Jar-Pol

Adres: ul. Wróbla 9 lok. 6, 25-661 Kielce

NIP: 9590646735 REGON: 260165805

Jar-Pol
1 1413 1293 5 1

Opinie o Jar-Pol

Filtruj opinie po kryteriach:

Jaś
 Opinia

Opes Polska jest firmą która dba o socjal pracownika

Pomocna?
TakNie1
Obytel
 Opinia
@Jaś 25.06.2019 10:19

Ten sam autor, te same farmazony.

Pomocna?
TakNie
Maciek
 Opinia

Opes Polska jest firmą rozwojową.

Pomocna?
TakNie1
Gienek
 Opinia

Opes Polska jest firmą która dba o pracownika

Pomocna?
TakNie1
Alek
 Opinia

Opes Polska jest firmą ok

Pomocna?
TakNie1
Obytel
 Opinia
@Alek 25.06.2019 10:16

Cztery wpisy w 3 minuty.

Pomocna?
Tak1Nie
Damian
 Opinia

Opes Polska jest firmą rozwojową i która dba o swoich pracowników

Pomocna?
TakNie3
Obserwator
 Opinia
@Damian 18.06.2019 21:11

Koleś, tobie się chyba wciąż nudzi. Tym razem w dwie minuty kolejne farmazony.

Pomocna?
TakNie
Patryk
 Opinia

Opes Polska jest frimą która dba o socjal swoich pracowników

Pomocna?
TakNie2
Alek
 Opinia

Opes Polska jest firmą w której można dobrze zarobić

Pomocna?
TakNie2
Rafał
 Opinia

Opes Polska ma dobry socjal

Pomocna?
TakNie2
Czesiek
 Opinia
@Rafał 11.06.2019 14:31

Tym razem trzy wpisy w 3 minuty.

Pomocna?
Tak1Nie
Arek
 Opinia

Opes Polska jest firmą która dba o swoich pracowników

Pomocna?
TakNie3
Kamil
 Opinia

Opes Polska jest porządną firmą

Pomocna?
TakNie3
Kamil
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jar-Pol jest porządną firmą

Pomocna?
TakNie4
Trefniś
 Opinia
@Kamil 24.05.2019 13:50

Czas start - i pięć wpisów w 4 minuty.

Pomocna?
Tak2Nie
Olek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jar-Pol jest moim kolejnym pracodawcą ale teraz naprawdę jestem zadowolony z pracy

Pomocna?
TakNie4
Obrewator
 Opinia
@Olek 24.05.2019 13:54

Brawo! W cztery minuty 5 wpisów (tej samej osoby). "Olek24.05.2019 13:54 Robert24.05.2019 13:54 Tadek24.05.2019 13:53 Arek24.05.2019 13:52 Kamil24.05.2019 13:50"

Pomocna?
Tak3Nie
Robert
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jar-Pol jest firmą w której warto pracować

Pomocna?
TakNie5
Tadek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jar-Pol ma dobry socjal

Pomocna?
TakNie4
Arek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jar-Pol jest firmą która dba o swoich pracowników

Pomocna?
TakNie3
Olek
 Opinia

Jar-Pol jest firmą o dużych możliwościach rozwojowych

Pomocna?
TakNie3
Olek
 Opinia

Jar-Pol jest pracodawcą u którego warto pracować

Pomocna?
TakNie3
Leon
 Opinia

Praca w Jar-Pol daje mi dużo satysfakcji i zapewnia rozwój zawodowy

Pomocna?
TakNie3
Olek
 Opinia

W Jar-Pol od lat daje mi dużo satysfakcji

Pomocna?
TakNie3
Obserwator
 Opinia
@Olek 10.05.2019 08:28

Tak, tak i tradycyjnie wystartowałeś z wpisami o godz. 8.28 a zakończyłeś o 8.46. "Olek10.05.2019 08:28 Karol10.05.2019 08:33 Gienek10.05.2019 08:34 Wiesiek10.05.2019 08:37 Olek10.05.2019 08:46"

Pomocna?
Tak2Nie
Olek
 Opinia

Praca w Jar-Pol jest dobrze płatna i jest dobry socjal. Pacuję o droku

Pomocna?
TakNie2
Obserwator
 Opinia
@Olek 10.05.2019 08:46

Obudził się po śnie zimowym

Pomocna?
Tak1Nie
Wiesiek
 Opinia

Jar-Pol daje duże możliwości rozwojowe. Pracuję od 2 lat

Pomocna?
TakNie2
Gienek
 Opinia

Praca w Jar-Pol jest ok.

Pomocna?
TakNie2
Karol
 Opinia

Pracuję w Jar-Pol. Jestem zadowolony bo mam dobrze płatną pracę

Pomocna?
TakNie3
erob
 Opinia

jak narazie w jar-pol a dokładnie w grąbkowie to narazie coraz gorzej i chca ludzi skłucic miedzy soba nie ma nadgodzin płatnych od najnizszej reszta widomo jak a jaka kolwiek kara musi bycv pisemna podpisana przez pracodawce i tylko przez niego narazie (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia
@erob 29.11.2018 19:04

Masz dość różną opinię od tych, które w większości pojawiają się w wątku dotyczącym pracy w Jar-Pol. Czy często zdarzają się kary u tego pracodawcy? Za co można je dostać? Może mógłbyś nieco przybliżyć ten temat na forum, to na pewno ważne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robol
 Opinia
@Zuzanna 15.12.2018 23:59

Zuzanno, te pozytywne opinie pisze jedna i ta sama osoba. Więc sztucznie nie podkrecaj "dyskusji".

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia
@Robol 16.12.2018 16:48

Nie podkręcam dyskusji, dopytuję po prostu o istotne kwestie dotyczące pracy w Jar-Pol. To chyba ważne, aby poznać różne punkty widzenia? Na pewno tak dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w tym miejscu. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i dopytywanie o wszelkiego rodzaju szczegóły to między innymi moja rola tutaj.

Pomocna?
TakNie
erob
 Opinia
@Zuzanna 15.12.2018 23:59

kiedys były czesto kary jak chcieli sobie premie zrobic i to za byle co a kara nigdy nie była na pismie czyli wyciagnał z koperty i sobie do kieszeni np. za przyjscie do pracy nietrzezwym 2 000 zł a najwyzsza kara za to to 10 procent wynagrodzenia czyli 160 zł bo podatek odprowadzany jest od 1 600 teraz niby ma byc od całosci ale to sie zobaczy jak bedzie wpłata na konto no i czesto ludziom brakowało tez w kopertach ale to była norma

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
erob
 Opinia
@erob 21.03.2019 16:50

ale nie długo bedzie zmiana nazwy z jar-pol na Opes zobaczymy co z tego bedzie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
doro
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zuzanna 15.12.2018 23:59

Od pierwszego maja Gobarto w grąbkowie chce truc ludzi jakimis kanapkami i to jeszcze za nie trzeba bedzie płacic a jar-pol czyli opes truje starą zywnoscia haha bo chca zakazac przynoszenia swojego sniadania

Pomocna?
TakNie
Kamil
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

W Jar-Pol pracuję od lat. Super praca i uczciwy pracodawca

Pomocna?
TakNie1
doro
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kamil 24.04.2019 10:17

Od pierwszego maja Gobarto chce truc ludzi jakimis kanapkami i to jeszcze za nie trzeba bedzie płacic a jar-pol czyli opes truje starą zywnoscia haha bo chca zakazac przynoszenia swojego sniadania

Pomocna?
Tak1Nie
janek
 Opinia

w jar-pol pracuje przy rozbiorze mięsa , na razie nie narzekam wypłaty są na czas i mam szanse na awans więc co tu narzekać !

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
oko
 Opinia
@janek 30.11.2018 08:59

"Janek" też już zaistniał w tzw. piśmiennictwie pochwalnym jako, ubojowy, technik , masarz, kontroler, etc

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
 Opinia

W Jar-Pol pracuję jako jeliciarz , praca ok zarobki też na dobym poziomie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bożenka
 Opinia
@Olek 21.11.2018 09:07

Tak jak ja w NASA.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia
@Olek 21.11.2018 09:07

A może napiszesz coś więcej o pracy w Jar-Pol? Zawsze warto pisać jak najbardziej konkretnie, podejmując różne aspekty pracy w danym miejscu. Wtedy taka opinia jest bardzo przydatna dla osób szukających informacji o firmie. Mogę liczyć na rozwinięcie Twojej wypowiedzi?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ten sam autor, te same zwroty
 Opinia

" Damian 09.11.2018 05:15 Praca w Jar-Pol odpowiada moim oczekiwaniom. Ogólnie jest ok. Ania 09.10.2018 09:51 Pomimo tych niektórych złych opinii to praca w firmie Jar-Pol spełnia moje oczekiwania co do warunków i płacy .Polecam wszystkim zatrudnienie się w tej firmie Axlex 06.04.2017 20:27 Pracuję w firmie Jar Pol i nie mam żadnych zastrzeżeń. Firma spełnia moje oczekiwania więc z chęcią idę do pracy. "

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wacek
 Opinia
@Ten sam autor, te same zwroty 09.11.2018 08:24

płacą ci za wyszukiwanie tych samych autorów tekstu czy ci się nudzi ? pracuje w jar-pol i nie narzekam , płacą dobrze i w terminie co najważniejsze

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ten sam autor
 Opinia
@wacek 09.11.2018 14:48

Zabolało?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia
@wacek 09.11.2018 14:48

Ale faktycznie sporo jest na forum krótkich wypowiedzi, bez szczegółów pracy w Jar-Pol - a one są bardzo ważne. Czy w takim razie mogłabym prosić Ciebie o napisanie kilku słów więcej o pracy w tym miejscu? Jestem ciekawa, jaką na przykład pracodawca oferuje formę umowy i czy są przewidziane jakieś benefity socjalne dla pracowników.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanys
 Opinia
@wacek 09.11.2018 14:48

Na pewno w terminie. Dzisiaj 11 .11 ani przelewu jeszcze nie mam, ani czarnych pieniędzy w kopercie. Pozdrawiam z Sosnowca.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia
@Hanys 11.11.2018 12:58

Pisałeś o opóźnieniu w wynagrodzeniu - czy obecnie sytuacja już wygląda OK? Ciekawa jestem, czy pracodawca podał jakiś powód tych zaległości. Skoro pracujesz w Jar-Pol, to może napiszesz coś więcej o pracy w tym miejscu? Ciężko uzyskać jakieś szczegóły na forum.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cinuś
 Opinia

???. To co odpowiesz Hanysowi ? (post z 11.11.2018r).

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ten sam autor, te same zwroty.
 Opinia

" Marian 15.11.2018 14:57 Jestem masażem w Jar-Pol , dobrze mi się pracuję , zarobki też są dobre Franek 25 30.06.2018 20:22 Jar-Pol jest porządną firmą i dobrze mi się tu pracuje. Damian 2 11.06.2018 21:05 Wiele dobrego słyszałem o Jar-Pol i postanowiłem spróbować. Muszę przyznać że dobrze mi się pracuje i mam dobre zarobki. Lechu 05.06.2018 22:27 W Jar-Pol dobrze mi się pracuje i mam dobre zarobki. Dawid 23.05.2018 21:22 W Jar-Pol dobrze mi się pracuje. Świetny klimat i fajni ludzie. Oli 1 14.05.2018 19:13 Jar-Pol jest porządnym pracodawcą. Przyjazny klimat dla pracownika. Dobrze mi się tu pracuje. Janek 19.10.2017 07:12 Masarz jest moim wyuczonym zawodem. Jestem pracownikiem Jar-Pol i dobrze mi się tu pracuje. Gucio 16.10.2017 18:28 Jestem pracownikiem Jar-Pol i dobrze mi się tu pracuje. Fajni ludzie i dobrze płacą. Edek 20.06.2017 07:29 Jestem kontrolerem higieny mięsa w firmie Jar-Pol. Dobrze mi się tu pracuje. Często są premie i podwyżki. Zybi 25.04.2017 02:10 Dobrze mi się pracuje w Jar-Pol. Z wolnym nigdy nie mam problemu a i jakaś premia od czasu do czasu mi wpadnie. Edi 01.03.2017 20:59 Pracuję w Jar-Pol już sporo czasu i dobrze mi się tu pracuje. Warunki sanitarne dobre oraz zadowalające wynagrodzenie. Kaprio 09.01.2017 20:49 Jar-Pol to dobry pracodawca. Dobrze mi się tu pracuje, fajni ludzie i niezłe zarobki. Pracuję jako jeliciarz od niedawna ale nie żałuję. Igo 30.09.2016 09:04 Pracuję w Jar-Pol jako jeliciarz i ogólnie dobrze mi się pracuje. Zadowolony jestem z zarobków. "

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Jar-Pol - Kielce

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej