Jar-Pol

Kielce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1070 ocen.

Jar-Pol
2 1070

Opinie o Jar-Pol

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jar-Pol

Gienek

Jar-Pol to nie tylko uczciwa firma ale i porządny pracodawca. Pracuję w firmie od roku i pozytywnie oceniam swojego pracodawcę.

   
Romek

Praca w Jar-Pol odpowiada mi pod względem finansowym. Wykonuję zawód masarza i chwalę sobie pracę także pod względem socjalnym.

   
Obserwator
@Romek 15.06.2018 05:05

Chwalisz sobie od 100 wpisów. Żenada

   
Robert

Posty pisane przez jedną osobę, podpisującą się różnymi nickami. Szkoda czasu

   
Jarek 5

Z zawodu jestem jeliciarzem i pracuję w Jar-Pol. Porządna firma.

   
Robert
@Jarek 5 14.06.2018 16:58

Posty pisane przez jedną osobę, podpisującą się różnymi nickami. Szkoda czasu

   
Krzyś

W Jar-Pol pracuję jako masarz. Firma ok

   
Damian 2

Wiele dobrego słyszałem o Jar-Pol i postanowiłem spróbować. Muszę przyznać że dobrze mi się pracuje i mam dobre zarobki.

   
1/2
@Damian 2 11.06.2018 21:05

No, 13,70 zł brutto.

   
Marek

Kto pisze te posty? Chyba same kierownictwo. Bo nie jest tak idealnie a nawet zle. Traktuja ludzi jak szmaty

   
Klim
@Marek 08.06.2018 23:02

Kolego, my o tym wiemy.

   
Janek

Czy firma prowadzi może rekrutacje, wiecie coś?

   
Arek 1

W Jar-Pol pracuję już od roku i postrzegam pracodawcę bardzo pozytywnie. Zarobki są dość dobre i miła atmosfera.

   
Kamil

W Jar-Pol jest dobra praca i fajni ludzie.

   
Lechu

W Jar-Pol dobrze mi się pracuje i mam dobre zarobki.

   
Alik

Muszę przyznać, że wynagrodzenie nie jest adekwatne do włożonego wysiłku. Klimat nieprzyjazny, nie wspominając o atmosferze. Praca nie jest ok. Zarobki niewysokie, więc ich sobie nie chwalę. Nikt nie dba o pracownika i nie zapewnia socjalu więc niedobrze się pracuje. Nie jest to miejsce dla każdego kto chce pracować i dobrze zarobić.

   
Franek

Jestem ubojowym w Jar-Pol i chwalę sobie pracę ze względu na zarobki.

   
Karol 5

O firmie Jar-Pol mam dobre zdanie. Dba o pracowników i zapewnia dobry socjal

   
Karol 5,5
@Karol 5 22.05.2018 19:00

No wreszcie opisz ten "wirtualny" socjal.

   
Dawid

W Jar-Pol dobrze mi się pracuje. Świetny klimat i fajni ludzie.

   
Waldi

Może podpowiecie czy firma rekrutuje aktualnie?

   
Tadek 5

Jestem masarzem. W Jar-Pol jest praca dla każdego kto chce pracować i dobrze zarobić.

   
Tadek 55
@Tadek 5 16.05.2018 16:49

A ja jestem prestidigitatorem. Nudny jesteś koleś

   
Oli 1

Jar-Pol jest porządnym pracodawcą. Przyjazny klimat dla pracownika. Dobrze mi się tu pracuje.

   
Kowal

Jar-Pol jest firmą w której pracuję od 3 lat. Dobrze zarabiam więc nie mam powodów do narzekania.

   
Kowal
@Kowal 12.05.2018 15:34

Nikt Ci w to nie uwierzy.

   
xx2

taki dobry jar-pol a juz drugi miesiąc nie ma wypłaty na czas a odsetek nie zapłacą lub jakies machlojki ktos robi kto wie omijac szerokim łukiem tą firme

   
Lech 1
@xx2 10.05.2018 21:08

Skandal, natychmiast zawiadomić Państwową Inspekcję Pracy!

   
Lech 1

W Jar-Pol jestem ubojowym i dobrze zarabiam.

   
Kamil 3

Jar-Pol jest pracodawcą u którego można dobrze zarobić.

   
Kamil 525252
@Kamil 3 09.05.2018 22:32

Blablabla.

   
xxx

jar-pol moze jest firmą rozwojową ale nie dla lidzi tam pracujących tu sie ludzi robi w balona na kazdym krokuno i przez to ludzi brak nie ma kto robic bo do tego szamba nikt nie wraca tylko odchodzą ale sami sobie tym zasłużyli ze ludzi tak rolują nie polecam tej firmy juz nawet ukraincy nie chca tam pracowac i idą gdzie indziej nawet ukrainców juz brakuje a oni garstka ludzi chcą niewiadomo ile zrobic i podkrecaja tasmy jeszcze chwila a sami bedą przy tasmach stali bo juz ludzie mają dosc tego syfu w grąbkowie

   
Qwert
@xxx 04.05.2018 16:21

niezłe jaja

   
Kamil 1

Jar-Pol jest moim obecnym pracodawcą. Zadowolony jestem z zarobków.

   
Zuzanna

@Edek Nie rozumiem, co chciałeś osiągnąć pisząc o tym, że pracujesz u konkurencji. Mógłbyś wyjaśnić? @Wacław Jak to żadnych? Mówisz o braku premii czy braku pakietu socjalnego? Sprecyzuj proszę. @Rafał Mógłbyś napisać coś więcej na temat warunków socjalnych, o których wspomniałeś? No i powiedz proszę, czy polecasz pracę w firmie Jar-Pol? Na pewno wiele osób szuka takich informacji, więc zachęcam Was do udzielenia odpowiedzi.

   
Janek

Woda leje się z kranu. Wodociągi dbają o wodę

   
Edek
@Janek 20.04.2018 12:56

Ogólnie pogoda jest OK. Pracuję u konkurencji. Dobrze mi płacą, a szef jest w porządku. Konkurent jest świetnym pracodawcą, ba nawet jest dobrym pracodawcą a atmosfera jest przyjemna. Tak więc pozytywnie oceniam pracę u konkurecji.

   
Franek

W Jar-Pol jestem jeliciarzem. Dobrze mi płacą. Ogólnie jest ok.

   
Pat

W Jar-Pol wykonuję zawód ubojowego. Szef w porządku. Dba o personel.

   
Wacław

Beznadziejne wynagrodzenie, żadnych dodatków.

   
Tadeusz

Jar-Pol jest świetnym pracodawcą. Praca dobrze płatna i w przyjemnej atmosferze

   

Zostaw opinię o Jar-Pol - Kielce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jar-Pol