Adam - 2015-01-22 08:44:42odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem tej firmy od czterech lat i jestem bardzo zadowolony z warunków pracy jakie tu panują. Atmosfera jest bardzo dobra i nigdy nie było problemów z otrzymaniem wynagrodzenia
Adam - 2015-01-30 20:48:12odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem byłym pracownikiem JAR-POL.Wykonywałem zawód masarza.Muszę powiedzieć, że miło wspominam swego byłego pracodawcę. Podejście szefostwa do pracownika było na bardzo wysokim poziomie. Ludzie sympatyczni co w sumie tworzyło miły klimat. Wypłaty zawsze na czas. Bardzo dobry pracodawca.
Adam - 2015-01-30 21:30:12odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Firmie JAR-POL jako rozbieracz .Mam wrażenie, że pracując tu nie mam powodu by nażekać na cokolwiek.Praca dobrze płatna. Miła atmosfera i bardzo dobre warunki BHP. Świetny pracodawca.
ADAM - 2015-02-09 11:44:56odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w firmie JAR-POL jako kontroler higieny mięsa. Praca ta bardzo mi odpowiada i lubię to co robię. W firmie panuje sympatyczna atmosfera i ludzie chętnie tu pracują. Każdy wie co należy do jego obowiązków.
Adam - 2015-06-11 21:01:38odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w JAR-POL jako jeliciarz .JAR-POL to dobry pracodawca często stosował premie i nagrody za dobrze wykonaną pracę . Płaca na wysokim poziomie . Warunki BHP bardzo dobre. Fachowa obsada umilała pracę. Jar-Pol to dobry pracodawca.
Adam - 2015-06-16 10:45:35odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli o mnie chodzi to w tej firmie zawsze było wszystko w porządku, a pracuję tu prawie trzy lata i z chęcią polecę pracę tutaj każdemu kto chce pracować w tej branży.
Adam - 2015-06-24 20:59:57odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w firmie JAR-POL i zajmuję się obsługą maszyn i urządzeń przetwórstwa mięsnego. Muszę przyznać że pracodawca oferuje bardzo dobre warunki płacowe. Wynagrodzenie zawsze jest na czas. Pod względem BHP też jest dobrze.Z urlopem nigdy nie ma problemu. Pracodawca dba o swoich pracowników i jest na bardzo wysokim poziomie.
Adam - 2015-07-01 08:40:00odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracje tu trzy lata jako masarz i zawsze było wszystko w porzadku. Warunki pracy sa bardzo dobre i nigdy nie było problemow z otrzymaniem wynagrodzenia.
Adam - 2015-07-01 09:07:30odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako wieloletni pracownik firmy Jar-Pol chciałbym powiedzieć, że nigdy nie było tutaj żadnych problemów. Warunki pracy są bardzo dobre i jeszcze nigdy nie spotkałem się z jakimiś problemami przy odbiorze pensji. Pozdrawiam i polecam
Adam - 2015-08-25 15:00:14odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w firmie Jar-Pol jako masarz i jak dla mnie jest tutaj bardzo dobrze. Atmosfera w pracy jest bardzo dobra i co najważniejsze nigdy nie było problemów z pieniędzmi więc zchęcią przychodzi się do pracy.
Adam - 2015-08-28 12:24:00odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie już dwa lata jako masarz i jestem bardzo zadowolony z warunków pracy oraz z bardzo dobrej atmosfery jaka tu panuje.
Adam - 2015-08-31 11:13:59odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w firmie Jar-Pol przy rozbiórce mięsa ponad dwa lata i bardzo mi ta praca odpowiada tym bardziej że zawsze mnie ciągnęło do takiej pracy pewnie dla tego że jak byłem młodszy to bardzo często pomagałem dziadkowi przy uboju świni. Warunki do pracy są tutaj bardzo dobre, wypłata zawsze na czas więc jak dla mnie jest tu bardzo dobrze.
Adam - 2015-09-22 16:07:54odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam pracę w firmie Jar-Pol. Warunki pracy są bardzo dobre a kasa zawsze na czas.
Adam - 2015-10-31 17:41:17odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w firmie Jar-Pol jako operator maszyn do przetwórstwa mięsa i jestem bardzo zadowolony z pracy tutaj. Warunki do pracy są bardzo dobre i nigdy nie było problemów czy to ze złym traktowaniem przez kierownictwo, czy z otrzymaniem wynagrodzenia. Serdecznie polecam pracę tutaj.
Adam - 2015-11-25 10:53:47odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od trzech lat pracuję w firmie JAR-POL przy rozbiórce mięsa i nigdy nie zauważyłem żeby były jakieś kłopoty w pracy. Dzięki zgranej ekipie pracowników atmosfera w pracy zawsze jest bardzo dobra, a pensja jest zawsze w terminie.
Adam - 2016-03-29 16:19:29odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie ponad rok. Wszystko jest ok.