Jar-Pol

Kielce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1220 ocen.

Jar-Pol
2 1220 6 1

Opinie o Jar-Pol

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Jacek

Pracuje już od 5 lat jako ubojowy, generalnie ok.

Jacek
@Jacek 19.09.2018 16:41

Nadmienię, że ta praca jest wirtualna. Czasami piszę jako masarz, czasami jako ubojowy, zdarzyło się kilka razy jako kontroler higieny mięsa (he,he).

Jacek
@Jacek 19.09.2018 20:31

widać, że niezadowolony pewnie były pracownik z Ciebie.

Marek

Nie rozumiem skąd ten hejt... Pracuje w tej firmie kilka lat i pensja zawsze na czas. Owszem zawsze można coś poprawić, ale to wszędzie tak jest. Ze swojej strony polecam.

Krzyś

@Zuzanna kim jesteś ? moderatorem? chyba samozwańczym ? można pisać na forum co się chce, a od tego jest administrator strony , który może usunąć wpis jeśli uzna go za naruszenie regulaminu. A co? Jar pol jest taką zajebistą firmą? poczytaj sobie wszystkie komentarze, a nie wybiórczo -wiec nie rób tu ludziom wody z mózgu niby moderatorze strony...buachachacha. Po to została stworzona ta strona ,aby móc wypowiadać się o pracodawcach nie tylko w samych superlatywach, ale i napiętnować złych.

Zuzanna

@Prosiak, jestem moderatorem forum, a dbanie o porządek oraz dopytywanie o wszelkiego rodzaju szczegóły to między innymi moja rola. Na forum obowiązuje regulamin, a w nim jasno określone są zasady, które tu obowiązują. Zachęcam do zapoznania się: https://www.gowork.pl/regulamin . Przypominam, że każda osoba publikująca swoją wypowiedź, ten właśnie regulamin akceptuje. Jeśli zaś chodzi o moje dopytywanie - nikogo nie strofuję, jedynie proszę o rozwinięcie wypowiedzi. Nie widzę w tym nic niewłaściwego. @KaRoL, napisz proszę coś więcej o pracy w Jar-Pol - Twoja opinia będzie na pewno bardzo przydatna dla osób zainteresowanych pracą w tym miejscu!

Prosiak

Zuzanna...co tak wszystkich sztorcujesz? A może Zuzanna to Katarzyna? Każdy może wypowiadać się tu na forum w jakiej formie chce...

KaRoL

Jestem zadowolony w pracy w tej firmie.

Beny

I znowu wypłata na konto z opóznieniem bez odsetek i to juz któras z rzedu ogólnie (usunięte przez administratora) nie polecam narazie tej firmy jar-pol w grąbkowie

Zuzanna

@Olo, Twoja opinia jest bardzo lakoniczna i niewiele mówi innym osobom zainteresowanym pracą w Jar-Pol. Mógłbyś ją nieco rozwinąć? Na pewno wszyscy, którzy będą chcieli podjąć pracę w tej firmie będą Ci wdzięczni! @Dick, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracujesz obecnie w Jar-Pol w Kielcach. Jak wygląda dzień pracy w tej firmie? Ile przerw przysługuje pracownikowi?

Karol 29

Praca w Jar-Pol umożliwia mi rozwój zawodowy i dobre zarobki.

Obiektywny
@Karol 29 19.07.2018 06:18

A ludzie z Sosnowca, Grąbkowa, Łodzi mają całkiem odmienne zdanie. Więc nikt ci nie wierzy etatowy pisarzu.

Realista
@Karol 29 19.07.2018 06:18

Dobre zarobki śmiechu warte.1500 na konto reszta na czarno w kopercie.Pomyśl o emeryturze.

Dick
@Realista 19.07.2018 10:49

no i dlatego ludzie odchodza do innych zakładów ostatnio kilku sie znowu zwolniło i na tym nie koniec jeszcze za durze tempo słabe zarobki jak na to teponie płacą nadgodzin i rózne takie robienie ludzi w konia tak jest w grąbkowie w jar-polu

Czacha
@Dick 10.09.2018 16:28

W Sosnowcu to samo. Gdzie Urząd Skarbowy i PIP?

arbuz

pracuje w sosnowcu ,lipa z zarobkami mam duza odpowiedzialnosc za towar i musze pinowac wszystkiego a płaca na godzine taka sama jak nowi pracownicy,nadgodziny płatne tak jak normalne godziny nie ma zadnych setek za nadgodziny,brak socjalu kierownik z jarpolu ma pracowników głęboko w (usunięte przez administratora)

Olo

Pracuje w tej firmie kilka lat, warunki pracy ok.

Olo
@Olo 06.09.2018 15:58

Dodam, że jako pisarz tzw pozytywnych opinii.

Zuzanna

@slawek, @Czacha, ale tego typu wypowiedzi nic nie wnoszą do dyskusji na temat pracodawcy - dzielimy się na forum rzeczowymi opiniami na temat firm i pracodawców, a nie poszczególnych pracowników i ich prywatnych spraw. Jakie możecie wymienić aspekty pracy w Jar-Pol? Każda opinia jest cenna na forum!

Zuzanna

@Bożenka, skąd ta pewność? Może po prostu jakiś pracownik firmy zechciał podzielić się swoją opinią na forum. A Ty pracujesz bądź pracowałaś w Jar-Pol? @slawek, co ma na celu Twój komentarz? Takie wypowiedzi nie będą tolerowane na forum, bo nie jest to miejsce do tego typu "plotek" o pracownikach firmy. Proszę o rzeczowe wypowiadanie się!

slawek
@Zuzanna 29.08.2018 16:04

to nie jest moja opinia lysz czysta prawda.

Czacha
@slawek 29.08.2018 17:19

Tam wszyscy kierownicy są z tego znani.

Arek

Jestem w Jar-Pol jeliciarzem. Praca spokojna i dobrze można zarobić

Damian

W Jar-Pol pracuję jako kontroler higieny mięsa. Praca mi odpowiada pod względem warunków pracy jak i zarobków.

Bożenka
@Damian 24.08.2018 06:28

Kolejny wpis osoby, której zadaniem jest naganianie ludzi.

Zuzanna

@Hutnik, rozumiem, że masz nieco inną opinię na temat pracy w Jar-Pol. Mógłbyś przedstawić jakieś rzeczowe szczegóły dotyczące pracy w tej firmie? @Konrad, napisz proszę coś więcej. Twoja opinia jest dość ogólna i niewiele mówi osobom zainteresowanym pracą w tym miejscu. Wszelkie konkrety mile widziane!

Kazik

W Jar-Pol jestem masarzem i odpowiada mi system zmianowy pracy oraz panujący w firmie klimat

Konrad

W Jar-Pol jest dobra i popłatna praca

Dżuma
@Konrad 21.08.2018 21:02

To był sen, piękny sen. Niestety się obudziłem.

Arek 1

W Jar-Pol jest miła atmosfera i nie ma problemu z urlopem. Zarobki w porządku

Popek
@Arek 1 22.08.2018 20:19

...się uśmiałem.

Zuzanna

@Kamil 25, cieszę się, że jesteś zadowolony z pracy w Jar-Pol. Mógłbyś jeszcze dopowiedzieć, czy jest jakiś socjal dla pracowników w firmie? @Marta, dziękuję za Twój komentarz, przypominam jednak, że wątek dotyczy pracy w Jar-Pol w Kielcach. @Arek 40, czy możesz powiedzieć coś więcej? Tak ogólna opinia niewiele mówi osobom zainteresowanym pracą w tej firmie.

Marta
@Zuzanna 11.08.2018 20:48

Ale to ten sam prezes.

Rozśmieszony
@Zuzanna 11.08.2018 20:48

Arek 40 nic więcej powiedzieć nie może, jego wypowiedzi pisane pod niezliczoną liczbą nick-ków, charakteryzują się nieskomplikowanym zasobem słownictwa i w kółko powtarzanymi banałami.

Janek

Jestem w Jar-Pol kontrolerem higieny mięsa. Fajni ludzie i w porządku szefostwo.

Hutnik
@Janek 17.08.2018 05:48

Tia. A ja jestem hutnikiem na Antarktydzie. Nikt Ci w te bajdy nie uwierzy

Zuzanna

@erob, widać, że to opóźnienie nie jest jakoś bardzo duże, ale czy możesz powiedzieć, czy często zdarza się w Jar-Pol? To ciekawa kwestia. @Janek, długo już pracujesz w tej firmie? Możesz napisać coś więcej o pracy w Jar-Pol? Chętnie dowiem się, jaki rodzaj umowy oferuje ten pracodawca. @Franek 28, cieszę się, że jesteś zadowolony z pracy w Jar-Pol w Kielcach - mógłbyś jednak nieco rozwinąć swoją wypowiedź? W tym momencie niewiele mówi osobom zainteresowanym pracą w tej firmie.

Franek 28

W Jar-Pol pracuję jako masarz i zadowolony jestem z zarobków i miłej atmosfery.

Gienek 35

Pracuję w Jar-Pol i uważam że firma jest uczciwa.

ozi
@Gienek 35 03.07.2018 21:14

sa trzy powody dla których ludzie sie zwalniaja z jar-polu za szybkie tempo małe zarobki i płaca od najnizszej szczególnie w grąbkowie ludzi brakuje i wciąz sie zwalniaja i beda dalej sie zwalniac to powolny chyba koniec jar-polu

Lechu 45

Jar-Pol jest firmą w której obecnie pracuję i mogę polecić każdemu. Zarobki są ok.

Bożenka
@Lechu 45 09.07.2018 18:20

Nie błaźnij się.

bibi
@Lechu 45 09.07.2018 18:20

jedyne co jar-pol dobrze robi to ludzi w bambuko i nic po za tym i podkrecają tempo by ludzi wykonczyc i przez to ludzie sie zwalniaja bo tempo nieludzkie a zarobki słabe i od najnizszej

erob

wypłata znowu z opoznieniem zamiast 10 to 13 wielki szajs majstry to gorsi od hitlerowców nara

Zuzanna

@Wandeta, a może odbiór nadgodzin jest możliwy w inny sposób? Czy można wziąć na przykład w zamian dni wolne? Często w różnych firmach odbywa się to w ten sposób. Przypominam, że na forum GoWork.pl wypowiadamy się w kulturalnym i merytorycznym tonie. Dzięki Waszym opiniom o firmie osoby zainteresowane pracą w niej mają łatwiej podjąć decyzję o aplikowaniu do pracy w niej!

adonis
@Zuzanna 05.08.2018 21:05

nie płaca nadgodzin to dziady zwłaszcza w grąbkowie

Damian 38

W Jar-Pol się dobrze pracuje i sporo zarabia.

Jaro

Sprawa dla PIP-u

Kamil 25

W Jar-Pol pracuję od roku i mam super szefostwo oraz miłą atmosferę.

Marta
@Kamil 25 09.08.2018 23:10

A ja wczoraj znowu połowę pieniędzy dostałam w kopercie za które nie są odprowadzane składki. My w Sosnowcu mamy już tego dość i sprawą zainteresujemy P.I.P. a w ostateczności powiadomimy Urząd Skarbowy i Prokuraturę.

Krzysiek
@Marta 11.08.2018 12:01

Popieram, należy napietnowac pracodawców, którzy oszukują pracowników

Zostaw opinię o Jar-Pol - Kielce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jar-Pol