grosz nie mają dla pracowników. Pewnie nie wszyscy ale zależy od przełożonego. Najgorzej jak takie stanowiska zajmują niedowartościowani i zakompleksieni ludzie - wtedy uważają się za bóstwa, a w sumie wiochą trąci taki osobnik. Dopóki szanować nie będą pracowników tacy pożal się boże dyrektorzy to dostaną z nawiązką wdzięczność. Żeby byc porządnym przełożonym trzeba nie tylko mieć kulturę ale i odruchy ludzkie, których brakuje wielu z nich

BURY
@Uwaga Pirat 10.05.2017 16:39

dzieki za ostrzezenie

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Pryzmat Sp. z o.o. o opisanie aktualnej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

O. N. A
@Administrator 22.04.2018 10:04

Wybór szkoleń zależy od przełożonego, jeśli chce wysyłać to wysyła, jeśli nie to po prostu prosi trenerów żeby przeszkoleni na miejscu ale to nie to samo. Moje szkolenie było ok 4 lat temu bo szef wolał wysyłać innych a przecież każdy ma prawo do szkoleń w takim samym stopniu.

P. R.
@Administrator 22.04.2018 10:04

Atmosfera w dużej mierze zależy od zespołu a przede wszystkim od przełożonego. Jeśli jest tak zwany szkodnik który regularnie psuje atmosferę jako przełożony wtedy potrafi cały zespół zdezorganizowac więc wszystko zależy od ludzi na jakich się trafi

Karolina

@pytanie o warunki, czy możesz już podzielić się wrażeniami z rozmowy kwalifikacyjnej? Jak długo trwała i z ilu etapów się składała, czy możesz napisać jakie pytania usłyszałeś podczas rozmowy? Czy finalnie została Ci przedstawiona oferta pracy? To może być cenna wskazówka dla osób zastanawiających się nad pracą w firmie PRYZMAT.

pytanie o warunki

Witam, mam zaproszenie na rozmowę na stanowisko w charakterze przedstawiciela handlowego tej firmy. Bardzo zależy mi na pracy przedstawiciela. Mam pytanie jak wygląda praca handlowca tej firmie? Czy jest się w terenie raczej czy w biurze więcej?

Karolina

@O. N. A Dlaczego uważasz, że szkolenia na miejscu, to nie to samo. Czy miałaś na myśli czas trwania takiego szkolenia, a może coś innego? Czy od ostatnich 4 lat, próbowałaś rozmawiać na temat szkoleń ze swoim przełożonym? Pracodawca często nie zna potrzeb pracowników, ponieważ pracownicy nie komunikują swoich potrzeb w tym zakresie.

Paweł

Myślę, że jak każdy zajmie się swoją pracą to będzie z korzyścią dla wszystkich.

Byłem tu

Nie pracuje tu juz od ponad 10 lat ale widzę ze system totalitarny wykonywany przez niektóre stanowiska dyrektorskie dalej funkcjonuje. Firma tylko na start a później uciekać gdzie pieprz rośnie.

Warszawianka

Widać, że kierownictwo nie jest w stanie znieść krytyki i samo piszę komentarze na temat tego jak to w tej firmie jest oh i ah. Załosne.

greg
@Warszawianka 28.05.2017 23:09

dokładnie, mają się za bogów a pracą się nie zhańbili, jedyne plusy to uprzejme donoszenie do centrali wymyślonych historii

Wiktor

Jak dobrze się ludziom pracuje w firmie to zapomnieli żeby podzielić się informacjami z innymi chętnymi.

Robocik
@Wiktor 17.01.2018 09:01

Wiktor nie tak dobrze,ale zostali tylko Ci co i tak nigdzie nie odejdą bo się boją.

Greg
@Robocik 09.03.2018 17:57

dokładnie Robocik, to praca dla mało ambitnych co przyzwyczaili się do ciepłych stołków i dla tych co lubią(usunięte przez administratora) kolegów. Najbardziej punktują dyrektorzy i kierownicy którzy są dupowłazami i przytakują przed zarządem. Ogólne działania korporacyjne, sprzeciwisz się komukolwiek i jesteś wrogiem. Musisz mówić jak ci każą, nie możesz mieć pomysłow, bo będą cię traktowac jak konkurencję. Pracownik nie może byc lepszy od przełożonego. Ogólny (usunięte przez administratora) bo każdy mówi co innego, co pól roku nowe koncepcje, które się nie sprawdzają. Brak okreslonego celu, tabelki, rankingi, statystyki zamiast się wziąć za konkrety. Dyrektorzy nie mający pojęcia o jakiejkolwiek pracy, wysługują się zespołem a sami siedza udając, że coś robią. Ryba psuje się od głowy więc zarząd powinien przyjrzeć się tej grupie najdokładniej. Poza tym więszkośc tych ludzi pracujących to nie mający na siebie pomysłu ludzie, nie chcący rozwoju. Zawsze będą sprzedawczykami tuszy i tonerów, które ceną powalają na kolana. Dobrze co niektórzy pisali o anonimowych ankietach w punktach. Wtedy centrala dowiedziałaby się co dzieje się naprawdę w punktach. Chociaż są też takie osobniki, co kochają Pryzmat ponad wszystko bo w życiu byli nikim, więc myślą że złapali Boga za nogi - żenada połączona z koszmarem

emeryt

ich tonery sa do niczego...drukarka po wymianie tonera nie dziala... czlowiek tylko nerwy traci i zdrowie....

Emerytka
@emeryt 17.02.2018 17:06

Dlaczego zatem go Pan nie zareklamował? Na stronie www są warunki gwarancji.

anonim

Witam, Jest tu może osoba która pracuje badz pracowała na stanowisku kierowcy-serwisanta i mogłaby coś powiedzieć jak wygląda dzień pracy itd? z góry dziękuje za odpowiedz

Asdasd

Ich tonery nie drukują deklarowanej ilości stron. Innym slowy oszukują klientów. A dodatkowo ceny kosmiczne, nie ma drozszego zamiennika. Nie polecam cos jak amber - gold

Brak słów

Nie mozesz mieć pomysłów, bo po co? Dla kolesiostwa to co jest aktualnie w firmie jest wystarczajace, bo gdyby pokazac, ze jestes lepszy to moglbys odebrac posade tym, ktorzy pracują tam kilkanascie lat, to jest nie do wiary, ze kłamią tak przed zarządem i robią z ludzi leniwych. Kamery z glosem powinni zalozyc w oddzialach, bo może wtedy wyszlaby prawda kto naprawdę ma lenia i ile robi w pracy. Za duzo tam ich jest, niektorzy maja czas na wszystko, na prywatne sprawy itp

Anty-Żaba

Post powyżej to czysta prawda. Ta firma jest archaiczna bo w centrali siędza osoby, którym dawno skończyły się plany (usunięte przez administratora) oraz tymi żałosnymi szkoleniowcami, którzy na każdym kroku donoszą co się dzieję w odziałach. Zmiany powinny nastąpić od góry. Po tym jak wprowadzają nowe rzeczy widać jaki panuje tam chaos. Firma idzie ku upadkowi, jeszcze 3/4 lata i będą nowe zamknięcia punktów.

Były pracownik ))))

Witajcie byli pracownicy, kierownicy (usunięte przez administratora) widzę, że wszyscy tu są więc witam szczególnie tych co byli i będą na wyższych stanowiskach do emerytury szczególnie. Kierownicy skutecznie (nie wszyscy, bo zdarzyły się 2 wyjątki) blokujecie tych ambitnych w rozwijaniu się, bo przecież nie można być lepszym od was :), a jak się jest to już wy wiecie w jakim świetle go przedstawić, aby odszedł z pracy :) Sama w sobie firma, jej właściciel, wynagrodzenie i umowa są jasne, uczciwe i złego słowa nie da się powiedzieć, wymagania i plany są realne do zrobienia, na pewno nie są wg mnie wysokie, praca jest łatwa, wyposażenie w oddziałach jest wystarczające do dobrego wykonania swojej pracy. Gratuluje właścicielowi, że tyle lat utrzymuje się na rynku i daje pracę tylu ludziom. Wyrazy mojego uznania i szacunku. Gdyby tylko wiedział jak trudno się w tej firmie pracuje w atmosferze wieloletniego kolesiostwa i podlizywaczy serdecznych (usunięte przez administratora), którzy za jego plecami śmieją się i go obgadują, a na zwykłego PH donoszą bzdury właśnie do niego po to by się wykazać. Wtedy (usunięte przez administratora) zaczyna swoje psychologiczno- socjotechniczne zagrywki i wylatujesz z pracy lub sam tego nie wytrzymujesz i się zwalniasz po to by iść do konkurencji :) W tej firmie brakuje powiewu swieżości- nowych umysłów, które na zasadzie wspołpracy zespołowej odnoszą sukcesy, wg mnie wszystko stoi w miejscu, brakuje aut służbowych, brakuje komunikacji, bo i z kim dyskutować skoro (usunięte przez administratora) ma zawsze racje? nie można mieć pomysłów, sprzedawać za dobrze też nie można, bo zabierają klienta, traktowanie pracowników w oddziałach jest złe, szkoda, że własciciel nie kontroluje w żaden sposób osob na wyższych stanowiskach i żyje w przekonaniu, ze Ci którzy już nie pracują nie nadawali się lub nie byli ambitni, a sukcesy zawdzięcza tym, którzy pracują wiele lat. To wszystko jakoś się samo jeszcze kręci. Nawet jeśli właściciel przeczyta złe opinie na tym forum, to zaraz jakiś kierownik (usunięte przez administratora) WSTAWI POZYTYWNĄ OPINIĘ, (bo wiemy, że to robi i nie jeden widział) lub napisze coś aby wyszło, że jest przecież dobrze w firmie tylko ludziom się nie chce pracować....tak jakby sam nie wiem jak się narobił. Szkoda, że coraz mniej się sprzedaje, szkoda, że wygląda to coraz gorzej, ludzie przychodzą, na rozmowie obiecuje im się coś innego, a poźniej okazuje się, że jest zupełnie inaczej. To nie wina warunków zatrudnienia tylko atmosfery w pracy i traktowania. Kadra kierownicza powinna być bezinteresowna, a nie wystraszona, problemy zamiata się pod dywan w tej firmie. Gdyby tak przeprowadzić anonimową ankiete wśród praciwników oddziałów w obecności kogoś z zewnątrz, wrzucić opinie do zamkniętej skrzynki i otworzyć w siedzibie może wreszcie któś by uwierzył i coś by sie zmieniło????? to dobry pomysł. Ja obecnie pracuje u konkurencji i jestem zadowolony, bo pracuję w zdrowej atmosferze i aż mi się chce rano wstawać. Choć byłem pracowity i w Pryzmacie poznałem wiele ambitnych osób to zaden z nas już tam nie pracuje. Oczywiście, że zawsze się znajdzie jakiś leniwiec, który liczy na gratyfikacje za nie robienie niczego, ale są tez pracowici ludzie, których na moich oczach gnojono. Nie ma opcji aby tam przeżyć będąc sobą- trzeba się dostosować i uśmiechać nawet gdy każą ci robić coś bezsensownego. Wystarczyłoby ruszyć głową i wdrożyc proste rozwiązania, ale nikomu się nie chce, bo po co skoro ma sie stała prace i trzeba dotrwać bezproblemowo do emerytury? Oburza mnie to co piszą tu obrońcy, bo wiem kim są, a zadowoleni pracownicy przecież nie siedzą na tym forum i nie chwalą sie jak dobrą mają pracę, tu są tylko kierownicy, (usunięte przez administratora) i ci, których źle potraktowano, bo leniwym nie chciało się zalogować. W każdej negatywnej opinii jest prawda. Władza to umiejętne motywowanie ludzi i zarządzanie ich czasem, a czas to pieniądz, konkurencja zaś tylko się przygląda i korzysta.

Autor

Pracowałem w woj. wielkopolskim jako PH. Praca pozbawiona możliwości rozwoju, brak szkoleń, słaby i drogi produkt, ciągle zmieniające się oczekiwania, brak samochodu służbowego to największe wady tej pracy. Brak prowizji od sprzedaży . Zalety to kasa na czas i na tym się kończy. Firma dla zaczynających prace

zadowolony

Super M, konkretnie i w sedno. Musisz jednak wziąć poprawkę że masz do czynienia z pokoleniem "milenialsów" którzy chcieliby kupę kasy za samo pojawienie się w pracy i nie mogą zrozumieć, że w niektórych firma to nie działa. ..

M.

Pracowałem jako PH w tej firmy. Nie dają samochodu Praca to tak naprawdę akwizycja po klientach, oni chcą żebyśmy inaczej to nazywali i nie pytali już o potrzeby ale w gruncie rzeczy do tego się wszystko sprowadza. Faktycznie jak już ktoś napisał najdroższy produkt na rynku, niby jakość większa a te tanie "chinczyki" działają tak samo i jak tu spojrzeć potem klientowi w oczy? Ludzie z centrali zmieniający koncepcję co pół roku, brak jednej wizji i koncepcji. Co tu dużu mówić są skąpi - 2500 netto, potem trochę więcej za sprzedawanie najdrożych produktów na rynku to dużo? Praca dla typowych ludzi bez ambicji, osób które takie kwoty wystarczą i nie chcą w życiu nic osiągnąć. Jeżeli masz inna opcje skorzystaj z niej.

Super M.
@M. 24.05.2017 09:09

Swoją wypowiedzią M dowidzisz, że nie wiesz jak wygląda praca w akwizycji, a jeszcze większą niewiedzą wykazujesz się opisując wymagania dot. stanowiska PH...Zarobki PH w Pryzmacie na poziomie 2500 netto uważasz za niskie?Pozwól, że przybliżę bardziej warunki tego zatrudnienia. Praca tylko przez 8h dziennie od poniedziałku do piątku, teren obsługiwany przez PH jest zwykle w promieniu 50 km max., czyli zdążysz zrobić wizyty, przekazać ustalenia z klientem i jeszcze czas na ploty Ci zostanie, więc po co Ci samochód służbowy do domu, kiedy pracę kończysz po 8h i tyle. Prawda jest taka, że w innych firmach PH pracuje ponad 8 godzin dziennie i to jest standard, a samochód ma do dyspozycji, bo późno wraca. Rzadkością jest również to, kiedy ma wolny weekend, bo raporty musi robić, wiec nawet mając wolną sobotę siedzi i klepie swoje. Dodatkowo w Pryzmacie nie jesteś rozliczany za sprzedaż do swoich klientów jak jest w większości firm( sprzedaż to masz, nie sprzedaż to nie masz) tylko jest stała pensja, więc nie oceniałbym poziomu tego wynagrodzenia za zbyt niski. Jeśli chciałeś zarabiać więcej trzeba było się wybrać na PH do innej branży, bo nawet konkurencja nie zapłaci Ci wiele więcej i będziesz rozliczany ( w pensji ) za wynik swoich klientów. A co do akwizycji to zwykle jest ona rozliczana tylko na podstawie tego co sprzedaż i do tego chodzi się po domach. Proponuję żebyś zaczął myśleć, analizować a nie tylko wychodzić z postawą roszczeniową. Na koniec dodam tylko, żeby móc chcieć więcej trzeba dać z siebie więcej.

M
@Super M. 25.05.2017 20:45

Tylko, że ten "równy" i "bezpieczny" system płacowy wspiera osoby bez ambicji, które nawet gdy zrobią niewiele i tak dostaną tyle co te bardziej kreatywne i chcące się rozwijać jednostki. Tak jak napisałam, pracodawca i branża dla osób zaczynających swoją karierę lub po prostu osób powiedzmy to wprost bez ambicji na coś więcej, takich którym pasuję status quo. Nie znajdziesz tu miejsca na rozwój osobisty ale FAKTYCZNIE będziesz wynagradzany jak inne osoby nawet jak zrobisz więcej. Argumenty "po co ci samochód" i "będziesz mięć czas na ploty" pokazują, że zapewne pisał to jakiś szkoleniowiec, który nie ma pojęcia o realiach pracy w punkcie.

byly pracownik
@M. 24.05.2017 09:09

no to niezle Ci placili,bo ja dostalam 1800 brutto a bylam i opiekunem klienta i ph...szkoda gadac...wszystkie pomysly na nie,pozostale osoby pracujace w punkcie w ogole sie nie angazowaly w prace,byle tylko jakas wyplata byla i zero checi do wspolpracy. Brzydko mowiac wszystko robione na pale. Lubie dzialac,wspolpracowac i nie opierac sie tylko i wylacznie na teoriach przelozonego,bo to do niczego nie prowadzi. Po niedlugim czasie schowalam ambicje do kieszeni i zrezygnowalam z tej pracy.

zadowolony

Najbardziej mnie bawią "ciepłe kluchy"-ludzie, o czym Wy piszecie...Ktoś, komu pasuje ta praca i jest w firmie od kilku lat nie siedziałby w niej gdyby działaby mu się krzywda...Nikt nikogo nie trzyma przecież na siłę. Pryzmat nigdy nie płacił kwot mogących zawrócić w głowie, ale coś w końcu drgnęło i ludzie ostatnio dostali podwyżki i nie są to kosmetyczne kwoty w niektórych przypadkach. Na pozycje i dobre wynagrodzenie trzeba sobie po prostu zapracować-jeden teraz będzie na to potrzebował lat, inny miesięcy. A jeżeli komuś nie będzie odpowiadało to czy tamto to może poszukać innej roboty-ogłoszeń jest w bród.

Kolega z pracy

Powyższy komentarz napisany przez "Uwaga Pirat" jest prymitywnym aktem zemsty za zwolnienie tego pana z tej firmy. Szkoda, że nie wspomniał on z jakiego powodu i w jakim trybie został z niej zwolniony. Wcześniej pracował w tej firmie prawie cztery lata i jakoś nie miał do niej zastrzeżeń. Proponuję przyjąć z pokorą fakt zwolnienia i nie powtarzać tych samych błędów w kolejnej firmie, która odważy się pana zatrudnić.

Zostaw opinię o PRYZMAT sp. z o.o. sp.k. - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRYZMAT sp. z o.o. sp.k.