Jar-Pol

Kielce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1357 ocen.

Jar-Pol
2 1357 6 1

Opinie o Jar-Pol

janek

w jar-pol pracuje przy rozbiorze mięsa , na razie nie narzekam wypłaty są na czas i mam szanse na awans więc co tu narzekać !

oko
@janek 30.11.2018 08:59

"Janek" też już zaistniał w tzw. piśmiennictwie pochwalnym jako, ubojowy, technik , masarz, kontroler, etc

erob

jak narazie w jar-pol a dokładnie w grąbkowie to narazie coraz gorzej i chca ludzi skłucic miedzy soba nie ma nadgodzin płatnych od najnizszej reszta widomo jak a jaka kolwiek kara musi bycv pisemna podpisana przez pracodawce i tylko przez niego narazie (usunięte przez administratora)

Olek

W Jar-Pol pracuję jako jeliciarz , praca ok zarobki też na dobym poziomie

Bożenka
@Olek 21.11.2018 09:07

Tak jak ja w NASA.

Zuzanna
@Olek 21.11.2018 09:07

A może napiszesz coś więcej o pracy w Jar-Pol? Zawsze warto pisać jak najbardziej konkretnie, podejmując różne aspekty pracy w danym miejscu. Wtedy taka opinia jest bardzo przydatna dla osób szukających informacji o firmie. Mogę liczyć na rozwinięcie Twojej wypowiedzi?

Ten sam autor, te same zwroty

" Damian 09.11.2018 05:15 Praca w Jar-Pol odpowiada moim oczekiwaniom. Ogólnie jest ok. Ania 09.10.2018 09:51 Pomimo tych niektórych złych opinii to praca w firmie Jar-Pol spełnia moje oczekiwania co do warunków i płacy .Polecam wszystkim zatrudnienie się w tej firmie Axlex 06.04.2017 20:27 Pracuję w firmie Jar Pol i nie mam żadnych zastrzeżeń. Firma spełnia moje oczekiwania więc z chęcią idę do pracy. "

wacek
@Ten sam autor, te same zwroty 09.11.2018 08:24

płacą ci za wyszukiwanie tych samych autorów tekstu czy ci się nudzi ? pracuje w jar-pol i nie narzekam , płacą dobrze i w terminie co najważniejsze

Ten sam autor
@wacek 09.11.2018 14:48

Zabolało?

Zuzanna
@wacek 09.11.2018 14:48

Ale faktycznie sporo jest na forum krótkich wypowiedzi, bez szczegółów pracy w Jar-Pol - a one są bardzo ważne. Czy w takim razie mogłabym prosić Ciebie o napisanie kilku słów więcej o pracy w tym miejscu? Jestem ciekawa, jaką na przykład pracodawca oferuje formę umowy i czy są przewidziane jakieś benefity socjalne dla pracowników.

Hanys
@wacek 09.11.2018 14:48

Na pewno w terminie. Dzisiaj 11 .11 ani przelewu jeszcze nie mam, ani czarnych pieniędzy w kopercie. Pozdrawiam z Sosnowca.

Zuzanna
@Hanys 11.11.2018 12:58

Pisałeś o opóźnieniu w wynagrodzeniu - czy obecnie sytuacja już wygląda OK? Ciekawa jestem, czy pracodawca podał jakiś powód tych zaległości. Skoro pracujesz w Jar-Pol, to może napiszesz coś więcej o pracy w tym miejscu? Ciężko uzyskać jakieś szczegóły na forum.

anonim

(usunięte przez administratora)

cinuś

???. To co odpowiesz Hanysowi ? (post z 11.11.2018r).

Ten sam autor, te same zwroty.

" Marian 15.11.2018 14:57 Jestem masażem w Jar-Pol , dobrze mi się pracuję , zarobki też są dobre Franek 25 30.06.2018 20:22 Jar-Pol jest porządną firmą i dobrze mi się tu pracuje. Damian 2 11.06.2018 21:05 Wiele dobrego słyszałem o Jar-Pol i postanowiłem spróbować. Muszę przyznać że dobrze mi się pracuje i mam dobre zarobki. Lechu 05.06.2018 22:27 W Jar-Pol dobrze mi się pracuje i mam dobre zarobki. Dawid 23.05.2018 21:22 W Jar-Pol dobrze mi się pracuje. Świetny klimat i fajni ludzie. Oli 1 14.05.2018 19:13 Jar-Pol jest porządnym pracodawcą. Przyjazny klimat dla pracownika. Dobrze mi się tu pracuje. Janek 19.10.2017 07:12 Masarz jest moim wyuczonym zawodem. Jestem pracownikiem Jar-Pol i dobrze mi się tu pracuje. Gucio 16.10.2017 18:28 Jestem pracownikiem Jar-Pol i dobrze mi się tu pracuje. Fajni ludzie i dobrze płacą. Edek 20.06.2017 07:29 Jestem kontrolerem higieny mięsa w firmie Jar-Pol. Dobrze mi się tu pracuje. Często są premie i podwyżki. Zybi 25.04.2017 02:10 Dobrze mi się pracuje w Jar-Pol. Z wolnym nigdy nie mam problemu a i jakaś premia od czasu do czasu mi wpadnie. Edi 01.03.2017 20:59 Pracuję w Jar-Pol już sporo czasu i dobrze mi się tu pracuje. Warunki sanitarne dobre oraz zadowalające wynagrodzenie. Kaprio 09.01.2017 20:49 Jar-Pol to dobry pracodawca. Dobrze mi się tu pracuje, fajni ludzie i niezłe zarobki. Pracuję jako jeliciarz od niedawna ale nie żałuję. Igo 30.09.2016 09:04 Pracuję w Jar-Pol jako jeliciarz i ogólnie dobrze mi się pracuje. Zadowolony jestem z zarobków. "

Marian

Jestem masażem w Jar-Pol , dobrze mi się pracuję , zarobki też są dobre

"Dzieła" zebrane-tzw."Damian"

" Damian 15.11.2018 06:02 W Jar-Pol pracuję od roku. Pracodawca wynagradza wykonaną pracę premią i nagrodami. Damian 09.11.2018 05:15 Praca w Jar-Pol odpowiada moim oczekiwaniom. Ogólnie jest ok. Damian 06.11.2018 17:49 W Jar-Pol są fajni ludzie i super atmosfera. Zarabia się na dość dobrym poziomie Damian 05.11.2018 17:39 Jar-Pol jest pracodawcą który dobrze płaci Damian 04.10.2018 22:28 W Jar-Pol pracuję od roku i odpowiada mi koleżeński klimat. Zarobki też są na wysokim poziomie Damian 40 02.10.2018 21:13 W Jar-Pol jest dobrze pracować bo można dobrze zarobić. Damian 24.08.2018 06:28 W Jar-Pol pracuję jako kontroler higieny mięsa. Praca mi odpowiada pod względem warunków pracy jak i zarobków. Damian 38 14.08.2018 17:34 W Jar-Pol się dobrze pracuje i sporo zarabia. Damian 13.08.2018 18:56 W Jar-Pol jest porządną firmą Damian 08.08.2018 00:03 W Jar-Pol dobrze zarabiam. Firma ok Damian 2 11.06.2018 21:05 Wiele dobrego słyszałem o Jar-Pol i postanowiłem spróbować. Muszę przyznać że dobrze mi się pracuje i mam dobre zarobki. Damian 18.04.2018 00:05 Jar-Pol to super firma w której wykonuję pracę ubojowego. Dobrze mi płacą . Ogólnie jest ok Damian 20.07.2017 14:16 W firmie Jar Pol pracuje mi się spokojnie nie ma zazdrości, rywalizacji ani konfliktów. ".

Damian

W Jar-Pol pracuję od roku. Pracodawca wynagradza wykonaną pracę premią i nagrodami.

Paweł

jestem zadowolony z pracy w tej firmie , zarobki dobre i na czas , warunki pracy też na dobrym poziomie

Grzegorz

Jestem pracownikiem Jar-Pol i dobrze zarabiam. Jest naprawdę pozytywnie

Lechu

Jar-Pol to firma na poziomie europejskim. Dobrze się tu pracuje. Miła i sympatyczna atmosfera. Zarobki też ok.

Leszek
@Lechu 13.11.2018 18:25

Bełkot roku.

Damian

Praca w Jar-Pol odpowiada moim oczekiwaniom. Ogólnie jest ok.

Jarek

W Jar-Pol pracuję czyli w solidnej firmie. Zadowolony jestem z warunków pracy oraz zarobków

Ten sam autor, te same zwroty

" lucjan 07.11.2018 09:45 Jar-Pol to firma rozwojowa dbająca o swoich pracowników Arek 21 08.10.2018 17:09 Jar-Pol jest firmą rozwojową która dba o pracownika pod kątem finansowym. Karol 08.04.2018 17:37 Jar-Pol jest firmą rozwojową. Praca dobrze płatna. Pracuję tu już od roku Jarek 26.03.2018 21:40 Jar-Pol jest pracodawcą o szerokich możliwościach rozwojowych. Jestem ubojowym i zadowolony jestem z pracy. ".

lucjan

Jar-Pol to firma rozwojowa dbająca o swoich pracowników

Damian

W Jar-Pol są fajni ludzie i super atmosfera. Zarabia się na dość dobrym poziomie

Pin
@Damian 06.11.2018 17:49

"Dobry poziom" to jak "cofać się do tyłu".

Damian

Jar-Pol jest pracodawcą który dobrze płaci

Pin
@Damian 05.11.2018 17:39

Komu?

Kamil 25

Masarz to mój zawód. Pracuję w Jar-Pol. Jestem zadowolony bo dobrze zarabiam.

Katon
@Kamil 25 30.10.2018 23:06

To niemożliwe, ale tej wersji się trzymajmy.

mierek

dobrze się pracuje w jar-pol , dobry socjal i zarobki

Mietek
@mierek 29.10.2018 10:25

Pijesz, nie pisz.

Kazik

W Jar-Pol pracuję na stanowisku kontrolera higieny mięsa .Bardzo jestem zadowolony z pracy.

Tomasz

Każdy pisze to co uważa jednemu się podoba praca drugiemu nie to niech sobie poszuka innej . Ja pracuje w Jar-Pol 2 lata i jestem zadowolony z pracy .

Zuzanna
@Tomasz 25.10.2018 09:43

@Tomasz, oczywiście, każdy ma prawo do dodania swojej opinii o pracy w danym miejscu, zarówno pozytywnej, jak i negatywnej. Wiele piszecie na forum, ale sporo jest tu ogólników. Piszesz na przykład, że jesteś zadowolony z pracy w Jar-Pol - ale co konkretnie sprawia, że masz takie zdanie na temat pracy w tym miejscu?

Oko

A poniżej przeczytacie wpisy dokonane przez tą samą osobę posługującą się różnymi imionami. Pisze bo musi, za to mu płacą

Kazik

W Jar-Pol dobrze jest pracować. Socjal ok.

Janek

Praca w Jar-Pol podoba mi się , zarobki też dobre Lubię atmosferę w Jar-Pol za: zgrany zespół

Arek

Masarz to mój zawód który wykonuję w Jar-Pol. Praca daje mi dużo satysfakcji pod kontem finansowym.

Jacek 40

W Jar-Pol pracę mam ciekawą i zarobkowo motywującą.

Tadeusz 49

W Jar-Pol jestem kontrolerem higieny mięsa .Chwalę sobie organizację pracy i zarobki.

Tomek

Naprawdę nie warto. Szkoda czasu i nerwów. Byłem, widziałem, zmądrzałem. Brak klimatu, wynagrodzenie - rozpacz.

Zuzanna
@Tomek 18.10.2018 07:59

@Tomek, jestem ciekawa, czy długo pracowałeś w Jar-Pol. Co masz na myśli pisząc o "klimacie" - czy chodzi Ci o atmosferę panującą wśród współpracowników w firmie? Wspominasz też o niezbyt dobrym wynagrodzeniu - możesz napisać, jak ono mniej więcej wygląda?

nicek

W Jar-Pol są możliwości awansu a zarobki też są dobre tylko trzeba się w pracy wykazać

Zostaw opinię o Jar-Pol - Kielce

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jar-Pol