Jar-Pol

Kielce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 718 ocen.

Opinie o Jar-Pol

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jar-Pol

Esteta

Bardzo lubię czytać te pozytywne komentarze napisane przez gimnazjalistę. Stylistyka, ubogie słownictwo, stałe powtarzanie fraz, świadczy, że autor nie wszedł na wyższy poziom świadomości i smaku.

anonymous

Pracuję od niedawna w Jar-Pol i jestem zadowolony z wyboru pracodawcy. Firma jest w porządku.

Mintaj

Co to jest socjal i dobre warunki BHP? Nie widzę tego, więc sobie nie chwalę.

Wiesiek

Z zawodu jestem masarzem i pracuję w Jar-Pol. Chwalę sobie pracę. Mam dobre warunki BHP i socjale. Zarabiam też nie najgorzej.

Karol

Jar-Pol jest moim pracodawcą. Zadowolony jestem z pracy pod względem zarobków i socjalnym.

Patryk

Pracuję w Jar-Pol i znam tą firmę dość dobrze. Pozytywnie oceniam mojego pracodawcę. Warunki pracy dość dobre. Pracodawca jest wporządku.

oko
@Patryk 13.11.2017 22:32
Pracuję w Jar-Pol i znam tą firmę dość dobrze. Pozytywnie oceniam mojego pracodawcę. Warunki pracy dość dobre. Pracodawca jest...

Drogi kolego (droga pani) tym razem jaki zawód jesteś "zmuszony sobie chwalić", bo poprzednio raczyłeś nas bełkotem jako: masarz, wykrawacz, operator urządzeń przetwórstwa mięsnego, rzeźnik, jeliciarz, ubojowy?

Karol

Nie ma chyba nic lepszego jak miła atmosfera i odpowiednie warunki zatrudnienia by praca sprawiała radość a tak jest w firmie Jar Pol.

Daro

Muszę przyznać, że praca jest niespokojna i słabo płatna.Niezadowolony jestem z pracy pod katem finansowym i warunków BHP.

anonymous

Witam. Pracuję w Jar-Pol i z zawodu jestem jeliciarzem. Firma jest w porządku.

Robert

Pracuję w Jar-Pol i wykonuję zawód masarza. Pracę mam spokojną i dobrze płatną.

Benedykt

Szkoda nerwów.

Irek

Jestem pracownikiem Jar-Pol. Zadowolony jestem z pracy pod kątem finansowym i warunków BHP.

Kazik

Firmę Jar-Pol znam od trzech lat. Pracuję tu jako ubojowy i muszę przyznać że płacą dość dobrze.

Miłośnik kryptoreklamy
@Kazik 06.11.2017 22:25
Firmę Jar-Pol znam od trzech lat. Pracuję tu jako ubojowy i muszę przyznać że płacą dość dobrze.

A już się obawiałem, że popadłeś w niemoc twórczą. Czekamy na dalsze wypowiedzi. Trzeba nadrobić tyle dni bez wpisów.

anonymous

Nie wiem czy jest jeszcze gdzieś w okolicy zakład pracy gdzie idzie się z ochotą pracować i z zadowoleniem wracać do domu. Po pracy mogę w spokoju spędzić czas z rodziną.

Syn Omona
@anonymous 26.10.2017 15:55
Nie wiem czy jest jeszcze gdzieś w okolicy zakład pracy gdzie idzie się z ochotą pracować i z zadowoleniem wracać do domu. Po p...

Miałeś sen, piękny sen.... . A tu wstawaj do kieratu i zasuwaj po 10 h przy taśmie za 13 zł brutto

Olek

Jar-Pol jest moim pracodawcą i wykonuję zawód jeliciarza. Firma jest w porządku.

Znowu coś się nie zgadza
@Olek 25.10.2017 17:16
Jar-Pol jest moim pracodawcą i wykonuję zawód jeliciarza. Firma jest w porządku.

OLEK 22.03.2017 15:51 Kiedyś miałem przyjemność pracować w Jar-Pol jako jeliciarz. Dość dobre zarobki .

Karol

Byłem 3 dni i to na pewno nie praca dla mnie. Znajoma dostała prace w Call&More na Zagórskiej, zawsze byłem na nie jeśli chodzi o kontakt z klientem ale ona chwali więc chyba spróbuje.

oko

"Janek" też już zaistniał w tzw. piśmiennictwie pochwalnym jako, ubojowy, technik , masarz, kontroler, etc

Janek

Masarz jest moim wyuczonym zawodem. Jestem pracownikiem Jar-Pol i dobrze mi się tu pracuje.

Mariusz

Ja nie jestem zadowolony, nic nie jest w porządku, zarobki beznadziejne. Podejście do pracownika jak w XIX wieku.

Dominik

Jar-Pol to firma w której obecnie pracuję. Zadowolony jestem z zarobków.

Alik

Muszę przyznać, że wynagrodzenie nie jest adekwatne do włożonego wysiłku. Klimat nieprzyjazny, nie wspominając o atmosferze. Praca nie jest ok. Zarobki niewysokie, więc ich sobie nie chwalę.

Gucio

Jestem pracownikiem Jar-Pol i dobrze mi się tu pracuje. Fajni ludzie i dobrze płacą.

Dawid

Pracuję w Jar-Pol i mam angaż jeliciarza. Zarabiam dość dobrze i ogólnie jest w porządku.

Szymek
@Dawid 13.10.2017 06:43
Pracuję w Jar-Pol i mam angaż jeliciarza. Zarabiam dość dobrze i ogólnie jest w porządku.

Aha, a ja jestem kosmonautą.

Kazik

Masarz to zawód który wykonuję. Pracuję w Jar-Pol i nie żałuję że jestem pracownikiem tej firmę.

Doro

w grąbkowie kazdy majster powinien na miesiąc stanąc przy tasmie i wtedy zobaczą jak to jest naprawde a nie z boku stac i podkrecac tasme bo stracili rachube predkosci no i kasa o duzo za mała brak ciągły ludzi na kazdym dzialea to dlatego ze to harówa za marne grosze mają szczescie ze tam mają jeszcze tyle baranów co ciągną tą robote ale niech sie zastanowią czy warto i za jaką cene bo to marne grosze za tĄ ROBOTE I TEMPO O DUZO ZA SZYBKIE OGÓLNIE OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM

Tadek

Jar-Pol jest moim pracodawcą którego cenię za podejście do pracownika i godziwe zarobki.

Remigiusz

Pracowałem kiedyś w Jar-Pol i uważam że firma jest ok.

Znowu wtopa
@Remigiusz 09.10.2017 20:39
Pracowałem kiedyś w Jar-Pol i uważam że firma jest ok.

Remigiusz 2017-07-13 16:24 Pracuje w Jar-Pol od roku i nie narzekam na zarobki. Remigiusz 2017-10-09 20:39 Pracowałem kiedyś w Jar-Pol i uważam że firma jest ok.

Lech

Pracuję w Jar-Pol i mam angaż jeliciarza. Wynagrodzenie jest ok.

Bronek

JAR-POL to firma która istnieje w moim regionie. Pracuję jako masarz gdzie mogę się wykazać i bardzo to sobie cenię.

Patryk

Z zawodu jestem masarzem i obecnie wykonuję ten zawód. Chwalę sobie zarobki w Jar-Pol.

Oko
@Patryk 05.10.2017 16:41
Z zawodu jestem masarzem i obecnie wykonuję ten zawód. Chwalę sobie zarobki w Jar-Pol.

Jako "Patryk" pisałeś już kolego, że jesteś : - wykrawaczem - operatorem urządzeń przetwórstwa mięsnego - rzeźnikiem - masarzem - jeliciarzem - ubojowym Kompromitacja

rec

Bujda na kółkach na temat zarobków.

Gienek

Wykonuję zawód masarza w Jar-Pol. Doceniam swojego pracodawcę ze względu na dobre zarobki.

Olek

Jar-Pol to przyzwoity pracodawca. Chwalę sobie pracę w tej firmie

Zuzanna

@Darek widzę, że nie zgadzasz się z ostatnimi wpisami. Możesz powiedzieć dlaczego? A jaka jest Twoja opinia na temat Jar-Pol jako miejsca pracy? Ważne by na wątku znalazły się rzetelne i merytoryczne wpisy, które pomogą osobom szukającym dodatkowych opinii o firmie.

Zuzanna

@Darek taka informacja może być ważna dla osób, które szukają informacji o Jar-Pol jako potencjalnym pracodawcy i być może miały w przeszłości problemy z uzyskaniem urlopu w swoim miejscu pracy. @Arek piszesz, że pracujesz na tym samym stanowisku. Czy oznacza to, że może się to zmieniać? Rozumiem, że praca w firmie Ci odpowiada. Możesz powiedzieć coś więcej o tym, jak wygląda Twój typowy dzień pracy w firmie?

Darek
@Zuzanna 27.09.2017 11:58
@Darek taka informacja może być ważna dla osób, które szukają informacji o Jar-Pol jako potencjalnym pracodawcy i być może miał...

Jaka informacja ? To zwykła Ściema. Wszystkie te "komentarze" pisane są przez jedną i tą samą osobę.

Arek

Wracam po urlopie do pracy i bardzo się cieszę bo pracuję na tym samym stanowisku co poprzednio. Atmosfera nadal bardzo sprzyja pracy. Jeśli chodzi o urlop to nie miałem z tym żadnych problemów.

Darek
@Arek 26.09.2017 17:10
Wracam po urlopie do pracy i bardzo się cieszę bo pracuję na tym samym stanowisku co poprzednio. Atmosfera nadal bardzo sprzyja...

A kogo to obchodzi?

Jakub

Pracuję w Jar-Pol i nie mogę narzekać na zarobki

Bohdan

Szkoda zdrowia. Naprawdę nie warto.

Roman

Jar-Pol ma u mnie bardzo wysokie notowania. Firma z wysoką klasą.

Alek

Pracuję w Jar-Pol i oceniam że firma jest na bardzo wysokim poziomie

Ela K
@Alek 20.09.2017 20:25
Pracuję w Jar-Pol i oceniam że firma jest na bardzo wysokim poziomie

O "wysokości" i "poziomie" wspomniałeś już we wcześniejszych (kilkunastu) wpisach.

Karol

Pracuję w Jar-Pol i muszę przyznać że warunki pracy są bardzo dobre. W porządku firma.

Adam

Mam bardzo pozytywną opinię o Jar-Pol. Pracuję w firmie już kilka lat

Ewa
@Adam 14.09.2017 06:44
Mam bardzo pozytywną opinię o Jar-Pol. Pracuję w firmie już kilka lat

"Kopernik też była kobietą". Czekamy na dalsze wypowiedzi.

Lech

Pracuję w Jar-Pol i jestem bardzo zadowolony z wyboru pracodawcy. Super firma.

Gaweł

Totalna beznadzieja. Szkoda czasu.

Paweł

Pracuję niecały rok w Jar-Pol jako jeliciarz. Zadowolony jestem z wynagrodzenie. Ogólnie jest ok.

Gnom

ten tydzien w Grąbkowie minął w miare normalnie nie licząc zabójczego tempa które wykancza ludzi i zniecheca do tej firmy to ten tydzien był w miare ok a to tylko za sprawą ze było mniej swin do rozbioru pierwszy taki w miare normalny tydzien od kilku miesiecy a co do zarobków to niskie w porównaniu do wykonywanej tam roboty no i ludzie cały czas ubywają nara

Patryk

Masarz to zawód który obecnie wykonuję. Chwalę sobie zarobki. Jar-Pol to porządna firma.

"Waldek"

Waldemar 2015-02-24 21:49 Dla mnie zawsze najważniejsza była atmosfera wśród kolegów i koleżanek w pracy. Tu w Jar Polu jest bardzo fajnie. Pracuję jako jeliciarz i cenię sobie tego pracodawcę. Waldek 2015-06-18 12:15 Pracuję w firmie Jar-Pol od dwóch lat i jestem zadowolony z warunków zatrudnienia. Warunki do pracy są bardzo dobre, a pieniądze są zawsze na czas. Polecam pracę tutaj każdemu kto chce pracować w branży mięsnej. Waldek 2015-08-26 08:57 Pracuję w firmie Jar-Pol jako masarz ponad cztery lata jak do tej pory nie miałem powodów do narzekań. Atmosfera w pracy jest zawsze w porządku a wypłata na czas. Waldek 2015-08-31 08:53 Pracuję w firmie Jar-Pol od dwóch lat i jestem zadowolony z warunków zatrudnienia. Warunki do pracy są bardzo dobre, a pieniądze są zawsze na czas. Polecam pracę tutaj każdemu kto chce pracować w branży mięsnej. Waldek 2015-11-25 14:09 Pracuję w firmie JAR POL jako jeliciarz i mogę powiedzieć, że wszystko jest w porządku. Jest umowa, jest wypłata na czas i jest miła atmosfera. To chyba wystarczy by chciało się chodzić do pracy. Waldek 2016-01-28 11:48 Pracuję w firmie Jar-Pol jako masarz ponad cztery lata jak do tej pory nie miałem powodów do narzekań. Atmosfera w pracy jest zawsze w porządku a wypłata na czas.

Waldek

Mam angaż ubojowego i pracuję w Jar-Pol już kilka miesięcy. Praca dość dobra i nie mogę narzekać na wynagrodzenie.

Olek

Firma Jar-Pol jest moim pracodawcą od kilku lat i oceniam ją bardzo pozytywnie.

Alan kolega Zenka, szwagier Bożenki
@Olek 04.09.2017 22:21
Firma Jar-Pol jest moim pracodawcą od kilku lat i oceniam ją bardzo pozytywnie.

Tak, tak, i dlatego napisałeś już ponad 750 pozytywnych opinii pod różnymi nickami.

Zostaw opinię o Jar-Pol - Kielce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jar-Pol