Gomar

Pińczów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 119 ocen.

Opinie o Gomar

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gomar

ciekawa

Czy ktoś wie, co się dzieje w tej firmie? Czy będzie praca, czy mają kłopoty finansowe?

Feliks

Czym jest spowodowane tak długie milczenie na forum?

na szczęście były
@Feliks 03.11.2017 15:43
Czym jest spowodowane tak długie milczenie na forum?

już nie ma kto pisać i nikogo oni już nie interesują i nie obchodzą czyli tak jak by ich już nie było :)

Były
@Feliks 03.11.2017 15:43
Czym jest spowodowane tak długie milczenie na forum?

Nie ma o kim i o czym pisać. Dział handlowców jeszcze trochę przestanie istnieć . Pewnie do końca roku.

Z.S

Firma widmo.. udają że coś robią... I robią wszystko żeby nikt się nie skapnął że udają....żenada.

Agnieszka

@były może skontaktuj się z firmą bezpośrednio http://www.gomar.net.pl/kontakt.html ?

były

czy ta firma jeszcze istnieje ????? chciałem kupić kilka artykułów ale nie nigdzie nie ma , czy muszę pojechać do Kielc lub Pińczowa ???

Maks

Dzień dobry, czy ktoś może mi powiedziec czy jest tutaj praca? Szukam czegoś na dłużej, najlepiej właśnie z umową. i jeśli to możliwe jakąś w miarę godziwą stawką, lubię pracować, nie jestem leniwy w ogóle

ok
@Maks 30.06.2016 20:13
Dzień dobry, czy ktoś może mi powiedziec czy jest tutaj praca? Szukam czegoś na dłużej, najlepiej właśnie z umową. i jeśli to m...

tak super firma z perespektywami i umową o pracę.

Gorka:)

Już niedlugo nowy rzad!!!! A nieroby dozwolnienia!!!!!!

obecny

jakie premie comiesięczne, no chyba że fikcje piszesz, ipaq przyjmie wszystko, jak na razie więcej terminuje się w sklepach i hurtowniach niż sprzedaje się , jak dalej tak będzie to trzeba zmienić zawód , nie przedstawiciel handlowy a promotor towarów przecenionych lub specjalista ds wymian i przecen , co to za ma być, zero pomysłów co dalej, tylko chwila obecna

obecny

i co ?? kolejni ph uciekają , ciekawe kiedy tam pójdą po rozum do głowy, swoich ludzi już nie mają a teraz pozostali odchodzą , rozwalą do samego końca tą firmę , zero pojęcia o tym co aktualnie dzieje się na rynku a już w ogóle z ich produktami

zadowolony

Ja jestem zadowolony że mnie już tam nie ma. Pracuję u konkurencji w której wiedzą o co chodzi w sprzedaży. A tutaj dwóch baranków pięknie mówi a nic nie robi. Mydlą tylko oczy i ściągają swoich ludzi co też nic nie robią. Panowie - nie macie żadnych wiadomości op tym co się dzieje na rynku i nie wiecie nic o handlu. Szkoda mojej pracy którą włożyłem a z drugiej strony dobra szkoła była bo teraz wprowadzam moje produkty w miejsce waszych. Nie wierzcie w to co piszą. że jest dobrze i nieźle płacą, cały czas ludzie się zmieniają bo ten produkt się już nie sprzedaje, na moim miejscu już pracuje 3 osoba a hurtownie nie chcą tego produktu w dystrybucji. Pozdrawiam wszystkich ze starej ekipy co juz tam nie pracują.

bb

tu ludzie pracują za minimum..bo nie ma pracy w mieście..i w ogóle..to żart nie handel!!!

zasia

@migotka , nie mam pojęcia jakie warsztaty samochodowe, tu piszą wszyscy z innego działu, tam gdzie umiera wszystko a jak padnie to i warsztacie nie będzie co naprawiac bo wszystko stanie

lx

super firma:-)

yy

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .hmmm..to jest zbyt lekkie określenie...szkoda słów.ale już niedługo i po nich.pozdro

zosia

co za brednie !!!!! , dobre podstawy, premie, super praca i inne gorzej już trafić nie mogłam, chyba te wpisy to sami sobie piszą żeby podnieść się na duchu i uwierzyć w to co robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bagno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> przyszłam a już będę uciekać, ten kto pracował to wie o czym pisze

cacanka

Właśnie się dowiedziałam że juz nie ma dwóch nierobów z Podravki, bardzo dobrze Panie Górniak. W końcu ktos przejżał na oczy. Jeden co mój teren zaorał a drugi co niby sieci miał otwierać. Koniec tej grandy!!!!!

y

potwierdzam pensje ok,uważam że jedna z lepszych firm teraz na rynku..pozdro

new.

za chwilę nigdzie nie będzie można kupić tych produktów, będą tylko dla wybranych, jak sobie sami zrobią w firmie, jutro już nie będzie kolejnych ludzi, tak szybko odchodzą ... no chyba że dyrekcja sama będzie teraz sprzedawać , pokażą jak to się robi i już będzie wszystko i wszędzie

klient

czy ta firma jeszcze istnieje , czy działa , ktoś coś wie, nigdzie ich nie widać , nigdzie ich nie ma , nikt nie chce tego kupować , a coś tam mieli co było dobre, czy gdzieś co można kupić czy tylko obok firmy, czy już padli całkowicie

obecna

czy ja czegos nie rozumiem, firmy Wam się pomieszały ?? kołchoz , marne pensje, wymagania i badziewie które ktoś na siłę wciska jako premium mieszkam blisko zwiedzałam kilka razy fabrykę i ktoś kto napisał o parku maszynowym chyba był w innej fabryce, tutaj siedzi na wiadrze Pani Zosia i zawija w sreberka

wiem

firma Gomar to wysoko wyspecjalizowana firma w branży przetwórstwa owoców i warzyw.Firma ciągle inwestuje w park maszynowy, w ludzi podnosząc ich nieustannie kompetencje.uważam że naprawde można z tą firmą związać się na długie lata i czerpać radość z rozwoju firmy i swojego przy jednoczesnej stabilzacji finansowej.Polecam

sok

tak to prawda super warunki i pracy i płacy..mogłoby być zawsze lepiej, ale minimum socjalne też jest ok.

juz

sonia - to nie ta firma, jakie szkła

new.

porażka firma,produkt na wymarciu,zarządzanie mega nie profesjonalne..szukam pracy na gwałt

Km

Wszystko się zgadza. I pieniadze i atmosfera i ogólnie wszystko wszystko. Oprócz firmy.

wer

Witam a co się stało panu gorniakowi

x-54

Pracownicy GOMAR w Pińczowie i nie tylko. W związku z nieoczekiwaną chorobą Naszego Pracodawcy p. M.Górniaka proponuję SKŁADKĘ wszystkich Pracowników z przeznaczeniem na MSZĘ w intencji jak Najszybszego Powrotu do Zdrowia naszego KOCHANEGO Pana Michała.Pieniążki Co łaska proszę wpłacać do Pana o pseudonimie ANIOŁ.

Miro

jakie wynagrodzenie? i auta dają w Tarnowie lub Dębicy ?

kiss

Nie z autobusu...

Miro

Witam ide jutro na rozmowe na stanowisko PH Vanseling.Czy w tej firmie sprzedaje się bezpośrednio z samochodu również na tym stanowisku ? Pozdrawiam

Hmm?

Witajcie, widzę że co 1 - 1,5 roku pojawia się ogłoszenie na PH na Tarnów, ludzie się zwalniają czy mają taki okres i góra zmienia dół?

pracownik

Typowa poczekalnia na lepszy pociąg. Drogie wyroby które się nie sprzedają i marne zarobki

stara

wygląda tak że zamrożą cię za najniższą krajową, ale najpierw zaczniesz się pocić od harówki a potem zaczniesz się wychładzać i płakać, niestety nie ze szczęścia.pozdrawiam.mam nadzieję że nie wymądrzyłam się.

NOWY?

WITAM. CHCIAŁBYM SIE DOWIEDZIEC JAK WYGLADA PRACA W CHŁODNI W KIELCACH NA UL,SKRAJNEJ. TZN NA CZYM POLEGA PRACA,JAKA PŁACA I JACY LUDZIE I SZEFOWIE ITD.MAM ZAMIAR SIE TAM ZATRUDNIĆ. PROSZĘ O UCZCIWE OPINIE A NIE WYMĄDRZANIE SIĘ. DZIĘKUJE BARDZO.

adelka

Witam!jak jest w końcu z kasą?ile h.się pracuje-jako PH?tak średnio oczywiście,ile punktów dziennie?gps?inne kontrole;)?myślałam o wysłaniu Cv na Zamość,byłabym wdzięczna za info od kogoś z Zamościa jeśli się tu zabłąka:D Wiem,że opinie są różne ale mam świadomość pracy na takim stanowisku i wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma,zależy kto co lubi;)...

luzik

Gomar to tandeta i drożyzna . Chamstwo tzw. Zarządu przechodi granice pojęcia. Siedzą w grajdole i mają wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byle tylko im było wygodnie. Wszędzie jest taniej i lepiej jakosciowo. Trzymajcie sie posad przynajmniej będiecie mieli pierwszeństwo u syndyka

ak

super się pracuje w tej firmie.

obecna
@ak 02.06.2015 10:40
super się pracuje w tej firmie.

Co Ty wypisujesz, idziemy na dno a czarodziejom się skończyły zaklęcia. Dramat, trzeba uciekać.

odecny
@obecna 10.06.2015 14:01
Co Ty wypisujesz, idziemy na dno a czarodziejom się skończyły zaklęcia. Dramat, trzeba uciekać.

Masz trochę nieaktualne informację, może Ty powinieneś się ewakuować bo przez takich gamoni można pójść na dno. Jak jesteś taki super to pewnie masz już wymarzoną ciepłą posadkę płatną w euro więc nie utrudniaj tylko się ewakuuj.

szukam

są przyjęcia do biura?

chili

-Słoik - a ja widzę, że nie idziesz z duchem czasu, nadal cie interesuje co w Gomarze się dzieje.

Zakompleksiony
@chili 27.03.2015 11:32
-Słoik - a ja widzę, że nie idziesz z duchem czasu, nadal cie interesuje co w Gomarze się dzieje.

Słoik jak mniemam jesteś metroseksualnym poliglotą, który z niejednego Mc Donald's-a frytki wyjadał.Więc gdzie nam do Ciebie wielki znawco świata. My ucieleśnienie PRL-u z kompleksami prowincjonalnych miasteczek i wsi. Pamiętaj jednak o jednym mądrym niekoniecznie chińskim przysłowiu ... nie bądź taki do przodu, bo Cię z tyłu zabraknie ... Pozdrawiamy z Uśmiechami na beztroskich twarzach!!!

sloik

W gomarze ,widze po staremu:) komuna i ludzie zakompleksieni:)pozdro

koci

Jak idzie sprzedaż tych produktow sa znane?

luzik

MOI DRODZY,CO WY CHCECIE OD GOMARU...TAKICH FIRM JEST MAŁO,JA ODBIJAM GPSKA I LUZIK,MOZE DUZO NIE ZARABIAM,ALE JEZDZE SOBIE NA ROZMOWY I NIEBAWEM ODEJDE JAK KAZDY ZRESZTĄ TO ROBI W TEJ FIRMIE:)O PRACE SIE NIE TRZEBA BAC TERAZ,BO NIE JEST WAŻNA SPRZEDAZ,GDYBY CHODZIŁO TO NIE BYŁO BY TYCH DWOCH PANOW-TRZECH TERAZ.KIEDYS CO MNIE SMIESZYŁO TA FIRMA MIAŁA ASPIRACJE NA LIDERA RYNKOWEGO..:)FAKT SPRZEDAZ BYŁA TROCHE WIEKSZA..ALE LIDER!:)NASZ DZIAŁ TO DZIAŁ KOSZTÓW.WLASCICIEL MUSI DUZO KASY DOSYPYWAC DO NIEGO,ALE KTO BOGATEMU NIE POZWOLI:)WIEC LUZIK I POWODZENIA .

dostawca
@luzik 03.03.2015 17:42
MOI DRODZY,CO WY CHCECIE OD GOMARU...TAKICH FIRM JEST MAŁO,JA ODBIJAM GPSKA I LUZIK,MOZE DUZO NIE ZARABIAM,ALE JEZDZE SOBIE NA...

Jak ci przestaną albo bedą zalegać z zapłatą tak jak nam to bedziesz miał ciepło

ASIA
@dostawca 05.03.2015 20:18
Jak ci przestaną albo bedą zalegać z zapłatą tak jak nam to bedziesz miał ciepło

DO DOSTAWCA, ZAPŁACILI?

klient

Co produkuje ta firma ? Kto ją zna?

kiss

Tobie i paNIOM w sklepach już dziękujemy.

malkontent

Jestem tu nowy a już czuję się jak Malkontent!!!W mojej grupie też jest kilku nowych i też tak mają!O co tu chodzi???? W tej firmie jest jakiś nowy trend sprzedaży.Ceny poszybowały do góry(tu jesteśmy liderami)chyba tylko po to by pokazać właścicielowi ile to Zarobi,bo z bagażnika i tak muszę dać towar na obniżenie tych Kosmicznych CEN!!!Może ktoś mi i panią w sklepach to wytłumaczyć???

xxx

to ktu pisze jak malkontenci odeszli??? :-)

były

Pan (usunięte przez administratora)chyba nie wie co sie dzieje, że sklepy rezygnują z naszego towaru, hurtownie zrywają umowy, na moim terenie Delikatesy Centrum nie mają asortymentu a kiedyś we wszystkich był prawie cały, ten nowy Pan od sieci tylko ładnie wygląda i dużo opowiada ale nic nie robi żeby to poprawić, porażka!!!! Szkoda naszej pracy.

nowy

Hehehe masz racje @obecny, podstawa nie powala premia fajna ale tylko na papierze. Plany sprzedażowe wzięte są z sufitu i są nie realne. Mam wrażenie że ustalane sa tak ze obrót plus 30-40% i mamy plan do wykonania. Posumowując planu odsprzedaży zawsze będa lezaly no moze 1raz na kwartał uda ci się zrobić dostaniesz fajna kase i tyle:)

obecny PH

A kim ty jesteś że byłych pracowników tak nazywasz? Ile pracujesz w Gomarze? Firma produkuje dobre produkty ale to co dzieje się aktualnie w firmie to ....... Ten rok to rok prawdy, nowi dyrektorzy już w grudniu dostali ostrzeżenie(żółtą kartkę) od właściciela. Obawiam się że dział handlu będzie istniał do końca roku nie dłużej. Po podwyżkach które dopiero teraz zaczynają być widoczne na półkach sklepowych to produkty Gomaru po prostu nie będą się sprzedawały.

obecny

najgorsze już minęło , malkontenci odeszli, jak w każdej firmie swoje trzeba robić, może podstawa nie powala ale z premią która jest realna i można ją dostać nie jest najgorzej

Zostaw opinię o Gomar - Pińczów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gomar