Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Praca

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o Elektro-Styl

Opinie o Elektro-Styl Rzeszów

ReviewUserIconJaa

27.02.2019 10:39

Pracodawca jak każdy inny. Z chwilą zatrudnienia, jest jasno określone na czym praca polega. Nie każdy nadaje się do pracy i to nie tylko w tej firmie. W każdej firmie pracodawca zwalnia osoby, które nie wywiązują się z obowiązków lub swoim brakiem wiedzy i bezmyślnością narażają pracodawcę na straty, a współpracowników na niebezpieczeństwo. Prosty przykład nalewanie paliwa do maszyny trzymając jarzącego się papierosa w ustach. Nie sztuka kogoś oczerniać anonimowo. Od tego są sądy i inne instytucje. Pisać można wszystko. Ja w firmie jestem od kilku lat i widzę co się dzieje. Każdy chce zarabiać na wstępie grube pieniądze, a nie koniecznie coś robić. Za siedzenie nikt nikomu wypłaty nie da.
    ReviewUserIconJa123

26.08.2019 15:28

Pan Piotr (szef) to chyba sam ten komentarz napisał...
    ReviewUserIcon@Jaa

27.02.2019 12:59

Skoro nie sztuką jest być anonimowym to dlaczego ukrywasz się pod jakimś dziwnym nickiem. Ciekaw jestem kto tam ma taką opinię pracując od kilku lat. Co do sądów. Po to jest stworzona strona do wyrażania opinii na temat pracodawców żeby się na ich temat wypowiadać, nie sądzisz?

ReviewUserIconDaniel

02.06.2026 17:51

Szybka i profesjonalne obsługa. Duża znajomość zagadnienia. Polecam tą firmę wszystkim do współpracy, szczególnie zaangażowanie że strony Pani Agnieszki.

ReviewUserIconRafał Pop

02.05.2026 10:29

Fajny kontakt wszystko pozytywne

ReviewUserIconMariusz

25.11.2025 11:58

Świetny serwis, wszystko na czas Profesjonalna naprawa drzwi automatycznych w obiekcie, Super kontakt z Panią Agnieszką Dziękujemy i polecamy!

ReviewUserIconJan

28.04.2023 06:47

Spoko
    ReviewUserIconLolek

05.07.2022 21:39

Jednym słowem szkoda nawet iść na rozmowę pracodawca wie wszystko najlepiej i nawet nie jest zainteresowany tym co mówi kandydat zmarnowany tylko czas
    ReviewUserIconAnna

12.11.2021 15:58

Czy obecnie prowadzona jest rektrutacja na stanowiska biurowe? Jak duża jest to firma i ile pracowników zatrudnia? Zaskakująca jest tak duża ilość komentarzy pracowników.
    ReviewUserIconDawid

11.11.2021 20:37

Cześć, mam pytanie odnośnie pracy jako serwowany, gdyż widzę że opinie bardzo podzielone. Jest ktoś kto pracuje i powie jak jest?
    ReviewUserIcon.

11.11.2021 20:41

Serwisant ^
    ReviewUserIconOlech

08.11.2021 08:57

Elektrostyl to firma działająca w dobrym stylu, fajnym stylu. Porządnie. Polecam to miejsce.
    ReviewUserIconWojtex

08.11.2021 05:40

Uczciwość ponad wszystko. I klarowna polityka firmy.
    ReviewUserIconSalvador

07.11.2021 19:18

Mogę wypowiedzieć się tylko dobrze - dlatego oceniam na bardzo duży, ogromniasty +
    ReviewUserIconKarolina

07.11.2021 09:38

Nawet po długiej przerwie od pracy tutaj można poczuć się dobrze, na swoim miejscu. Ciepłę przyjęcie, przyjazna atmosfera, atrakcyjne warunki
    ReviewUserIconKarolina

07.11.2021 09:37

ReviewUserIconKoliber

06.11.2021 13:44

Myślę, że warto. Moje odczucia sa jak najbardziej pozytywne, mam dobre zdanie na temat Elektrostylu. Świetny zespół ludzi z doswiadczeniem, wiedzą i ludzkim podejściem do życia. Ciepła i fajna firma, nie żadne bezduszne korpo ;)
    ReviewUserIconOk

06.11.2021 11:25

Ok
    ReviewUserIconAgata

05.11.2021 21:49

FIRMA OK
    ReviewUserIconWuKa

04.11.2021 11:34

Można się tu wiele nauczyć i mocno wozwinąć pod wieloma względami. Także jeśli chodzi o kompetencje tzw. miękkie, o których tyle się teraz mówi.
    ReviewUserIconSebastian

03.11.2021 13:49

Miejsce i dla osób początkujących, i dla doświadczonych. Daje dużo możliwości na wielu polach.
    ReviewUserIconKroll

02.11.2021 20:07

Moim zdaniem firma działa w klarowny i porządny sposób, dlatego mam o niej dobre zdanie. Warunki są bardzo w porządku, jak ktoś się wpasuje i zna na rzeczy, to powinien być zadowolony.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Elektro-Styl?

Kontakt - Elektro-Styl

Podkarpacka 57 35-082 Rzeszów

Branże: Instalacje budowlane

ReviewUserIconDerix

02.11.2021 08:33

Polecam tę firmę, Elektrostyl to jakość sama w sobie. Takie jest moje zdanie :) Pozdrawiam pracowników firmy.
    ReviewUserIconP. Kowalczyk

30.09.2021 19:29

P O L E C A M pracodawcę i firmę generalnie.
    ReviewUserIconSonis

29.09.2021 17:00

Wieloletni pracownik może potwierdzić, że jest ok. Inaczej nie byłoby się w tym miejscu, w którym się jest. Dużo możliwości i brak nudy!
    ReviewUserIconKalinowska1

27.09.2021 15:48

Ocena: 5+. Warunki, zespół, możliwości nauki i rozwoju, kasa, godziny, wszystko. Generalnie nie mam negatywnych odczuć, wszystko raczej na plus. Przyjaźni ludzie, którzy z cierpliwością i uśmiechem pomagają się wdrożyć.
    ReviewUserIconNick

26.09.2021 12:02

Można tutaj rozwinąć swój potencjał i otworzyć sporo mozliwości zawodowych. Spoko!
    ReviewUserIconmalina

24.09.2021 09:02

Jako pierwsza praca super, bo można się nauczyć naprawdę dużo. Sporo czasu poświęca się na naukę i rozwój, więc powstaje naprawdę wyszkolona i profesjonalna grupa specjalistów. Polecam.
    ReviewUserIconTomaszevski

22.09.2021 13:31

W tym miejscu dużo się dzieje, lubię takie wyzwania, więc mi to odpowiada. Jest trochę stresu, jak wszędzie - ale to stres motywujący. Ogólnie warunki i zakres obowiązków bardzo ok, stałe godziny, wszystko od początku czarno na białym
    ReviewUserIconJack

20.09.2021 12:26

Mam nadzieję, że zostanę na dłużej. Polecam.
    ReviewUserIconOliv

19.09.2021 08:33

Miejsce z potencjałem i możliwościami, a ludzie bardzo kompetentni. Przykłada się tu wagę do przeszkolenia i tego, by atmosfera była przyjemna, bez zbędnych spięć.
    ReviewUserIconUlek

15.09.2021 09:19

ElektroStyl to rozwojowa firma z planem na przyszłość, dlatego moim zdaniem to ciekawe miejsce, w którym można rozwinąć skrzydła, jeśli ktoś ma ambicję i mu się chce. Bo wiadomo, warunki warunkacmi, ale dużo zależy od człowieka. Ja w każdym razie uważam, że firma jest OK
    ReviewUserIconKer3q

12.09.2021 20:36

Polecam. Uczciwe warunki, miła atmosfera, zasdy jasne, klarowne. Nie mogę się czepiać, bo nie ma czego.
    ReviewUserIconKacha97

31.08.2021 08:48

Długo szukałam pracy i cieszę się, że końcu znalazłam. W dodatku nie byle jaką, bo na etat, z możliwością awansu i podwyżki, w zasadzie w tej firmie wiele zależy od pracownika i można dobrze poprowadzić swój rozwój, pójść w fajną stronę. Wystarczą chęci do pracy, trochę umiejętności i uczenie się.
    ReviewUserIconKrzych

30.08.2021 09:08

Świetni ludzie w zespole, dobre warunki, pozrawiam Handlowych ;))
    ReviewUserIconSebastien

28.08.2021 09:07

Jako doświadczony serwisant wiedziałem, czego oczekuję od firmy, z którą się wiążę zawodowo i szukałem czegoś na stałe. Dlatego warunki zapoponowane w Elektrostylu bardzo mi podpasowały. Potrzebowałem pracy na etat i szukałem jej długo, a teraz się udało. Polecam.
    ReviewUserIconBartosz

26.08.2021 08:57

Duża, perspektywiczna firma, w której można fajnie poprowadzić swoją karierę zawodową. Polecam.
    ReviewUserIconson

23.08.2021 22:14

Warto być pracownikiem tej firmy. Szczególnie ze wzgldu na wyjątkowych ludzi, których można tu poznać i od których można się naprawdę dużo nauczyć. A to, jakie są warunki finansowe i ogólnie pracowe, jest bardzo okej, ja nie mogę powiedzieć złego słowa ani narzekać, dla mnie wszystko ok
    ReviewUserIconKarina80

20.08.2021 22:22

Najuczciwszy pracodawca, z jakim miałam do czynienia przez 20 lat pracy zawodowej.
    ReviewUserIconSerwisant

15.08.2021 15:46

Umowa o pracę, żadne śmieciówki. Wynagrodzenie jasno określone i na rozsądnym poziomie. Jako serwisant współpracujący z firmą od dawna polecam.
    ReviewUserIconHelena

13.08.2021 14:39

Zdecydowanie dobre miejsce na zawodowy rozwój, także na stawianie tu pierwszych kroków w branży.
    ReviewUserIconkos

10.08.2021 13:11

Pracodawca bardzo w porządku, z uczciwym i ludzkim podejściem do pracownika. Tu się rozumie, że ludzie mają też zycie poza firmą i szanuje się ich czas prywatny. To niby jest oczywiste, ale nie wszędzie się to rozumie, dlatego doceniam takie podejście, które panuje w Elektrostylu.

Zostaw merytoryczną opinię o Elektro-Styl

Nie przegap nowości o Elektro-Styl!