Gomar

Pińczów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 119 ocen.

Opinie o Gomar

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gomar

zainteresowana

powiedzcie cos o warunkach i jak sie pracuje, chce zlozyc cv na PH.

ogorek

śmieją się,śmieją.Ciekawi co mówią właścicielowi firmy,bo długo ich trzyma,a produktow Pinczowa coraz mniej w sklepach i na pólkach.Slepota ogranęła wlascicielow firmy ze niewidza jak pinczow znika z rynku.

pomidor

nowi zarabiają kaskę i się śmieją z wszystkich:)i tak powinno być..a reszta to mięso armatnie!

Były pracownik

gdyby od początku tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trenerka Soj... nie było to myślę bym dalej pracował. A tak trochę szkoda - tak teraz myślę może by coś się więcej udało zrealizować. Było minęło .

Zadowolony

Jestem zadowolony, że nie zacząłem pracy w tej firmie. Miałem ciężka sytuację, ale poczekałem miesiąc i znalazłem zarąbista pracę. Po tych wpisach widzę że nie ma czego żałować.

Niezadowoleni

Narzekać nie będziemy,ale jak to mówią jaka płaca,taka praca.Nikt się nie powinien dziwić i niech nikt nie mysli,ze jak sie zarabia 1200zł na reke to się bedzie ktos starał.Wtedy pracuje się po łebkach, niedokładnie,bez zanazgowania.

ja..

co wy mówcie..dystrykci są fajni:)

Zażenowana
@zażenowany 03.12.2014 22:45
Pinczów jest jaki jest. Jednak bulwersuje mnie ton, szyk niektorych wypowiedzi. Troszke jezyka angielskiego trzeba liznąć, dyst...

Zgadzam się Zażenowany . Całe to forum przypomina mi narzekania typu dlaczego sąsiad ma lepszy samochód, dom,wyjeżdża co roku na wczasy a ja siedzę i myślę skąd to on ma zamiast pomyśleć jak wpłynąć na swoje życie i mieć podobnie.Myślenie -dlaczego sąsiad nie rozwali auta nie spłonie dom, czy niech samolot się rozbije. Dopiero będzie lepiej dla mnie bo nie będę najgorszy, ostatni. Oto chodzi ,żeby iść do przodu , rywalizować , rozwijać się a nie narzekać.

Polak
@Zażenowana 04.12.2014 21:27
Zgadzam się Zażenowany . Całe to forum przypomina mi narzekania typu dlaczego sąsiad ma lepszy samochód, dom,wyjeżdża co roku n...

cdn. Dzień świra. Cytat z filmu: Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę, Bogu Ojcu i Synowi. Dopierdolcie sąsiadowi! Dla siebie o nic nie wnoszę, tylko mu dosrajcie, proszę! Kto ja jestem? Polak mały! Mały, zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna! Zniszczcie tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada! Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa Polaka!

koncentrat

Dystrykci. Brzmi jak armia z Gwiezdnych Wojen. Jak można rozwalić tak dobrze poukladane rynki jak Bydgoszcz Koszalin czy Łódź i Gdańsk. Zero pomysłu na cokolwiek. Byli tam fajni ph i gdyby tylko dostali trochę wsparcia to nikt by nie uciekł . nie umieli szanować ludzi tylko na gps patrzyli i za km prywatne kroili jak za taxi w nocy. Won lachudry i hjeszcze ten trener Tomus czy jak mu tam jest czy było. Niezly alfons bo łapy tez mu latały. Pewnie nie tylko przy mnie

jaobecnie

Hahahahaha a podobno na Warszawie PH realizują plany w 100%. Szkoda tylko że zamówienia robią jako sugerowane. Zarobki od stycznia 2015 będą od 1400 do 2000zł netto za miesiąc ciężkiej pracy. Plany sprzedażowe ustawione tak aby PH nie wykonał go a co za tym idzie brak "premii" za odsprzedaż co równa się brakowi sprzedaży do dystrybucji. Ogólnie firma dno i schodzi jeszcze niżej. Jedynie region świętokrzyski robi plany ale Oni MUSZĄ bo jak właściciel by się dowiedział że "dom" nie ma sprzedaży to dystrykci polecieliby natychmiast. Reasumują w firmie dalej są równi i równiejsi.

znawca

jak ktoś jeździ to ciężko cokolwiek zobaczyć w sklepie , ale tak już taksówkarze mają

sentyment

witam-mam pytanie ta firma jeszcze istnieje?przejechałem pół warszawy i nie widziałem żadnego produktu?czy za węźili obszar działania

obecna

przyszedł , obiecał, słowa dotrzymał i zrobił , mam więcej , myślę że jak tak dalej będzie to w końcu wszystko będzie w jak najlepszym stylu i za nie najgorszą kasę

realny

będą od stycznia dwa etaty na dystryktów:)Więc składaj podanie

-ja-

Witam może mi pomożecie szukam pracy a o nią jak widać ciężko.Wiecie może czy są jakieś przyjęcia w tej firmie,pozdrawiam

realista

Ludzie to firma to ślepiec we mgle ogarnięty manią prześladowczą, wyssie z Was co najlepsze i wypluje, trzymajcie się z dala, produkty nierozpoznawalne na rynku poza bliską okolicą, skład poniżej krytyki np. pseudodżem z zawartością owoców 35% postrzegają jako produkt premium i wiele innych

były ph...

powiem tylko tyle ZENADA!!!wiem co mówie.SZKODA WIECEJ SŁÓW

diego

6.11 to możesz sobie jedynie krosty na tyłku policzyć. Wypłatkę dostaniesz w poniedziałek.

obecny
@diego 06.11.2014 21:15
6.11 to możesz sobie jedynie krosty na tyłku policzyć. Wypłatkę dostaniesz w poniedziałek.

zasady są jasne i przejrzyste , co to za filozofia policzyć ile dostaniesz , ale jak widać nawet proste dodawanie i policzenie przerasta jeszcze niektórych

obecny

właśnie policzyłem kasę za październik i jestem mega pozytywnie zaskoczony do tego co było, nie ma wśród nas malkontentów i nierobów i od razu plany zrobione ( chodzi o mój region ) jak tak dalej pójdzie to okaże się że Gomar nie jest wcale taki zły, życzę powodzenia pozostałym

były
@obecny 06.11.2014 11:02
właśnie policzyłem kasę za październik i jestem mega pozytywnie zaskoczony do tego co było, nie ma wśród nas malkontentów i nie...

to uszyj sobie worek i odłóż tą kasę na później ..napisz jaką wypłatę wziąłeś w grudniu albo najlepiej w styczniu...Bo nie zrobisz targetu zadaniówki lub matrycy a grupa nie zawsze zrobi plan to twoje wyniki będą kiepskie....i kasa też tylko się wtedy nie popłacz i nie pisz jak to dobrze płacą ....Życzę ci planu 100000 to jeszcze tysiaka przygarniesz ha ha

była

Wcale nie dziwie sie tak duza iloscia negatywnych opinii na temat Gomaru. Pracowałam w tej firmie jako PH przez 1,5 roku i jestem szczesliwa ze to przeszlosc.2200 brutto po roku pracy,wczesniej 1800. Deputaty zawsze byly co m-ac,tu bez zarzutów.Uważam,że nie ma sensu obrażać i wyzywać poszczególne osoby.Odeszłam sama bo nie widziałam już dłużej perspektyw w tej firmie,kontroli,gps i ciaglego czepiania sie o drobne rzeczy.Nie za te pieniadze.A pensja z m-ca na m-ac byla coraz mniejsza bo niestety plany(nie wiem kto je wymyslał) jak w znanych i rozpoznawalnych firmach, nie do osiagniecia= brak premii. Mysle ze Gomar ma problemy z zarzadzaniem ludzmi i brakiem pomysłu na siebie. Ogólnie nie polecam.Dziekuje

nowy

a ja byłem na rozmowie i mam pochlebną opinię o firmie i o ludziach jakich tam poznałem, a zarobki jak wszędzie, nie jest najlepiej ale tez nie najgorzej, praca w porządku, ci co uczciwie podchodzą do pracy i mają wyniki mogą zarobić, a dla nierobów niestety nie ma miejsca, i znam kilku tych co pouciekali jak piszą do firm z TOP listy i tak dużo mają zarabiać, tzn. mieli zarabiać jak z nimi rozmawiano bo rzeczywistość jest okrutna i jakoś nie widzą tej kasy i nie zobaczą jej szybko

pracuś
@nowy 31.10.2014 07:36
a ja byłem na rozmowie i mam pochlebną opinię o firmie i o ludziach jakich tam poznałem, a zarobki jak wszędzie, nie jest najle...

Nowy możemy porozmawiać jak popracujesz tam trochę to zobaczymy czy nie zmienisz zdania,... jak nie wyrobisz planów ,zadaniówek.odsprzedaży a twoja matryca wyjdzie na zero i zarobisz 1600 to zobaczę czy nie będziesz sam leniem......za młody widzę jesteś i masz kapustę w głowie więc bierz się do pracy ..powodzenia

blee

A ten nowy kiero co jest na północy to szczyci się tym że pracował już w parunastu firmach... jest się czym chwalić!!!

była północ

Nigdy więcej wojny i Gomaru. Wszędzie brak pomysłu i zero inwencji. Kierownictwo to matoly bez przygotowania . Nareszcie jestem wolna id tego syfu.Bylo paru dobrych ph na północy ale zobaczyli co jest grane i ucekli w te pędy. Rynek zbudowany mieli i nic firma nie zrobiła by to piescic. Odeszli do firm z top listy i tam mają 3-4 tys za to samą pracę co w Pinczowie 2200.Wiecie o kim mowa.

Zosia Samosia

a ja była na rozmowie i niestety śmieszna pensja , firma po dużych zmianach . kierownik bo taka osoba ze mną rozmawiała moim zdaniem mało kompetentna osoba , chwali się tym że już pracował w paru firmach ... to jakoś kiepsko ... brak wiedzy i kompetencji , a najgorsze było to że MIAŁ BRUDNE PAZNOKCIE . Ludzie szok!!! Zamiast zachęcić ludzi to on mówi że GOMAR PINCZOW JEST BIEDNĄ FIRMĄ , ŻE SA BRAKI TOWARÓW NO I ASORTYMENT BIEDNY. To tak jest jak kogoś zaczyna ciagnąć się za język prowokując do rozmowy bo niestety czułem się jak to ja bym przeprowadzał rekrutacje.

ktoś

pensja 1800 brutto czyli netto 1300 , mniej niż nawet osoba na monitoringu w centrum handlowym . Mówią ze poprawiło się w firmie na lepsze tylko czemu PH pouciekali z firmy???. Nie polecam firmy , braki towarów , skromy sortyment .

młody nowy

witam może ktoś podać przybliżone zarobki PH i jaka jest sytuacja czy dostaje się starego matiza i w teren ? jakie są warunki nic z tego waszego narzekania się nie dowiedziałem jeśli mogę prosić kogoś życzliwego o wniesie jakiś obraz sprawy poza komentami uciekać uciekać nie polecam.Wielka prośba o jakieś konkrety komuś kto nie pracuje chyba nie zrobi problemu podać ile zarabiał i ile można zarobić jak się tyra dziękuje i pozdrawiam

Kris

Przepraszam za literówkę ... poprawiam Widzę!!!

Kris

Wisze ogłoszenie na stanowisko PH możecie przybliżyć pensje ,oraz jakie warunki pracy są oraz narzędzia ? Chętnie się wolę zorientować niż w kolejne bajoro się wdeptać.

pracownik123

jak masz wybor nie pchaj się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwane Gomar.

Były

Na podwyżki dla starych to nie ma a młodzi przychodzą i od razu maja stawki takie same jak ww po 3 latach pracy.

konkurencja

Przyjdą nowe ASY na 3 miechy aby do wiosny ....zorientują się w czym siedzą i zwieją....

znajomy x

oj oj oj ,,,dochodzą nowe słuchy że wypracowana Łódź może paść na kolana....Zdziwiony jestem że puszcza się takie osóbki pracowite jak Zochna.....oj to chyba źle się dzieję????? Sofii życzę Ci powodzenia

sofii
@znajomy x 25.10.2014 12:44
oj oj oj ,,,dochodzą nowe słuchy że wypracowana Łódź może paść na kolana....Zdziwiony jestem że puszcza się takie osóbki pracow...

Dziękuję za słowa uznania i tak pochlebną opinię.Życzę wszystkim których znam i którzy znają mnie dużo Sukcesów , Radości z tego co robią...Moje odejście jest moją decyzją i bardzo proszę o niekomentowanie tego... Każdy z Nas ma prawo wyboru..

stary

ciekawe dlaczego piszecie takie dziwne rzeczy, zmieniło się duzo i zmienia cały czas i to na lepsze, można teraz więcej zarobić ale trzeba pracować, co do pupilków, wszędzie w każdej firmie tacy są, może coś się zmieni że inni też będą dodatkowo wynagradzani za ciężką pracę , jak na razie wszystko zmierza w dobrą stronę i tego trzeba się trzymać , niech zarządzają tak aby każdy zarobił

znajomy x
@stary 20.10.2014 10:45
ciekawe dlaczego piszecie takie dziwne rzeczy, zmieniło się duzo i zmienia cały czas i to na lepsze, można teraz więcej zarobić...

szybciej nogi wyciągną niż zarobią .zmienia się na lepsze??? chyba Tobie !!!! to powiedz czemu jest taka duża rotacja???? Każdego nazwiesz nierobem??? Odpowiem Ci stary....nie szanujecie ludzi którzy dobrze pracują albo raczej pracowali ....wszystkich macie za leniuchów i złodziei...

ja 5

Pupilki są nadal... mało tego zarabiają kasy jeszcze więcej...Inni tyrają a w życiu nie będą w stanie tyle wypracować ... ciekawe jak oni to robią????dla nich podwyższki ,premie a dla innych ochłapy.Nowy system też stworzony pod nich ...Ciekawe jakby ich tak oddelegować na inne tereny czy pokazali by klasę sprzedaży.A miało być tak pięknie... dobrze że z stamtąd odszedłem bo nigdy nie było mądrych głów do rządzenia i sprawiedliwości.Czas na zmiany jak to pisał znający szczegóły bo efektów się nie doczekasz gościu takim postępowaniem zastanów się lepiej gdzie masz te wymierne efekty???? czarujesz chyba albo marzysz w obłokach. Powodzenia wytrwałym bo jeszcze pare osób tam normalnych pracuję i wielki szacunek dla Nich

ha ha

Zwolniłem się sam. A ten pajac T.S... ktoś napisał leser a ja dodam pie...... !!! Świetnie że wyleciał :) A nowe kierownictwo pewnie niezłą kasę przytula popracują do wiosny i wylecą . Pewnie post zostanie wykasowany trudno ?!

anonim

(usunięte przez administratora)

doktorek

Ty możesz być następny ......hi hi ha ha

ha

Wywalili z firmy byłego trenera T.S świetna wiadomość :) hip hip hura !!!!!!!!

ja2

Stary pracowniku " każdy mierzy swoją miarą".Nie obrażaj ludzi uczciwych !!! Może sam robiłeś kasę lewą na deputacie ? Gdzie widzisz tą poprawę ? Mocny to jesteś ale w tym co nie trzeba .Frajer !!!!

ja

Ja też miałam tą nieprzyjemność doświadczyć chamstwa!!! Pan"W" zawsze wykorzystywał swoją pozycję w stosunku do kobiet. Mam nadzieję,że nie będzie już pracował z kobietami.

akord

Pupilkow było całkiem sporo. Od Gdańska po Pinczow. Solidnych ph kilku ale żadnego już chyba nie ma . szkoda tych co Poukładali rynek a firma ich miała w(usunięte przez administratora) Prawie każdy znalazł z tych porządnych nowe lepsze zajęcia. Pan W faktycznie myślał nie tym lebkiem co ttrzeba wiem to miałam niestety "przyjemność" doświadczyc chamstwa.

PRAC

konkurencja - rozpowszechniasz błędne informacje, pewnie to komentarz samego W., a jeśli nie..to na pewno jednego z pupilków..., którzy wraz z wygnaniem W. z Gomaru, lojalnie uciekli...

ja

No to widzę,że pana W zwolnili?! To super bo to zwykły prostak! Myślał zawsze nie tą głową co trzeba! Gratuluję decyzji!!!!!!- Brawo.

stary pracownik
@ja 02.09.2014 19:44
No to widzę,że pana W zwolnili?! To super bo to zwykły prostak! Myślał zawsze nie tą głową co trzeba! Gratuluję decyzji!!!!!!-...

znajomy x trochę masz nieaktualne info kasa jest na to co trzeba a nie na deputaty pewnie ty deputaty to patrzyłeś gdzie schandlować jak narazie to rezygnują ci co nic nie robili i dalej myśleli że nic nie trzeba będzie robić i będą se tu siedzieć a co do kasy to chciałbyś mieć taka kuroniówkę bo trochę się pozmieniało i można dobrze zarobić ale coś za coś a nie na zasadzie układów każdy może teraz zarobić jak dobrze pracuję, kasa jaką teraz można zarobić jest ok.Więc jak widzisz ty zaliczasz się do tych co "G" robili i tylko narzekali szkoda mi takich głąbów jak ty co tylko siedzą i myślą jak tu boruty narobić a pewnie dalej szukasz pracy i se siedzisz na internecie z nudów piszesz ale ułatwię ci i odpowiem na jedno pytanie dlaczego po wysłaniu przez ciebie 250 CV nikt nie dzwoni odpowiedz jest prosta nikt głąba nie zatrudni więc siedz dalej i pisz sobie te dyrdymały jak cię to kręci i szukaj dalej odpowiedzi co z tobą jest nie tak może na stróża się nadajesz a nie na PH

znajomy x

Masz rację pracowałem tam to wiem. A teraz jak słyszę co się dzieję to czysta żenada....Na nic nie mają kasy nawet już deputaty zabrali z oszczędności .... jestem ciekawy kto jeszcze tam rzuci podanie???? Powodzenia tym co znam i tym co podejmują pracę...bo etatów wiele nawet na kierowników .Płaca super bo ciut większa od kuroniówki a nowy dostaję więcej niż ten co pracuję 4 5 lat nie zapomnijcie nie robić km prywatnych bo liczą jak taxi....

konkurencja

To klęska już dla nich.PH zwalniają się na gwałt i uciekaja ,brak asortymentu ,wylatują z półek jak karaluchy a ceny ha ha Agros ale szaleństwo za chwile to nie będą mieli czym handlować. Ph maja nadzieję ale to matka głupich zwłaszcza jak zarobki im spadną po nowej wersji prowizji. Pińczów to nie podrawka moi drodzy radzę szukajcie nowej pracy bo za chwile zamkną ten bałaganik. wytrwałym życzę powodzenia i współczuję głupim którzy wierzą że będzie lepiej.

nh

najgorszy zakład jaki może być auschfitz pracujesz codziennie za 1300 a gdzie nadgodzinny tylko inspekcja pracy tam potrzebna

Pracownik 2

Witam! Zgadzam się w 100%!Aż się chce pracować!Trzymam kciuki za menadżerów!

Oferty Pracy

mechanik samochodowy gomar-car 2014-05-13 Żródło: Gowork.pl Janki (mazowieckie) poszukuje samodzielnego mechanika do pracy w warsztacie samochodowym w Jankach koło Warszawy. Telefon kontaktowy 504 204 166

pracownik
@Oferty Pracy 16.07.2014 20:15
mechanik samochodowy gomar-car 2014-05-13...

Witam, na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć tylko tyle" wreszcie jest szansa na normalność i szacunek" wszyscy odetchnęli z ulgą jak wielki kat i pozorant bez pojęcia o prowadzeniu biznesy poszedł na zieloną trawkę. Był jak ta "krowa- dużo ryczy mało mleka daje" w tym przypadku mleka nie widać ani kropli. Jak on nie umiał mówię wam to masakra każdy się bał o swoją robotę bo w każdej chwili mógł ją stracić za byle co-zwłaszcza dziewczyny miały prze..... wiecie o czym mówie.:) Narazicho

mloda

w kielcach szukaja wlasnie do sortowania oraz przebierania owoców i warzyw... i sama nie wiem czy warto isc?

juhas

Jedyne co wyciagniesz to nogi.

T-34

Firma prowizorka.Partyzantka na szeroką skalę. Kierownicy ph to łby jakich nie chcieliby w normalnych firmach nawet na ochroniarzy. Tomus przydupas jeden to len i nierob. Grzeje miękka posadke i zawsze uchowa się w tym syfie.

pracownik a co

I zwolnili dyr. W - człowieka który starał się coś dla Gomaru zrobić, zrobić jakąś sprzedaż widać było że zależało mu i już go nie ma w gronie pracowników tej chorej firmy. Moim zdaniem wyjdzie dyr. to na lepiej jeszcze właściel pożałuje że zwolnił tak inteligentnego człowieka który wkładał serce w to co robi. Powinien się zainteresować innymi osobami w firmie które w ogóle są aspołeczne i wogóle nie reprezentacyjne i pełnią w dziale handlu ważna rolę i do tego są tak serdeczne że podkładają ludziom kłody pod nogi, mącą kręcą żeby wyszło na ich jak tylko mogą ale przyjdzie kryska ma Matyska im a można powiedzieć "jej" też się ukróci oby. Przedstawiciele tyrają jak mogą za marną kasę żadnych deputatów na paczkę na święta pracownicy dostali takie rzezy że aż się ciężko o tym mówi moim zdaniem to już niedługo padnie jak nie będzie jakiejś mądrej głowy do poprowadzenia tego - z drugiej stron zatrudnić nowa osobę która i tak nie wytrzyma tam dłużej niż 3 miesiące !!!! powodzenia Gomar

Znający szczegóły:)
@pracownik a co 31.05.2014 11:44
I zwolnili dyr. W - człowieka który starał się coś dla Gomaru zrobić, zrobić jakąś sprzedaż widać było że zależało mu i już go...

Proszę przeczytaj swój tekst i przyznaj, że wypocinę skleciłeś. Ani ładu, ani składu. Książkę od czasu do czasu warto by poczytać,aktualną gazetę przejrzeć. A tak tylko miernota. Mam obawę, że powstały tekst jest wynikiem żalu i wypitego alkoholu. ...Prawda ? A tak, nawiasem. Każda praca polega na osiąganiu wymiernych efektów, jeśli ich nie widać, czas na zmiany. I one nadeszły. Pozdrawiam :)

MNG.
@pracownik a co 31.05.2014 11:44
I zwolnili dyr. W - człowieka który starał się coś dla Gomaru zrobić, zrobić jakąś sprzedaż widać było że zależało mu i już go...

zastanawiam się o czym Ty człowieku piszesz , jakie serce? to człowiek ,który honoru nie ma i dobrze się stało ,że poleciał .Czemu tak późno ? oraz jego kolega trener to jakiś żart ,nawet poprawnie wypowiadać się nie potrafił :)

Zostaw opinię o Gomar - Pińczów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gomar