Europe Calling

Radom

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 266 ocen.

Opinie o Europe Calling

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europe Calling

Miroslaw

Fajne dziewczyny

kielka

dlaczego twierdzicie ze mieliscie 6-7 zl na godzine skoro na umowie macie 15? pytam z czystej ciekawosci bo szukam pracy

Alicja

@xyz bardzo dziękujemy za Twoją szczegółową ocenę. A jak wygląda możliwość rozwoju pracownika w firmie? Czy prowadzone są szkolenia, rekrutacje wewnętrzne?

ŁAKAMAKAFAKA
@xyz 14.01.2018 05:18

Pracowaleś miesiąc bo na pewno nie radziles sobie ze sprzedażą a rady dziewczyn ze szkolenia zlewałeś bo ty taki mądry na pewno po studiach. Wystarczy stosować się do wskazówek i praca staje się przyjemnością a nie utrapieniem.

Ioo
@ŁAKAMAKAFAKA 20.01.2018 19:54

Wylapuja błędy dot.oferty i tu pełna zgoda jeśli chodzi o techniki sprzedaży to znajomość tychże pozostawia wiele do życzenia

grejfrut

abriga w radomiu to firma która dba o pracownika pierwszy raz się spotkałam z taka firma która zajmuje się sprzedażą i szanuje pracownika można zarobić uczciwie pensje jak w dobrej firmie godziny pracy super atmosfera dobra .świeże owoce i kawa codziennie.wystarczy poczytać opinie o abriga na gowork dużo pozytywnych.

ELO MORDOOO
@grejfrut 20.01.2018 18:15

Hahhahah zapewne jestes teamliderem w tej firmie ktorą tak chwalisz. Masakra .

Dawid

Myślę, że osoby bardzo uzdolnione powinny szukać pracy w innym zawodzie niekoniecznie w telemarketingu!

xyz
@Dawid 14.01.2018 13:07

A co jeśli są uzdolnione i w wielu zawodach pracowały, telemarketing odpowiada im z osobistych względów??? Tak - szukają dalej, mnie już się udało znaleźć taką firmę i profesjonalizm tych osób jest niewspółmiernie większy od tego z czym miałem okazję się zetknąć w Europe Calling, dlatego nie mam nic więcej do napisania.

zzz

Firmę można ocenić jednym słowem: amatorka. Kupują tak jak ktoś już wspomniał same beznadziejne bazy, nikt nie odbiera, siedzi się po 8 godz i wpadają 4 połączenia, ofertę przedstawia się może raz na 2 dni. Udają wielka korporacje, hitem jest ciągle powtarzanie przez kierowniczke stwierdzenie, że "pracownicy tylko generują koszty". Atmosfera jak w podstawówce, dziecinada i amatorka. Rada dla liderek: nie krzyczcie z końca korytarza tylko podejdzcie do danej osoby bo irytujecie i przeszkadzaćie ludziom cudem rozmawiającym. Ogólnie nie polecam, jedyny plus to pensja (oczywiście za godzinowki, bo premii nikt nie widzi) na czas i ładny wystrój. Firma dobra tylko na 2-3 tygodnie.

xyz
@zzz 18.07.2017 11:33

Zgadzam się, amatorka to raz, oszukiwanie na godzinówkach to dwa, praca do pierwszej wypłaty i pracownik sam rezygnuje, pracowałem, wiem, nie polecam.

Klo
@galant99 21.07.2017 19:47

Nie nie zawsze odbieram połączenia. Jestem pracownikiem innego call center w kraju ale w mojej firmie nikt nigdy nie pozwoliłby żeby pracownik przez pół dnia słuchał PG ......

Rykoo

Beka z Was ludzie ;) Nie wiecie o firmie nic jak czytam a wypowiadacie sie ;) Sam obecnie tam pracuje i powiem Wam ze 100-300 na dzien bez problemu ;) Dowiedzcie sie wiecej o firmie i o NOWYCH STANOWISKACH I PREMIACH ;)

xyz
@Rykoo 23.10.2016 14:30

Ha, ha, ha, zarobki z kosmosu Rykoo, pracowałem do pierwszej wypłaty, wiem jak jest, nie ośmieszaj się, ha, ha

ewa

ciekawe ile ten caly europe calling jeszcze pociagnie, przeciez wszystkie projekty praktycznie padaja jak muchy

xxx
@trolo lolo 18.11.2017 00:01

Pracuje kolega? to albo kolega jeszcze nie zobaczył swojego wynagrodzenia, albo ma zamiar dopiero się zatrudnić, przestrzegam wszystkich przed Europe Calling z Raadomia, 15 złotych brutto za godzinę to jedna wielka ściema w ogłoszeniach na fb i olx, nie dajcie się wpakować w to (usunięte przez administratora) pracowałem i wiem czym się wykręcają gdy rzeczywiste wynagrodzenie wynosi 6,50 za godzinę na rękę-brakiem efektywności, jeśli komuś pasuje takie niewolnicze wynagrodzenie zatrudniajcie się, pracowałem raptem 7 dni aby dowiedzieć się o ich "rzetelności", dobrze, że więcej czasu nie straciłem na rozszyfrowanie ich krętactw.

xyz
@Yoko Yo 17.11.2017 18:56

Praca zdalna jest dla Ciebie idealna!!! 15 zł bruto/h Aplikuj !!! Radom, Mazowieckie -NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA TO OGŁOSZENIE-TO CHWYT DLA NAIWNYCH-PŁACĄ 6-7 złotych za godzinę pracy-PRACOWAŁEM 1 miesiąc-DO PIERWSZEJ WYPŁATY, wmówią CI BRAK PRODUKTYWNOŚCI i AŻ TYLE ZAROBISZ!!!

hela

LUDZIE PODOBNO JEST PRACA W ABRIGA RADOM TO CALL CENTER I INNE STANOWIKA praca biurowa podobno ok 2 tysiące i są premie praca od poniedziałku do piątku od 8-16 . jak w każdej pracy trzeba pracować ale fajna to praca młodzi ludzie no i te premie. można składać cv w siedzibie na staromiejskiej i aplikować przez internet tak słyszałam sama szukam pracy i aplikuję

Oo nn
@hela 13.11.2017 09:40

I co odezwali się do ciebie

bolis

też słyszałam że ze w abriga jest dobrze

anna

Czy ktoś pracuje zdalnie w tej firmie? Ile można zarobić? Proszę o info.

Oo
@anna 20.10.2017 11:03

Może ktoś podrzuci obiektywna opinie o tej firmie ile można zarobić i co są za praca zdalna

xxx
@Oo 24.10.2017 11:04

Praca zdalna okazuje się być zwykłym telemarketingiem w siedzibie u firmy...tez sie na to nabrałam

Paulina

Firma już na początku daje o sobie nie za miłe wrazenie, do pani rekruter dzwoniącej zapraszającej na rozmowę- trochę więcej empatii do ludzi Dziewczyno :) Z takim podejściem nikt nawet nie pofatyguje się przyjśc na spotkanie :)

Tomek

Zastanawiam się jaką pierdołą życiową trzeba być, żeby frustrację za swoje niepowodzenia wyżalać anonimowo w internecie i to w dodatku na portalu, którego rzetelność jest na poziomie znanej rozgłośni radiowej z Torunia. ;) Każdy może napisać co chce, nawet jeśli się to mija z prawdą. Nie na na GoWorku ani jednej firmy, która posiada więcej pozytywnych opinii niż negatywnych. Zawsze znajdą się nieudacznicy, którzy zamiast skupić się na na celach i ich realizacji wolą obwiniać innych za to, że niczego nie osiągnęli. Walka w komentarzach na słowa pokazuje tylko, że niektórzy nie dorośli jeszcze do korzystania, a tym bardziej nie wkroczyli jeszcze do wieku dorosłego. Takie rzeczy załatwia się osobiście, ale rozumiem, że nie wszyscy mają odwagę. Nawet jeżeli ktoś rzeczywiście byłby faworyzowany i dostawał "ciepłe" leady to dlaczego nigdy kierownicy czy liderzy o tym nie usłyszeli sprzeciwu? Ja gdybym był świadkiem takiej sytuacji i czuł się traktowany gorzej od razu bym podjął dyskusję i to nie w sieci, a w pracy. Bo takie durne pisane komentarzy nie sprawi, że zacznę więcej zarabiać. Chyba, że miałbym niską samoocenę i chciałbym się tym dowartościować, ale całe szczęście nie mam z tym problemu. Jeżeli coś mi nie odpowiada to się zwalniam i szukam szczęścia gdzie indziej. Na moje miejsce przyjdą kolejni, którzy być może będą zadowoleni. Co do samej pracy w Europe Calling to wiadomo praca na słuchawce nie jest łatwa. Wiadomo początki są ciężkie, tym bardziej dla kogoś, kto nie miał wcześniej do czynienia z pracą w call center. Ale wystarczą chęci, determinacja i zaangażowanie. Przyszłość leży w naszych rękach. Jeżeli będziemy cały czas marudzili i obrażali na cały świat, że ktoś robi lepszy wynik od nas i doszukiwali się w tym teorii spiskowych to nie mamy się co dziwić, że przygoda z EC szybko się skończy. Nie mam porównania z innymi call center, ale klimat jest bardzo dobry. Grafik faktycznie elastyczny, nie ma problemu z wolnym i nie ma żadnych kar za nieobecności. Atmosfera na open space jest bardzo luźna i w każdej kwestii da się dogadać. Jeżeli na jakimś projekcie nie dajemy sobie rady to nie jesteśmy od razu skreślani tylko dostajemy szansę na kolejnych projektach. Ale tak jak pisałem wszystko zależy od nas i naszego zaangażowania. Bo jeżeli my nie wykazujemy chęci to nikt też nie będzie na siłę starał się nam pomóc. Ja pracuję od lipca 2017 i początki były dla mnie ciężkie. Pomimo tego, że nie szło mi najlepiej to nie zostałem skreślony na starcie i teraz idzie mi nawet całkiem dobrze. Cały czas poprawiam swoje umiejętności. Tak więc wszystkim anonimowym nieudacznikom polecam nie tracić czasu na pisanie marnych komentarzy, a zabranie się do szukania wymarzonej pracy. Może uda się Wam wreszcie znaleźć wymarzoną pracę, gdzie dyrektor każdego dnia będzie witał kawą i przygotuje drugie śniadanie.

Antek
@Tomek 16.10.2017 15:04

Każdy może pisać to co chce i wyrażać swoje zdanie. To że ci się nie podoba że ktoś ma zdanie negatywne na temat tej firmy to już wyłącznie twoja sprawa. Ja tam nie pracowałem ale już od wielu moich znajomych slyszałem o atmosferze tam panującej i o tych lidach też. Ogólnie to firma ta jest znana z takich rzeczy

Tomek
@Antek 17.10.2017 22:22

Też nigdy nie byłem w Tybecie, ale od wielu osób słyszałem o Yeti i atmosferze panującej w Himalajach, jak to poluje nocą na mieszkańców wiosek. Ogólnie człowiek śniegu znany jest z takich rzeczy. Dlatego nie polecam wycieczek do Azji!

Wika

Pracowałam tam w wakacje i liderka jest jedna! Osoba z jakości, która zajmowała się projektem na którym było ponad 30 osób znała odpowiedź na każde pytanie dotyczące projektu który składał się z kilku części! Nie prawda że bazy są po ukazaniu bo każdy dzwoni to samo! Zawsze miałam premię na czas i wypłatę! Kierowniczka czasami robiła zebrania bo było dużo błędów za które i tak płacili i w dodatku sami poprawiali. Lider też ok chociaż trochę dziwny. Ja za rok wrócę na pewno. Ludzie wszędzie trzeba pracować!!!! Nikt was nie posadzi i za darmo pensji nie da! A skoro tak jest tu źle naprawdę to czemu jesteście anonimowi? Przedstawcie się skoro racja jest wasza to chyba nie ma co się ukrywać prawda? Ja polecam firmę i serio byłam bardzo zadowolona. Hajs też się zgadzał a to najważniejsze.

zyguś
@Wika 16.10.2017 08:20

piękny post, która z liderek napisze jeszcze jedną i jeszcze lepszą?

pytanie

Liderki, świetnie wam idzie pozytywnych opinii, tylko co tak mało?

Iva

Nie polecam pracy w zadnym cc w Radomiu. Europ nie jest najgorsze. Słabe mają szkolenia nudne osoby szkolace bez umiejętności. Czepiają się na sali. Kierownik ani zły ani rewelacyjny ale tak na prawdę to ona panuje tam nad pracą. Chaos był jak była na urlopie. Każdy chciał rządzić i na siłę zwalniać ludzi. Plus nie ma kar pieniężnych za błędy. Minus praca do 20 minimum 3 razy w tygodniu.

mazi

Jak widać wyżej udzielają się tylko osoby zwolnione za brak wyników. Co do systemu motywacyjnego każdy projekt ma określone wskaźniki -wiem bo tam pracowałem i jest to na spokojne do wyrobienia... więc premia jest i nie za podpisywanie się tylko za wyniki !! Gdybym nie musiał wyjeżdzać dalej bym tam pracował z miłą checia

Neon

Pracuję w tej firmie już dłuższy czas.Realne zarobki przy pełnym wymiarze pracy to 1600 - 2500 .Ogólnie większość opinii moim zdaniem jest bardzo przekoloryzowana.Pracowałem w kilku tego typu miejscach i uważam ,że EC jest na prawdę ok.Proponuję zwrócić uwagę na negatywną skrajność tych wpisów - większość z nich to bzdury.Jeśli podchodzisz sensownie do swoich obowiązków to zapewniam ,że można wytrzymać.W każdym miejscu zawsze na coś znajdzie się coś na co można narzekać , ogólnie ekipa jest pozytywna i naprawdę niema się czego obawiać.Polecam

Tiger

Nie polecam pracy w tym miejscu. Cc rządzi się swoimi prawami, które dyktuje kierowniczka. Gdyby nie ona, przypuszczam że praca byłaby całkiem fajna. Osiąganie wyników w pracy to normalny obowiązek. Zdrabnianie imienia kierowniczki, schlebianie jej i nadskakiwanie starszej Pani już niekoniecznie. Zarobki i premia do wypracowania dla osób które się starają, ale na dłuższą metę odradzam. Miejsce pracy przesiaka żenującym zachowaniem ww osoby.

krecik

liderki wziely sie za pisanie pozytywnych opinii widze

aco1234

@KIKA Chyba tak czesto zmienialas prace w CC ze Ci sie firmy pomyliły W Europe Calling nie ma premii uznaniowych. Sa premie za wyniki. KAŻDY kto zrobi wynik dostaje okresloną w regulaminie premie.

sneaky

Powinna nastąpić zmiana kierownika oraz teamleaderów. Osoby siedzące na tych stanowiskach w ogóle nie nadają się na takie funkcje. Kierownik powinien być OBIEKTYWNY, a nie dawać ciepłe leady, ciepłe bazy po uważaniu.

kika

Ale przecież, jest to prawdą, co piszą w ogłoszeniu. Oczywiście, że są tu super zarobki i wysokie premie. Aby otrzymać duże wynagrodzenie i wysoką premię, należy: 1. Zakumplować się z kierownictwem. 2. Chodzić na wszystkie imprezy z kierownictwem. 3. Dotrzymywać towarzystwa, śmiać się z żartów kierownictwa. 4. Używać zdrobnień imienia szanownego kierownictwa, miło się wyrażać. 5. Nadskakiwać kierowniczce. 6. Patrz punkt 5. 7. Patrz punkt 6. 8. Koniecznie pamiętać o urodzinach wspomnianej już osoby. 9. Powtórz w tej samej kolejności punkt 5,6,7. I tak bez końca. To praca dla wytrwałych. Jeśli spełniasz powyższe punkty... To możesz mieć NADZIEJĘ na premie, awanse. Pozdrawiam

AUT
@kika 04.10.2017 20:32

opinia ,,kiky'' jest prawdziwa, oto cała prawda o tej firmie

brrrr

TE WSZYSTKIE POZYTYWNE OPINIE TO PISZE KIEROWNICZKA I LIDERZY PODLIZUCHY NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!!!!!!!

Szczery

Podobno można u was zarobić aż 3000 zł netto. Przynajmniej tak wynika z ogłoszeń o pracę, które często widzę. Mam już doświadczenie w call center więc nie chce mi się w to zbytnio wierzyć. Mam jednak pytanie do osób tam pracujących: czy ktoś tyle w ogóle zarabia? Czy jak to bywa często w takich firmach kłamie się w ogłoszeniach o wysokich premiach tylko po to by przyciągnąć młodych i głupich albo tylko głupich. Liczę na szczerą odpowiedz, któregoś z konsultantów.

Niktwazny
@Szczery 04.10.2017 12:46

Za godzinę jest 13 zl od listopada 15 praca spoko jeśli chodzi o premię to są jak najbardziej musisz mieścić się w systemie motywacyjnym i wyrobisz. Piszą ze premię dostają te same osoby to prawda bo są to najlepsze osoby w firmie i zawsze mają wyrobiony wskaźnik w zeszłym roku w wakacje mozna było zarobić premia plus pensja nawet 3500 czy 4000 teraz jeśli jesteś dobry sprzedazowo okolo 2500 do 3000

anonim

(usunięte przez administratora)

brrrr

a co tam może się podobać atmosfera do kitu i same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

creo310

szkoda czasu na taka firme jak Europe Calling. brak kompetencji widac na kazdym kroku. na timleaderow, osoby od jakosci itd brane sa tylko takie osoby, ktore na kazdym kroku nadskakiwaly kierowniczce. nie sa brane w ogole pod uwage jakies kompetencje, jakies umiejetnosci danej osoby - to w ogole sie nie liczy. liczy sie to, by za kazdym razem i w kazdej sytuacji poklaskiwac kierownictwu. podejrzewam ze taka juz jest polityka firmy - a wiec osoby na stanowisko kierownika prawdopodobnie tez tak samo sa wybierane. i potem sa wlasnie takie sytuacje: osoby, ktore albo nigdy nie siedzialy na sprzedazy, albo siedzialy, ale sprzedaly moze ze 2-3 sztuki w calej swojej karierze sprzedazowej, stoja nad toba i pouczaja cie, jak ty masz to robic. nie bierzcie ich slow pod uwage - pamietajcie, ze te osoby sa w tej firmie tylko dlatego, bo nadskakuja kierownictwu - w normalnej firmie dawno juz by ich nie bylo. najlepiej zwolnijcie sie stamtad jak najszybciej, bo szkoda waszych nerwow.

Alicja

@exoexom na forum każdy ma prawo wyrazić swoją opinię czy jest ona pozytywna czy negatywna. Czy pracowałeś w firmie Europe Calling? Co byś zmienił w firmie? Wasze opinie są pomocą dla tych co zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

exoexom

@galant99 Widzę, że ktoś z firmy usilnie stara się robić z ludzi idiotów i bronić imienia firmy ile się da.. To tym bardziej pokazuje wasze zachowanie względem pracowników, że złego słowa nie można powiedzieć, bo jest się od razu atakowanym. Na szkoleniach nie ukrywacie, że wasza firma ma słabą opinię, więc skoro wasi klienci mają zażalenia to jak najbardziej mogą mieć je również pracownicy, więc weźcie się w garść, a nie róbcie z ludzi idiotów!!! I tak jak widzę jak posługujecie się jak wyżej imieniem byłej pracownicy, bo się domyślacie, że to akurat ona no to cóż moim zdaniem brak szacunku i najzwyczajniejsze lekceważenie.. Chociaż nie można się było niczego innego po was spodziewać jak między sobą obrabiacie sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zazdrości niektórych dziewczyn z jakości względem kierowniczki i komentarze typu "no za wiedzę to ona tego stanowiska nie dostała" .. Życzę wam byście się nauczyli z szacunkiem podchodzić do ludzi, Nie pozdrawiam

anilorak

Beznadzieja! Nikomu nie polecam! Na początku mydlenie oczu jak to łatwo i przyjemnie, a później po odbyciu szkolenia ciągłe sprawdzanie wiedzy jak w szkole, testy bez zapowiedzi, a pytania takie, że nawet ludzie pracujący po kilka lat nie znają odpowiedzi! Przy wynikach tych beznadziejnych, niepotrzebnych testów z lekkością pani kierownik wyczytuje nazwiska i zaprasza od razu do biurka by podpisać wypowiedzenie. Więc nie ważne, że sprzedaż ci idzie dobrze i wyrabiasz normę bez problemów i błędów, ważne są pytania odnośnie szkolenia, gdzie wiele rzeczy nie zostało ujętych.. A co do bazy to śmiech na sali, wiecznie jakieś końcówki bazy, gdzie tylko się słyszy "nie ma takiego numery" "numer nie jest zarejestrowany" itp, więc ta piękna wysoka premia, którą czarują nigdy nie wpływa na konto, bo wskaźnika nie idzie wyrobić ;)

galant99
@anilorak 10.07.2017 14:41

Każdy tak pisze jak zostanie zwolniony.. testy były są i będą i była informacja że się odbędzie w najbliższych dniach. Może warto dodać że były dwa i zwolnione zostały osoby z najgorszymi wynikami obu. Po co piszesz takie bzdury ???? Napisz po prostu prawdę czyli: "Nie słuchałam na szkoleniu i mam pretensje że mnie zwolnili. Dodatkowo podpisałam stawkę godzinową brutto około 10 - 15 PLN i za 150 godzin wyliczyłam sobie 10 000 PLN a im wyszło inaczej - chyba mnie oszukali albo ja nie umiem liczyć" Pamiętajmy że każdy który pisze posty negatywny został prawdopodobnie zwolniony z pracy. Nie słuchajcie bzdur tego typu. Wszystko macie na umowie. JEŚLI NIE UMIESZ CZYTAĆ, PISAĆ, PRZYJMOWAĆ WIEDZĘ TO NAPISZ DO "PRZYJACIÓŁKI" CHOĆ TO I TAK NIEWIELE ZMIENI.

xyz

praca w CC ma swoją specyfikę i trzeba się z tym liczyć. Po pierwsz ena ogół to projekty sprzedażowe. Nie robisz dobrych wyników to kasa jest mniejsza, bo masz płaconą premię od każdej umowy. Natomiast zawsze masz kase z godzinówki 13 brutto, robisz po 8h codziennie to masz ok 1500zl do reki. Do tego prowizja od sprzedanych umów. Najlepsi mają premii pewnie ok 1500-2000zł. Średniacy ok 700zł. Słabsi ok 300zł. Co do atmosfery- jest naprawdę ok. Jest czas na prace i czas zeby pogadac czy posmiać. Kierownictwo tez spoko. No chyba ze przeginasz no to masz ostrzezenie, czy rozmowe. Ale to oczywiste A czemu trwa wciaz rekrutaca? Bo ciągle zwiekszają się bazy do obdzwonienia, a w okresie sesji- mniej osób deklarowało się do przyjścia w grafiku. proste.Zadnych teporii spiskowych w tym nie ma

Ludwig

Dobra kasa to była ale kilka miesięcy temu, teraz coś tam się schrzaniło i zarobki plasują się przy pełnym wymiarze pracy / w zależności od projektów / do 1800 zł /

Alicja

@flape masz jakieś doświadczenia właśnie ze stanowiskiem - konsultant telefoniczny? Może przybliżysz użytkownikom, jak wygląda przykładowy dzień pracy.

Alicja

@Gimgil to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony z wykonywanej pracy! @flape, piszesz o tym, że dużo pracowników odchodzi z Europe Calling. Co masz tutaj na myśli? Na jakim stanowisku jest taka rotacja?

flape
@Alicja 20.04.2017 13:41

na stanowisku konsultanta telefonicznego. pewnie liderzy i liderki piszą te głupoty że można zarobić 2-2,5 tysiąca zł. po prostu masz najniższa krajową 13 zł brutto i tyle, to wszystko

Gimgil
@flape 22.04.2017 14:11

Alicja - to nie są głupoty , jestem tam konsultantem i tyle tam wyciągam , głupoty mogą pisać liderzy i pewnie tak jest ale też liderzy z konkurencyjnych call center zniechęcają celowo takimi wpisami. Prawda jest taka ,że wspomniana rotacja jest we wszystkich tego typu miejscówkach, jaka by stawka nie była i jakie premie to jest to praca ,która do łatwych nie należy, jest aktualnie 13 zł brutto + PREMIE , w zależności od wyników i godzin jedni wyciągają najniższą inni wyciągają zdecydowanie wyższą , to normalka ,że przy tego typu umowie - kasa zależy od przepracowanych godzin i wyniku w zależności od projektu są różnie premiowane, jak nie pasi praca w takim klimacie to po co się gorączkować ? Piszę to bo przez takie bzdury jakie wypisywane są wyżej osoba ,która potrzebuje pracy po prostu może niepotrzebnie się zniechęcić.

Gimgil

Ja tam pracuję od 4 miesięcy i jest bardzo w porządku.Atmosfera jest na luzie bez ciśnienia jakiegoś ,które często można spotkać w tego typu miejscach.Natomiast trzeba wziąć pod uwagę ,że jest to praca i jak wszędzie wymagają. Jak się chodzi po 7- 8 h i chce się pracować to można wyciągnąć 2 - 2,5 tys. Większość opinii powyżej to jakieś kompletne bzdury.

flape
@Gimgil 14.04.2017 08:31

skoro tak swietnie tam sie zarabia to czemu ciagle nie ma ludzi i ludzie ciagle odchodza

Alicja

@Xxx, a jakie są warunki pracy w Europe Calling?

Xxx

Nie polecam. Tam pracuja sami znajomi kierowniczki

Alicja

@xero, a możesz powiedzieć coś więcej o atmosferze w miejscu pracy?

xero

ja tam sie dziwie ze ta firma w ogole jeszcze istnieje, zastanawiam sie jakim cudem maja oni jeszcze kase na to by firma istniala, jak tam wszystkie projekty juz upadly. a liderzy z kierownikiem po sali ganiaja sie w berka i udawaja ze atmosfera jest swietna. moze dla nich tak ale nie dla ludzi ktorzy tam pracuja.

Alicja

@kanapka, a znalazłeś jakieś pozytywne aspekty pracy?

Alicja

@Rykoo, opinii jest tyle, ile ludzi ;)

kos

W tej firmie są same ukladziki. Wyobraźcie sobie ze teraz nawet KIEROWNICZKA SIEDZI NA SLUCHAWKACH, DOSTAJE NAJLEPSZA BAZE PO TO BY SOBIE PREMIE DOROBIC! Pracuje tam to widzę co się dzieje. Jakim bezczelny trzeba być żeby jako kierownik dobrze zarabiać podstawę i jeszcze przy pracownikach dorabiać na słuchawce i wziąć dwie wyplaty. Jak potem spojrzeć ludziom w oczy gdy ty zarabiasz 5 tysięcy a zwykły szary pracownik siedzi na poczta głosowych nie ma bazy i zarabia najniższa krajowa. Firma bez wstydu

kanapka
@kos 22.01.2017 05:43

Dokładnie tak. Firma nie ma za grosz wstydu, nie polecam. Firma dobra dla podlizuchow

tic_tac

poczytajcie sobie opinie na stronie 5 tam sa prawdziwe opinie o firmie

tic_tac

jak najdalej od tej firmy nikomu jej nie polecam

Klik

No tak... Podnieśli stawkę bo i tak od stycznia wszędzie będzie ta sama - 13 zł brutto. Ciekawe gdzie jest haczyk, czy wywalają do domu po 4 godzinach i tak sobie odrobią te 12 zł czy firma zmieniła zasady w co raczej wątpię... Zobaczymy

jasio

Od 1 października podnoszą stawkę za godz. teraz będzie 12 zł/h brutto + premie, umowa zlecenie ze składkami zusoskimi.

Piotrek.

a ja jestem zadowolony i polecam

fiolet

widze ze leaderzy w garden pharm nie maja co robic tylko siedza na stronach i wypisuja glupie komentarze

anonim

(usunięte przez administratora)

w

podobno na słuchawce to 12 zł brutto około 8, 70 z groszami netto ok 1500 plus dodatki

ufo

Właśnie trwa rekrutacja dla naiwnych. Zarobki w granicach 1000-1100 zł i to ma być Prężnie Rozwijająca się Firma ha ha ha ŻENADA

Zostaw opinię o Europe Calling - Radom

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europe Calling