Elektro-Styl

• Matysówka
  • Rudna Wielka
  • Krasne
  • Podłęże

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o Elektro-Styl

Opinie o Elektro-Styl Rzeszów

Nie przegap nowości o Elektro-Styl!

Vivia

20.04.2021 20:37

Jasna ścieżka rozwoju i określone możliwości awansu, co dla mnie jest super – wiem, na co liczyć, a na co nie, i jak zrealizować cele, by osiągnąć więcej.
    Ukasz

18.04.2021 10:13

Wcześniej nie miałem doświadczenia w tej branży, dlatego uczyłem się od podstaw i krok po kroku, od najniższego szczebla, rozwijałem się na coraz lepszych stanowiskach. Dzisiaj jestem w świetnym miejscu i z perspektywy czasu nie żałuję wyboru pracy.
    Koralova

17.04.2021 08:56

Cieszę się, że pozytywnie przeszłam rekrutację, bo praca tutaj daje mi sporą satysfakcję i fajne pieniądze. Nie mogę narzekać.
    Wiolka

14.04.2021 20:16

Przyszłam na chwilę, a zostałam na lata. I nie żałuję. Nigdzie nie miałam tak zgranego zespołu i tak przyjaznej atmosfery pracy. No i spotkałam się tu z dużą wyrozumiałością i sympatią.
    Alenka

10.04.2021 14:56

W kwestii socjalnych i finansowych warunków pracy oceniam pozytywnie. Robota dla każdego, komu chce się pracować i jest zaangażowany w realizację powierzonych mu obowiązków. Bardzo polecam, to ciekawy punkt w mojej karierze, który daje mi wiedzę i doświadczenie niezbędne do dalszego rozwoju.
    Wilga

30.03.2021 10:30

Jasna ścieżka awansu, kariery itd. Od początku bez ściemy i konkretnie. Obowiązki OK, do ogarnięcia, nic ponad możliwości pracownika. Jak ktoś ogarnia i jest życiowo zorganizowany, to da rade bez większych problemów. Wszystko zależy od podejścia i chęci do pracy.
    Owen

27.03.2021 11:58

Pracownik etatowy – przez kilka lat – polecam. Podobało mi się tutaj.
    Nicko

25.03.2021 08:30

Drugi raz też bym wybrał tę pracę, bo z perspektywy czasu wspominam ją z łezką w oku. Tu się mocno rozwinąłem i dowartościowałem pod względem umiejętności, co pozwoliło mi na kolejne zawodowe kroki, już na własną rękę. Dobra szkoła życia i pracy. Fajne doświadczenie.
    Siódemka

23.03.2021 07:09

Dziwne, ze jest tyle negatywów, ja pracowałam tu dwa lata i nie narzekałam. Owszem zawsze są jakieś problemy, nie ma roboty idealnej, ale firma była uczciwa, współpracownicy konkretni i przyjaźni, więc generalnie nie było powodów do narzekania.
    BachaBacha

20.03.2021 07:35

Ja mogę powiedzieć, że w tej firmie warto stawiać pierwsze lub kolejne kroki zawodowe. Podoba mi się przejrzysta polityka zatrudnienia w tej firmie. Od samego początku wszystko jasno od a do z, zasady i obowiązki przedstawione. Proces rekrutacyjny też przejrzysty, sprawny i z dobrą komunikacją z kandydatem.
    H.

18.03.2021 09:00

Warunki ok (finansowe, stanowiskowe itd.), nie narzekam. Pracuję tu od niedawna i w sumie nie mam zastrzeżeń. Póki co widzę siebie w tej firmie na dłużej, zobaczymy, jak to wyjdzie. Z ludźmi dogadałem się od pierwszego dnia.
    Jonek

17.03.2021 08:24

Firma uczciwa i godna zaufania. Z szacunkiem do pracowników, co bardzo doceniam, bo różnie to dzisiaj bywa – choć to niby takie oczywiste. Jeśli ktoś rozważa pracę tutaj, to moim zdaniem warto, ja polecam.
    Iwonka

14.03.2021 10:39

Pracowałam w biurze jakiś czas, potem poszłam na macierzyński i już nie wróciłam – trochę mi się w życiu pozmieniało. Ale pracę w Elektrostylu wspominam z sentymentem, bo dobrze mi tu było – czułam się bezpiecznie, rozwijałam się, miałam spoko pensję i fajny zespół ludzi wokół siebie. Ja polecam.
    Xmen

13.03.2021 15:51

Opłaca się tu pracować, można się wiele nauczyć i zdobyć fajne doświadczenie na przyszłość.
    Benek

10.03.2021 20:51

Jako pracownik z wieloletnim stażem – polecam. Jasko określone warunki, odpowiednie wynagrodzenie, konkretny czas pracy. Dobry, zgrany zespół, który nieźle się dogaduje, co pozytywnie wpływa na atmosferę pracy. Lubię jasne i klarowne sytuacje oraz atmosferę bez spiny i nieporozumień, więc cenię sobie pracę w Elektrostylu.
    Munk3

28.02.2021 06:51

Trzeba mieć wiedzę i znać się na robocie, a jak się ma chęci do pracy, to na pewno zagrzeje się tu miejsce. Dba się tu o fachowców.
    Pani

27.02.2021 07:41

Bardzo doceniam zintegrowany zespół. Cieszę się też, że zadania są konkretne, obowiązki jasno określone, nic ponadto. Można spokojnie pracować, wyrobić się ze swoją pracą i naprawdę na 100% zaangażować w zadania. Komunikacja bardzo dobra, szybki przepływ informacji, a w przypadku, gdy potrzebna jest pomoc – zawsze można liczyć na wsparcie innych w zespole. Warunki pracy są korzystne, ja jestem bardzo zadowolona i nie mogę narzekać.
    FR

26.02.2021 12:31

Pensje bardzo okej, obowiązki w porządku – dopasowane do stanowiska, można się sporo nauczyć. Wiele kompetencji się przydaje, dlatego jak ktoś jest ogarnięty życiowo i pracowo, to da sobie radę. Ludzie są w porządku.
    Karolka

24.02.2021 10:27

Pracowałam w biurze przez jakiś czas i dobrze wspominam zarówno samą pracę, jak i współpracowników, fajny to był czas :)) Dobrze się dogadywaliśmy, a praca dawała mi sporo satysfakcji, nie nudziłam się na pewno. W tej firmie ceni się obowiązkowość i zaangażowanie, a to dobrze.
    DeDe

22.02.2021 07:44

Solidne warunki, ale też i oczekiwania wobec pracowników. Coś za coś. Polecam!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Elektro-Styl?

Kontakt - Elektro-Styl

Podkarpacka 57 35-082 Rzeszów

Branże: Instalacje budowlane
    Amanda

20.02.2021 08:27

Chwalę sobie atmosferę pracy, bo po poprzednich przeżyciach to było dla mnie najważniejsze i bardzo bałam się tego, że tutaj będzie jakoś źle, że nie dogadam się z ludźmi… na szczęście trafiłam na fajny, zgrany zespół ludzi, którzy bardzo mi pomogli w pierwszych dniach i we wdrażaniu się.
    Amanda

20.02.2021 08:26

Malinek

19.02.2021 17:20

W porządku zespół, z takimi ludźmi można wszystko – a praca idzie bardzo dobrze. Lubię pracę w zespole, zawsze przywiązuję się do współpracowników, dlatego cieszę się, że fajnie trafiłem.
    Dedek

17.02.2021 16:50

Wypłata zawsze na czas, w sytuacjach losowych zawsze można liczyć na zrozumienie, jeśli tylko jest się solidnym pracownikiem, to krzywda się tu nikomu nie stanie. Współpracuję z firmą od pół roku i jestem zadowolony, to jedna z moich lepszych opcji finansowych i ogólnie zawodowych jak do tej pory.
    Tomek

13.02.2021 14:33

W firmie można się rozwijać, także finansowo. Proces rekrutacji i awansu jest klarowny, możliwości jest całkiem sporo. Praca może dawać sporą satysfakcję.
    Pracownik:)

10.02.2021 21:40

Konkretne i jasno określone warunki pracy oraz ścieżka rozwoju. Jeśli pracuje się rzetelnie, uczciwie i dobrze, to nie ma powodu do narzekań. Szczególnie że atmosfera w miejscu pracy mnie osobiście bardzo odpowiada, czuję się tu dobrze i dogaduję się z zespołem. Podstawa to wzajemne zrozumienie oraz zaangażowanie w powierzone obowiązki.
    unknow

14.09.2020 09:51

Moja sytuacja opisuje próbę podjęcia w tej firmie zatrudnienia. Wysłałam cv przez bardzo popularny portal do szukania pracy i zadzwoniła do mnie(usunięte przez administratora)Rozmowa przebiegła bardzo miło Pani zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Poszłam na "dzień próbny 3-4 godzinki i potem damy Pani skierowanie na badania.." I tutaj następuje Ogromne zderzenie ze ścianą (podkreślę tylko że jestem pracownikiem z dłuższym stażem pracy i praca pod presją czasu, ofertowanie, logistyka analityka nie są mi obce) Mój dzień próbny polegał uwaga! na czytaniu strony internetowej firmy oraz specyfiki produktów oferowanych przez firmę, nie sprawdzono mojej wiedzy o nic mnie nie zapytano, nie sprawdzono mojej wiedzy pod żadnym kątem! przez 4 h siedziałam przed komputerem i słuchałam jak dziewczyny się kłócą i rywalizują ze sobą, zero współpracy(usunięte przez administratora) Firma jest na prawdę bardzo fajnie prosperująca ale rotacja pracowników jest spowodowana błędem w zatrudnieniu takich właśnie osób które i tak spowodują że kolejne osoby które nawet nie będą miały możliwości pokazania swoich umiejętności, a może i nawet zniszczą(usunięte przez administratora). Gdyby nie COVID-19 nie musiałabym tego wszystkiego oglądać....
    Nika

16.07.2020 14:57

polecam osobom które potrafią skaner obsługiwać
    Elektro-Styl

16.07.2020 15:00

Polecam
    Nika

07.07.2020 19:05

polecam mają fajne dziewczyny które wszystko pokażą
    Pola

03.07.2020 00:56

Polecam osobom które potrafią skaner obsługiwać, mile widziane

20.06.2020 08:45

Karola

14.02.2018 23:00

Nie polecam stanowisk biurowych , ciągła rotacja , niska płaca , zła lokalizacja(usunięte przez administratora) . Codzienny chaos w pracy i stres (usunięte przez administratora)
    Natala

04.03.2020 10:39

Możesz napisać coś więcej?
    Jaa

nik

21.01.2020 07:19

Agma

18.01.2020 13:15

Śledzę z ciekawości ich stronę, co chwila w dziale kontakt nowe dziewczyny w biurze czyli nie zmienia się nic. (usunięte przez administratora)nikt się tam nie utrzymuje na dłużej.

18.01.2020 06:36

Jaa

16.01.2020 12:52

również też tak uważam, nikt dobrego pracownika nie pozbędzie sie w tej czy każdej innej firmie
    Sonia

15.01.2020 18:48

Kto pracuje to ten w żadnej firmie nie będzie miał problemu, kto udaje że pracuje to wylatuje. Polecam
    LOGIN NP

11.01.2020 11:03

Już wkrótce wszystkie osoby mogą o sobie poczytać na nowej platformie najgorszy-pracownik.pl Tam pracodawcy bedą wymieniać się danymi i doświadczeniami z pracownikami. Zapraszamy !!!

Zostaw merytoryczną opinię o Elektro-Styl